E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 830 din 4 august 2010

pentru modificarea unor acte normative de înfiintare, organizare si functionare a unor entitati din subordinea sau în coordonarea Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 602 din 25 august 2010In temeiul prevederilor art. 108 din Constituţia României, republicată,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. I. -Alineatul (1) al articolului 8 din Hotărârea Guvernului nr^855/1998 privind înfiinţarea Centrului Naţional de Dezvoltare a Invăţământului Profesional şi Tehnic, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 465 din 4 decembrie 1998, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„Art. 8. - (1) Numărul maxim de posturi ale Centrului Naţional de Dezvoltare a Invăţământului Profesional si Tehnic este de 120".

Art. II. - Alineatul (1) al articolului 8 din Hotărârea Guvernului nr. 1.609/2008 privind înfiinţarea Agenţiei de Administrare a Reţelei Naţionale de Informatică pentru Educaţie şi Cercetare prin reorganizarea Oficiului pentru Administrare şi Operare al Infrastructurii de Comunicaţii de Date „Roedunet", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 847 din 16 decembrie 2008, cu modificările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„Art. 8. - (1) Agenţia funcţionează cu un număr maxim de 20 de posturi, finanţate din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat."

Art. III. - Alineatul (3) al articolului 4 din Hotărârea Guvernului nr. 1.401/2009 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 821 din 30 noiembrie 2009, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„(3) Numărul maxim de posturi ale Centrului Naţional de Evaluare si Examinare este de 42".

Art. IV.-Articolul 6 din Hotărârea Guvernului nr. 1.402/2009 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei de Credite şi Burse de Studii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 821 din 30 noiembrie 2009, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„Art. 6. -Agenţia de Credite şi Burse de Studii are un număr maxim de 27 de posturi."

Art. V. - Alineatul (2) al articolului 3 din anexa nr. 1 „Regulament de organizare şi funcţionare al Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Invăţământul Preuniversitar", aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 1.258/2005, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 966 din 1 noiembrie 2005, cu modificările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„(2) Numărul maxim de posturi al aparatului propriu al ARACIP este de 20, fără a depăşi numărul de posturi alocate unităţilor din subordinea şi coordonarea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, finanţate din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat."

Art. VI. - Alineatul (3) al articolului 4 din Hotărârea Guvernului nr. 1.412/2009 privind organizarea şi funcţionarea Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 830 din 3 decembrie 2009, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„(3) Numărul maxim de posturi ale I.S.E, este de 85."

Art. VII. - Alineatul (1) al articolului 31 din Statutul Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 620/2009, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 380 din 4 iunie 2009, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„Art. 31. - (1) Numărul maxim de posturi stabilit pentru aparatul de lucru propriu la nivel central şi la nivelul filialelor teritoriale este de două posturi."

Art. VIII. - Alineatul (3) al articolului 3 din Hotărârea Guvernului nr. 624/1995 privind organizarea şi funcţionarea Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 191 din 23 august 1995, cu completările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„(3) Numărul maxim de posturi aprobate este de 8".

Art. IX. - Alineatul (2) al articolului 5 din Hotărârea Guvernului nr. 1.239/1996 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 306 din 25 noiembrie 1996, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„(2) Numărul maxim de posturi al Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar este de 4 şi se încadrează în numărul maxim de posturi aprobat pentru unităţile şi activităţile Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului finanţate integral de la bugetul de stat."

Art. X. - Alineatul (3) al articolului 5 din Hotărârea Guvernului nr. 196/2003 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Secretariatului Naţional Român al Reţelei Universităţilor de la Marea Neagră, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 139 din 4 martie 2003, se modifică şi va avea următorul cuprins:

„(3) Cheltuielile de personal şi numărul de posturi aferente S.N.R.-R.U.M.N. se încadrează în fondurile şi în numărul maxim de posturi aprobate pentru Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului si Sportului. Numărul maxim de posturi aferent S.N.R.-R.U.M'.N. este de 3."

Art. XI. - 1. Hotărârea Guvernului nr. 1.606/2008 privind reorganizarea Institutului Naţional de Informare şi Documentare, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 848 din 17 decembrie 2008, se abrogă.

2. Personalul Institutului Naţional de Informare şi Documentare (INID) se preia de către Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, în limita numărului de posturi aprobat pentru aceasta. Patrimoniul aferent, precum şi atribuţiile şi celelalte drepturi şi obligaţii ale INID se preiau pe bază de protocol de predare - preluare de către Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică. Disponibilităţile existente în contul INID se fac venit la bugetul de stat.

Art. XII. - Incadrarea personalului în numărul de posturi aprobat şi pe funcţiile aferente, de la instituţiile din subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, se realizează în termenele legale, cu respectarea regimului juridic aplicabil fiecărei categorii de funcţii.

PRIM-MINISTRU

EMIL BOC

Contrasemnează:

Viceprim-ministru,

Marko Bela

Ministrul educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului,

Daniel Petru Funeriu

Ministrul muncii, familiei şi protecţiei sociale,

Mihai Constantin Şeitan

Ministrul finanţelor publice,

Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu


SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 830/2010

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 830 din 2010
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    Îmi apare că site-ul http://www.legex.ro/VizualizareLege.aspx?var=153691#comentariu, sau cum se numește, este not secure. Adică putem comenta dar ne asumăm riscul informatic. E corect?
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    nu cumva ar trebui să fie bizară absența oricărui comentariu la această lege? Totuși este o lege adoptată conform procedurilor regulamentare în vigoare, deci este ea însăși în vigoare. Avem dreptul cel puțin legal de a o comenta.
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 830/2010
Hotărârea 1402 2009
privind înfiintarea, organizarea si functionarea Agentiei de Credite si Burse de Studii
Hotărârea 1401 2009
privind înfiintarea, organizarea si functionarea Centrului National de Evaluare si Examinare
Hotărârea 1412 2009
privind organizarea si functionarea Institutului de Stiinte ale Educatiei
Hotărârea 620 2009
pentru aprobarea Statutului Academiei de Stiinte Tehnice din Romania
Hotărârea 1609 2008
privind infiintarea Agentiei de Administrare a Retelei Nationale de Informatica pentru Educatie si Cercetare prin reorganizarea Oficiului pentru Administrare si Operare al Infrastructurii de Comunicatii de Date „Roedunet"
Hotărârea 1606 2008
privind reorganizarea Institutului National de Informare si Documentare
Hotărârea 1258 2005
privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare al Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP)
Hotărârea 196 2003
privind infiintarea, organizarea si functionarea Secretariatului National Roman al Retelei Universitatilor de la Marea Neagra
Hotărârea 855 1998
privind infiintarea Centrului National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic
Hotărârea 1239 1996
privind infiintarea, organizarea si functionarea Federatiei Sportului Scolar si Universitar
Hotărârea 624 1995
privind organizarea si functionarea Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu