E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
A fost modificat de:
Articolul 3 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 8 din actul Hotărârea 1901 2004
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 5 din actul Hotărârea 1299 2004
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999
Articolul 3 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999
Articolul 4 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999
Articolul 5 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999
Articolul 6 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999
Articolul 7 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999
Articolul 8 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999
Articolul 9 din actul Hotărârea 676 1998 modificat de articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 676 din 30 septembrie 1998

privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 381 din  6 octombrie 1998


SmartCity3


    In temeiul art. 116 din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    (1) Se infiinteaza, in subordinea Ministerului Agriculturii si Alimentatiei, Agentia Nationala de Consultanta Agricola, institutie publica cu personalitate juridica, finantata integral de la bugetul de stat, prin reorganizarea Directiei de extensie, consultanta si educatie profesionala din cadrul acestui minister, care se desfiinteaza.
    (2) Agentia Nationala de Consultanta Agricola are sediul central in municipiul Bucuresti, bd. Carol I nr. 24, sectorul 3.
    (3) Agentia Nationala de Consultanta Agricola isi desfasoara activitatile de consultanta si formare profesionala in Bucuresti, Str. Jandarmeriei nr. 2, sectorul 1.
    Art. 2
    Agentia Nationala de Consultanta Agricola are ca obiect de activitate sprijinirea procesului de reforma in agricultura prin activitati de popularizare si asistenta tehnica de specialitate, consultanta manageriala, perfectionare profesionala, asistenta tehnica pentru aplicarea rezultatelor cercetarii si asigurarea fluxului informational necesar producatorilor agricoli din sectorul privat si specialistilor din agricultura, in vederea organizarii si functionarii unor exploatatii agricole moderne, eficiente si competitive.
    Art. 3
    Agentia Nationala de Consultanta Agricola are urmatoarele atributii principale:
    - elaboreaza si propune, la nivel national, strategiile de consultanta si formare profesionala in agricultura pe termen mediu (1 - 3 ani), bazate pe nevoile si interesele comunitatilor agricole din Romania;
    - elaboreaza si propune strategia anuala nationala si judeteana de consultanta si formare profesionala in agricultura;
    - coordoneaza si raspunde de realizarea strategiilor anuale de consultanta si formare profesionala, a programelor de activitate si a bugetelor la nivel judetean, conform cerintelor prevazute in strategia nationala;
    - urmareste si controleaza implementarea generala a strategiei si a programelor anuale judetene;
    - organizeaza si coordoneaza activitatile de formare profesionala in centrele de perfectionare si in casele agronomului, care trec, din punct de vedere administrativ, in subordinea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola si, respectiv, a oficiilor judetene de consultanta agricola;
    - organizeaza un sistem informational eficient prin activitati de editare, multiplicare si difuzare a materialelor de specialitate si prin realizarea de filme, emisiuni de radio si de televiziune si a altor materiale audio-vizuale;
    - stabileste legaturi cu institutii, organisme si firme de specialitate din tara si din strainatate, pentru elaborarea si implementarea unor studii si proiecte din agricultura si industria alimentara finantate de agenti economici, institutii si organizatii interne si internationale; colaboreaza cu diferiti parteneri pentru realizarea unor secvente tehnologice, exploatatii agricole-model si alte asemenea obiective, fara a angaja patrimoniul agentiei in garantie bancara;
    - stabileste necesitatile de organizare si de pregatire a personalului si acordarea de instruire, cand este cazul.
    In executarea atributiilor sale, Agentia Nationala de Consultanta Agricola colaboreaza cu Academia de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu Sisesti" la elaborarea programelor de aplicare a rezultatelor obtinute in cercetarea stiintifica si cu Ministerul Educatiei Nationale, prin directiile de specialitate, impreuna cu institutiile de invatamant agricol preuniversitar, universitar si postuniversitar, la elaborarea programelor de formare profesionala.
    Art. 4
    (1) Numarul maxim de posturi al Agentiei Nationale de Consultanta Agricola este de 29 si se incadreaza in numarul total de personal aprobat Ministerului Agriculturii si Alimentatiei.
    (2) Conducerea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola este asigurata de presedinte, asimilat din punct de vedere al salarizarii cu functia de subsecretar de stat, numit, conform legii, prin ordin al ministrului agriculturii si alimentatiei.
    (3) Structura organizatorica, statul de functii si regulamentul de organizare si functionare ale Agentiei Nationale de Consultanta Agricola vor fi elaborate in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari si vor fi aprobate prin ordin al ministrului agriculturii si alimentatiei.
    Art. 5
    (1) Agentia Nationala de Consultanta Agricola are in subordine oficiile judetene de consultanta agricola si centrele locale de consultanta agricola.
    (2) Oficiile judetene de consultanta agricola se infiinteaza ca unitati bugetare cu personalitate juridica, prin reorganizarea serviciilor de consultanta si formare profesionala din cadrul directiilor generale pentru agricultura si alimentatie judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, care se desfiinteaza.
    (3) Centrele locale de consultanta agricola se infiinteaza prin reorganizarea centrelor agricole aflate in subordinea directiilor generale pentru agricultura si alimentatie judetene, care se desfiinteaza.
    (4) Centrele locale de consultanta agricola sunt in subordinea oficiilor judetene de consultanta agricola.
    (5) Numarul maxim de posturi al unitatilor bugetare aflate in subordinea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola este de 4.962 si se aproba, pentru fiecare unitate, prin ordin al ministrului agriculturii si alimentatiei, incadrandu-se in numarul total de personal aprobat Ministerului Agriculturii si Alimentatiei.
    (6) Personalul din cadrul Agentiei Nationale de consultanta agricola este preluat, in conditiile legii, de la unitatile care se desfiinteaza, mentionate la art. 1 alin. (1) si la alin. (2) si (3) ale acestui articol.
    (7) Structura organizatorica, atributiile si responsabilitatile unitatilor aflate in subordinea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola se stabilesc prin ordin al presedintelui acesteia.
    Art. 6
    (1) Finantarea cheltuielilor Agentiei Nationale de Consultanta Agricola se va face potrivit art. 70 alin. (1) lit. a) si art. 71 din Legea nr. 72/1996 privind finantele publice.
    (2) Actiunile de consultanta si formare profesionala destinate agriculturilor, a caror finantare se va asigura de la bugetul de stat, sunt stabilite prin Ordonanta Guvernului nr. 61/1998.
    (3) Fondurile necesare desfasurarii activitatilor Agentiei Nationale de Consultanta Agricola se pot completa prin sponsorizari si donatii, in conditiile legii, precum si cu asistenta tehnico-financiara a organismelor internationale.
    Art. 7
    Agentia Nationala de Consultanta Agricola din subordinea Ministerului Agriculturii si Alimentatiei in colaborare cu Ministerul Educatiei Nationale vor infiinta, prin ordin comun, comisii pe specialitati pentru atestarea cunostintelor si deprinderilor insusite de catre personalul care a urmat cursuri de instruire profesionala si care vor fi avute in vedere la promovarea, in conditiile legii, in grade si functii in institutii si in celelalte unitati din agricultura.
    Art. 8
    (1) Ministerul Agriculturii si Alimentatiei si directiile generale pentru agricultura si alimentatie judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, vor lua masurile corespunzatoare pentru asigurarea sediilor oficiilor judetene de consultanta agricola.
    (2) Autoritatile administratiei publice locale din municipii, orase si comune vor asigura functionarea centrelor locale, comunale si orasenesti de consultanta agricola, prin punerea la dispozitie a spatiilor necesare activitatilor organizate de acestea.
    Art. 9
    (1) Agentia Nationala de Consultanta Agricola utilizeaza pentru aparatul propriu un autoturism in parc comun si, respectiv, un microbuz pentru activitati specifice, conform normelor legale in vigoare.
    (2) Pentru desfasurarea activitatilor specifice oficiilor judetene de consultanta agricola, acoperirea necesarului de autoturisme se va face prin redistribuirea autoturismelor detinute in prezent de directiile generale pentru agricultura si alimentatie judetene respective.
    Art. 10
    Anexele nr. 1 si 2 la Hotararea Guvernului nr. 390/1997 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii si Alimentatiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 182 din 4 august 1997, astfel cum a fost modificata prin Hotararea Guvernului nr. 197/1998, se modifica si se completeaza corespunzator prevederilor prezentei hotarari.
    Art. 11
    La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari se abroga orice dispozitie contrara.

                  PRIM-MINISTRU
                   RADU VASILE

                        Contrasemneaza:
                        Ministrul agriculturii
                        si alimentatiei,
                        Dinu Gavrilescu

                        p. Ministrul muncii
                        si protectiei sociale,
                        Norica Nicolai,
                        secretar de stat

                        p. Ministrul educatiei nationale,
                        Mihai Korka,
                        secretar de stat

                        p. Ministrul finantelor,
                        Valentin Lazea,
                        secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 676/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 676 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 5 2019
    It’s a privilege to share this to the world. You deserve all the praise that comes to you. DR Amber has been a blessing to me since our encounter on the internet. He alone knows it all. I love him so much for his kindness, care, honesty and his help in the life of everyone that has come in contact with him. If not for DR Amber how would I have been able to survive this hardship. His spell made me a LOTTO MAX winner of 60 Million Dollars making my whole life beautiful and amazing. The numbers he gave me to play the lottery was a life changing number from grass to grace and I want to say I’m forever grateful to him. Thank you sir for being a blessing to the helpless. Anyone reading this that needs help can communicate with DR Amber online for indeed he has no match. Website: amberlottotemple.com OR Email: amberlottotemple@yahoo.com
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Bună, sunteți în căutarea unui împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc etc! Sunt creditor privat, acord împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu dobânzi mici și rezonabile de 2%. E-mail la: christywalton355@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 243 2021
    Hello everyone, I want to use this medium to thank a great spell caster called Dr Grceondu for transforming my life financially, i have been playing lottery game for long but have never won any reasonable amount, I contacted Dr Graceondu after i red about him on the internet on how he help a lady with a lottery winning numbers and the lady won a very big amount of money, so i contacted him and He instructed me on what to do which i did and he told me to give him some time to prayers, on the second day he sent me some numbers and he said i should go and play them, so i went to play the numbers he gave me, after two day the result came out, and i went to check and to my greatest surprise my name came out as one of the winners i won $45 million, i still cant believe what happened to me that i am now a millionaire over night, i just want to say a very big thank you to Dr Graceondu i have never seen a powerful man like him, I will advice everyone out there to contact Dr Graceondu if you want to win big in your lottery game. You can reach him via his email, drgraceondu12@gmail.com or WhatsApp him +15204677763, you can also visit his Website. https://drgraceonduadodo.com
ANONIM a comentat Decretul 1231 2021
    i will never stop until the whole World knows about the MOST powerful priest maurice whose contact details I saw in a comment section here few weeks ago, so and i decided to contact him because i was badly in need of help TO SAVE MY MARRIAGE, I explained my situation to PRIEST MURICE. that Everything was going down the drain as my husband WAS constantly cheating on me with other women and he physically abuse me. priest maurice promised to help that my husband will change and will love me unconditionally in less than a week as far that my heart still beats for him. I FOLLOWED HIS INSTRUTION and he prepared a spell for me and my husband called me exactly when priest maurice said. He pleaded and said he needs me back since then he have been the sweetest man on earth. anyone out there reading this comment that need a effect spell caster Can reach him on email:psychicspellsolution@gmail.coM whatsapp:+1(571)3573337
ANONIM a comentat Ordin 12 2006
    Mai este in vigoare acest ordin, din moment ce aven Regulamentul (CE) 396:2005, revizuit 2019, referitor la rezidurile de pesticide din alimente, inclusiv din fructe si legume?
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 390 2018
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 353 2008
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 114 2021
    Într-un cuvânt, wow!! Nu pot să cred că banii sunt deja în contul meu. Multumesc, multumesc, multumesc! De obicei, ați transformat o sarcină lungă, consumatoare de timp și intimidantă într-o experiență foarte plăcută și simplificată. Nu pot să vă mulțumesc vouă și doamnei Della Taylor pentru suficientă asistentă. Dna Della Taylor Împrumuturi pentru un sistem excelent și pentru un serviciu excelent. Ambele sunt grozave! dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, îi puteți e-mail la Dellastaylors@yahoo.com WhatsApp pe +1 (209) 251-1529
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    I never use to believe in spell casting until i met Lord Zuma a powerful spell caster who helped me to be a happy person again. i reside in USA. After 4 years of Broken marriage, my husband left me with two kids. I felt like my life was about to end and i almost committed suicide, i was emotionally down for a very long time. Thanks to a Great spell caster called Lord Zuma which i met online on one faithful day when I was browsing through the internet, i came across a lot of testimonies about this particular Great spell caster how he has helped so many people. he has helped people to bring back their Ex lover, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, and so on. I also came across a testimony, it was about a woman called Sandra, she testified about how his spell made her to be pregnant after so many years of bareness and at the end of her testimony she dropped Lord Zuma's email address. After reading all these, i decided to give it a try and i contacted him and explained my problem to him and he assured me that in less than 48 hours, my husband will call me and beg for forgiveness but i thought it will not work. When he had finished casting the spell, the next day my husband called me and he was begging for forgiveness just as Lord Zuma said. This is not brain washing and after the spell has been cast, i realized that my husband love me like never before and the spell caster opened him up to know how much i love him and how much love we need to share. We are even happier now than before. Lord Zuma is really a gifted man and i will not stop publishing him because he is a wonderful man. If you have a problem and you are looking for a real and a genuine spell caster to solve all your problems contact Lord Zuma now on spiritualherbalisthealing@gmail.com or just visit https://spiritualherbal.blogspot.com and see so many he has helped that are testifying about his good work. He will help you solve all your problems. Once again thank you Lord Zuma for your good deeds. His whatsapp number +1 506 800 1647
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 676/1998
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu