Termeni şi condiţii de utilizare

Folosirea serviciilor site-ului www.legex.ro implică acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii.

Prevederile conţinute mai jos se referă la domeniul de Internet susnumit, precum şi la firma care gestionează acest domeniu, respectiv S.C. TNT Computers S.R.L., şi se aplică tuturor persoanelor care accesează acest site.

Proprietarul acestui site este S.C. TNT Computers S.R.L. şi işi rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără nicio notificare. Continuarea utilizării site-ului de către membri ce au luat la cunoştinţă de eventualele modificări ulterioare ale prezentelor termene şi condiţii este echivalentă cu acceptarea automată a modificărilor.

În momentul creării unui cont pe www.legex.ro vă angajaţi să respectaţi în totalitate prevederile termenilor şi ale condiţiilor de utilizare prevăzute mai jos şi sunteţi de acord că acest lucru are valoarea unui contract, acceptat în mod tacit, între dumneavoastră şi S.C. TNT Computers S.R.L.


Condiţii generale

Întregul conţinut al site-ului www.legex.ro incluzând texte, imagini, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea S.C. TNT Computers S.R.L., şi nu poate fi reprodus fără acordul scris al proprietarului.

Informaţiile prezentate în portal au titlu informativ şi nu substituie publicaţiile oficiale, neputând fi folosite ca bază legală pentru nicio acţiune/demers în faţa terţilor.

Folosind acest serviciu, sunteţi de acord că, indiferent de circumstanţe, administratorii nu vor putea fi făcuţi răspunzatori pentru informaţiile furnizate/conţinute/omise.

S.C. TNT COMPUTERS S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele neconcordanţe sau erori care pot apărea la un moment dat, între conţinutul site-ului şi informaţiile reale.


Obligaţiile membrilor site-ului

Prin înregistrarea ca membru vi se solicită să vă alegeţi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă, precum şi alte date personale.

Dacă folosiţi acest serviciu sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum se specifică în formularul de înregistrare.

Sarcina păstrării confidenţialităţii numelui de utilizator şi a parolei contului dumneavoastră vă revine şi sunteti de acord să vă asumaţi răspunderea pentru orice activitate care se desfaşoară sau se va desfăşura în cont sub numele de utilizator si parola dumneavoastră.

Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Ca utilizator al serviciului, puteti trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, atentând la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau aducând injurii unui terţe părţi. De asemenea, mesajele pe care le postaţi nu trebuie să conţină campanii politice sau orice formă de spam.

www.legex.ro îşi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.


Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de www.legex.ro, pentru a vă comunica eventualele modificări pe care le vom aduce serviciului, precum şi alte mesaje cu caracter comercial sau necomercial, din partea echipei Legex.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.


Copyright

Întregul continut al site-ului www.legex.ro cum ar fi, fără a ne limita exclusiv la, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date, este proprietatea S.C. TNT Computers S.R.L. şi/sau a furnizorilor săi de servicii şi este apărat de legislaţia privind dreptul de autor.

Folosirea fără acordul S.C. TNT Computers S.R.L. a elementelor enumerate mai sus se pedepseşte conform legii civile, sau după caz penale, în vigoare.
De asemenea, orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul site-ului www.legex.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează www.legex.ro, va fi considerat o tentativă de fraudare a site-ului www.legex.ro şi va face obiectul unei plângeri penale la organele statului Roman, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Dumneavoastră, ca utilizator sunteţi pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu