Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 229/535 din 26 martie 2003

privind aprobarea Normelor si procedurilor pentru punerea la dispozitie, de catre Regia Nationala a Padurilor, a masei lemnoase pe picior ce se aloca Agentiei Nationale pentru Locuinte in scopul construirii de locuinte pentru tinerii proveniti din institutii de ocrotire sociala si care au implinit varsta de 18 ani

ACT EMIS DE: MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTATIEI SI PADURILOR


SmartCity3

              Nr. 229 din 26 martie 2003
              MINISTERUL LUCRARILOR PUBLICE, TRANSPORTURILOR SI LOCUINTEI
              Nr. 535 din 7 aprilie 2003
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 310 din  8 mai 2003

    In temeiul art. 21^1 din Normele metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 962/2001, cu modificarile si completarile ulterioare,
    in baza prevederilor art. 9 alin. (6) din Hotararea Guvernului nr. 362/2002 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 4 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 3/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei,

    ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor si ministrul lucrarilor publice, transporturilor si locuintei emit urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Normele si procedurile pentru punerea la dispozitie, de catre Regia Nationala a Padurilor, a masei lemnoase pe picior ce se aloca Agentiei Nationale pentru Locuinte in scopul construirii de locuinte pentru tinerii proveniti din institutii de ocrotire sociala si care au implinit varsta de 18 ani, prevazute in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    Regia Nationala a Padurilor si Agentia Nationala pentru Locuinte vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
    Art. 3
    Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

             Ministrul agriculturii, alimentatiei si padurilor,
                                 Ilie Sarbu

      p. Ministrul lucrarilor publice, transporturilor si locuintei,
                               Traian Panait,
                              secretar de stat

    ANEXA 1

                             NORME SI PROCEDURI
pentru punerea la dispozitie, de catre Regia Nationala a Padurilor, a masei lemnoase pe picior ce se aloca Agentiei Nationale pentru Locuinte in scopul construirii de locuinte pentru tinerii proveniti din institutii de ocrotire sociala si care au implinit varsta de 18 ani

    Art. 1
    Obiectul de reglementare al prezentelor norme si proceduri il constituie modalitatea prin care cantitatea de masa lemnoasa pe picior din padurile proprietate a statului, administrate de Regia Nationala a Padurilor, alocata prin hotarare a Guvernului, se pune la dispozitie Agentiei Nationale pentru Locuinte pentru realizarea de locuinte cu caracter social, destinate inchirierii, pentru tinerii proveniti din institutii de ocrotire sociala si care au implinit varsta de 18 ani, conform prevederilor art. 24^1 din Legea nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 21^1 din Normele metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 962/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 2
    (1) Pana la data de 1 august anterioara anului pentru care se aloca masa lemnoasa, Agentia Nationala pentru Locuinte va comunica Regiei Nationale a Padurilor necesarul de masa lemnoasa pe picior pe judete, stabilit in conformitate cu specificatiile tehnice din proiectele de executie a locuintelor. Pentru anul 2003 acest termen este de 7 zile de la intrarea in vigoare a prezentelor norme si proceduri.
    (2) Necesarul de masa lemnoasa pe picior se stabileste avandu-se in vedere sortimentele dimensionale corespunzatoare actelor de punere in valoare a masei lemnoase.
    Art. 3
    (1) Regia Nationala a Padurilor repartizeaza unitatilor din structura sa volumul de masa lemnoasa pe picior aprobat prin hotarare a Guvernului pentru construirea de locuinte cu caracter social, corelat cu repartizarea comunicata de Agentia Nationala pentru Locuinte conform prevederilor art. 2, tinand seama de structura si amplasarea masei lemnoase puse in valoare, cu respectarea prevederilor amenajamentelor silvice.
    (2) Repartizarea prevazuta la alin. (1) se comunica unitatilor silvice pana la data anuntarii licitatiilor organizate in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 1.081/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea si desfasurarea licitatiilor pentru dobandirea de catre agentii economici care au activitate in domeniul prelucrarii lemnului in produse finite a dreptului de a incheia contracte de vanzare-cumparare pe termen lung a masei lemnoase cu Regia Nationala a Padurilor.
    Art. 4
    (1) In functie de cantitatile repartizate de Regia Nationala a Padurilor conform prevederilor art. 3 alin. (1), unitatile din subordinea acesteia stabilesc partizile din care se realizeaza masa lemnoasa respectiva.
    (2) Listele partizilor respective, valoarea si esalonarea la taiere se comunica Regiei Nationale a Padurilor in termen de maximum 10 zile de la data primirii repartitiei, dar nu mai tarziu de data de 1 octombrie a fiecarui an.
    Art. 5
    (1) Regia Nationala a Padurilor incheie cu Agentia Nationala pentru Locuinte protocolul de punere la dispozitie a masei lemnoase pe picior pentru construirea locuintelor cu caracter social.
    (2) Masa lemnoasa pe picior aprobata se pune la dispozitie Agentiei Nationale pentru Locuinte in mod gratuit, de catre Regia Nationala a Padurilor, prin unitatile sale, in conformitate cu prevederile art. 24^1 alin. (2) din Legea nr. 152/1998, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 21^1 din Normele metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 962/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (3) Protocolul prevazut la alin. (1) cuprinde lista partizilor alocate si valoarea acestora, calculata ca pret de pornire la licitatiile de masa lemnoasa in conformitate cu prevederile legale, precum si caietele de sarcini privind exploatarea masei lemnoase pentru fiecare partida si esalonarea la taiere a fiecarei partizi.
    Art. 6
    (1) Exploatarea masei lemnoase pe picior se asigura de catre Agentia Nationala pentru Locuinte, care incheie in acest sens contracte de prestari de servicii cu agenti economici atestati in activitatea de exploatare a lemnului, conform prevederilor legale referitoare la achizitiile publice. Prin aceste contracte agentii economici selectati sunt abilitati sa primeasca in numele Agentiei Nationale pentru Locuinte masa lemnoasa pe picior de la unitatile Regiei Nationale a Padurilor, sa efectueze lucrarile de exploatare a acesteia si sa furnizeze beneficiarilor nominalizati de Agentia Nationala pentru Locuinte sortimentele lemnoase obtinute.
    (2) Agentii economici selectati conform prevederilor alin. (1) vor fi imputerniciti in scris de catre Agentia Nationala pentru Locuinte pentru primirea masei lemnoase pe picior de la unitatile Regiei Nationale a Padurilor si pentru exploatarea acesteia, cu respectarea prevederilor din caietele de sarcini si a reglementarilor silvice in vigoare.
    (3) Agentia Nationala pentru Locuinte comunica Regiei Nationale a Padurilor, pana la data de 15 ianuarie a fiecarui an, agentii economici cu care a incheiat contracte pentru exploatarea masei lemnoase aferente anului respectiv, precum si partizile pentru care acestia au dreptul sa reprezinte Agentia Nationala pentru Locuinte. Pentru anul 2003 data limita pana la care Agentia Nationala pentru Locuinte comunica lista agentilor economici este 1 octombrie.
    (4) In activitatea de exploatare a masei lemnoase agentul economic este direct responsabil de respectarea normelor tehnice specifice regimului silvic si a prevederilor din caietul de sarcini, acest fapt fiind in mod obligatoriu inscris in contractul economic pe care Agentia Nationala pentru Locuinte il incheie cu fiecare agent economic.
    Art. 7
    (1) Autorizarea exploatarii si predarea parchetelor se fac de catre ocolul silvic, la solicitarea scrisa a fiecarui agent economic imputernicit de catre Agentia Nationala pentru Locuinte, solicitare care se depune la sediul ocolului silvic inainte de termenul prevazut pentru inceperea exploatarii fiecarei partizi.
    (2) In situatia in care, in termen de 15 zile de la data prevazuta in esalonare ca data de incepere a exploatarii, agentul economic imputernicit de Agentia Nationala pentru Locuinte nu se prezinta pentru ridicarea autorizatiei de exploatare, Regia Nationala a Padurilor este considerata libera de sarcini pentru partida respectiva si va lua masurile legale de valorificare a acesteia.
    (3) Masa lemnoasa neexploatata ca urmare a situatiei prevazute la alin. (2) diminueaza volumul alocat Agentiei Nationale pentru Locuinte pentru anul respectiv.SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 229/2003

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 229 din 2003
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 140 2016
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Însă MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm firme de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Norma 8 2020
    Sunt atât de încântat că am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am primit un împrumut ... Am încercat un serviciu diferit, dar nu am putut niciodată să obțin un împrumut de la acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente, iar la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după întâlnirea cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 € Euro acum afacerea mea merge bine și vreau să știți toate acestea astăzi, deoarece sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi din toată lumea. Luați legătura cu aceștia și nu pierdeți timp cu acești creditori contactați cu drag acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    GET Rich with ATM CARD BLANC ... Whatsapp: +18033921735 Vreau să depun mărturie despre cardurile de ATM-uri Dark Web care pot retrage bani de la orice mașini de ATM din întreaga lume. Am fost foarte sărac înainte și nu am nicio treabă. Am văzut atât de multe mărturii despre modul în care hackerii Dark Web le trimit cardul gol ATM și îl folosesc pentru a colecta bani în orice mașină ATM și a deveni bogat. (darkwebblankatmcard@gmail.com) Le trimit prin e-mail și mi-au trimis cardul bancomat gol. L-am folosit pentru a obține 120.000 de euro. retrageți maxim 5.000 EUR zilnic. Dark Web dă cartea doar pentru a ajuta săracii. Păstrați și luați bani direct de pe orice seif de mașină ATM folosind cardul programat ATM care rulează în modul automat. E-mail: darkwebblankatmcard@gmail.com Text & Call sau WhatsApp: +18033921735
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    * Utilizați această perioadă de blocare pentru a investi și a începe să câștigați direct de acasă ..... Inbox me pentru a începe! * Investiți 300 € pentru a câștiga 3000 € Investiți 400 € pentru a câștiga 4000 € Investiți 500 € pentru a câștiga 5000 € Investiți 600 EUR pentru a câștiga 6000 € Investiți 700 € pentru a câștiga 7000 € Investiți 8000 EUR pentru a câștiga 80 000 EUR Investiți 9000 EUR pentru a câștiga 90.000 € Totul în 7 zile de profit și plata de 100% este asigurată. Dacă sunteți interesat să investiți cu noi, contactați-ne acum prin WhatsApp +15022064419 sau prin e-mail tradewithcarlos2156@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 817 2017
    Sunt Brette M. Wagner, un creditor privat care acordă împrumuturi persoanelor fizice, companiilor și instituțiilor guvernamentale cu o dobândă scăzută de 3%. Știm că există o mulțime de familii care trăiesc din salariu și altele care nu pot avea grijă de obligațiile lor financiare și din acest motiv, sunt aici pentru restaurare financiară. Ofer o gamă largă de servicii financiare care include: Planificarea afacerilor, Finanțe comerciale și de dezvoltare, Proprietăți și credite ipotecare, Împrumuturi de consolidare a creanțelor, Împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi private, Refinanțare la domiciliu, Împrumuturi hoteliere, împrumuturi pentru studenți etc. Răspundeți imediat prin e-mail de mai jos pentru mai multe informatii. E-mail: (brettewagnerfinancialservice@gmail.com)
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu