Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

INSTRUCTIUNI Nr

INSTRUCTIUNI   Nr. 1 din  16 februarie 2000

privind eliberarea de catre societatile de registru independent a registrelor actionarilor societatilor comerciale emitente de valori mobiliare

ACT EMIS DE: COMISIA NATIONALA A VALORILOR MOBILIARE


SmartCity3

PUBLICATE IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 87 din 28 februarie 2000

    Art. 1
    Societatile de registru independent vor elibera la cererea societatilor comerciale emitente de valori mobiliare registrul actionarilor in care trebuie sa apara urmatoarele date de identificare a detinatorilor de valori mobiliare:
    - pentru detinatorii de valori mobiliare persoane fizice: numele si prenumele, numarul si seria actului de identitate, adresa;
    - pentru detinatorii de valori mobiliare persoane juridice: denumirea si sediul social.
    Art. 2
    Societatile de registru independent sunt raspunzatoare pentru asigurarea confidentialitatii, integritatea si securitatea datelor pe care le gestioneaza.
    Art. 3
    Incalcarea prevederilor prezentelor instructiuni constituie contraventie, daca fapta savarsita nu este prevazuta de legea penala ca infractiune.
    Contraventiile aplicate persoanelor juridice responsabile vor fi urmatoarele:
    a) amenda de la 50 milioane lei la 500 milioane lei;
    b) suspendarea autorizatiei de functionare a societatii comerciale;
    c) retragerea autorizatiei de functionare a societatii comerciale;
    d) anularea autorizatiei de functionare a societatii comerciale.
    Pentru persoanele fizice responsabile sanctiunea aplicata va fi amenda de la 5 milioane lei la 50 milioane lei si/sau interzicerea temporara sau definitiva a desfasurarii oricaror activitati pe piata de capital.
    Art. 4
    Prezentele instructiuni intra in vigoare la data semnarii ordinului de catre presedintele Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare.SmartCity5

COMENTARII la Instrucţiuni 1/2000

Momentan nu exista niciun comentariu la Instrucţiuni 1 din 2000
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
ANONIM a comentat Decizia 589 2006
    La Pucioasa DB nu a fost nici-o revolutie,si totusi orasul este plin de revolutionari,????
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu