E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 412 din 14 iunie 1991

privind modificarea unor reglementari  referitoare la cheltuielile de delegare - detasare

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 138 din  3 iulie 1991


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Indemnizatia de delegare si de detasare, pentru personalul din cadrul institutiilor publice care se deplaseaza in alte localitati in interesul serviciului, potrivit legii, este de 120 lei pe zi.
    Art. 2
    In cazul in care delegarea sau detasarea dureaza mai mult de 30 de zile neintrerupte in aceeasi localitate, personalul institutiilor publice delegat sau detasat primeste, pentru timpul ce depaseste primele 30 de zile, in locul indemnizatiei prevazute la art. 1, o indemnizatie de 1.800 lei lunar.
    Aceasta indemnizatie se acorda proportional cu numarul de zile ce depaseste durata neintrerupta de 30 de zile calendaristice.
    Art. 3
    Deplasarea in interesul serviciului, in afara localitatii, se poate face si cu mijloacele de transport proprietate personala. In acest caz, decontarea cheltuielilor se face la nivelul costului transportului pe distanta respectiva, cu trenul clasa a II-a sau cu alt mijloc de transport in comun pe rutele care nu dispun de cale ferata. Deplasarea cu mijloace de transport proprietate personala se poate face numai cu acordul prealabil al conducatorului unitatii.
    Art. 4
    In cazul in care cazarea personalului aflat in delegatie nu poate fi asigurata in hoteluri sau in alte spatii de cazare autorizate, care pot emite chitante oficiale privind tarifele percepute, decontarea cheltuielilor de cazare se face in limita sumei de 30 lei pentru fiecare noapte.
    Art. 5
    Decontarea cheltuielilor se face pe baza ordinului de delegare vizat de unitatea la care s-a efectuat delegarea, in conditiile legii.
    Art. 6
    Drepturile de delegare - detasare pentru personalul societatilor comerciale si regiilor autonome se stabilesc prin negociere, iar pentru calculul profitului impozabil se pot deduce din venituri cheltuielile de delegare - detasare, transport la si de la locul de munca, indemnizatia de hrana sau alte drepturi in bani sau in natura, in limita prevederilor art. 1-4 din prezenta hotarare, precum si din reglementarile care stabilesc aceste drepturi la nivelul economiei nationale sau al unor ramuri de activitate.
    Art. 7
    In functie de evolutia preturilor si tarifelor, in cazul in care rezulta o crestere mai mare de 30% a acestora, Ministerul Economiei si Finantelor va actualiza cuantumul drepturilor stabilite prin prezenta hotarare.
    Art. 8
    Institutiile publice, pentru cheltuielile de delegare-detasare, majorate ca urmare a aplicarii prezentei hotarari, se vor incadra in creditele bugetare aprobate.
    Art. 9
    Prevederile prezentei hotarari se aplica incepand cu data de 1 iulie 1991.
    Pe aceeasi data se abroga Hotararea Guvernului nr. 315/1990 privind majorarea indemnizatiei de delegare si de detasare pentru persoanele care se deplaseaza in alte localitati in interesul serviciului, precum si orice alte prevederi contrare.

                  PRIM MINISTRU
                   PETRE ROMAN


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 412/1991

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 412 din 1991
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunteţi în nevoie de un împrumut rapid şi urgent cu o rată a dobânzii relativ scăzută la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite acasă, credite auto, student credite, credite de consolidare a datoriilor etc indiferent de scorul de credit. Suntem garantați că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară în schimbare.
ANONIM a comentat Ordin 400 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 535 1945
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 55 2008
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ scăzută cu 3%? Oferim împrumuturi de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistăm la o experiență financiară în schimbare a vieții.
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 111 2020
    OBȚINEȚI CARDUL BLANC PENTRU AVANȚARE FINANCIARĂ (blankatmcard.online@yahoo.com) sau WATSAPP: +1 (845) 381 3566 CÂND AM OBȚINUT CARDUL MEU BLANC DE LA CJ BLANK CARD (BLANKATMCARDS.ONLINE@YAHOO.COM) TOTUL S-A SCHIMBAT PENTRU MINE !!! Bună ziua băieți, viața mea nu va rămâne niciodată la fel !!! Sunt atât de fericit că am primit-o pe a mea de la CJ CORPORATION. Cardul meu bancar gol poate retrage 3000 EUR săptămânal. Am primit-o de la ei săptămâna trecută și acum am până la 23.000 de euro din ultimele săptămâni. Cardul ATM retrage bani de la orice casier automatizat din întreaga lume. Nu există niciun nume, de asemenea, este de neratat. Am fost direct legat de această organizație pe web-ul întunecat și sunt foarte fericit că am avut norocul să-i cunosc pentru că sunt un sceptic 99,9% când vine vorba de lucruri de genul acesta, dar se dovedește că funcționează ca spălătorii subterane în curcan, în mare parte bancă ziraat și au o politică de 100% împotriva înșelătoriei. Cardul vă poate fi trimis prin DHL în două zile dacă le contactați devreme prin e-mail: BLANKATMCARDS.ONLINE@YAHOO.COM sau WATSAPP: +1 (845) 381 3566 sau găsiți mai multe pe site-ul lor Obțineți-l acum. Adică acum, dacă știi că te lupți financiar și îmi mulțumești pentru eternitate. La revedere. Deocamdată. +1 (678) 753 2440
ANONIM a comentat Decretul 458 2020
     YOU WILLING TO HIRE THE REAL HACKERS TO GET ALL YOUR CYBER PROBLEMS FIXED WITH SWIFT RESPONSE? OR A VICTIM OF THE BINARY OPTION SCAM? OR NEEDS TO RECOVER YOUR LOST FUNDS? With pathfinderhacktech I'm giving you 100% guarantee that your jobs are safe with us and we're going to help you recover all your lost funds to scammers, Solving a problem which you know there’s an answer to is like climbing a mountain with a guide, along a trail someone else has laid. Here is a defined platform that maps a positive step closer to surviving heavy threat on the internet. You can put a stop to your anxiety and constant fear of you getting ripped off by Scammers  This post is actually for those who are willing to turn their lives around for the better, either financial-wise or relationship-wise or businesses. Our primary reason for this development is to ensure that those in need of help don’t get ripped off by scammers  This is a global idea that navigates a newbie to a prominent encounter ( Fully immersed to a degree that the subject in question Is a disorienting worthwhile experience on merits). the pathfinderhacktecks are a team of competence hackers with the mission and vision of making the internet a safer place for all,moreso we render efficient services to those having cyber problems. Pathfinderhacktech has grown and expanded since it formation over the years due to the experience and professionalism of our management and technical staff. Our strength is based on our ability to bring together active cyber security professionals who individually has acquired enormous exposure in the world of HACKING As part of our corporate goals, providing value added services to meet our client needs and requirements has been our sustaining impetus. Our offer of proactive technical and managerial advice has always given us edge over and above our competitors. The new development on the pathfinderhacktech platform is to assign to you the right HACKER to deal with your Particular kind of cyber issues depending on the kind of cyber problems you are willing to get fixed. Here, you would be refer to a legit professional hacker known for massive skills and security abilities. Skilled and trained on ▪Social media hacks ( facebook, twitter, Instagram, snapchat ) ▪Email hacks ▪phone hacks ▪bitcoin hacks. ▪verified PayPal account hacks ▪database hacks ▪credit card top up ▪university score upgrade ▪money transfer ▪binary option funds recovery. ( recovered $5,567,078 million) The binary option scam is another problem facing the internet today. How do you avoid binary option scam and what do you do if you are a victim of the scam.  Be wary of adverts on the internet and mostly on social media promising high returns from binary options trading. The binary option is one of the highly recorded scam on the internet. The Binary options are a form of fixed-odds betting. Particularly a trade involving if an event will occur or not and the result is either positive or negative. If the investor is right, then they stand a solid chance of winning and should see a return of the funds invested but if they are wrong, they lose thier full funds invested. The pathfinderhacktech are breeding effort to put an end to these unbearable swindle scheme taking over the internet and taking a solid step forward to render solution to those affected by the fleece… Here would be our cyber security techniques to retrieving back the victims stolen funds. For more update and inquiries Contact slakeleroy (at)gmail(.)com
ANONIM a comentat Decretul 458 2020
    Ai nevoie de un împrumut sau dorești să-ți perfecționezi casa, plătește facturile, extinde-ți afacerea cu o rată de interes de 2%? NU UITĂȚI NICIUN CONTACT PE: directcredit74@gmail.com sau numărul WhatsApp: +1(504)603-3666
ANONIM a comentat Circulara 18 2020
    Ai nevoie de un împrumut sau dorești să-ți perfecționezi casa, plătește facturile, extinde-ți afacerea cu o rată de interes de 2%? NU UITĂȚI NICIUN CONTACT PE: directcredit74@gmail.com sau numărul WhatsApp: +1(504)603-3666
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 412/1991
Hotărârea 543 1995
privind drepturile banesti ale salariatilor institutiilor publice si regiilor autonome cu specific deosebit pe perioada delegarii, detasarii si deplasarii in cadrul localitatii in interesul serviciului
Instrucţiuni 48639 1994
privind modificarea cuantumurilor cheltuielilor de delegare-detasare, potrivit prevederilor art. 7 din Hotarirea Guvernului nr. 412/1991
Instrucţiuni 45749 1994
privind modificarea cuantumurilor cheltuielilor de delegare-detasare, potrivit prevederilor art. 7 din Hotarirea Guvernului nr. 412/1991
Precizari 78636 1993
privind modificarea cuantumurilor cheltuielilor de protocol si a cheltuielilor de delegare-detasare, potrivit prevederilor art. 2 din Hotarirea Guvernului nr. 552/1991 si ale art. 7 din Hotarirea Guvernului nr. 412/1991
Precizari 77479 1993
privind modificarea cuantumurilor cheltuielilor de protocol si a cheltuielilor de delegare-detasare, potrivit prevederilor art. 2 din Hotarirea Guvernului nr. 552/1991 si ale art. 7 din Hotarirea Guvernului nr. 412/1991
Precizari 76732 1993
privind modificarea cuantumurilor cheltuielilor de protocol si ale cheltuielilor de delegare-detasare, potrivit prevederilor art. 2 din Hotarirea Guvernului nr. 552/1991 si ale art. 7 din Hotarirea Guvernului nr. 412/1991
Precizari 181681 1992
privind modificarea cuantumurilor cheltuielilor de protocol si a cheltuielilor de delegare-detasare, potrivit prevederilor art. 2 din Hotarirea Guvernului nr. 552/1991 si ale art. 7 din Hotarirea Guvernului nr. 412/1991, incepind cu 1 iulie 1992
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu