E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 1925 din  2 octombrie 1998

pentru aprobarea Normelor metodologice de modificare si completare a Normelor metodologice privind tehnica de calcul si formularistica necesare pentru accize si alte taxe indirecte, pentru impozitul la titeiul si gazele naturale din productia interna si taxa pentru jocurile de noroc, precum si modul de realizare a regimului de supraveghere fiscala

ACT EMIS DE: MINISTERUL FINANTELOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 386 din 12 octombrie 1998


SmartCity3


    Ministrul finantelor,
    avand in vedere Hotararea Guvernului nr. 447/1997 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor, cu modificarile ulterioare,
    in temeiul art. 36 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 82/1997 privind regimul accizelor si al altor taxe indirecte, cu modificarile ulterioare,
    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Normele metodologice de modificare si completare a Normelor metodologice privind tehnica de calcul si formularistica necesare pentru accize si alte taxe indirecte, pentru impozitul la titeiul si gazele naturale din productia interna si taxa pentru jocurile de noroc, precum si modul de realizare a regimului de supraveghere fiscala, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor nr. 95/1998.
    Art. 2
    Directia generala legislatie impozite indirecte va lua masuri pentru aducerea la indeplinire a prevederilor prezentului ordin.
    Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                         p. Ministrul finantelor,
                             Dan Radu Rusanu,
                             secretar de stat

                            NORME METODOLOGICE
de modificare si completare a Normelor metodologice privind tehnica de calcul si formularistica necesare pentru accize si alte taxe indirecte, pentru impozitul la titeiul si gazele naturale din productia interna si taxa pentru jocurile de noroc, precum si modul de realizare a regimului de supraveghere fiscala

    I. Normele metodologice privind tehnica de calcul si formularistica necesare pentru accize si alte taxe indirecte, pentru impozitul la titeiul si gazele naturale din productia interna si taxa pentru jocurile de noroc, precum si modul de realizare a regimului de supraveghere fiscala, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor nr. 95/1998, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 62 bis din 11 februarie 1998, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Titlul normelor metodologice va avea urmatorul cuprins:
    "Norme metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 82/1997*) privind regimul accizelor si al altor taxe indirecte, cu modificarile ulterioare"
------------
    *) Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 82/1997 a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 380 din 29 decembrie 1997, si a mai fost modificata prin:
    - Ordonanta Guvernului nr. 35/1998, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 43 din 30 ianuarie 1998;
    - Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 31/1998, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 100 din 3 martie 1998;
    - Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 18/1998, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 370 din 30 septembrie 1998.

    2. Punctul 2 din normele metodologice va avea urmatorul cuprins:
    ORDONANTA:
    Art. 4
    Platitori de accize, pentru produsele prevazute la art. 3, sunt agentii economici - persoane juridice, asociatii familiale si persoane fizice autorizate -, care produc sau importa astfel de produse.
    NORME:
    "2. Pentru toate cantitatile de alcool etilic alimentar, provenit din tara sau din import, se datoreaza bugetului de stat acciza de 200 ECU/hl alcool pur.
    Pentru toate bauturile alcoolice prevazute in anexa nr. 1 lit. A pct. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 82/1997, cu modificarile ulterioare, inclusiv pentru bauturile alcoolice aflate in stoc la data de 1 octombrie 1998, livrate incepand cu aceasta data, se datoreaza bugetului de stat acciza de 220 ECU/hl alcool pur, cu exercitarea dreptului de deducere - prevazut de lege - a accizelor aferente materiei prime achizitionate si utilizate in prelucrare."
    3. Punctul 5 din normele metodologice va avea urmatorul cuprins:
    ORDONANTA:
    Art. 6
    In cazul produselor prevazute la art. 3, provenite din import sau din tara, precum si din productia proprie a unitatilor care functioneaza in sistem integrat, utilizate ca materie prima pentru obtinerea altor produse supuse accizelor, agentii economici prelucratori vor deduce, pe baza de documente justificative, din accizele datorate pentru produsele finale facturate accizele platite fie in vama, fie la achizitionarea de pe piata interna a materiei prime, fie la transferul alcoolului din sectia de productie in sectia de prelucrare.
    Deducerea se face pe raspunderea agentilor economici, in raport cu cantitatea de materie prima utilizata efectiv - in limita normelor de consum - pentru obtinerea produselor finite supuse accizelor, livrate in fiecare luna calendaristica.
    Exercitarea dreptului de deducere este conditionata de existenta documentelor justificative care atesta provenienta legala a cantitatilor de alcool utilizate ca materie prima.
    NORME:
    "5. Pentru deducerea accizelor aferente produselor importate sau achizitionate de pe piata interna si utilizate ca materie prima pentru obtinerea altor produse prevazute la art. 3 din ordonanta de urgenta, agentii economici vor proceda astfel:
    - vor evidentia in jurnalul de cumparari, intocmit conform modelului prezentat in anexa nr. 4 la prezentele norme metodologice, toate intrarile de produse utilizate ca materie prima si accizele aferente;
    - vor evidentia in jurnalul de vanzari, intocmit conform modelului prezentat in anexa nr. 5 la prezentele norme metodologice, toate livrarile de produse.
    Deducerea se face pe raspunderea agentilor economici, in raport cu cantitatea de materie prima utilizata pentru obtinerea produsului finit care se livreaza in fiecare luna calendaristica. Limita normei de consum in functie de care se va face deducerea accizelor aferente materiei prime este prevazuta in retetele de fabricatie a bauturilor alcoolice aprobate, in baza carora s-a obtinut licenta de fabricatie.
    Nu se accepta deducerea unor accize aferente materiilor prime in cuantum mai mare decat cel al accizelor aferente produselor finite livrate.
    Pentru a beneficia de regimul de deducere prevazut la art. 6 din ordonanta de urgenta, producatorii de bauturi alcoolice sunt obligati sa faca dovada achizitionarii alcoolului etilic alimentar, utilizat ca materie prima, direct de la agentii economici importatori sau de la agentii economici producatori interni, inclusiv de la cei care obtin alcool etilic alimentar in sistem de prestari de servicii.
    Deducerea accizei aferente materiei prime de catre agentii economici producatori de bauturi alcoolice se va face in baza urmatoarelor documente justificative:
    a) in cazul achizitionarii materiei prime direct de pe piata externa:
    - licenta de import a agentului economic;
    - declaratia vamala de import;
    - factura externa;
    b) in cazul achizitionarii materiei prime de la agentii economici importatori:
    - o copie de pe licenta de import a agentului economic furnizor;
    - o copie de pe declaratia vamala de import;
    - factura si, respectiv, factura speciala*), care sa ateste provenienta alcoolului, in care sa fie evidentiata, separat, acciza;
------------
    *) Factura speciala este factura prevazuta la art. 19 din Hotararea Guvernului nr. 588/1998 privind instituirea regimului de supraveghere fiscala a productiei interne, importului, circulatiei si comercializarii alcoolului si a bauturilor alcoolice, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 361 din 24 septembrie 1998.

    c) in cazul achizitionarii materiei prime de la agentii economici producatori interni sau de la agentii economici care au obtinut alcoolul in baza unui contract de prestari de servicii:
    - o copie de pe licenta de fabricatie a producatorului de alcool sau o copie de pe contractul de prestari de servicii;
    - factura si, respectiv, factura speciala*), care sa ateste provenienta alcoolului, in care acciza sa fie evidentiata separat;
------------
    *) Factura speciala este factura prevazuta la art. 19 din Hotararea Guvernului nr. 588/1998 privind instituirea regimului de supraveghere fiscala a productiei interne, importului, circulatiei si comercializarii alcoolului si a bauturilor alcoolice, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 361 din 24 septembrie 1998.

    d) pentru agentii economici producatori de bauturi alcoolice, care folosesc pentru realizarea acestor produse alcoolul etilic alimentar fabricat in sectiile proprii, sistemul de deducere a accizelor aferente materiei prime va functiona astfel:
    - momentul datorarii accizelor pentru alcoolul introdus in prelucrare este prevazut la art. 23 lit. c) din ordonanta de urgenta;
    - la livrarea bauturilor alcoolice rezultate din prelucrare se datoreaza bugetului de stat accize in cuantum de 20 ECU/hl alcool pur, cu exercitarea dreptului de deducere prevazut de lege. Valoarea accizelor, cuprinsa in preturile de livrare, se va evidentia distinct in facturi.
    In acest caz, toate transferurile de alcool etilic alimentar, utilizat ca materie prima, si accizele aferente se vor evidentia intr-un jurnal privind transferurile de materii prime supuse accizelor, intocmit dupa modelul prezentat in anexa 4a)*) la prezentele norme metodologice.
    De asemenea, toate livrarile de bauturi spirtoase se vor evidentia in jurnalul de vanzari, intocmit conform modelului prezentat in anexa nr. 5 la prezentele norme metodologice;
------------
    *) Anexa nr. 4a) la actualele norme metodologice completeaza numarul anexelor prevazut in normele metodologice aprobate prin Ordinul ministrului finantelor nr. 95/1998, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 62 bis din 11 februarie 1998.

    e) in cazul alcoolului etilic alimentar - obtinut in sistem de prestari de servicii - si utilizat ca materie prima in obtinerea bauturilor alcoolice, se va proceda astfel:
    1. Cand beneficiarul prestatiei receptioneaza alcoolul etilic alimentar si il livreaza, in nume propriu, altor agenti economici producatori de bauturi alcoolice:
    - la receptia alcoolului etilic alimentar de la prestator ii datoreaza acestuia, pe langa tariful de prelucrare, si acciza de 200 ECU/hl alcool pur, aferenta cantitatilor de alcool etilic alimentar obtinut;
    - la vanzarea alcoolului etilic alimentar catre alti agenti economici producatori de bauturi alcoolice beneficiarul prestatiei intocmeste facturi si evidentiaza distinct acciza aferenta platita agentului economic prestator.
    2. In cazul in care beneficiarul prestatiei receptioneaza alcoolul etilic alimentar si il utilizeaza in sectiile proprii de productie pentru obtinerea de bauturi alcoolice, deducerea accizelor aferente materiilor prime datorate la receptia alcoolului se va face pe baza urmatoarelor documente:
    - contractul de prestari de servicii;
    - factura.
    3. In cazul in care prestatorul obtine pentru beneficiarul prestatiei si bauturi alcoolice, se va proceda astfel:
    - la transferul alcoolului etilic alimentar din sectia de productie in sectia de prelucrare in bauturi alcoolice prestatorul datoreaza bugetului de stat accize in cuantum de 200 ECU/hl alcool pur si factureaza beneficiarului prestatiei atat tariful de prelucrare, cat si acciza aferenta;
    - la vanzarea bauturilor alcoolice beneficiarul prestatiei actioneaza in calitate de producator intern si beneficiaza de dreptul de deducere a accizei aferente materiei prime. Deducerea accizelor aferente materiei prime se va face, si in acest caz, pe baza urmatoarelor documente:
    - contractul de prestari de servicii;
    - factura;
    f) in cazul bauturilor alcoolice rezultate din prelucrarea alcoolului etilic alimentar, achizitionat inainte de data publicarii prezentelor norme metodologice in Monitorul Oficial al Romaniei, de la alti agenti economici decat cei mentionati la alin. 4 al acestui punct 5, deducerea accizelor aferente cantitatilor de alcool utilizate ca materie prima se face pe masura fabricarii bauturilor alcoolice, pana la epuizarea stocurilor, pe baza urmatoarelor documente:
    - factura de achizitie a alcoolului;
    - o copie de pe factura de origine a alcoolului, in care acciza sa fie evidentiata separat.
    Toate documentele justificative vor sta la baza verificarilor incrucisate, efectuate de organele fiscale cu atributii de control.
    Deducerea accizelor aferente alcoolului etilic alimentar, utilizat ca materie prima pentru obtinerea de bauturi alcoolice, se face la valoarea inclusa in factura de cumparare.
    In toate situatiile in care din verificarile ulterioare efectuate de catre organele cu atributii de control se constata ca unele dintre aceste documente lipsesc sau ca agentii economici furnizori sunt fictivi, nu se va accepta deducerea accizelor aferente materiei prime si, in acelasi timp, se vor aplica sanctiunile prevazute de lege."

    II. Normele metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 82/1997 privind regimul accizelor si al altor taxe indirecte, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor nr. 95/1998, cu modificarile ulterioare, se vor republica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

    ANEXA 4a)

    AGENTUL ECONOMIC
    ..................................
               (denumirea)
    Sediul ...........................
    Cod platitor de accize ...........

                                  JURNAL
          privind transferurile de materii prime supuse accizelor
             luna ................ anul ...................

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Nr. crt.
    B - Felul si data documentului
    C - Sectia furnizoare
    D - Denumirea produsului
    E - Cantitatea
    F - U.M.
    G - Taria alcoolica (% vol.)
    H - Valoarea totala
    I - Acciza unitara
    J - Acciza totala
 ------------------------------------------------------------------
  A      B      C      D      E      F      G      H      I      J
 ------------------------------------------------------------------
  0      1      2      3      4      5      6      7      8      9
 ------------------------------------------------------------------
 ------------------------------------------------------------------
 ------------------------------------------------------------------
 ------------------------------------------------------------------
 ------------------------------------------------------------------
 ------------------------------------------------------------------
  TOTAL:
 ------------------------------------------------------------------


            Director,                          Intocmit,
................................   ................................
(numele, prenumele si semnatura)   (numele, prenumele si semnatura)SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 1925/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 1925 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 342 2016
    Bună ziua domnule / doamnă Oferim împrumuturi organismelor private și comerciale cu o dobândă anuală foarte mică de 3%, rambursare de la 1 an la 25 de ani. Acordăm împrumuturi cuprinse între 5.000 și 500.000.000. Aceasta este pentru a eradica istoricul în creștere al creditului necorespunzător și, de asemenea, pentru a aduce profit stabil atât companiei noastre, cât și clienților noștri. Vă pierdeți somnul în timpul nopții vă faceți griji cum să obțineți un împrumut? Contact: Paul Loan Agency acum prin e-mail: paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Oferim împrumut cu o dobândă scăzută de 3% și, oferim. *Imprumuturi personale * Credite de consolidare a datoriilor *Capital de risc * Împrumuturi pentru afaceri * Împrumuturi pentru educație *Imprumut pentru casa * Împrumuturi din orice motiv Pentru mai multe informații de urgență reveniți imediat la noi. paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Salutari Domnule Paul Moritz
ANONIM a comentat Ordin 3418 2013
    We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds. * FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% * FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. Contact Name : Blaine Lorcan Contact Email: blainelorcan@gmail.com Skype:blainelorcan@gmail.com WhatsApp:+1(408)290-8281
ANONIM a comentat OUG 52 2004
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat OUG 123 2002
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut rapid? Sunt Susan Benson Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Având în vedere stagnarea economică, lumea trece prin rezultatul bolii Corona-virus emergente (COVID-19), mulți oameni se confruntă cu provocări financiare premature. Și cu prezența excedentului de numerar în instituția noastră, ne propunem să accelerăm circulația banilor finanțând clienții din Europa și din afara acesteia cu un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere, cumpărați o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut din alte motive personale? Vreau să contactați firma mea. Furnizăm tot felul de servicii de împrumut, atât împrumuturi garantate, cât și garantate. Dacă citiți acest lucru și știți că aveți nevoie de asistență financiară, ne puteți scrie doar prin e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau trimiteți-mi direct pe WhatsApp prin: +447903159998 și primiți un răspuns instantaneu. Suntem o companie globală de servicii financiare și ne-am angajat să vă ajutăm să vă îmbunătățiți obiectivele financiare pe termen lung și pe termen scurt, deoarece stabilitatea dvs. financiară este obiectivul nostru final. Caracteristici și beneficii; * Convenabilitate - Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde. * Suma flexibilă - Decideți cât de mult doriți să împrumutați. * Finanțare rapidă rapidă - primiți împrumutul dvs. în termen de 24 de ore de la aprobare. * Rata dobânzii flexibile de 3,0%. * Rata de aprobare ridicată * Aveți șansa de a selecta data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 ani. * Aplicație online simplă. * Ghid personalizat și expertiză. * Fără taxe ascunse Mulți oameni găsesc atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile locale sau de la alte institute financiare din anumite motive. Dacă aveți nevoie într-adevăr de soluție pentru provocările dvs. financiare, scrieți-ne firmei mele, vă vom ajuta cu un împrumut. Am ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. financiare, prioritatea noastră maximă este stabilitatea dvs. financiară și veți fi îngrijit pe parcursul întregului proces. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, trimiteți-ne cererea dvs. de împrumut prin: E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com SAU; WhatsApp: +447903159998
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 984 1990
    FOR QUICK, AFFORDABLE AND RELIABLE BUSINESS/HOME/REAL ESTATES/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com We are authorized financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home, personal and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? If Yes worry no more for we are out here to help the less financial privileges get the loan they need to get back on their feet no matter your credit score, you can say goodbye to all your financial crisis and difficulties. Contact us on the following Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE aims is to provide excellent professional financial services which include the followings *1* Personal loan *2* Business loan *3* Home loan *4* Farm Loan *5* Education loan *6* Debt consolidation loan *7* Truck Loan *8* Car Loan *9* Eviction Loan *10* Equipment Loan *11* Hotels Loan *12* Refinancing Loan and many more NOTE: GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 441 1997
    O zi buna   Ai nevoie de împrumut pentru afaceri? Împrumut contractual? Împrumut de student? Împrumut pentru sănătate, Împrumut pentru a investi sau împrumut de proiect? Contactați împrumutul rapid Unicredit atât pentru împrumut, cât și pentru împrumut pe termen scurt, pentru o tranzacție rapidă, sigură și ușoară.    Informatii de contact E-mail: unicreditfastloan@gmail.com Facebook: împrumutul rapid Unicredit Instagram: Împrumut rapid Unicredit Twitter: @FastUnicredit LinkedIn: împrumutul rapid Unicredit Contactați-ne pentru serviciul dvs. de împrumut rapid.
ANONIM a comentat Ordin 2591 2018
    O zi buna, Căutați împrumut pentru afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații. Toate cele bune, Midland Credit Home Mgt
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 1925/1998
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu