E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 2 din 14 martie 2000

pentru aprobarea Regulamentului nr. 1/2000 privind modificarea cuantumului taxelor percepute de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare

ACT EMIS DE: COMISIA NATIONALA A VALORILOR MOBILIARE

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 149 din 11 aprilie 2000


SmartCity3


    Presedintele Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare,
    in baza art. 13 alin. 2 si a art. 14 alin. 1 din Legea nr. 52/1994 privind valorile mobiliare si bursele de valori si a art. 4 din Ordonanta Guvernului nr. 24/1993 privind reglementarea constituirii si functionarii fondurilor deschise de investitii si a societatilor de investitii ca institutii de intermediere financiara, aprobata prin Legea nr. 83/1994,
    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Regulamentul nr. 1/2000 privind modificarea cuantumului taxelor percepute de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare si se dispune publicarea acestuia in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
    Art. 2
    Departamentul reglementarea pietei si intermediere financiara si Secretariatul general vor asigura aducerea la indeplinire a prevederilor prezentului ordin.

                             PRESEDINTELE
              COMISIEI NATIONALE A VALORILOR MOBILIARE,
                     prof. univ. dr. STEFAN BOBOC

                        REGULAMENTUL Nr. 1/2000
privind modificarea cuantumului taxelor percepute de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare

    Art. 1
    Prezentul regulament modifica cuantumul taxelor prevazute in regulamentele C.N.V.M. in vigoare.
    Art. 2
    In cuprinsul urmatoarelor regulamente se modifica articolele referitoare la cuantumul taxelor percepute de C.N.V.M., dupa cum urmeaza:
    2.1. Regulamentul C.N.V.M. nr. 2/1995 privind activitatea cenzorilor externi independenti:
    a) La articolul 20 se elimina sintagma "si dupa achitarea in contul C.N.V.M. a unei taxe de inregistrare reprezentand echivalentul in lei a 1.000 U.S.D. la cursul oficial de schimb valutar din data platii".
    b) La articolul 21, litera d) se abroga.
    2.2. Regulamentul C.N.V.M. nr. 6/1995 privind oferta publica de vanzare de valori mobiliare:
    - La articolul 5.1, alineatul 4 se abroga.
    2.3. Regulamentul C.N.V.M. nr. 9/1996 privind constituirea si functionarea fondurilor deschise de investitii, societatilor de investitii, societatilor de administrare si societatilor de depozitare:
    a) La articolul 31 din partea a IV-a se introduce litera e) cu urmatorul cuprins:
    "e) dovada platii in contul C.N.V.M. a unei taxe de 3.000.000 lei."
    b) La articolul 3 alineatul 4 din partea a V-a, litera e) se abroga.
    c) La articolul 8 alineatul 2 din partea a V-a se introduce litera h) cu urmatorul cuprins:
    "h) dovada platii in contul C.N.V.M. a unei taxe de 3.000.000 lei."
    d) La articolul 10 alineatul 2 din partea a V-a, litera f) se abroga.
    e) La articolul 12 alineatul 2 din partea a V-a se introduce litera c) cu urmatorul cuprins:
    "c) dovada platii in contul C.N.V.M. a unei taxe de 3.000.000 lei."
    2.4. Regulamentul C.N.V.M. nr. 1/1998 de completare a Regulamentului C.N.V.M. nr. 14/1996 cu privire la desfasurarea activitatilor de compensare, depozitare si decontare de catre terti:
    a) La articolul 2 alineatul (3) din Regulamentul C.N.V.M. nr. 14/1996, astfel cum a fost completat prin articolul unic din Regulamentul C.N.V.M. nr. 1/1998, ultima liniuta se abroga.
    b) La articolul 2 din Regulamentul C.N.V.M. nr. 14/1996, astfel cum a fost completat prin articolul unic din Regulamentul C.N.V.M. nr. 1/1998, alineatul (6) va avea urmatorul cuprins:
    "(6) Taxa de autorizare definitiva este de 2.000.000 lei."
    2.5. Regulamentul C.N.V.M. nr. 15/1996 privind plasamentul privat de valori mobiliare:
    - Articolul 16 se abroga.
    2.6. Regulamentul C.N.V.M. nr. 3/1998 privind autorizarea si exercitarea intermedierii de valori mobiliare:
    a) La articolul 8, alineatul (4) va avea urmatorul cuprins:
    "(4) Eliberarea autorizatiei definitive a societatii de valori mobiliare se va face sub conditia prezentarii dovezii achitarii in contul C.N.V.M. a taxei de autorizare in valoare de 1.000.000 lei, care va fi actualizata anual in functie de rata inflatiei."
    b) La articolul 20, alineatul (2) va avea urmatorul cuprins:
    "(2) Eliberarea autorizatiei de agent se va face sub conditia prezentarii dovezii achitarii in contul C.N.V.M. a taxei de autorizare de 100.000 lei, actualizata anual in functie de rata inflatiei."
    c) La articolul 60, alineatul (2) se abroga.
    d) Alineatul 8 din anexa nr. 5 se abroga.
    Art. 3
    Toate celelalte taxe percepute de C.N.M.V., care nu se regasesc in prezentul regulament, raman in vigoare.
    Art. 4
    Prezentul regulament intra in vigoare la data publicarii lui in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 2/2000

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 2 din 2000
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decizia 263 2020
    Sunt atât de încântat ... Am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am obținut un împrumut. Am încercat un alt serviciu, dar nu am putut obține niciodată un împrumut din acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente și la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după ce m-am întâlnit cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 de euro, acum afacerea mea merge bine și vreau să știți astăzi acest lucru cu toții, deoarece acestea sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi în toată lumea. Luați legătura cu ei și nu pierdeți timpul cu acei creditori contactați cu amabilitate acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Ordin 1322 2020
    Sunt atât de încântat ... Am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am obținut un împrumut. Am încercat un alt serviciu, dar nu am putut obține niciodată un împrumut din acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente și la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după ce m-am întâlnit cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 de euro, acum afacerea mea merge bine și vreau să știți astăzi acest lucru cu toții, deoarece acestea sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi în toată lumea. Luați legătura cu ei și nu pierdeți timpul cu acei creditori contactați cu amabilitate acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 42 2005
    BINE AȚI VENIT: ÎMPRUMUTUL ÎNTRE PERSOANELE SERIOASE ȘI ONESTI ONLINE. Ofertă de împrumut între persoane fizice rapid Împrumut rapid pentru a vă pune capăt grijilor în mai puțin de 72 de ore Sunteți interzis de la banca dvs. și toate încercările dvs. în alte și alte instituții financiare nu au dat nimic până acum din cauza creditului dvs. nepotrivit sau a altora nu mă mai îngrijorează să mă contactați și în mai puțin de 72 de ore la o rată rezonabilă de 2% pe an și cu privire la timpul de rambursare care vă convine vă fac împrumutul care vă va salva viața. Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: marialeydi06@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 106 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunt Alexander Magnus, un împrumutat privat și legitim. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut de Crăciun, împrumuturi personale, credite ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, garanție, capital de risc etc. ... Sau pur și simplu refuzați un împrumut de la o bancă sau instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Sunteți soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi întreprinderilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: alexandermagnus.loan@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Trebuie să plătiți împrumuturile datoriei lor sau să vă achitați facturile sau să începeți o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă va fi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau finanțare din orice motiv, cum ar fi: a) Împrumut personal, extinderea afacerii, b) Înființarea afacerii, educație, c) Consolidarea datoriilor, d) Împrumuturi cu bani grei Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% și cu garanție și nu Garanție, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, risc capital Capital, împrumut de afaceri, împrumut pentru educație, ipotecă sau Împrumuturi pentru orice motiv". Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica valoarea împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie! Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți care susțin această cerere. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite. Ne străduim să lăsăm o impresie pozitivă de durată prin depășirea așteptărilor clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai înaltă calitate. E-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com
ANONIM a comentat Decretul 460 2020
    Mi-am luat deja cardul ATM programat și gol pentru a retrage zilnic 5.500 USD timp de șase luni. Sunt atât de fericit de acest lucru, deoarece l-am primit pe al meu săptămâna trecută și l-am folosit pentru a obține deja 33.000 de dolari. Georg Bednorz Hackers dă cărțile pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva drăguț și el nu este ca alte escrocherii care pretind că au cărțile ATM goale. Nimeni nu este prins când folosește cardul. primește-l pe al tău de la Georg Bednorz Hackers astăzi! Trimiteți un e-mail la georgbednorzhackers@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj text / WhatsApp prin +1 (262) 355-8285
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 2/2000
Regulament 1 2000
privind modificarea cuantumului taxelor percepute de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare
Ordin 3 1998
pentru aprobarea Regulamentului nr. 3/1998 privind autorizarea si exercitarea intermedierii de valori mobiliare
Ordin 2 1998
pentru aprobarea Regulamentului nr. 1/1998 de completare a Regulamentului nr. 14/1996 cu privire la desfasurarea activitatilor de compensare, depozitare si decontare de catre terti
Ordin 30 1996
pentru aprobarea Regulamentului nr. 15/1996 privind plasamentul privat de valori mobiliare
Ordin 26 1996
pentru aprobarea Regulamentului nr. 14/1996 cu privire la desfasurarea activitatilor de compensare, depozitare si decontare de catre terti
Ordin 20 1996
pentru aprobarea Regulamentului nr. 9/1996 privind constituirea si functionarea fondurilor deschise de investitii, societatilor de investitii, societatilor de administrare si societatilor de depozitare
Ordin 3 1996
pentru aprobarea Regulamentului nr. 6/1995 privind oferta publica de vanzare de valori mobiliare
Ordin 32 1995
pentru punerea in aplicare a Regulamentului privind activitatea cenzorilor externi independenti
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu