E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

........./........ ........./........    ORDIN   Nr. 166 din  3 mai 1995

privind aprobarea instructiunilor de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966

ACT EMIS DE: MINISTERUL TRANSPORTURILOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 102 din 25 mai 1995


SmartCity3


    In vederea aducerii la indeplinire a prevederilor Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966,
    in temeiul prevederilor Hotararii Guvernului nr. 452/1994 privind organizarea si functionarea Ministerului Transporturilor,

    ministrul transporturilor emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba instructiunile de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966, anexa la prezentul ordin.
    Art. 2
    Directia generala de transporturi terestre, Directia juridica si contencios din Ministerul Transporturilor si Regia Autonoma "Administratia Nationala a Drumurilor" vor asigura aducerea la indeplinire a prevederilor prezentului ordin, iar Directia generala de acorduri si conventii internationale il va face cunoscut celor interesati din strainatate.

               Ministrul transporturilor,
               Aurel Novac

    ANEXA 1

                    INSTRUCTIUNI
de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966

    Avand in vedere situatia retelei de drumuri din Romania, inclusiv capacitatea de circulatie a acesteia, precum si cresterea vertiginoasa a traficului, in special in zilele de sfarsit de saptamana (sambata si duminica), precum si prevederile Hotararii Guvernului nr. 152/1995, in scopul fluidizarii traficului si sporirii gradului de securitate a acestuia. Ministerul Transporturilor, prin instructiunile de fata, redistribuie traficul de marfa cat mai uniform pe intreaga retea rutiera.
    In functie de marimea si de posibilitatile de separare, traficul de marfa va fi deviat de pe tronsoanele de drum foarte aglomerate pe altele cu densitate de trafic mai mica, permitand turismelor sa se deplaseze in siguranta, cu mai putine manevre de depasire, reducand astfel pericolul de accidente.
    1. Circulatia tractoarelor si a tuturor categoriilor de masini agricole pe drumurile publice se va face numai cu respectarea stricta a prevederilor Decretului nr. 328/1966. Pe autostrazi si pe drumurile nationale deschise traficului international, circulatia este permisa pe baza de autorizatie de circulatie, eliberata de Ministerul Transporturilor.
    2. Referitor la art. 1 pct. 3 alin. 3 din Hotararea Guvernului nr. 152/1995 se fac urmatoarele precizari:
    a) prin transport de animale vii si marfuri perisabile se intelege transportul marfurilor prevazute in lista-anexa nr. 1.
    Transportul de animale vii si marfuri perisabile se atesta prin documentele de insotire a marfii si se poate efectua in perioadele de interdictie a traficului greu numai daca acest fel de marfuri ocupa cel putin jumatate din capacitatea de incarcare a autovehiculului. In caz contrar, se considera ca, pentru cantitatile respective, se pot utiliza mijloace de transport de capacitate mai mica;
    b) se considera interventii ce nu suporta amanare interventiile in caz de calamitati, accidente, incendii, alunecari de teren la caile de comunicatii si telecomunicatii.
    Transportul pentru interventii ce nu suporta amanare se atesta cu autorizatia de circulatie si cu mentiunea expresa din foaia de parcurs sau din ordinul de interventie semnat de managerul unitatii, mentionandu-se numarul de aprobare din registrul special de la Regia Autonoma "Administratia Nationala a Drumurilor".
    Daca acesta nu corespunde realitatii, se considera ca a circulat fara aprobare si se sanctioneaza conform prevederilor art. 1 pct. 4 lit. g) din Hotararea Guvernului nr. 152/1995.
    3. Ministerul Transporturilor, prin Regia Autonoma "Administratia Nationala a Drumurilor", va evidentia autorizatiile eliberate intr-un registru special, ce va fi tinut la Serviciul autorizatii si verificari transporturi rutiere, precum si o evidenta corespunzatoare la toate sectiile de drumuri nationale din fiecare judet care elibereaza autorizatii, in care se vor mentiona obligatoriu numarul de aprobare, numele si prenumele persoanei care a aprobat, durata de valabilitate a autorizatiei si scopul deplasarii.
    Dreptul de a aproba eliberarea de autorizatii de circulatie se atribuie directorului general al Regiei Autonome "Administratia Nationala a Drumurilor" sau inlocuitorului acestuia.
    Autorizatiile vor fi completate pe formulare tipizate si cu regim special si vor contine perioada de circulatie si ruta.
    Pentru cazurile prevazute in art. 1 pct. 3 alin. 1 si 3 din Hotararea Guvernului nr. 152/1995, autorizatiile de circulatie se vor elibera pentru fiecare deplasare in parte.
    In vederea eliberarii autorizatiilor de circulatie, cei interesati se vor adresa sectiei de drumuri nationale in zona careia activeaza (anexa nr. 2 la prezentele instructiuni), cu o cerere si un memoriu de necesitate. In cerere se va preciza perioada efectuarii transportului si ruta. Imprimatele de autorizatie sunt prevazute in anexele nr. 3.1, 3.2, 3.3 si 3.4 la prezentele instructiuni.
    Masa maxima autorizata se atesta cu certificatul de inmatriculare a autovehiculului.
    Autorizatia de circulatie nu poate fi inlocuita cu autorizatia de transport international.
    4. Indicatoarele de identificare a drumurilor nationale deschise traficului international ("E") vor fi completate prin grija Regiei Autonome "Administratia Nationala a Drumurilor".
    5. Prevederile Hotararii Guvernului nr. 152/1995 se vor aplica esalonat, in functie de trafic, dupa cum urmeaza:
    - E 60 pe tronsonul Brasov - Centura Ploiesti Vest - Bucuresti - Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta, incepand cu data de 30 mai 1995.
    Pentru restul drumurilor nationale deschise traficului international, prevazute in anexa la Hotararea Guvernului nr. 152/1995, se vor aplica incepand cu data de 1 ianuarie 1996.
    Variantele de ocolire a tronsoanelor cu restrictie sunt cele cuprinse in anexa nr. 4 la prezentele instructiuni.

    ANEXA 1
    la instructiuni

                         LISTA
animalelor vii si a produselor perisabile de origine animala si vegetala care reprezinta exceptii de la prevederile art. 3 alin. 3 din Hotararea Guvernului nr. 152/1995

    I. Animale vii din toate speciile de:
    - bovine;
    - porcine;
    - ovine;
    - cabaline, magari;
    - iepuri;
    - vinat;
    - animale de menajerie;
    - pasari, inclusiv pui de o zi;
    - pasari exotice;
    - colonii de albine;
    - pesti vii;
    - broaste, melci vii;
    - fauna acvatica;
    - animale de companie (ciini, pisici, maimute).
    II. a) Carne si preparate din carne:
    - carne, indiferent de specie, inclusiv de vinat, refrigerata si congelata;
    - preparate din carne cu termen de valabilitate de maximum o saptamana.
    b) Lapte si produse lactate:
    - lapte lichid;
    - produse lactate proaspete (iaurt, chefir, frisca, smantana si altele);
    - branzeturi;
    - unt, margarina;
    - inghetata.
    c) Oua si produse din oua;
    - oua de consum;
    - oua pentru incubatie;
    - produse din oua (melanj, maioneza).
    d) Peste si produse din peste:
    - peste refrigerat si congelat;
    - icre de peste;
    - oua embrionate de peste;
    - preparate din peste cu termen de valabilitate de maximum o saptamana;
    - fructe de mare in stare proaspata.
    e) Pulpe de broasca, raci, melci, stridii, scoici si altele in stare proaspata.
    f) Subproduse de abator pentru industria farmaceutica.
    III. Produse biologice si medicamente de uz veterinar.
    IV. Material seminal.
    V. Produse vegetale perisabile:
    a) fructe si legume proaspete;
    b) material saditor destinat plantarii (rasaduri, puieti pomi, bulbi, rizomi, stoloni, drajoni, cepe, butasi si altele asemenea);
    c) flori taiate;
    d) plante ornamentale in ghiveci.

    ANEXA 2
    la instructiuni

                           LISTA
sectiilor de drumuri nationale imputernicite sa elibereze autorizatii de circulatie conform prevederilor Hotararii Guvernului nr. 152/1995
--------------------------------------------------------------------------------
Nr.  Denumirea sectiei   Judetul       Sediul                       Telefon
crt.
--------------------------------------------------------------------------------
 0            1          2                3                           4
--------------------------------------------------------------------------------
  1. Alba Iulia        Alba            Str. Garii nr. 2            058 - 811426
  2. Arad              Arad            Calea Aradului              057 - 235705
  3. Pitesti           Arges           Str. Depozitelor nr. 14 bis 048 - 630629
  4. Bacau             Bacau           Str. Acvilei nr. 1          034 - 111509
  5. Oradea            Bihor           Str. Sucevei                059 - 111582
  6. Bistrita          Bistrita-nasaud Str. Petru Maior nr. 1      063 - 221581
  7. Botosani          Botosani        Str. Victoriei              031 - 516524
  8. Brasov            Brasov          Str. Spicului nr. 2         068 - 162379
  9. Braila            Braila          Str. Grivitei nr. 205       039 - 644054
 10. Buzau             Buzau           Str. Independentei nr. 63   038 - 411443
 11. Caransebes        Caras-severin   Str. Sesul Rosu nr. 12A     055 - 514538
 12. Calarasi          Calarasi       Prelungirea Bucuresti nr.389 042 - 315822
 13. Cluj-Napoca       Cluj            Str. Dunarii nr. 24         064 - 145548
 14. Constanta         Constanta       Str. Alba Iulia nr. 17      041 - 620590
 15. Sfantu Gheorghe   Covasna         Str. Ciucului nr. 139       067 - 312494
 16. Targoviste        Dambovita       Str. Rodnei nr. 41          045 - 631323
 17. Craiova           Dolj            Str. Severinului nr. 86     051 - 186662
 18. Galati            Galati          Str. Traian nr. 397         036 - 425841
 19. Bucuresti Sud     Giurgiu         Autostrada Bucuresti-pitesti
                                       km. 10+200 stinga           01 - 7697471
 20. Targu Jiu         Gorj            Calea Severinului nr. 67    053 - 213605
 21. Miercurea-Ciuc    Harghita        Str. Republicii nr. 77      066 - 111067
 22. Deva              Hunedoara       Bd. Randunicii nr. 3A       054 - 613327
 23. Slobozia          Ialomita        Str. Viilor nr. 63          043 - 213318
 24. Iasi              Iasi            Str. Al. Ghica Voda nr. 46  032 - 140167
 25. Baia Mare         Maramures       Str. Horea nr. 2            062 - 412138
 26. Drobeta-Turnu
     Severin           Mehedinti       Str. Topolnitei nr. 24      052 - 215110
 27. Orsova            Mehedinti       Str. Garii nr. 9            052 - 361452
 28. Targu Mures       Mures           Str. Sinaia nr. 4           065 - 111028
 29. Piatra-neamt      Neamt           Str. Elena Cuza nr. 8       033 - 613908
 30. Slatina           Olt             Str. Pitesti nr. 187        049 - 422340
 31. Ploiesti          Prahova         Str. Maramures nr. 6        044 - 122961
 32. Satu Mare         Satu Mare       Str. Gh. Baritiu nr. 127    061 - 715838
 33. Zalau             Salaj           Str. Nucilor nr. 1          060 - 631764
 34. Sibiu             Sibiu           Str. Graului nr. 27         069 - 417148
 35. Suceava           Suceava         Str. Al. Ghica nr. 10       030 - 721597
 36. Campulung-                        Str. Ciprian Porumbescu
     Moldovenesc       Suceava         nr. 33                      030 - 311243
 37. Alexandria        Teleorman       Str. 1 Mai nr. 107          040 - 322786
 38. Timisoara         Timis           Str. Emil Zola nr. 159      056 - 153532
 39. Tulcea            Tulcea          Str. Isaccei nr. 123        040 - 550362
 40. Barlad            Vaslui          Calea Tecuci nr. 12         035 - 413201
 41. Ramnicu Valcea    Valcea          Calea lui Traian nr. 15     050 - 719640
 42. Focsani           Vrancea         Str. 1 Decembrie 1918 nr. 6 037 - 613082
 43. Bucuresti Nord    Bucuresti       Sos. Chitilei nr. 232
                                       sectorul 1                  01 - 6673145
--------------------------------------------------------------------------------

    ANEXA 3.1
    la instructiuni
              MINISTERUL TRANSPORTURILOR
       ADMINISTRATIA NATIONALA A DRUMURILOR - R.A.
  ACT EMIS DE:           ...................................................................
  TIP TRANSPORT: .............................................................
  NR. AUTO: .............................../..................................
  TARA: ......................................................................
                              AUTORIZATIE
         DE CIRCULATIE PE DRUMURILE NATIONALE "E" (DESCHISE TRAFICULUI
                           INTERNATIONAL CONFORM VERSO)
                       Nr./data .........../................
  PERIOADA DE CIRCULATIE ......................................................
  RUTA AUTORIZATA .............................................................
  .............................................................................
  .............................................................................
                                                                         RO
                                                    ACT EMIS DE:          
                                                      S.S.
                                                      L.S.
              MINISTERUL TRANSPORTURILOR
       ADMINISTRATIA NATIONALA A DRUMURILOR - R.A.
  ACT EMIS DE:           ...................................................................
  TIP TRANSPORT: .............................................................
  NR. AUTO: .............................../..................................
  TARA: ......................................................................
                              AUTORIZATIE
         DE CIRCULATIE PE DRUMURILE NATIONALE "E" (DESCHISE TRAFICULUI
                           INTERNATIONAL CONFORM VERSO)
                       Nr./data .........../................
  PERIOADA DE CIRCULATIE ......................................................
  RUTA AUTORIZATA .............................................................
  .............................................................................
  .............................................................................
                                                                        RO
                                                        ACT EMIS DE:         
                                                         S.S.
                                                         L.S.

       Verso
  RETEAUA RUTIERA "E" DE PE TERITORIUL ROMANIEI
  LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
  "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA
  1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-TURDA-TARGU MURES-SIGHISOARA-BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-CONSTANTA.
  2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-SLATINA- PITESTI-PITESTI AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
  3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
  4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.
  5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI-TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
  6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-RAMNICU VALCEA-PITESTI.
  7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.
  8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-CAMPULUNG-PITESTI.
  9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-VATRA DORNEI-SUCEAVA.
 10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.
 11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.
 12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE DE FIER I.

    Verso
  RETEAUA RUTIERA "E" DE PE TERITORIUL ROMANIEI
  LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
  "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA
  1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-TURDA-TARGU MURES-SIGHISOARA-BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-CONSTANTA.
  2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-SLATINA-
PITESTI-PITESTI AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
  3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
  4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.
  5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI-TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
  6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-RAMNICU VALCEA-PITESTI.
  7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.
  8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-CAMPULUNG-PITESTI.
  9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-VATRA DORNEI-SUCEAVA.
 10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.
 11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.
 12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE DE FIER I.

    ANEXA 3.2
    la instructiuni

              MINISTERUL TRANSPORTURILOR
       ADMINISTRATIA NATIONALA A DRUMURILOR - R.A.
  ACT EMIS DE:           ...................................................................
  TIP TRANSPORT: .............................................................
  NR. AUTO: .............................../..................................
  TARA: ......................................................................
                              AUTORIZATIE
         DE CIRCULATIE PE DRUMURILE NATIONALE "E" (DESCHISE TRAFICULUI
                           INTERNATIONAL CONFORM VERSO)
                       Nr./data .........../................
  PERIOADA DE CIRCULATIE ......................................................
  RUTA AUTORIZATA .............................................................
  .............................................................................
  .............................................................................
                                                                          A
                                                        ACT EMIS DE:         
                                                          S.S.
                                                          L.S.
              MINISTERUL TRANSPORTURILOR
       ADMINISTRATIA NATIONALA A DRUMURILOR - R.A.
  ACT EMIS DE:           ...................................................................
  TIP TRANSPORT: .............................................................
  NR. AUTO: .............................../..................................
  TARA: ......................................................................
                              AUTORIZATIE
         DE CIRCULATIE PE DRUMURILE NATIONALE "E" (DESCHISE TRAFICULUI
                           INTERNATIONAL CONFORM VERSO)
                       Nr./data .........../................
  PERIOADA DE CIRCULATIE ......................................................
  RUTA AUTORIZATA .............................................................
  .............................................................................
  .............................................................................
                                                                         A
                                                        ACT EMIS DE:         
                                                          S.S.
                                                          L.S.

    Verso
  RETEAUA RUTIERA "E" DE PE TERITORIUL ROMANIEI
  LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
  "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA
  1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-TURDA-TARGU MURES-SIGHISOARA-BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-CONSTANTA.
  2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-SLATINA- PITESTI-PITESTI AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
  3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
  4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.
  5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI-TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
  6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-RAMNICU VALCEA-PITESTI.
  7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.
  8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-CAMPULUNG-PITESTI.
  9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-VATRA DORNEI-SUCEAVA.
 10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.
 11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.
 12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE DE FIER I.

    Verso
  RETEAUA RUTIERA "E" DE PE TERITORIUL ROMANIEI
  LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
  "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA
  1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-TURDA-TARGU MURES-SIGHISOARA-BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-CONSTANTA.
  2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARANSEBES-DROBETA-TURNU SEVERIN-CRAIOVA-SLATINA- PITESTI-PITESTI AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
  3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-FOCSANI-BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-GIURGIU-GIURGIU POD.
  4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.
  5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI-TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
  6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-SIBIU-RAMNICU VALCEA-PITESTI.
  7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA VECHE.
  8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-CAMPULUNG-PITESTI.
  9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-VATRA DORNEI-SUCEAVA.
 10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-ALBITA.
 11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.
 12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-PORTILE DE FIER I.

    ANEXA 3.3
    la instructiuni
      MINISTERUL TRANSPORTURILOR          MINISTERUL TRANSPORTURILOR
      ADMINISTRATIA NATIONALA A           ADMINISTRATIA NATIONALA A
         DRUMURILOR - R.A.                   DRUMURILOR - R.A.
   ACT EMIS DE:           .........................        ACT EMIS DE:           .........................
   TIP TRANSPORT: ...................        TIP TRANSPORT: ...................
   NR. AUTO: ............./..........        NR. AUTOR: ............../........
   TARA: ............................        TARA: ............................
             AUTORIZATIE                                AUTORIZATIE
    DE CIRCULATIE PE DRUMURILE                DE CIRCULATIE PE DRUMURILE
    NATIONALE "E" (DESCHISE                   NATIONALE "E" (DESCHISE
    TRAFICULUI INTERNATIONAL                  TRAFICULUI INTERNATIONAL
     CONFORM VERSO)                           CONFORM VERSO)
    Nr./data .........../..........           Nr./data ............/...........
    PERIOADA DE CIRCULATIE...........         PERIOADA DE CIRCULATIE...........
    RUTA AUTORIZATA .................         RUTA AUTORIZATA .................
    .................................         .................................
    .................................         .................................
                                 A                                         B
                    ACT EMIS DE:                                              ACT EMIS DE:         
                      S.S.                                        S.S.
                      L.S.                                        L.S.
          MINISTERUL TRANSPORTURILOR
          ADMINISTRATIA NATIONALA A
             DRUMURILOR - R.A.
    ACT EMIS DE:           ........................
    TIP TRANSPORT: ..................
    NR AUTO: ............../.........
    TARA: ...........................
                 PERMIT
       TO CIRCULATE ON NATIONAL
       ROADS "E" (INTERNATIONAL
       TRAFIC ROADS VIDI VERSO)
             AUTORISATION
         POUR LA CIRCULATION
      SUR LES RUOTES NATIONALES "E"
           (OUVERTES AU TRAFIC
      INTERNATIONAL VIDI VERSO)
         _ ........./........
    CIRCULATION PERIOD ............
    AUTHORIZED ROUTE ..............
    LA PERIODE DE LA CIRCULATION...
    LA ROUTE AUTORISEE.............
    ...............................
                              C
      ACT EMIS DE:                 CONTROL(IESIRE):
       S.S.                S.S.
       L.S.                L.S.

         Verso
      RETEAUA RUTIERA "E" DE PE                  RETEAUA RUTIERA "E" DE PE
       TERITORIUL ROMANIEI                          TERITORIUL ROMANIEI
   LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE                 LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE
   TERRITOIRE DE LA ROUMANIE                      TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
   "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA                  "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA
  1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-             1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-
     TURDA-TARGU-MURES-SIGHISOARA-              TURDA-TARGU-MURES-SIGHISOARA-
     BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-             BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-
     URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-                 URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-
     CONSTANTA.                                 CONSTANTA.
  2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARAN-            2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARAN-
     SEBES-DROBETA-TURNU SEVERIN-               SEBES-DROBETA-TURNU SEVERIN-
     CRAIOVA-SLATINA-PITESTI-PITESTI-           CRAIOVA-SLATINA-PITESTI-PITESTI-
     AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU-              AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU-
     GIURGIU POD.                               GIURGIU POD.
  3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-                 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-
     FOCSANI-BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-         FOCSANI-BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-
     GIURGIU-GIURGIU POD.                      GIURGIU-GIURGIU POD.
  4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-        4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII
     NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.            UNGARIA-NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-
                                               BRASOV.
  5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI-         5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETRO-
     TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.                SANI-TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
  6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-              6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-
     CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-             CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-
     SIBIU-RAMNICU VALCEA-PITESTI.             SIBIU-RAMNICU VALCEA-PITESTI.
  7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA                7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA
     VECHE.                                    VECHE.
  8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-                8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-
     CAMPULUNG-PITESTI.                        CAMPULUNG-PITESTI.
  9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-          9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-
     VATRA DORNEI-SUCEAVA.                     VATRA DORNEI-SUCEAVA.
 10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-             10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-
     ALBITA                                    ALBITA.
 11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.            11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.
 12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-            12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-
     PORTILE DE FIER I.                        PORTILE DE FIER I.

    ANEXA 3.4
    la instructiuni

         MINISTERUL TRANSPORTURILOR          MINISTERUL TRANSPORTURILOR
         ADMINISTRATIA NATIONALA A           ADMINISTRATIA NATIONALA A
             DRUMURILOR - R.A.                   DRUMURILOR - R.A.
   ACT EMIS DE:           .........................        ACT EMIS DE:           .........................
   TIP TRANSPORT: ...................        TIP TRANSPORT: ...................
   NR. AUTO: ............./..........        NR. AUTOR: ............../........
   TARA: ............................        TARA: ............................
             AUTORIZATIE                                AUTORIZATIE
    DE CIRCULATIE PE DRUMURILE                DE CIRCULATIE PE DRUMURILE
    NATIONALE "E" (DESCHISE                   NATIONALE "E" (DESCHISE
    TRAFICULUI INTERNATIONAL                  TRAFICULUI INTERNATIONAL
     CONFORM VERSO)                           CONFORM VERSO)
    Nr./data .........../..........           Nr./data ............/...........
    PERIOADA DE CIRCULATIE...........         PERIOADA DE CIRCULATIE...........
    RUTA AUTORIZATA .................         RUTA AUTORIZATA .................
    .................................         .................................
    .................................         .................................
                                 A                                         B
                    ACT EMIS DE:                                              ACT EMIS DE:         
                      S.S.                                        S.S.
                      L.S.                                        L.S.
          MINISTERUL TRANSPORTURILOR
          ADMINISTRATIA NATIONALA A
             DRUMURILOR - R.A.
    ACT EMIS DE:           ........................
    TIP TRANSPORT: ..................
    NR AUTO: ............../.........
    TARA: ...........................
                 PERMIT
       TO CIRCULATE ON NATIONAL
       ROADS "E" (INTERNATIONAL
       TRAFIC ROADS VIDI VERSO)
             AUTORISATION
         POUR LA CIRCULATION
      SUR LES RUOTES NATIONALES "E"
           (OUVERTES AU TRAFIC
      INTERNATIONAL VIDI VERSO)
         No/date ........./........
    CIRCULATION PERIOD ............
    AUTHORIZED ROUTE ..............
    LA PERIODE DE LA CIRCULATION...
    LA ROUTE AUTORISEE.............
    ...............................
                              C
      ACT EMIS DE:                 CONTROL(IESIRE):
       S.S.                S.S.
       L.S.                L.S.

         Verso
      RETEAUA RUTIERA "E" DE PE                  RETEAUA RUTIERA "E" DE PE
       TERITORIUL ROMANIEI                          TERITORIUL ROMANIEI
   LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE                 LE RESEAU ROUTIER "E" SUR LE
   TERRITOIRE DE LA ROUMANIE                      TERRITOIRE DE LA ROUMANIE
   "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA                  "E" ROAD NETWORK IN ROMANIA
  1. E 60 BORS-ORADEA-CULJ-NAPOCA-             1. E 60 BORS-ORADEA-CLUJ-NAPOCA-
     TURDA-TARGU-MURES-SIGHISOARA-              TURDA-TARGU-MURES-SIGHISOARA-
     BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-             BRASOV-CENTURA VEST-BUCURESTI-
     URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-                 URZICENI-SLOBOZIA-HARSOVA-
     CONSTANTA.                                 CONSTANTA.
  2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARAN-            2. E 70 MORAVITA-TIMISOARA-CARAN-
     SEBES-DROBETA-TURNU SEVERIN-               SEBES-DROBETA-TURNU SEVERIN-
     CRAIOVA-SLATINA-PITESTI-PITESTI-           CRAIOVA-SLATINA-PITESTI-PITESTI-
     AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU-              AUTOSTRADA-BUCURESTI-GIURGIU-
     GIURGIU POD.                               GIURGIU POD.
  3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-                 3. E 85 SIRET-SUCEAVA-BACAU-
     FOCSANI-BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-         FOCSANI-BUZAU-URZICENI-BUCURESTI-
     GIURGIU-GIURGIU POD.                      GIURGIU-GIURGIU POD.
  4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII UNGARIA-        4. E 68 FRONTIERA REPUBLICII
     NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-BRASOV.            UNGARIA-NADLAC-ARAD-DEVA-SIBIU-
                                               BRASOV.
  5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETROSANI-         5. E 79 ORADEA-BEIUS-DEVA-PETRO-
     TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.                SANI-TARGU JIU-CRAIOVA-CALAFAT.
  6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-              6. E 81 HALMEU-SATU MARE-ZALAU-
     CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-             CLUJ-NAPOCA-TURDA-ALBA IULIA-
     SIBIU-RAMNICU VALCEA-PITESTI.             SIBIU-RAMNICU VALCEA-PITESTI.
  7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA                7. E 87 TULCEA-CONSTANTA-VAMA
     VECHE.                                    VECHE.
  8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-                8. E 574 BACAU-ONESTI-BRASOV-
     CAMPULUNG-PITESTI.                        CAMPULUNG-PITESTI.
  9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-          9. E 576 CLUJ-NAPOCA-DEJ-BISTRITA-
     VATRA DORNEI-SUCEAVA.                     VATRA DORNEI-SUCEAVA.
 10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-             10. E 581 TISITA-TECUCI-BARLAD-
     ALBITA                                    ALBITA.
 11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.            11. E 671 TIMISOARA-ARAD-ORADEA.
 12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-            12. E 771 DROBETA-TURNU SEVERIN-
     PORTILE DE FIER I.                        PORTILE DE FIER I.

     ANEXA 4
     la instructiuni

                           LISTA
drumurilor nationale deschise traficului international ("E") cu restrictii de circulatie si a variantelor ocolitoare
--------------------------------------------------------------------------------
Nr.        Tronsonul de drum                     Varianta de ocolire
crt.          cu restrictii
--------------------------------------------------------------------------------
 1. E 60 Brasov-Centura Ploiesti Vest        Brasov-Sacele-Cheia Ploiesti
 2. E 60 Ploiesti-Bucuresti, prin            Ploiesti-Buftea-Bucuresti
    Tancabesti-Saftica-Otopeni
 3. E 60 Brasov-Bucuresti                    Brasov-Bran-Campulung-Pitesti-
                                             Gaesti- Bucuresti sau Brasov-Bran-
                                             Campulung-Targoviste-Bucuresti
 4. E 60 Bucuresti-Urziceni-Slobozia         Bucuresti-Lehliu-Fetesti-Cernavoda-
    Harsova-Constanta                        Medgidia-Constanta
--------------------------------------------------------------------------------

                                            
SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 166/1995

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 166 din 1995
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Legea 243 2021
    Hello everyone, I want to use this medium to thank a great spell caster called Dr Grceondu for transforming my life financially, i have been playing lottery game for long but have never won any reasonable amount, I contacted Dr Graceondu after i red about him on the internet on how he help a lady with a lottery winning numbers and the lady won a very big amount of money, so i contacted him and He instructed me on what to do which i did and he told me to give him some time to prayers, on the second day he sent me some numbers and he said i should go and play them, so i went to play the numbers he gave me, after two day the result came out, and i went to check and to my greatest surprise my name came out as one of the winners i won $45 million, i still cant believe what happened to me that i am now a millionaire over night, i just want to say a very big thank you to Dr Graceondu i have never seen a powerful man like him, I will advice everyone out there to contact Dr Graceondu if you want to win big in your lottery game. You can reach him via his email, drgraceondu12@gmail.com or WhatsApp him +15204677763, you can also visit his Website. https://drgraceonduadodo.com
ANONIM a comentat Decretul 1231 2021
    i will never stop until the whole World knows about the MOST powerful priest maurice whose contact details I saw in a comment section here few weeks ago, so and i decided to contact him because i was badly in need of help TO SAVE MY MARRIAGE, I explained my situation to PRIEST MURICE. that Everything was going down the drain as my husband WAS constantly cheating on me with other women and he physically abuse me. priest maurice promised to help that my husband will change and will love me unconditionally in less than a week as far that my heart still beats for him. I FOLLOWED HIS INSTRUTION and he prepared a spell for me and my husband called me exactly when priest maurice said. He pleaded and said he needs me back since then he have been the sweetest man on earth. anyone out there reading this comment that need a effect spell caster Can reach him on email:psychicspellsolution@gmail.coM whatsapp:+1(571)3573337
ANONIM a comentat Ordin 12 2006
    Mai este in vigoare acest ordin, din moment ce aven Regulamentul (CE) 396:2005, revizuit 2019, referitor la rezidurile de pesticide din alimente, inclusiv din fructe si legume?
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 390 2018
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 353 2008
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 114 2021
    Într-un cuvânt, wow!! Nu pot să cred că banii sunt deja în contul meu. Multumesc, multumesc, multumesc! De obicei, ați transformat o sarcină lungă, consumatoare de timp și intimidantă într-o experiență foarte plăcută și simplificată. Nu pot să vă mulțumesc vouă și doamnei Della Taylor pentru suficientă asistentă. Dna Della Taylor Împrumuturi pentru un sistem excelent și pentru un serviciu excelent. Ambele sunt grozave! dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, îi puteți e-mail la Dellastaylors@yahoo.com WhatsApp pe +1 (209) 251-1529
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    I never use to believe in spell casting until i met Lord Zuma a powerful spell caster who helped me to be a happy person again. i reside in USA. After 4 years of Broken marriage, my husband left me with two kids. I felt like my life was about to end and i almost committed suicide, i was emotionally down for a very long time. Thanks to a Great spell caster called Lord Zuma which i met online on one faithful day when I was browsing through the internet, i came across a lot of testimonies about this particular Great spell caster how he has helped so many people. he has helped people to bring back their Ex lover, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, and so on. I also came across a testimony, it was about a woman called Sandra, she testified about how his spell made her to be pregnant after so many years of bareness and at the end of her testimony she dropped Lord Zuma's email address. After reading all these, i decided to give it a try and i contacted him and explained my problem to him and he assured me that in less than 48 hours, my husband will call me and beg for forgiveness but i thought it will not work. When he had finished casting the spell, the next day my husband called me and he was begging for forgiveness just as Lord Zuma said. This is not brain washing and after the spell has been cast, i realized that my husband love me like never before and the spell caster opened him up to know how much i love him and how much love we need to share. We are even happier now than before. Lord Zuma is really a gifted man and i will not stop publishing him because he is a wonderful man. If you have a problem and you are looking for a real and a genuine spell caster to solve all your problems contact Lord Zuma now on spiritualherbalisthealing@gmail.com or just visit https://spiritualherbal.blogspot.com and see so many he has helped that are testifying about his good work. He will help you solve all your problems. Once again thank you Lord Zuma for your good deeds. His whatsapp number +1 506 800 1647
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    BEST WAYS TO GET YOUR EX LOVER BACK AND RESTORED YOUR BROKEN MARRIAGE OR RELATIONSHIP FROM SORROW TO HAPPINESS. Help me thank Dromokpo@gmail.com for helping me get my ex husband back to me and my family. This great powerful spiritual man restored my sorrow to happiness. My husband left me some years ago for another woman and they both planned to get married. I am so surprised he just came back to me one cool afternoon on Saturday June, begging and crying for me to take him back and to forgive him for breaking up our marriage home and forsaking me and the children. Dr Omokpo is a true spiritualist savior . He brought my husband back” if you have any worries or you have any problem in your marriages or relationships you can reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 774 2010
    Dear Sir/Madam, Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3% ? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. Contact us via email: mbfinance.ltd@gmail.com Phone number: +918099362729 (Call/Whats app) Website: https://www.mbfinanceservice.com Thanks. M B Finance Services
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 166/1995
Ordin 215 1996
privind aprobarea Instructiunilor de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966
Ordin 15 1996
privind modificarea Instructiunilor de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966
Ordin 368 1995
privind modificarea si completarea Instructiunilor de aplicare a Hotararii Guvernului nr. 152/1995 pentru modificarea si completarea unor dispozitii din Regulamentul pentru aplicarea Decretului nr. 328/1966 privind circulatia pe drumurile publice si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor in acest sector, aprobat prin H.C.M. nr. 772/1966, aprobate prin Ordinul ministrului transporturilor nr. 166/1995
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu