Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 938 din 11 noiembrie 1999

privind transferul actiunilor detinute de stat la Societatea Comerciala "Hidrojet" - S.A. din administrarea Fondului Proprietatii de Stat in administrarea Ministerului Finantelor

ACT EMIS DE:                GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 558 din 16 noiembrie 1999


SmartCity3


    In temeiul dispozitiilor art. 92^1, 92^8 si 95 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare, aprobata si modificata prin Legea nr. 108/1996, cu modificarile si completarile ulterioare,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    (1) Ministerul Finantelor este imputernicit sa exercite in numele statului toate drepturile actionarului la Societatea Comerciala "Hidrojet" - S.A., cu sediul in localitatea Breaza, Str. Grivitei nr. 18, judetul Prahova.
    (2) Actiunile detinute de stat la Societatea Comerciala "Hidrojet" - S.A. se transfera din administrarea Fondului Proprietatii de Stat in administrarea Ministerului Finantelor.
    (3) Actiunile transferate se administreaza de catre Ministerul Finantelor pe durata exercitarii procedurilor de stingere a creantelor bugetare, dar nu mai mult de 120 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.
    (4) Ministerul Finantelor poate mentine persoanele desemnate de Fondul Proprietatii de Stat ca reprezentanti in adunarea generala a actionarilor la Societatea Comerciala "Hidrojet" - S.A., mandatandu-i in mod corespunzator.
    Art. 2
    In termen de 3 zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari se vor efectua mentiunile corespunzatoare in registrul de evidentiere a actionarilor de catre persoanele indrituite in acest sens, scop in care administratorul Societatii Comerciale "Hidrojet" - S.A. va lua masurile care se impun.
    Art. 3
    In termen de 5 zile de la data publicarii prezentei hotarari in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, titularii creantelor bugetare, inclusiv unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor, vor comunica Ministerului Finantelor datoriile bugetare restante ale Societatii Comerciale "Hidrojet" - S.A., pe categorii de bugete si, in cadrul acestora, pe fiecare impozit, taxa, contributie etc., cu evidentierea distincta a penalitatilor si majorarilor de intarziere scadente pana la data publicarii prezentei hotarari in Monitorul Oficial al Romaniei.
    Art. 4
    Toate procedurile de executare silita pornite pentru realizarea creantelor bugetare, precum si orice procedura de privatizare sau de lichidare initiata de Fondul Proprietatii de Stat in cazul Societatii Comerciale "Hidrojet" - S.A. se suspenda. De asemenea, se suspenda si orice amanari si esalonari privind plata obligatiilor bugetare datorate de Societatea Comerciala "Hidrojet" - S.A.
    Art. 5
    Pentru obligatiile bugetare restante ale Societatii Comerciale "Hidrojet" - S.A., de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari nu se mai calculeaza si nu se mai datoreaza penalitati si majorari de intarziere.
    Art. 6
    Penalitatile si majorarile de intarziere, aferente tuturor obligatiilor bugetare reprezentand debite la bugete, astfel cum sunt definite la art. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996, datorate de Societatea Comerciala "Hidrojet" - S.A. la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, se anuleaza.
    Art. 7
    (1) Ministerul Finantelor va incheia contractul de mandat cu consultantul care a intocmit raportul de evaluare la Societatea Comerciala "Hidrojet" - S.A., pentru vanzarea actiunilor detinute de stat la aceasta societate comerciala, in scopul stingerii creantelor bugetare.
    (2) Ministerul Finantelor va mandata consultantul sa aplice modalitatile de stingere a creantelor bugetare prevazute la art. 92^2 alin. (1) lit. a), b) si e) din Ordonanta Guvernului nr. 11/1996.
    Art. 8
    Dispozitiile privind incheierea contractelor de vanzare a actiunilor prin negociere sau pe pietele organizate, plata actiunilor, garantiile de buna executare a contractului de mandat, termenele de virare a sumelor obtinute prin vanzarea actiunilor la trezoreria statului, precum si celelalte dispozitii din normele metodologice aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 269/1999 se aplica in mod corespunzator.
    Art. 9
    Ministerul Finantelor este imputernicit sa reprezinte interesele celorlalti creditori bugetari si sa distribuie sumele obtinute din vanzarea actiunilor detinute de stat la Societatea Comerciala "Hidrojet" - S.A., cu respectarea proportionala a cuantumului creantelor bugetare comunicate de catre creditorii bugetari, dupa ce vor fi acoperite in totalitate sumele avansate de Ministerul Finantelor pentru realizarea procedurilor prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 15/1998 pentru completarea Ordonantei Guvernului nr. 11/1996 privind executarea creantelor bugetare.
    Art. 10
    In cazul in care actiunile preluate de la Fondul Proprietatii de Stat nu s-au vandut pana la implinirea termenului de 120 de zile prevazut la art. 1 alin. (3), actiunile statului se transfera de la Ministerul Finantelor la Fondul Proprietatii de Stat la iesirea din vigoare a prezentei hotarari, prevederile art. 2 aplicandu-se in mod corespunzator.
    Art. 11
    In termen de 10 zile de la incheierea actiunii de stingere a creantelor bugetare sau la iesirea din vigoare a prezentei hotarari la implinirea termenului prevazut la art. 1 alin. (3) Ministerul Finantelor, impreuna cu ceilalti titulari de creante bugetare, va informa Guvernul despre rezultatele obtinute.

                PRIM-MINISTRU
                 RADU VASILE

                      Contrasemneaza:
                      Ministrul industriei si comertului,
                      Radu Berceanu

                      Ministrul finantelor,
                      Decebal Traian RemesSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 938/1999

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 938 din 1999
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 106 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunt Alexander Magnus, un împrumutat privat și legitim. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut de Crăciun, împrumuturi personale, credite ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, garanție, capital de risc etc. ... Sau pur și simplu refuzați un împrumut de la o bancă sau instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Sunteți soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi întreprinderilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: alexandermagnus.loan@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Trebuie să plătiți împrumuturile datoriei lor sau să vă achitați facturile sau să începeți o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă va fi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau finanțare din orice motiv, cum ar fi: a) Împrumut personal, extinderea afacerii, b) Înființarea afacerii, educație, c) Consolidarea datoriilor, d) Împrumuturi cu bani grei Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% și cu garanție și nu Garanție, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, risc capital Capital, împrumut de afaceri, împrumut pentru educație, ipotecă sau Împrumuturi pentru orice motiv". Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica valoarea împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie! Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți care susțin această cerere. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite. Ne străduim să lăsăm o impresie pozitivă de durată prin depășirea așteptărilor clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai înaltă calitate. E-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com
ANONIM a comentat Decretul 460 2020
    Mi-am luat deja cardul ATM programat și gol pentru a retrage zilnic 5.500 USD timp de șase luni. Sunt atât de fericit de acest lucru, deoarece l-am primit pe al meu săptămâna trecută și l-am folosit pentru a obține deja 33.000 de dolari. Georg Bednorz Hackers dă cărțile pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva drăguț și el nu este ca alte escrocherii care pretind că au cărțile ATM goale. Nimeni nu este prins când folosește cardul. primește-l pe al tău de la Georg Bednorz Hackers astăzi! Trimiteți un e-mail la georgbednorzhackers@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj text / WhatsApp prin +1 (262) 355-8285
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunteţi în nevoie de un împrumut rapid şi urgent cu o rată a dobânzii relativ scăzută la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite acasă, credite auto, student credite, credite de consolidare a datoriilor etc indiferent de scorul de credit. Suntem garantați că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de creditare, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail:(midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară în schimbare.
ANONIM a comentat Ordin 400 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 535 1945
    Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Sunteți la locul potrivit Soluțiile dvs. de împrumut! Sunt un creditor privat care împrumută persoane fizice și companii la o rată a dobânzii scăzută și la o rată a dobânzii accesibilă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: jx.finance447@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu