Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 179 din  2 aprilie 2003

privind raportarea derularii operatiunilor de import de produse si tehnologii cu dubla utilizare, altele decat cele sensibile si foarte sensibile

ACT EMIS DE: MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE


SmartCity3

              AGENTIA NATIONALA DE CONTROL AL EXPORTURILOR STRATEGICE SI AL INTERZICERII ARMELOR CHIMICE
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 232 din  5 aprilie 2003

    In conformitate cu prevederile art. 21 alin. (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 158/1999 privind regimul exporturilor si importurilor de produse strategice si ale art. 4 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 327/2000 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Control al Exporturilor Strategice si al Interzicerii Armelor Chimice,
    avand in vedere prevederile art. 10 coroborate cu art. 12 alin. (5) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 158/1999, potrivit carora importul produselor si tehnologiilor cu dubla utilizare, altele decat cele sensibile si foarte sensibile, se face in temeiul autorizatiei pentru efectuarea de operatiuni de comert exterior cu produse strategice, emisa de Agentia Nationala de Control al Exporturilor Strategice si al Interzicerii Armelor Chimice,

    presedintele Agentiei Nationale de Control al Exporturilor Strategice si al Interzicerii Armelor Chimice emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Persoanele juridice care deruleaza operatiuni de import de produse si tehnologii cu dubla utilizare, altele decat cele sensibile si foarte sensibile, care sunt supuse regimului de control prevazut de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 158/1999 privind regimul exporturilor si importurilor de produse strategice, cu modificarile ulterioare, si pentru care este necesara doar autorizarea, au obligatia ca in termen de 10 zile de la data efectuarii importului sa notifice Agentiei Nationale de Control al Exporturilor Strategice si al Interzicerii Armelor Chimice realizarea operatiunii.
    Art. 2
    Notificarea va fi insotita de copii de pe urmatoarele documente: declaratia vamala de import, factura externa, documentul de transport international, factura fiscala (cu mentiunea "Acest produs este strategic si se supune prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 158/1999"), nota interna de receptie, declaratia destinatarului final (utilizarea finala a produsului).
    Art. 3
    La solicitarea Agentiei Nationale de Control al Exporturilor Strategice si al Interzicerii Armelor Chimice persoanele juridice mentionate la art. 1 sunt obligate sa transmita si alte date, informatii si documente referitoare la derularea operatiunii de import.
    Art. 4
    Prezentul ordin intra in vigoare la 15 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                  Presedintele Agentiei Nationale de Control
                      al Exporturilor Strategice si al
                       Interzicerii Armelor Chimice,
                            Nineta Barbulescu,
                             secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Ordinul 179/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 179 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu