E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA DE URGENTA Nr

ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 36 din 19 mai 2004

privind desfiintarea Autoritatii Guvernamentale pentru Valea Jiului

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 488 din 31 mai 2004


SmartCity3


    Avand in vedere cerinta de armonizare a pozitiei Guvernului Romaniei cu pozitia Bancii Mondiale, rezultata din continutul analizei mediului economico-social, executata de Banca Mondiala la cererea Guvernului Romaniei si intitulata "Zona Valea Jiului - Evaluare Multidimensionala", prezentata in sedinta Guvernului din data de 15 iulie 2003, precum si consecintele negative ale neadoptarii de urgenta a reglementarilor prezentate, respectiv intarzierea finantarii planurilor de dezvoltare regionala si riscul ca acestea sa nu mai poata fi executate in cursul anului financiar 2004 - 2005, se impune desfiintarea Autoritatii Guvernamentale pentru Valea Jiului, institutie publica de specialitate din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor,
    in temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutie, republicata,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

    Art. 1
    (1) Se desfiinteaza Autoritatea Guvernamentala pentru Valea Jiului, institutie publica de specialitate din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor.
    (2) Se desfiinteaza functia de guvernator al Autoritatii Guvernamentale pentru Valea Jiului.
    Art. 2
    (1) Comisia Interministeriala pentru Valea Jiului preia atributiile fostei Autoritati Guvernamentale pentru Valea Jiului.
    (2) In domeniul implementarii Strategiei de dezvoltare socioeconomica a Bazinului carbonifer al Vaii Jiului, Comisia Interministeriala pentru Valea Jiului are urmatoarele atributii:
    a) identifica principalele probleme de natura socioeconomica cu care se confrunta comunitatile locale din Valea Jiului;
    b) coordoneaza elaborarea strategiilor de dezvoltare socioeconomica si a programelor si proiectelor pentru implementarea acestora;
    c) asigura identificarea, prioritatea, pregatirea, implementarea, evaluarea si monitorizarea proiectelor, astfel incat sa se asigure realizarea obiectivelor strategice pentru dezvoltarea Vaii Jiului;
    d) monitorizeaza respectarea prevederilor legale privind strategia de dezvoltare socioeconomica a Vaii Jiului si face propuneri Guvernului pentru imbunatatirea legislatiei in domeniu;
    e) coordoneaza activitatea de promovare, pe plan intern si international, a obiectivelor cuprinse in Strategia de dezvoltare socioeconomica a Bazinului carbonifer al Vaii Jiului;
    f) colaboreaza cu autoritatile publice locale din Valea Jiului si, respectiv, din judetul Hunedoara, in solutionarea problemelor privind aplicarea Strategiei de dezvoltare socioeconomica a Bazinului carbonifer al Vaii Jiului; monitorizeaza punerea in aplicare a programelor, proiectelor si actiunilor intreprinse pentru imbunatatirea situatiei sociale si economice in aceasta zona;
    g) urmareste ca programele, proiectele si actiunile derulate de autoritatile publice locale sa se incadreze in Strategia de dezvoltare socioeconomica a Bazinului carbonifer al Vaii Jiului;
    h) informeaza periodic Guvernul cu privire la stadiul indeplinirii obiectivelor cuprinse in Strategia de dezvoltare socioeconomica a Bazinului carbonifer al Vaii Jiului;
    i) indeplineste orice alte atributii stabilite prin lege sau prin alte acte normative pentru domeniul sau de activitate.
    (3) Atributiile guvernatorului sunt preluate de un consilier de stat, consilier al primului-ministru, care devine presedinte al Comisiei Interministeriale pentru Valea Jiului.
    Art. 3
    (1) Guvernul Romaniei va fi reprezentat in Asociatia pentru implementarea si monitorizarea Strategiei de dezvoltare a Vaii Jiului de catre Cancelaria Primului-Ministru, care va indeplini toate drepturile si obligatiile ce decurg din actul constitutiv al asociatiei.
    (2) Cancelaria Primului-Ministru va desemna o persoana fizica pentru a fi reprezentata in Asociatia pentru implementarea si monitorizarea Strategiei de dezvoltare a Vaii Jiului.
    Art. 4
    (1) Un numar de 3 posturi cu care se diminueaza numarul maxim de posturi aprobat pentru aparatul propriu al Ministerului Administratiei si Internelor se preia, impreuna cu fondurile corespunzatoare, de Cancelaria Primului-Ministru.
    (2) Personalul incadrat pe aceste posturi se preia de Cancelaria Primului-Ministru, in conditiile legii, pastrandu-si statutul profesional de la data preluarii.
    (3) Cancelaria Primului-Ministru preia de la Ministerul Administratiei si Internelor, pentru activitati operative de inspectie, 2 autoturisme cu un consum mediu de carburanti de 600 litri/luna/autoturism si fondurile aferente acestora, modificandu-se in mod corespunzator numarul de autoturisme aprobat pentru aparatul propriu al Ministerului Administratiei si Internelor si al Cancelariei Primului-Ministru.
    (4) Predarea-primirea celor prevazute la alin. (1) si (3) se face prin protocol incheiat intre Ministerul Administratiei si Internelor si Cancelaria Primului-Ministru.
    (5) Se autorizeaza Ministerul Finantelor Publice sa introduca modificarile ce decurg din aplicarea prezentei ordonante de urgenta in structura bugetului de stat pe anul 2004 si in volumul si structura bugetelor Ministerului Administratiei si Internelor si Cancelariei Primului-Ministru, la propunerea ordonatorilor principali de credite.
    (6) Pentru aplicarea prevederilor alin. (1) ordonatorii principali de credite, cu avizul Ministerului Finantelor Publice, sunt abilitati sa introduca modificarile corespunzatoare in structura numarului maxim de posturi si a cheltuielilor cu salariile pentru anul 2004.
    Art. 5
    La alineatul (1) al articolului 11 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 63/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Administratiei si Internelor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 462 din 28 iunie 2003, aprobata cu modificari prin Legea nr. 604/2003, se elimina sintagma "Autoritatea Guvernamentala pentru Valea Jiului".
    Art. 6
    Pe data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, se abroga:
    a) Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 176/2002 pentru stabilirea unor masuri privind Strategia de dezvoltare socioeconomica a Bazinului carbonifer al Vaii Jiului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 913 din 14 decembrie 2002, aprobata cu modificari prin Legea nr. 278/2003;
    b) Hotararea Guvernului nr. 946/2002 privind numirea in functia de guvernator si de reprezentant al Guvernului in Asociatia pentru implementarea si monitorizarea Strategiei de dezvoltare a Vaii Jiului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 664 din 6 septembrie 2002, cu modificarile ulterioare.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         Seful Cancelariei Primului-Ministru,
                         Alin Teodorescu

                         p. Ministrul de stat,
                         ministrul administratiei si internelor,
                         Nicolae Berechet,
                         secretar de stat

                         Ministru delegat
                         pentru administratia publica,
                         Gabriel Oprea

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae TanasescuSmartCity5

COMENTARII la OUG 36/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la OUG 36 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunteţi în nevoie de un împrumut rapid şi urgent cu o rată a dobânzii relativ scăzută la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite acasă, credite auto, student credite, credite de consolidare a datoriilor etc indiferent de scorul de credit. Suntem garantați că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară în schimbare.
ANONIM a comentat Ordin 400 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 535 1945
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 55 2008
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ scăzută cu 3%? Oferim împrumuturi de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistăm la o experiență financiară în schimbare a vieții.
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 111 2020
    OBȚINEȚI CARDUL BLANC PENTRU AVANȚARE FINANCIARĂ (blankatmcard.online@yahoo.com) sau WATSAPP: +1 (845) 381 3566 CÂND AM OBȚINUT CARDUL MEU BLANC DE LA CJ BLANK CARD (BLANKATMCARDS.ONLINE@YAHOO.COM) TOTUL S-A SCHIMBAT PENTRU MINE !!! Bună ziua băieți, viața mea nu va rămâne niciodată la fel !!! Sunt atât de fericit că am primit-o pe a mea de la CJ CORPORATION. Cardul meu bancar gol poate retrage 3000 EUR săptămânal. Am primit-o de la ei săptămâna trecută și acum am până la 23.000 de euro din ultimele săptămâni. Cardul ATM retrage bani de la orice casier automatizat din întreaga lume. Nu există niciun nume, de asemenea, este de neratat. Am fost direct legat de această organizație pe web-ul întunecat și sunt foarte fericit că am avut norocul să-i cunosc pentru că sunt un sceptic 99,9% când vine vorba de lucruri de genul acesta, dar se dovedește că funcționează ca spălătorii subterane în curcan, în mare parte bancă ziraat și au o politică de 100% împotriva înșelătoriei. Cardul vă poate fi trimis prin DHL în două zile dacă le contactați devreme prin e-mail: BLANKATMCARDS.ONLINE@YAHOO.COM sau WATSAPP: +1 (845) 381 3566 sau găsiți mai multe pe site-ul lor Obțineți-l acum. Adică acum, dacă știi că te lupți financiar și îmi mulțumești pentru eternitate. La revedere. Deocamdată. +1 (678) 753 2440
ANONIM a comentat Decretul 458 2020
     YOU WILLING TO HIRE THE REAL HACKERS TO GET ALL YOUR CYBER PROBLEMS FIXED WITH SWIFT RESPONSE? OR A VICTIM OF THE BINARY OPTION SCAM? OR NEEDS TO RECOVER YOUR LOST FUNDS? With pathfinderhacktech I'm giving you 100% guarantee that your jobs are safe with us and we're going to help you recover all your lost funds to scammers, Solving a problem which you know there’s an answer to is like climbing a mountain with a guide, along a trail someone else has laid. Here is a defined platform that maps a positive step closer to surviving heavy threat on the internet. You can put a stop to your anxiety and constant fear of you getting ripped off by Scammers  This post is actually for those who are willing to turn their lives around for the better, either financial-wise or relationship-wise or businesses. Our primary reason for this development is to ensure that those in need of help don’t get ripped off by scammers  This is a global idea that navigates a newbie to a prominent encounter ( Fully immersed to a degree that the subject in question Is a disorienting worthwhile experience on merits). the pathfinderhacktecks are a team of competence hackers with the mission and vision of making the internet a safer place for all,moreso we render efficient services to those having cyber problems. Pathfinderhacktech has grown and expanded since it formation over the years due to the experience and professionalism of our management and technical staff. Our strength is based on our ability to bring together active cyber security professionals who individually has acquired enormous exposure in the world of HACKING As part of our corporate goals, providing value added services to meet our client needs and requirements has been our sustaining impetus. Our offer of proactive technical and managerial advice has always given us edge over and above our competitors. The new development on the pathfinderhacktech platform is to assign to you the right HACKER to deal with your Particular kind of cyber issues depending on the kind of cyber problems you are willing to get fixed. Here, you would be refer to a legit professional hacker known for massive skills and security abilities. Skilled and trained on ▪Social media hacks ( facebook, twitter, Instagram, snapchat ) ▪Email hacks ▪phone hacks ▪bitcoin hacks. ▪verified PayPal account hacks ▪database hacks ▪credit card top up ▪university score upgrade ▪money transfer ▪binary option funds recovery. ( recovered $5,567,078 million) The binary option scam is another problem facing the internet today. How do you avoid binary option scam and what do you do if you are a victim of the scam.  Be wary of adverts on the internet and mostly on social media promising high returns from binary options trading. The binary option is one of the highly recorded scam on the internet. The Binary options are a form of fixed-odds betting. Particularly a trade involving if an event will occur or not and the result is either positive or negative. If the investor is right, then they stand a solid chance of winning and should see a return of the funds invested but if they are wrong, they lose thier full funds invested. The pathfinderhacktech are breeding effort to put an end to these unbearable swindle scheme taking over the internet and taking a solid step forward to render solution to those affected by the fleece… Here would be our cyber security techniques to retrieving back the victims stolen funds. For more update and inquiries Contact slakeleroy (at)gmail(.)com
ANONIM a comentat Decretul 458 2020
    Ai nevoie de un împrumut sau dorești să-ți perfecționezi casa, plătește facturile, extinde-ți afacerea cu o rată de interes de 2%? NU UITĂȚI NICIUN CONTACT PE: directcredit74@gmail.com sau numărul WhatsApp: +1(504)603-3666
ANONIM a comentat Circulara 18 2020
    Ai nevoie de un împrumut sau dorești să-ți perfecționezi casa, plătește facturile, extinde-ți afacerea cu o rată de interes de 2%? NU UITĂȚI NICIUN CONTACT PE: directcredit74@gmail.com sau numărul WhatsApp: +1(504)603-3666
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu