Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 677 din 25 martie 1996

pentru aprobarea Normelor metodologice privind modul de utilizare a mijloacelor extrabugetare constituite in baza Hotararii Guvernului nr. 226/1995, la dispozitia Ministerului Finantelor, din comisioanele incasate in contul serviciilor prestate pentru Societatea Comerciala "Asigurarea Romaneasca" - S.A. - ASIROM si pentru alti beneficiari

ACT EMIS DE: MINISTERUL FINANTELOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 83 din 23 aprilie 1996


SmartCity3


    Ministru de stat, ministrul finantelor,
    in baza Hotararii Guvernului nr. 449/1994 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor, republicata,
    avand in vedere dispozitiile art. 3 din Hotararea Guvernului nr. 226/1995 privind constituirea de mijloace extrabugetare, la dispozitia Ministerului Finantelor, din comisioanele incasate in contul serviciilor prestate pentru Societatea Comerciala "Asigurarea Romaneasca" - S.A. ASIROM si pentru alti beneficiari,

    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Normele metodologice privind modul de utilizare a mijloacelor extrabugetare constituite in baza Hotararii Guvernului nr. 226/1995, la dispozitia Ministerului Finantelor, din comisioanele incasate in contul serviciilor prestate pentru Societatea Comerciala "Asigurarea Romaneasca" - S.A. - ASIROM si pentru alti beneficiari, cuprinse in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    Directia generala organizare, resurse umane si servicii general va lua masuri pentru aplicarea in bune conditii a prezentului ordin.
    Art. 3
    Prezentul ordin se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei.

                     Ministru de stat,
                     ministrul finantelor,
                     Florin Georgescu

    ANEXA

                  NORME METODOLOGICE
privind modul de utilizare a mijloacelor extrabugetare constituite in baza Hotararii Guvernului nr. 226/1995, la dispozitia Ministerului Finantelor, din comisioanele incasate in contul serviciilor prestate pentru Societatea Comerciala "Asigurarea Romaneasca" - S.A. - ASIROM si pentru alti beneficiari

    CAP. 1
    Dispozitii generale

    1. Organele fiscale teritoriale ale Ministerului Finantelor pot presta servicii, in conditiile legii, privind evidenta, urmarirea si incasarea veniturilor pentru Societatea Comerciala "Asigurarea Romaneasca" - S.A. - ASIROM si pentru executarea silita a despagubirilor in cazul pagubelor produse fondului forestier si vegetatiei forestiere, precum si pentru alti beneficiari decat bugetul de stat, bugetele locale si bugetele fondurilor speciale.
    2. Pentru serviciile prestate, prevazute la pct. 1, Ministerul Finantelor incaseaza comisioane, care se stabilesc anual prin conventii incheiate cu Societatea Comerciala "Asigurarea Romaneasca" - S.A. - ASIROM, cu Ministerul Apelor, Padurilor si Protectiei Mediului, cu Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi, precum si cu alti beneficiari ai serviciilor respective.
    3. Sumele reprezentand comisionul incasat se constituie, conform prevederilor Legii nr. 10/1991 privind finantele publice, ca mijloace extrabugetare la dispozitia Ministerului Finantelor prin directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti, precum si a sectorului agricol Ilfov.
    4. Pentru reflectarea modului de formare, administrare si utilizare a mijloacelor extrabugetare, prevazute la pct. 3, se intocmeste anual buget de venituri si cheltuieli de catre directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti, precum si a sectorului agricol Ilfov, conform formularului - model din anexa nr. 1 si de catre Ministerul Finantelor conform formularului - model din anexa nr. 1 a) la prezentele norme metodologice.

    CAP. 2
    Elaborarea si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli din mijloacele extrabugetare

    1. Bugetul de venituri si cheltuieli din mijloacele extrabugetare se elaboreaza de catre directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti, precum si a sectorului agricol Ilfov, astfel:
    1.1. Venituri
    Veniturile se dimensioneaza pe baza elementelor din nota de fundamentare prezentata ca model in anexa nr. 2.
    La stabilirea propunerilor se vor avea in vedere prevederile din actele normative care reglementeaza veniturile respective, realizarile din anii precedenti, precum si sumele restante la finele anului precedent reprezentand prime de asigurare prin efectul legii sau alte venituri, ce urmeaza a fi incasate in anul pentru care se elaboreaza bugetul de venituri si cheltuieli din mijloace extrabugetare.
    Veniturile stabilite se inscriu in bugetul de venituri si cheltuieli la capitolul 23.03 "Veniturile institutiilor publice si activitatile autofinantate", subcapitolul 23.03.92. "Venituri din comisioane".
    1.2. Cheltuieli
    La "Cheltuieli", directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti, precum si a sectorului agricol Ilfov vor prevedea:
    a) cheltuielile reprezentand comisionul C.E.C., pentru veniturile prevazute la cap. I pct. 1, ce se vor incasa prin C.E.C.;
    b) cheltuielile cu taxele postale aferente primelor de asigurare si celorlalte sume ce vor fi expediate de catre organele fiscale prin posta;
    c) sumele reprezentand cheltuieli pentru elaborarea, tiparirea si asigurarea formularisticii utilizate in evidenta, incasarea si urmarirea primelor de asigurare prin efectul legii, precum si a sumelor destinate altor beneficiari, in cuantum de 0,2% din comisionul incasat, care vor fi virate la bugetul de stat, la capitolul 21.01.30 "Alte venituri de la institutiile publice".
    Cheltuielile vor fi cuprinse la capitolul 72.03 "Alte actiuni", subcapitolul 16 "Cheltuieli efectuate din comisioane incasate", potrivit clasificatiei indicatorilor privind finantele publice aprobate prin Ordinul ministrului de stat, ministrul finantelor. nr. 1 .394/1995.
    1.3. Varsaminte la Ministerul Finantelor
    La "Varsaminte la Ministerul Finantelor" se va inscrie suma care rezulta ca diferenta intre venituri si cheltuieli.
    2. Directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti, precum si a sectorului agricol Ilfov, o data cu bugetul de venituri si cheltuieli, intocmesc si lista echipamentelor si a bunurilor necesare dotarii pentru activitati de impozite si taxe si pentru activitati de trezorerie, in limita sumelor prevazute ca varsaminte la pct. 1.3, vizata si de conducatorii Directiei impozite si taxe si Directiei trezorerie.
    3. Directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti, precum si a sectorului agricol Ilfov, transmit Ministerului Finantelor - Directia generala organizare, resurse umane si servicii generale - proiectul bugetului de venituri si cheltuieli din mijloacele extrabugetare (formularul - model cuprins in anexa nr. 1) si lista echipamentelor si a bunurilor necesare dotarii pentru activitati de impozite si taxe si trezorerie, intocmite conform pct. 1 si 2 din prezentele norme metodologice la aceleasi termene cu propunerile pentru proiectul bugetului de stat.
    Directia generala organizare, resurse umane si servicii generale analizeaza, verifica, centralizeaza propunerile din bugetele de venituri si cheltuieli si intocmeste proiectul bugetului de venituri si cheltuieli din mijloacele extrabugetare constituite la dispozitia Ministerului Finantelor in baza Hotararii Guvernului nr. 226/1995, conform modelului din anexa nr. 1a), pe care il supune spre aprobare ministrului finantelor.
    4. Bugetul aprobat pentru anul urmator, defalcat pe trimestre, se transmite, de catre Directia generala organizare, resurse umane si servicii generale, directiilor generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti, precum si a sectorului agricol Ilfov pana la data de 31 decembrie.

    CAP. 3
    Executia bugetului de venituri si cheltuieli din mijloacele extrabugetare

    1. Cheltuielile din mijloacele extrabugetare se angajeaza si se utilizeaza in conditiile prevederilor Legii nr. 10/1991 privind finantele publice, prin Ministerul Finantelor, in calitate de ordonator principal de credite, si de catre directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a municipiului Bucuresti, precum si a sectorului agricol Ilfov, in calitate de ordonatori secundari de credite.
    2. Veniturile reprezentand comisioane pentru serviciile prestate se determina astfel:
    - primele prin efectul legii, restante, pentru bunuri agricole si cladiri urbane si pentru raspundere civila auto, incasate de organele fiscale, se vireaza in contul 50.13 "Disponibil din sumele incasate pentru ASIROM", deschis la trezorerii, sau in contul 64.91 "Disponibil din sumele incasate pentru ASIROM", deschis la unitatile Bancii Comerciale Romane - S.A. din judetul Mehedinti, municipiul Bucuresti si sectorul agricol Ilfov, unde nu functioneaza trezorerii ale statului;
    - sumele reprezentand despagubiri pentru pagubele produse fondului forestier, vegetatiei forestiere din afara fondului forestier si economiei vanatului, incasate de organele fiscale, se vireaza in contul 50.22 "Disponibil din sume incasate reprezentand despagubiri pentru pagubele produse fondului forestier conform Legii nr. 81/1993", deschis pe seama directiilor generale finantelor publice si controlului financiar de stat, iar in judetul Mehedinti, municipiul Bucuresti si sectorul agricol Ilfov unde nu functioneaza trezorerii ale statului, in contul 64.75, deschis la unitatile Bancii Comerciale Romane - S.A.
    Din aceste incasari directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat calculeaza lunar, pana cel mai tarziu la data de 5 a lunii urmatoare, comisionul cuvenit care se preia din conturile mentionate mai sus si se vireaza in contul 50.03 "Disponibil din mijloacele extrabugetare ale ministerelor si institutiilor subordonate", deschis la trezorerii, sau in contul 64.51 "Disponibil din activitati autofinantate", deschis la unitatile Bancii Comerciale Romane - S.A. pe seama directiilor generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat. Concomitent, se vireaza si sumele cuvenite beneficiarilor, mentionandu-se pe documentul de plata si comisionul retinut.
    In contul 50.03 sau in contul 64.51, dupa caz, se incaseaza si comisionul obtinut din valoarea despagubirilor realizate prin executare silita de catre organele fiscale a despagubirilor in cazul pagubelor produse fondului forestier si vegetatiei forestiere, precum si de la alti beneficiari.
    3. Directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat judetene si a Municipiului Bucuresti, precum si a sectorului agricol Ilfov, pe baza de documente legale, pot efectua plati, in limita prevederilor aprobate, din mijloacele extrabugetare pentru:
    - plata comisioanelor pentru sumele incasate prin C.E.C., in judetele in care nu functioneaza trezorerii ale statului;
    -taxele postale aferente primelor de asigurare incasate si expediate de catre organele fiscale prin posta;
    - virarea la bugetul de stat (capitolul 21.1.30) a cotei de 0,2% din comisionul incasat, reprezentand cheltuieli pentru elaborarea, tiparirea si asigurarea formularisticii utilizate in evidenta, incasarea si urmarirea primelor de asigurare prin efectul legii si a altor sume. Virarea se efectueaza lunar, in termen de 15 zile calendaristice de la expirarea lunii.
    4. Directiile generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat vor vira lunar, in termen de 15 zile calendaristice de la expirarea lunii, in contul Ministerului Finantelor 64.51 "Disponibil din activitati autofinantate", deschis la Sucursala municipiului Bucuresti a Bancii Comerciale Romane - S.A., suma rezultata ca diferenta intre sumele incasate si cheltuielile efectuate, aferente perioadei respective.
    5. Sumele ramase necheltuite la data de 31 decembrie a fiecarui an se reporteaza in anul urmator ca sold la inceputul anului.
    6. Operatiunile contabile ocazionate de aplicarea Hotararii Guvernului nr. 226/1995 se vor efectua conform anexei nr. 3 la prezentele norme metodologice si vor fi raportate prin darile de seama contabile.

    CAP. 4
    Dispozitii tranzitorii

    Pentru anul 1996, proiectele bugetelor de venituri si cheltuieli din mijloace extrabugetare (formularul - model cuprins in anexa nr. 1) se transmit Ministerului Finantelor - Directia generala organizare, resurse umane si servicii generale, pana la data de 30 aprilie 1996.
    Bugetul de venituri si cheltuieli din mijloacele- extrabugetare, aprobat pentru anul 1996, se va transmite directiilor generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat pana la data de 31 mai 1996.

    ANEXA 1

    MINISTERUL FINANTELOR
    Directia generala a finantelor publice
    si controlului financiar de stat
    Judetul . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


           PROIECTUL BUGETULUI DE VENITURI SI CHELTUIELI
    al Societatii Comerciale "Asigurarea Romaneasca"- S.A.- ASIROM
din mijloacele extrabugetare constituite conform Hotararii Guvernului nr 226/1995
    pentru anul .........

                                                                    - mii lei -
--------------------------------------------------------------------------------
 Nr.  Denumirea      Codul    Realizarile                     Prevederi
 crt. indicatorilor           din anul     -------------------------------------
                              precedent    Total an           din care:
                                                      --------------------------
                                                      Trim.  Trim.  Trim.  Trim.
                                                      I      II     III    IV
--------------------------------------------------------------------------------
 01   I. VENITURI-
         TOTAL
--------------------------------------------------------------------------------
 02   A. Venituri
         curente
--------------------------------------------------------------------------------
 03   Veniturile
      institutiilor
      publice si
      activitatilor
      autofinantate   23.03
--------------------------------------------------------------------------------
 04   Venituri din
      comisioane
      (rd. 05 +
      rd. 06 +
      + rd. 07 +
      rd. 08), din
      care pentru
      serviciile
      prestate:       23.03.92
--------------------------------------------------------------------------------
 05  - ASIROM
--------------------------------------------------------------------------------
 06  - Ministerului
       Apelor,
       Padurilor si
       Protectiei
       Mediului
--------------------------------------------------------------------------------
 07  - Asociatiei
       Generale
       a Vanatorilor
       si Pescarilor
       Sportivi
--------------------------------------------------------------------------------
 08  - altor
       beneficiari
--------------------------------------------------------------------------------
 09  II. CHELTUIELI-
         TOTAL
--------------------------------------------------------------------------------
 10   Alte actiuni      72.03.16
--------------------------------------------------------------------------------
 11   Cheltuieli        01
      curente
--------------------------------------------------------------------------------
 13   Cheltuieli
      materiale si
      servicii          20
--------------------------------------------------------------------------------
 14  III. VARSAMINTE
     la Ministerul
     Finantelor
     (rd. 01 - rd. 09)
--------------------------------------------------------------------------------

                      Director general,

    ANEXA 1a)

    MINISTERUL FINANTELOR
    Directia generala organizare,
    resurse umane si servicii generale
                                                          Aprobat
                                                     Ministru de stat,
                                                     ministrul finantelor

                     BUGETUL DE VENITURI SI CHELTUIELI
din mijloacele extrabugetare constituite conform Hotararii Guvernului nr. 226/1995
                           pentru anul .................
                                                                    - mii lei -
--------------------------------------------------------------------------------
 Nr.  Denumirea              Codul                            Prevederi
 crt. indicatorilor                      ---------------------------------------
                                         Total an             din care:
                                                    ----------------------------
                                                     Trim.  Trim.  Trim.  Trim.
                                                      I      II     III    IV
--------------------------------------------------------------------------------
 01   I. VENITURI-
         TOTAL
--------------------------------------------------------------------------------
 02   A. Venituri curente
--------------------------------------------------------------------------------
 03   Veniturile
      institutiilor publice
      si activitatilor
      autofinantate
--------------------------------------------------------------------------------
 04   Venituri din
      comisioane
      (varsaminte de la
      directiile
      generale ale
      finantelor publice
      si controlului
      financiar de stat)       23.03.92
--------------------------------------------------------------------------------
 05   II. CHELTUIELI-
          TOTAL
--------------------------------------------------------------------------------
 06   Alte actiuni
      (rd. 07 + rd. 09)        72.03.16
--------------------------------------------------------------------------------
 07   A. Cheltuieli curente          01
--------------------------------------------------------------------------------
 08   Cheltuieli materiale
      si servicii                    20
--------------------------------------------------------------------------------
 09   B. Cheltuieli de
         capital                     70
--------------------------------------------------------------------------------
 10   Investitii ale
      institutiilor publice
      si activitatilor
      autofinantate                  74
--------------------------------------------------------------------------------
 11   III. EXCEDENT/DEFICIT
      (rd. 01 - rd. 05)*)
--------------------------------------------------------------------------------
 12   IV. DISPONIBILITATI
      DIN ANUL PRECEDENT
--------------------------------------------------------------------------------

                           Director general,

-----------------------
    *) Deficitul se inscrie in paranteza.


    ANEXA 2*)
    Directia generala a finantelor publice
    si controlului financiar de stat
    Judetul .................................

                    NOTA DE FUNDAMENTARE
a comisioanelor ce se incaseaza pentru serviciile prestate
conform Hotararii Guvernului nr. 226/1995 pe anul .............
                                                                    - mii lei -
--------------------------------------------------------------------------------
 Nr.  Natura                Realizarile din               Propuneri
 crt. veniturilor           anul precedent
      asupra carora  -----------------------------------------------------------
      se calculeaza  Sumele      %     Comisionul Sumele       %      Comisionul
      comisionul     incasate comision incasat    de incasat comision  cuvenit
--------------------------------------------------------------------------------
 0       1              2        3      4=2x3/100     5          6     7=5x6/100
--------------------------------------------------------------------------------
 1.   Primele de
      asigurare prin    X        X         X
      efectul legii,
      restante, la      X        X         X
      bunuri agricole
      si cladiri
      urbane
--------------------------------------------------------------------------------
 2.   Primele de
      asigurare prin    X        X         X
      efectul legii,
      restante, pentru  X        X         X
      raspundere
      civila auto
--------------------------------------------------------------------------------
 3.   Majorarile de
      intarziere
      calculate la
      platile peste
      termenele legale
--------------------------------------------------------------------------------
 4.   Despagubirile
      silvice
      realizate prin
      executare silita
--------------------------------------------------------------------------------
 5.   Veniturile pentru
      alti beneficiari
--------------------------------------------------------------------------------

                      Director general,

-----------------------
    *) Anexa se adapteaza si pentru alte sume incasate prin prestarea de servicii, conform Hotararii Guvernului nr. 226/1995.

    ANEXA 3

               REFLECTAREA IN CONTABILITATE
a operatiunilor rezultate din aplicarea Hotararii Guvernului nr. 226/1995

--------------------------------------------------------------------------------
    Explicatia operatiunii                     Contul debitor   Contul creditor
--------------------------------------------------------------------------------
 La directiile generale ale finantelor
 publice si controlului financiar de stat
--------------------------------------------------------------------------------
 - incasarea sumelor reprezentand
   comisionul Societatii Comerciale
   "Asigurarea Romaneasca" - S.A. ASIROM
   sau al altor beneficiari                           120              520
--------------------------------------------------------------------------------
 - plata comisioanelor C.E.C., postei,
   bancii                                             420              120
--------------------------------------------------------------------------------
 - virarea lunara a sumelor reprezentand
   0,2% la bugetul de stat                            420              232
                                                      232              120
--------------------------------------------------------------------------------
 - virarea sumelor la organul ierarhic
   superior                                           520              120
--------------------------------------------------------------------------------
 - la sfarsitul anului se inchid conturile
   de venituri si cheltuieli                          520              420
--------------------------------------------------------------------------------
  La Ministerul Finantelor
--------------------------------------------------------------------------------
 - incasarea sumelor virate de catre
   directiile generale                                120              520
--------------------------------------------------------------------------------
 - virarea sumelor din contul curent
   in contul de investitii                            115              120
--------------------------------------------------------------------------------
 - inregistrarea bunurilor conform
   factura - furnizor                                 420              234.02
--------------------------------------------------------------------------------
 - plata furnizorului                                 234.02           115
--------------------------------------------------------------------------------
 - inregistrarea mijloacelor fixe                     01               310
--------------------------------------------------------------------------------
 - la sfarsitul anului se inchid
   conturile de venituri si cheltuieli                520              420
--------------------------------------------------------------------------------
 - venitul net rezultat din anul curent
   se reporteaza in anul urmator
   (operatiunea se efectueaza dupa aprobarea
   darii se seama contabile anuale)                   520              528
                                                                               




SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 677/1996

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 677 din 1996
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu