E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 2103 din 18 octombrie 2001

privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la plata obligatiilor bugetare, a majorarilor de intarziere, a penalitatilor si penalitatilor de intarziere, si aprobarea modelului Declaratiei-inventar privind impozitele, taxele si contributiile si alte venituri bugetare, neachitate din anii precedenti, aflate in sold la data de 31 decembrie 2000 si neachitate pana la data de 30 septembrie 2001, inclusiv majorarile de intarziere evidentiate contabil, pe ani fiscali

ACT EMIS DE: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 720 din 12 noiembrie 2001


SmartCity3


    Ministrul finantelor publice,
    in temeiul prevederilor art. 109 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale art. 14 alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 18/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor Publice, cu modificarile si completarile ulterioare,
    in baza art. III din Ordonanta Guvernului nr. 26/2001 pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare,
    emite prezentul ordin.

    Art. 1
    Se aproba Normele metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la plata obligatiilor bugetare, a majorarilor de intarziere, a penalitatilor si penalitatilor de intarziere, prevazute in anexa nr. 1 care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    Se aproba modelul Declaratiei-inventar privind impozitele, taxele si contributiile si alte venituri bugetare, neachitate din anii precedenti, aflate in sold la data de 31 decembrie 2000 si neachitate pana la data de 30 septembrie 2001, inclusiv majorarile de intarziere evidentiate contabil, pe ani fiscali, precum si instructiunile de intocmire si depunere prevazute in anexa nr. 2 care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 3
    Pe data intrarii in vigoare a prezentului ordin se abroga pct. 2 si 6 din Normele metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, aprobata si modificata prin Legea nr. 108/1996, referitoare la plata obligatiilor bugetare si majorarile de intarziere, aprobate prin Ordinul ministrului de stat, ministrul finantelor, nr. 620/1997, cu modificarile si completarile ulterioare, pct. 2 din Normele metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, aprobata si modificata prin Legea nr. 108/1996, modificata si completata prin Ordonanta Guvernului nr. 53/1997, referitoare la compensarea, restituirea si scaderea pentru cauze de insolvabilitate a obligatiilor bugetare, aprobate prin Ordinul ministrului de stat, ministrul finantelor, nr. 2.051/1997.
    Art. 4
    Directia generala de administrare a veniturilor publice si a monopolurilor, Directia generala a tehnologiei informatiei, Directia contabilitatii publice, Directia Generala a Vamilor si unitatile sale teritoriale, precum si directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti si unitatile lor subordonate vor lua masuri pentru aducerea la indeplinire a prevederilor prezentului ordin.
    Art. 5
    Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                         Ministrul finantelor publice,
                           Mihai Nicolae Tanasescu

    ANEXA 1

                             NORME METODOLOGICE
pentru aplicarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la plata obligatiilor bugetare, a majorarilor de intarziere, a penalitatilor si penalitatilor de intarziere

    1. Referitor la art. 8, astfel cum a fost modificat prin Ordonanta Guvernului nr. 26/2001
    1.1. Debitorii sunt obligati sa faca plata obligatiilor bugetare distinct, pe fiecare impozit, taxa, contributie sau pe alte venituri bugetare, inclusiv pe majorari de intarziere aferente si penalitati de orice fel, in urmatoarea ordine:
    a) obligatii bugetare cu termene de plata in anul curent;
    b) obligatii bugetare datorate si neachitate pana la data de 31 decembrie a anului precedent, in ordinea vechimii;
    c) obligatii bugetare reprezentand majorari de intarziere si penalitati de intarziere aferente obligatiilor bugetare, datorate si neachitate pana la data de 31 decembrie a anului precedent;
    d) obligatii bugetare cu termene de plata viitoare.
    Prin termene de plata a obligatiilor bugetare se intelege termene de plata scadente stabilite prin acte normative, respectiv prin legi specifice sau prin ordine ale ministrului finantelor publice, pentru cele care nu au termene de plata prevazute de lege, precum si cele stabilite prin acte de verificare a modului de determinare a impozitelor, taxelor, contributiilor si a altor venituri bugetare sau prin grafice de acordare a inlesnirilor la plata, intocmite sau aprobate, conform legii, dupa caz, de organele competente ale creditorilor bugetari.
    A. In categoria obligatiilor bugetare cu termene de plata in anul curent se cuprind:
    1. sumele datorate in contul ratelor din graficele de plata a obligatiilor bugetare pentru care s-au aprobat esalonari si/sau amanari la plata, precum si majorarile datorate si calculate conform legii;
    2. penalitatile datorate si calculate conform legii, precum si amenzile stabilite de organele competente prin documente de constatare sau de verificare si/sau procese-verbale de constatare a contraventiei, intocmite conform legii;
    3. impozite, taxe, contributii sau alte venituri bugetare, cu termene scadente in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie a anului curent, atat cele declarate de debitori, cat si cele stabilite de organele de specialitate prin documente de impunere, potrivit legii;
    4. majorarile de intarziere si penalitatile de intarziere, pentru care se stabilesc termene de plata in anul curent de organele competente, aferente obligatiilor bugetare neachitate prevazute la pct. 3.
    Majorarile de intarziere si penalitatile de intarziere se stabilesc de organele competente ale creditorilor bugetari, pe baza evidentei pe platitori, prin procese-verbale de stabilire a majorarilor de intarziere si a penalitatilor, conform modelului prezentat in anexa la prezentele norme metodologice;
    5. diferente de impozite, taxe, contributii sau alte venituri bugetare, precum si majorarile de intarziere si penalitatile de intarziere aferente acestora, calculate si stabilite de organele competente prin acte de verificare si control, conform legii, indiferent de perioada la care se refera.
    B. In categoria obligatiilor bugetare datorate si neachitate la data de 31 decembrie a anului precedent se cuprind obligatiile bugetare datorate si neachitate la scadenta ori la termenele de plata stabilite conform legii, reprezentand impozite, taxe, contributii sau alte venituri bugetare din anii precedenti, inclusiv penalitati si amenzi neachitate in termen si pentru care nu s-au acordat inlesniri la plata conform legii.
    C. In categoria majorarilor de intarziere si a penalitatilor de intarziere aferente obligatiilor bugetare datorate si neachitate la data de 31 decembrie a anului precedent se cuprind majorarile de intarziere si penalitatile de intarziere aferente acestor obligatii, calculate pana la data de 31 decembrie a anului precedent, precum si majorarile de intarziere calculate pana la data stingerii acestor obligatii.
    D. In categoria obligatiilor bugetare cu termene de plata viitoare se cuprind sumele definite la lit. A.1, A.2, A.3 si A.5 cu termene de plata ulterioare datei platii.
    1.2. In cazul in care plata se face prin virament bancar, debitorii sunt obligati sa intocmeasca documentul de plata pentru fiecare impozit, taxa, contributie si alte venituri bugetare, specificand termenul de plata si natura obligatiei definite conform pct. 1.1.
    In situatia in care debitorul nu respecta prevederea de mai sus, creditorul bugetar va efectua stingerea obligatiei bugetare in ordinea prevazuta la pct. 1.1.
    In conditiile in care la acelasi termen de plata sunt concurente mai multe obligatii bugetare, iar debitorul nu le poate indestula pe toate din disponibilitatile banesti, plata se va face in ordinea prevazuta la pct. 1.1.
    In situatia in care debitorul nu efectueaza plata obligatiilor bugetare conform prevederilor pct. 1.1, organul fiscal competent va proceda la stingerea obligatiilor bugetare, instiintand debitorul despre operatiunea efectuata.

    2. Referitor la art. 13, astfel cum a fost modificat prin Ordonanta Guvernului nr. 26/2001
    2.1. Pentru orice obligatie bugetara neplatita la termenul de plata se datoreaza majorari de intarziere.
    Calculul majorarilor de intarziere incepe cu ziua imediat urmatoare termenului de plata a obligatiei bugetare pana la data stingerii acesteia prin plata voluntara in numerar sau prin virament ori pana la stingerea obligatiei bugetare prin alte modalitati prevazute de lege, respectiv: compensare, insolvabilitate, executare silita, prescriptie si alte forme legale prevazute de lege.
    Prin data stingerii obligatiei bugetare prin compensare sau insolvabilitate se intelege:
    a) data la care compensarea a devenit posibila potrivit legii, dupa cum urmeaza:
    - pentru debitele platite in plus fara existenta unui titlu de creanta sau pentru cele platite ca urmare a unei erori de calcul, data la care debitele au fost achitate potrivit prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 11/1996, precum si ale normelor aplicabile in materie, emise de Banca Nationala a Romaniei;
    - pentru sumele platite in plus fata de obligatiile datorate, data depunerii deconturilor sau a declaratiilor, dupa caz;
    - pentru sumele ce urmeaza sa fie rambursate sau restituite de la buget, pentru T.V.A. sau pentru accize, dupa caz, data depunerii decontului, din care rezulta sumele cuvenite sa fie rambursate sau restituite, dupa caz, potrivit reglementarilor aplicabile in materie;
    b) data documentului prin care obligatia bugetara este scazuta din evidenta organelor competente, in cazul in care debitorul se afla in stare de insolvabilitate.
    2.2. Majorarile de intarziere se calculeaza in lei atat pentru debitele stabilite in lei, cat si pentru cele stabilite in valuta.
    Pentru debitele datorate in valuta calculul majorarilor de intarziere se efectueaza prin aplicarea cotei majorarilor de intarziere asupra debitului datorat in valuta, transformat in lei la cursul de schimb valutar din ziua scadentei debitului.
    2.3. Pentru neplata la termen a impozitului pe venit, datorat de persoane fizice, se datoreaza majorari de intarziere dupa cum urmeaza:
    a) pentru anul fiscal de impunere majorarile de intarziere pentru platile anticipate, neefectuate in termen, se calculeaza astfel:
    - pana la data platii debitului, in cazul in care acesta este platit in cursul anului de impunere;
    - pana la data de 31 decembrie, pentru platile anticipate, neachitate pana la finele anului de impunere;
    b) majorarile de intarziere pentru sumele neachitate, inscrise in deciziile de plati anticipate cu titlu de impozit pentru anul precedent, se calculeaza incepand cu data de 1 ianuarie a anului urmator pana la data platii inclusiv;
    c) in cazul in care impozitul stabilit in decizia de impunere anuala este inferior sumei datorate cu titlu de plati anticipate in contul impozitului pe venitul global, majorarile de intarziere calculate la sumele inscrise in deciziile de plati anticipate se recalculeaza pentru impozitul inscris in decizia de impunere anuala, incepand cu data de 1 ianuarie a anului urmator celui de impunere;
    d) pentru diferentele de impozit pe venit mai mari de 1.000.000 lei, stabilite prin decizia de impunere anuala, majorarile de intarziere se calculeaza dupa expirarea termenului de 60 de zile de la data comunicarii deciziei.

    3. Referitor la art. 13^1, astfel cum a fost modificat prin Ordonanta Guvernului nr. 26/2001
    3.1. Pentru obligatiile bugetare neplatite la termenul de plata legal se datoreaza o penalitate de intarziere de 0,5% pe fiecare luna si/sau fractiune de luna de intarziere, incepand cu data de intai a lunii urmatoare celei in care acestea aveau termene de plata. De exemplu, in cazul unei obligatii bugetare cu termenul de plata stabilit la data de 25 martie, daca suma a fost achitata intre 1 aprilie - 30 aprilie se datoreaza penalitatea de intarziere corespunzatoare unei luni, iar daca se achita in perioada 1 mai - 31 mai se datoreaza penalitatea de intarziere corespunzatoare pentru doua luni si asa mai departe.
    3.2. Penalitatile de intarziere prevazute la pct. 3.1 se aplica si obligatiilor bugetare neachitate din anii precedenti, aflate in sold la data de 31 decembrie 2000 si neachitate la data de 31 septembrie 2001, precum si obligatiilor bugetare datorate si neachitate in perioada 1 ianuarie 2001 - 30 septembrie 2001.
    3.3. Penalitatea de intarziere nu inlatura obligatia de plata a majorarilor de intarziere si a penalitatilor pentru nevarsarea de catre platitori a sumelor retinute la sursa.

    4. Referitor la art. 87, astfel cum a fost modificat prin Ordonanta Guvernului nr. 26/2001
    Sumele platite in plus de contribuabil sau cele de rambursat ori de restituit, dupa caz, prevazute la pct. 1.1, se compenseaza cu obligatii fiscale si nefiscale catre bugetul de stat, in ordinea prevazuta la art. 8 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996, modificata prin Ordonanta Guvernului nr. 26/2001.

    5. Dispozitii finale
    Majorarile de intarziere datorate pentru neplata in termen a obligatiilor bugetare, precum si majorarile datorate pe perioada inlesnirilor la plata se achita in acelasi cont bugetar in care se face plata debitului care le-a generat. Penalitatile de intarziere si penalitatile datorate pentru neplata obligatiilor retinute la sursa se achita in contul bugetar 20.22.01.03 "Venituri din amenzi si alte sanctiuni aplicate, potrivit legii".

    ANEXA 1
    la normele metodologice

    MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
    Directia generala a finantelor publice
    a judetului ...........................
    Unitatea fiscala ......................
    Str. ...................... nr. .......
    Localitatea ...........................
    Nr. ............. din .................

                               PROCES-VERBAL
privind calculul majorarilor de intarziere si al penalitatilor de intarziere

    In temeiul art. 13 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, aprobata si modificata prin Legea nr. 108/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru neachitarea la scadenta a obligatiilor bugetare in sarcina debitorului ............................... din localitatea ...................., str. ................. nr. ......., bl. ....., sc. ......, ap. ........., cod numeric personal/cod fiscal ..................., s-au calculat pentru perioada ........................ urmatoarele majorari de intarziere:
________________________________________________________________________________
Natura      Suma      Scadenta  Majorari de  Penalitati de  Penalitati calculate
obligatiei  datorata            intarziere   intarziere     pentru nevirarea
ugetare                         calculate    calculate      sumelor calculate si
                                pana la      pana la        retinute la sursa
                                data de*):   data de:
________________________________________________________________________________
    A. Pentru debitele restante la data de 31 decembrie a anului precedent:
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
    TOTAL:
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
    B. Pentru obligatiile bugetare cu termene de plata in anul curent:
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
    TOTAL:
________________________________________________________________________________

    In conformitate cu prevederile art. 4 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, aprobata si modificata prin Legea nr. 108/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, prezentul inscris constituie titlu de creanta.
    Va invitam ca, in termen de 15 zile de la primirea prezentului proces-verbal, care constituie si instiintare de plata, sa achitati sumele mentionate la pct. B sau sa faceti dovada platii acestora.

        Sef serviciu evidenta,
      ..........................
                                                   Director,
                                          Semnatura .................
                                                     L.S.
------------
    *) Majorarile de intarziere se vor calcula in continuare pana la data platii inclusiv, utilizandu-se cota de ....% .

    ANEXA 2

    (Se va adapta corespunzator de catre fiecare creditor bugetar.)

    Denumirea contribuabilului ..........
    Localitatea..........................
    Str. .................... nr. .......
    Codul fiscal ........................
    Nr. ........../......................

                            DECLARATIE-INVENTAR
privind impozitele, taxele si contributiile si alte venituri bugetare, neachitate din anii precedenti, aflate in sold la data de 31 decembrie 2000 si neachitate pana la data de 30 septembrie 2001, inclusiv majorarile de intarziere evidentiate contabil, pe ani fiscali
                                                                         - lei -
________________________________________________________________________________
Denumirea           Simbol   Sold la   Scadenta  Sume       Sume      Majorari
impozitului,        bugetar  data de   soldului  neachitate esalonate de
taxei,                       31                  la data de           intarziere
contributiei,                decembrie           30                    *) ......
venitului                    2000                septembrie           *) ......
                                                 2001
________________________________________________________________________________
A. Taxa pe                   .......    .......    .......             *) ......
   valoarea                             .......    .......             *) ......
   adaugata                             .......    .......             *) ......
                                                                      *) ......
________________________________________________________________________________
B. Impozit pe
   venitul din
   salarii si pe
   venituri
   asimilate
   salariilor
________________________________________________________________________________
C. Impozit pe profit
________________________________________________________________________________
D. Accize
________________________________________________________________________________
E. Impozit la
   titeiul si la
   gazele naturale
   din productia
   interna
________________________________________________________________________________
F. Taxa pe jocurile
   de noroc
________________________________________________________________________________
G. Impozit pe
   dividende
________________________________________________________________________________
H. Impozit pe
   veniturile
   persoanelor
   fizice si
   juridice
   nerezidente,
   retinut de
   platitorii de
   venit
________________________________________________________________________________
I. Impozit pe
   veniturile din
   valorificarea
   sub orice forma
   a drepturilor de
   proprietate
   intelectuala
________________________________________________________________________________
J. Impozit pe
   veniturile sub
   forma de dobanzi
________________________________________________________________________________
K. Impozit pe
   veniturile
   obtinute din
   transferul
   dreptului de
   proprietate
   asupra valorilor
   mobiliare si
   partilor
   sociale
________________________________________________________________________________
L. Varsaminte din
   profitul net al
   regiilor autonome
________________________________________________________________________________
M. Fond special
   pentru reducerea
   riscurilor
   tehnologice la
   utilaje,
   echipamente si
   instalatii
   industriale
   (Ordonanta de
   urgenta a
   Guvernului
   nr. 32/2001)
________________________________________________________________________________
N. Alte
   impozite/taxe
   datorate
   bugetului de
   stat
________________________________________________________________________________

    Declar pe propria raspundere ca debitele cuprinse in aceasta declaratie-inventar sunt corecte si complete.

             Administrator,                       Intocmit,
        .......................            ......................
          (numele, prenumele)                (numele, prenumele)

        .......................            ......................
        (semnatura si stampila)                  (semnatura)

------------
    *) Aferente sumelor restante.
    *) Aferente sumelor achitate cu intarziere.

    (verso)

                         Instructiuni de completare

    - Debitorii, cu exceptia persoanelor fizice, sunt obligati sa intocmeasca si sa depuna pana la data de 15 noiembrie 2001 Declaratia-inventar privind impozitele, taxele si contributiile si alte venituri bugetare, neachitate din anii precedenti, aflate in sold la data de 31 decembrie 2000 si neachitate pana la data de 30 septembrie 2001, inclusiv majorarile de intarziere evidentiate contabil, pe ani fiscali.
    - Declaratia-inventar se depune la organele teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice la care acestia sunt inscrisi ca platitori de impozite si taxe, iar in situatia debitorilor din categoria contribuabili mari acestea se vor depune la directiile generale ale finantelor publice judetene sau la Directia de administrare mari contribuabili din cadrul Directiei generale a finantelor publice a municipiului Bucuresti, dupa caz.
    - Declaratia-inventar se poate depune la organele teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice si in format electronic.
    - Declaratia-inventar cuprinde, pentru fiecare impozit, taxa, contributie sau alt venit bugetar, debitele restante aflate in sold, pe ani fiscali, impreuna cu majorarile de intarziere aferente si evidentiate contabil, precum si majorarile de intarziere datorate si calculate pe propria raspundere pentru sumele achitate cu intarziere, care nu figureaza ca debite restante.
    Obligatiile restante catre bugetul de stat, care figureaza in sold la data de 31 decembrie 2000, vor fi cele evidentiate in anexa "Impozite, taxe si alte obligatii datorate si varsate" la bilantul contabil incheiat la data de 31 decembrie 2000, respectiv coloana 1 minus coloana 3 sau coloana 4 plus coloana 5.
    Soldul fiecarui cont referitor la obligatiile catre bugetul de stat din balanta de verificare incheiata la data de 31 decembrie 2000 va trebui sa se regaseasca la una sau mai multe pozitii din aceasta declaratie-inventar, defalcat pe scadente incepand cu ultima scadenta din anul 2000 si mergand in urma, pe scadente, pana la justificarea intregului sold al contului.
    Sumele trecute pe scadente vor trebui sa corespunda cu declaratiile inventar depuse, iar in cazul in care in sold figureaza si diferente stabilite prin acte de control ale organelor competente, aceste sume se vor evidentia in subsolul declaratiei inventar, indicandu se numarul si data procesului verbal prin care s au stabilit, defalcat pe surse de venituri ale bugetului de stat.
      Totalul sumelor neachitate la data de 30 septembrie 2001 din declaratia inventar trebuie sa fie mai mic sau cel mult egal cu soldul debitor la data de 31 decembrie 2000.



SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 2103/2001

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 2103 din 2001
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 2103/2001
Ordonanţa 26 2001
pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare
Ordin 2051 1997
privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, aprobata si modificata prin Legea nr. 108/1996, modificata si completata prin Ordonanta Guvernului nr. 53/1997, referitoare la compensarea, restituirea si scaderea pentru cauze de insolvabilitate a obligatiilor bugetare
Ordin 620 1997
privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, aprobata si modificata prin Legea nr. 108/1996, referitoare la plata obligatiilor bugetare si majorarile de intarziere
Ordonanţa 11 1996
privind executarea creantelor bugetare
Ordin 1785 2002
pentru aprobarea Normelor metodologice referitoare la aplicarea prevederilor din Ordonanta Guvernului nr. 61/2002 privind colectarea creantelor bugetare
Ordin 81 2002
pentru modificarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 2.103/2001 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la plata obligatiilor bugetare, a majorarilor de intarziere, a penalitatilor si penalitatilor de intarziere, si aprobarea modelului Declaratiei-inventar privind impozitele, taxele si contributiile si alte venituri bugetare, neachitate din anii precedenti, aflate in sold la data de 31 decembrie 2000 si neachitate pana la data de 30 septembrie 2001, inclusiv majorarile de intarziere evidentiate contabil, pe ani fiscali
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu