E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 557 din 27 iulie 1995

privind acordarea din fondul de redresare financiara a unor facilitati personalului disponibilizat potrivit art. 22 lit. b) din Ordonanta Guvernului nr. 13/1995

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 174 din  7 august 1995


SmartCity3


    In temeiul art. 18 lit. a) si al art. 22 lit. b) din Ordonanta Guvernului nr. 13/1995 privind unele masuri de accelerare a procesului de restructurare a regiilor autonome si a societatilor comerciale cu capital majoritar de stat de intarire a disciplinei financiare si de imbunatatire a decontarilor in economie,

    Guvernul Romaniei  hotaraste:

    Art. 1
    (1) Se aproba alocarea sumei de 25.277,5 mil. lei din fondul de redresare financiara la dispozitia Guvernului pe anul 1995, constituit potrivit Hotararii Guvernului nr. 372/1995 pentru acordarea de facilitati personalului disponibilizat din regiile autonome si societatile comerciale la care s-a instituit regimul special de supraveghere prin Hotararea Guvernului nr. 212/1995.
    (2) Utilizarea sumei prevazute la alin. (1) se va efectua potrivit prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 13/1995, Hotararii Guvernului nr. 172/1995 si ale Hotararii Guvernului nr. 318/1995 privind aprobarea criteriilor de selectie a agentilor economici beneficiari ai fondului de redresare financiara si a modului de gestionare a acestuia.
    Art. 2
    Din suma prevazuta la art. 1 se va aloca Ministerului Industriilor suma de 6.100,0 mil. lei, Ministerului Transporturilor suma de 6.177,5 mil. lei si Fondului Proprietatii de Stat suma de 13.000,0 mil. lei.
    Art. 3
    (1) Ordonatorii principali de credite sunt obligati ca o data cu prezentarea cererilor de deschidere de credite bugetare sa prezinte justificarea utilizarii sumelor deja acordate anterior din fondul de redresare financiara, potrivit Hotararii Guvernului nr. 409/1995 si prezentei hotarari.
    (2) Cuantumul sumelor necesare fiecarui agent economic aflat in regim special de supraveghere economico-financiara, potrivit Hotararii Guvernului nr. 212/1995 va fi determinat pe baza listelor personalului disponibilizat si a salariului de baza net realizat in ultima luna, confirmat de directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti.
    Art. 4
    Ministerul Finantelor este autorizat sa introduca modificarile corespunzatoare in bugetele ordonatorilor principali de credite, prevazuti la art. 2 din prezenta hotarare.

                          PRIM-MINISTRU
                         NICOLAE VACAROIU

                                Contrasemneaza:
                                Ministrul industriilor,
                                Dumitru Popescu

                                Ministrul transporturilor,
                                Aurel Novac

                                Ministrul agriculturii
                                si alimentatiei,
                                Valeriu Tabara

                                Ministru de stat,
                                presedintele Consiliului
                                de Coordonare,
                                Strategie si Reforma economica,
                                Mircea Cosea

                                Ministru de stat,
                                ministrul finantelor,
                                Florin Georgescu

                                Ministrul justitiei,
                                Gavril Iosif Chiuzbaian
SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 557/1995

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 557 din 1995
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 557/1995
Hotărârea 409 1995
privind acordarea din fondul de redresare financiara la dispozitia Guvernului de facilitati personalului disponibilizat potrivit art. 22 lit. b) din Ordonanta Guvernului nr. 13/1995, precum si de credite fara dobinda unor regii autonome si societati comerciale consumatoare de energie electrica si gaze naturale potrivit art. 18 lit. b) din aceeasi ordonanta
Hotărârea 318 1995
privind aprobarea criteriilor de selectie a agentilor economici beneficiari ai fondului de redresare financiara si a modului de gestionare a acestuia
Hotărârea 212 1995
privind instituirea regimului special de supraveghere economico-financiara la unele regii autonome si societati comerciale cu capital majoritar de stat
Hotărârea 172 1995
pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 13/1995 privind unele masuri de accelerare a procesului de restructurare a regiilor autonome si a societatilor comerciale cu capital majoritar de stat, de intarire a disciplinei financiare si de imbunatatire a decontarilor in economie
Ordonanţa 13 1995
privind unele masuri de accelerare a procesului de restructurare a regiilor autonome si a societatilor comerciale cu capital majoritar de stat, de intarire a disciplinei financiare si de imbunatatire a decontarilor in economie
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu