E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 761 din 26 septembrie 1995

privind modificarea Hotararii Guvernului nr. 592/1993 pentru aprobarea Regulamentului privind procedurile de organizare a licitatiilor, prezentarea ofertelor si adjudecarea investitiilor publice

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 229 din  5 octombrie 1995


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Hotararea Guvernului nr. 592/1993 pentru aprobarea Regulamentului privind procedurile de organizare a licitatiilor, prezentarea ofertelor si adjudecarea investitiilor publice, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 281 din 2 decembrie 1993, se modifica astfel:
    1. Articolul 3 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 3
    Prevederile prezentului regulament se aplica pentru investitiile publice ale caror valori totale depasesc 500 milioane lei.
    Pentru investitiile publice ale caror valori totale nu depasesc cuantumul de 500 milioane lei pentru executia lucrarilor, persoana juridica achizitoare va aplica procedura cererii de oferte de pret, conform prevederilor art. 15 din Ordonanta Guvernului nr. 12/1993, aprobata si modificata prin Legea nr. 83/1994."
    2. Articolul 4 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 4
    Pentru investitiile publice ale caror valori totale depasesc 12.000 milioane lei, se va organiza licitatie cu participare internationala, in conditiile stabilite potrivit prevederilor art. 5 din Ordonanta Guvernului nr. 12/1993, aprobata si modificata prin Legea nr. 83/1994."
    Art. 2
    Regulamentul privind procedurile de organizare a licitatiilor, prezentarea ofertelor si adjudecarea investitiilor publice, anexa la Hotararea Guvernului nr. 592/1993, se modifica si se completeaza astfel:
    1. Termenul entitate achizitoare se inlocuieste cu termenul persoana juridica achizitoare in tot cuprinsul regulamentului.
    2. La articolul 2.5, dupa liniuta a 3-a se adauga o noua liniuta, cu urmatorul cuprins:
    "- reprezentantul ministerului de resort sau, dupa caz, al autoritatii publice locale, pentru licitatiile organizate de regiile autonome, in conformitate cu pct. 7 din Ordonanta Guvernului nr. 19/1995."
    3. Articolul 3.1. se va completa cu un nou alineat, avand urmatorul cuprins:
    "Se va utiliza, cu prioritate, licitatia publica deschisa cu preselectie."
    4. Articolul 3.2. va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 3.2
    Licitatia publica deschisa fara preselectie se organizeaza intr-o singura etapa, pentru investitiile publice de mica complexitate, la care poate participa un numar nelimitat de contractanti si care indeplinesc conditiile de calificare conform art. 3 din Ordonanta Guvernului nr. 12/1993 aprobata si modificata prin Legea nr. 83/1994.
    Numarul de participanti la licitatia publica deschisa fara preselectie, care indeplinesc conditiile de mai sus, trebuie sa fie de minimum 2 (doi)."
    5. Articolul 3.3. se modifica astfel:
    - alineatul 1 va avea urmatorul cuprins:
    "Licitatia publica deschisa cu preselectie este licitatia organizata in doua etape distincte: in prima etapa participa toti contractantii interesati, care raspund anuntului publicitar iar in a doua etapa participa numai contractantii selectionati de catre persoana juridica achizitoare pe baza analizei efectuate de catre comisia de licitatie."
    - alineatul 5 va avea urmatorul cuprins:
    "Dupa primirea documentelor de preselectie de la contractanti, in prima etapa, comisia de licitatie le studiaza, compara performantele acestora si intocmeste lista contractantilor selectionati."
     - alineatul 6 va avea urmatorul cuprins:
    "Persoana juridica achizitoare are obligatia de a comunica, in scris, tuturor contractantilor participanti, rezultatul preselectiei."
    6. La articolul 4.2, dupa liniuta a 4-a se introduce o noua liniuta, cu urmatorul cuprins:
    "- in cazul in care executia investitiilor publice de stricta specialitate intra in profilul de activitate al regiilor autonome si care indeplinesc conditiile de calificare din Ordonanta Guvernului nr. 12/1993, aprobata si modificata prin Legea nr. 83/1994;"
    7. Articolul 5.1. alineatul 1 va avea urmatorul cuprins:
    "Publicarea anuntului licitatiei se va face in mod obligatoriu in cotidianul guvernamental <<Vocea Romaniei>> si suplimentar, dupa caz, la dorinta persoanei juridice achizitoare, intr-un cotidian local."
    8. Articolul 9.12 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 9.12
    De regula, perioada de timp necesara elaborarii ofertelor (de la data punerii in vanzare a documentelor de licitatie si pana la data depunerii ofertelor), care se stabileste de catre persoana juridica achizitoare, este de 30 de zile.
    In cazul lucrarilor de complexitate redusa (cu un numar mic de obiecte si categorii de lucrari) durata de elaborare a ofertelor se poate reduce pana la minimum 15 zile.
    Pentru lucrari de mare complexitate, durata de elaborare a ofertelor se poate stabili pana la maximum 60 de zile."
    9. Articolul 9.20 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 9.20
    Oferta care prezinta articole din listele cu cantitati de lucrari si din listele cu utilajele si echipamentele necotate de catre contractant si daca nu rezulta din clarificarile prezentate de acesta conform prevederilor art. 10.9 si 10.10 ca aceste valori sunt incluse in alte preturi ale altor cantitati de lucrari cuprinse in listele de cantitati, aceasta va fi declarata necorespunzatoare."
    10. Articolul 11.6 se abroga.
    11. Articolul 12.3 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 12.3
    Oferta ce se va supune votului membrilor comisiei de licitatie este oferta care totalizeaza punctajul maxim urmare cuantificarii elementelor precizate la art. 11.3.
    Hotararea de adjudecare in favoarea contractantului castigator se adjudeca cu minimum 2/3 din numarul voturilor membrilor comisiei de licitatie, in care se vor include in mod obligatoriu doua voturi din cele trei ale reprezentantilor persoanei juridice achizitoare, Ministerului Finantelor si Ministerului Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului, desemnati in comisia de licitatie."
    12. Articolul 12.4 alineatul 3 va avea urmatorul cuprins:
    "In cazul primirii uneia sau mai multor contestatii, acest termen se prelungeste cu inca 10 zile, pana la solutionarea contestatiilor prin decizia luata de conducerea persoanei juridice achizitoare si cu avizul reprezentantilor Ministerului Finantelor si Ministerului Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului, desemnati in comisia de licitatie."
    13. Articolul 13.1 alineatul 2 liniutele a doua si a treia se comaseaza, avand urmatorul cuprins:
    "- in cazul unor abateri sesizate ca urmare a unor contestatii intemeiate privind organizarea si desfasurarea licitatiei prin incalcarea prevederilor Regulamentului de licitatii, care au afectat loialitatea concurentei, nu au asigurat transparenta procedurilor de licitatie sau au produs discriminari intre ofertanti."
    14. Articolul 13.1 se completeaza cu un nou alineat, avand urmatorul cuprins:
    "Decizia de anulare sau de amanare a licitatiei va fi luata de conducerea persoanei juridice achizitoare impreuna cu reprezentantii Ministerului Finantelor si Ministerului Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului, desemnati in comisia de licitatie."
    Art. 3
    Hotararea Guvernului nr. 592/1993 si Regulamentul privind procedurile de organizare a licitatiilor, prezentarea ofertelor si adjudecarea investitiilor publice, cu modificarile si completarile aduse prin prezenta hotarare, se vor republica in Monitorul Oficial al Romaniei, dandu-se textelor o noua numerotare.

          PRIM-MINISTRU
         NICOLAE VACAROIU

                  Contrasemneaza:
                  Ministru de stat,
                  ministrul finantelor,
                  Florin Georgescu

                  Ministrul lucrarilor publice
                  si amenajarii teritoriului,
                  Marin Cristea

                  p. Ministrul apelor, padurilor
                  si protectiei mediului,
                  Marian Ianculescu,
                  secretar de stat

                  Ministrul industriilor,
                  Dumitru Popescu

SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 761/1995

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 761 din 1995
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 5 2019
    It’s a privilege to share this to the world. You deserve all the praise that comes to you. DR Amber has been a blessing to me since our encounter on the internet. He alone knows it all. I love him so much for his kindness, care, honesty and his help in the life of everyone that has come in contact with him. If not for DR Amber how would I have been able to survive this hardship. His spell made me a LOTTO MAX winner of 60 Million Dollars making my whole life beautiful and amazing. The numbers he gave me to play the lottery was a life changing number from grass to grace and I want to say I’m forever grateful to him. Thank you sir for being a blessing to the helpless. Anyone reading this that needs help can communicate with DR Amber online for indeed he has no match. Website: amberlottotemple.com OR Email: amberlottotemple@yahoo.com
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Bună, sunteți în căutarea unui împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc etc! Sunt creditor privat, acord împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu dobânzi mici și rezonabile de 2%. E-mail la: christywalton355@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 243 2021
    Hello everyone, I want to use this medium to thank a great spell caster called Dr Grceondu for transforming my life financially, i have been playing lottery game for long but have never won any reasonable amount, I contacted Dr Graceondu after i red about him on the internet on how he help a lady with a lottery winning numbers and the lady won a very big amount of money, so i contacted him and He instructed me on what to do which i did and he told me to give him some time to prayers, on the second day he sent me some numbers and he said i should go and play them, so i went to play the numbers he gave me, after two day the result came out, and i went to check and to my greatest surprise my name came out as one of the winners i won $45 million, i still cant believe what happened to me that i am now a millionaire over night, i just want to say a very big thank you to Dr Graceondu i have never seen a powerful man like him, I will advice everyone out there to contact Dr Graceondu if you want to win big in your lottery game. You can reach him via his email, drgraceondu12@gmail.com or WhatsApp him +15204677763, you can also visit his Website. https://drgraceonduadodo.com
ANONIM a comentat Decretul 1231 2021
    i will never stop until the whole World knows about the MOST powerful priest maurice whose contact details I saw in a comment section here few weeks ago, so and i decided to contact him because i was badly in need of help TO SAVE MY MARRIAGE, I explained my situation to PRIEST MURICE. that Everything was going down the drain as my husband WAS constantly cheating on me with other women and he physically abuse me. priest maurice promised to help that my husband will change and will love me unconditionally in less than a week as far that my heart still beats for him. I FOLLOWED HIS INSTRUTION and he prepared a spell for me and my husband called me exactly when priest maurice said. He pleaded and said he needs me back since then he have been the sweetest man on earth. anyone out there reading this comment that need a effect spell caster Can reach him on email:psychicspellsolution@gmail.coM whatsapp:+1(571)3573337
ANONIM a comentat Ordin 12 2006
    Mai este in vigoare acest ordin, din moment ce aven Regulamentul (CE) 396:2005, revizuit 2019, referitor la rezidurile de pesticide din alimente, inclusiv din fructe si legume?
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 390 2018
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 353 2008
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 114 2021
    Într-un cuvânt, wow!! Nu pot să cred că banii sunt deja în contul meu. Multumesc, multumesc, multumesc! De obicei, ați transformat o sarcină lungă, consumatoare de timp și intimidantă într-o experiență foarte plăcută și simplificată. Nu pot să vă mulțumesc vouă și doamnei Della Taylor pentru suficientă asistentă. Dna Della Taylor Împrumuturi pentru un sistem excelent și pentru un serviciu excelent. Ambele sunt grozave! dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, îi puteți e-mail la Dellastaylors@yahoo.com WhatsApp pe +1 (209) 251-1529
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    I never use to believe in spell casting until i met Lord Zuma a powerful spell caster who helped me to be a happy person again. i reside in USA. After 4 years of Broken marriage, my husband left me with two kids. I felt like my life was about to end and i almost committed suicide, i was emotionally down for a very long time. Thanks to a Great spell caster called Lord Zuma which i met online on one faithful day when I was browsing through the internet, i came across a lot of testimonies about this particular Great spell caster how he has helped so many people. he has helped people to bring back their Ex lover, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, and so on. I also came across a testimony, it was about a woman called Sandra, she testified about how his spell made her to be pregnant after so many years of bareness and at the end of her testimony she dropped Lord Zuma's email address. After reading all these, i decided to give it a try and i contacted him and explained my problem to him and he assured me that in less than 48 hours, my husband will call me and beg for forgiveness but i thought it will not work. When he had finished casting the spell, the next day my husband called me and he was begging for forgiveness just as Lord Zuma said. This is not brain washing and after the spell has been cast, i realized that my husband love me like never before and the spell caster opened him up to know how much i love him and how much love we need to share. We are even happier now than before. Lord Zuma is really a gifted man and i will not stop publishing him because he is a wonderful man. If you have a problem and you are looking for a real and a genuine spell caster to solve all your problems contact Lord Zuma now on spiritualherbalisthealing@gmail.com or just visit https://spiritualherbal.blogspot.com and see so many he has helped that are testifying about his good work. He will help you solve all your problems. Once again thank you Lord Zuma for your good deeds. His whatsapp number +1 506 800 1647
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu