Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

LEGE Nr

LEGE   Nr. 247 din 14 iulie 1947

pentru finantarea operatiunilor necesitate de asezarea definitiva in Banat a indreptatitilor la improprietarire si a populatiei transferate din alte regiuni ale tarii

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII SI DOMENIILOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 158 din 14 iulie 1947


SmartCity3


    Art. 1
    Oficiul Colonizarilor (O.N.A.C.), din Ministerul Agriculturii si Domeniilor, va aplica si executa in Banat, proiectul de parcelare a terenurilor provenind din Legea de reforma agrara cu nr. 187 din 1945, urmarind liberarea titlurilor definitive de proprietate indreptatitilor la improprietarire prevazuti de Legea de reforma agrara si populatiei transferate din alte regiuni ale tarii.
    Pentru acoperirea cheltuielilor de personal si material, necesitate de executarea acestor operatiuni incepute de la 1 noiembrie 1946, Oficiul Colonizarilor (O.N.A.C.), va percepe prin organele sale o taxa de masuratoare de lei 700.000 la hectar de la fiecare locuitor din categoriile mentionate mai sus. Ministerul de Agricultura si Domenii, va putea majora sau micsora aceasta taxa, prin decizie ministeriala.
    Angajarea si plata operatorilor topometri se va face conform contractelor de angajament ce se vor incheia cu cei in drept.
    Art. 2
    In acest scop se deschide pe seama Oficiului Colonizarilor (O.N.A.C.) din Ministerul Agriculturii si Domeniilor un credit extraordinar in suma de lei 133.000.000.000 ce se va acoperi din taxele de masuratoare aratate mai sus.
    Sumele incasate se vor depune intr-un cont special ce se va deschide la Casa Nationala de Economii si Cecuri Postale si vor fi gestionate de catre Oficiul Colonizarilor.
    Un procent de 45,73 la suta din sumele incasate va alimenta creditul extraordinar special deschis pe seama Ministerului Agriculturii si Domeniilor prin Legea nr. 40, publicata in Monitorul Oficial nr. 29 din 4 februarie 1946, pentru plata cheltuielilor necesare executarii celorlalte lucrari prevazute in caietul de sarcini, publicat in Monitorul Oficial cu nr. 13 din 15 ianuarie 1946, prin Directia Proprietatii si a Bunurilor Statului.
    Soldul eventual rezultat in urma operatiunilor prevazute de aceasta lege, va putea fi utilizat de Oficiul Colonizarilor (O.N.A.C.) si pentru alte operatiuni date in atributia sa, cu aprobarea prealabila a Ministerului Agriculturii si Domeniilor.SmartCity5

COMENTARII la Legea 247/1947

Momentan nu exista niciun comentariu la Legea 247 din 1947
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Alte acte pe aceeaşi temă cu Legea 247/1947
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu