Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 2159 din 15 noiembrie 2010

privind publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, a Acordului dintre Guvernul României si Guvernul Republicii Moldova cu privire la deschiderea si functionarea Institutului Cultural Român „Minai Eminescu" de la Chisinau, încheiat în forma simplificata, prin schimb de note verbale, semnate la Chisinau la 23 septembrie 2010 si 12 octombrie 2010

ACT EMIS DE: MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 800 din 30 noiembrie 2010



Având în vedere ca acordul de mai jos se aplica provizoriu de la data de 12 octombrie 2010, în conformitate cu prevederile sale,

în baza art. 4 alin. (5) din Hotarârea Guvernului nr. 100/2004 privind organizarea si functionarea Ministerului Afacerilor Externe, cu modificarile si completarile ulterioare,

în temeiul art. 28 alin. (2) din Legea nr. 590/2003 privind tratatele,

ministrul afacerilor externe emite prezentul ordin.

Articol unic. - Se publica în Monitorul Oficial al României, Partea I, Acordul dintre Guvernul României si Guvernul Republicii Moldova cu privire la deschiderea si functionarea Institutului Cultural Român „Minai Eminescu" de la Chisinau, încheiat în forma simplificata, prin schimb de note verbale, semnate la Chisinau la 23 septembrie 2010 si 12 octombrie 2010.

Ministrul afacerilor externe,

Teodor Baconschi

Str. Bucuresti nr. 66/1

Telefon:

00373-22-213.037

00373-22-211.810

Fax:     

00372-22-228.129

http:/www.chisinau.mae.ro

Nr. 4.687

Ambasada României în Republica Moldova prezinta salutul sau Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova si are onoarea sa îi propuna, în numele Guvernului României, încheierea unui acord pentru deschiderea si functionarea Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu" de la Chisinau, cu urmatorul continut:

1.  Guvernul României si Guvernul Republicii Moldova sunt de acord cu deschiderea si functionarea Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu" de la Chisinau, Republica Moldova.

2. Activitatea institutului se desfasoara în baza dispozitiilor prezentului acord si a altor norme uzitate în dreptul international, în conformitate cu legislatia interna a statului trimitator si a statului de resedinta.

3.  Institutul poate înfiinta filiale în alte orase ale statului de resedinta, în conformitate cu legislatia în vigoare a acestui stat.

4.  Institutul este subordonat Ministerului Afacerilor Externe al României si Institutului Cultural Român din România, în conformitate cu legislatia româna în vigoare.

5. In scopul realizarii activitatii lui, institutul poate stabili relatii directe cu ministerele, cu alte institutii si organizatii de stat, cu misiunile diplomatice, cu autoritatile locale, cu organizatii neguvernamentale, cu persoane fizice si juridice ale statului de resedinta. Institutul poate desfasura activitati atât în sediul sau, cât si în afara lui.

6.  Principalele obiective ale institutului sunt:

a) organizarea de si participarea la evenimente culturale si educationale, precum expozitii, proiectii cinematografice, spectacole, concerte, prezentari, festivaluri, ateliere de creatie si altele, precum si seminarii, conferinte si alte proiecte complexe;

b) înfiintarea de biblioteci si mediateci cu sali de lectura si servicii de împrumut de carti, periodice si alte produse tiparite si orice alt tip de material cu caracter cultural, stiintific, educativ si informativ, pe orice suport;

c)   publicarea si difuzarea de programe informative si promotionale si orice alt material cultural, stiintific sau educativ;

d)  organizarea de si participarea la alte activitati similare, care au legatura cu obiectivele institutului.

7.  Institutul are dreptul de a îndeplini, în conformitate cu legislatia statului de resedinta, acte juridice necesare realizarii obiectivelor enumerate la pct. 6 al prezentului acord, respectiv:

a) sa deschida conturi bancare;

b) sa încheie contracte;

c) sa exercite alte drepturi si sa îsi asume alte obligatii necesare îndeplinirii obiectivelor sale.

8. Partea primitoare garanteaza accesul liber al publicului la activitatile organizate de institut, fie în localurile proprii, fie în afara acestora. Institutul poate folosi orice mijloc de difuzare permis de legislatia statului primitor pentru a face cunoscute publicului activitatile sale.

9. Institutul este o institutie nonprofit si nu îsi propune ca scop obtinerea de beneficii din desfasurarea activitatii sale. In acelasi timp, pentru acoperirea unei parti din cheltuieli, institutul poate:

a)  percepe o plata pentru participarea la manifestarile pe care le organizeaza;

b) vinde publicatii periodice, cataloage, afise, programe, carti, tablouri originale si reproduceri, materiale audiovideo, precum si materiale didactice, indiferent de procedeul de înregistrare a informatiilor, alte obiecte care au tangenta cu manifestarile pe care le organizeaza, cu conditia ca acest aspect sa nu dauneze normelor activitatii comerciale si sa nu încalce legislatia fiscala si vamala si drepturile detinatorilor de proprietate intelectuala;

c) avea în incinta librarii, chioscuri de suveniruri, cafenele si cofetarii, în conformitate cu legislatia statului de resedinta.

10.  Partea primitoare va facilita crearea conditiilor necesare pentru functionarea corespunzatoare a institutului si pentru realizarea obiectivelor acestuia. Partea trimitatoare suporta toate costurile administrative.

11.  Partea trimitatoare îsi rezolva singura problemele de angajare a personalului institutului. Personalul poate fi constituit din cetateni ai statului trimitator, ai statului de resedinta sau ai unui stat tert. In ultimul caz, numirea trebuie sa fie convenita cu organele competente ale statului de resedinta.

Directorul si directorul adjunct ai institutului sunt membri ai personalului diplomatic al ambasadei statului trimitator si beneficiaza de toate privilegiile si imunitatile diplomatice, scutirile fiscale si facilitatile prevazute în Conventia privind relatiile diplomatice, semnata la Viena la 18 aprilie 1961, atunci când statul partii trimitatoare, pe cale diplomatica, îi notifica drept membri ai personalului sau diplomatic.

Membrii personalului institutului care sunt cetateni ai statului trimitator sau ai unui stat tert si nu au drept de sedere permanenta în statul de resedinta sunt scutiti de necesitatea obtinerii aprobarilor pentru desfasurarea unei activitati de munca pe teritoriul statului de resedinta, în conditiile prevazute de legislatia statului de resedinta.

Membrilor personalului institutului si membrilor familiilor acestora care sunt cetateni ai statului trimitator si nu au drept de sedere permanenta în statul de resedinta le este aplicabila legislatia muncii si legislatia de securitate sociala din statul trimitator.

Membrilor personalului institutului si membrilor familiilor acestora care sunt cetateni ai statului de resedinta sau care au drept de sedere permanenta în statul de resedinta le este aplicabila legislatia muncii si legislatia de securitate sociala din statul de resedinta.

Membrilor personalului institutului si membrilor familiilor acestora care sunt cetateni ai unui stat tert si nu au drept de sedere permanenta în statul de resedinta le este aplicabila legislatia muncii si legislatia de securitate sociala din statul de resedinta, în conditiile tratatelor si conventiilor bilaterale si ale normelor dreptului international.

Partea trimitatoare va informa partea primitoare pe cale diplomatica despre membrii personalului trimisi sau angajati la institut, precum si despre începerea sau încetarea activitatii acestora.

12.  Partea primitoare, în conformitate cu legislatia proprie, va permite membrilor personalului statului trimitator si membrilor familiilor lor, care locuiesc împreuna cu acestia pe perioada mandatului de activitate în institut, admiterea temporara a bunurilor pentru folosinta personala si de familie, inclusiv a bunurilor necesare instalarii, cu conditia returnarii, cu scutire de plata a taxelor vamale. Obiectele mentionate în prezentul articol pot fi înstrainate, în conformitate cu legislatia statului de resedinta, numai cu aprobarea autoritatilor vamale competente. Facilitatile prevazute în prezentul articol nu se aplica persoanelor din rândul angajatilor institutului care sunt cetateni ai statului de resedinta sau persoanelor care au resedinta permanenta pe teritoriul lui.

13.   Impozitele pe venitul si bunurile institutului si ale personalului acestuia sunt reglementate de legislatiile partilor, precum si de prevederile Conventiei dintre Guvernul României si Guvernul Republicii Moldova pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit si pe capital, semnata la Chisinau la 21 februarie 1995.

14.  Partea primitoare permite institutului, în conformitate cu legislatia în vigoare pe teritoriul statului sau, introducerea în regim de admitere temporara, cu exonerare totala de taxe de import, a bunurilor necesare pentru desfasurarea activitatii institutului. Aceste bunuri pot fi înstrainate, în conditiile prevazute de legislatia statului de resedinta, cu aprobarea autoritatilor vamale competente.

15. In conformitate cu legislatia nationala, partea primitoare întocmeste, în cel mai scurt timp posibil, permisele de sedere sau elibereaza alte documente asemanatoare pentru membrii personalului institutului si pentru membrii de familie care locuiesc împreuna cu acestia.

16.  Prezentul acord se încheie pe perioada nelimitata. Daca  propunerile  sunt considerate  acceptabile  pentru Guvernul Republicii Moldova, Ministerul Afacerilor Externe al României are onoarea sa propuna ca prezenta nota si nota verbala de raspuns sa constituie un acord între cele doua guverne privind deschiderea si functionarea Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu" de la Chisinau, care se va aplica provizoriu de la data primirii notei verbale de raspuns si va intra în vigoare la data primirii de catre partea româna a notei referitoare la îndeplinirea de catre partea Republica Moldova a procedurilor interne necesare pentru intrarea în vigoare a acestuia.

Ambasada României în Republica Moldova foloseste acest prilej pentru a reînnoi Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova expresia înaltei sale consideratii.

Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova

Nr. DI-04/2-16.923

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova prezinta salutul sau Ambasadei României în Republica Moldova si are onoarea de a-i confirma primirea Notei verbale a onoratei ambasade nr. 4.687 din 23 septembrie 2010, cu urmatorul continut:

„Ambasada României în Republica Moldova prezinta salutul sau Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova si are onoarea sa îi propuna, în numele Guvernului României, încheierea unui acord pentru deschiderea si functionarea Institutului Cultural Român «Mihai Eminescu» de la Chisinau, cu urmatorul continut:

1.  Guvernul României si Guvernul Republicii Moldova sunt de acord cu deschiderea si functionarea Institutului Cultural Român «Mihai Eminescu» de la Chisinau, Republica Moldova.

2. Activitatea institutului se desfasoara în baza dispozitiilor prezentului acord si a altor norme uzitate în dreptul international, în conformitate cu legislatia interna a statului trimitator si a statului de resedinta.

3.  Institutul poate înfiinta filiale în alte orase ale statului de resedinta, în conformitate cu legislatia în vigoare a acestui stat.

4.  Institutul este subordonat Ministerului Afacerilor Externe al României si Institutului Cultural Român din România, în conformitate cu legislatia româna în vigoare.

5. In scopul realizarii activitatii lui, institutul poate stabili relatii directe cu ministerele, cu alte institutii si organizatii de stat, cu misiunile diplomatice, cu autoritatile locale, cu organizatii neguvernamentale, cu persoane fizice si juridice ale statului de resedinta. Institutul poate desfasura activitati atât în sediul sau, cât si în afara lui.

6.  Principalele obiective ale institutului sunt:

a) organizarea de si participarea la evenimente culturale si educationale, precum expozitii, proiectii cinematografice, spectacole, concerte, prezentari, festivaluri, ateliere de creatie si altele, precum si seminarii, conferinte si alte proiecte complexe;

b) înfiintarea de biblioteci si mediateci cu sali de lectura si servicii de împrumut de carti, periodice si alte produse tiparite si orice alt tip de material cu caracter cultural, stiintific, educativ si informativ, pe orice suport;

c)   publicarea si difuzarea de programe informative si promotionale si orice alt material cultural, stiintific sau educativ;

d)  organizarea de si participarea la alte activitati similare, care au legatura cu obiectivele institutului.

7.  Institutul are dreptul de a îndeplini, în conformitate cu legislatia statului de resedinta, acte juridice necesare realizarii obiectivelor enumerate la pct. 6 al prezentului acord, respectiv:

a) sa deschida conturi bancare;

b) sa încheie contracte;

c)  sa exercite alte drepturi si sa îsi asume alte obligatii necesare îndeplinirii obiectivelor sale.

8. Partea primitoare garanteaza accesul liber al publicului la activitatile organizate de institut, fie în localurile proprii, fie în afara acestora. Institutul poate folosi orice mijloc de difuzare permis de legislatia statului primitor pentru a face cunoscute publicului activitatile sale.

9. Institutul este o institutie nonprofit si nu îsi propune ca scop obtinerea de beneficii din desfasurarea activitatii sale. In acelasi timp, pentru acoperirea unei parti din cheltuieli, institutul poate:

a)  percepe o plata pentru participarea la manifestarile pe care le organizeaza;

b) vinde publicatii periodice, cataloage, afise, programe, carti, tablouri originale si reproduceri, materiale audiovideo, precum si materiale didactice, indiferent de procedeul de înregistrare a informatiilor, alte obiecte care au tangenta cu manifestarile pe care le organizeaza, cu conditia ca acest aspect sa nu dauneze normelor activitatii comerciale si sa nu încalce legislatia fiscala si vamala si drepturile detinatorilor de proprietate intelectuala;

c) avea în incinta librarii, chioscuri de suveniruri, cafenele si cofetarii, în conformitate cu legislatia statului de resedinta.

10.  Partea primitoare va facilita crearea conditiilor necesare pentru functionarea corespunzatoare a institutului si pentru realizarea obiectivelor acestuia. Partea trimitatoare suporta toate costurile administrative.

11.  Partea trimitatoare îsi rezolva singura problemele de angajare a personalului institutului. Personalul poate fi constituit din cetateni ai statului trimitator, ai statului de resedinta sau ai unui stat tert. In ultimul caz, numirea trebuie sa fie convenita cu organele competente ale statului de resedinta.

Directorul si directorul adjunct ai institutului sunt membri ai personalului diplomatic al ambasadei statului trimitator si beneficiaza de toate privilegiile si imunitatile diplomatice, scutirile fiscale si facilitatile prevazute în Conventia privind relatiile diplomatice, semnata la Viena la 18 aprilie 1961, atunci când statul partii trimitatoare, pe cale diplomatica, îi notifica drept membri ai personalului sau diplomatic.

Membrii personalului institutului care sunt cetateni ai statului trimitator sau ai unui stat tert si nu au drept de sedere permanenta în statul de resedinta sunt scutiti de necesitatea obtinerii aprobarilor pentru desfasurarea unei activitati de munca pe teritoriul statului de resedinta, în conditiile prevazute de legislatia statului de resedinta.

Membrilor personalului institutului si membrilor familiilor acestora care sunt cetateni ai statului trimitator si nu au drept de sedere permanenta în statul de resedinta le este aplicabila legislatia muncii si legislatia de securitate sociala din statul trimitator.

Membrilor personalului institutului si membrilor familiilor acestora care sunt cetateni ai statului de resedinta sau care au drept de sedere permanenta în statul de resedinta le este aplicabila legislatia muncii si legislatia de securitate sociala din statul de resedinta.

Membrilor personalului institutului si membrilor familiilor acestora care sunt cetateni ai unui stat tert si nu au drept de sedere permanenta în statul de resedinta le este aplicabila legislatia muncii si legislatia de securitate sociala din statul de resedinta, în conditiile tratatelor si conventiilor bilaterale si ale normelor dreptului international.

Partea trimitatoare va informa partea primitoare pe cale diplomatica despre membrii personalului trimisi sau angajati la institut, precum si despre începerea sau încetarea activitatii acestora.

12.  Partea primitoare, în conformitate cu legislatia proprie, va permite membrilor personalului statului trimitator si membrilor familiilor lor, care locuiesc împreuna cu acestia pe perioada mandatului de activitate în institut, admiterea temporara a bunurilor pentru folosinta personala si de familie, inclusiv a bunurilor necesare instalarii, cu conditia returnarii, cu scutire de plata a taxelor vamale. Obiectele mentionate în prezentul articol pot fi înstrainate, în conformitate cu legislatia statului de resedinta, numai cu aprobarea autoritatilor vamale competente. Facilitatile prevazute în prezentul articol nu se aplica persoanelor din rândul angajatilor institutului care sunt cetateni ai statului de resedinta sau persoanelor care au resedinta permanenta pe teritoriul lui.

13.   Impozitele pe venitul si bunurile institutului si ale personalului acestuia sunt reglementate de legislatiile partilor, precum si de prevederile Conventiei dintre Guvernul României si Guvernul Republicii Moldova pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit si pe capital, semnata la Chisinau la 21 februarie 1995.

14.  Partea primitoare permite institutului, în conformitate cu legislatia în vigoare pe teritoriul statului sau, introducerea în regim de admitere temporara, cu exonerare totala de taxe de import, a bunurilor necesare pentru desfasurarea activitatii institutului. Aceste bunuri pot fi înstrainate, în conditiile prevazute de legislatia statului de resedinta, cu aprobarea autoritatilor vamale competente.

15. In conformitate cu legislatia nationala, partea primitoare întocmeste, în cel mai scurt timp posibil, permisele de sedere sau elibereaza alte documente asemanatoare pentru membrii personalului institutului si pentru membrii de familie care locuiesc împreuna cu acestia.

16.  Prezentul acord se încheie pe perioada nelimitata.

Daca propunerile sunt considerate acceptabile pentru Guvernul Republicii Moldova, Ministerul Afacerilor Externe al României are onoarea sa propuna ca prezenta nota si nota verbala de raspuns sa constituie un acord între cele doua guverne privind deschiderea si functionarea Institutului Cultural Român «Mihai Eminescu» de la Chisinau, care se va aplica provizoriu de la data primirii notei verbale de raspuns si va intra în vigoare la data primirii de catre partea româna a notei referitoare la îndeplinirea de catre partea Republica Moldova a procedurilor interne necesare pentru intrarea în vigoare a acestuia.

Ambasada României în Republica Moldova foloseste acest prilej pentru a reînnoi Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova expresia înaltei sale consideratii."

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova are onoarea sa comunice ca Guvernul Republicii Moldova a examinat si accepta Nota verbala nr. 4.687 din 23 septembrie 2010 a onoratei ambasade si considera nota verbala mentionata si prezenta nota verbala de raspuns drept un acord între Guvernul Republicii Moldova si Guvernul României privind deschiderea si functionarea Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu" de la Chisinau, care se va aplica provizoriu de la data primirii prezentei note verbale de raspuns si va intra în vigoare la data primirii de catre partea româna a notei referitoare la îndeplinirea de catre partea moldoveneasca a procedurilor interne necesare pentru intrarea în vigoare a acestuia.

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova foloseste acest prilej pentru a reînnoi Ambasadei României în Republica Moldova expresia înaltei sale consideratii.

Chisinau, 12 octombrie 2010.

Ambasadei României la Chisinau


SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 2159/2010

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 2159 din 2010
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 2159/2010
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu