E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 180 din 28 februarie 2002

privind infiintarea Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei prin reorganizarea Regiei Autonome "Inspectoratul General al Comunicatiilor"

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 158 din  5 martie 2002


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 107 din Constitutia Romaniei si ale art. 69 din Ordonanta Guvernului nr. 20/2002 privind achizitiile publice prin licitatii electronice,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) Se infiinteaza Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei, ca institutie publica cu personalitate juridica, finantata integral din venituri extrabugetare, in subordinea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, prin reorganizarea Regiei Autonome "Inspectoratul General al Comunicatiilor" care se desfiinteaza.
    (2) Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei are sediul in municipiul Bucuresti, Str. Italiana nr. 22, sectorul 2.
    (3) Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei isi desfasoara activitatea in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare si cu regulamentul de organizare si functionare.
    Art. 2
    (1) Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei are ca obiect principal de activitate supravegherea si controlul activitatilor din domeniul comunicatiilor, in conditiile legii, precum si implementarea la nivel national a proiectelor de administratie electronica, in conformitate cu strategia nationala in domeniul tehnologiei informatiei.
    (2) In realizarea obiectului sau de activitate Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei are, in principal, urmatoarele atributii:
    1. supravegherea si controlul respectarii reglementarilor, licentelor si autorizatiilor din domeniul comunicatiilor electronice, al postei, al audiovizualului si al tehnologiei informatiei;
    2. gestionarea frecventelor radioelectrice cu atribuire neguvernamentala;
    3. monitorizarea spectrului de frecvente radioelectrice cu atribuire neguvernamentala;
    4. controlul tehnic si certificarea conformitatii cu normele tehnice din domeniul comunicatiilor electronice, postei, audiovizualului si tehnologiei informatiei;
    5. supravegherea si controlul activitatilor desfasurate prin mijloace electronice;
    6. operarea Sistemului electronic de achizitii publice;
    7. implementarea la nivel national a proiectelor de promovare a administratiei electronice.
    (3) Se excepteaza de la supravegherea si controlul efectuate de Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei activitatile efectuate de autoritatile publice abilitate din domeniul apararii nationale, al sigurantei nationale si al ordinii publice.
    Art. 3
    (1) Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei preia toate drepturile si obligatiile care reveneau Regiei Autonome "Inspectoratul General al Comunicatiilor" prin acte normative, conventii, acorduri interne si internationale, contracte si alte asemenea acte juridice.
    (2) Patrimoniul initial al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei se constituie prin preluarea activului si pasivului Regiei Autonome "Inspectoratul General al Comunicatiilor", conform datelor din bilantul contabil al acesteia la data de 31 decembrie 2001.
    (3) Personalul existent in cadrul Regiei Autonome "Inspectoratul General al Comunicatiilor" este preluat, pe baza de examen sau concurs organizat in conditiile legii, de Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei, in conformitate cu structura organizatorica.
    Art. 4
    (1) Conducerea Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei este asigurata de Consiliul de conducere si de directorul general.
    (2) Consiliul de conducere, denumit in continuare Consiliu, este compus din 7 membri, presedintele Consiliului fiind si directorul general al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei.
    (3) Membrii Consiliului si presedintele acestuia sunt numiti si sunt revocati prin ordin al ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei.
    (4) Indemnizatia membrilor Consiliului si salariul directorului general se stabilesc prin ordin al ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei.
    (5) Atributiile Consiliului si ale directorului general se stabilesc prin Regulamentul de organizare si functionare a Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei.
    Art. 5
    Regulamentul de organizare si functionare a Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei se aproba prin ordin al ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei, iar structura sa organizatorica se aproba de catre Consiliu.
    Art. 6
    (1) Finantarea cheltuielilor aferente activitatii Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei se asigura, in principal, din urmatoarele surse:
    a) tariful de utilizare a spectrului de frecvente radio;
    b) tarifele de supraveghere si control in domeniul comunicatiilor electronice, postei si tehnologiei informatiei, prevazute in actele normative in vigoare;
    c) tariful de inregistrare in Sistemul electronic de achizitii publice si tariful de utilizare a acestuia;
    d) alte venituri ce se pot realiza conform prevederilor actelor normative in vigoare.
    (2) Bugetul de venituri si cheltuieli al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei se elaboreaza anual de catre aceasta institutie si se aproba de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, in conditiile dispozitiilor legale in vigoare.
    (3) Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei poate accepta donatii, contributii si sponsorizari, in conditiile legii.
    (4) Tarifele percepute de Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei pentru activitatile specifice, cu exceptia celor stabilite prin legi speciale, se aproba prin ordin al ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei, in conditiile legii.
    (5) Pentru efectuarea incasarilor si platilor necesare Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei va dispune de conturi si subconturi la unitatile de trezorerie ale Ministerului Finantelor Publice sau la unitati bancare, dupa caz.
    Art. 7
    (1) Salarizarea personalului Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei se face conform prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 14/1998 privind utilizarea veniturilor realizate de institutiile publice finantate integral din venituri extrabugetare, astfel cum a fost aprobata si modificata prin Legea nr. 27/1999.
    (2) Personalul preluat de la Regia Autonoma "Inspectoratul General al Comunicatiilor", in conditiile art. 3, isi pastreaza drepturile salariale avute la data desfiintarii acesteia pana la negocierea, in termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, a contractului colectiv de munca.
    Art. 8
    (1) Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei colaboreaza cu ministerele si celelalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale si locale, avand dreptul de a solicita si de a primi din partea acestora informatiile necesare pentru realizarea atributiilor sale.
    (2) In exercitarea atributiilor ce ii revin potrivit actelor normative in vigoare Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei va fi sprijinit operativ de autoritatile administratiei publice locale, de organele de politie sau de catre alte autoritati publice, in vederea identificarii, localizarii si sanctionarii, in conditiile legii, a persoanelor fizice sau juridice pentru nerespectarea legislatiei in vigoare din domeniul comunicatiilor electronice, postei, audiovizualului si al tehnologiei informatiei, precum si in domeniul protectiei radioelectrice.
    (3) Personalul imputernicit al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei va avea, pe baza de delegatie, acces liber in orice loc in care se afla echipamente, aparate si instalatii din domeniul comunicatiilor electronice, postei, audiovizualului si al tehnologiei informatiei sau in care se afla ori se pot afla surse de perturbatii radioelectrice, cu respectarea legislatiei in vigoare.
    (4) Accesul personalului Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei la obiectivele apartinand institutiilor publice cu atributii in domeniul apararii nationale, al sigurantei nationale si al ordinii publice, daca in aceste obiective se afla sau se pot afla surse de perturbatii radioelectrice, se face pe baza conventiilor stabilite cu fiecare dintre institutiile publice respective.
    Art. 9
    (1) Pe data intrarii in vigoare a prezentei hotarari se abroga Hotararea Guvernului nr. 153/1997 privind infiintarea Regiei Autonome "Inspectoratul General al Comunicatiilor" prin reorganizarea Regiei Autonome "Inspectoratul General al Radiocomunicatiilor", publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 81 din 5 mai 1997, precum si orice alte dispozitii contrare.
    (2) Pe aceeasi data art. 8 si pct. 3 din anexa nr. 2 la Hotararea Guvernului nr. 20/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 16 din 10 ianuarie 2001, se modifica in mod corespunzator.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministrul comunicatiilor
                         si tehnologiei informatiei,
                         Adriana Ticau,
                         secretar de stat

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae Tanasescu

                         Ministrul muncii si solidaritatii sociale,
                         Marian SarbuSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 180/2002

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 180 din 2002
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 42 2005
    BINE AȚI VENIT: ÎMPRUMUTUL ÎNTRE PERSOANELE SERIOASE ȘI ONESTI ONLINE. Ofertă de împrumut între persoane fizice rapid Împrumut rapid pentru a vă pune capăt grijilor în mai puțin de 72 de ore Sunteți interzis de la banca dvs. și toate încercările dvs. în alte și alte instituții financiare nu au dat nimic până acum din cauza creditului dvs. nepotrivit sau a altora nu mă mai îngrijorează să mă contactați și în mai puțin de 72 de ore la o rată rezonabilă de 2% pe an și cu privire la timpul de rambursare care vă convine vă fac împrumutul care vă va salva viața. Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: marialeydi06@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 106 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunt Alexander Magnus, un împrumutat privat și legitim. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut de Crăciun, împrumuturi personale, credite ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, garanție, capital de risc etc. ... Sau pur și simplu refuzați un împrumut de la o bancă sau instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Sunteți soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi întreprinderilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: alexandermagnus.loan@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Trebuie să plătiți împrumuturile datoriei lor sau să vă achitați facturile sau să începeți o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă va fi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau finanțare din orice motiv, cum ar fi: a) Împrumut personal, extinderea afacerii, b) Înființarea afacerii, educație, c) Consolidarea datoriilor, d) Împrumuturi cu bani grei Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% și cu garanție și nu Garanție, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, risc capital Capital, împrumut de afaceri, împrumut pentru educație, ipotecă sau Împrumuturi pentru orice motiv". Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica valoarea împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie! Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți care susțin această cerere. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite. Ne străduim să lăsăm o impresie pozitivă de durată prin depășirea așteptărilor clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai înaltă calitate. E-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com
ANONIM a comentat Decretul 460 2020
    Mi-am luat deja cardul ATM programat și gol pentru a retrage zilnic 5.500 USD timp de șase luni. Sunt atât de fericit de acest lucru, deoarece l-am primit pe al meu săptămâna trecută și l-am folosit pentru a obține deja 33.000 de dolari. Georg Bednorz Hackers dă cărțile pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva drăguț și el nu este ca alte escrocherii care pretind că au cărțile ATM goale. Nimeni nu este prins când folosește cardul. primește-l pe al tău de la Georg Bednorz Hackers astăzi! Trimiteți un e-mail la georgbednorzhackers@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj text / WhatsApp prin +1 (262) 355-8285
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunteţi în nevoie de un împrumut rapid şi urgent cu o rată a dobânzii relativ scăzută la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite acasă, credite auto, student credite, credite de consolidare a datoriilor etc indiferent de scorul de credit. Suntem garantați că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară în schimbare.
ANONIM a comentat Ordin 400 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu