E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a modificat niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 5 din 14 ianuarie 1998

privind participarea Romaniei la Expozitia Mondiala "Expo '98 - Oceanele, o mostenire pentru viitor" - Lisabona 1998

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 20 din 22 ianuarie 1998


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Se aproba participarea Romaniei la Expozitia Mondiala "Expo '98 - Oceanele, o mostenire pentru viitor", care va avea loc la Lisabona, in perioada 22 mai - 30 septembrie 1998.
    Art. 2
    (1) Se constituie Comisia pentru participarea Romaniei la Expozitia Mondiala "Expo '98 - Oceanele, o mostenire pentru viitor", avand in componenta reprezentanti ai institutiilor cuprinse in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare, organ de lucru pe langa Ministerul Industriei si Comertului, pentru coordonarea activitatilor privind pregatirea participarii Romaniei la acest eveniment.
    (2) Ministerul Industriei si Comertului va asigura secretariatul tehnic de functionare a comisiei.
    (3) Conducerea operativa a comisiei va fi asigurata de catre un comitet permanent format din reprezentantii Ministerului Industriei si Comertului, Ministerului Cercetarii si Tehnologiei si Ministerului Afacerilor Externe.
    (4) La adoptarea deciziilor comisiei, membrii comitetului permanent au drept de veto.
    (5) Comisia are rolul de a realiza tematica pavilionului romanesc si activitatile specifice in perioada desfasurarii expozitiei.
    (6) Comisia poate solicita participarea altor ministere sau institutii, in afara celor prevazute in anexa, cu activitati in domeniu.
    Art. 3
    Ministerul Industriei si Comertului, pe baza consultarii cu comisia, organizeaza licitatiile pentru realizarea achizitiilor publice necesare participarii Romaniei la Expozitia Mondiala "Expo '98 - Oceanele, o mostenire pentru viitor".
    Art. 4
    Cheltuielile aferente participarii Romaniei la Expozitia Mondiala "Expo '98 - Oceanele, o mostenire pentru viitor" se suporta din bugetul Ministerului Industriei si Comertului.

                 PRIM-MINISTRU
                 VICTOR CIORBEA

                        Contrasemneaza:
                        Ministru de stat,
                        ministrul industriei
                        si comertului,
                        Mircea Ciumara

                        p. Ministrul cercetarii
                        si tehnologiei,
                        Mircea Pusca,
                        secretar de stat

                        Ministrul afacerilor externe,
                        Andrei Plesu

                        Ministrul finantelor,
                        Daniel Daianu

    ANEXA 1

                     INSTITUTIILE REPREZENTATE
in Comisia pentru participarea Romaniei la Expozitia Mondiala "Expo '98 - Oceanele, o mostenire pentru viitor" - Lisabona 1998

    1. Ministerul Industriei si Comertului
    2. Ministerul Cercetarii si Tehnologiei
    3. Ministerul Finantelor
    4. Ministerul Afacerilor Externe
    5. Ministerul Apelor, Padurilor si Protectiei Mediului
    6. Departamentul Informatiilor Publice din cadrul Guvernului Romaniei
    7. Administratia Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii"
    8. Academia Romana
    9. Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Municipiului Bucuresti.SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 5/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 5 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
ANONIM a comentat Decizia 589 2006
    La Pucioasa DB nu a fost nici-o revolutie,si totusi orasul este plin de revolutionari,????
ANONIM a comentat Legea 406 2001
     Aceasta lege , este depasita ...nu mai santem in anii '90 cand un candidat la presedentie nu avea unde locui..in zilele noastre , alesii au chiar cate 6 case (unele aducandu-le venituri subtantiale din chirii ) asa ca se impune ca "alesii " nostri sa revada si sa aduca ceva modificari legii , un singur articol ar fi suficient..sa se faca mentiunea ca prevederile nu se aplica celor care detin deja mai mult de 2 spatii..este imoral ca unuia care are peste 2 imobile cu destinatie de locuit sa ii mai dam o vila sau palat si pe cele personale sa le inchirieze
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu