E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 345 din  8 iulie 1997

pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 186/1995 privind constituirea sistemului informational referitor la situatia numerica a personalului din institutiile publice

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 162 din 18 iulie 1997


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Hotararea Guvernului nr. 186/1995 privind constituirea sistemului informational referitor la situatia numerica a personalului din institutiile publice, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 65 din 10 aprilie 1995, se modifica dupa cum urmeaza:
    1. Articolul 1 litera a) va avea urmatorul cuprins:
    "a) la Ministerul Finantelor si la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, pentru aparatul propriu al tuturor ordonatorilor principali de credite bugetare a caror finantare se asigura din bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, anexe la bugetul de stat si la bugetul asigurarilor sociale de stat;"
    2. Articolul 1 litera c) partea introductiva va avea urmatorul cuprins:
    "c) la serviciile publice descentralizate ale Ministerului Finantelor si ale Ministerului Muncii si Protectiei Sociale in unitatile administrativ-teritoriale, pentru:"
    3. Articolul 2 alineatul (3) va avea urmatorul cuprins:
    "(3) Contraventiile se constata si amenzile se aplica de catre organele de specialitate din Ministerul Finantelor, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale ca unitatile lor teritoriale."
    Art. 2
    Ministerul Finantelor impreuna cu Ministerul Muncii si Protectiei Sociale vor modifica in mod corespunzator Normele metodologice cu privire la datele si informatiile ce urmeaza a se comunica, precum si machetele-model pentru prezentarea acestora.
    Art. 3
    Hotararea Guvernului nr. 186/1995, cu modificarile aduse prin prezenta hotararea se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei.

                       PRIM-MINISTRU
                       VICTOR CIORBEA

                             Contrasemneaza:
                             Ministrul muncii si
                             protectiei sociale,
                             Alexandru Athanasiu

                             p. Ministru de stat,
                             ministrul finantelor,
                             Corneliu Eugeniu Gorcea,
                             secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 345/1997

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 345 din 1997
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu