Ordinul Nr.84 din 13.04.2011privind aprobarea tarifelor pentru efectuarea lucrărilor de examinare a soiurilor pentru care se solicită înscrierea în Catalogul oficial naţional al soiurilor de plante de cultură din România şi în Lista recomandată a soiurilor, precum şi pentru verificarea purităţii varietale a soiurilor multiplicate ACT EMIS DE: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 276 din 20 aprilie 2011
Având în vedere Referatul de aprobare nr. 70.624 din 7 aprilie 2011 al Direcţiei generale politici în sectorul vegetal,în baza prevederilor art. 36 din Legea nr. 266/2002 privind producerea, prelucrarea, controlul şi certificarea calităţii, comercializarea seminţelor şi a materialului săditor, precum şi testarea şi înregistrarea soiurilor de plante, republicată,în temeiul prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 725/2010 privind reorganizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precum şi a unor structuri aflate în subordinea acestuia, cu modificările şi completările ulterioare,ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale emite prezentul ordin. Articolul 1Se aprobă tarifele pentru efectuarea lucrărilor de examinare a soiurilor pentru care se solicită înscrierea în Catalogul oficial naţional al soiurilor de plante de cultură din România şi în Lista recomandată a soiurilor, precum şi pentru verificarea purităţii varietale a soiurilor multiplicate, prevăzute în anexele nr. 1 şi 2, care fac parte integrantă din prezentul ordin. Articolul 2La data intrării în vigoare a prezentului ordin, Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 717/2008 privind aprobarea tarifelor pentru efectuarea lucrărilor de examinare a soiurilor pentru care se solicită înscrierea în Catalogul oficial naţional al soiurilor de plante de cultură din România, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 816 din 5 decembrie 2008, cu completările ulterioare, se abrogă. Articolul 3Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I. Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără ANEXA Nr. 1TARIFE pentru efectuarea lucrărilor de examinare a soiurilor pentru care se solicită înscrierea în Catalogul oficial naţional al soiurilor de plante de cultură din România şi în Lista recomandată a soiurilor, precum şi pentru verificarea purităţii varietale a soiurilor multiplicate Tarifele de testare pe specii (lei/an de testare, soi şi localitate)
Specia |
Teste efectuate * |
D.U.S. |
V.A.U. |
T. Pr. |
C. C. P. |
P. B. |
L.R. |
Înscrierea la testare pentru toate speciile |
|
210 lei/soi |
|
|
|
|
CULTURI DE CÂMP |
|
|
|
|
|
|
Cereale păioase de toamnă |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
|
Grâu de toamnă |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
500 |
Orz de toamnă |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
420 |
Orzoaică de toamnă |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
420 |
Cereale păioase de primăvară |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
|
Orzoaică de primăvară |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
420 |
Orez |
1595 |
1260 |
630 |
420 |
800 |
|
Porumb |
1050 |
380 |
190 |
125 |
525 |
460 |
Porumb modificat genetic |
1050 |
755 |
380 |
|
525 |
|
Sorg boabe |
1050 |
315 |
170 |
125 |
525 |
|
Mazăre |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
|
Fasole |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
|
Specia |
Teste efectuate * |
D.U.S. |
V.A.U. |
T. Pr. |
C. C. P. |
P. B. |
L.R. |
Soia |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
460 |
Soia modificată genetic |
1050 |
755 |
380 |
|
|
|
Floarea-soarelui |
925 |
380 |
190 |
125 |
460 |
460 |
Ricin |
1050 |
380 |
190 |
125 |
525 |
|
Rapiţă pentru ulei |
925 |
275 |
147 |
90 |
460 |
380 |
In pentru ulei |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
|
In + cânepă fibră |
925 |
315 |
170 |
125 |
460 |
|
Bumbac |
1050 |
380 |
190 |
125 |
525 |
|
Cartof |
1345 |
525 |
273 |
175 |
670 |
570 |
Sfeclă de zahăr |
925 |
380 |
190 |
125 |
460 |
|
Plante furajere anuale |
1050 |
380 |
190 |
150 |
525 |
|
Plante furajere perene |
1050 |
380 |
190 |
150 |
525 |
|
Lucernă |
1050 |
380 |
190 |
150 |
525 |
420 |
Sfeclă furajeră |
1050 |
315 |
170 |
125 |
525 |
|
Tutun |
1810 |
670 |
335 |
210 |
925 |
|
Plante medicinale şi aromatice |
1050 |
400 |
210 |
150 |
525 |
|
LEGUME DE CÂMP |
|
|
|
|
|
|
Varză timpurie, de vară şi conopidă |
1050 |
|
|
125 |
525 |
|
Varză de toamnă, creaţă, roşie şi gulie |
1050 |
|
|
105 |
525 |
|
Morcov |
1050 |
|
|
125 |
525 |
|
Pătrunjel, păstârnac, sfeclă roşie |
1050 |
|
|
105 |
525 |
|
Ridichi de lună |
525 |
|
|
85 |
275 |
|
Ridichi de vară-toamnă |
525 |
|
|
85 |
275 |
|
Ţelină |
1300 |
|
|
150 |
670 |
|
Ceapă ceaclama şi praz |
1050 |
|
|
125 |
525 |
|
Usturoi |
1050 |
|
|
105 |
525 |
|
Castraveţi şi dovlecei |
1300 |
|
|
150 |
670 |
|
Dovleac |
1050 |
|
|
125 |
525 |
|
Pepene galben |
1300 |
|
|
150 |
670 |
|
Pepene verde |
1300 |
|
|
150 |
670 |
|
Tomate nedeterminate |
1805 |
|
|
210 |
925 |
|
Tomate determinate şi vinete |
1555 |
|
|
150 |
800 |
|
Ardei |
1555 |
|
|
170 |
800 |
|
Mazăre şi bob |
800 |
|
|
105 |
400 |
|
Fasole pitică |
1050 |
|
|
125 |
525 |
|
Fasole urcătoare |
1554 |
|
|
170 |
800 |
|
Bame |
800 |
|
|
105 |
400 |
|
Salată |
1050 |
|
|
105 |
525 |
|
Spanac |
525 |
|
|
85 |
252 |
|
LEGUME PENTRU SERĂ |
|
|
|
|
|
|
Varză |
1300 |
|
|
|
650 |
|
Gulioare |
1300 |
|
|
|
650 |
|
Castraveţi lungi |
2080 |
|
|
|
1050 |
|
Castraveţi cornişon - ciclul I |
1830 |
|
|
|
925 |
|
Castraveţi cornişon - ciclul II |
1555 |
|
|
|
800 |
|
Tomate - ciclul I |
2310 |
|
|
|
1175 |
|
Specia |
Teste efectuate * |
D.U.S. |
V.A.U. |
T. Pr. |
C. C. P. |
P. B. |
L.R. |
Tomate - ciclul II |
2100 |
|
|
|
1050 |
|
Vinete |
1555 |
|
|
|
800 |
|
Ardei |
1830 |
|
|
|
925 |
|
Fasole urcătoare |
800 |
|
|
|
400 |
|
Salată |
800 |
|
|
|
400 |
|
LEGUME PENTRU SOLARII |
|
|
|
|
|
|
Varză |
800 |
|
|
|
400 |
|
Castraveţi cornişon |
800 |
|
|
|
400 |
|
Tomate |
1050 |
|
|
|
525 |
|
Vinete |
800 |
|
|
|
400 |
|
Ardei |
925 |
|
|
|
460 |
|
Fasole |
525 |
|
|
|
275 |
|
Salată |
525 |
|
|
|
275 |
|
POMI ŞI ARBUŞTI FRUCTIFERI |
|
|
|
|
|
|
Seminţoase |
630 |
|
|
|
|
|
Sâmburoase |
670 |
|
|
|
|
|
Nucifere |
630 |
|
|
|
|
|
Portaltoi |
545 |
|
|
|
|
|
Arbuşti fructiferi |
630 |
|
|
|
|
|
VIŢĂ-DE-VIE |
|
|
|
|
|
|
Soiuri pentru vin |
735 |
|
|
|
|
|
Soiuri pentru masă |
735 |
|
|
|
|
|
Portaltoi |
545 |
|
|
|
|
|
CĂPŞUN, HAMEI |
|
|
|
|
|
|
Căpşun |
630 |
|
|
|
|
|
Hamei |
735 |
|
|
|
|
|
PLANTE ORNAMENTALE |
|
|
|
|
|
|
Flori anuale |
630 |
|
|
|
|
|
Flori bienale |
630 |
|
|
|
|
|
Plante de seră |
1470 |
|
|
|
|
|
Arbuşti ornamentali |
630 |
|
|
|
|
|
SPECII ENERGETICE |
925 |
|
|
|
|
|
Testarea în câmp a rezistenţei la erbicide şi insecto-fungicide pentru soiurile aparţinând tuturor speciilor |
1.930 lei/soi |
|
|
Testarea în câmp a rezistenţei la dăunători pentru soiurile aparţinând tuturor speciilor |
1.930 lei/soi |
|
|
Tarife anuale de menţinere în Catalogul oficial naţional al soiurilor de plante de cultură din România: |
|
|
|
|
- anii I-V |
|
|
210 lei/soi |
|
|
- anii VI-X |
|
|
315 lei/soi |
|
|
- peste 10 ani |
|
|
420 lei/soi |
|
|
Eliberarea certificatului de înregistrare a soiului |
|
|
210 lei/soi |
|
|
Raport testare D.U.S.** |
|
|
1.010 lei/soi |
|
|
* - D.U.S. - distinctivitate, uniformitate, stabilitate; – V.A.U. - valoare agronomică şi de utilizare; – T. Pr. - teste preliminare; – C. C. P. - culturi comparative în condiţii de producţie; – P. B. - puritatea varietală a soiurilor - tarif/partidă; – L.R. - pentru Lista recomandată a soiurilor.** Eliberarea raportului D.U.S. privind un soi testat deja la Institutul de Stat pentru Testarea şi Înregistrarea Soiurilor (ISTIS), la solicitarea unei autorităţi [în conformitate cu reglementările Uniunii Internaţionale pentru Protecţia Noilor Soiuri de Plante (UPOV) şi Oficiului Comunitar pentru Soiurile de Plante (CPVO)]. Analize de laborator efectuate pentru stabilirea valorii agronomice şi de utilizare
Specia |
Denumirea analizei |
Metoda utilizată |
Lei/analiză |
Grâu comun, grâu dur, orz, secară, ovăz, soia, fasole, mazăre |
Determinarea umidităţii |
Uscare la etuvă |
45 |
Grâu comun, grâu dur, orz, secară, ovăz, soia, fasole, mazăre, arahide, plante furajere |
Determinarea conţinutului în proteine |
Metoda Kjeldahl |
85 |
Grâu comun |
Determinarea cenuşii totale |
Calcinare |
105 |
Grâu comun, grâu dur |
Determinarea glutenului umed, uscat şi a indicelui glutenic |
Metoda standardizată |
65 |
Grâu comun |
Farinograma |
Metoda standardizată |
105 |
Grâu comun |
Determinarea volumului pâinii |
Metoda standardizată |
45 |
Grâu comun |
Determinarea porozităţii pâinii |
Metoda standardizată |
45 |
Grâu comun |
Determinarea elasticităţii miezului pâinii |
Metoda standardizată |
45 |
Grâu comun |
Determinarea corpurilor străine |
Metoda standardizată |
45 |
Grâu comun |
Pregătirea probelor pentru analiză |
Metoda standardizată |
45 |
Grâu comun |
Determinarea indicelui de sedimentare |
Testul Zeleny - metoda standardizată |
45 |
Grâu comun, grâu dur |
Determinarea indicelui de cădere |
Testul Falling Number - metoda standardizată |
45 |
Fasole |
Procentul de coji |
Metoda standardizată |
45 |
Fasole, cartof |
Testul de fierbere |
Metoda standardizată |
45 |
Cartof |
Determinarea amidonului fizic |
Metoda standardizată |
45 |
Cartof |
Test de prăjire a cipsurilor |
Metoda standardizată |
65 |
Cartof |
Test de oxidare |
Metoda standardizată |
45 |
Plante oleaginoase şi porumb |
Determinarea în laborator a conţinutului în ulei pentru soiurile aparţinând tuturor speciilor |
Metoda standardizată |
65 |
ANEXA Nr. 2TARIFE pentru efectuarea lucrărilor de examinare a soiurilor pentru care se solicită înscrierea în Catalogul oficial naţional al soiurilor de plante de cultură din România şi în Lista recomandată a soiurilor, precum şi pentru verificarea purităţii varietale a soiurilor multiplicate Tarifele de testare pe specii (euro/an de testare, soi şi localitate)
Specia |
Teste efectuate * |
D.U.S. |
V.A.U. |
T. Pr. |
C. C. P. |
P. B. |
L.R. |
Înscrierea la testare pentru toate speciile |
|
50 euro/soi |
|
|
|
|
CULTURI DE CÂMP |
|
|
|
|
|
|
Cereale păioase de toamnă |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
|
Grâu de toamnă |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
120 |
Orz de toamnă |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
100 |
Orzoaică de toamnă |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
100 |
Cereale păioase de primăvară |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
|
Orzoaică de primăvară |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
100 |
Orez |
380 |
300 |
150 |
100 |
190 |
|
Porumb |
250 |
90 |
45 |
30 |
125 |
110 |
Specia |
Teste efectuate * |
D.U.S. |
V.A.U. |
T. Pr. |
C. C. P. |
P. B. |
L.R. |
Porumb modificat genetic |
250 |
180 |
90 |
|
125 |
|
Sorg boabe |
250 |
75 |
40 |
30 |
125 |
|
Mazăre |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
|
Fasole |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
|
Soia |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
110 |
Soia modificată genetic |
250 |
180 |
90 |
|
|
|
Floarea-soarelui |
220 |
90 |
45 |
30 |
110 |
110 |
Ricin |
250 |
90 |
45 |
30 |
125 |
|
Rapiţă pentru ulei |
220 |
65 |
35 |
22 |
110 |
90 |
In pentru ulei |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
|
In + cânepă fibră |
220 |
75 |
40 |
30 |
110 |
|
Bumbac |
250 |
90 |
45 |
30 |
125 |
|
Cartof |
320 |
125 |
65 |
42 |
160 |
135 |
Sfeclă de zahăr |
220 |
90 |
45 |
30 |
110 |
|
Plante furajere anuale |
250 |
90 |
45 |
35 |
125 |
|
Plante furajere perene |
250 |
90 |
45 |
35 |
125 |
|
Lucernă |
250 |
90 |
45 |
35 |
125 |
100 |
Sfeclă furajeră |
250 |
75 |
40 |
30 |
125 |
|
Tutun |
430 |
160 |
80 |
50 |
220 |
|
Plante medicinale şi aromatice |
250 |
95 |
50 |
35 |
125 |
|
LEGUME DE CÂMP |
|
|
|
|
|
|
Varză timpurie, de vară şi conopidă |
250 |
|
|
30 |
125 |
|
Varză de toamnă, creaţă, roşie şi gulie |
250 |
|
|
25 |
125 |
|
Morcov |
250 |
|
|
30 |
125 |
|
Pătrunjel, păstârnac, sfeclă roşie |
250 |
|
|
25 |
125 |
|
Ridichi de lună |
125 |
|
|
20 |
65 |
|
Ridichi de vară-toamnă |
125 |
|
|
20 |
65 |
|
Ţelină |
310 |
|
|
35 |
160 |
|
Ceapă ceaclama şi praz |
250 |
|
|
30 |
125 |
|
Usturoi |
250 |
|
|
25 |
125 |
|
Castraveţi şi dovlecei |
310 |
|
|
35 |
160 |
|
Dovleac |
250 |
|
|
30 |
125 |
|
Pepene galben |
310 |
|
|
35 |
160 |
|
Pepene verde |
310 |
|
|
35 |
160 |
|
Tomate nedeterminate |
430 |
|
|
50 |
220 |
|
Tomate determinate şi vinete |
370 |
|
|
35 |
190 |
|
Ardei |
370 |
|
|
40 |
190 |
|
Mazăre şi bob |
190 |
|
|
25 |
95 |
|
Fasole pitică |
250 |
|
|
30 |
125 |
|
Fasole urcătoare |
370 |
|
|
40 |
190 |
|
Specia |
Teste efectuate * |
D.U.S. |
V.A.U. |
T. Pr. |
C. C. P. |
P. B. |
L.R. |
Bame |
190 |
|
|
25 |
95 |
|
Salată |
250 |
|
|
25 |
125 |
|
Spanac |
125 |
|
|
20 |
60 |
|
LEGUME PENTRU SERĂ |
|
|
|
|
|
|
Varză |
310 |
|
|
|
155 |
|
Gulioare |
310 |
|
|
|
155 |
|
Castraveţi lungi |
495 |
|
|
|
250 |
|
Castraveţi cornişon - ciclul I |
435 |
|
|
|
220 |
|
Castraveţi cornişon - ciclul II |
370 |
|
|
|
190 |
|
Tomate - ciclul I |
550 |
|
|
|
280 |
|
Tomate - ciclul II |
500 |
|
|
|
250 |
|
Vinete |
370 |
|
|
|
190 |
|
Ardei |
435 |
|
|
|
220 |
|
Fasole urcătoare |
190 |
|
|
|
95 |
|
Salată |
190 |
|
|
|
95 |
|
LEGUME PENTRU SOLARII |
|
|
|
|
|
|
Varză |
190 |
|
|
|
95 |
|
Castraveţi cornişon |
190 |
|
|
|
95 |
|
Tomate |
250 |
|
|
|
125 |
|
Vinete |
190 |
|
|
|
95 |
|
Ardei |
220 |
|
|
|
110 |
|
Fasole |
125 |
|
|
|
65 |
|
Salată |
125 |
|
|
|
65 |
|
POMI ŞI ARBUŞTI FRUCTIFERI |
|
|
|
|
|
|
Seminţoase |
150 |
|
|
|
|
|
Sâmburoase |
160 |
|
|
|
|
|
Nucifere |
150 |
|
|
|
|
|
Portaltoi |
130 |
|
|
|
|
|
Arbuşti fructiferi |
150 |
|
|
|
|
|
VIŢĂ-DE-VIE |
|
|
|
|
|
|
Soiuri pentru vin |
175 |
|
|
|
|
|
Soiuri pentru masă |
175 |
|
|
|
|
|
Portaltoi |
130 |
|
|
|
|
|
CĂPŞUN, HAMEI |
|
|
|
|
|
|
Căpşun |
150 |
|
|
|
|
|
Hamei |
175 |
|
|
|
|
|
PLANTE ORNAMENTALE |
|
|
|
|
|
|
Flori anuale |
150 |
|
|
|
|
|
Flori bienale |
150 |
|
|
|
|
|
Plante de seră |
350 |
|
|
|
|
|
460 euro/soi460 euro/soi
Specia |
Teste efectuate * |
D.U.S. |
V.A.U. |
T. Pr. |
C. C. P. |
P. B. |
L.R. |
Plante de seră |
350 |
|
|
|
|
|
Arbuşti ornamentali |
150 |
|
|
|
|
|
SPECII ENERGETICE |
220 |
|
|
|
|
|
Testarea în câmp a rezistenţei la erbicide şi insecto-fungicide pentru soiurile aparţinând tuturor speciilor |
460 euro/soi |
|
|
Testarea în câmp a rezistenţei la dăunători pentru soiurile aparţinând tuturor speciilor |
460 euro/soi |
|
|
Tarife anuale de menţinere în Catalogul oficial naţional al soiurilor de plante de cultură din România: |
|
|
|
- anii I-V |
|
|
50 euro/soi |
|
|
- anii VI-X |
|
|
75 euro/soi |
|
|
- peste 10 ani |
|
|
100 euro/soi |
|
|
Eliberarea certificatului de înregistrare a soiului |
|
|
50 euro/soi |
|
|
Raport testare D.U.S.** |
|
|
240 euro/soi |
|
|
* - D.U.S. - distinctivitate, uniformitate, stabilitate; – V.A.U. - valoare agronomică şi de utilizare; – T. Pr. - teste preliminare; – C. C. P. - culturi comparative în condiţii de producţie; – P. B. - puritatea varietală a soiurilor - tarif/partidă; – L.R. - pentru Lista recomandată a soiurilor.** Eliberarea raportului D.U.S. privind un soi testat deja la Institutul de Stat pentru Testarea şi Înregistrarea Soiurilor (ISTIS), la solicitarea unei autorităţi [în conformitate cu reglementările Uniunii Internaţionale pentru Protecţia Noilor Soiuri de Plante (UPOV) şi Oficiului Comunitar pentru Soiurile de Plante (CPVO)]. Analize de laborator efectuate pentru stabilirea valorii agronomice şi de utilizare
Specia |
Denumirea analizei |
Metoda utilizată |
Euro/analiză |
Grâu comun, grâu dur, orz, secară, ovăz, soia, fasole, mazăre |
Determinarea umidităţii |
Uscare la etuvă |
10 |
Grâu comun, grâu dur, orz, secară, ovăz, soia, fasole, mazăre, arahide, plante furajere |
Determinarea conţinutului în proteine |
Metoda Kjeldahl |
20 |
Grâu comun |
Determinarea cenuşii totale |
Calcinare |
25 |
Grâu comun, grâu dur |
Determinarea glutenului umed, uscat şi a indicelui glutenic |
Metoda standardizată |
15 |
Grâu comun |
Farinograma |
Metoda standardizată |
25 |
Grâu comun |
Determinarea volumului pâinii |
Metoda standardizată |
10 |
Grâu comun |
Determinarea porozităţii pâinii |
Metoda standardizată |
10 |
Grâu comun |
Determinarea elasticităţii miezului pâinii |
Metoda standardizată |
10 |
Grâu comun |
Determinarea corpurilor străine |
Metoda standardizată |
10 |
Grâu comun |
Pregătirea probelor pentru analiză |
Metoda standardizată |
10 |
Grâu comun |
Determinarea indicelui de sedimentare |
Testul Zeleny - metoda standardizată |
10 |
Grâu comun, grâu dur |
Determinarea indicelui de cădere |
Testul Falling Number - metoda standardizată |
10 |
Fasole |
Procentul de coji |
Metoda standardizată |
10 |
Fasole, cartof |
Testul de fierbere |
Metoda standardizată |
10 |
Cartof |
Determinarea amidonului fizic |
Metoda standardizată |
10 |
Cartof |
Test de prăjire a cipsurilor |
Metoda standardizată |
15 |
Cartof |
Test de oxidare |
Metoda standardizată |
10 |
Plante oleaginoase şi porumb |
Determinarea în laborator a conţinutului în ulei pentru soiurile aparţinând tuturor speciilor |
Metoda standardizată |
15 |
|
ANONIM a comentat
Decretul 139 2005
HIRE A GENUINE HACKER TO RECOVER YOUR LOST FUNDS
Hello everyone, The Cryptocurrency world is very volatile and a lot of individuals have lost their crypto assets to online scams . I was also a victim. Last October I was contacted by a broker who convinced me to invest in Crypto. I made an initial investment of € 875,000. I followed their instructions. For TWO months now I have been trying to contact them all day, but I got no response. God is so kind. I followed a broadcast that teaches on how these recovery experts called THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT. Help individuals recover their lost funds back. I contacted the email provided for consultation, to help me recover my funds. I contacted them. These cryptocurrency recovery experts saved my life by helping me recover all my losses in just nine hours. I provided necessary requirements and relative information to complete the successful recovery of my crypto funds. I was filled with joy asI got my everything back. I really can't tell how happy I am. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back, you can contact them today through their hotline at:
WhatsApp +1(520)200-2320)
(support@thehackangels.com).
(www.thehackangels.com)
If you're in London, you can even visit them in person at their office located at 45-46 Red Lion Street, London WC1R 4PF, UK. They’re super helpful and really know their stuff! Don’t hesitate to reach out if you need help.
|
ANONIM a comentat
Decretul 139 2005
HIRE A GENUINE HACKER TO RECOVER YOUR LOST FUNDS
Hello everyone, The Cryptocurrency world is very volatile and a lot of individuals have lost their crypto assets to online scams . I was also a victim. Last October I was contacted by a broker who convinced me to invest in Crypto. I made an initial investment of € 875,000. I followed their instructions. For TWO months now I have been trying to contact them all day, but I got no response. God is so kind. I followed a broadcast that teaches on how these recovery experts called THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT. Help individuals recover their lost funds back. I contacted the email provided for consultation, to help me recover my funds. I contacted them. These cryptocurrency recovery experts saved my life by helping me recover all my losses in just nine hours. I provided necessary requirements and relative information to complete the successful recovery of my crypto funds. I was filled with joy asI got my everything back. I really can't tell how happy I am. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back, you can contact them today through their hotline at:
WhatsApp +1(520)200-2320)
(support@thehackangels.com).
(www.thehackangels.com)
If you're in London, you can even visit them in person at their office located at 45-46 Red Lion Street, London WC1R 4PF, UK. They’re super helpful and really know their stuff! Don’t hesitate to reach out if you need help.
|
ANONIM a comentat
Decretul 139 2005
HIRE A GENUINE HACKER TO RECOVER YOUR LOST FUNDS
Hello everyone, The Cryptocurrency world is very volatile and a lot of individuals have lost their crypto assets to online scams . I was also a victim. Last October I was contacted by a broker who convinced me to invest in Crypto. I made an initial investment of € 875,000. I followed their instructions. For TWO months now I have been trying to contact them all day, but I got no response. God is so kind. I followed a broadcast that teaches on how these recovery experts called THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT. Help individuals recover their lost funds back. I contacted the email provided for consultation, to help me recover my funds. I contacted them. These cryptocurrency recovery experts saved my life by helping me recover all my losses in just nine hours. I provided necessary requirements and relative information to complete the successful recovery of my crypto funds. I was filled with joy asI got my everything back. I really can't tell how happy I am. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back, you can contact them today through their hotline at:
WhatsApp +1(520)200-2320)
(support@thehackangels.com).
(www.thehackangels.com)
If you're in London, you can even visit them in person at their office located at 45-46 Red Lion Street, London WC1R 4PF, UK. They’re super helpful and really know their stuff! Don’t hesitate to reach out if you need help.
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
ANONIM a comentat
Raport 1937 2021
Obțineți creditul în 24 de ore
În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
|
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 84/2011
|