E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 441 din 22 iulie 1994

pentru aprobarea Normelor metodologice privind preluarea la datoria publica interna a cheltuielilor neregularizate, atestarea existentei si asigurarii integritatii bunurilor materiale si destinatia sumelor obtinute din valorificarea acestora, precum si din dobanzile restituite

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 250 din  5 septembrie 1994


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Se aproba Normele metodologice privind preluarea la datoria publica interna a cheltuielilor neregularizate, atestarea existentei si asigurarii integritatii bunurilor materiale si destinatia sumelor obtinute din valorificarea acestora, precum si dobanzile restituite, cuprinse in anexa nr. 1 la prezenta hotarare.
    Normele metodologice se aplica o data cu perfectarea imprumutului se stat, pentru acoperirea financiara a cheltuielilor neregularizate preluate la datoria publica interna.
    Art. 2
    Se aproba preluarea la datoria publica interna a sumei de 199.687,9 milioane lei rezultata ca definitiva, pe categorii de cheltuieli neregularizate, pe bancii comerciale finantatoare, si nominalizate pe agenti economici in anexele nr. 2-7 la prezenta hotarare.
    Art. 3
    Prevederile prezentei hotarari vor fi puse in aplicare de Ministerul Finantelor si Banca Nationala a Romaniei prin intermediul bancilor finantatoare.

                PRIM-MINISTRU
               NICOLAE VACAROIU

                         Contrasemneaza:
                         Ministru de stat,
                         ministrul finantelor,
                         Florin Georgescu

    ANEXA 1

            MINISTERUL FINANTELOR


                          NORME METODOLOGICE
privind preluarea la datoria publica interna a cheltuielilor neregularizate, atestarea existentei si asigurarii integritatii bunurilor materiale si destinatia sumelor obtinute din valorificarea acestora, precum si din dobanzile restituite

    A. Preluarea la datoria publica interna
    Se considera preluate la datoria publica interna, cheltuielile ramase neregularizate din perioada anterioara anului 1990 si din anii care au urmat acestei perioade, care fac obiectul Ordonantei Guvernului nr. 1/1994 si hotararii Guvernului prin care au fost aprobate prezentele norme metodologice, din momentul contractarii imprumuturilor in numele si din contul statului, de catre Ministerul Finantelor prin Banca Nationala a Romaniei.
    Preluarea la datoria publica interna a acestor cheltuieli se realizeaza fara obligatia agentilor economici, beneficiari ai prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 1/1994, de reactivare sau de rambursare catre stat a sumelor preluate.

    CAP. 1
    Credite bancare acordate in anii anteriori unor agenti economici, inclusiv dobanzile calculate si platite, aferente unor credite bancare
    1. Preluarea in contul datoriei publice interne a creditelor bancare, inclusiv a dobanzilor calculate si platite, aferente acestora, prevazute la acest capitol, se face pe baza si in limitele prevazute in anexele nr. 2-7 la hotarare, in care sunt cuprinse creditele bancare acordate pentru obiective de investitii sistate, pentru productia de investitii sistate, pentru productia destinata exporturilor care au devenit neoperationale datorita embargourilor la care Romania a aderat, precum si dobanzile platite, dupa caz.
    Preluarea efectiva determina urmatoarele inregistrari in evidenta contabila a agentilor economici:

    a) credite pe termen lung si mijlociu preluate la datoria publica interna
     162 "Credite bancare pe   =  1012 "Capital subscris
          termen mijlociu si            varsat"
          lung"

    b) credite pe termen scurt preluate la datoria publica interna
       519 "Credite bancare pe   =   1061 "Rezerve legale"
           termen scurt"

    2. Pentru dobanzile calculate si platite stornate din cheltuielile financiare ale anului 1993 si inregistrate in creditul contului 1061 "Rezerve legale", conform precizarile transmise de Ministerul Finantelor cu nr. 40195/28.01.1994 si nr. 40429/21.02.1994, la restituirea acestora dupa incheierea contractelor de imprumut de catre Ministerul Finantelor, se va efectua, de catre agentii economici beneficiari, urmatoarea inregistrare in evidenta contabila:

      5121 "Conturi la banca     =     448 "Alte datorii si creante
            in lei"                         cu bugetul statului"

    3. Dobanzile calculate si neplatite, aferente creditelor preluate conform art. 1 lit. a), c) si f) din Ordonanta Guvernului nr. 1/1994, se anuleaza din contabilitatea agentilor economici beneficiari si a bancilor comerciale finantatoare, neafectind rezultatele exercitiului financiar-contabil al anului 1993, conform precizarilor transmise de Ministerul Finantelor cu nr. 40195/28.01.1994, agentii economici beneficiari urmand sa evidentieze, in rosu, urmatoarea operatiune contabila:

        550 "Cheltuieli financiare"  =  730 "Rezerve pentru cheltuieli
                                             preliminate"
    In mod asemanator se va proceda si pentru dobanda calculata si neplatita dupa 1.01.1994, efectuandu-se urmatorul articol contabil, in rosu:

       666 "Cheltuieli privind   =   681 "Dobanzi aferente imprumuturilor
            dobanzile"                    si datoriilor asimilate"

    CAP. 2
    Productie in diferite stadii de fabricatie pentru Centrala Nuclearo-electrica Cernavoda, unitatile 2-5, realizata fara credite bancare
    Preluarea la datoria publica interna a sumelor  aferente productiei in diferite stadii de fabricatie pentru Centrala Nuclearo-electrica Cernavoda - unitatile 2-5 -, realizata de agentii economici prevazuti in anexa nr. 3 la hotarare, se face pe baza documentelor intocmite in acest  scop si care confirma exactitatea sumelor de preluat, existenta si integritatea productiei in diferite stadii si concordanta cu inregistrarile din evidenta contabila.
    In conformitate cu precizarile transmise de Ministerul Finantelor cu nr. 40195/28.01.1994, pentru produsele finite si productia aflata in diferite stadii de executie, s-a dispus inregistrarea sumelor aferente in debitul contului 430 "Decontari cu bugetul statului".
    In momentul preluarii efective a acestor cheltuieli neregularizate la datoria publica interne, sumele respective se vor restitui agentilor economici beneficiari ai acestor prevederi, efectuandu-se urmatorul articol contabil:

        5121 "Conturi in banca in  =  448 "Alte datorii si creante
              lei"                         cu bugetul statului"

    Preluarea acestor cheltuieli la datoria publica interne nu absolva agentii economici prevazuti in anexa nr. 3 la hotarare de obligatia, mentinerii in evidenta contabila (in conturi in afara bilantului), a bunurilor materiale care fac obiectul  actiunii de preluare.

    CAP. 3
    Credite bancare pentru decontarea prin compensare a platilor restante din economie, acordate in baza Legii nr. 80/1991
    Preluarea in contul datoriei publice a creditelor bancare pentru decontarea prin compensare a platilor restante din economie, acordate in baza Legii nr. 80/1991, nerecuperate integral de catre bancile comerciale finantatoare de la agentii economici, se face pe baza situatiei prevazute in anexa nr. 4 la hotarare.
    Preluarea efectiva a sumelor se opereaza dupa incheierea contractelor de imprumut si va determina urmatoarea inregistrare in evidenta contabila a agentilor economici beneficiari ai acestor prevederi:

       519 "Credite bancare pe   =   1061 "Rezerve legale"
            termen scurt"

    CAP. 4
    Dobanzi de credite bancare acordate pentru acoperirea diferentelor nefavorabile rezultate in urma unificarii cursului de schimb al leului potrivit Hotararii Guvernului nr. 763/1991
    Restituirea dobanzilor la creditele de mai sus mentionate, beneficiarilor prevazuti in anexa nr. 5 la hotarare, se realizeaza dupa incheierea contractelor de imprumut de catre Ministerul Finantelor, prin intermediul Bancii Nationale a Romaniei, in limita sumelor efectiv platite si prevazute ca dobanda aferenta creditelor bancare contractate pentru acoperirea diferentelor nefavorabile.
    La preluarea acestor sume la datoria publica interna, agentii economici beneficiari ai acestor prevederi au obligatia stornarii din contabilitate a cheltuielilor financiare respective aferente exercitiului financiar-contabil al anului 1993 si inregistrarea in debitul contului 430 "Decontari cu bugetul statului" si, concomitent, efectuarea urmatorului articol contabil:

            750 "Profit si pierderi"   = 703 "Fond de rezerva"

    In momentul restituirii efective a dobanzii, se va inregistra in contabilitatea agentilor economici beneficiari ai acestor prevederi urmatoarea operatiune contabila:

         5121 "Conturi la banca in   =   448 "Alte datorii si creante
               lei"                           cu bugetul statului"

    CAP. 5
    Dobanzi calculate dar neplatite la creditele acordate de bancile comerciale pentru importuri vitale economiei nationale realizate in perioada anilor 1991-1992 si garantate de Ministerul Finantelor, Ministerul Industriilor, Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, Ministerul Comertului, dupa caz, si Banca Nationala a Romaniei
    Restituirea dobanzilor mai sus mentionate catre societatile comerciale "Petrolexport-import" - S.A., "Agroexport Siloz Port Constanta" - S.A., beneficiare ale acestora, se va face pe baza actelor de control intocmite de comisiile constituite in acest scop, in limita sumelor prevazute in anexa nr. 5 la hotarare.
    La preluarea acestor sume la datoria publica interna, agentii economici vor efectua urmatoarele inregistrari contabile:

       5121 "Conturi la banca in   =   448 "Alte datorii si creante
             lei"                           cu bugetul statului"
                                       461 "Debitori diversi"

    Dupa primirea efectiva a sumelor cuvenite, agentii economici beneficiari ai acestor prevederi isi vor stinge obligatiile de plata corespunzatoare catre Banca Romana de Comert Exterior - S.A.

    CAP. 6
    Credite bancare si credite furnizor devenite neperformante, aferente unor cheltuieli de alta natura decat cele prevazute anterior
    Preluarea la datoria publica interna a sumelor aferente acestor cheltuieli neregularizate se va efectua pe baza documentelor special intocmite in acest scop si care atesta sumele propuse a fi preluate, existenta si integritatea materiala a investitiei, a productiei pentru investitii sau pentru exporturi supuse unor embargouri.
    In conformitatea cu precizarile Ministerului Finantelor nr. 40195/28.01.1994, agentii economici prevazuti in anexa nr. 7 la hotarare au inregistrat aceste cheltuieli neregularizate in debitul contului 430 "Decontari cu bugetul statului".
    Pentru agentii economici la care aceste cheltuieli neregularizate au fost finantate din fonduri proprii si/sau credite furnizori, dupa incheierea contractelor de imprumut de catre Ministerul Finantelor, se va proceda la restituirea sumelor aferente acestora, ceea ce va determina urmatoarea inregistrare in evidenta contabila a agentilor economici respectivi:

       5121 "Conturi in banca in   =   448 "Alte datorii si creante
             lei"                           cu bugetul statului"

    Preluarea acestor cheltuieli neregularizate la datoria publica interna nu absolva agentii economici beneficiari de obligatia de a mentine in evidenta contabila (in conturi in afara bilantului) si tehnico-operativa a bunurilor materiale care fac obiectul actiunii de preluare.
    Din sumele incasate, agentii economici respectivi au obligatia sa-si stinga datoriile de plata care au generat acest gen de cheltuieli neregularizate fata de furnizorii si creditorii respectivi.
    Pentru cheltuieli neregularizate, reprezentand diferente de curs nefavorabile aferente prestatiilor efectuate de catre societati de cai ferate straine, Societatea Nationala a Cailor Ferate Romane, dupa incasarea sumelor respective, are obligatia de a efectua platile care au generat aceste cheltuieli.
    In cazul in care aceste cheltuieli neregularizate au fost finantate din credite bancare, inregistrarea contabila din evidenta agentilor economici, beneficiari ai acestor prevederi, este:

       162 "Credite bancare pe   =   1012 "Capital subscris varsat"
            termen lung si
            mijlociu"

    B. Atestarea existentei si integritatii bunurilor materiale
    Atestarea existentei si integritatii obiectivelor de investitii sistate, a productiei pentru investitii sistate, a productiei destinate exporturilor care au devenit neoperationale datorita embargoului la care Romania a aderat, corespunzatoare sumelor preluate la datoria publica interna prevazuta in anexele nr. 2, 3, 4 si 7 la hotarare, se va materializa prin documente la baza carora stau procesele-verbale si actele de control intocmite.
    In conditiile in care, pana la data aplicarii prezentelor norme metodologice, agentii economici beneficiari ai acestora au realizat punerea in functiune a obiectivelor de investitii sau au valorificat partial sau total bunurile materiale rezultate pe seama creditelor bancare, a creditelor furnizori ori din surse proprii, prevazute a fi preluate la datoria publica interna, se va proceda la evidentierea acestora in conditiile stabilite prin prezentele norme metodologice.

    C. Responsabilitati in asigurarea integritatii si destinatiei sumelor obtinute din valorificarea bunurilor materiale
    Responsabilitatea in asigurarea integritatii bunurilor materiale finantate din credite bancare, din credite furnizori si din fonduri proprii ale agentilor economici, preluate la datoria publica interna, revine adunarii generale a actionarilor si consiliilor de administratie ale agentilor economici respectivi.
    Deciziile privind conservarea sau valorificarea bunurilor materiale, aferente sumelor preluate la datoria publica interna, prin activitatea proprie a agentului economic sau prin vanzare (in forma initiala, dezmembrare sau alte procedee), sunt de competenta reprezentantilor adunarii generale a actionarilor, pe baza propunerilor prezentate de consiliile de administratiei respective.
    Destinatia sumelor astfel obtinute din valorificarea bunurilor materiale va fi stabilita de reprezentantii adunarii generale a actionarilor in concordanta cu necesitatile legate de asigurarea resurselor financiare pentru realizarea procesului de restructurare a activitatii agentului economic si potrivit studiilor de fezabilitate.

    D. Dispozitii finale
    Nu pot fi compensate cu obligatiile curente ale agentului economic catre bugetul de stat sumele care urmeaza a fi primite de agentii economici si care la finele anului 1993 au fost inregistrate temporar in contul 430 "Decontari cu bugetul statului", si anume:
    - dobanzile platite, aferente creditelor bancare pentru obiective de investitii sistate, pentru productia destinata investitiilor sistate sau pentru productia destinata exporturilor care au devenit neoperationale datorita embargourilor la care Romania a aderat;
    - dobanzile la creditele acordate pentru acoperirea diferentelor nefavorabile rezultate in urma unificarii cursului de schimb al leului potrivit Hotararii Guvernului nr. 763/1991;
    - sumele reprezentand productia in diferite stadii de fabricatie la Centrala Nuclearo-electrica Cernavoda, unitatile 2-5.

    ANEXA 2

                             SITUATIA
creditelor bancare neperformante aferente unor obiective de investitii sistate ale agentilor economici cu capital de stat
                                                                    - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------
Nr.    Banca finantatoare             Judetul/       Codul fiscal       Sume
crt.   ------------------            municipiul      al agentului
       Agentul economic               Bucuresti       economic
-------------------------------------------------------------------------------
 0            1                           2              3                4
-------------------------------------------------------------------------------
      A. CREDITE BANCARE PENTRU INVESTITII SISTATE

  I. Banca Comerciala Romana - S.A.
 1. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A.
    PETRESTI                           Alba           1.772.335        21.377
 2. S.C. FIMARO - S.A. CLUJ-NAPOCA     Cluj             199.133       243.468
 3. S.C. UNIREA - S.A. CLUJ-NAPOCA     Cluj             199.940       281.250
 4. S.C. NAPOCA-CLUJ - S.A. CLUJ-
    NAPOCA                             Cluj             201.888         9.991
 5. S.C. SOMTRANS - S.A. DEJ           Cluj             202.166         4.000
 6. S.C. TRANSARIES - S.A. TURDA       Cluj             202.239         8.500
 7. S.C. SARME SI CABLURI - S.A.
    HARSOVA                            Constanta      2.413.020     2.042.085
 8. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A.
    GAIESTI                            Dambovita        846.574         9.620
 9. S.C. SARO - S.A. TARGOVISTE        Dambovita        913.886        66.414
10. S.C. STEAUA ELECTRICA - S.A.
    FIENI                              Dambovita        932.373       432.419
11. S.C. NORD TRANS - S.A. PUCIOASA    Dambovita        941.533         8.142
12. S.C. OMNIA - S.A. PUCIOASA         Dambovita        941.550        10.053
13. S.C. PIFCO - S.A. PUCIOASA         Dambovita        941.568        22.250
14. S.C. HART - S.A. MIERCUREA-CIUC    Harghita         519.688        33.777
15. S.C. SIDERURGICA - S.A. HUNEDOARA  Hunedoara      2.126.855       514.116
16. S.C. AGROZOOTEHNICA - S.A. VLADENI Ialomita       2.066.796        13.582
17. S.C. FILATURA DE BUMBAC - S.A.
    SLOBOZIA                           Ialomita       2.077.108       381.314
18. S.C. TERMEX - S.A. BALS            Olt            1.536.237        43.732
19. R.A. RATMIL - UZINA MECANICA
    MARSA                              Sibiu          9.000.610       565.920
20. S.C. MEFITEX - S.A. SUCEAVA        Suceava          716.558       363.174
21. S.C. MECANO SERVICE - S.A.         Suceava        2.692.579         1.258
22. S.C. BOGDANIA - S.C. RADAUTI       Suceava        3.175.490        33.750
23. S.C. ELECTROMOTOR - S.A.
    TIMISOARA                          Timis          1.816.695         2.513
24. S.C. FEROM - S.A. TULCEA           Tulcea         2.360.154       116.230
25. S.C. TREMAG - S.A. TULCEA          Tulcea         2.361.559        87.184
26. S.C. PISCICOLA - S.A. CHILIA VECHE Tulcea         2.363.819        15.347
27. S.C. AMIC - S.A. TULCEA            Tulcea         2.363.894         8.037
28. S.C. PISCICOLA - S.A. TULCEA       Tulcea         2.365.780        12.080
29. S.C. PISCICOLA - S.A. MILA 23      Tulcea         2.369.226        21.835
30. S.C. PISCICOLA - S.A. SULINA       Tulcea         2.369.684        26.081
31. S.C. MARMURA - S.A. TULCEA         Tulcea         3.054.374         3.281
32. S.C. VITIPOMICOLA DUMBRAVA - S.A.
    VASLUI                             Vaslui           830.373        13.409
33. S.C. PETAL - S.A. HUSI             Vaslui           841.186        20.402
34. S.C. HORTICOLA - S.A. BALCESTI     Valcea         2.547.196         1.372
35. S.C. VITICOLA - S.A. DRAGASANI     Valcea         9.000.415        68.036
36. S.C. ROMAGREMIN - S.A. FOCSANI     Vrancea        1.444.680         9.203
37. S.C. GRANITUL - S.A. BUCURESTI     Bucuresti            736        37.796
38. S.C. IIRUC - S.A. BUCURESTI        Bucuresti          1.049       631.448
39. S.C. REPUBLICA - S.A. BUCURESTI    Bucuresti        324.775       374.025
40. S.C. GENERAL SERVICE - S.A.
    BUCURESTI                          Bucuresti        332.077        54.573
41. S.C. SIMEX - S.A. BUCURESTI        Bucuresti      1.555.360       942.801
-------------------------------------------------------------------------------
      TOTAL I                                                       7.555.845
-------------------------------------------------------------------------------

         II Banca Agricola - S.A.
 1. S.C. APOLLON - S.A. GALDA          Alba           1.751.715        55.771
 2. S.C. BLASIUS - S.A. BLAJ           Alba           1.766.546        55.500
 3. S.C. P.V.V. - S.A. BLAJ            Alba           1.767.070       248.741
 4. S.C. VITIS  S.A. SEBES             Alba           1.771.976        47.025
 5. S.C. BABY-BEEF - S.A. SEBES        Alba           1.772.009         4.355
 6. S.C. INDCARF - S.A. PITESTI        Arges            129.030         7.272
 7. S.C. AGROMIXT - S.A. LEORDENI      Arges            197.594        12.236
 8. S.C. AGROPIT - S.A. PITESTI        Arges            197.604         7.450
 9. S.C. COMAL  S.A. LICHITISENI       Bacau          2.815.868        13.780
10. S.C. AVICOLA  S.A. ORADEA          Bihor             67.094        27.386
11. S.C. AVICOLA  S.A. SALONTA         Bihor             94.633        28.122
12. S.C. AVICOLA GRADINARI - S.A.
    BEIUS                              Bihor            102.264        68.467
13. S.C. SUINPROD PALOTA - S.A.
    (I.S.C.I.P.)                       Bihor            107.156        11.083
14. S.C. PRO ACVA - S.A. CEFA          Bihor            109.556         1.411
15. S.C. A.Z. AVRAM IANCU - S.A.
    (I.A.S.)                           Bihor            109.734         3.084
16. S.A. AGROINDUSTRIALA CRISANA -
    S.A. TINCA                         Bihor            118.821        11.694
17. S.C. LEGUME-FRUCTE - S.A. ORADEA   Bihor            547.444        17.372
18. STATIUNEA DE CERCETARE SI
    PRODUCTIE POMICOLA ORADEA          Bihor          3.185.108        40.882
19. S.C. SERVAGROMEC - S.A. BISTRITA   Bistrita-
                                       Nasaud           562.670         3.897
20. S.C. AGROTRANSPORT - S.A.          Bistrita-
    BISTRITA                           Nasaud           569.490        65.038
21. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A. JELNA  Bistrita-
                                       Nasaud           578.714        28.691
22. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A.        Bistrita-
    LECHINTA                           Nasaud           595.693        41.971
23. S.C. AGROMEC - S.A. TEACA          Bistrita-
                                       Nasaud           597.368        15.374
24. S.C. AVICOLA - S.A. BOTOSANI       Botosani         610.963        39.106
25. S.C. E.L.I.F. - S.A. BOTOSANI      Botosani         611.870           854
26. S.C. FORMA - S.A. BOTOSANI         Botosani         611.977        54.434
27. S.C. TICBO - S.A. BOTOSANI         Botosani         614.132        35.200
28. S.C. COZINDA - S.A. BOTOSANI       Botosani         616.826        10.432
29. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A. RUPEA  Brasov         1.138.568        12.526
30. S.C. COMAGRIM - S.A. DUDESTI       Braila         2.276.909        55.600
31. S.C. ELIF - S.A. BRAILA            Braila         3.108.032        76.647
32. S.C. CARBUZ - S.A. BUZAU           Buzau          1.154.547       101.468
33. S.C. LEGUME-FRUCTE - S.A. BUZAU    Buzau          1.154.806        46.838
34. S.C. LEGUME-FRUCTE - S.A. RAMNICU
    SARAT                              Buzau          1.170.135        17.887
35. S.C. AGRORACER - S.A. RACASDIA     Caras-severin  1.046.723        21.000
36. S.C. P.C.O. - S.A. CARANSEBES      Caras-severin  3.752.451         7.162
37. S.C. AGROGRAD - S.A. GRADINARI     Caras-severin  3.761.723        33.100
38. S.C. HORTICOLA - S.A. LEHLIU-GARA  Calarasi       1.923.594         3.859
39. S.C. HORTICOLA - S.A. CUZA-VODA    Calarasi       1.929.937         9.420
40. S.C. PISCICOLA - S.A. CLUJ         Cluj             201.950        15.847
41. S.C. OSTROVIT - S.A. OSTROV        Constanta      2.417.935        91.678
42. S.C. FRUVILEG - S.A. MANGALIA      Constanta      2.425.288       115.668
43. S.C. OLIMPUS - S.A. MANGALIA       Constanta      2.749.179     1.517.000
44. S.C. CELLAM - S.A. AMZACEA         Constanta      2.981.682        84.100
45. S.C. AGRIAS - S.A. CASTELU         Constanta      2.984.905        17.500
46. S.C. AVICOLA - S.A. COVASNA        Covasna          543.430        17.763
47. R.A. VESTREL BRASOV - S.E.P.P.L.
    TARGU SECUIESC                     Covasna        9.000.503        70.850
48. S.C. COVASNACOMB  S.A. SFANTU
    GHEORGHE                           Covasna        9.000.908        21.167
49. S.C. AVICOLA - S.A. TITU           Dambovita        895.402        21.706
50. S.C. SUINPROD - S.A. BILCIURESTI   Dambovita        897.675        32.144
51. S.C. MECARD - S.A. TARGOVISTE      Dambovita        912.473        99.247
52. S.C. HORTICOLA CONDESROC - S.A.
    MORENI                             Dambovita        936.162        19.418
53. S.C. AGROPROD - S.A. GOIESTI       Dolj           2.280.357        29.449
54. S.C. CARNEXPOD - S.A. PODARI       Dolj           2.280.560       311.344
55. S.C. DUNARENI - S.A. GOICEA        Dolj           2.281.077        26.911
56. S.C. HORTIPROD - S.A. BREASTA      Dolj           2.281.140        29.008
57. STATIUNEA DIDACTICA CRAIOVA        Dolj           2.317.324       171.086
58. S.C. AVICOLA - S.A. CRAIOVA        Dolj           2.324.143        52.187
59. S.C. AGROTRANSPORT DOLJ - S.A.
    CRAIOVA                            Dolj           3.730.646        24.636
60. S.C. COMBAVIPOR - S.A. GALATI      Galati         1.628.144        16.714
61. S.C. PESCOGAL - S.A. GALATI        Galati         1.635.443        28.892
62. S.C. AGROTRANSPORT - S.A. GALATI   Galati         1.636.295         6.534
63. S.C. PEXCO - S.A. GALATI           Galati         1.638.717        48.016
64. S.C. AGROTRANSPORT - S.A. TECUCI   Galati         1.643.942         2.600
65. S.C. AVICOLA - S.A. GALATI         Galati         1.645.161        97.100
66. S.C. NICORVIN - S.A. TECUCI        Galati         1.651.864        15.448
67. S.C. FRUCTONIL - S.A. GIURGIU      Giurgiu        1.283.347        25.500
68. S.C. GIURCOMB - S.A. GIURGIU       Giurgiu        1.285.321        22.150
69. S.C. SUINPROD - S.A. GIURGIU       Giurgiu        1.287.772        52.171
70. S.C. AGROMEC - S.A. PUTINEIU       Giurgiu        1.296.096         8.890
71. S.C. AGROMEC - S.A. FRATESTI       Giurgiu        1.296.959        24.547
72. S.C. AGROMEC - S.A. IZVOARELE      Giurgiu        1.297.199        28.210
73. S.C. AGROMEC - S.A. BANEASA        Giurgiu        1.297.385        23.988
74. S.C. AGROZOOTEHNIA - S.A.
    ADUNATII-COPACENI                  Giurgiu        1.297.830        16.257
75. S.C. AGROMEC - S.A. CALUGARENI     Giurgiu        1.297.911        31.466
76. S.C. AGROTRANSPORT GIURGIU - S.A.
    CALUGARENI                         Giurgiu        1.298.437        32.780
77. S.C. E.L.I.F. - S.A. GIURGIU       Giurgiu        2.966.550        65.985
78. S.C. AGRICOLA - S.A. GIURGIU       Giurgiu        3.352.940        16.662
79. S.C. P.V.V. GREACA                 Giurgiu        3.401.236        33.958
80. S.C. AGROTRANSPORT - S.A.
    HOTARELE                           Giurgiu        3.651.143         6.154
81. R.A. ROMCEREAL - SUCURSALA
    JUDETEANA GIURGIU                  Giurgiu        4.352.255        60.026
82. S.C. SERVAGROMEC  S.A. CARBUNESTI  Gorj           2.173.474        19.804
83. S.C. AGROCOM - S.A. HATEG          Hunedoara      2.143.236         1.734
84. S.C. PRODCOM AGROALIMENT - S.A.
    SLOBOZIA                           Ialomita       2.073.033        33.334
85. S.C. AVICOLA - S.A. SLOBOZIA       Ialomita       2.073.092        42.354
86. S.C. ELIF - S.A. IALOMITA          Ialomita       2.078.332        34.501
87. S.C. CRISTAL - S.A. URZICENI       Ialomita       2.090.948         6.067
88. S.C. SELEFER IASI - S.A. DANCU-
    HOLBOCA                            Iasi           1.944.180        23.737
89. S.C. MARACARN - S.A. BAIA MARE     Maramures      2.199.890        25.881
90. S.C. AVICOLA OUA CONSUM - S.A.
    BAIA MARE                          Maramures      2.205.444        39.104
91. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A. BAIA
    MARE                               Maramures      2.205.568        70.390
92. S.C. SUINPROD - S.A. SEINI         Maramures      2.218.819        28.639
93. S.C. HORTICOLA - S.A. PRIBILESTI   Maramures      9.000.300         3.476
94. S.C. P.P. DROBETA-TURNU SEVERIN    Mehedinti      1.605.744        28.379
95. S.C. DECEBAL - S.A. DROBETA-
    TURNU SEVERIN                      Mehedinti      1.606.047        21.000
96. S.C. AVICOLA - S.A. DROBETA-
    TURNU SEVERIN                      Mehedinti      1.606.103         7.325
97. S.C. HORTIINDUSTRIALA DEALUL
    VIILOR - S.A. DROBETA-TURNU
    SEVERIN                            Mehedinti      1.624.703        19.906
98. S.C. SUINPROD - S.A. DROBETA-
    TURNU SEVERIN                      Mehedinti      3.197.641        35.010
99. S.C. P.C.O.C. REGHIN               Mures          1.236.116        17.213
100. S.C. PISCICOLA ZAU - S.A. ZAU
     DE CAMPIE                         Mures          1.275.387        14.520
101. S.C. FASTROM - S.A. ROMAN         Neamt          2.055.657        34.360
102. S.C. SUINPROD - S.A. ROMAN        Neamt          2.056.725        23.045
103. S.C. HARTIBACIU - S.A. RUJA       Sibiu          2.459.310         3.548
104. S.C. AGROINDUSTRIALA AURORA -
     S.A. AGNITA                       Sibiu          2.462.413         8.281
105. S.C. PRODINCOM - S.A. SUCEAVA     Suceava          713.624        16.467
106. S.C. POMIFAL - S.A. FALTICENI     Suceava          734.872        47.066
107. S.C. NUTRIVER - S.A. VERESTI      Suceava          750.177        21.670
108. S.C. AVICOLA - S.A. SUCEAVA       Suceava        2.559.000        21.363
109. STATIUNEA DE CERCETARE SI
     PRODUCTIE POMICOLA FALTICENI      Suceava        2.690.462        68.418
110. S.C. PISCICOLA - S.A. FALTICENI   Suceava        3.175.830        15.006
111. S.C. FIBRACIS - S.A. SUCEAVA      Suceava        3.176.720         2.569
112. S.C. CONSUC - S.A. SUCEAVA        Suceava        3.177.822        28.230
113. S.C. AGROGIAR - S.A. GIARMATA     Timis          1.851.790        35.580
114. S.C. 1 DECEMBRIE - S.A. PERIAM    Timis          1.852.809         2.157
115. S.C. FRUCTIM - S.A. PERIAM        Timis          1.853.278         2.938
116. S.C. PERIATIM - S.A. PERIAM       Timis          2.486.269         6.606
117. S.C. AGRODELTA - S.A. CHILIA
     VECHE                             Tulcea         2.364.881         2.315
118. S.C. AGROINDUSTRIALA CORA - S.A.
     NALBANT                           Tulcea         2.365.054         5.080
119. S.C. PISCICOLA - S.A. JURILOVCA   Tulcea         2.365.186        20.157
120. S.C. COMPANIA ROMANA DE PESCUIT
     OCEANIC - S.A. TULCEA             Tulcea         2.365.879       169.240
121 S.C. AGROINDUSTRIALA PIATRA-
    OSTROV - S.A. OSTROV               Tulcea         2.366.866        23.348
122. S.C. SIAJ - S.A. TULCEA           Tulcea         2.367.390        10.512
123. S.C. PISCICOLA - S.A. MURIGHIOL   Tulcea         3.054.900        16.675
124. S.C. SPICUL - S.A. RAHMANU        Tulcea         9.000.411        13.922
125. S.C. AGROIND. HORTICOLA - S.A.
     CRETESTI                          Vaslui           471.825        10.960
126. S.C. AGROZOOTEHNICA - S.A.
     TODIRESTI                         Vaslui           820.973        16.599
127. S.C. AGROIND. - S.A. LAZA         Vaslui           822.680         4.551
128. S.C. CIVA - S.A. VASLUI           Vaslui           825.075         4.126
129. S.C. FORTUS - S.A. VASLUI         Vaslui           826.313        12.826
130. S.C. CONSTRUCTII-MONTAJ - S.A.
     VASLUI                            Vaslui           828.721        25.726
131. S.C. LEGUVAS - S.A. VASLUI        Vaslui           830.306        17.912
132. S.C. PYRETUS - S.A. FALCIU        Vaslui           831.450         6.986
133. S.C. HORTICOLA - S.A. VETRISOAIA  Vaslui           839.348         2.960
134. S.C. AGRO-OVINEX - S.A.
     VETRISOAIA                        Vaslui           839.356        22.996
135. S.C. VITACONS - S.A. HUSI         Vaslui           840.130        12.040
136. S.C. PRODIVEX - S.A. HUSI         Vaslui           840.466         3.960
137. FILATURA DE BUMBAC - S.A. HUSI    Vaslui           840.547        68.851
138. S.C. VIDISAMP - S.A. HUSI         Vaslui           841.330         9.401
139. S.C. MIXTA AGROZOOTEHNICA - S.A.
     VASLUI                            Vaslui         2.432.170        13.793
140. STATIUNEA DE CERCETARE SI
     PRODUCTIE PENTRU CULTURA PAJISTI-
     LOR VASLUI                        Vaslui         2.727.588        13.633
141 S.C. AGROMEC MOARA GRECILOR - S.A. Vaslui         2.730.184        16.640
142. S.C. LEGUME-FRUCTE - S.A.
     VASLUI                            Vaslui         2.807.768         5.782
143. S.C. BIRLADCOMBI - S.A. BARLAD    Vaslui         2.807.865        18.380
144. S.C. AGROTRANSPORT - S.A. VALCEA  Valcea         1.466.751        34.397
145. S.C. BERE ALUTUS - S.A. RAMNICU
     VALCEA                            Valcea         1.473.465       104.000
146. S.C. LACTOVIL - S.A. RAMNICU
     VALCEA                            Valcea         1.473.821        18.204
147. S.C. HORTICOLA - S.A. DRAGASANI   Valcea         1.485.494         1.775
148. S.C. TORENTUL - S.A. VALCEA       Valcea         2.536.650         6.611
149. S.C. CONSERVIL - S.A. RIURENI     Valcea         2.987.880        47.371
150. S.C. COMVIL-HOLLDING - S.A.
     BABENI                            Valcea         3.241.267         8.754
151. S.C. PRODILACT - S.A. DRAGASANI   Valcea         3.241.593        17.125
152. S.C. ELIF - S.A. VALCEA           Valcea         3.415.789           798
153. S.C. ELIF - S.A. BUCURESTI        Bucuresti         75.501         9.000
154. S.C. CONEXIR - S.A. BUCURESTI     Bucuresti        366.991        10.000
155. S.C. TERAMEN - S.A. S.A.I.        Bucuresti        480.073        68.686
156. S.C. COMAICO - S.A. 30 DECEMBRIE,
     S.A.I.                            Bucuresti        480.855       105.297
157. S.C. ROMAERO - S.A. BUCURESTI     Bucuresti      1.576.401        94.400
158. INSTITUTUL DE CERCETARI SI
     PRODUCTIE PASARI SI ANIMALE MICI
     BALOTESTI, S.A.I.                 Bucuresti      2.837.382        42.373
159. S.C. BERE BAUTURI CHITILA - S.A.  Bucuresti      3.317.675     1.515.994
-------------------------------------------------------------------------------
     TOTAL II                                                       8.218.726
-------------------------------------------------------------------------------

    III. Banca Romana pentru Dezvoltare - S.A.
 1. S.C. TRANS ALBA - S.A. ALBA IULIA  Alba           1.754.762           492
 2. S.C. DETUNATA - S.A. ABRUD         Alba           1.763.078         2.800
 3. S.C. I.A.M.U. - S.A. BLAJ          Alba           1.766.830        14.007
 4. S.C. FORAJ SONDE - S.A. ZADARENI   Alba           1.727.229        91.758
 5. S.C. SUPERCOM - S.A. PITESTI       Arges            128.590        24.750
 6. S.C. SUREPIT - S.A. PITESTI        Arges          3.732.965         3.332
 7. S.C. EUROTRANSPORT - S.A. BACAU    Bacau            951.898        21.517
 8. R.A. ESTREL SUCEAVA - S.E.P.P.L.
    BACAU                              Bacau            955.237        14.914
 9. S.C. SCUT - S.A. BACAU             Bacau            955.342        83.641
10. S.C. FORAJ SONDE -S.A. COMANESTI   Bacau            964.138       127.323
11. S.C. FOSERCO - S.A. TARGU OCNA     Bacau            969.453        38.711
12. S.C. FORAJ SONDE - S.A. ZEMES      Bacau            972.904       155.194
13. S.C. CASBETON - S.A. BACAU         Bacau          2.815.841        12.214
14. R.A. ESTREL SUCEAVA - S.E.P.P.L.
    COMANESTI                          Bacau          3.202.780        29.368
15. R.A. ESTREL SUCEAVA - S.E.P.P.L.
    ONESTI                             Bacau          4.277.200        19.290
16. S.C. UAMT - S.A. ORADEA            Bihor             54.620        40.000
17. S.C. MECORD - S.A. ORADEA          Bihor          2.721.844        24.716
18. S.C. PETROVEST - S.A. ORADEA       Bihor          9.000.910       144.459
19. S.C. JATEX - S.A. BOTOSANI         Botosani         609.225        60.100
20. S.C. MOLDOVA - S.A. BOTOSANI       Botosani         613.382       182.135
21. S.C. INTEGRATA DE IN - S.A.
    BOTOSANI                           Botosani         617.155       217.159
22. S.C. INDOR - S.A. DOROHOI          Botosani         621.474       151.963
23. S.C. IMUDO - S.A. DOROHOI          Botosani         621.512        61.909
24. S.C. TRACTOR PROIECT - S.A.
    BRASOV                             Brasov         1.098.552        39.353
25. R.A. VESTREL BRASOV - SUCURSALA
    TRANSPORT BRASOV                   Brasov         1.107.065         2.313
26. R.A. VESTREL BRASOV - S.E.P.P.L.
    BRASOV                             Brasov         1.110.982        25.000
27. R.A. PLAFAR BUCURESTI - FILIALA
    PLAFAR BRASOV                      Brasov         1.113.962         6.717
28. S.C. INAR - S.A. BRASOV            Brasov         1.114.208        38.619
29. S.C. DUNACOR - S.A. BRAILA         Braila         2.242.744       176.782
30. S.C. FORAJ SONDE - S.A. BRAILA     Braila         2.254.811       116.433
31. S.C. FORAJ SONDE - S.A. BERCA      Buzau          1.181.371       140.507
32. S.S.I. INFO CARAS - S.A. RESITA    Caras-severin  1.061.375         9.265
33. S.C. RECONS - S.A. RESITA          Caras-severin  1.063.392        18.325
34. S.C. COMBINATUL SIDERURGIC
    RESITA - S.A.                      Caras-severin  1.064.207       844.468
35. S.C. SIDERCA - S.A. CALARASI       Calarasi       1.916.090       315.334
36. S.C. NAVOL - S.A. OLTENITA         Calarasi       1.925.188       166.088
37. S.C. TUROL - S.A. OLTENITA         Calarasi       1.929.694       190.204
38. S.C. CONSID - S.A. CALARASI        Calarasi       2.732.975       148.534
39. S.C. SORETI SERVICE - S.A.
    CLUJ-NAPOCA                        Cluj             202.182           648
40. S.C. TRANSCOM - S.A. CLUJ-NAPOCA   Cluj             202.247         3.950
41. S.C. TURDEANA - S.A. TURDA         Cluj             202.280        43.005
42. S.C. TRANSSIM - S.A. HUEDIN        Cluj             202.340         4.000
43. S.C. FERTILCHIM - S.A. NAVODARI    Constanta      2.415.098        78.234
44. S.C. DE TURISM OLTUL - S.A.
    SFANTU GHEORGHE                    Covasna          546.402         6.150
45. S.C. BAZALTUL - S.A. SFANTU
    GHEORGHE                           Covasna          546.674        73.397
46. SOCIETATEA DE SERVICII INFORMATICE
    INF - COVASNA - S.A.               Covasna          551.948         5.001
47. S.C. ROMLUX - S.A. TARGOVISTE      Dambovita        914.141        27.654
48. S.C. CONSIRD - S.A. TARGOVISTE     Dambovita        916.157        36.306
49. S.C. SPUMOPLAST - S.A. CRAIOVA     Dolj           2.298.796        36.947
50. S.C. OLMEC - S.A. CRAIOVA          Dolj           2.300.462        10.800
51. S.C. TEXIND - S.A. CRAIOVA         Dolj           2.313.667       526.008
52. S.C. METAL-LEMN - S.A. CRAIOVA     Dolj           2.319.619        90.731
53. S.C. MECON - S.A. GALATI           Galati         1.640.199         8.094
54. R.A. SUDREL - S.E.T.T.P.P.L.
    TARGU JIU                          Gorj           2.351.512       130.431
55. S.C. FORAJ SONDE - S.A. STOINA     Gorj           2.575.811       122.328
56. S.C. SEMCO - S.A. BUCURESTI -
    SUCURSALA GHEORGHENI               Harghita         532.385        21.702
57. R.A. VESTREL BRASOV - S.E.T.T.P.P.L.
    DEVA                               Hunedoara      2.119.432        40.949
58. S.C. TESMA - S.A. LUPENI           Hunedoara      2.146.186        63.000
59. R.A. RATMIL BUCURESTI - UZINA
    MECANICA ORASTIE                   Hunedoara      2.147.700        29.600
60. S.C. CHIMICA - S.A. ORASTIE        Hunedoara      2.148.292        68.700
61. S.C. SOMACO - S.A. BUCURESTI -
    SUCURSALA DE PREFABRICATE IASI     Iasi             195.516         1.500
62. S.C. AGMUS - S.A. IASI             Iasi           1.990.119        76.700
63. S.C. ROMNORD - S.A. BAIA MARE      Maramures      2.201.078        32.230
64. S.C. MARMATIA - S.A. SIGHET        Maramures      2.213.862           933
65. S.C. ROMET - S.A. BAIA SPRIE       Maramures      2.216.346        27.256
66. S.C. FORSEV - S.A. DROBETA-TURNU
    SEVERIN                            Mehedinti      1.605.710        98.284
67. S.C. CAZANELE - S.A. ORSOVA        Mehedinti      1.614.718        59.746
68. R.A. SUDREL - S.E.T.T.P.P.L.
    ORSOVA                             Mehedinti      2.351.512        33.988
69. R.A. VESTREL BRASOV - S.E.T.T.P.
    P.L. REGHIN                        Mures          1.108.320        32.030
70. S.C. ELECTROMURES - S.A. TARGU
    MURES                              Mures          1.220.411       129.393
71. S.C. METALURGICA - S.A. REGHIN     Mures          1.236.434        95.020
72. S.C. UMARO - S.A. ROMAN            Neamt          2.053.877        41.373
73. S.C. MOLDAGREMIN - S.A. ROMAN      Neamt          2.057.135        20.955
74. R.A. TRANSPORTURI AUTO CARACAL     Olt            1.510.296         5.600
75. S.C. ELECTROCARBON - S.A. SLATINA  Olt            1.515.382       477.100
76. R.A. LOCTRANS-OLT SLATINA          Olt            1.517.006         3.189
77. REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT
    DRAGANESTI-OLT                     Olt            1.528.587         4.247
78. R.A. BALSTRANS BALS                Olt            1.534.929         1.637
79. R.A. TRANSPORT CORABIA             Olt            2.569.763         1.122
80. S.C. ROMFOR BOLDESTI - S.A. SCAENI Prahova        2.992.541       219.000
81. S.C. FORAJ SONDE - S.A. PLOIESTI   Prahova        3.349.146        88.700
82. S.C. SOMACO - S.A. SATU MARE       Satu Mare      2.385.990         7.076
83. R.A. VESTREL BRASOV - S.E.T.T.P.L.
    SIBIU                              Sibiu          9.000.508       176.058
84. S.C. MES - S.A. SUCEAVA            Suceava          712.866        56.023
85. R.A. ESTREL SUCEAVA                Suceava          717.251       120.670
86. S.C. SAREX - S.A. RADAUTI          Suceava          737.950        48.302
87. S.C. DORNA MECANICA - S.A.
    VATRA DORNEI                       Suceava          742.603        26.032
88. S.C. FAMC - S.A. SUCEAVA           Suceava        2.560.900        14.850
89. S.C. OXIGENUL - S.A. SUCEAVA       Suceava        2.561.018         5.502
90. S.C. ISLAZ - S.A. ALEXANDRIA       Teleorman      1.384.015        20.960
91. S.C. FORAJ SONDE - S.A. VIDELE     Teleorman      1.397.872        25.498
92. S.C. AGATEX - S.A. TIMISOARA       Timis          1.805.610        90.463
93. S.C. TIMBUSIL - S.A. BUZIAS        Timis          1.849.323        28.567
94. S.C. CIOCANUL - S.A. NADRAG        Timis          1.855.929       181.780
95. R.A. VESTREL - S.E.P.P.L.
    TIMISOARA                          Timis          2.487.329        71.180
96. S.C. PISCICOLA - S.A. ISACCEA      Tulcea         2.365.895         5.772
97. S.C. TRAMEC - S.A. TULCEA          Tulcea         3.053.719         7.343
98. S.C. VAROTEX - S.A. VASLUI         Vaslui           830.187       176.728
99. S.C. POMICOLA - S.A. BARLAD        Vaslui         2.808.372       158.998
100. S.C. CONSINT - S.A. BARLAD        Vaslui         2.808.488        10.294
101. S.C. PIPS - S.A BARLAD            Vaslui         3.185.612         2.461
102. S.C. VRANCART - S.A. ADJUD        Vrancea        1.454.846        88.046
103. S.C. METALOGLOBUS - S.A.
     BUCURESTI                         Bucuresti            337        16.075
104. S.C. INSCUT - S.A. BUCURESTI      Bucuresti            449        38.040
105. S.C. GRANITUL - S.A. BUCURESTI    Bucuresti            736        31.777
106. S.C. ICE FELIX COMPUTER - S.A.
     BUCURESTI                         Bucuresti            876       300.100
107. S.C. SOCIETATEA DE CONSTRUCTII
     IN TRANSPORTURI - S.A.            Bucuresti            949        48.205
108. S.C. IIRUC - S.A. BUCURESTI       Bucuresti          1.049        86.420
109. S.C. MATPUR - S.A.                Bucuresti        328.700       193.274
110. S.C. I.M.G.B. - S.A.              Bucuresti        380.430        46.000
111. S.C. HESPER - S.A.                Bucuresti        385.527       330.433
112. S.C. SOMIC - S.A.                 Bucuresti        412.745        24.629
113. S.C. I.C.P.E. - S.A.              Bucuresti        423.140       160.688
114. S.C. I.F.M.A. - S.A. - SOCIETATE
     ROMANA DE ASCENSOARE              Bucuresti        448.269       137.409
115. S.C. STRAERO - S.A.               Bucuresti        451.051        22.078
116. S.C. MASTER - S.A.                Bucuresti        464.825        25.062
117. S.C. CONDAX - S.A.                Bucuresti        477.973        23.758
118. S.C. FORAJ SONDE - S.A. BUCURESTI Bucuresti      1.556.617       101.668
119. S.C. CONCIS - S.A.                Bucuresti      1.578.755         7.594
120. S.C. TITAN ECHIPAMENTE NUCLEARE -
     S.A.                              Bucuresti      3.014.280        40.233
121. S.C. TERMOSUD - S.A.              Bucuresti      4.094.717        51.312
122. S.C. C.C.C.F. - S.A. - SUCURSALA
     I.U.G.C.F. BUCURESTI              Bucuresti      4.261.181       102.854
123. S.C. C.C.C.F. - S.A. BAZA DE
     APROVIZIONARE BUCURESTI           Bucuresti      4.264.072        42.824
124. S.C. MECO-SERVICE - S.A.
     BUCURESTI                         Bucuresti      9.000.105        26.049
125. S.C. SCUT - S.A. BUCURESTI        Bucuresti      9.000.510        91.892
-------------------------------------------------------------------------------
     TOTAL III                                                      9.908.309
-------------------------------------------------------------------------------

    IV. Banca "Dacia Felix" - S.A.
 1. S.C. AMSA - S.A. CONSTANTA         Constanta      1.888.241        10.000
-------------------------------------------------------------------------------
     TOTAL IV                                                          10.000
-------------------------------------------------------------------------------

    V. BANKCOOP - S.A.
 1. S.C.P.C.B. Dulbanu                 Buzau          2.808.933        58.200
-------------------------------------------------------------------------------
     TOTAL V                                                           58.200
-------------------------------------------------------------------------------
     TOTAL A.                                                      25.751.080
-------------------------------------------------------------------------------

    B. CREDITE BANCARE PENTRU PRODUCTIA DESTINATA INVESTITIILOR SISTATE

  I. Banca Comerciala Romana - S.A.
 1. S.C. I.A.M.U. - S.A. BLAJ          Alba           1.766.830        91.800
 2. S.C. U.M.B. - S.A. BACAU           Bacau            947.447        71.808
 3. S.C. PEROM - S.A. BACAU            Bacau            953.520        40.215
 4. S.C. PREMAGRO - S.A. ORADEA        Bihor             73.711       168.371
 5. S.C. INFRATIREA - S.A. ORADEA      Bihor          2.589.590       674.387
 6. S.C. IPROEB - S.A. BISTRITA        Bistrita-
                                       Nasaud           566.930         2.217
 7. S.C. COMELF - S.A. BISTRITA        Bistrita-
                                       Nasaud           568.656        61.780
 8. S.C. ARMONIA - S.A. BOTOSANI       Botosani         613.676       150.000
 9. S.C. MECANEX - S.A. BOTOSANI       Botosani         613.803        13.131
10. S.C. FABRICA DE SCULE - S.A.
    RASNOV                             Brasov         1.121.175       919.712
11. S.C. I.A.R. - S.A. BRASOV          Brasov         1.132.930       949.541
12. S.C. RULMENTUL - S.A. BRASOV       Brasov         2.738.927     1.826.659
13. S.C. CONTACTOARE - S.A.  BUZAU     Buzau          1.145.395        94.113
14. S.C. ROTEC - S.A. BUZAU            Buzau          1.152.236        33.339
15. S.C. ROMCARBON - S.A. BUZAU        Buzau          1.158.050       455.000
16. S.C. TURNATORIA DE FONTA - S.A.
    BUZAU                              Buzau          1.169.661       151.977
17. S.C. UZINA CONSTRUCTOARE DE MASINI
    - S.A. RESITA                      Caras-severin  1.056.654     1.762.206
18. S.C. CAROMET - S.A. CARANSEBES     Caras-severin  1.066.631        28.587
19. S.C. C.M.B. - S.A. BOCSA           Caras-severin  1.075.818     1.714.700
20. S.C. FORTPRES - S.A. CLUJ          Cluj             202.956       276.028
21. S.C. SOCERAM - S.A. BUCURESTI -
    SUCURSALA DOICESTI                 Dambovita        892.104        49.989
22. S.C. UPET - S.A. TARGOVISTE        Dambovita        908.332        87.235
23. S.C. SARO - S.A. TARGOVISTE        Dambovita        913.886       437.656
24. S.C. STEAUA ELECTRICA - S.A. FIENI Dambovita        932.373        90.105
25. S.C. APARATAJ ELECTRIC - S.A. TITU Dambovita        942.369       148.625
26. S.C. AVIOANE - S.A. CRAIOVA        Dolj           2.326.144     2.721.453
27. S.C. IUG - S.C. CRAIOVA            Dolj           9.000.620       281.454
28. S.C. SANTIERUL NAVAL - S.A.
    GIURGIU                            Giurgiu        1.287.870       244.500
29. S.C. I.C.M.U.G. - S.A. GIURGIU     Giurgiu        3.353.066       403.435
30. S.C. MIRFO - S.A. TARGU JIU        Gorj           2.162.858       180.126
31. S.C. HART - S.A. MIERCUREA-CIUC    Harghita         519.688       228.052
32. S.C. UMIROM - S.A. PETROSANI       Hunedoara      2.135.195       887.755
33. S.C. RETROM - S.A. PASCANI         Iasi           1.996.650       184.542
34. S.C. TRADECOM - S.A. BAIA MARE     Maramures      2.193.021       132.628
35. S.C. SIMATEC - S.A. BAIA MARE      Maramures      2.195.499        87.845
36. S.C. UMEG - S.A. BAIA MARE         Maramures      2.200.722       116.577
37. S.C. RAMIRA - S.A. BAIA MARE       Maramures      2.206.261       589.489
38. S.C. IMATEX - S.A. TARGU MURES     Mures          1.198.926         3.500
39. S.C. ELECTROMURES - S.A. TARGU
    MURES                              Mures          1.220.411       128.028
40. S.C. NICOVALA - S.A. SIGHISOARA    Mures          1.222.749        90.000
41. S.C. CAMEXIP - S.A. BAICOI         Prahova        1.316.762        87.176
42. S.C. UZUC - S.A. PLOIESTI          Prahova        1.343.554       259.502
43. S.C. GEOROMSERVICE - S.A. PLOIESTI Prahova        1.344.061        16.231
44. S.C. APRODEM - S.A. PLOIESTI       Prahova        1.354.715       107.549
45. S.C. SATURN - S.A. SATU MARE       Satu Mare        639.412        45.049
46. S.C. UNIO - S.A. SATU MARE         Satu Mare        645.899       470.625
47. S.C. INDES - S.A. SIBIU            Sibiu          2.577.677       516.703
48. S.C. MES - S.A. SUCEAVA            Suceava          712.866       524.100
49. S.C. MEFITEX - S.A. SUCEAVA        Suceava          716.558       130.500
50. S.C. ROMUPS - S.A. SUCEAVA         Suceava        2.559.506       312.800
51. S.C. FAMC - S.A. SUCEAVA           Suceava        2.560.900        72.887
52. S.C. MECANO SERVICE - S.A.
    SUCEAVA                            Suceava        2.692.579        58.439
53. S.C. FONTUR - S.A. SUCEAVA         Suceava        2.692.897         2.850
54. S.C. ELECTROMOTOR - S.A. TIMISOARA Timis          1.816.695        59.820
55. S.C. U.M.T. - S.A. TIMISOARA       Timis          1.822.638       714.988
56. S.C. AMIC - S.A. TULCEA            Tulcea         2.363.894        59.289
57. S.C. ICNUT - S.A. TULCEA           Tulcea         2.364.318       814.190
58. S.C. MARMURA - S.A. TULCEA         Tulcea         3.054.374         2.163
59. S.C. AGREG - S.A. DRAGASANI        Valcea         9.000.416        61.960
60. S.C. ELPROF - S.A.                 Bucuresti             27        25.247
61. S.C. METALURGICA - S.A.            Bucuresti            485        38.249
62. S.C. MECANICA FINA - S.A.          Bucuresti            655       392.033
63. S.C. GRANITUL - S.A. BUCURESTI     Bucuresti            736       298.233
64. S.C. FEPER - S.A.                  Bucuresti            752       491.197
65. S.C. ROCIN - S.A                   Bucuresti          1.103        48.482
66. S.C. SIMTEX - S.A. BUCURESTI       Bucuresti        324.490        45.661
67. S.C. FAUR - S.A.                   Bucuresti        339.474       131.211
68. S.C. TITAN TRACO - S.A.            Bucuresti        341.040        97.306
69. S.C. FECNE - S.A.                  Bucuresti        369.432     1.081.953
70. S.C. I.M.G.B. - S.A.               Bucuresti        380.430     2.449.176
71. S.C. UNIVERS SDV - S.A.            Bucuresti        382.105        70.742
72. S.C. ELECTROMAGNETICA - S.A.
    BUCURESTI                          Bucuresti        414.110       337.000
73. S.C. AMIT - S.A.                   Bucuresti        422.439        38.058
74. S.C. FAST ECO - S.A. BUCURESTI     Bucuresti        431.437        15.285
75. S.C. SEMANATOAREA - S.A. BUCURESTI Bucuresti        432.084       970.561
76. S.C. ROMES - S.A.                  Bucuresti        478.952        47.934
77. S.C. AUTOMATICA - S.A. BUCURESTI   Bucuresti      1.572.345        56.082
78. S.C. ROMAERO - S.A. BUCURESTI      Bucuresti      1.576.401      1.868.573
79. S.C. METAV - S.A.                  Bucuresti      1.593.522        261.334
80. S.C. GENERAL TURBO - S.A.          Bucuresti      2.603.490      1.105.546
81. R.A. G.I.A. - UZINA MECANICA
    BUCURESTI                          Bucuresti      2.777.047        773.917
82. S.C. TITAN ECHIPAMENTE NUCLEARE -
    S.A.                               Bucuresti      3.014.280        106.270
83. S.C. INSTITUTUL DE TEHNICA DE
    CALCUL - S.A.                      Bucuresti      3.025.921         76.159
84. S.C. TURBOMECANICA - S.A.          Bucuresti      3.156.315      1.675.078
85. R.A. G.I.A.- AEROFINA              Bucuresti      5.405.528        206.000
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL I                                                         33.602.673
-------------------------------------------------------------------------------

   II Banca Agricola - S.A.
 1. S.C. P.V.V. STEFANESTI             Arges          2.522.213         7.852
 2. S.C. NICORVIN - S.A. TECUCI        Galati         1.651.864           719
 3. S.C. ROMVELO - S.A. LUDUS          Mures          1.233.926       325.450
 4. S.C. HIDROTERRA  - S.A. SUCEAVA    Suceava          715.617        15.000
 5. S.C. BERE ALUTUS - S.A. RAMNICU
    VALCEA                             Valcea         1.473.465        11.105
 6. S.C. AGROVIT - S.A. DRAGASANI      Valcea         2.543.909        12.342
 7. S.C. COMETAL - S.A. BUCURESTI      Bucuresti        361.158         6.356
 8. S.C. UTREC - S.A. CHITILA          Bucuresti        479.346        20.019
 9. S.C. REMATEF - S.A. BUCURESTI      Bucuresti      1.389.410        34.223
10. S.C. AGROMEC - S.A. STEFANESTI     Bucuresti      3.321.870        13.617
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL II                                                          446.683
-------------------------------------------------------------------------------

    III. Banca Romana pentru Dezvoltare - S.A.
 1. S.C. OROLOGERIE INDUSTRIALA - S.A.
    ARAD                               Arad           1.683.297       110.000
 2. S.C. ARIS - S.A. ARAD              Arad           1.683.645     1.409.600
 3. S.C. AEROSTAR - S.A. BACAU         Bacau              5.500       805.832
 4. S.C. MASINI-UNELTE - S.A. BACAU    Bacau            950.523       209.968
 5. S.C. MULTIMEC - S.A. MARGHITA      Bihor             90.062        19.481
 6. S.C. CONDACIA - S.A. BOTOSANI      Botosani         608.955        29.752
 7. S.C. IMUDO - S.A. DOROHOI          Botosani         621.512        37.571
 8. S.C. CROSI - S.A. RESITA           Caras-severin  1.063.708       199.071
 9. S.C. PROSERVICE - S.A. BAIA MARE   Maramures      2.204.740        14.354
10. R.A. VESTREL BRASOV - S.E.T.T.P.P.L.
    REGHIN                             Mures          1.108.320        49.318
11. S.C. HIDROJET - S.A. BREAZA        Prahova        1.318.860        20.258
12. S.C. SOCERAM - S.A. BUCURESTI -
    SUCURSALA SUCEAVA                  Suceava          721.882        13.862
13. S.C. OXIGENUL - S.A. SUCEAVA       Suceava        2.561.018         3.464
14. S.C. MECANICA FINA - S.A.          Bucuresti            655        48.408
15. S.C. CONCIS  S.A.                  Bucuresti      1.578.755       120.594
16. S.C. MECO-SERVICE - S.A. BUCURESTI Bucuresti      9.000.105        39.094
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL III                                                       3.130.627
-------------------------------------------------------------------------------

  IV. Credit Banc - S.A.
 1. U.M. 02616                         Prahova        9.000.422       298.824
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL IV                                                          298.824
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL B.                                                       37.478.807
-------------------------------------------------------------------------------

    C. DOBANZI PLATITE

  I. Banca Comerciala Romana - S.A.
 1. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A.
    PETRESTI                           Alba           1.772.335         3.058
 2. S.C. U.M.B. - S.A. BACAU           Bacau            947.447        67.288
 3. S.C. PEROM - S.A. BACAU            Bacau            953.520        29.337
 4. S.C. PREMAGRO - S.A. ORADEA        Bihor             73.711        46.638
 5. S.C. INFRATIREA - S.A. ORADEA      Bihor          2.589.590        43.010
 6. S.C. IPROEB - S.A. BISTRITA        Bistrita-
                                       Nasaud           566.930         1.979
 7. S.C. COMELF - S.A. BISTRITA        Bistrita-
                                       Nasaud           568.656        53.434
 8. S.C. ARMONIA - S.A. BOTOSANI       Botosani         613.676        20.940
 9. S.C. MECANEX - S.A. BOTOSANI       Botosani         613.803         3.255
10. S.C. I.A.R. - S.A. BRASOV          Brasov         1.132.930       364.412
11. S.C. RULMENTUL - S.A. BRASOV       Brasov         2.738.927       980.309
12. S.C. CONTACTOARE - S.A. BUZAU      Buzau          1.145.395       103.094
13. S.C. ROTEC - S.A. BUZAU            Buzau          1.152.236        19.948
14. S.C. ROMCARBON - S.A. BUZAU        Buzau          1.158.050       505.079
15. S.C. UZINA CONSTRUCTOARE DE MASINI
    - S.A. RESITA                      Caras-severin  1.056.654       358.362
16. S.C. CAROMET - S.A. CARANSEBES     Caras-severin  1.066.631        29.034
17. S.C. CMB - S.A. BOCSA              Caras-severin  1.075.818       893.100
18. S.C. FIMARO - S.A. CLUJ-NAPOCA     Cluj             199.133        60.867
19. S.C. UNIREA - S.A  CLUJ-NAPOCA     Cluj             199.940        70.312
20. S.C. NAPOCA-CLUJ - S.A. CLUJ-
    NAPOCA                             Cluj             201.888         2.398
21. S.C. SOMTRANS - S.A. DEJ           Cluj             202.166         1.000
22. S.C. TRANSARIES - S.A. TURDA       Cluj             202.239         2.125
23. S.C. FORTPRES - S.A. CLUJ          Cluj             202.956        69.007
24. S.C. SARME SI CABLURI - S.A.
    HARSOVA                            Constanta      2.413.020       351.347
25. S.C. SOCERAM - S.A. BUCURESTI -
    SUCURSALA DOICESTI                 Dambovita        892.104        25.726
26. S.C. UPET - S.A. TARGOVISTE        Dambovita        908.332        37.980
27. S.C. NORD TRANS - S.A. PUCIOASA    Dambovita        941.533        10.585
28. S.C. APARATAJ ELECTRIC - S.A. TITU Dambovita        942.369        52.370
29. S.C. AVIOANE - S.A. CRAIOVA        Dolj           2.236.144       479.624
30. S.C. SANTIERUL NAVAL - S.A.
    GIURGIU                            Giurgiu        1.287.870       265.700
31. S.C. MIRFO - S.A. TARGU JIU        Gorj           2.162.858       201.191
32. S.C. HART - S.A. MIERCUREA-CIUC    Harghita         519.688        78.875
33. S.C. UNIROM - S.A. PETROSANI       Hunedoara      2.135.195       103.014
34. S.C. AGROZOOTEHNICA - S.A. VLADENI Ialomita       2.066.796         8.084
35. S.C. FILATURA DE BUMBAC - S.A.
    SLOBOZIA                           Ialomita       2.077.108       279.231
36. S.C. RETROM - S.A. PASCANI         Iasi           1.996.650        84.889
37. S.C. SIMATEC - S.A. BAIA MARE      Maramures      2.195.499        17.570
38. S.C. UMEG - S.A. BAIA MARE         Maramures      2.200.722        14.297
39. S.C. RAMIRA - S.A. BAIA MARE       Maramures      2.206.261        23.323
40. S.C. IMATEX - S.A. TARGU MURES     Mures          1.198.926         2.655
41. S.C. ELECTROMURES - S.A. TARGU
    MURES                              Mures          1.220.411       115.209
42. S.C. TERMEX - S.A. BALS            Olt            1.536.237        31.003
43. S.C. CAMEXIP - S.A. BAICOI         Prahova        1.316.762        10.783
44. S.C. UZUC   - S.A. PLOIESTI        Prahova        1.343.554        87.214
45. S.C. GEOROM-SERVICES -
         S.A. PLOIESTI                 Prahova        1.344.061         5.200
46. S.C. APRODEM - S.A. PLOIESTI       Prahova        1.354.715        26.887
47. S.C. INDES - S.A. SIBIU            Sibiu          2.577.677       114.471
48. R.A. RATMIL - UZINA MECANICA MARSA Sibiu          9.000.610        30.988
49. S.C. MES - S.A. SUCEAVA            Suceava          712.866        39.990
50. S.C. ROMUPS - S.A. SUCEAVA         Suceava        2.559.506        59.915
51. S.C. FAMC - S.A. SUCEAVA           Suceava        2.560.900         1.988
52. S.C. MECANO SERVICE - S.A.         Suceava        2.692.579         6.935
53. S.C. BOGDANIA - S.A. RADAUTI       Suceava        3.175.490        24.231
54. S.C. U.M.T. - S.A. TIMISOARA       Timis          1.822.638       547.669
55. S.C. FEROM - S.A. TULCEA           Tulcea         2.360.154       166.036
56. S.C. TREMAG - S.A. TULCEA          Tulcea         2.361.559        90.000
57. S.C. PISCICOLA - S.A. CHILIA VECHE Tulcea         2.363.819         9.636
58. S.C. AMIC - S.A. TULCEA            Tulcea         2.363.894         2.700
59. S.C. ICNUT - S.A. TULCEA           Tulcea         2.364.318        91.407
60. S.C. PISCICOLA - S.A. TULCEA       Tulcea         2.365.780        12.420
61. S.C. PISCICOLA - S.A. MILA 23      Tulcea         2.369.226        10.772
62. S.C. PISCICOLA - S.A. SULINA       Tulcea         2.369.684        17.020
63. S.C. MARMURA - S.A. TULCEA         Tulcea         3.054.374         2.370
64. S.C. VITIPOMICOLA DUMBRAVA - S.A.
    VASLUI                             Vaslui           830.373        10.428
65. S.C. PETAL - S.A. HUSI             Vaslui           841.186        13.250
66. S.C. HORTICOLA - S.A. BALCESTI     Valcea         2.547.196           586
67. S.C. VITICOLA - S.A. DRAGASANI     Valcea         9.000.415         8.717
68. S.C. AGREG - S.A. DRAGASANI        Valcea         9.000.416        68.143
69. S.C. ELPROF - S.A.                 Bucuresti             27        20.814
70. S.C. METALURGICA - S.A.            Bucuresti            485        15.379
71. S.C. MECANICA FINA - S.A.          Bucuresti            655       146.994
72. S.C. GRANITUL - S.A. BUCURESTI     Bucuresti            736        81.900
73. S.C. IIRUC - S.A. BUCURESTI        Bucuresti          1.049       405.296
74. S.C. REPUBLICA - S.A. BUCURESTI    Bucuresti        324.775       198.093
75. S.C. FECNE - S.A.                  Bucuresti        369.432       209.312
76. S.C. I.M.G.B. - S.A.               Bucuresti        380.430       218.330
77. S.C. UNIVERS SDV - S.A.            Bucuresti        382.105        13.130
78. S.C. ELECTROMAGNETICA - S.A.
    BUCURESTI                          Bucuresti        414.110        50.200
79. S.C. FAST ECO - S.A. BUCURESTI     Bucuresti        431.437        20.309
80. S.C. SEMANATOAREA - S.A.
    BUCURESTI                          Bucuresti        432.084        27.980
81. S.C. SIMEX - S.A. BUCURESTI        Bucuresti      1.555.360        63.286
82. S.C. AUTOMATICA - S.A. BUCURESTI   Bucuresti      1.572.345        27.970
83. S.C. ROMAERO - S.A. BUCURESTI      Bucuresti      1.576.401       110.900
84. S.C. METAV - S.A.                  Bucuresti      1.593.522        37.376
85. S.C. GENERAL TURBO - S.A.          Bucuresti      2.603.490       164.694
86. R.A. G.I.A. - UZINA MECANICA
    BUCURESTI                          Bucuresti      2.777.047        96.610
87. S.C. INSTITUTUL DE TEHNICA DE
    CALCUL - S.A.                      Bucuresti      3.025.921        44.807
88. S.C. TURBOMECANICA - S.A.          Bucuresti      3.156.315        30.389
89. R.A. G.I.A.- AEROFINA              Bucuresti      5.405.528        75.524
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL I                                                         9.429.708
-------------------------------------------------------------------------------

    II. Banca Agricola - S.A.
 1. S.C. APOLLON - S.A. GALDA          Alba           1.751.715        37.975
 2. S.C. BLASIUS - S.A. BLAJ           Alba           1.766.546        15.260
 3. S.C. P.V.V. BLAJ                   Alba           1.767.070       139.330
 4. S.C. VITIS - S.A. SEBES            Alba           1.771.976        21.312
 5. S.C. BABY-BEEF - S.A. SEBES        Alba           1.772.009           732
 6. S.C. INDCARF - S.A. PITESTI        Arges            129.030         6.252
 7. S.C. AGROMIXT - S.A. LEORDENI      Arges            197.594        25.200
 8. S.C. AGROPIT - S.A. PITESTI        Arges            197.604         9.300
 9. S.C. P.V.V. STEFANESTI             Arges          2.522.213        15.783
10. S.C. COMAL - S.A. LICHITISENI      Bacau          2.815.868        33.300
11. S.C. AVICOLA - S.A. ORADEA         Bihor             67.094        16.241
12. S.C. AVICOLA - S.A. SALONTA        Bihor             94.633        47.020
13. S.C. AVICOLA GRADINARI - S.A.
    BEIUS                              Bihor            102.264        72.900
14. S.C. SUINPROD - S.A. PALOTA
    (I.S.C.I.P.)                       Bihor            107.156         5.500
15. S.C. PRO ACVA - S.A. CEFA          Bihor            109.556           459
16. S.C. A.Z. - S.A. AVRAM IANCU
    (I.A.S.)                           Bihor            109.734         2.672
17. S.C. AGROINDUSTRIALA CRISANA -
    S.A. TINCA                         Bihor            118.821         6.394
18. S.C. LEGUME-FRUCTE - S.A. ORADEA   Bihor            547.444        22.241
19. STATIUNEA DE CERCETARE SI PRODUCTIE
    POMICOLA ORADEA                    Bihor          3.185.108        18.241
20. S.C. SERVAGROMEC - S.A. BISTRITA   Bistrita-
                                       Nasaud           562.670           237
21. S.C. AGROTRANSPORT - S.A.          Bistrita-
    BISTRITA                           Nasaud           569.490        35.314
22. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A  JELNA  Bistrita-
                                       Nasaud           578.714        39.748
23. S.C. AGROMEC - S.A. TEACA          Bistrita-
                                       Nasaud           597.368              1
24. S.C. AVICOLA - S.A. BOTOSANI       Botosani         610.963        52.288
25. S.C. E.L.I.F. - S.A. BOTOSANI      Botosani         611.870         1.033
26. S.C. FORMA - S.A. BOTOSANI         Botosani         611.977        17.131
27. S.C. TICBO - S.A. BOTOSANI         Botosani         614.132        79.179
28. S.C. COZINDA - S.A. BOTOSANI       Botosani         616.826         9.074
29. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A. RUPEA  Brasov         1.138.568         9.035
30. S.C. COMAGRIM - S.A. DUDESTI       Braila         2.276.909        56.619
31. S.C. ELIF - S.A. BRAILA            Braila         3.108.032        47.720
32. S.C. CARBUZ - S.A. BUZAU           Buzau          1.154.547        71.028
33. S.C. LEGUME FRUCTE - S.A. BUZAU    Buzau          1.154.806        35.600
34. S.C. LEGUME FRUCTE - S.A.
    RAMNICU SARAT                      Buzau          1.170.135        22.497
35. S.C. AGRORACER - S.A. RACASIDA     Caras-severin  1.046.723         8.679
36. S.C. P.C.O. CARANSEBES             Caras-severin  3.752.451         2.328
37. S.C. AGROGRAD - S.A. GRADINARI     Caras-severin  3.761.723        19.567
38. S.C. HORTICOLA - S.A. LEHLIU-GARA  Calarasi       1.923.594         3.831
39. S.C. HORTICOLA - S.A. CUZA VODA    Calarasi       1.929.937         9.230
40. S.C. PISCICOLA CLUJ - S.A.         Cluj             201.950         4.370
41. S.C. OSTROVIT OSTROV - S.A.        Constanta      2.417.935        32.115
42. S.C. FRUVILEG - S.A. MANGALIA      Constanta      2.425.288        75.184
43. S.C. OLIMPUS - S.A. MANGALIA       Constanta      2.749.179       397.000
44. S.C. CELLAM - S.A. AMZACEA         Constanta      2.981.682        54.000
45. S.C. AGRIS - S.A. CASTELU          Constanta      2.984.905        25.706
46. S.C. VESTREL BRASOV - S.E.P.P.L.
    TARGU SECUIESC                     Covasna        9.000.503        15.759
47. S.C. COVASNACOMB - S.A. SFANTU
    GHEORGHE                           Covasna        9.000.908        18.950
48. S.C. AVICOLA - S.A. TITU           Dambovita        895.402           976
49. S.C. SUINPROD - S.A. BILCIURESTI   Dambovita        897.675        12.464
50. S.C. MECARD - S.A. TARGOVISTE      Dambovita        912.473        75.457
51. S.C. HORTICOLA CONDESROC - S.A.
    MORENI                             Dambovita        936.162         3.584
52. S.C. AGROPROD - S.A. GOIESTI       Dolj           2.280.357         2.315
53. S.C. CARNEXPOD  - S.A. PODARI      Dolj           2.280.560       137.929
54. S.C. DUNARENI - S.A. GOICEA        Dolj           2.281.077         8.004
55. S.C. HORTIPROD - S.A. BREASTA      Dolj           2.281.140         3.372
56. STATIUNEA DIDACTICA CRAIOVA        Dolj           2.317.324        37.669
57. S.C. AVICOLA - S.A. CRAIOVA        Dolj           2.324.143        20.612
58. S.C. AGROTRANSPORT DOLJ - S.A.
    CRAIOVA                            Dolj           3.730.646         6.675
59. S.C. COMBAVIPOR - S.A. GALATI      Galati         1.628.144        14.747
60. S.C. PESCOGAL - S.A. GALATI        Galati         1.635.443        31.933
61. S.A. AGROTRANSPORT - S.A. GALATI   Galati         1.636.295        13.031
62. S.C. PEXCO - S.A. GALATI           Galati         1.638.717        48.195
63. S.C. AGROTRANSPORT - S.A. TECUCI   Galati         1.643.942         3.840
64. S.C. NICORVIN - S.A. TECUCI        Galati         1.651.864         8.084
65. S.C. FRUCTONIL - S.A. GIURGIU      Giurgiu        1.283.347        18.539
66. S.C. GIURCOMB - S.A. GIURGIU       Giurgiu        1.285.321        25.162
67. S.C. SUINPROD - S.A. GIURGIU       Giurgiu        1.287.772        61.690
68. S.C. AGROMEC - S.A. PUTINEIU       Giurgiu        1.296.096        10.664
69. S.C. AGROMEC - S.A. FRATESTI       Giurgiu        1.296.959        25.535
70. S.C. AGROMEC - S.A. IZVOARELE      Giurgiu        1.297.199        38.450
71. S.C. AGROMEC - S.A. BANEASA        Giurgiu        1.297.385        23.752
72. S.C. AGROZOOTEHNIA - S.A.
    ADUNATII-COPACENI                  Giurgiu        1.297.830        12.600
73. S.C. AGROMEC - S.A. CALUGARENI     Giurgiu        1.297.911        30.500
74. S.C. AGROTRANSPORT GIURGIU - S.A.
    CALUGARENI                         Giurgiu        1.298.437        46.494
75. S.C. E.L.I.F. - S.A. GIURGIU       Giurgiu        2.966.550       116.882
76. S.C. AGRICOLA - S.A. GIURGIU       Giurgiu        3.352.940        23.614
77. S.C. P.V.V. GREACA                 Giurgiu        3.401.236         8.656
78. S.C. AGROTRANSPORT - S.A. HOTARELE Giurgiu        3.651.143         3.888
79. S.C. ROMCEREAL - SUCURSALA
    JUDETEANA GIURGIU                  Giurgiu        4.352.255        80.827
80. S.C. SERVAGROMEC - S.A. CARBUNESTI Gorj           2.173.474         7.195
81. S.C. AGROCOM - S.A. HATEG          Hunedoara      2.143.236           694
82. S.C. PRODCOM AGROALIMENT - S.A.
    SLOBOZIA                           Ialomita       2.073.033        12.527
83. S.C. AVICOLA - S.A. SLOBOZIA       Ialomita       2.073.092        45.295
84. S.C. CRISTAL - S.A. URZICENI       Ialomita       2.090.948         6.096
85. S.C. SELEFER IASI - S.A. - DANCU-
    HOLBOCA                            Iasi           1.944.180         5.983
86. S.C. MARACARN - S.A. BAIA MARE     Maramures      2.199.890        36.169
87. S.C. AVICOLA OUA CONSUM - S.A.
    BAIA MARE                          Maramures      2.205.444        40.463
88. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A.
    BAIA MARE                          Maramures      2.205.568        29.842
89. S.C. SUINPROD - S.A. SEINI         Maramures      2.218.819        17.586
90. S.C.P.P. DROBETA-TURNU SEVERIN     Mehedinti      1.605.744         3.100
91. S.C. DECEBAL - S.A. DROBETA-TURNU
    SEVERIN                            Mehedinti      1.606.047        23.256
92. S.C. HORTIINDUSTRIALA DEALUL
    VIILOR - S.A. DROBETA-TURNU
    SEVERIN                            Mehedinti      1.624.703         8.818
93. S.C. ROMVELO - S.A. LUDUS          Mures          1.233.926       100.018
94. S.C. P.C.O.C. REGHIN               Mures          1.236.116        15.542
95. S.C. PISCICOLA ZAU - S.A. ZAU
    DE CAMPIE                          Mures          1.275.387        14.632
96. S.C. FASTROM - S.A. ROMAN          Neamt          2.055.657        15.456
97. S.C. SUINPROD - S.A. ROMAN         Neamt          2.056.725        10.837
98. S.C. HARTIBACIU - S.A. RUJA        Sibiu          2.459.310         2.351
99. S.C. AGROINDUSTRIALA AURORA - S.A.
    AGNITA                             Sibiu          2.462.413         7.529
100. S.C. PRODINCOM - S.A. SUCEAVA     Suceava          713.624         9.364
101. S.C. HIDROTERRA - S.A. SUCEAVA    Suceava          715.617         4.586
102. S.C. POMIFAL - S.A. FALTICENI     Suceava          734.872        49.576
103. S.C. NUTRIVER - S.A. VERESTI      Suceava          750.177        20.531
104. S.C. AVICOLA - S.A. SUCEAVA       Suceava        2.559.000        31.340
105. STATIUNEA DE CERCETARE SI
     PRODUCTIE POMICOLA FALTICENI      Suceava        2.690.462        22.234
106. S.C. PISCICOLA - S.A. FALTICENI   Suceava        3.175.830        16.215
107. S.C. FIBRACIS - S.A. SUCEAVA      Suceava        3.176.720         2.876
108. S.C. CONSUC - S.A. SUCEAVA        Suceava        3.177.822        17.731
109. S.C. AGROGIAR - S.A. GIARMATA     Timis          1.851.790        15.400
110. S.C. 1 DECEMBRIE - S.A. PERIAM    Timis          1.852.809         1.821
111. S.C. FRUCTIM - S.A. PERIAM        Timis          1.853.278         2.394
112. S.C. PERIATIM - S.A. PERIAM       Timis          2.486.269         7.642
113. S.C. AGRODELTA - S.A. CHILIA
     VECHE                             Tulcea         2.364.881        15.152
114. S.C. AGROINDUSTRIALA CORA - S.A.
     NALBANT                           Tulcea         2.365.054         7.592
115. S.C. PISCICOLA - S.A. JURILOVCA   Tulcea         2.365.186        33.100
116. S.C. COMPANIA ROMANA DE PESCUIT
     OCEANIC - S.A. TULCEA             Tulcea         2.365.879        98.928
117. S.C. AGROINDUSTRIALA PIATRA-
     OSTROV- S.A. OSTROV               Tulcea         2.366.866         7.772
118. S.C. SIAJ - S.A. TULCEA           Tulcea         2.367.390        14.846
119. S.C. PISCICOLA - S.A. MURIGHIOL   Tulcea         3.054.900        20.502
120. S.C. SPICUL - S.A. RAHMANU        Tulcea         9.000.411        13.960
121. S.C. AGROIND. HORTICOLA - S.A.
     CRETESTI                          Vaslui           471.825         7.454
122. S.C. AGROZOOTEHNICA - S.A.
     TODIRESTI                         Vaslui           820.973         4.246
123. S.C. CIVA - S.A. VASLUI           Vaslui           825.075         6.052
124. S.C. FORTUS - S.A. VASLUI         Vaslui           826.313         4.893
125. S.C. LEGUVAS - S.A. VASLUI        Vaslui           830.306         1.640
126. S.C. PYRETUS - S.A. FALCIU        Vaslui           831.450         8.550
127. S.C. HORTICOLA - S.A. VERISOAIA   Vaslui           839.348         4.338
128. S.C. AGRO-OVINEX - S.A. VERISOAIA Vaslui           839.356        44.145
129. S.C. VITACONS - S.A. HUSI         Vaslui           840.130        19.252
130. S.C. PRODIVEX - S.A. HUSI         Vaslui           840.466         6.759
131. S.C. FILATURA DE BUMBAC - S.A.
     HUSI                              Vaslui           840.547       110.812
132. S.C. VIDISAMP - S.A. HUSI         Vaslui           841.330        16.282
133. STATIUNEA DE CERCETARE SI
     PRODUCTIE PENTRU CULTURA
     PAJISTILOR VASLUI                 Vaslui         2.727.588        12.823
134. S.C. AGROMEC - S.A. MOARA
     GRECILOR                          Vaslui         2.730.184        25.980
135. S.C. LEGUME-FRUCTE - S.A. VASLUI  Vaslui         2.807.768        12.418
136. S.C. BIRLADCOMBI - S.A. BARLAD    Vaslui         2.807.865        15.426
137. S.C. AGROTRANSPORT - S.A. VALCEA  Valcea         1.466.751        43.252
138. S.C. BERE ALUTUS - S.A. RAMNICU
     VALCEA                            Valcea         1.473.465        14.298
139. S.C. LACTOVIL - RAMNICU VALCEA    Valcea         1.473.821         8.410
140. S.C. HORTICOLA - S.A. DRAGASANI   Valcea         1.485.494         1.090
141. S.C. TORENTUL - S.A. VALCEA       Valcea         2.536.650        11.350
142. S.C. AGROVIT - S.A. DRAGASANI     Valcea         2.543.909        16.480
143. S.C. COMVIL-HOLLDING - S.A.
     BABENI                            Valcea         3.241.267         6.543
144. S.C. PRODILACT - S.A. DRAGASANI   Valcea         3.241.593        10.140
145. S.C. ELIF - S.A. VALCEA           Valcea         3.415.789         1.108
146. S.C. ELIF - S.A. BUCURESTI        Bucuresti         75.501        18.890
147. S.C. COMETAL - S.A. BUCURESTI     Bucuresti        361.153         5.185
148. S.C. CONEXIR - S.A. BUCURESTI     Bucuresti        366.991        14.748
149. S.C. UTREC - S.A. CHITILA         Bucuresti        479.346         8.534
150. S.C. TERAMEN - S.A., S.A.I.       Bucuresti        480.073        81.848
151. S.C. COMAICO - S.A. 30 DECEMBRIE,
     S.A.I.                            Bucuresti        480.855       118.107
152. S.C. REMATEF - S.A. BUCURESTI     Bucuresti      1.389.410         6.291
153. INSTITUTUL DE CERCETARI SI
     PRODUCTIE PASARI SI ANIMALE MICI
     BALOTESTI, S.A.I.                 Bucuresti      2.837.382        35.200
154. S.C. AGROMEC - S.A. STEFANESTI    Bucuresti      3.321.870        12.646
-------------------------------------------------------------------------------
     TOTAL II                                                       4.127.616
-------------------------------------------------------------------------------
  III. Banca Romana pentru Dezvoltare - S.A.
 1. S.C. DETUNATA - S.A. ABRUD         Alba           1.763.078         2.302
 2. S.C. OROLOGERIE INDUSTRIALA - S.A.
    ARAD                               Arad           1.683.297        30.353
 3. S.C. FORAJ SONDE - S.A. ZADARENI   Arad           1.727.229        27.066
 4. S.C. SUPERCOM - S.A. PITESTI       Arges            128.590         2.319
 5. S.C. AEROSTAR - S.A. BACAU         Bacau              5.500       354.549
 6. S.C. MASINI-UNELTE - S.A. BACAU    Bacau            950.523        59.374
 7. S.C. EUROTRANSPORT - S.A. BACAU    Bacau            951.898         1.095
 8. R.A. ESTREL SUCEAVA - S.E.P.P.L.
    BACAU                              Bacau            955.237        11.591
 9. S.C. SCUT - S.A. BACAU             Bacau            955.432        27.586
10. S.C. FORAJ SONDE - S.A. COMANESTI  Bacau            964.138        85.896
11. S.C. FOSERCO - S.A. TARGU OCNA     Bacau            969.453        33.008
12. S.C. FORAJ SONDE - S.A. ZEMES      Bacau            972.904       150.156
13. S.C. CASBETON - S.A. BACAU         Bacau          2.815.841        10.943
14. R.A. ESTREL SUCEAVA - S.E.P.P.L.
    ONESTI                             Bacau          4.277.200        25.834
15. S.C. U.A.M.T. - S.A. ORADEA        Bihor             54.620        39.133
16. S.C. PETROVEST - S.A. ORADEA       Bihor          9.000.910        46.382
17. S.C. JATEX - S.A. BOTOSANI         Botosani         609.225        42.670
18. S.C. INDOR - S.A. DOROHOI          Botosani         621.474        25.125
19. IMUDO - S.A. DOROHOI               Botosani         621.512        18.513
20. S.C. TRACTOR PROIECT - S.A. BRASOV Brasov         1.098.552         3.520
21. R.A. VESTREL BRASOV - SUCURSALA
    TRANSPORT BRASOV                   Brasov         1.107.065           640
22. R.A. VESTREL BRASOV - S.E.P.P.L.
    BRASOV                             Brasov         1.110.982        11.476
23. R.A. PLAFAR BUCURESTI - FILIALA
    PLAFAR BRASOV                      Brasov         1.113.962         2.600
24. S.C. INAR - S.A. BRASOV            Brasov         1.114.208        46.462
25. S.C. FORAJ SONDE - S.A. BRAILA     Braila         2.254.811        76.287
26. S.C. FORAJ SONDE - S.A. BERCA      Buzau          1.181.371        91.454
27. SSI INFO CARAS - S.A. RESITA       Caras-severin  1.061.375         1.735
28. S.C. RECONS - S.A. RESITA          Caras-severin  1.063.392        12.750
29. S.C. COMBINATUL SIDERURGIC
    RESITA - S.A.                      Caras-severin  1.064.207       367.612
30. S.C. SIDERCA - S.A. CALARASI       Calarasi       1.916.090       127.830
31. S.C. NAVOL - S.C. OLTENITA         Calarasi       1.925.188       127.252
32. S.C. TUROL - S.A. OLTENITA         Calarasi       1.929.694        39.710
33. S.C. SORETI SERVICE - S.A.
    CLUJ-NAPOCA                        Cluj             202.182         1.067
34. S.C. TRANSCOM - S.A. CLUJ-NAPOCA   Cluj             202.247         4.031
35. S.C. TURDEANA - S.A. TURDA         Cluj             202.280        22.233
36. S.C. FERTICHIM - S.A. NAVODARI     Constanta      2.415.098       109.898
37. S.C. ROMLUX - S.A. TARGOVISTE      Dambovita        914.141        12.700
38. S.C. CONSIRD - S.A. TARGOVISTE     Dambovita        916.157         5.835
39. S.C. SPUMOPLAST - S.A. CRAIOVA     Dolj           2.298.796        39.720
40. S.C. OLMEC - S.A. CRAIOVA          Dolj           2.300.462        16.936
41. S.C. TEXIND - S.A. CRAIOVA         Dolj           2.313.667       122.770
42. S.C. METAL-LEMN - S.A. CRAIOVA     Dolj           2.319.619           434
43. S.C. MECON - S.A. GALATI           Galati         1.640.199         2.340
44. R.A. SUDREL - S.E.T.T.P.P.L.
    TARGU JIU                          Gorj           2.351.512         1.115
45. S.C. FORAJ SONDE - S.A. STOINA     Gorj           2.575.811       105.000
46. S.C. TESMA - S.A. LUPENI           Hunedoara      2.146.186        25.300
47. RATMIL R.A. BUCURESTI - UZINA
    MECANICA ORASTIE                   Hunedoara      2.147.700         3.000
48. S.C. CHIMICA - S.A. ORASTIE        Hunedoara      2.148.292        45.056
49. S.C. SOMOCO - S.A. BUCURESTI -
    SUCURSALA PREFABRICATE IASI        Iasi             195.516         1.000
50. S.C. FORSEV - S.A. DROBETA-TURNU
    SEVERIN                            Mehedinti      1.605.710        15.423
51. R.A. SUDREL - S.E.T.T.P.P.L.
    ORSOVA                             Mehedinti      2.351.512        12.664
52. R.A. VESTREL BRASOV - S.E.T.T.P.
    P.L. REGHIN                        Mures          1.108.320        21.546
53. S.C. ELECTROMURES - S.A. TARGU
    MURES                              Mures          1.220.411        33.642
54. S.C. METALURGICA - S.A. REGHIN     Mures          1.236.434        11.463
55. S.C. UMARO - S.A. ROMAN            Neamt          2.053.877         9.475
56. S.C. MOLDAGREMIN - S.A. ROMAN      Neamt          2.057.135         6.624
57. S.C. HIDROJET - S.A. BREAZA        Prahova        1.318.860         8.290
58. S.C. ROMFOR - S.A. BOLDESTI -
    SCAENI                             Prahova        2.992.541       283.405
59. S.C. FORAJ SONDE - S.A. PLOIESTI   Prahova        3.349.146        89.613
60. S.C. MES - S.A. SUCEAVA            Suceava          712.866         9.125
61. S.C. SOCERAM - S.A. BUCURESTI -
    SUCURSALA SUCEAVA                  Suceava          712.882        11.882
62. R.A. ESTREL SUCEAVA                Suceava          717.251         8.597
63. S.C. SAREX - S.A. RADAUTI          Suceava          737.950        49.381
64. S.C. DORNA MECANICA - S.A.
    VATRA DORNEI                       Suceava          742.603        35.634
65. S.C. OXIGENUL - S.A. SUCEAVA       Suceava        2.561.018           670
66. S.C. ISLAZ - S.A. ALEXANDRIA       Teleorman      1.384.015         3.497
67. S.C. FORAJ SONDE - S.A. VIDELE     Teleorman      1.397.872        23.372
68. S.C. AGATEX - S.A. TIMISOARA       Timis          1.805.610         1.840
69. S.C. TIMBUSIL - S.A. BUZIAS        Timis          1.849.323        36.937
70. R.A. VESTREL - S.E.P.P.L.
    TIMISOARA                          Timis          2.487.329         5.625
71. S.C. PISCICOLA - S.A. ISACCEA      Tulcea         2.365.895         2.284
72. S.C. TRAMEC - S.A. TULCEA          Tulcea         3.053.719         8.584
73. S.C. VAROTEX - S.A. VASLUI         Vaslui           830.187        61.516
74. S.C. PIPS - S.A. BARLAD            Vaslui         3.185.612           850
75. S.C. VRANCART - S.A. ADJUD         Vrancea        1.454.846        24.708
76. S.C. METALOGLOBUS - S.A. BUCURESTI Bucuresti            337        14.832
77. S.C. INSCUT - S.A. BUCURESTI       Bucuresti            449        30.991
78. S.C. GRANITUL - S.A. BUCURESTI     Bucuresti            736         5.769
79. S.C. ICE FELIX COMPUTER - S.A.
    BUCURESTI                          Bucuresti            876       289.365
80. S.C. SOCIETATEA DE CONSTRUCTII
    IN TRANSPORTURI - S.A.             Bucuresti            949        13.146
81. S.C. HESPER - S.A.                 Bucuresti        385.527       143.663
82. S.C. I.C.P.E. - S.A.               Bucuresti        423.140        58.238
83. S.C. I.F.M.A. - S.A. - SOCIETATE
    ROMANA DE ASCENSOARE               Bucuresti        448.269         8.511
84. S.C. STRAERO - S.A.                Bucuresti        451.051         6.784
85. S.C. MASTER - S.A.                 Bucuresti        464.825        12.500
86. S.C. CONDAX - S.A.                 Bucuresti        477.973        28.509
87. S.C. CONCIS - S.A.                 Bucuresti      1.578.755        45.889
88. S.C. TERMOSUD - S.A.               Bucuresti      4.094.717        84.453
89. S.C. C.C.C.F. - S.A.- SUCURSALA
    I.U.G.C.F. BUCURESTI               Bucuresti      4.261.181        23.401
90. S.C. C.C.C.F. - S.A. - BAZA DE
    APROVIZIONARE BUCURESTI            Bucuresti      4.264.072         9.742
91. S.C. SCUT - S.C. BUCURESTI         Bucuresti      9.000.510        85.060
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL III.                                                      4.059.158
-------------------------------------------------------------------------------

  IV. BANCA DACIA FELIX - S.A.
 1. S.C. AMSA - S.A. CONSTANTA         Constanta      1.888.241         8.233
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL IV.                                                           8.233
-------------------------------------------------------------------------------

  V. CREDIT BANC - S.A.
 1. U.M. 02616                         Prahova        9.000.422       191.171
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL V.                                                          191.171
-------------------------------------------------------------------------------

  VI. BANKCOOP - S.A.
 1. S.C.P.C.B. DULBANU                 Buzau          2.808.933        43.684
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL VI.                                                          43.684
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL C.                                                       17.859.570
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL GENERAL (A + B + C)                                      81.089.457
-------------------------------------------------------------------------------

    ANEXA 3
                              SITUATIA
productiei in diferite stadii de fabricatie pentru Centrala Nuclearo-electrica Cernavoda, unitatile 2-5, realizata fara credite bancare
                                                                    - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------
Nr.          Banca finantatoare      Judetul/      Codul fiscal
crt.         ------------------     Municipiul  al agentului economic    Sume
              Agentul economic      Bucuresti
-------------------------------------------------------------------------------
    Banca Comerciala Romana - S.A.
1. S.C. U.C.M. - S.A. RESITA           Caras-severin  1.056.654       211.366
2. S.C. I.M.G.B. - S.A.                Bucuresti        380.430     2.889.419
3. S.C. CASTUMAG - S.A.                Bucuresti        368.267       217.090
4. S.C. FECNE - S.A.                   Bucuresti        369.432     1.209.400
5. S.C. TITAN ECHIPAMENTE NUCLEARE
   - S.A.                              Bucuresti      3.014.280        74.966
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL DE PRELUAT LA DATORIA
    PUBLICA INTERNA                                                 4.602.241
-------------------------------------------------------------------------------

    ANEXA 4
                               SITUATIA
creditelor bancare pentru decontarea prin compensare, acordate in baza Legii nr. 80/1991 si nerambursate la data de 30 decembrie 1993
                                                                   - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------
Nr.       Banca finantatoare        Judetul/     Codul fiscal
crt.      ------------------       Municipiul  al agentului economic   Sume
           Agentul economic         Bucuresti
-------------------------------------------------------------------------------
 0                1                    2               3                 4
-------------------------------------------------------------------------------
    I. Banca Comerciala Romana - S.A.
 1. S.C. ARCHIM - S.A.                 Arad           1.687.930       198.000
 2. S.C. ROMPROTEINE - S.A. PITESTI    Arges            157.332       185.000
 3. S.C. INFRATIREA - S.A. ORADEA      Bihor             48.920        80.000
 4. S.C. PREMAGRO - S.A. ORADEA        Bihor             73.711       170.000
 5. S.C. DUNACOR - S.A. BRAILA         Braila         2.242.744     1.238.200
 6. S.C. CONFECTII - S.A. RESITA       Caras-severin  1.056.581         5.100
 7. S.C. POIANA MARULUI - S.A.
    CARANSEBES                         Caras-severin  1.066.330         6.000
 8. S.C. SIDERCA - S.A. CALARASI       Calarasi       1.916.090     1.972.500
 9. S.C. PETROMIDIA - S.A. CONSTANTA   Constanta      1.860.712     4.275.000
10. S.C. ROMLINE - S.A. CONSTANTA      Constanta      1.861.211       500.000
11. S.C. C.N.M. NAVROM - S.A.
    CONSTANTA                          Constanta      1.891.522     1.016.000
12. S.C. A.E.I. - S.A. VISINA          Dambovita      9.000.911         5.000
13. S.C. AVIOANE - S.A. CRAIOVA        Dolj           2.326.144       244.000
14. S.C. I.C.M.U.G. - S.A. GIURGIU     Giurgiu        3.353.066       327.000
15. S.C. F.C.A. - S.A.
    MIHAILESTI - ROMPIPS - S.A.        Giurgiu        4.642.515        18.700
16. S.C. HART - S.A.
    MIERCUREA-CIUC                     Harghita         519.688       103.000
17. S.C. BUCIN - S.A. GHEORGHENI       Harghita         529.991        68.000
18. S.C. SEMCO - S.A. GHEORGHENI       Harghita         532.385        19.200
19. S.C. ASVIL - S.A. LUPENI           Hunedoara      2.146.194       252.000
20. S.C. ALCOR - S.A. SLOBOZIA         Ialomita       3.182.047        13.400
21. S.C. INTEGRATA - S.A. PASCANI      Iasi           1.998.554       298.400
22. S.C. RAMIRA - S.A. BAIA MARE       Maramures      2.206.261        93.200
23. S.C. MOLDAGREMIN - S.A. ROMAN      Neamt          2.057.135        23.000
24. S.C. CARBOSIN - S.A. COPSA MICA    Sibiu            813.534       656.000
25. S.C. TURNU - S.A.
    TURNU MAGURELE                     Teleorman      1.387.500     3.112.000
26. S.C. MECATIM - S.A. TIMISOARA      Timis          2.488.022       180.000
27. S.C. GRANITUL - S.A. BUCURESTI     Bucuresti            736        79.000
28. S.C. SEMANATOAREA - S.A. BUCURESTI Bucuresti        432.084       733.900
29. S.C. VISCOFIL - S.A. BUCURESTI     Bucuresti        478.308       406.000
30. S.C. TURBOMECANICA - S.A.
    BUCURESTI                          Bucuresti      3.156.315       686.700
31. S.C. I.N.F.A. - S.A. BUCURESTI     Bucuresti      3.161.966         8.000
32. S.C. AEROFINA - S.A. BUCURESTI     Bucuresti      5.405.528        90.000
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL I                                                        17.042.300
-------------------------------------------------------------------------------

    II. Banca Agricola - S.A.
 1. S.C. PITSER - S.A. PITESTI         Arges            129.367        57.000
 2. S.C. COMIX - S.A. COSTESTI         Arges            161.430        20.200
 3. S.C. AVICOLA - S.A. BARLA          Arges          3.110.610        11.800
 4. S.C. BABY-BEEF - S.A. CATEASCA     Arges          3.665.742        13.700
 5. S.C. AGROINDUSTRIALA - S.A.        Bistrita-
    LECHINTA                           Nasaud           595.693        25.000
 6. S.C. SERIOR - S.A. ORAVITA         Caras-severin  1.071.921         7.800
 7. S.C. ZAHAR - S.A. FUNDULEA         Calarasi       4.292.404       182.200
 8. S.C. ZAHAR - S.A. NAVODARI         Constanta      1.860.399        78.300
 9. S.C. COVASNA-COMB - S.A.           Covasna          543.430        14.500
10. S.C. BOMBY-COM - S.A. TARGOVISTE   Dambovita        913.681         7.300
11. S.C. SUINPROD - S.A. ORASTIE       Hunedoara      3.187.222       173.500
12. S.C. SELEFER-DANCU - S.A.          Iasi           1.944.180        34.700
13. S.C. AVICOLA - S.A.                Mehedinti      1.606.103        16.700
14. S.C. AVICOLA - S.A. CURTISOARA     Olt            1.538.858         9.600
15. S.C. ZAHAR  - S.A.  BABADAG        Tulcea         2.369.625       107.400
16. S.C. LEGUME-FRUCTE - S.A. TULCEA   Tulcea         2.373.448        13.600
17. S.C. C.I.T.T. RINDUNICA - S.A.     Tulcea         2.645.909        17.300
18. S.C. T.T. HORIA - S.A. TULCEA      Tulcea         3.429.377         7.700
19. S.C. FALCIP - S.A. FALCIU          Vaslui           817.234        52.300
20. S.C. CONSTRUCTII-MONTAJ - S.A.
    VASLUI                             Vaslui           828.721        13.100
21. S.C. LEGUVAS - S.A. VASLUI         Vaslui           830.306        25.200
22. S.C. COLINELE TUTOVEI - S.A.       Vaslui           832.510         1.700
23. S.C. AGROZOOTEHNICA MIXTA - S.A.   Vaslui         2.432.170         3.700
24. S.C. AVICOLA - S.A. ZORLENI        Vaslui         2.729.023        91.800
25. S.C. LEGUME-FRUCTE - S.A. HUSI     Vaslui         2.807.768        12.000
26. S.C. VRANCART - S.A. ADJUD         Vrancea        1.454.846       532.900
27. S.C. MILSER - S.A. BUCURESTI       Bucuresti        443.784       208.000
28. S.C. UTREC - S.A. CHITILA          Bucuresti        479.346        21.600
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL II                                                        1.760.600
-------------------------------------------------------------------------------

    III. Banca Romana pentru Dezvoltare - S.A.
 1. S.C. ARIS - S.A. ARAD              Arad           1.683.645       675.600
 2. R.A. VESTREL BRASOV, S.E.T.T.P.
    P.L. SUCURSALA ARAD                Arad           1.684.888       152.900
 3. S.C. SEREPIT - S.A. PITESTI        Arges          3.732.965         1.400
 4. S.C. SOFERT - S.A. BACAU           Bacau            949.391        20.800
 5. S.C. MASINI-UNELTE - S.A. BACAU    Bacau            950.523       215.700
 6. S.C. MECORD - S.A. FILIALA
    MARGHITA                           Bihor          2.721.844         7.000
 7. S.C. INTEGRATA DE IN - S.A.
    BOTOSANI                           Botosani         617.155        92.700
 8. S.C. IMUDO - S.A. DOROHOI          Botosani         621.512        37.600
 9. S.C. DUNACOR - S.A. BRAILA         Braila         2.242.744       202.200
10. S.C. AGROPRODUCT - S.A. SUCURSALA
    VRANCEA                            Caras-severin  1.062.656        36.800
11. S.C. EXPLOATAREA MINIERA - S.A.
    MOLDOVA NOUA                       Caras-severin  1.074.308       254.300
12. S.C. INDUSTRIE LOCALA - S.A.
    LEHLIU-GARA                        Calarasi       1.914.960        19.000
13. S.C. GIURGIU NAV. - S.A. GIURGIU   Giurgiu        1.285.410       317.500
14. S.C. BUCIN - S.A. GHEORGHENI       Harghita         529.991        40.300
15. REGIA AUTONOMA A HUILEI DIN
    ROMANIA PETROSANI                  Hunedoara      2.135.187       991.200
16. S.C. ASVIL - S.A. LUPENI           Hunedoara      2.146.194        17.200
17. S.C. AGMUS - S.A. IASI             Iasi           1.990.119        13.500
18. S.C. MOLDAGREMIN - S.A. ROMAN      Neamt          2.057.135         2.300
19. S.C. ARTROM - S.A. SLATINA         Olt            1.510.210       520.100
20. S.C. ELECTROCARBON - S.A. SLATINA  Olt            1.515.382       191.300
21. S.C. RULMENTUL - S.A. SLATINA      Olt            1.529.752        85.000
22. S.C. CARBOSIN - S.A. COPSA MICA    Sibiu            813.534       140.100
23. S.C. HIDROM - S.A.                 Teleorman      1.390.491           800
24. S.C. AVICOLA - S.A. GIARMATA       Timis          2.507.353        75.500
25. S.C. VRANCART - S.A. ADJUD         Vrancea        1.454.846        45.000
26. S.C. IIRUC - S.A.                  Bucuresti          1.049        86.400
27. S.C. INTERTRANS - S.A.             Bucuresti        327.674         2.600
28. S.C. MATPUR - S.A. BUCURESTI       Bucuresti        328.700       388.400
29. S.C. TITAN ACCESORII SI SCULE -
    S.A.                               Bucuresti        341.490           500
30. S.C. I.M.G.B. - S.A.               Bucuresti        380.430       112.600
31. S.C. SOMIC - S.A.                  Bucuresti        412.745         2.500
32. S.C. ROMES - S.A.                  Bucuresti        478.952         3.000
33. S.C. HIDROCONSTRUCTIA - S.A.       Bucuresti      1.556.820       349.900
34. S.C. ROMAERO - S.A.                Bucuresti      1.576.401        28.500
35. S.C. CONCIS - S.A.                 Bucuresti      1.578.755       262.300
36. S.C. METAV - S.A.                  Bucuresti      1.593.522       332.000
37. S.C. TITAN COMPONENTE DE PRECIZIE
    - S.A.                             Bucuresti      3.009.144           900
38. S.C. TITAN ECHIPAMENTE NUCLEARE
    - S.A.                             Bucuresti      3.014.280         2.800
39. S.C. COMPANIA DE CONSTRUCTII
    CONVEST - S.A.                     Bucuresti      3.155.611         1.000
40. S.C. TERMOENERG - S.A. - FILIALA
    MUNTENIA                           Bucuresti      4.097.717        47.000
41. S.C. MECO-SERVICE - S.A.           Bucuresti      9.000.105        21.000
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL III                                                       5.797.200
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL I + II + III                                             24.600.100
-------------------------------------------------------------------------------

    ANEXA 5
                               SITUATIA
dobanzilor la creditele bancare acordate pentru acoperirea diferentelor nefavorabile rezultate in urma unificarii cursului valutar de schimb al leului potrivit Hotararii Guvernului nr. 763/1991
                                                                  - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------
Nr.         Banca finantatoare      Judetul/      Codul fiscal      Sume
crt.        ------------------     Municipiul     al agentului
            Agentul economic       Bucuresti       economic
-------------------------------------------------------------------------------
    Banca Romana de Comert Exterior - S.A.
1. S.C. FARMEXIM - S.A.                Bucuresti        335.272       496.281
2. S.C. PETROLEXPORT-IMPORT - S.A.     Bucuresti      1.578.364     3.727.288
3. S.C. AGROEXPORT SILOZ PORT
   CONSTANTA - S.A.                    Bucuresti      1.592.415    14.909.899
4. S.C. COMAICO - S.A.                 Bucuresti        480.855        18.658
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL DE PRELUAT LA DATORIA PUBLICA INTERNA                    19.152.126*)
-------------------------------------------------------------------------------
    *) Se va prelua numai dobanda aferenta creditelor bancare contractate pentru acoperirea diferentelor nefavorabile, calculata pana la data rambursarii acestora de la bugetul de stat.

    ANEXA 6
                             SITUATIA
dobanzilor calculate dar neplatite bancilor comerciale pentru importurile vitale economiei nationale realizate in perioada 1991-1992
                                                                   - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------
Nr.    Banca finantatoare             Judetul/      Codul fiscal       Sume
crt.   ------------------            Municipiul     al agentului
       Agentul economic               Bucuresti       economic
-------------------------------------------------------------------------------
    Banca Romana de Comert Exterior - S.A.
1. S.C. PETROLEXPORT-IMPORT - S.A.     Bucuresti      1.578.364     9.297.387
2. S.C. AGROEXPORT SILOZ PORT
   CONSTANTA - S.A.                    Bucuresti      1.592.415    10.797.585
-------------------------------------------------------------------------------
   TOTAL DE PRELUAT LA DATORIA PUBLICA INTERNA                     20.094.972
-------------------------------------------------------------------------------

    ANEXA 7

                             SITUATIA
creditelor bancare si a creditelor furnizori devenite neperformante, prevazute la art. 1 lit. f) din Ordonanta Guvernului nr. 1/1994
                                                                  - mii lei -
-------------------------------------------------------------------------------
Nr.         Banca finantatoare        Judetul/       Codul fiscal
crt.        ------------------       Municipiul      al agentului      Sume
             Agentul   economic       Bucuresti       economic
-------------------------------------------------------------------------------
    I. Banca Comerciala Romana - S.A.
1. S.C. COMBINATUL SIDERURGIC
   SIDEX - S.A.                        Galati         1.639.739     8.077.616
2. S.C. SOLVENTUL - S.A. TIMISOARA     Timis          1.818.602     2.897.060
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL                                                          10.974.676
-------------------------------------------------------------------------------

    II. Banca Romana pentru Dezvoltare - S.A.
1. S.C. HIDROCONSTRUCTIA - S.A.
   BUCURESTI                           Bucuresti      1.556.880     3.353.042
2. S.C. IASITEX - S.A. IASI            Iasi           1.957.058     3.178.908
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL                                                           6.531.950
-------------------------------------------------------------------------------

    III. Credit Bank - S.A.
1. SOCIETATEA NATIONALA A CAILOR
   FERATE ROMANE                       Bucuresti      1.568.522    22.602.400*)
-------------------------------------------------------------------------------

    IV. Banca Romana de Comert Exterior - S.A.
1. S.C. AUTOMOBILE - S.A. CRAIOVA      Dolj           2.299.988    10.040.037
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL                                                          10.040.037
-------------------------------------------------------------------------------
    TOTAL DE PRELUAT LA DATORIA PUBLICA INTERNA                    50.149.063
                                                                               
    *) Diferentele de curs valutar care depasesc limita de 22.602.400 mii lei se vor suporta de catre Societatea Nationala a Cailor Ferate din profitul ramas dupa plata impozitului pe profit, potrivit legii.
                                                     


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 441/1994

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 441 din 1994
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu