E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 2 din 14 martie 2000

pentru aprobarea Regulamentului nr. 1/2000 privind modificarea cuantumului taxelor percepute de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare

ACT EMIS DE: COMISIA NATIONALA A VALORILOR MOBILIARE

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 149 din 11 aprilie 2000


SmartCity3


    Presedintele Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare,
    in baza art. 13 alin. 2 si a art. 14 alin. 1 din Legea nr. 52/1994 privind valorile mobiliare si bursele de valori si a art. 4 din Ordonanta Guvernului nr. 24/1993 privind reglementarea constituirii si functionarii fondurilor deschise de investitii si a societatilor de investitii ca institutii de intermediere financiara, aprobata prin Legea nr. 83/1994,
    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Regulamentul nr. 1/2000 privind modificarea cuantumului taxelor percepute de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare si se dispune publicarea acestuia in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
    Art. 2
    Departamentul reglementarea pietei si intermediere financiara si Secretariatul general vor asigura aducerea la indeplinire a prevederilor prezentului ordin.

                             PRESEDINTELE
              COMISIEI NATIONALE A VALORILOR MOBILIARE,
                     prof. univ. dr. STEFAN BOBOC

                        REGULAMENTUL Nr. 1/2000
privind modificarea cuantumului taxelor percepute de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare

    Art. 1
    Prezentul regulament modifica cuantumul taxelor prevazute in regulamentele C.N.V.M. in vigoare.
    Art. 2
    In cuprinsul urmatoarelor regulamente se modifica articolele referitoare la cuantumul taxelor percepute de C.N.V.M., dupa cum urmeaza:
    2.1. Regulamentul C.N.V.M. nr. 2/1995 privind activitatea cenzorilor externi independenti:
    a) La articolul 20 se elimina sintagma "si dupa achitarea in contul C.N.V.M. a unei taxe de inregistrare reprezentand echivalentul in lei a 1.000 U.S.D. la cursul oficial de schimb valutar din data platii".
    b) La articolul 21, litera d) se abroga.
    2.2. Regulamentul C.N.V.M. nr. 6/1995 privind oferta publica de vanzare de valori mobiliare:
    - La articolul 5.1, alineatul 4 se abroga.
    2.3. Regulamentul C.N.V.M. nr. 9/1996 privind constituirea si functionarea fondurilor deschise de investitii, societatilor de investitii, societatilor de administrare si societatilor de depozitare:
    a) La articolul 31 din partea a IV-a se introduce litera e) cu urmatorul cuprins:
    "e) dovada platii in contul C.N.V.M. a unei taxe de 3.000.000 lei."
    b) La articolul 3 alineatul 4 din partea a V-a, litera e) se abroga.
    c) La articolul 8 alineatul 2 din partea a V-a se introduce litera h) cu urmatorul cuprins:
    "h) dovada platii in contul C.N.V.M. a unei taxe de 3.000.000 lei."
    d) La articolul 10 alineatul 2 din partea a V-a, litera f) se abroga.
    e) La articolul 12 alineatul 2 din partea a V-a se introduce litera c) cu urmatorul cuprins:
    "c) dovada platii in contul C.N.V.M. a unei taxe de 3.000.000 lei."
    2.4. Regulamentul C.N.V.M. nr. 1/1998 de completare a Regulamentului C.N.V.M. nr. 14/1996 cu privire la desfasurarea activitatilor de compensare, depozitare si decontare de catre terti:
    a) La articolul 2 alineatul (3) din Regulamentul C.N.V.M. nr. 14/1996, astfel cum a fost completat prin articolul unic din Regulamentul C.N.V.M. nr. 1/1998, ultima liniuta se abroga.
    b) La articolul 2 din Regulamentul C.N.V.M. nr. 14/1996, astfel cum a fost completat prin articolul unic din Regulamentul C.N.V.M. nr. 1/1998, alineatul (6) va avea urmatorul cuprins:
    "(6) Taxa de autorizare definitiva este de 2.000.000 lei."
    2.5. Regulamentul C.N.V.M. nr. 15/1996 privind plasamentul privat de valori mobiliare:
    - Articolul 16 se abroga.
    2.6. Regulamentul C.N.V.M. nr. 3/1998 privind autorizarea si exercitarea intermedierii de valori mobiliare:
    a) La articolul 8, alineatul (4) va avea urmatorul cuprins:
    "(4) Eliberarea autorizatiei definitive a societatii de valori mobiliare se va face sub conditia prezentarii dovezii achitarii in contul C.N.V.M. a taxei de autorizare in valoare de 1.000.000 lei, care va fi actualizata anual in functie de rata inflatiei."
    b) La articolul 20, alineatul (2) va avea urmatorul cuprins:
    "(2) Eliberarea autorizatiei de agent se va face sub conditia prezentarii dovezii achitarii in contul C.N.V.M. a taxei de autorizare de 100.000 lei, actualizata anual in functie de rata inflatiei."
    c) La articolul 60, alineatul (2) se abroga.
    d) Alineatul 8 din anexa nr. 5 se abroga.
    Art. 3
    Toate celelalte taxe percepute de C.N.M.V., care nu se regasesc in prezentul regulament, raman in vigoare.
    Art. 4
    Prezentul regulament intra in vigoare la data publicarii lui in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 2/2000

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 2 din 2000
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 371 2019
    Salut, Ai nevoie de un împrumut de urgență? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Considerați că este dificil să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii de specializare? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă achita datoriile și facturile? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă ?. Iată o oportunitate pentru a obține astăzi împrumutul la o rată a dobânzii de 2% pentru a vă rezolva toate problemele financiare. Interesat, contactați-mă prin e-mail acum; [helenwilson719@gmail.com] HELEN WILSON
ANONIM a comentat Hotărârea 371 2019
    Căutați un împrumut autentic? vă aflați la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Mariela Loan oferă toate tipurile de împrumuturi de orice sumă companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Sunteți interesat să mă contactați prin e-mail acum la (marielagonzalezloan@gmail.com)
ANONIM a comentat Hotărârea 371 2019
    Salut, Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de credit și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Interesat, contactați-mă acum prin e-mail; (ivanapedro85@gmail.com)
ANONIM a comentat Acord - 2011
    Suntem organizații creștine create pentru a ajuta oamenii cu dificultăți financiare. Dacă întâmpinați dificultăți financiare și aveți nevoie de fonduri pentru probleme personale sau aveți nevoie de împrumut pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile, începe o afacere frumoasă sau întâmpinați dificultăți în obținerea unui împrumut de capital de la băncile locale, contactați-ne astăzi . Vă rog, acest lucru este pentru serios minte și Dumnezeu se tem de Oameni. Contactați-ne acum avantloanson@gmail.com
ANONIM a comentat Acord - 2011
    Salut, Ai nevoie de un împrumut de urgență? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Considerați că este dificil să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii de specializare? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă achita datoriile și facturile? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă ?. Iată o oportunitate pentru a obține astăzi împrumutul la o rată a dobânzii de 2% pentru a vă rezolva toate problemele financiare. Interesat, contactați-mă prin e-mail acum; [helenwilson719@gmail.com]
ANONIM a comentat Acord - 2011
    Căutați un împrumut autentic? vă aflați la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Mariela Loan oferă toate tipurile de împrumuturi de orice sumă companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Sunteți interesat să mă contactați prin e-mail acum la (marielagonzalezloan@gmail.com)
ANONIM a comentat Acord - 2011
    Salut, Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de credit și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Interesat, contactați-mă acum prin e-mail; (ivanapedro85@gmail.com)
ANONIM a comentat Decretul 25 1949
     GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR LEASE AT THE LOWEST RATES AVAILABLE. OTHER FINANCIAL INSTRUMENTS SUCH AS MTN, CD, DLC, PB ARE ALSO AVAILABLE. Dear Sir/Ma I am direct to a provider who has recently issued banking instruments for a couple of my clients the provider is 100% check-able you can do your due diligence on them. I personally know the provider. Our instruments are only from triple 'a' rated banks and we issue from $1M to $5B . The provider is 100% verifiable. If you are genuinely seeking bank instruments. Contact me and i will furnish you with details. And again our bank instruments can serves as collateral as the case may be, which will enable you get loans from your bank so as to embark on any projects such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Mining, Telecommunication, Construction of Dams, Real estate, Bridges, Trading, Importing and exporting and Other Turnkey Project (s) etc. Also these instruments can be put in PPP, etc. Please do let me know of your willingness to proceed and I will email you our terms and condition upon request. Contact :Robert Glen Email: robertg.finance@gmail.com / robertglen.finance230@yahoo.com Skype: robertg.finance@gmail.com Whats-sap number: +1{864 }774-2551 BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!! Regards, Robert Glen.
ANONIM a comentat Decizia 4 2019
     GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR LEASE AT THE LOWEST RATES AVAILABLE. OTHER FINANCIAL INSTRUMENTS SUCH AS MTN, CD, DLC, PB ARE ALSO AVAILABLE. Dear Sir/Ma I am direct to a provider who has recently issued banking instruments for a couple of my clients the provider is 100% check-able you can do your due diligence on them. I personally know the provider. Our instruments are only from triple 'a' rated banks and we issue from $1M to $5B . The provider is 100% verifiable. If you are genuinely seeking bank instruments. Contact me and i will furnish you with details. And again our bank instruments can serves as collateral as the case may be, which will enable you get loans from your bank so as to embark on any projects such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Mining, Telecommunication, Construction of Dams, Real estate, Bridges, Trading, Importing and exporting and Other Turnkey Project (s) etc. Also these instruments can be put in PPP, etc. Please do let me know of your willingness to proceed and I will email you our terms and condition upon request. Contact :Robert Glen Email: robertg.finance@gmail.com / robertglen.finance230@yahoo.com Skype: robertg.finance@gmail.com Whats-sap number: +1{864 }774-2551 BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!! Regards, Robert Glen.
ANONIM a comentat Decizia 4 2019
     GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR LEASE AT THE LOWEST RATES AVAILABLE. OTHER FINANCIAL INSTRUMENTS SUCH AS MTN, CD, DLC, PB ARE ALSO AVAILABLE. Dear Sir/Ma I am direct to a provider who has recently issued banking instruments for a couple of my clients the provider is 100% check-able you can do your due diligence on them. I personally know the provider. Our instruments are only from triple 'a' rated banks and we issue from $1M to $5B . The provider is 100% verifiable. If you are genuinely seeking bank instruments. Contact me and i will furnish you with details. And again our bank instruments can serves as collateral as the case may be, which will enable you get loans from your bank so as to embark on any projects such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Mining, Telecommunication, Construction of Dams, Real estate, Bridges, Trading, Importing and exporting and Other Turnkey Project (s) etc. Also these instruments can be put in PPP, etc. Please do let me know of your willingness to proceed and I will email you our terms and condition upon request. Contact :Robert Glen Email: robertg.finance@gmail.com / robertglen.finance230@yahoo.com Skype: robertg.finance@gmail.com Whats-sap number: +1{864 }774-2551 BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!! Regards, Robert Glen.
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 2/2000
Regulament 1 2000
privind modificarea cuantumului taxelor percepute de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare
Ordin 3 1998
pentru aprobarea Regulamentului nr. 3/1998 privind autorizarea si exercitarea intermedierii de valori mobiliare
Ordin 2 1998
pentru aprobarea Regulamentului nr. 1/1998 de completare a Regulamentului nr. 14/1996 cu privire la desfasurarea activitatilor de compensare, depozitare si decontare de catre terti
Ordin 30 1996
pentru aprobarea Regulamentului nr. 15/1996 privind plasamentul privat de valori mobiliare
Ordin 26 1996
pentru aprobarea Regulamentului nr. 14/1996 cu privire la desfasurarea activitatilor de compensare, depozitare si decontare de catre terti
Ordin 20 1996
pentru aprobarea Regulamentului nr. 9/1996 privind constituirea si functionarea fondurilor deschise de investitii, societatilor de investitii, societatilor de administrare si societatilor de depozitare
Ordin 3 1996
pentru aprobarea Regulamentului nr. 6/1995 privind oferta publica de vanzare de valori mobiliare
Ordin 32 1995
pentru punerea in aplicare a Regulamentului privind activitatea cenzorilor externi independenti
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu