E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a modificat niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDONANTA DE URGENTA Nr

ORDONANTA DE URGENTA   Nr. 169 din 13 decembrie 2001

privind utilizarea unor sume destinate restructurarii si reorganizarii agentilor economici din sectorul productiei de aparare

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 844 din 28 decembrie 2001


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 114 alin. (4) din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

    Art. 1
    (1) Sumele rezultate din valorificarea produselor scoase definitiv din rezervele de mobilizare ramase dupa deducerea cheltuielilor efectuate in acest scop se constituie si se gestioneaza ca venituri extrabugetare la dispozitia Ministerului Industriei si Resurselor si se utilizeaza pentru finantarea actiunilor de redimensionare a capacitatilor de productie, reorganizarea liniilor de fabricatie si pentru alte masuri prevazute in programele de restructurare si reorganizare ale agentilor economici din sectorul productiei de aparare.
    (2) Sumele care provin din garantii depuse de agentii economici, ramase neutilizate ca urmare a nerestituirii produselor scoase la imprumut si improspatare, se utilizeaza potrivit prevederilor alin. (1); agentii economici vor evidentia in contabilitatea proprie anularea garantiilor si inregistrarea produselor imprumutate ca bunuri proprii.
    (3) Constituirea si gestionarea veniturilor extrabugetare prevazute la alin. (1) si (2) se fac potrivit normelor metodologice emise in termen de 30 de zile si aprobate prin ordin al ministrului industriei si resurselor.
    Art. 2
    Sumele rezultate din valorificarea mijloacelor fixe, ramase dupa deducerea cheltuielilor efectuate in acest scop, se utilizeaza de agentii economici numai pentru finantarea obiectivelor si realizarea masurilor prevazute in programele de restructurare si reorganizare ale fiecarui agent economic, aprobate de ministerul de resort.
    Art. 3
    Mijloacele fixe reprezentand utilaje, echipamente, instalatii, spatii ramase neutilizate dupa realizarea programului de restructurare se valorifica in conditiile legii, iar sumele astfel rezultate raman la dispozitia Ministerului Industriei si Resurselor, urmand sa fie utilizate in conditiile art. 1 alin. (3).

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministrul industriei si resurselor,
                         Decebal Spiridon Ilina,
                         secretar de stat

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae TanasescuSmartCity5

COMENTARII la OUG 169/2001

Momentan nu exista niciun comentariu la OUG 169 din 2001
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
ANONIM a comentat Decizia 589 2006
    La Pucioasa DB nu a fost nici-o revolutie,si totusi orasul este plin de revolutionari,????
Alte acte pe aceeaşi temă cu OUG 169/2001
OUG 25 2014
Ordin 220 2004
privind aplicarea prevederilor Legii nr. 399/2002 pentru asigurarea conditiilor de finantare a organizarii si functionarii activitatilor legate de privatizarile derulate prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie
Ordin 558 2004
privind aplicarea prevederilor Legii nr. 399/2002 pentru asigurarea conditiilor de finantare a organizarii si functionarii activitatilor legate de privatizarile derulate prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie
Hotărârea 95 2004
pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie pe anul 2004
Ordin 215 2003
privind aplicarea prevederilor Legii nr. 399/2002 pentru asigurarea conditiilor de finantare a organizarii si functionarii activitatilor legate de privatizarile derulate prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie
Ordin 33 2003
privind aplicarea prevederilor Legii nr. 399/2002 pentru asigurarea conditiilor de finantare a organizarii si functionarii activitatilor legate de privatizarile derulate prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie
Legea 380 2002
pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 169/2001 privind utilizarea unor sume destinate restructurarii si reorganizarii agentilor economici din sectorul productiei de aparare
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu