E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA Nr

ORDONANTA   Nr. 26 din 22 iulie 1994    * Republicata

privind drepturile de hrana, in timp de pace, ale personalului din sectorul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 144 din  9 aprilie 1998


SmartCity3


    *) Republicata in temeiul art. II din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 23 din 2 iunie 1997, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 111 din 4 iunie 1997 (aprobata si modificata prin Legea nr. 135 din 24 iulie 1997, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 172 din 26 iulie 1997).
    Ordonanta Guvernului nr. 26 din 22 iulie 1994 a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 198 din 29 iulie 1994 si a fost aprobata si modificata prin Legea nr. 143 din 31 decembrie 1994, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 374 din 31 decembrie 1994.

    Art. 1
    Personalul din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul de Interne, Ministerul Justitiei - Directia generala a penitenciarelor, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Protectie si Paza, Serviciul de Telecomunicatii Speciale are dreptul, in timp de pace, la hrana gratuita, in conditiile prezentei ordonante.
    Art. 2
    (1) Hranirea personalului institutiilor publice mentionate la art. 1 se face, de regula, in natura, in limita unor plafoane calorice diferentiate pe categorii, care constituie norme de hrana zilnice.
    (2) Normele de hrana zilnice sunt cele cuprinse in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezenta ordonanta.
    (3) Categoriile de personal pentru care se acorda si institutiile publice in care se aplica se aproba prin hotarare a Guvernului.
    (4) Hranirea personalului se poate face si pe baza de alocatie valorica, cu aprobarea ministrilor sau a conducatorilor institutiilor publice prevazute la art. 1.
    (5) Rezervistii primesc, pe timpul concentrarii sau mobilizarii, aceleasi drepturi de hrana ca si militarii activi.
    Art. 3
    (1) Structura normelor de hrana care se aplica in doua sau mai multe institutii publice prevazute la art. 1 se stabileste, in mod unitar, de Ministerul Apararii Nationale impreuna cu celelalte institutii publice, in limita valorii calorice a fiecarei norme, in concordanta cu nevoile nutritive ale personalului si in raport cu eforturile depuse in procesul de instruire si de indeplinire a misiunilor, conditiile de mediu si alti factori specifici.
    (2) Structura normelor de hrana specifice Directiei generale a penitenciarelor se stabileste de Ministerul Justitiei.
    (3) Regulile de aplicare a normelor de hrana se stabilesc de catre ministrii sau conducatorii institutiilor publice prevazute la art. 1.
    Art. 4
    (1) Hranirea personalului fiecarei institutii publice prevazute la art. 1 se face, de regula, prin unitatile subordonate.
    (2) Hranirea personalului se poate face si prin reciprocitate intre institutiile publice mentionate la art. 1, potrivit conventiilor incheiate intre acestea, cu decontarea valorii financiare a normelor de hrana folosite.
    (3) In cazurile in care hranirea unor categorii de personal nu se poate asigura potrivit alin. (1) sau (2), aceasta se va realiza prin agenti economici, in limita plafonului caloric si a structurii normei de hrana la care au dreptul, decontandu-se in plus adaosul comercial negociat.
    (4) Cadrele militare, militarii angajati pe baza de contract si salariatii civili care au dreptul la hrana potrivit normelor, atunci cand nu beneficiaza de alimente, primesc, in locul acestora, valoarea financiara neimpozabila a normei de hrana la care au dreptul.
    Art. 5
    (1) Valoarea financiara a normelor de hrana aprobate prin hotarare a Guvernului se stabileste si se actualizeaza, in mod unitar, de Ministerul Apararii Nationale impreuna cu celelalte institutii publice, respectiv de Ministerul Justitiei, in functie de preturile medii cu care se aprovizioneaza sortimentele de produse cuprinse in structura normelor de hrana.
    (2) Actualizarea valorii financiare a normelor de hrana se face trimestrial, pe baza evolutiei efective a preturilor la care se aprovizioneaza produsele agroalimentare, daca rezulta diferente de peste 5% fata de trimestrul in care s-a stabilit ultima valoare.
    Art. 6
    (1) Institutiile publice prevazute la art. 1 pot infiinta, in unitatile subordonate si in garnizoane, popote sau bucatarii de unitate pentru hranirea personalului din subordine, pentru care cheltuielile de organizare si de functionare se suporta din creditele bugetare aprobate.
    (2) Regulile privind organizarea si functionarea popotelor si bucatariilor de unitate se aproba de catre ministrii sau conducatorii institutiilor publice respective.
    (3) Cheltuielile pentru procurarea produselor agroalimentare necesare popotelor pentru cadre se acopera din fondurile proprii ale acestora provenite din sumele incasate de la abonati.
    (4) Produsele agroalimentare necesare popotelor pentru cadre si bucatariilor de unitate se asigura, in principal, prin depozitele unitatilor militare, la preturile la care acestea au fost aprovizionate.
    (5) In situatiile in care prin popotele pentru cadre si bucatariile de unitate trebuie sa se asigure hranirea unor efective mai mari (participanti la convocari, aplicatii, tabere de odihna, activitati de protocol si altele), se pot acorda avansuri din creditele bugetare aprobate, in vederea realizarii stocurilor de produse la nivelul necesarului pentru activitatile ce se vor desfasura, urmand ca justificarea lor sa se faca la terminarea activitatilor, pe masura recuperarii contravalorii produselor consumate. De asemenea, se pot constitui stocuri de siguranta pentru consumul pe timpul iernii, prin procurarea produselor necesare si achitarea contravalorii ambalajelor aferente produselor aprovizionate.
    Art. 7
    Cadrele militare permanente, militarii angajati pe baza de contract si salariatii civili care domiciliaza in localitati rurale sau in puncte izolate pot primi, pentru ei si membrii lor de familie, unele produse agroalimentare din depozitele unitatilor, in limita cantitatilor prevazute de norme, contra cost, la pretul cu care au fost aprovizionate.
    Art. 8
    (1) Pentru asigurarea hranirii efectivelor in situatii neprevazute, institutiile publice mentionate la art. 1 vor constitui din credite bugetare un stoc de siguranta din produse agroalimentare neperisabile, calculat pentru 30 de zile, peste cantitatile destinate nevoilor de consum lunare.
    (2) In cazul unor unitati sau subunitati izolate, stocul de siguranta prevazut la alin. (1) poate fi asigurat pentru maximum 7 luni.
    (3) Aprovizionarea cu produse pentru iarna - fasole uscata, zahar, orez, ceai si furaje - se poate face in cantitatile necesare pana la noua recolta, fara a depasi nevoile de consum pentru un an.
    Art. 9
    (1) Normele de hrana pentru animalele si pasarile prevazute in statele de organizare, precum si normele de inzestrare cu bunuri materiale necesare aprovizionarii, depozitarii si pastrarii produselor agroalimentare, prepararii, transportului si servirii hranei preparate, sacrificarii animalelor, precum si cele necesare dotarii cu materiale specifice hranirii efectivelor sunt cele cuprinse in anexele nr. 2 si 3, care fac parte integranta din prezenta ordonanta.
    (2) Structura acestor norme se aproba de catre ministrii sau conducatorii institutiilor publice mentionate la art. 1.
    (3) Institutiile publice prevazute la art. 1, pot constitui stocuri de siguranta pentru bunurile materiale ce fac obiectul normelor de inzestrare prevazute la alin. (1), care nu vor depasi 20% din necesarul anual la materialele destinate servirii hranei si 10% la celelalte bunuri materiale.
    Art. 10
    (1) Institutiile publice prevazute la art. 1 pot infiinta, in unitatile subordonate si in garnizoane, gospodarii agrozootehnice care se vor organiza si vor functiona potrivit normelor aprobate de catre ministrii sau conducatorii institutiilor respective.
    (2) Pentru organizarea, dezvoltarea si functionarea gospodariilor agrozootehnice, institutiile publice prevazute la art. 1 prevad si utilizeaza credite bugetare.
    (3) Produsele realizate vor fi folosite pentru consum la asigurarea normelor de hrana si pentru reluarea procesului de productie in cadrul gospodariilor agrozootehnice. Pana la 5% din cantitatile de produse realizate se pot consuma, gratuit, pentru imbunatatirea hranirii personalului peste prevederile normelor de hrana. In situatia in care productia depaseste nevoile de consum, produsele realizate pot fi valorificate contra cost.
    Art. 11
    (1) Pentru asigurarea aprovizionarii militarilor in termen, elevilor si studentilor militari cu unele produse alimentare si marfuri de stricta necesitate, contra cost, unitatile militare din subordinea institutiilor publice prevazute la art. 1 pot infiinta, in incinta acestora, puncte de desfacere.
    (2) Sumele necesare punctelor de desfacere pentru procurarea marfurilor prevazute la alin. (1) se pun la dispozitie acestora sub forma de avansuri din creditele bugetare. Valoarea marfurilor existente in stoc la 31 decembrie, achizitionate din aceste credite, se reporteaza in anul urmator.
    (3) In cadrul creditelor bugetare aprobate, suma necesara functionarii punctelor de desfacere si criteriile de acordare a acesteia se stabilesc de catre ministrii sau conducatorii institutiilor publice prevazute la art. 1.
    (4) Produsele si marfurile aprovizionate se vor desface la preturile la care au fost achizitionate.
    Art. 12
    (1) Sumele incasate potrivit prevederilor art. 4 alin. (2), art. 6 alin. (4), art. 7 si art. 10 alin. (3) se vor utiliza de catre institutiile publice prevazute la art. 1 pentru procurarea alimentelor si furajelor necesare, in conditiile prevazute de prezenta ordonanta.
    (2) Sumele incasate potrivit prevederilor art. 10 alin. (3) se pot utiliza si pentru achizitionarea materialelor, obiectelor de inventar si serviciilor necesare desfasurarii activitatilor de productie in gospodariile agrozootehnice.
    (3) Sumele provenite din valorificarea ambalajelor produselor agroalimentare se pot utiliza de catre institutiile publice prevazute la art. 1 si pentru reconstituirea creditelor aprobate cu aceasta destinatie.
    Art. 13
    (1) Prevederile prezentei ordonante intra in vigoare incepand cu luna iulie 1994.
    (2) Decretul-lege nr. 101 din 21 martie 1990, precum orice alte dispozitii contrare prevederilor prezentei ordonante se abroga cu aceeasi data.

    ANEXA 1

                         NORME DE HRANA
ale personalului din sectorul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, in timp de pace

    I. Norme de hrana comune

 Norma de hrana nr. 1         4.300 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 2         5.085 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 2 "A"       270 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 3         4.900 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 4         6.195 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 4 "A"     1.504 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 4 "B"     3.506 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 5         5.720 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 5 "A"     5.720 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 6         5.010 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 6 "A"     5.010 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 7         4.390 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 8         4.315 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 9         4.415 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 10        3.835 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 10 "A"    4.915 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 11        4.360 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 12 "A"    1.600 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 12 "B"      660 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 12 "C"      554 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 12 "D"    330 - 660 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 13        Norma pentru tigari
 Norma de hrana nr. 14        Norma pentru substituiri.

    II. Norme de hrana specifice Ministerului de Interne si Ministerului Justitiei - Directia generala a penitenciarelor

 Norma de hrana nr. 12 "C-1"     925 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 15         3.820 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 16         3.645 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 17         2.855 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 17 "A"       790 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 17 "B"     1.065 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 17 "C"       410 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 18         3.175 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 18 "A"       860 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 18 "B"     1.255 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 18 "C"     1.195 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 18 "D"     1.400 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 18 "E"       825 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 19         3.160 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 20         2.725 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 21         2.295 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 22         1.190 calorii om/zi
 Norma de hrana nr. 23         1.650 calorii om/zi.

    ANEXA 2

                      NORME DE HRANA
pentru animalele si pasarile prevazute in statele de organizare

 Norma de hrana nr. 1 - pentru hranirea cailor
 Norma de hrana nr. 2 - pentru hranirea cainilor
 Norma de hrana nr. 3 - pentru hranirea animalelor
                        si pasarilor de experiente
 Norma de hrana nr. 3 - pentru substituirea produselor
                        folosite in hranirea animalelor
                        si pasarilor.

    ANEXA 3

                    NORME DE DOTARE
cu bunuri materiale necesare aprovizionarii, depozitarii si pastrarii produselor agroalimentare, prepararii, transportului si servirii hranei preparate si sacrificarii animalelor

    I. Norme de dotare comune

 Norma nr. 1  - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar pentru bucatarii
 Norma nr. 2  - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar pentru servirea si
                transportul hranei preparate
 Norma nr. 3  - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar pentru manipularea,
                transportul, depozitarea si
                pastrarea produselor agroalimentare
 Norma nr. 4  - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar pentru brutarii
 Norma nr. 5  - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar in tabere, aplicatii,
                poligoane de tragere si instructie
                sau in situatii speciale
 Norma nr. 6  - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar pentru laboratoare de
                cofetarie si patiserie
 Norma nr. 7  - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar de resortul hranirii,
                pentru dormitoare, sali de cursuri,
                cabinete si camine militare
 Norma nr. 8  - de dotare cu materiale de intretinere,
                piese de schimb pentru tehnica de
                resort si materiale diverse
 Norma nr. 9  - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar pentru intretinerea
                si sacrificarea animalelor, pasarilor
                si pentru prelucrarea produselor
                rezultate
 Norma nr. 10 - cu drepturile de combustibil lichid
                si solid, necesar prepararii hranei in
                conditii speciale (aplicatii, trageri,
                poligoane), cand se folosesc bucatarii
                rulante auto, cuptoare si brutarii
                de campanie.

    II. Norme de dotare specifice Ministerului de Interne si Ministerului Justitiei - Directia generala a penitenciarelor

 Norma nr. 11 - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar pentru servirea si
                transportul hranei de catre
                personalul privat de libertate
 Norma nr. 12 - de dotare cu mijloace si obiecte
                de inventar a bucatariilor in care
                se prepara hrana pentru persoanele
                private de libertate.SmartCity5

COMENTARII la Ordonanţa 26/1994

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordonanţa 26 din 1994
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Legea 243 2021
    Hello everyone, I want to use this medium to thank a great spell caster called Dr Grceondu for transforming my life financially, i have been playing lottery game for long but have never won any reasonable amount, I contacted Dr Graceondu after i red about him on the internet on how he help a lady with a lottery winning numbers and the lady won a very big amount of money, so i contacted him and He instructed me on what to do which i did and he told me to give him some time to prayers, on the second day he sent me some numbers and he said i should go and play them, so i went to play the numbers he gave me, after two day the result came out, and i went to check and to my greatest surprise my name came out as one of the winners i won $45 million, i still cant believe what happened to me that i am now a millionaire over night, i just want to say a very big thank you to Dr Graceondu i have never seen a powerful man like him, I will advice everyone out there to contact Dr Graceondu if you want to win big in your lottery game. You can reach him via his email, drgraceondu12@gmail.com or WhatsApp him +15204677763, you can also visit his Website. https://drgraceonduadodo.com
ANONIM a comentat Decretul 1231 2021
    i will never stop until the whole World knows about the MOST powerful priest maurice whose contact details I saw in a comment section here few weeks ago, so and i decided to contact him because i was badly in need of help TO SAVE MY MARRIAGE, I explained my situation to PRIEST MURICE. that Everything was going down the drain as my husband WAS constantly cheating on me with other women and he physically abuse me. priest maurice promised to help that my husband will change and will love me unconditionally in less than a week as far that my heart still beats for him. I FOLLOWED HIS INSTRUTION and he prepared a spell for me and my husband called me exactly when priest maurice said. He pleaded and said he needs me back since then he have been the sweetest man on earth. anyone out there reading this comment that need a effect spell caster Can reach him on email:psychicspellsolution@gmail.coM whatsapp:+1(571)3573337
ANONIM a comentat Ordin 12 2006
    Mai este in vigoare acest ordin, din moment ce aven Regulamentul (CE) 396:2005, revizuit 2019, referitor la rezidurile de pesticide din alimente, inclusiv din fructe si legume?
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 390 2018
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 353 2008
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 114 2021
    Într-un cuvânt, wow!! Nu pot să cred că banii sunt deja în contul meu. Multumesc, multumesc, multumesc! De obicei, ați transformat o sarcină lungă, consumatoare de timp și intimidantă într-o experiență foarte plăcută și simplificată. Nu pot să vă mulțumesc vouă și doamnei Della Taylor pentru suficientă asistentă. Dna Della Taylor Împrumuturi pentru un sistem excelent și pentru un serviciu excelent. Ambele sunt grozave! dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, îi puteți e-mail la Dellastaylors@yahoo.com WhatsApp pe +1 (209) 251-1529
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    I never use to believe in spell casting until i met Lord Zuma a powerful spell caster who helped me to be a happy person again. i reside in USA. After 4 years of Broken marriage, my husband left me with two kids. I felt like my life was about to end and i almost committed suicide, i was emotionally down for a very long time. Thanks to a Great spell caster called Lord Zuma which i met online on one faithful day when I was browsing through the internet, i came across a lot of testimonies about this particular Great spell caster how he has helped so many people. he has helped people to bring back their Ex lover, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, and so on. I also came across a testimony, it was about a woman called Sandra, she testified about how his spell made her to be pregnant after so many years of bareness and at the end of her testimony she dropped Lord Zuma's email address. After reading all these, i decided to give it a try and i contacted him and explained my problem to him and he assured me that in less than 48 hours, my husband will call me and beg for forgiveness but i thought it will not work. When he had finished casting the spell, the next day my husband called me and he was begging for forgiveness just as Lord Zuma said. This is not brain washing and after the spell has been cast, i realized that my husband love me like never before and the spell caster opened him up to know how much i love him and how much love we need to share. We are even happier now than before. Lord Zuma is really a gifted man and i will not stop publishing him because he is a wonderful man. If you have a problem and you are looking for a real and a genuine spell caster to solve all your problems contact Lord Zuma now on spiritualherbalisthealing@gmail.com or just visit https://spiritualherbal.blogspot.com and see so many he has helped that are testifying about his good work. He will help you solve all your problems. Once again thank you Lord Zuma for your good deeds. His whatsapp number +1 506 800 1647
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    BEST WAYS TO GET YOUR EX LOVER BACK AND RESTORED YOUR BROKEN MARRIAGE OR RELATIONSHIP FROM SORROW TO HAPPINESS. Help me thank Dromokpo@gmail.com for helping me get my ex husband back to me and my family. This great powerful spiritual man restored my sorrow to happiness. My husband left me some years ago for another woman and they both planned to get married. I am so surprised he just came back to me one cool afternoon on Saturday June, begging and crying for me to take him back and to forgive him for breaking up our marriage home and forsaking me and the children. Dr Omokpo is a true spiritualist savior . He brought my husband back” if you have any worries or you have any problem in your marriages or relationships you can reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 774 2010
    Dear Sir/Madam, Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3% ? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. Contact us via email: mbfinance.ltd@gmail.com Phone number: +918099362729 (Call/Whats app) Website: https://www.mbfinanceservice.com Thanks. M B Finance Services
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordonanţa 26/1994
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu