Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 276/C-93/CP din 21 februarie 2005

privind aprobarea Protocolului dintre Ministerul Justitiei - Oficiul National al Registrului Comertului si Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie privind schimbul de informatii

ACT EMIS DE: MINISTERUL JUSTITIEI


SmartCity3

              Nr. 276/C din 21 februarie 2005
              AGENTIA NATIONALA PENTRU INTREPRINDERI MICI SI MIJLOCII SI COOPERATIE
              Nr. 93/CP din 16 februarie 2005
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 194 din  8 martie 2005

    Avand in vedere dispozitiile art. 4 din Legea nr. 26/1990 privind registrul comertului, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,
    in conformitate cu dispozitiile art. 3 din Hotararea Guvernului nr. 913/2004 privind aprobarea taxelor si tarifelor pentru operatiunile efectuate de oficiile registrului comertului de pe langa tribunale,
    conform prevederilor art. 4 alin. (3) si (4) din Hotararea Guvernului nr. 753/2003 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, astfel cum a fost modificata si completata prin Hotararea Guvernului nr. 2.007/2004,
    in temeiul prevederilor art. 6 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 83/2005 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei si ale art. 5 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 753/2003, astfel cum a fost modificata si completata prin Hotararea Guvernului nr. 2.007/2004,

    ministrul justitiei si presedintele Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie emit urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Protocolul dintre Ministerul Justitiei - Oficiul National al Registrului Comertului si Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie privind schimbul de informatii, prevazut in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    Oficiul National al Registrului Comertului si oficiile registrului comertului de pe langa tribunale vor lua masurile necesare in vederea ducerii la indeplinire a prevederilor prezentului ordin.
    Art. 3
    Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                    p. Ministrul justitiei,
                    Katalin Barbara Kibedi,
                    secretar de stat

                    Presedintele Agentiei Nationale pentru
                    Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie,
                    Eugen Ovidiu Chirovici

    ANEXA 1

                                PROTOCOL
                     privind schimbul de informatii

    Incheiat intre:
    Ministerul Justitiei, cu sediul in Bucuresti, str. Apolodor nr. 17, sectorul 5, reprezentat prin doamna Monica Luisa Macovei, ministru,
    si
    Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, cu sediul in Bucuresti, str. Poterasi nr. 11, sectorul 4, reprezentata prin domnul Eugen Ovidiu Chirovici, presedinte,
    denumite in protocol parti, care au convenit incheierea prezentului protocol in urmatoarele conditii:

    1. Obiectul protocolului
    Obiectul prezentului protocol il constituie furnizarea de informatii din baza de date a registrului comertului central computerizat, in temeiul art. 4 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 753/2003 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, astfel cum a fost modificata si completata prin Hotararea Guvernului nr. 2.007/2004.

    2. Modalitatile de schimb si actualizare ale informatiilor detinute
    2.1. Ministerul Justitiei - Oficiul National al Registrului Comertului va furniza, cu titlu gratuit, situatiile statistice privind inregistrarea si radierea firmelor, structura firmelor in functie de provenienta capitalului [autohton, mixt (participare romana si straina), privat, regii autonome, companii nationale], forma juridica de inregistrare.
    2.2. Ministerul Justitiei - Oficiul National al Registrului Comertului va colabora cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie privind continuarea procesului de simplificare a inregistrarii si autorizarii firmelor.
    2.3. Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie se angajeaza sa utilizeze informatiile obtinute de la Ministerul Justitiei - Oficiul National al Registrului Comertului in scopul realizarii de rapoarte, analize, sinteze, precum si a raportului anual solicitat de Parlamentul si Guvernul Romaniei. Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie va pune la dispozitia Ministerului Justitiei - Oficiul National al Registrului Comertului materialele realizate.
    2.4. In materialele elaborate Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie va preciza sursa informatiilor.
    2.5. Schimbul de informatii se va realiza intre Ministerul Justitiei - Oficiul National al Registrului Comertului si Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie - Directia strategii, politici si analize pentru intreprinderi mici si mijlocii si integrare europeana, denumite in continuare subiecti.
    2.6. Modalitatile de schimb de informatii sunt: suport hartie, suport magnetic, electronic.
    2.7. Schimbul de informatii se va realiza pe calea cea mai rapida dintre modalitatile prevazute la pct. 2.6, disponibila la momentul efectuarii acestuia.

    3. Conditii exprese pentru schimbul de informatii
    3.1. Schimbul informatiilor se face pe baza de reciprocitate.
    3.2. In vederea stabilirii unor norme unitare de elaborare a nomenclatoarelor comune, precum si pentru identificarea unitara a agentilor economici, partile vor constitui grupe de lucru cu caracter permanent sau temporar.

    4. Asigurarea securitatii si confidentialitatii informatiilor
    Partile se obliga sa asigure securitatea si confidentialitatea informatiilor astfel obtinute, in conformitate cu legislatia specifica in vigoare.

    5. Dispozitii finale
    5.1. In realizarea prezentului protocol, partile sunt reprezentate prin subiectii definiti la pct. 2.5.
    5.2. Modificarea sau completarea prezentului protocol poate fi facuta, de comun acord, la initiativa scrisa a oricarei parti si va produce efectele la termenul stabilit de comun acord.
    5.3. Persoanele desemnate sa asigure indeplinirea si respectarea conditiilor de derulare a prezentului protocol sunt:
    - din partea Ministerului Justitiei - Oficiul National al Registrului Comertului: doamna Maria Fomin, director, telefon 327.34.32, e-mail: maria.fomin@onrc.ro;
    - din partea Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie: doamna Anca Popescu, director, telefon 336.14.51, e-mail: anca.popescu@mimmc.ro.
    5.4. Partile convin ca perioada de valabilitate a prezentului protocol sa fie de un an de la data semnarii de catre parti.
    5.5. Prelungirea prezentului protocol se poate face in mod tacit, pe noi perioade de cate un an, in conditiile in care nici una dintre parti nu invoca, cu 30 de zile inainte de expirarea duratei, incetarea acestuia.
    Incheiat in trei exemplare, cate unul pentru fiecare parte semnatara.

                    Ministrul justitiei,
                    Katalin Barbara Kibedi,
                    secretar de stat

                    Agentia Nationala pentru Intreprinderi
                    Mici si Mijlocii si Cooperatie
                    Eugen Ovidiu Chirovici
                    presedinte

                    Oficiul National al Registrului Comertului
                    Eugen Ghiulea,
                    directorSmartCity5

COMENTARII la Ordinul 93/2005

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 93 din 2005
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu