E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 147 din 31 mai 2004

privind aprobarea Regulamentului de constatare, notificare si sanctionare a abaterilor de la reglementarile emise in domeniul de activitate al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI


SmartCity3

              AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE PENTRU SERVICIILE PUBLICE DE GOSPODARIE COMUNALA
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 549 din 21 iunie 2004

    Avand in vedere dispozitiile art. 23 alin. (4) lit. c) din Legea serviciilor publice de gospodarie comunala nr. 326/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 7 alin. (1) lit. d) din Hotararea Guvernului nr. 373/2002 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala - A.N.R.S.C., cu modificarile si completarile ulterioare,
    in temeiul art. 10 alin. (5) si (6) din Hotararea Guvernului nr. 373/2002, cu modificarile si completarile ulterioare,

    presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala emite prezentul ordin.

    Art. 1
    Se aproba Regulamentul de constatare, notificare si sanctionare a abaterilor de la reglementarile emise in domeniul de activitate al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala, prevazut in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    La data intrarii in vigoare a prezentului ordin se abroga Ordinul ministrului administratiei publice nr. 147/2003, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 203 din 28 martie 2003.
    Art. 3
    Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare
                pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala,
                                  Ioan Radu,
                               secretar de stat

    ANEXA 1

                                   REGULAMENT
de constatare, notificare si sanctionare a abaterilor de la reglementarile emise in domeniul de activitate al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala

    CAP. 1
    Dispozitii generale

    Art. 1
    Prezentul regulament este emis in conformitate cu prevederile art. 7 alin. (1) lit. d) din Hotararea Guvernului nr. 373/2002 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala - A.N.R.S.C., cu modificarile si completarile ulterioare, si are ca scop constatarea, notificarea si sanctionarea abaterilor de la reglementarile emise in domeniul serviciilor publice de gospodarie comunala, aflate in sfera de competenta a autoritatii.
    Art. 2
    Prezentul regulament stabileste procedurile Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala, denumita in continuare A.N.R.S.C., privind efectuarea activitatilor de control, de constatare si de sanctionare a abaterilor de la reglementarile emise in domeniul serviciilor publice de gospodarie comunala, in conditiile legii.

    CAP. 2
    Agenti constatatori

    Art. 3
    (1) In intelesul prezentului regulament, calitatea de agent constatator o are personalul A.N.R.S.C., imputernicit in acest sens de catre presedintele acesteia.
    (2) Continutul imputernicirii de control este prevazut in anexa nr. 1.
    (3) Imputernicirile de control sunt valabile pentru o perioada determinata - maximum 2 ani - si numai insotite de actul de identitate si de legitimatia de serviciu ale agentului constatator.
    Art. 4
    Agentii constatatori au urmatoarele atributii:
    a) sa efectueze controale, planificate si neplanificate, pentru verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul serviciilor publice de gospodarie comunala, aflate in sfera de competenta a A.N.R.S.C.;
    b) sa constate contraventiile si sa aplice sanctiunile corespunzatoare;
    c) sa propuna declansarea procedurii de suspendare sau de retragere a licentelor/autorizatiilor operatorilor furnizori/prestatori de servicii publice de gospodarie comunala, in conditiile prevazute de reglementarile in vigoare;
    d) sa propuna sesizarea organelor de urmarire penala competente in legatura cu faptele constatate cu ocazia activitatilor de control, care, potrivit legii penale, constituie infractiuni;
    e) orice alte atributii prevazute de lege.
    Art. 5
    In exercitarea atributiilor prevazute la art. 4, agentii constatatori au urmatoarele obligatii:
    a) sa se legitimeze inainte de exercitarea controlului;
    b) sa efectueze controlul cu obiectivitate si sa incheie proces-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor, in cazul in care constata ca au fost savarsite fapte sanctionate contraventional in domeniul serviciilor publice de gospodarie comunala;
    c) sa pastreze secretul informatiilor cu caracter confidential detinute ca urmare a exercitarii controlului si sa nu le faca publice decat in cazurile expres prevazute de reglementarile legale in vigoare.

    CAP. 3
    Procedura de control a A.N.R.S.C.

    SECTIUNEA 1
    Aspecte generale

    Art. 6
    Activitatea de control a A.N.R.S.C. se exercita prin urmatoarele modalitati:
    a) controale planificate, pe baza planului anual de control elaborat de Directia control, sesizari si relatii cu publicul si aprobat de presedintele A.N.R.S.C.;
    b) controale neplanificate, ca urmare a unor reclamatii si sesizari ori a unor semnale de presa, cu aprobarea presedintelui A.N.R.S.C.
    Art. 7
    Obiectivele de control nu pot depasi atributiile si competentele conferite A.N.R.S.C. prin actele normative in vigoare.

    SECTIUNEA a 2-a
    Notificarea controlului

    Art. 8
    (1) Inainte de desfasurarea unei actiuni de control planificat, Directia control, sesizari si relatii cu publicul din cadrul A.N.R.S.C. va transmite persoanei juridice care urmeaza sa fie controlata o notificare, care va cuprinde:
    - denumirea autoritatii;
    - denumirea si adresa sediului persoanei juridice supuse controlului;
    - perioada in care se va desfasura activitatea de control;
    - perioada care urmeaza sa fie supusa controlului;
    - documentele, evidentele, datele si informatiile pe care persoana juridica supusa controlului trebuie sa le puna la dispozitia echipei de control;
    - semnatura directorului Directiei control, sesizari si relatii cu publicul.
    (2) Notificarea va fi transmisa persoanei juridice controlate cu cel putin 10 zile calendaristice inainte de data inceperii efective a actiunii de control planificat.
    (3) Pe timpul activitatii de control, echipa de control poate solicita si alte documente sau date referitoare la modul de desfasurare a serviciilor publice de gospodarie comunala.
    (4) Controlul planificat se exercita in baza imputernicirii si a mandatului de control.
    Art. 9
    Controalele neplanificate nu se notifica si se efectueaza pe baza imputernicirii de control.

    SECTIUNEA a 3-a
    Echipa de control

    Art. 10
    (1) Echipa de control este compusa din cel putin doua persoane, una dintre ele avand obligatoriu calitatea de agent constatator.
    (2) Unul dintre membrii echipei de control, care are si calitatea de agent constatator, va fi seful echipei de control si va avea responsabilitatea generala a controlului.
    (3) Nu poate fi membru al echipei de control persoana care are calitatea de membru al consiliului de administratie, actionar, asociat sau care detine orice alta functie in cadrul structurii organizatorice a persoanei juridice controlate.
    Art. 11
    (1) Presedintele A.N.R.S.C. va desemna, la solicitarea altor autoritati publice ale statului, agenti constatatori sau alte categorii de specialisti, care sa participe la controalele organizate de catre acestea.
    (2) Modul de colaborare si procedurile de control vor fi stabilite prin protocoale incheiate intre A.N.R.S.C. si respectivele autoritati, dupa caz.
    Art. 12
    Membrii echipei de control au urmatoarele responsabilitati si obligatii:
    a) sa isi decline calitatea, legitimandu-se in fata reprezentantului persoanei juridice care urmeaza sa fie controlata;
    b) sa efectueze controlul conform procedurii stabilite de prezentul regulament, in baza imputernicirii si a mandatului de control aprobat, respectiv a imputernicirii de control, dupa caz;
    c) sa intocmeasca nota de constatare;
    d) sa pastreze secretul informatiilor cu caracter confidential, detinute ca urmare a exercitarii atributiilor de serviciu, si sa nu le faca publice decat in cazurile expres prevazute de reglementarile legale in vigoare;
    e) sa nu pretinda si sa nu primeasca bunuri sau bani si sa nu isi creeze avantaje in legatura cu serviciul sau prin exercitarea functiei.
    Art. 13
    (1) In timpul efectuarii activitatilor de control, membrii echipei de control au acces, in conditiile legii, in incinta cladirilor, la instalatii, precum si in orice alt loc in perimetrul caruia sunt situate instalatiile de productie, transport, tranzit, inmagazinare/stocare, dispecerizare, distributie si furnizare a serviciilor publice de gospodarie comunala.
    (2) Pentru efectuarea activitatilor de control, persoanele juridice supuse controlului sunt obligate sa puna la dispozitia membrilor echipei de control toate documentele, evidentele si actele specifice, precum si un spatiu adecvat in vederea bunei desfasurari a activitatii de control.
    Art. 14
    Seful echipei de control are urmatoarele responsabilitati suplimentare:
    a) intocmeste si inainteaza spre aprobare mandatul de control;
    b) inregistreaza mandatul de control la registratura persoanei juridice care urmeaza sa fie controlata;
    c) reprezinta echipa de control in fata conducerii persoanei juridice;
    d) coordoneaza si asigura intocmirea notei de constatare si, daca este cazul, a procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor.

    SECTIUNEA a 4-a
    Documentele de control

    Art. 15
    Mandatul de control este acel document emis de catre A.N.R.S.C., prin care se autorizeaza efectuarea unei activitati de control planificat (anexa nr. 2).
    Art. 16
    (1) Nota de constatare este documentul in care se consemneaza datele, investigatiile si concluziile rezultate, precum si masurile si termenele de conformare stabilite.
    (2) Nota de constatare se intocmeste in doua exemplare si va fi semnata de membrii echipei de control si de reprezentantii persoanei juridice controlate, stampilata si inregistrata la registratura acestuia.
    (3) Un exemplar al notei de constatare va fi inmanat reprezentantului persoanei juridice controlate, iar un exemplar va fi depus si inregistrat la Directia control, sesizari si relatii cu publicul din cadrul A.N.R.S.C.

    CAP. 4
    Procedura de constatare si sanctionare a contraventiilor

    Art. 17
    (1) Constatarea savarsirii contraventiei si aplicarea sanctiunii sunt consemnate intr-un proces-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor, intocmit de agentul constatator, conform anexei nr. 3.
    (2) Procesul-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor se semneaza pe fiecare pagina de catre agentul constatator si de catre reprezentantul persoanei juridice contraveniente.
    (3) In cazul in care contravenientul nu se afla de fata, refuza sau nu poate sa semneze, agentul constatator va face mentiune despre aceste imprejurari, care trebuie sa fie confirmate de cel putin un martor. In acest caz, procesul-verbal va cuprinde si datele personale din actul de identitate al martorului si semnatura acestuia.
    (4) Nu poate avea calitatea de martor un alt agent constatator.
    (5) In lipsa unui martor, agentul constatator va preciza motivele care au condus la incheierea procesului-verbal in acest mod.
    (6) Procesul-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor se incheie dupa ce s-a intocmit nota de constatare prevazuta la art. 16 alin. (1).
    Art. 18
    (1) A.N.R.S.C. are obligatia de a transmite agentilor constatatori carnete continand procese-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor.
    (2) Evidenta carnetelor continand procese-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor, a registrelor de evidenta, a proceselor-verbale si a imputernicirilor de control se tine de catre Directia control, sesizari si relatii cu publicul din cadrul A.N.R.S.C., cu respectarea regulilor privind evidenta si circuitul imprimatelor cu regim special.
    (3) Procesele-verbale se arhiveaza conform reglementarilor stabilite pentru imprimatele cu regim special.
    (4) Modelul registrului de evidenta a proceselor-verbale este prevazut in anexa nr. 4.
    (5) Agentii constatatori raporteaza in scris sefului ierarhic situatia proceselor-verbale intocmite si a amenzilor aplicate, trimestrial si ori de cate ori li se solicita de catre acesta.
    Art. 19
    (1) In nota de constatare se stabilesc masuri cu termene de conformare, potrivit prevederilor actelor normative in vigoare privind serviciile publice de gospodarie comunala si reglementarilor emise de catre A.N.R.S.C.
    (2) In cazul termenelor prevazute la alin. (1), persoana juridica are obligatia sa se conformeze masurilor stabilite, neconformarea determinand sanctionarea contraventionala, potrivit reglementarilor in vigoare.
    Art. 20
    Daca aceeasi persoana juridica a savarsit mai multe fapte care constituie contraventii, sanctiunea se va aplica pentru fiecare fapta.

    CAP. 5
    Cai de atac

    Art. 21
    (1) Impotriva procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor se poate face plangere in termen de 15 zile calendaristice de la data inmanarii sau a comunicarii acestuia. Plangerea se depune la sediul A.N.R.S.C., insotita de o copie a procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor.
    (2) Plangerea impreuna cu dosarul cauzei vor fi transmise judecatoriei in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia.
    (3) Plangerea impotriva procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor, precum si exercitarea cailor de atac impotriva hotararii judecatoresti sunt suspensive de executare.
    Art. 22
    (1) Plata amenzii contraventionale se va face in termen de 15 zile calendaristice de la data inmanarii sau a comunicarii procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor.
    (2) Contravenientul poate achita in termen de cel mult 48 de ore de la data incheierii procesului-verbal jumatate din minimul amenzii prevazute in actul normativ, agentul constatator facand mentiune despre aceasta posibilitate in procesul-verbal, dupa caz. In actul normativ de stabilire a contraventiilor aceasta posibilitate trebuie mentionata in mod expres.
    (3) Daca dupa expirarea termenelor de plata contravenientul nu a achitat amenda sau nu a depus plangerea prevazuta la art. 21 alin. (1) in acelasi termen, se va trece la punerea in executare a acesteia.

    CAP. 6
    Raspunderi si sanctiuni

    Art. 23
    Incalcarea prevederilor prezentului regulament atrage raspunderea materiala, disciplinara, contraventionala, civila sau penala, dupa caz, in conditiile legii.
    Art. 24
    (1) Plata amenzilor contraventionale se face prin orice instrument legal de plata, in contul prevazut in procesul-verbal remis de catre agentul constatator. Dovada platii va fi depusa la A.N.R.S.C. in termenul prevazut la art. 22 alin. (1).
    (2) Sumele provenite din amenzi se fac venit la bugetul de stat si la bugetul A.N.R.S.C., potrivit legii.
    Art. 25
    Procedura de constatare si de sanctionare prevazuta de prezentul regulament se aplica persoanei juridice care incalca dispozitiile legale privind serviciile publice de gospodarie comunala.
    Art. 26
    Aplicarea sanctiunii amenzii contraventionale si executarea acesteia se prescriu in conformitate cu prevederile actelor normative in vigoare privind regimul juridic al contraventiilor.
    Art. 27
    Cauzele care inlatura caracterul contraventional al faptei sunt cele prevazute de actele normative in vigoare privind regimul juridic al contraventiilor.
    Art. 28
    Anexele nr. 1 - 4 fac parte integranta din prezentul regulament.

    ANEXA 1
    la regulament

                          IMPUTERNICIRE DE CONTROL
    Doamna/Domnul ............................................, avand functia de ............................., in conformitate cu prevederile art. 6 lit. h) din Hotararea Guvernului nr. 373/2002 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala - A.N.R.S.C., cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Regulamentului de constatare, notificare si sanctionare a abaterilor de la reglementarile emise in domeniul de activitate al Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala, aprobat prin Ordinul presedintelui A.N.R.S.C. nr. 147/2004, este imputernicita/imputernicit:
    1. sa efectueze controale planificate si neplanificate la persoanele juridice aflate in sfera sa de reglementare, pentru verificarea modului in care acestia respecta prevederile actelor normative care reglementeaza serviciile publice de gospodarie comunala;
    2. sa stabileasca masuri de conformare in cazul in care constata incalcari ale reglementarilor specifice serviciilor publice de gospodarie comunala;
    3. sa constate si sa sanctioneze contraventiile prevazute de actele normative care reglementeaza serviciile publice de gospodarie comunala aflate in sfera de competenta a A.N.R.S.C.
    Imputernicirea este valabila pentru o perioada de ........................ .

    Data eliberarii ..................
                                                      Presedinte,
                                                 .....................

    ANEXA 2
    la regulament

                                                      Presedinte,
                                                 .....................

                             MANDAT DE CONTROL

    In perioada .........................., o echipa a Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala, formata din:
    1. ..................., care se legitimeaza cu .... seria .... nr. ........;
    2. ..................., care se legitimeaza cu .... seria .... nr. ........;
    3. ..................., care se legitimeaza cu .... seria .... nr. ........;
    4. ..................., care se legitimeaza cu .... seria .... nr. ........;
    5. ..................., care se legitimeaza cu .... seria .... nr. ........;
va efectua un control la ........................................, cu sediul in localitatea .........................., str. ....................... nr. ....., judetul/sectorul ......................... .
    Pe timpul activitatii de control vor fi verificate urmatoarele probleme:
    ...........................................................................
    ...........................................................................
    ...........................................................................
    ...........................................................................

    Data ...................                   Directia control, sesizari si
                                                    relatii cu publicul

                                                         Director,
                                                    ...................

    ANEXA 3
    la regulament

                               PROCES-VERBAL
               de constatare si sanctionare a contraventiilor
                     Seria ............. nr. ............

    Incheiat in ziua ..............., luna .............., anul .............., in localitatea ............................, judetul/sectorul ..................
    Subsemnatul ......................., agent constatator, imputernicit de Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala - A.N.R.S.C., cu sediul in Bucuresti, str. ................ nr. ....., sectorul ............, posesorul Imputernicirii de control nr. ................, constat ca persoana juridica ....................................., cu sediul in localitatea ......................., str. ........................... nr. ....., judetul/sectorul ................., nr. de inmatriculare in registrul comertului ........................., cod fiscal ...................., reprezentata prin .................................., identificat(a) cu actul de identitate seria .... nr. ..........., eliberat de .................... la data de ............., CNP ......................, a savarsit urmatoarele:
    ............................................................................
    Cele mentionate constituie contraventie/contraventii, prevazuta/prevazute de art. ... alin. ... lit. ... din ................ si sanctionata/sanctionate de art. ... alin. ... lit. ... din ................
    Stabilesc avertisment/amenda ............. (in cifre) ...................... (in litere) lei, dupa caz, care va fi achitata dupa cum urmeaza:
    - suma de .............. lei, in contul A.N.R.S.C. nr. ..........., deschis la Trezoreria .....................;
    - suma de .............. lei, in contul bugetului de stat nr. ............., deschis la Trezoreria ....................., iar copiile chitantelor si procesului-verbal vor fi depuse la sediul A.N.R.S.C. in termen de 15 zile calendaristice de la data instiintarii/comunicarii prezentului proces-verbal.
    Contravenientul (nu) se angajeaza sa plateasca in termen de 48 de ore de la data incheierii procesului-verbal jumatate din minimul amenzii prevazut de lege, respectiv suma de ....................... (in cifre) ........................... (in litere) lei, conform actelor normative in vigoare privind regimul juridic al contraventiilor. In actul normativ de stabilire a contraventiilor aceasta posibilitate trebuie mentionata in mod expres.
    Prin semnarea procesului-verbal contravenientul recunoaste ca a primit o copie de pe acesta.
    Neplata amenzii in termen de 15 zile calendaristice de la data luarii la cunostinta despre procesul-verbal atrage executarea silita, conform prevederilor legislatiei in vigoare.
    In cazul in care contravenientul nu este de fata/refuza/nu poate lua cunostinta despre continutul procesului-verbal, agentul constatator va face mentiune despre aceste imprejurari, care vor fi confirmate si semnate de un martor, identificat cu datele din buletinul/cartea de identitate.
    Alte mentiuni .............................................................
    Obiectii ale contravenientului privind cele consemnate in procesul-verbal
    ...........................................................................
    Cai de atac din partea contravenientului: plangere in termen de 15 zile calendaristice de la data inmanarii/comunicarii prezentului proces-verbal, insotita de copie de pe acesta, depusa la sediul A.N.R.S.C.
    Prezentul proces-verbal a fost incheiat in ......... exemplare, semnate pe fiecare pagina, un exemplar fiindu-i inmanat/comunicat contravenientului.

    Agent constatator                                 Contravenient
                                             (reprezentant al contravenientului)
    Numele si prenumele .................    Numele si prenumele ...............
    Semnatura ...........................    Semnatura .........................
               Stampila                                 Stampila

                                    Martor
                    Numele si prenumele .....................
              B.I./C.I. seria ...... nr. .........., CNP ...........
                         Semnatura ....................

    ANEXA 4
    la regulament

                     REGISTRU DE EVIDENTA A PROCESELOR-VERBALE

________________________________________________________________________________
Nr.  Seria si nr. Data/locul    Agentul      Denumirea         Sediul
crt. procesului-  incheierii    constatator  contravenientului contravenientului
     verbal       procesului-
                  verbal
________________________________________________________________________________
 0        1            2            3              4                 5
________________________________________________________________________________



________________________________________________________________________________
     Descrierea   Incadrarea       Amenda       Obiectii       Masuri de
     pe scurt     juridica a                                   conformare
     a faptei     contraventiei
________________________________________________________________________________
         6             7             8             9                 10
________________________________________________________________________________



________________________________________________________________________________
     Mod de       Date de       Plangere,    Finalizarea       Comunicare catre
     comunicare   identificare  depunere/    procesului-verbal administratia
                  a martorului  solutionare                    financiara
________________________________________________________________________________
        11            12           13            14                  15
________________________________________________________________________________



SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 147/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 147 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu