Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 273 din 12 iulie 2004

pentru aprobarea Procedurii de acordare a licentelor de utilizare a frecventelor radioelectrice in vederea furnizarii retelelor si serviciilor de comunicatii mobile de generatia a treia

ACT EMIS DE:                MINISTERUL COMUNICATIILOR SI TEHNOLOGIEI INFORMATIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 698 din  3 august 2004


SmartCity3


    In temeiul dispozitiilor art. 15 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 79/2002 privind cadrul general de reglementare a comunicatiilor, aprobata si modificata prin Legea nr. 591/2002,
    avand in vedere prevederile Hotararii Guvernului nr. 744/2003 privind organizarea si functionarea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, modificata prin Hotararea Guvernului nr. 927/2004,

    ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei emite prezentul ordin.

    Art. 1
    Se aproba Procedura de acordare a licentelor de utilizare a frecventelor radioelectrice in vederea furnizarii retelelor si serviciilor de comunicatii mobile de generatia a treia, prevazuta in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

             Ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei,
                                  Dan Nica

    ANEXA 1

                                  PROCEDURA
de acordare a licentelor de utilizare a frecventelor radioelectrice in vederea furnizarii retelelor si serviciilor de comunicatii mobile de generatia a treia

    Art. 1
    (1) Licentele de utilizare a frecventelor radioelectrice in vederea furnizarii retelelor si serviciilor de comunicatii mobile de generatia a treia, denumite in continuare licente 3G, se acorda prin licitatie organizata de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, denumit in continuare MCTI.
    (2) Etapele licitatiei sunt urmatoarele:
    1. publicarea anuntului de participare la licitatie;
    2. elaborarea caietului de sarcini;
    3. obtinerea caietului de sarcini de catre persoanele interesate;
    4. depunerea ofertelor si a garantiei de participare de catre persoanele care au obtinut caietul de sarcini;
    5. evaluarea ofertelor;
    6. transmiterea comunicarilor privind rezultatul evaluarii tuturor ofertelor depuse.
    Art. 2
    (1) Pentru organizarea si conducerea procedurii de licitatie, MCTI va desemna o comisie de licitatie formata din 5 membri care nu pot fi actionari, asociati, administratori sau cenzori ai vreuneia dintre persoanele juridice care participa la licitatie sau ai vreunei persoane juridice care are control asupra vreunui ofertant, in acest sens membrii comisiei depunand o declaratie pe propria raspundere. In cadrul comisiei de licitatie se va desemna un presedinte care va conduce procedura de licitatie si un secretar care va intocmi procesele-verbale de sedinta.
    (2) O persoana juridica are control asupra ofertantului daca exercita, direct sau indirect, cel putin o treime din drepturile de vot in adunarea generala a acestuia.
    Art. 3
    Comisia de licitatie va avea urmatoarele atributii:
    a) publicarea anuntului de participare la licitatie;
    b) elaborarea caietului de sarcini;
    c) evaluarea ofertelor;
    d) prezentarea rezultatului evaluarii ofertelor ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei.
    Art. 4
    (1) MCTI va publica cel putin intr-un cotidian de circulatie nationala, precum si pe pagina de Internet www.mcti.ro un anunt de participare la licitatie, prin care va anunta intentia de a acorda licentele 3G.
    (2) Anuntul de participare va contine in mod obligatoriu perioada in care se poate obtine un exemplar al caietului de sarcini.
    Art. 5
    (1) Caietul de sarcini va contine in mod obligatoriu cerintele tehnico-economice minimale pe care ofertantul trebuie sa le indeplineasca, grila de punctaj, obligatiile minime prin care acesta va trebui sa si le asume in cazul in care va fi declarat castigator al licitatiei, precum si data limita pana la care se pot depune ofertele.
    (2) MCTI va asigura obtinerea unui exemplar al caietului de sarcini de catre orice persoana care isi manifesta intentia in acest sens.
    Art. 6
    (1) MCTI va accepta orice solicitare de clarificari asupra prezentei proceduri, efectuata pana la data limita prevazuta in caietul de sarcini, si va publica intrebarile si raspunsurile pe pagina de Internet mentionata la art. 4 alin. (1).
    (2) Solicitarile de clarificari trebuie facute in scris si adresate MCTI prin posta, la adresa Bd. Libertatii nr. 14, sectorul 5, Bucuresti, sau prin e-mail, la adresa licitatie3g@mcti.ro. In cazul in care solicitarile de clarificari sunt facute in alt mod, MCTI nu are obligatia de a raspunde la acestea.
    Art. 7
    (1) Comisia de licitatie va evalua exclusiv ofertele depuse in termenul prevazut in caietul de sarcini.
    (2) Licitatia se desfasoara pe baza de oferte ferme, definitive, irevocabile si neconditionate, depuse in conformitate cu caietul de sarcini pentru elaborarea si prezentarea ofertei.
    (3) O data cu oferta, ofertantii vor depune o garantie de participare in cuantum de 30.000 euro. Garantia de participare se constituie prin scrisoare de garantie bancara emisa de o banca romana sau de o banca straina cu care o banca romana are relatii de corespondent, din care sa rezulte fara echivoc angajamentul irevocabil al acesteia de a plati imediat, fara a invoca vreo exceptie legata de procedura de licitatie, o suma in cuantum egal cu garantia de participare in cazul in care castigatorul licitatiei renunta la dreptul de a i se acorda licenta 3G.
    (4) Scrisoarea de garantie bancara trebuie sa aiba o perioada de valabilitate de cel putin 120 de zile de la data limita pana la care se pot depune ofertele.
    (5) Garantia de participare se restituie integral tuturor participantilor, cu exceptia castigatorilor licentelor 3G, carora aceasta garantie le va fi restituita la momentul eliberarii licentelor.
    (6) Comisia de licitatie va evalua doar acele oferte care au fost depuse in termenul mentionat in caietul de sarcini si care sunt insotite de garantia de participare in cuantumul si in forma prevazute in prezentul ordin.
    (7) In procesul de evaluare a ofertelor se tine cont de obligatiile pe care ofertantul se angajeaza sa si le asume in cazul in care va fi declarat castigator al licitatiei, conform grilei de punctaj.
    Art. 8
    (1) Comisia de licitatie va comunica persoanelor care au depus oferte rezultatele evaluarii acestora, prin afisarea pe pagina de Internet mentionata la art. 4 alin. (1).
    (2) Persoanele ale caror oferte au fost declarate castigatoare vor fi invitate de catre MCTI pentru eliberarea licentelor 3G, in termen de 30 de zile de la comunicarea rezultatului licitatiei.SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 273/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 273 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    I Want To Testify About Dark Web Blank ATM Cards. What'sApp Contact : +393512615163 (The Official Automatic Teller Machine) They Sell Automatic Blank ATM Cards That You Can Use To Withdraw Money At Any ATM Machine Around The World Wide. Order Your Blank ATM Card Now With The Official Automatic Teller Machine. I Saw So Much Testimony On The Internet About How Dark Web Hackers Produce An Automatic Blank ATM Cards And Sell Them To Different People Around The WorldWide. Order Your Blank ATM Card Now. Email Address : carolblankatmcard@gmail.com Hangout Contact : carolblankatmcard@gmail.com What'sApp Contact : +393512615163 I Also Contacted The Dark Web Blank ATM Cards Company. (The Official Automatic Teller Machine) I Also Order An Automatic Blank ATM Card. They Ask For Payment And I Sent $2,800USD To The Dark Web Blank ATM Cards Company Through Bitcoin. They Also Sent Me The Automatic Blank ATM Card. I Have Used It To Get $90,000 USD. I Order The Blank ATM Card That Has The Limit Withdraw Of $20,000 Daily. The Dark Web Is Selling Out An Automatic Blank ATM Cards To Every Interested Buyers All Over The World Wide.
ANONIM a comentat Ordin 1323 2015
    Vreau și eu anexa 13
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Hello Viewers, are you looking for a reliable spell caster to make you win your lottery games? then search no further, contact Dr Graceundo today and all your financial problems will be over, He prayed for me and gave me a game to play and now i am a millionaire. contact him today and change your financial status. You can contact him via his Email drgraceondu12 @ gmail.com or Call him on +17542773146
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
     My husband left me some years ago for another woman and they both planned to get married. I am so surprised he just came back to me one cool afternoon on Saturday June, begging and crying for me to take him back and to forgive him for breaking up our marriage home and forsaking me and the children. Dr Omokpo is a true spiritualist savior . He brought my husband back” if you have any worries or you have any problem in your marriages or relationships you can reach him via: dromokpo@gmail.com WhatsApp him on:+18048540813
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    O zi bună Dragi solicitanți de împrumut, aveți nevoie de un credit financiar urgent ***? * Transfer foarte rapid și direct în contul dvs. bancar * Rambursarea începe la opt luni după ce primiți banii în contul dvs. bancar * Rată scăzută a dobânzii de 1% * Rambursare pe termen lung (1-30 ani) Înălțime * Flexibil *** apoi lunar plata *. Cât timp va fi finanțat? După depunerea cererii *** Vă puteți aștepta la un răspuns preliminar în mai puțin de 24 de ore, finanțare în 72-96 de ore de la primirea informațiilor de care au nevoie de la dvs. Dacă sunteți interesat, contactați-ne prin: unisoncreditunion344@gmail.com și completați formularul de cerere de împrumut de mai jos. Formular de cerere de împrumut: Nume complet:................... Țara:................... Stat:.............. Oraș:.............. Sex:................ ......... Număr de telefon:........... Suma împrumutului :........... Venituri lunare:.......... Ocupație:................... .... Perioada de împrumut:...................... . ................ Scopul împrumutului:................................. .... ....... Adresa de e-mail:...................... ................ Ați aplicat înainte?.................... Așteptăm ca formularul dumneavoastră de cerere urgent să fie completat ok. Trimite-ti-ne un e-mail: ( unisoncreditunion344@gmail.com ) Cu stima. Domnul UNISON Nume companie: UNISON CREDIT UNION Adresa de e-mail: unisoncreditunion344@gmail.com Adresă de e-mail: unisoncreditunion344@gmail.com Adresă de e-mail: unisoncreditunion344@gmail.com
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    OFERTA URGENT DE CREDIT Creați-vă afacerea și averea dvs. cu noi Grant de împrumut de servicii variind de la 5.000 USD la 10.000.000.000 USD. Oferim acest credit pentru a permite tuturor celor care se află într-o situație financiară dificilă și celor care doresc să-și creeze propria afacere să aibă o viață fericită. Împrumuturile între persoane fizice există așa că nu vă pierdeți timpul. trimiteți-ne un e-mail prin: { unisoncreditunion344@gmail.com } pentru a începe
ANONIM a comentat Decretul 198 2021
    My husband was cheating on me and no longer committed to me and our kids, when i asked him what the problem was he told me he has fell out of love for me and wanted a divorce.i was so heart broken i cried all day and night but he left home, i was looking for something online when i saw an article how the great and powerful dr.ovie have helped so many people in similar situation like mine, his email address was written so i sent him an email telling him about my problem,he told me he shall return back to me within 24hrs, i did everything he asked me to do the next day to my greatest surprise, my husband came back home and was crying and begging for me to forgive and accept him back,now we are happy together if you need his help contact him email:droviespelltemple@gmail.com or whatsapp him via +2349056460552
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Buna ziua Investiția în criptomonede cu doamna Trish Dave mi-a schimbat viața Cuvintele nu pot descrie munca minunată pe care ați făcut-o în contul meu de tranzacționare, sunt încântat că am avut încredere în dvs. și v-am oferit șansa de a ajuta la creșterea mea de 500 USD în 5000 USD în doar o săptămână, doamnă. Trish Dave, familia mea și cu mine, vă suntem veșnic datori pentru stabilitatea financiară pe care ați adus-o acasă, sfătuiesc întregul public să investească cu Trish Dave, contactați prin: Email: trshdave@gmail.com WhatsApp: +79304082498 Web https://smartbitvest.com/
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    Hi everyone i want to share my amazing testimony on how Dr Graceondu blessed my life, i used to work as a cleaner in supper market, i have been playing lottery game for long now and i don't usually win, i came across a testimony of someone testifying about how Dr Graceondu prayed for her and gave her a lottery game to play and she won big amount of money, so i also decided to try my luck, i contact him through his website and he assured me that he will help me, he told me it will take him two day to pray for me, so on the second day he gave me some lottery numbers to play and i went to play the game so on that faithful day i went to check the game to my greatest surprise i won a very big amount that changed my status, i quit as a cleaner in the supper market and i became a company owner. I want you out there to also contact him for your lucky game. You can reach him via his Email drgraceondu12@ gmail.com or WhatsApp him on +17542773146
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Bună ziua. Caut si eu aceste anexe din 2002. Le puteti trimite pe adresa bogdan.albu@albulawyer.com vă rog?
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 273/2004
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu