E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 521/832/321 din 11 august 2003

pentru aprobarea Normei privind definirea, denumirile sub care se vand, etichetarea si conditiile de calitate ale anumitor sortimente de lapte conservat, partial sau total deshidratat, destinate consumului uman

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR, APELOR SI MEDIULUI


SmartCity3

              Nr. 521 din 11 august 2003
              MINISTERUL SANATATII
              Nr. 832 din 4 septembrie 2003
              AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR
              Nr. 321 din 11 septembrie 2003
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 665 din 19 septembrie 2003

    Vazand Referatul de aprobare nr. 144.474 din 9 iunie 2003 al Directiei generale de elaborare si armonizare a politicilor, strategiilor si programelor,
    avand in vedere prevederile art. 34 alin. (1) lit. c), d) si e) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 97/2001 privind reglementarea productiei, circulatiei si comercializarii alimentelor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 57/2002,
    in temeiul Hotararii Guvernului nr. 739/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, al Hotararii Guvernului nr. 743/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii si al Hotararii Guvernului nr. 755/2003 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor,

    ministrul agriculturii, padurilor, apelor si mediului, ministrul sanatatii si presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor emit urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Norma privind definirea, denumirile sub care se vand, etichetarea si conditiile de calitate ale anumitor sortimente de lapte conservat, partial sau total deshidratat, destinate consumului uman, prezentata in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului, Ministerul Sanatatii si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, agentii economici care desfasoara activitati de producere si comercializare a sortimentelor de lapte conservat care fac obiectul prezentei norme vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
    Art. 3
    La intrarea in vigoare a prezentei norme se abroga Ordinul ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor si al ministrului sanatatii si familiei nr. 128/300/2001 pentru aprobarea Normelor privind natura, continutul, fabricarea, compozitia si etichetarea anumitor tipuri de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinat consumului uman, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 615 din 28 septembrie 2001.
    Art. 4
    Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si intra in vigoare la 1 ianuarie 2004.

                   p. Ministrul agriculturii,
                   padurilor, apelor si mediului,
                   Petre Daea,
                   secretar de stat

                   Ministrul sanatatii,
                   Mircea Beuran

                   Presedintele Autoritatii Nationale
                   pentru Protectia Consumatorilor,
                   Rovana Plumb,
                   secretar de stat

    ANEXA 1

                                 NORMA
privind definirea, denumirile sub care se vand, etichetarea si conditiile de calitate ale anumitor sortimente de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinate consumului uman

    Art. 1
    Prezenta norma se aplica sortimentelor de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, definite in anexa nr. 1 la prezenta norma.
    Art. 2
    Ministerul Sanatatii poate autoriza adaugarea unor vitamine in produsele definite in anexa nr. 1 la prezenta norma.
    Art. 3
    (1) Etichetarea, prezentarea si publicitatea produselor definite in anexa nr. 1 la prezenta norma se fac cu respectarea reglementarilor in vigoare.
    (2) Elemente suplimentare de etichetare:
    1. a) denumirea produselor mentionate in anexa nr. 1 la prezenta norma se aplica doar in cazul produselor mentionate in aceasta anexa si se utilizeaza in cazul comercializarii, fara a se aduce atingere prevederilor lit. b) pentru a le desemna;
    b) ca o alternativa la denumirea produselor mentionate la lit. a), anexa nr. 2 la prezenta norma stabileste lista cu denumirile speciale ale produselor importate din tarile comunitare. Aceste denumiri pot fi utilizate in limba si in conditiile stabilite de aceasta anexa.
    2. Eticheta trebuie sa precizeze continutul de grasime din lapte, exprimat in procente din greutatea produsului finit, cu exceptia produselor definite la pct. 1 lit. d) si g) si la pct. 2 lit. d) din anexa nr. 1 la prezenta norma, precum si continutul procentual de substanta uscata negrasa lactata pentru produsele definite la pct. 1 din anexa nr. 1 la prezenta norma. Aceste elemente insotesc denumirile sub care se vand produsele.
    3. In cazul produselor definite la pct. 2 din anexa nr. 1 la prezenta norma, eticheta trebuie sa cuprinda instructiunile cu privire la modul de diluare sau de reconstituire, incluzand detaliile privind continutul de grasime al produsului astfel diluat sau reconstituit.
    4. In cazul produselor preambalate, a caror masa nu depaseste 20 g pe unitate si care au un ambalaj exterior, elementele stabilite in prezentul articol trebuie sa apara doar pe ambalajul exterior, cu exceptia precizarilor necesare conform pct. 1.
    5. Eticheta produselor definite la pct. 2 din anexa nr. 1 la prezenta norma trebuie sa precizeze faptul ca produsul "nu este destinat sugarilor cu varsta sub 12 luni".
    (3) Toate elementele prezentate prin etichetare trebuie sa fie clare, lizibile si sa nu permita stergerea.
    Art. 4
    (1) Ordinul ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor si al ministrului sanatatii si familiei nr. 128/300/2001 pentru aprobarea Normelor privind natura, continutul, fabricarea, compozitia si etichetarea anumitor tipuri de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinat consumului uman, se abroga cu efect de la 1 ianuarie 2004.
    (2) Trimiterile la normele aprobate prin acest ordin comun se interpreteaza ca trimiteri la prezenta norma.
    Art. 5
    (1) Se autorizeaza comercializarea produselor definite in anexa nr. 1 la prezenta norma, daca sunt conforme definitiilor si conditiilor stabilite in prezenta norma, incepand cu data de 1 ianuarie 2004.
    (2) Produsele aflate in stoc sau contractate inainte de data intrarii in vigoare a prezentei norme pot fi comercializate cu elementele de identificare si caracterizare marcate initial, pana la epuizarea stocurilor, dar nu mai mult de 12 luni de la data intrarii in vigoare a prezentei norme.
    Art. 6
    Respectarea prevederilor prezentei norme se verifica de catre autoritatile competente pentru executarea controlului oficial al alimentelor, stabilite prin art. 38 alin. (1) si (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 97/2001 pentru reglementarea productiei, circulatiei si comercializarii alimentelor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 57/2002, iar sanctiunile pentru nerespectarea normei se aplica conform sectiunii a 4-a, art. 41, 42 si 43 din aceeasi ordonanta de urgenta.

    ANEXA 1
    la norma

              DEFINIREA SI DENUMIREA SUB CARE SE VAND PRODUSELE

    1. Lapte partial deshidratat (lapte concentrat): produsul lichid, indulcit sau nu, obtinut direct prin inlaturarea partiala a apei din lapte, din lapte total sau partial degresat sau dintr-un amestec al acestor produse, care poate prezenta un adaos de smantana sau de lapte total deshidratat, ori din amandoua aceste produse, adaosul de lapte total deshidratat nedepasind, in produsul finit, 25% din substanta uscata totala din lapte.
    Sortimente de lapte concentrat neindulcit:
    a) lapte concentrat cu continut mare de grasimi: lapte partial deshidratat cu un continut masic de minimum 15% grasime si de minimum 26,5% substanta uscata totala din lapte;
    b) lapte concentrat: lapte partial deshidratat cu un continut masic de minimum 7,5% grasime si de minimum 25% substanta uscata totala din lapte;
    c) lapte concentrat partial degresat: lapte partial deshidratat cu un continut masic de minimum 1% si mai putin de 7,5% grasime si de minimum 20% substanta uscata totala din lapte;
    d) lapte concentrat degresat: lapte partial deshidratat cu un continut masic de maximum 1% grasime si de minimum 20% substanta uscata totala din lapte.
    Sortimente de lapte concentrat indulcit:
    e) lapte concentrat indulcit: lapte partial deshidratat cu un adaos de zaharoza (zahar semialb, zahar alb sau extraalb) si cu un continut masic de minimum 8% grasime si de minimum 28% substanta uscata totala din lapte;
    f) lapte concentrat indulcit, partial degresat: lapte partial deshidratat cu un adaos de zaharoza (zahar semialb, zahar alb sau extraalb) si cu un continut masic de minimum 1% si mai putin de 8% grasime si de minimum 24% substanta uscata totala din lapte;
    g) lapte concentrat indulcit, degresat: lapte partial deshidratat cu un adaos de zaharoza (zahar semialb, zahar alb sau extraalb) si cu un continut masic de maximum 1% grasime si de minimum 24% substanta uscata totala din lapte.
    2. Lapte total deshidratat (lapte praf): produsul solid in care continutul de apa nu depaseste 5% din masa produsului finit, obtinut direct prin indepartarea apei din lapte, din lapte complet sau partial degresat, din smantana sau dintr-un amestec al acestor produse, in care continutul de apa nu depaseste 5% din greutatea produsului finit.
    Sortimente de lapte praf:
    a) lapte deshidratat cu continut ridicat de grasime sau lapte praf cu continut ridicat de grasime: lapte deshidratat cu continut masic de minimum 42% grasime;
    b) lapte deshidratat integral sau lapte praf integral: lapte deshidratat cu continut masic de minimum 26% si mai putin de 42% grasime;
    c) lapte deshidratat partial degresat sau lapte praf partial degresat: lapte deshidratat cu continut masic mai mare de 1,5% si mai putin de 26% grasime;
    d) lapte deshidratat degresat sau lapte praf degresat: lapte deshidratat cu continut masic de maximum 1,5% grasime.
    3. Tratamente
    a) Se autorizeaza o cantitate suplimentara de lactoza de maximum 0,03% din masa produsului finit pentru producerea produselor definite la pct. 1 lit. e) - g).
    b) Fara a se aduce atingere Ordinului ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor nr. 389/2002 de aprobare a Normei sanitare veterinare privind conditiile de sanatate pentru producerea si comercializarea laptelui crud, a laptelui tratat termic si a produselor pe baza de lapte, conservarea produselor mentionate la pct. 1 si 2 se realizeaza prin:
    - tratament termic (sterilizare, UHT etc.) in cazul produselor mentionate la pct. 1 lit. a) - d);
    - adaos de zaharoza, in cazul produselor mentionate la pct. 1 lit. e) - g);
    - deshidratare, in cazul produselor mentionate la pct. 2.
    4. Adaosuri autorizate
    Conform art. 2 din norma, Ministerul Sanatatii poate autoriza adaugarea unor vitamine in produsele definite in prezenta anexa, cu respectarea prevederilor anexei nr. 2 - Norme metodologice privind etichetarea nutritionala a alimentelor - la Hotararea Guvernului nr. 106/2002 privind etichetarea alimentelor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 147 din 27 februarie 2002.

    ANEXA 2
    la norma

                                   LISTA
denumirilor speciale pentru anumite produse din anexa nr. 1 la norma

    a) Termenul in limba engleza "evaporated milk" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 1 lit. b), cu un continut masic de minimum 9% grasime si de 31% substanta uscata totala din lapte.
    b) Termenii in limba franceza "lait demi-ecreme" si "lait demi-ecreme concentre non sucre", termenul in limba spaniola "leche evaporada semidesnatada", termenii in limba olandeza "geevaporeerde halfvolle melk" si "halfvolle koffiemelk", precum si termenul in limba engleza "evaporated semi-skimmed milk" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 1 lit. c), cu un continut masic intre 4% si 4,5% grasime si de minimum 24% substanta uscata totala.
    c) Termenul in limba daneza "kondenseret kaffeflrde" si termenul in limba germana "kondensierte Keffeesahne" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 1 lit. a).
    d) Termenul in limba daneza "flrdepulver", termenii in limba germana "Rahmpulver" si "Sahnepulver", termenul in limba franceza "creme en poudre", termenul in limba daneza "roompoeder", termenul in limba suedeza "graddpulver", termenul in limba finlandeza "kermajauhe" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 2 lit. a).
    e) Termenul in limba franceza "lait demi-ecreme concentre sucre", termenul in limba spaniola "leche condensada semidesnatada" si termenul in limba olandeza "gecondenseerde halfvolle melk met suiker" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 1 lit. f), cu un continut masic intre 4% si 4,5% grasime si de minimum 28% substanta uscata totala.
    f) Termenul in limba franceza "lait demi-ecreme en poudre", termenul in limba olandeza "halfvolle melkpoeder" si termenii in limba engleza "semi-skimmed milk powder" si "dried semi-skimmed milk" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 2 lit. c), cu un continut de grasime cuprins intre 14% si 16% .
    g) Termenul in limba portugheza "leite em po meio gordo" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 2 lit. c), cu un continut de grasime cuprins intre 13% si 26% .
    h) Termenul in limba olandeza "koffiemelk" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 1 lit. b).
    i) Termenul in limba finlandeza "rasvaton maitojuahe" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 2 lit. d).
    j) Termenul in limba spaniola "leche en polvo semidesnatada" se refera la produsul definit in anexa nr. 1 la norma, pct. 2 lit. c), cu un continut de grasime cuprins intre 10% si 16% .SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 321/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 321 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 96 2021
    GET YOUR EX LOVER BACK NOW OR GET YOUR BROKEN RELATIONSHIP, MARRIAGE RESTORED. I’m just upset that I have been in pain and crying for so long and many times. Thank you dromokpo@gmail.com I wished I would have found you earlier, you would have saved me from a lot of pain for the past five years my ex lover left me for another woman in just 2 days i contacted you Dr Omokpo you brought my broken relationship back I spent a small fortune enough to take my dream trip to South Carolina but what’s the point in taking a dream trip without the love of my life. Dr Omokpo has given me hope and his honesty is a breath of fresh air, I feel so good and heavy happiness in my heart to get my ex lover back. Who I thought he was gone forever. We are married now as I share my testimony with you. If you have broken relationship or broken marriage or you want to get your ex lover back kindly contact: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 1134 2016
    My Dear friends online, My name is Annisa Agung, And I live in Illinois USA, I have to give this miraculous testimony which is so unbelievable until now. I had a problem with my Ex husband 2 years ago, which led to our break up. I was not myself again, I felt so empty inside me, my love and financial situation became worse, until a close friend of mine told me about a spell caster who helped her in the same problem too. His name is Doctor OGEDEGBE. I whatsapp the spell caster and I told him my problem and I did what he asked of me, to cut the long story short. Before I knew what was happening, less than two days ago my husband gave me a call and told me that he was coming back to me. I was so happy to have him back. The most interesting part of the story is that I am pregnant. Thanks to Doctor OGEDEGBE  for saving my marriage and for also saving others' marriage too. Continue your good work, If you are interested to contact the great spell caster email address: dr.ogedegbe6@gmail.com or contact him on whatsapp +2348109374702
ANONIM a comentat Legea 141 2018
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent cu o dobândă relativ scăzută, de până la 3%? Oferim împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor etc. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care vă va schimba viața.
ANONIM a comentat Legea 243 2021
    I'm Rowe Lyndia from USA, i had a nice family; i was married for 11 years to my husband and all of a sudden, another woman came into the picture, the man that used to love me before started picking quarrels with me he was so abusive that when i try to tell him the truth about how i feel and what he is doing is not right for the family, he gets very angry and hits me with any thing he sees around him. but i still loved him with all my heart despite all he has done to me and i wanted him back at all cost. Then he filed for a divorce, my whole life was tearing apart and I didn't know what to do ...... he moved out of the house and abandoned me and the kids. So a very close friend of mine told me about trying a love spell to get my husband back. She also uses Priest Uduebor love spell to get back her divorce husband and told me they are very much happy with their relationship. So she introduced me to the spell caster, at first i was surprised and scared so i decided to give it a try reluctantly.......although i didn't believe in all those things, then when he did the special spells, i was so surprised, after four days my husband came back and was pleading for my forgiveness, he had realized his mistakes, i just couldn't believe it, anyway we are back together now and we are now one big happy family we use to be. I want to tell everyone who is looking for any solution to his or her problem, I advise you to kindly consult this spell caster, he is real, he is powerful and whatever the spell caster tells is what will happen, because all that the spell caster told me came to pass. You can kindly contact him on: his For an immediate response please contact me by. Email ifagbemileke236@gmail.com WhatsApp number (+2349030638317). He also cures all kinds of sickness and such as 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 BUSINESS SPELL 7 GOOD JOB SPELL 8 HIV AIDS 9 LOTTERY SPELL and COURT CASE SPELL. 10 CANCER 11 STROKE 12 Erectile Dysfunction
ANONIM a comentat OUG 96 2021
    Hello everyone, my name is Elisa Keily I am so overwhelmed with joy all thanks to Dr Raypower spell. my husband left me for another woman few years back and I was very devastated cause I never did anything wrong to him, I was left with my two kid and a job that pays little.i was almost giving up until I saw a testimony online about Dr Raypower and I decided to contact him.i explained my problem to him and he assured me I'll see a positive result after 24hurs, surprisingly my husband came back the day after the spell begging me to forgive him and promised to never leave. My husband has been back for 6 months now and we've never had any issues, am glad I didn't doubt Dr Raypower cause he sure can solve any problems with fast relief you can also contact him for help now Email: Urgentspellcast@gmail.com or Urgentspellcast@yahoo.com Website: https://urgentspellcast.wordpress.com/  WhatsApp: +14243308109
ANONIM a comentat OUG 96 2021
     I want to use this opportunity to thank Dr Ilekhojie who help me to win a large sum. I have been playing the lottery for the past 5 years now and i have never won. Ever since then i have not been able to win and i was so upset and i needed help to win the lottery. so i decided to go online and search for help, there i saw so many good testimony about this man called Great Dr Ilekhojie of how he have cast lucky spell lotto for people to win the lottery. I contacted him also and tell him i want to win a lottery, he cast a spell for me which i use and i play and won a large amount in dollars. I am so grateful to this man. Just in-case you also need him to help you win, you can contact him through his email: gethelp05@gmail.com and send him a direct message on +2348147400259
ANONIM a comentat OUG 96 2021
    Hello everyone, I want to let the whole world know how Dr. Wale has restored my broken relationship with Wayne. We have been together for 3 years and he told me that he doesn’t love me like he used to. Things have not been good for about 4 months and he ended this about 2 weeks ago. I was miserable and just didn't want to go on anymore. I did text him right after this but he didn’t even respond to me. One day I was searching for a way to get him back on the Internet when I saw a post of a lady testifying of how a love spell caster called Dr. Wale helped her to get back her ex, I was so desperate to get mine back so I messaged him and explained my situation to him and he instructed me to do somethings which I did and 24 hours later my boyfriend Wayne came back kneeling and begging for my forgiveness and I forgive him and our relationship was back to normal again, if your Ex broke up with you or you have any problem then you problem has come to an end because Dr. Wale can solve all marriage and relationship problems. If you need his urgent help WhatsApp/Text him: +1(978) 406-9575 or Email: everlastingspellcast@gmail.com or view his website: https://everlastingspellcaster.website2.me/contact
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    GET YOUR EX LOVER BACK.VIA: dromokpo@gmail.com This is my testimony of life that I will tell everyone. I have been married for 25 years Another woman had a spell to get me away from my lover, My husband left me and the children and we suffered for 2 years until I saw post about where this man Dr Omokpo has helped so many people recover their broken marriages and relationships   to get their ex lovers back. I decided to send him a message about my broken marriage and family  about how my husband left me and  for him to help me bring back my loving husband home, This great man told me what to do and I followed him as he instructed. After 48 hours, as he told me, I saw a car enter the compound. I was shocked when I saw my husband. As I share my testimony with you my husband came back to me and the kids and that's why I'm happy to put all of you to meet this man for solutions to your problem and bring your lover back to you and mend your broken marriage or your relationship restored back to happiness as you wished. Contact this great man via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    GET YOUR EX LOVER BACK.VIA: dromokpo@gmail.com This is my testimony of life that I will tell everyone. I have been married for 25 years Another woman had a spell to get me away from my lover, My husband left me and the children and we suffered for 2 years until I saw post about where this man Dr Omokpo has helped so many people recover their broken marriages and relationships   to get their ex lovers back. I decided to send him a message about my broken marriage and family  about how my husband left me and  for him to help me bring back my loving husband home, This great man told me what to do and I followed him as he instructed. After 48 hours, as he told me, I saw a car enter the compound. I was shocked when I saw my husband. As I share my testimony with you my husband came back to me and the kids and that's why I'm happy to put all of you to meet this man for solutions to your problem and bring your lover back to you and mend your broken marriage or your relationship restored back to happiness as you wished. Contact this great man via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 158 2004
     Ai nevoie de împrumut ?? Oferim împrumuturi cu 3%, oferim împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumut de afaceri, împrumut privat, împrumuturi auto, împrumuturi hoteliere, împrumut studențesc, împrumut personal Împrumuturi de refinanțare a locuințelor, pentru mai multe detalii Email: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: + 16892107004
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 321/2003
Ordin 360 2008
pentru modificarea anexei nr. 1 „Definirea si denumirea sub care se vand produsele" la Norma privind definirea, denumirile sub care se vand, etichetarea si conditiile de calitate ale anumitor sortimente de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinate consumului uman, aprobata prin Ordinul ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului, al ministrului sanatatii si al presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor nr. 521/832/321/2003
Ordin 1701 2008
pentru modificarea anexei nr. 1 „Definirea si denumirea sub care se vand produsele" la Norma privind definirea, denumirile sub care se vand, etichetarea si conditiile de calitate ale anumitor sortimente de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinate consumului uman, aprobata prin Ordinul ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului, al ministrului sanatatii si al presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor nr. 521/832/321/2003
Ordin 586 2008
pentru modificarea anexei nr. 1 „Definirea si denumirea sub care se vand produsele" la Norma privind definirea, denumirile sub care se vand, etichetarea si conditiile de calitate ale anumitor sortimente de lapte conservat, partial sau integral deshidratat, destinate consumului uman, aprobata prin Ordinul ministrului agriculturii, padurilor, apelor si mediului, al ministrului sanatatii si al presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor nr. 521/832/321/2003
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu