E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

REGULAMENT din 14 aprilie 2004

REGULAMENT    din 14 aprilie 2004

privind constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor de catre Consiliul Europei

ACT EMIS DE: CONSILIUL CONCURENTEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 430 din 13 mai 2004


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 28 alin. (1) si (2) din Legea concurentei nr. 21/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, si al art. 22 din Legea nr. 143/1999 privind ajutorul de stat, cu modificarile si completarile ulterioare,

    Consiliului Concurentei adopta prezentul regulament.

    CAP. 1
    Inspectorii de concurenta

    Art. 1
    Descoperirea si investigarea incalcarilor prevederilor Legii concurentei nr. 21/1996 si ale Legii privind ajutorul de stat nr. 143/1999 incumba Consiliului Concurentei, care actioneaza prin inspectorii de concurenta.
    Art. 2
    (1) Inspectorii de concurenta, cu exceptia debutantilor, sunt abilitati cu urmatoarele puteri de inspectie:
    a) sa intre in spatiile, pe terenurile sau in mijloacele de transport de uz profesional apartinand agentilor economici sau asociatiilor de agenti economici;
    b) sa examineze orice documente, registre, acte financiar-contabile si comerciale sau alte evidente legate de activitatea agentilor economici sau asociatiilor de agenti economici, indiferent de locul in care acestea se afla;
    c) sa ia declaratii reprezentantilor si angajatilor agentului economic sau asociatiei de agenti economici referitoare la fapte sau documente considerate relevante;
    d) sa ridice orice documente, registre, acte financiar-contabile si comerciale sau din alte evidente legate de activitatea agentului economic sau asociatiei de agenti economici, sau sa obtina, in orice forma, copii sau extrase de pe acestea;
    e) sa sigileze orice amplasament destinat activitatilor agentului economic sau asociatiei de agenti economici si orice documente, registre, acte financiar-contabile si comerciale sau alte evidente legate de activitatea agentului economic sau asociatiei de agenti economici pe durata si in masura necesara inspectiei.
    (2) Exercitarea puterilor de inspectie se face in conformitate cu regulamentul privind organizarea, functionarea si procedura Consiliului Concurentei.
    (3) Inspectorii de concurenta cu puteri de inspectie vor proceda potrivit prevederilor de la alin. (1) daca exista indicii ca pot fi gasite documente sau pot fi obtinute informatii considerate necesare pentru indeplinirea misiunii lor, iar rezultatul acestora se va consemna intr-un proces-verbal de constatare si inventariere.
    (4) Inspectorii de concurenta prevazuti la alin. (1) pot face inspectii inopinate si pot solicita orice fel de informatii sau justificari legate de activitatile supuse controlului, atat la fata locului, cat si la convocare la sediul Consiliului Concurentei.
    Art. 3
    (1) In baza autorizarii judiciare date prin incheiere de catre presedintele tribunalului in a carui circumscriptie sunt situate locurile de controlat sau de catre un judecator delegat de acesta, inspectorii de concurenta pot efectua inspectii in orice alte spatii decat cele prevazute la art. 2, inclusiv in domiciliul, pe terenuri sau in mijloace de transport apartinand conducatorilor, administratorilor, directorilor si altor angajati ai agentilor economici sau asociatiilor de agenti economici supusi investigatiei. Cand locurile ce fac obiectul inspectiei sunt situate in circumscriptiile unor tribunale diferite si actiunea trebuie desfasurata simultan in fiecare dintre ele, oricare dintre presedintii tribunalelor competente poate emite o incheiere unica;
    (2) Inspectorii de concurenta pot proceda la inspectii, in conformitate cu prevederile alin. (1), numai in cadrul inspectiei cerute de catre presedintele Consiliului Concurentei si cu autorizarea judiciara.
    (3) Inspectia si actele pe care le cuprinde se efectueaza sub autoritatea si controlul judecatorului care le-a autorizat.
    Art. 4
    (1) Organele administratiei publice centrale si locale, precum si oricare alte institutii si autoritati publice sunt obligate sa permita inspectorilor de concurenta accesul la documentele, datele si informatiile detinute de acestea, in masura in care sunt necesare indeplinirii misiunii legale a Consiliului Concurentei, fara a se putea opune caracterul de secret de stat sau secret de serviciu al unor asemenea documente, date si informatii.
    (2) Inspectorii de concurenta, primind acces la documentele, datele si informatiile mentionate la alin. (1) sunt tinuti la respectarea stricta a caracterului de secret de stat sau secret de serviciu atribuit legal respectivelor documente, date si informatii.
    Art. 5
    (1) Inspectorii de concurenta, cu exceptia debutantilor, constata si aplica sanctiunile pentru contraventiile prevazute la art. 55 lit. b) - e) si art. 56 alin. (1) lit. d) din Legea concurentei nr. 21/1996, precum si pentru contraventiile prevazute la art. 26^3 din Legea privind ajutorul de stat nr. 143/1999.
    (2) Contraventiilor prevazute la alin. (1) li se aplica prevederile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu exceptia art. 28 si art. 29.
    Art. 6
    (1) Inspectorii de concurenta propun plenului Consiliului Concurentei in raportul de investigatie, sanctionarea contraventiilor prevazute la art. 56 alin. (1) lit. a) si b), precum si, daca este cazul, luarea masurii prevazute la art. 60 alin. (5) din Legea concurentei.
    (2) Inspectorii de concurenta propun comisiilor Consiliului Concurentei, printr-o nota, sanctionarea contraventiilor prevazute la art. 55 lit. a) si art. 56 alin. (1) lit. c) din Legea concurentei, precum si, daca este cazul, luarea masurii prevazute la art. 60 alin. (5) din Legea concurentei.
    (3) Inspectorii de concurenta propun, printr-o nota, comisiilor Consiliului Concurentei aplicarea amenzilor cominatorii prevazute la art. 59 din Legea concurentei nr. 21/1996.
    Art. 7
    Daca, in termen de 45 de zile de la comunicarea deciziei, contravenientul nu se conformeaza masurilor dispuse, Consiliul Concurentei ii poate aplica amenda maxima prevazuta la art. 56 alin. (1) din Legea concurentei.
    Art. 8
    Daca pe parcursul efectuarii investigatiei, inspectorii de concurenta constata savarsirea infractiunii prevazute la art. 63 din Legea concurentei nr. 21/1996, vor propune Consiliului Concurentei, in cadrul raportului de investigatie, sesizarea organelor de urmarire penala, in vederea punerii in miscare a actiunii penale.

    CAP. 2
    Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor de catre inspectorii de concurenta

    Art. 9
    (1) Constatarea contraventiilor prevazute la art. 5 si aplicarea sanctiunilor revine inspectorilor de concurenta, care intocmesc in acest sens proces-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii.
    (2) Procesul-verbal prevazut la alin. (1) va fi redactat cu respectarea dispozitiilor Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002. In anexa care face parte integranta din prezentul regulament este prezentat modelul de proces-verbal de constatare a contraventiilor si de aplicare a sanctiunilor.
    Art. 10
    (1) Procesul-verbal se semneaza pe fiecare pagina de agentul constatator si de contravenient.
    (2) In cazul in care contravenientul nu este de fata, refuza sau nu poate sa semneze, agentul constatator va face mentiune despre aceste imprejurari, care trebuie sa fie confirmate de cel putin un martor. In acest caz, procesul-verbal va cuprinde si datele personale din actul de identitate al martorului si semnatura acestuia.
    (3) Nu poate avea calitate de martor un alt agent constatator.
    (4) In lipsa unui martor, agentul constatator va preciza motivele care au condus la incheierea procesului-verbal in acest mod.
    (5) Agentul constatator va aduce la cunostinta contravenientului dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul actului de constatare si sanctionare. Eventualele obiectiuni vor fi consemnate la rubrica "Alte mentiuni" din procesul-verbal.
    Art. 11
    (1) Copia de pe procesul-verbal se inmaneaza contravenientului, iar daca acesta nu este prezent sau refuza sa semneze procesul-verbal, aceasta i se va comunica in termen de cel mult o luna de la data incheierii lui.
    (2) Comunicarea se face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la domiciliul/sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor.

    CAP. 3
    Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor de catre plenul si comisiile Consiliului Concurentei

    Art. 12
    (1) Competenta in ceea ce priveste constatarea si aplicarea sanctiunilor in cazul savarsirii contraventiilor stipulate la art. 56 alin. (1) lit. a) si b) din Legea concurentei nr. 21/1996 apartine plenului Consiliului Concurentei.
    (2) Constatarea si aplicarea sanctiunilor in cazul contraventiilor prevazute la art. 55 lit. a), la art. 56 alin. (1) lit. c), precum si aplicarea amenzilor cominatorii prevazute la art. 59 din Legea concurentei este de competenta comisiilor Consiliului Concurentei.
    (3) Constatarea si sanctionarea contraventiilor date in competenta plenului sau a comisiilor Consiliului Concurentei se realizeaza prin decizii.
    Art. 13
    In situatia obtinerii de profituri sau, dupa caz, de venituri suplimentare in urma savarsirii contraventiilor prevazute si sanctionate de legea concurentei, prin decizie a Consiliului Concurentei se va dispune confiscarea si varsarea acestora la bugetul de stat.
    Art. 14
    Deciziile trebuie sa cuprinda elemente care sa conduca la identificarea contravenientului, descrierea faptei contraventionale, raportarea la articolul din lege incalcat, punctul de vedere al contravenientului cu privire la fapta retinuta in sarcina sa, amenda aplicata, termenul si modalitatea de plata, termenul de contestare si instanta competenta sa solutioneze contestatia.
    Art. 15
    Comunicarea deciziilor se face prin posta, cu aviz de primire sau prin afisare la domiciliul/sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor.

    CAP. 4
    Modalitatile de plata a amenzilor si urmarirea executarii

    Art. 16
    (1) Sumele reprezentand cuantumul amenzii aplicate cu titlu de sanctiune pentru contraventia savarsita, stabilita prin proces-verbal sau decizie, precum si cele reprezentand amenzile cominatorii stabilite prin decizii, se achita de contravenient prin ordin de plata, ca venit la bugetul de stat, in contul indicat in actul de sanctionare, in termen de 15 zile de la inmanare, respectiv comunicare.
    (2) O copie de pe dovada achitarii amenzii se transmite in maximum 15 zile de la constatare si aplicare, de catre contravenient, Consiliului Concurentei pentru a fi atasata dosarului cauzei.
    (3) In caz de neprezentare a documentului de plata prin care se face dovada achitarii sumei, dupa trecerea termenului mentionat la alin. (2), Consiliul Concurentei va transmite actul de constatare, care constituie titlu executoriu, la organele administratiei financiare, spre executare.
    Art. 17
    Procesul-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii, neatacat in termen de 15 zile de la inmanare sau comunicare, precum si hotararea judecatoreasca irevocabila prin care s-a solutionat plangerea, constituie titlu executoriu, fara vreo alta formalitate.

    CAP. 5
    Caile de atac

    Art. 18
    Impotriva proceselor-verbale de constatare si de sanctionare a contraventiilor se poate face plangere, care se depune impreuna cu o copie dupa actul contestat, la Consiliul Concurentei, in termen de 15 zile de la inmanare, respectiv comunicare. Plangerile astfel formulate se transmit, de indata, impreuna cu dosarul, instantei de judecata competente sa solutioneze cauza.
    Art. 19
    (1) Impotriva deciziilor comisiilor Consiliului Concurentei, prin care se aplica amenzile prevazute la art. 55 lit. a) si la art. 56 alin. (1) lit. a) - c) din lege, se poate face plangere, in termen de 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Bucuresti, sectia contencios administrativ.
    (2) Impotriva deciziilor prin care se aplica amenzile cominatorii prevazute la art. 59 din lege, se poate face plangere, in termen de 30 de zile de la comunicare, la Curtea de Apel Bucuresti, sectia contencios administrativ.
    Art. 20
    Deciziile plenului Consiliului Concurentei prin care a fost constatata si aplicata sanctiunea pentru fapta retinuta in sarcina contravenientului pot fi contestate de catre acesta la Curtea de Apel Bucuresti, sectia contencios administrativ, in termen de 30 de zile de la comunicare.

    CAP. 6
    Dispozitii finale

    Art. 21
    Pe data intrarii in vigoare a prezentului regulament, Regulamentul privind personalul de control si investigatie, precum si constatarea si aplicarea sanctiunilor prevazute de Legea concurentei nr. 21/1996, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 116 bis din 9 iunie 1997, se abroga.

    ANEXA 1
    la regulament

    CONSILIUL CONCURENTEI

                             PROCES-VERBAL
                       SERIA ___________ NR. ________
             de constatare si de sanctionare a contraventiilor

    Incheiat in ziua ___, luna _______, anul ______, localitatea ______________. Subsemnatii ___________________________________________________________________, avand functia de inspectori de concurenta in cadrul Consiliului Concurentei, in calitate de agenti constatatori, in temeiul Legii concurentei nr. 21/1996 si in baza legitimatiilor nr. ___________________, eliberate de Consiliul Concurentei, in urma controlului efectuat in ziua de/perioada _____________________, luna ___________, anul ________, ora ____, la ____________________________________ din _____________________, str. _________________________, nr. ______, cu numar de inmatriculare in Registrul Comertului ________________ si cod unic de inregistrare ___________, am constatat urmatoarele:
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

          Semnatura agent constatator,          Semnatura martor,
          ____________________________          _________________

      Semnatura reprezentant contravenient,
      _____________________________________

    Faptele de mai sus constituie contraventie potrivit prevederilor art. _____ din ___________________________________________________________________________.
    De savarsirea acestor fapte se face vinovat(a) ____________________________, reprezentat(a) prin ___________________________________________, avand calitatea de ______________________, domiciliat(a) in _______________, str. ______________ nr. ____, bl. ___, sc. ___, ap. ___, judet/sector ______________ si legitimat(a) cu B.I. (C.I.) seria ___ nr. __________, eliberat de _______________________, la data de ________, CNP _____________________.
    Fata de contraventiile constatate, in temeiul Legii concurentei nr. 21/1996, cu modificarile si completarile ulterioare/Legii nr. 143/1999 privind ajutorul de stat, cu modificarile si completarile ulterioare si al Ordonantei Guvernului nr. 2/2001, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, se aplica urmatoarele sanctiuni:
    Contravenientul ____________________________ se amendeaza cu ______________, conform art. ______ din _______________________________________________________.
    Amenda se va achita in contul nr. ______________, deschis la ______________.
    ALTE MENTIUNI:
    Contravenientului i s-a adus la cunostinta ca are dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul procesului-verbal.
    Contravenientul a formulat urmatoarele obiectiuni: _________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
    Impotriva prezentului proces-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei, care tine loc si de instiintare de plata, se poate face plangere la Consiliul Concurentei in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii.
    Plangerea va fi insotita de copia procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei si se va depune la sediul organului constatator care a aplicat sanctiunea, depunatorul urmand a primi o dovada in acest sens.

          Semnatura agent constatator,          Semnatura martor,
          ____________________________          _________________

      Semnatura reprezentant contravenient,
      _____________________________________

    In termen de 15 zile de la data comunicarii sau inmanarii procesului-verbal, contravenientul poate achita voluntar amenda. Daca in acest termen, contravenientul nefacand plata voluntara, nu exercita nici calea de atac legala impotriva prezentului proces-verbal, acesta constituie titlu executoriu, fara vreo alta formalitate.
    O copie dupa prezentul proces-verbal de constatare si sanctionare contraventionala s-a inmanat astazi contravenientului __________________________/se va comunica contravenientului.
    Mentiuni privind imprejurarile in care s-a semnat procesul-verbal:
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

                                 Martor,

    Subsemnatul ______________________________, domiciliat in _________________, str. _______________________________ nr. _____, bl. _____, sc _____, ap. _____, judet/sector ____________________ legitimat cu B.I. (C.I.) seria ___ nr. _______, eliberat de ________________________ CNP _________________________________, confirm, ca martor, faptul ca reprezentantul contravenientului nu s-a aflat de fata la semnarea prezentului proces-verbal/a refuzat/nu a putut sa semneze prezentul proces-verbal.
    Mentionez ca nu am calitatea de agent constatator.

    Semnatura,
    _____________

    Mentiuni privind lipsa semnaturii martorului
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

           Agenti constatatori,               Contravenient,
            (nume, semnatura)         (nume reprezentant, semnatura)
         ______________________      ________________________________



SmartCity5

COMENTARII la Regulament 0/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Regulament 0 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu