E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 215 din  2 iulie 1996

privind aprobarea Instructiunilor de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul


SmartCity3

pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966
ACT EMIS DE: MINISTERUL TRANSPORTURILOR
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 169 din 30 iulie 1996

    In vederea aducerii la indeplinire a prevederilor Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966, astfel cum a fost modificat si completat prin Hotararea Guvernului nr. 1.085/1995,
    in temeiul prevederilor Hotararii Guvernului nr. 452/1994 privind organizarea si functionarea Ministerului Transporturilor, republicata,
    ministrul transporturilor emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Instructiunile de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966, anexa la prezentul ordin.
    Art. 2
    Interdictiile de circulatie, care se dispun prin prezentul ordin, se vor aplica pe urmatoarele drumuri europene:
    E 60 Oradea - Cluj Napoca - Targu Mures - Sighisoara - Brasov - Centura Ploiesti Vest - Bucuresti - Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta.
    A1 Autostrada Bucuresti-pitesti.
    E 70 pe tronsonul Pitesti - Slatina - Craiova - Drobeta-Turnu Severin.
    E 85 pe tronsoanele Bucuresti - Giurgiu si Urziceni - Buzau - Focsani - Bacau - Falticeni - Suceava.
    E 68 pe tronsonul Arad - Deva - Sebes.
    E 81 pe tronsonul Sebes - Sibiu - Ramnicu Valcea - Pitesti.
    Art. 3
    Directia generala de transporturi terestre, Directia juridica si contencios din Ministerul Transporturilor si Regia Autonoma "Administratia Nationala a Drumurilor din Romania" vor asigura aducerea la indeplinire a prevederilor prezentului ordin, iar Directia generala de acorduri si conventii internationale il va face cunoscut celor interesati din strainatate.
    Art. 4
    Prezentul ordin intra in vigoare la 15 zile de la data publicarii lui in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
    Pe aceeasi data isi inceteaza valabilitatea Instructiunile de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobate prin Ordinul nr. 166/1995, si completate prin Ordinul nr. 368 din 12 septembrie 1995 si prin Ordinul nr. 15 din 11 ianuarie 1996 ale ministrului transporturilor, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 102 din 26 mai 1995, nr. 229 din 5 octombrie 1995 si, respectiv, nr. 12 din 19 ianuarie 1996.

                    Ministrul transporturilor,
                    Aurel Novac

    ANEXA 1

                             INSTRUCTIUNI
de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966

    1. - Avand in vedere starea retelei de drumuri din Romania, capacitatea de circulatie a acesteia, cresterea traficului, in special in zilele de sfarsit de saptamana (sambata si duminica), precum si prevederile Hotararii Guvernului nr. 152/1995, in scopul fluidizarii traficului si sporirii gradului de securitate a acestuia, al protejarii turismului si protectiei mediului, in special in zone turistice, Ministerul Transporturilor redistribuie traficul de marfa pe reteaua rutiera.
    In functie de marime si posibilitatile de separare, traficul de marfa va fi deviat de pe tronsoanele de drum foarte aglomerate pe altele cu trafic redus, permitand autoturismelor si celorlalte categorii de autovehicule, ce transporta persoane in scop turistic, sa se deplaseze in siguranta, cu mai putine manevre de depasire, reducandu-se astfel pericolul de accidente.
    2. - Circulatia tractoarelor si a tuturor categoriilor de masini agricole pe autostrazi si drumuri nationale, deschise traficului international, mentionate in art. I pct. 3 alin. 1 din Hotararea Guvernului nr. 152/1995, se va efectua cu respectarea stricta a prevederilor Decretului nr. 328/1966.
    3. - In sensul prevederilor art. 1 pct. 3 alin. 3 din Hotararea Guvernului nr. 152/1995:
    a) prin transport de animale vii si marfuri perisabile se intelege transportul marfurilor prevazute in lista-anexa nr. 1 la prezentele instructiuni.
    Transportul de marfuri perisabile si de animale vii se atesta prin documentele de insotire a marfii si se poate efectua in perioadele de interdictie a traficului greu (orele 7,00-22,00), numai daca aceste marfuri ocupa cel putin jumatate din capacitatea de incarcare a autovehiculului, in caz contrar considerandu-se ca, pentru cantitatile respective, se pot utiliza mijloace de transport de capacitate mai mica.
    In cadrul transportului de marfuri perisabile si de animale vii, cursa fara incarcatura a autovehiculelor de la punctul de origine pana la punctul (punctele) de incarcare/descarcare sau de la punctul (punctele) de incarcare/descarcare la punctul de origine se poate efectua fara autorizatie de circulatie speciala eliberata de Ministerul Transporturilor, numai daca punctele sus-mentionate sunt situate pe tronsoanele de drum aflate sub incidenta Hotararii Guvernului nr. 152/1995 si nu exista posibilitate de acces la ele de pe traseul ocolitor (paralel) fata de cel restrictionat. In cazul in care, adiacent acestor puncte, exista rute ocolitoare, acestea vor fi folosite in mod obligatoriu, respectandu-se prevederile Legii drumurilor nr. 13/1974 si ale Instructiunilor aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor nr. 658/1992, In aceasta situatie circulatia pe traseul interzis putandu-se efectua numai pe baza de autorizatie.
    Cursa fara incarcatura a unui autovehicul de transport marfa, trimis sa inlocuiasca un alt autovehicul, accidentat sau defect, pentru preluarea marfii exceptate si continuarea parcursului, se poate efectua, de asemenea, fara autorizatie;
    b) in categoria interventiilor ce nu suporta amanare se incadreaza:
    - deplasarea vehiculelor care participa la interventii in caz de calamitati, accidente, incendii, alunecari de teren care afecteaza caile de comunicatii si telecomunicatii, zone locuite si obiective de interes national;
    - deplasarea vehiculelor care participa la lucrari pentru reabilitarea, reconstructia, reparatia si intretinerea drumurilor, combaterea fenomenelor specifice iernii si a calamitatilor;
    - deplasari efectuate in perioada recoltatului, in scopul transportarii recoltei si a furajelor, numai de catre mijloace auto si numai daca nu exista alte rute de evitare, conditionat de situarea terenurilor agricole adiacent sectorului de drum interzis circulatiei.
    Transportul pentru interventii ce nu suporta amanare se atesta cu mentiunea expresa in foaia de parcurs sau in ordinul de interventie semnat de managerul unitatii, numai astfel fiind scutit de autorizare.
    4. - Ministerul Transporturilor, prin Regia Autonoma "Administratia Nationala a Drumurilor din Romania", va evidentia avizele emise la Serviciul autorizari si verificari transporturi rutiere, iar evidenta autorizatiilor de circulatie speciale va fi tinuta la sectiile de drumuri nationale care le elibereaza.
    Autorizatiile de circulatie speciale pot fi emise numai in baza aprobarii date de catre directorul general al Regiei Autonome "Administratia Nationala a Drumurilor din Romania" sau de inlocuitorul de drept al acestuia.
    Autorizatiile vor fi nominalizate pe formulare special tiparite si vor contine perioada de circulatie, ruta (rutele) si eventualele mentiuni legate de conditiile impuse de starea meteo-rutiera.
    In vederea eliberarii autorizatiilor de circulatie speciale, cei interesati se vor adresa sectiei de drumuri nationale in zona careia activeaza (anexa nr. 2 la prezentele instructiuni), cu o cerere si un memoriu de necesitate. In cerere se vor preciza perioada efectuarii transportului (transporturilor) si ruta (rutele), cu nominalizarea autovehiculelor. Modelele de autorizatii de circulatie speciale sunt prezentate in anexele nr. 3.1, 3.2 si 3.3 la prezentele instructiuni.
    Masa maxima autorizata si capacitatea de transport se atesta prin certificatul de inmatriculare a autovehiculului, iar greutatea incarcaturii, prin documentele de insotire.
    5. - Semnalizarea rutiera adecvata va fi efectuata prin grija Regiei Autonome "Administratia Nationala a Drumurilor in Romania".
    6. - Informatii privind posibilitatile de circulatie pe rute ocolitoare se obtin de la orice sectie de drumuri nationale cuprinsa in lista din anexa nr. 2.

    ANEXA 1
    la instructiuni

                               LISTA
animalelor vii si a produselor perisabile de origine animala si vegetala care reprezinta exceptii de la prevederile art. 3 alin. 3 din Hotararea Guvernului nr. 152/1995

    I. Animale vii din toate speciile:
    - bovine;
    - porcine;
    - ovine;
    - cabaline, magari;
    - iepuri;
    - vanat;
    - animale de menajerie;
    - pasari, inclusiv pui de o zi;
    - pasari exotice;
    - colonii de albine;
    - pesti vii;
    - broaste, melci vii;
    - fauna acvatica;
    - animale de companie (caini, pisici, maimute).
    II. a) Carne si preparate din carne:
    - carne, indiferent de specie, inclusiv vanat, refrigerata si congelata;
    - preparate din carne, cu termen de valabilitate de maximum o saptamana.
    b) Lapte si produse lactate:
    - lapte lichid;
    - produse lactate proaspete (iaurt, chefir, frisca, smantana si altele);
    - branzeturi;
    - unt, margarina;
    - inghetata.
    c) Oua si produse din oua:
    - oua de consum;
    - oua pentru incubatie;
    - produse din oua (melanj, maioneza).
    d) Peste si produse din peste:
    - peste refrigerat si congelat;
    - icre de peste;
    - oua embrionate de peste;
    - preparate din peste, cu termen de valabilitate de maximum o saptamana;
    - fructe de mare in stare proaspata.
    e) Pulpe de broasca, raci, melci, midii, stridii, scoici si altele in stare proaspata.
    f) Subproduse de abator pentru industria farmaceutica.
    g) Paine si produse de panificatie proaspete.
    III. Produse biologice si medicamente de uz veterinar.
    IV. Material seminal.
    V. Produse vegetale perisabile:
    a) fructe si legume proaspete;
    b) material saditor destinat plantarii (rasaduri, puieti de pomi, bulbi, rizomi stoloni, drajoni, cepe, butasi si altele asemenea);
    c) flori taiate;
    d) plante ornamentale in ghivece.

    ANEXA Nr. 2
    la instructiuni

                                  LISTA
sectiilor de drumuri nationale imputernicite sa elibereze autorizatii de circulatie conform prevederilor Hotararii Guvernului nr. 152/1995
-------------------------------------------------------------------------------
 Nr.   Denumirea sectiei    Judetul        Sediul                   Nr. telefon
 crt.
-------------------------------------------------------------------------------
  0            1                     2             3                    4
-------------------------------------------------------------------------------
  1. Alba Iulia           Alba             Str. Garii nr. 2        058 - 811426
  2. Arad                 Arad             Calea Aradului          057 - 235705
  3. Pitesti              Arges            Str. Depozitelor        048 - 630629
                                           nr. 14 bis
  4. Bacau                Bacau            Str. Acvilei nr. 1      034 - 111509
  5. Oradea               Bihor            Str. Sucevei            059 - 111582
  6. Bistrita             Bistrita-nasaud  Str. Petru Maior
                                           nr. 1                   063 - 221581
  7. Botosani             Botosani         Str. Victoriei          031 - 516524
  8. Brasov               Brasov           Str. Spicului nr. 2     068 - 162379
  9. Braila               Braila           Str. Grivitei nr. 205   039 - 644054
 10. Buzau                Buzau            Str. Independentei
                                           nr. 63                  038 - 411443
 11. Caransebes           Caras-severin    Str. Sesul Rosu
                                           nr. 12A                 055 - 514538
 12. Calarasi             Calarasi         Prelungirea Bucuresti
                                           nr. 389                 042 - 315822
 13. Cluj-Napoca          Cluj             Str. Dunarii nr. 24     064 - 145548
 14. Constanta            Constanta        Str. Alba Iulia nr. 17  041 - 620590
 15. Sfantu Gheorghe      Covasna          Str. Ciucului nr. 139   067 - 312494
 16. Targoviste           Dambovita        Str. Rodnei nr. 41      045 - 631323
 17. Craiova              Dolj             Str. Severinului
                                           nr. 86                  051 - 186662
 18. Galati               Galati           Str. Traian nr. 397     036 - 425841
 19. Bucuresti Sud        Giurgiu          Autostrada
                                           Bucuresti-pitesti
                                           km. 10+200 stanga       01 - 7697471
 20. Targu Jiu            Gorj             Calea Severinului
                                           nr. 67                  053 - 213605
 21. Miercurea-Ciuc       Harghita         Str. Republicii
                                           nr. 77                  066 - 111067
 22. Deva                 Hunedoara        Bd. Randunicii nr. 3A   054 - 613327
 23. Slobozia             Ialomita         Str. Viilor nr. 63      043 - 213318
 24. Iasi                 Iasi             Str. Al. Ghica Voda
                                           nr. 46                  032 - 140167
 25. Baia Mare            Maramures        Str. Horea nr. 2        062 - 412138
 26. Drobeta-Turnu
     Severin              Mehedinti        Str. Topolnitei nr. 24  052 - 215110
 27. Orsova               Mehedinti        Str. Garii nr. 9        052 - 361452
 28. Targu Mures          Mures            Str. Sinaia nr. 4       065 - 111028
 29. Piatra-neamt         Neamt            Str. Elena Cuza nr. 8   033 - 613908
 30. Slatina              Olt              Str. Pitesti nr. 187    049 - 422340
 31. Ploiesti             Prahova          Str. Maramures nr. 6    044 - 122961
 32. Satu Mare            Satu Mare        Str. Gh. Baritiu
                                           nr. 127                 061 - 715838
 33. Zalau                Salaj            Str. Nucilor nr. 1      060 - 631764
 34. Sibiu                Sibiu            Str. Graului nr. 27     069 - 417148
 35. Suceava              Suceava          Str. Al. Ghica nr. 10   030 - 721597
 36. Campulung
     Moldovenesc          Suceava          Str. Ciprian
                                           Porumbescu nr. 33       030 - 311243
 37. Alexandria           Teleorman        Str. 1 Mai nr. 107      040 - 322786
 38. Timisoara            Timis            Str. Emil Zola nr. 159  056 - 153532
 39. Tulcea               Tulcea           Str. Isaccei nr. 123    040 - 550362
 40. Barlad               Vaslui           Calea Tecuci nr. 12     035 - 413201
 41. Ramnicu Valcea       Valcea           Calea lui Traian
                                           nr. 15                  050 - 719640
 42. Focsani              Vrancea          Str. 1 Decembrie 1918
                                           nr. 6                   037 - 613082
 43. Bucuresti Nord       Bucuresti        sos. Chitilei nr. 232,
                                           sectorul 1              01 - 6673145
-------------------------------------------------------------------------------

    ANEXA 3.1
    la instructiuni

    MINISTERUL TRANSPORTURILOR                 MINISTERUL TRANSPORTURILOR
 ADMINISTRATIA NATIONALA A DRUMURILOR      ADMINISTRATIA NATIONALA A DRUMURILOR
         DIN ROMANIA - R.A.                         DIN ROMANIA - R.A.

 ACT EMIS DE:           ............................     ACT EMIS DE:           ...........................
 TIP TRANSPORT: ......................     TIP TRANSPORT: .....................
 NR. AUTO: .............. /...........     NR. AUTO: .............. /..........
 TARA: ...............................     TARA: ..............................

             AUTORIZATIE                                  AUTORIZATIE
    DE CIRCULATIE PE DRUMURILE                     DE CIRCULATIE PE DRUMURILE
    NATIONALE "E" (DESCHISE                        NATIONALE "E" (DESCHISE
    TRAFICULUI INTERNATIONAL                       TRAFICULUI INTERNATIONAL
         CONFORM VERSO)                                  CONFORM VERSO)

       Nr./data ......../........                     Nr./data ........./......

  PERIOADA DE CIRCULATIE .............    PERIOADA DE CIRCULATIE ..............
  RUTA AUTORIZATA ....................    RUTA AUTORIZATA .....................
  .....................................   .....................................
  .....................................   .....................................
  .....................................   .....................................

                               ACT EMIS DE:                                         ACT EMIS DE:         
                                 S.S.                                   S.S.
                                 L.S.                                   L.S.

    Verso

  RETEAUA RUTIERA "E" DE PE TERITORIUL    RETEAUA RUTIERA "E" DE PE TERITORIUL
  ROMANIEI                                ROMANIEI
  LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE            LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE
  TERRITOIRE DE LA ROUMANIE               TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
  "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA             "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA
 1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ NAPOCA-TURDA-   1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ NAPOCA-TURDA
    TARGU MURES-SIGHISOARA-BRASOV-           TARGU MURES-SIGHISOARA-BRASOV-
    CENTURA VEST-BUCURESTI-URZICENI-         CENTURA VEST-BUCURESTI-URZICENI-
    SLOBOZIA-HARSOVA-CONSTANTA.              SLOBOZIA-HARSOVA-CONSTANTA.
 2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-   2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-
    DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-           DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-
    SLATINA-PITESTI-PITESTI AUTOSTRADA-      SLATINA-PITESTI-PITESTI AUTOSTRADA-
    BUCURESTI-GIURGIU -GIURGIU POD.          BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-     3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-
    BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-        BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-
    GIURGIU POD.                             GIURGIU POD.
 4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-    4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-
    NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.           NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.
 5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI-     5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI
    TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.               TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
 6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ      6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ
    NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-           NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-
    RAMNICU VALCEA-PITESTI.                  RAMNICU VALCEA-PITESTI.
 7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.     7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.
 8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-            8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-
    CAMPULUNG-PITESTI.                       CAMPULUNG-PITESTI.
 9. E 576 CLUJ NAPOCA-DEJ-BISTRITA-       9. E 576 CLUJ NAPOCA-DEJ-BISTRITA-
    VATRA DORNEI-SUCEAVA.                    VATRA DORNEI-SUCEAVA.
10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.   10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.
11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.         11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.
12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE  12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE
    DE FIER I.                               DE FIER I.

    ANEXA 3.2
    la instructiuni

      MINISTERUL TRANSPORTURILOR                MINISTERUL TRANSPORTURILOR
  ADMINISTRATIA NATIONALA A DRUMURILOR     ADMINISTRATIA NATIONALA A DRUMURILOR
           DIN ROMANIA - R.A.                        DIN ROMANIA - R.A.

   ACT EMIS DE:           ..........................        ACT EMIS DE:           ........................
   TIP TRANSPORT: ....................        TIP TRANSPORT: ..................
   NR. AUTO: .........../.............        NR. AUTO: ............/..........
   TARA: .............................        TARA: ...........................

             AUTORIZATIE                                AUTORIZATIE

    DE CIRCULATIE PE DRUMURILE                   DE CIRCULATIE PE DRUMURILE
     NATIONALE "E" (DESCHISE                        NATIONALE "E" (DESCHISE
    TRAFICULUI INTERNATIONAL                      TRAFICULUI INTERNATIONAL
          CONFORM VERSO)                               CONFORM VERSO)

    Nr./data......../..........                   Nr./data ........./.........

 PERIOADA DE CIRCULATIE ...............       PERIOADA DE CIRCULATIE ..........
 RUTA AUTORIZATA ......................       RUTA AUTORIZATA .................
 ......................................       .................................
 ......................................       .................................
 ......................................       .................................

                              ACT EMIS DE:                                           ACT EMIS DE:         
                                S.S.                                     S.S.
                                L.S.                                     L.S.

    Verso

    RETEAUA RUTIERA "E" DE PE                RETEAUA RUTIERA "E" DE PE
    TERITORIUL ROMANIEI                      TERITORIUL ROMANIEI
    RESEAU ROUTIER "E" SUR LE                RESEAU ROUTIER "E" SUR LE
    TERRITOIRE DE LA ROUMANIE                TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
    "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA              "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA
 1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ NAPOCA-         1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ NAPOCA-
    TURDA-TARGU MURES-SIGHISOARA             TURDA-TARGU MURES-SIGHISOARA-
    BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-           BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-
    URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-               URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-
    CONSTANTA.                               CONSTANTA.
 2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-   2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-
    DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-           DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-
    SLATINA-PITESTI-PITESTI-AUTOSTRADA-      SLATINA-PITESTI-PITESTI-AUTOSTRADA-
    BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.           BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-     3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-
    BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-        BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-
    GIURGIU POD.                             GIURGIU POD.
 4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-    4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-
    NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.           NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.
 5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI-     5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI
    TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.               TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
 6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ-     6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ
    NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-           NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-
    RAMNICU VALCEA-PITESTI.                  RAMNICU VALCEA-PITESTI.
 7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.     7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.
 8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-            8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-
    CAMPULUNG-PITESTI.                       CAMPULUNG-PITESTI.
 9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-       9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-
    VATRA DORNEI-SUCEAVA.                    VATRA DORNEI-SUCEAVA.
10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.   10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.
11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.         11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.
12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE  12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE
    DE FIER I.                               DE FIER I.

    ANEXA 3.3
    la instructiuni
  MINISTERUL                MINISTERUL                MINISTERUL
  TRANSPORTURILOR           TRANSPORTURILOR           TRANSPORTURILOR
  ADMINISTRATIA NATIONALA   ADMINISTRATIA NATIONALA   ADMINISTRATIA NATIONALA
  A DRUMURILOR DIN          DRUMURILOR DIN            DRUMURILOR DIN
  ROMANIA-R.A.              ROMANIA-R.A.              ROMANIA-R.A.

  ACT EMIS DE:           ................ ACT EMIS DE:           ...............  ACT EMIS DE:           ................
  TIP TRANSPORT: .......... TIP TRANSPORT: .........  TIP TRANSPORT: ..........
  NR. AUTO:....../......... NR. AUTO: ......./......  NR. AUTO: ......./.......
  TARA: ................... TARA: ..................  TARA: ...................
                                                              PERMIT
    AUTORIZATIE                 AUTORIZATIE           FOR CIRCULATION ON
                                                      NATIONAL ROADS "E"
 DE CIRCULATIE PE           DE CIRCULATIE PE          (INTERNATIONAL
 DRUMURILE NATIONALE "E"    DRUMURILE "E"             TRAFFIC ROADS-VIDI VERSO)
 (DESCHISE TRAFICULUI       (DESCHISE TRAFICULUI
 INTERNATIONAL              INTERNATIONAL)                 AUTORISATION
 CONFORM VERSO)                                        POUR LA CIRCULATION
                                                       SUR LES ROUTES NATIONALES
  Nr. data ...../........   Nr. data ...../.......     "E" (OUVERTES AU TRAFIC
                                                       INTERNATIONAL-VIDI VERSO)
PERIOADA DE CIRCULATIE..... PERIOADA DE CIRCULATIE ....
RUTA AUTORIZATA............ RUTA AUTORIZATA ...........      No./date ..../....
........................... ........................... CIRCULATION PERIOD.....
........................... ........................... AUTHORIZED ROUTE ......
........................... ........................... LA PERIODE DE LA
........................... ........................... CIRCULATION ...........
........................... ........................... LA ROUTE AUTORISEE ....

                 ACT EMIS DE:                            ACT EMIS DE:              ACT EMIS DE:           CONTROL(IESIRE):
                   S.S.                      S.S.        S.S.         S.S.
                   L.S.                      L.S.        L.S.         L.S.

    Verso

  RETEAUA RUTIERA "E" DE PE TERITORIUL    RETEAUA RUTIERA "E" DE PE TERITORIUL
  ROMANIEI                                ROMANIEI
  LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE            LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE
  TERRITOIRE DE LA ROUMANIE               TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
  DE LA ROUMANIEDE
  "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA             "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA
 1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ NAPOCA-TURDA-   1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ NAPOCA-TURDA
    TARGU MURES-SIGHISOARA-BRASOV-           TARGU MURES-SIGHISOARA-BRASOV-
    CENTURA VEST-BUCURESTI-URZICENI-         CENTURA VEST-BUCURESTI-URZICENI-
    SLOBOZIA-HARSOVA-CONSTANTA.              SLOBOZIA-HARSOVA-CONSTANTA.
 2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-   2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-
    DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-           DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-
    SLATINA-PITESTI-PITESTI AUTOSTRADA-      SLATINA-PITESTI-PITESTI AUTOSTRADA-
    BUCURESTI-GIURGIU -GIURGIU POD.          BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-     3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-
    BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-        BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-
    GIURGIU POD.                             GIURGIU POD.
 4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-    4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-
    NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.           NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.
 5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI-     5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI
    TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.               TARGU JLU-CRALUVA-CALAFAT.
 6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ-     6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ
    NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-           NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-
    RAMNICU VALCEA-PITESTI.                  RAMNICU VALCEA-PITESTI.
 7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.     7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.
 8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-            8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-
    CAMPULUNG-PITESTI.                       CAMPULUNG-PITESTI.
 9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-       9. E 576CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-
    VATRA DORNEI-SUCEAVA.                    VATRA DORNEI-SUCEAVA.
10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.   10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.
11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.         11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.
12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE  12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE
    DE FIER I.                               DE FIER I.

                                             SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 215/1996

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 215 din 1996
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Legea 243 2021
    Hello everyone, I want to use this medium to thank a great spell caster called Dr Grceondu for transforming my life financially, i have been playing lottery game for long but have never won any reasonable amount, I contacted Dr Graceondu after i red about him on the internet on how he help a lady with a lottery winning numbers and the lady won a very big amount of money, so i contacted him and He instructed me on what to do which i did and he told me to give him some time to prayers, on the second day he sent me some numbers and he said i should go and play them, so i went to play the numbers he gave me, after two day the result came out, and i went to check and to my greatest surprise my name came out as one of the winners i won $45 million, i still cant believe what happened to me that i am now a millionaire over night, i just want to say a very big thank you to Dr Graceondu i have never seen a powerful man like him, I will advice everyone out there to contact Dr Graceondu if you want to win big in your lottery game. You can reach him via his email, drgraceondu12@gmail.com or WhatsApp him +15204677763, you can also visit his Website. https://drgraceonduadodo.com
ANONIM a comentat Decretul 1231 2021
    i will never stop until the whole World knows about the MOST powerful priest maurice whose contact details I saw in a comment section here few weeks ago, so and i decided to contact him because i was badly in need of help TO SAVE MY MARRIAGE, I explained my situation to PRIEST MURICE. that Everything was going down the drain as my husband WAS constantly cheating on me with other women and he physically abuse me. priest maurice promised to help that my husband will change and will love me unconditionally in less than a week as far that my heart still beats for him. I FOLLOWED HIS INSTRUTION and he prepared a spell for me and my husband called me exactly when priest maurice said. He pleaded and said he needs me back since then he have been the sweetest man on earth. anyone out there reading this comment that need a effect spell caster Can reach him on email:psychicspellsolution@gmail.coM whatsapp:+1(571)3573337
ANONIM a comentat Ordin 12 2006
    Mai este in vigoare acest ordin, din moment ce aven Regulamentul (CE) 396:2005, revizuit 2019, referitor la rezidurile de pesticide din alimente, inclusiv din fructe si legume?
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 390 2018
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 353 2008
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 114 2021
    Într-un cuvânt, wow!! Nu pot să cred că banii sunt deja în contul meu. Multumesc, multumesc, multumesc! De obicei, ați transformat o sarcină lungă, consumatoare de timp și intimidantă într-o experiență foarte plăcută și simplificată. Nu pot să vă mulțumesc vouă și doamnei Della Taylor pentru suficientă asistentă. Dna Della Taylor Împrumuturi pentru un sistem excelent și pentru un serviciu excelent. Ambele sunt grozave! dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, îi puteți e-mail la Dellastaylors@yahoo.com WhatsApp pe +1 (209) 251-1529
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    I never use to believe in spell casting until i met Lord Zuma a powerful spell caster who helped me to be a happy person again. i reside in USA. After 4 years of Broken marriage, my husband left me with two kids. I felt like my life was about to end and i almost committed suicide, i was emotionally down for a very long time. Thanks to a Great spell caster called Lord Zuma which i met online on one faithful day when I was browsing through the internet, i came across a lot of testimonies about this particular Great spell caster how he has helped so many people. he has helped people to bring back their Ex lover, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, and so on. I also came across a testimony, it was about a woman called Sandra, she testified about how his spell made her to be pregnant after so many years of bareness and at the end of her testimony she dropped Lord Zuma's email address. After reading all these, i decided to give it a try and i contacted him and explained my problem to him and he assured me that in less than 48 hours, my husband will call me and beg for forgiveness but i thought it will not work. When he had finished casting the spell, the next day my husband called me and he was begging for forgiveness just as Lord Zuma said. This is not brain washing and after the spell has been cast, i realized that my husband love me like never before and the spell caster opened him up to know how much i love him and how much love we need to share. We are even happier now than before. Lord Zuma is really a gifted man and i will not stop publishing him because he is a wonderful man. If you have a problem and you are looking for a real and a genuine spell caster to solve all your problems contact Lord Zuma now on spiritualherbalisthealing@gmail.com or just visit https://spiritualherbal.blogspot.com and see so many he has helped that are testifying about his good work. He will help you solve all your problems. Once again thank you Lord Zuma for your good deeds. His whatsapp number +1 506 800 1647
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    BEST WAYS TO GET YOUR EX LOVER BACK AND RESTORED YOUR BROKEN MARRIAGE OR RELATIONSHIP FROM SORROW TO HAPPINESS. Help me thank Dromokpo@gmail.com for helping me get my ex husband back to me and my family. This great powerful spiritual man restored my sorrow to happiness. My husband left me some years ago for another woman and they both planned to get married. I am so surprised he just came back to me one cool afternoon on Saturday June, begging and crying for me to take him back and to forgive him for breaking up our marriage home and forsaking me and the children. Dr Omokpo is a true spiritualist savior . He brought my husband back” if you have any worries or you have any problem in your marriages or relationships you can reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 774 2010
    Dear Sir/Madam, Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3% ? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. Contact us via email: mbfinance.ltd@gmail.com Phone number: +918099362729 (Call/Whats app) Website: https://www.mbfinanceservice.com Thanks. M B Finance Services
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 215/1996
Ordin 15 1996
privind modificarea Instructiunilor de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966
Ordin 368 1995
privind modificarea si completarea Instructiunilor de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966, aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor nr. 166/1995
Ordin 166 1995
privind aprobarea instructiunilor de aplicare a Hotaririi Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966
Hotărârea 152 1995
pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966
Decretul 328 1966
privind circulatia pe drumurile publice
Hotărârea 772 1966
privind aprobarea Regulamentului pentru aplicarea Decretului nr. 328 din 29 aprilie 1966, privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu