E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
A modificat:
Articolul 4 din actul Hotărârea 676 1999 modifica articolul 2 din actul Hotărârea 6 1999
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999 modifica articolul 1 din actul Hotărârea 676 1998
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999 modifica articolul 3 din actul Hotărârea 676 1998
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999 modifica articolul 4 din actul Hotărârea 676 1998
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999 modifica articolul 5 din actul Hotărârea 676 1998
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999 modifica articolul 6 din actul Hotărârea 676 1998
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999 modifica articolul 7 din actul Hotărârea 676 1998
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999 modifica articolul 8 din actul Hotărârea 676 1998
Articolul 1 din actul Hotărârea 676 1999 modifica articolul 9 din actul Hotărârea 676 1998
nu a fost modificat de niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 676 din 23 august 1999

pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 676/1998 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 411 din 27 august 1999


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Hotararea Guvernului nr. 676/1998 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 381 din 6 octombrie 1998, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    Alineatul (3) al articolului 1 va avea urmatorul cuprins:
    "(3) Agentia Nationala de Consultanta Agricola isi desfasoara activitatile de consultanta, extensie si formare profesionala in centrele locale de consultanta agricola, in centrele de perfectionare a personalului, in casele agronomului si in institutiile de invatamant si de cercetare agricola cu profil tehnic si economic."
    2. La articolul 1 se introduc alineatele (4) - (6) cu urmatorul cuprins:
    "(4) Centrul de Perfectionare a Personalului din Mecanizarea Agriculturii Stefanesti si Centrul de Perfectionare a Personalului din Horticultura Uzunu trec din subordinea Ministerului Agriculturii si Alimentatiei in subordinea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola.
    (5) Centrul de Perfectionare a Personalului din Agricultura Privata Baneasa - Bucuresti se desfiinteaza. Patrimoniul acestuia va fi preluat prin protocol de catre Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, pe baza datelor evidentiate in ultimul bilant contabil anterior incheierii protocolului de predare-primire. Personalul Centrului de Perfectionare a Personalului din Agricultura Privata Baneasa - Bucuresti este preluat, in conditiile legii, de Centrul de Perfectionare a Personalului din Mecanizarea Agriculturii Stefanesti, si de Centrul de Perfectionare a Personalului din Horticultura Uzunu, sau este disponibilizat, dupa caz, in conditiile legii.
    (6) Spatiile administrate de centrele de perfectionare profesionala pot fi inchiriate sau concesionate in conditiile Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia."
    3. Alineatul (2) al articolului 3 va avea urmatorul cuprins:
    "(2) In exercitarea atributiilor sale, Agentia Nationala de Consultanta Agricola colaboreaza cu directiile din cadrul Ministerului Agriculturii si Alimentatiei, cu Academia de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti" si cu Academia de Studii Economice la elaborarea programelor de aplicare a rezultatelor obtinute in cercetarea stiintifica si cu Ministerul Educatiei Nationale, impreuna cu institutiile de invatamant agricol preuniversitar, universitar si postuniversitar la elaborarea programelor de formare profesionala."
    4. Alineatul (1) al articolului 4 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 4
    (1) Numarul maxim de posturi ale aparatului central al Agentiei Nationale de Consultanta Agricola este de 32, incadrandu-se in numarul total de personal aprobat."
    5. Alineatul (2) al articolului 4 va avea urmatorul cuprins:
    "(2) Conducerea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola este asigurata de un presedinte numit, conform legii, prin ordin al ministrului agriculturii si alimentatiei, asimilat din punct de vedere al salarizarii cu functia de director general din minister, potrivit anexei nr. V la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza in sectorul bugetar si a indemnizatiilor pentru persoane care ocupa functii de demnitate publica, cu modificarile ulterioare. In exercitarea atributiilor sale presedintele Agentiei Nationale de Consultanta Agricola emite dispozitii si instructiuni."
    6. Alineatul (4) al articolului 5 va avea urmatorul cuprins:
    "(4) Centrele locale de consultanta agricola sunt in subordinea oficiilor judetene de consultanta agricola si isi pot desfasura activitatea pe teritoriul mai multor unitati administrativ-teritoriale. Oficiile judetene de consultanta agricola pot infiinta centre de consultanta-pilot in apropierea resedintelor de judet."
    7. Alineatul (5) al articolului 5 va avea urmatorul cuprins:
    "(5) Numarul maxim de posturi al Agentiei Nationale de Consultanta Agricola si al unitatilor bugetare aflate in subordinea acesteia este de 4.950 si se aproba pentru fiecare unitate in parte prin ordin al ministrului agriculturii si alimentatiei. Salarizarea personalului si incadrarea in functii a personalului de specialitate se va face potrivit anexei nr. V la Legea nr. 154/1998, cu modificarile ulterioare."
    8. Alineatul (6) al articolului 5 va avea urmatorul cuprins:
    "(6) Personalul din cadrul Agentiei Nationale de Consultanta Agricola este preluat, in conditiile legii, de la unitatile care se desfiinteaza, mentionate la art. 1."
    9. Alineatul (3) al articolului 6 va avea urmatorul cuprins:
    "(3) Fondurile necesare desfasurarii activitatilor Agentiei Nationale de Consultanta Agricola se pot completa prin sponsorizari, donatii, asistenta tehnico-financiara din partea organismelor internationale si din prestari de servicii, cum sunt: intocmirea de documentatii pentru acordarea de credite prin banci in vederea aprovizionarii cu seminte, pesticide, insecticide, ingrasaminte, carburanti, masini agricole, tractoare, piese de schimb si altele; executarea de proiecte de finantare, studii de prefezabilitate si fezabilitate pentru agentii economici care desfasoara activitati in agricultura; servicii in agroturism, in piscicultura si in piata pamantului agricol."
    10. Articolul 7 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 7
    In cadrul Agentiei Nationale de Consultanta Agricola se constituie comisii de specialitate pentru atestarea cunostintelor si deprinderilor insusite de catre personalul care a urmat cursuri de instruire profesionala si care pot fi avute in vedere la promovarea, in conditiile legii, in grade si functii in institutii si in celelalte unitati din agricultura."
    11. Alineatul (1) al articolului 8 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 8
    (1) Patrimoniul oficiilor judetene de consultanta agricola se preia prin protocol de predare-primire incheiat intre directiile generale pentru agricultura si industrie alimentara judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, si oficiile judetene de consultanta agricola, aprobat de catre Ministerul Agriculturii si Alimentatiei."
    12. La articolul 8 se introduce alineatul (3) cu urmatorul cuprins:
    "(3) Consiliile locale pot da in administrare sau in concesiune terenuri agricole disponibile pentru infiintarea de loturi demonstrative experimentale, in conditiile Legii nr. 213/1998."
    13. Alineatul (1) al articolului 9 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 9
    (1) Agentia Nationala de Consultanta Agricola utilizeaza pentru aparatul propriu 3 autoturisme si un microbuz pentru activitati specifice. Consumul maxim de carburanti pentru un autoturism este de 250 litri/luna."
    Art. 2
    Protocolul de predare-primire prevazut la art. 1 alin. (5) din Hotararea Guvernului nr. 676/1998, astfel cum a fost introdus prin prezenta hotarare, se va incheia in termen de 15 zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.
    Art. 3
    Hotararea Guvernului nr. 676/1998 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Consultanta Agricola, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 381 din 6 octombrie 1998, cu modificarile aduse prin prezenta hotarare, va fi republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
    Art. 4
    La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari se abroga pozitiile nr. 2 - 4 din cap. II al anexei nr. 2 la Hotararea Guvernului nr. 6/1999 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii si Alimentatiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 20 din 21 ianuarie 1999, cu modificarile ulterioare.

                 PRIM-MINISTRU
                  RADU VASILE

                       Contrasemneaza:
                       Ministrul agriculturii
                       si alimentatiei,
                       Ioan Avram Muresan

                       p. Ministrul lucrarilor publice
                       si amenajarii teritoriului,
                       Laszlo Borbely,
                       secretar de stat

                       Ministrul muncii si
                       protectiei sociale,
                       Alexandru Athanasiu

                       Ministrul finantelor,
                       Decebal Traian Remes

                       Ministrul educatiei nationale,
                       Andrei MargaSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 676/1999

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 676 din 1999
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 82 2021
    Good day. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti
ANONIM a comentat Hotărârea 5 2019
    It’s a privilege to share this to the world. You deserve all the praise that comes to you. DR Amber has been a blessing to me since our encounter on the internet. He alone knows it all. I love him so much for his kindness, care, honesty and his help in the life of everyone that has come in contact with him. If not for DR Amber how would I have been able to survive this hardship. His spell made me a LOTTO MAX winner of 60 Million Dollars making my whole life beautiful and amazing. The numbers he gave me to play the lottery was a life changing number from grass to grace and I want to say I’m forever grateful to him. Thank you sir for being a blessing to the helpless. Anyone reading this that needs help can communicate with DR Amber online for indeed he has no match. Website: amberlottotemple.com OR Email: amberlottotemple@yahoo.com
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Bună, sunteți în căutarea unui împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc etc! Sunt creditor privat, acord împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu dobânzi mici și rezonabile de 2%. E-mail la: christywalton355@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 243 2021
    Hello everyone, I want to use this medium to thank a great spell caster called Dr Grceondu for transforming my life financially, i have been playing lottery game for long but have never won any reasonable amount, I contacted Dr Graceondu after i red about him on the internet on how he help a lady with a lottery winning numbers and the lady won a very big amount of money, so i contacted him and He instructed me on what to do which i did and he told me to give him some time to prayers, on the second day he sent me some numbers and he said i should go and play them, so i went to play the numbers he gave me, after two day the result came out, and i went to check and to my greatest surprise my name came out as one of the winners i won $45 million, i still cant believe what happened to me that i am now a millionaire over night, i just want to say a very big thank you to Dr Graceondu i have never seen a powerful man like him, I will advice everyone out there to contact Dr Graceondu if you want to win big in your lottery game. You can reach him via his email, drgraceondu12@gmail.com or WhatsApp him +15204677763, you can also visit his Website. https://drgraceonduadodo.com
ANONIM a comentat Decretul 1231 2021
    i will never stop until the whole World knows about the MOST powerful priest maurice whose contact details I saw in a comment section here few weeks ago, so and i decided to contact him because i was badly in need of help TO SAVE MY MARRIAGE, I explained my situation to PRIEST MURICE. that Everything was going down the drain as my husband WAS constantly cheating on me with other women and he physically abuse me. priest maurice promised to help that my husband will change and will love me unconditionally in less than a week as far that my heart still beats for him. I FOLLOWED HIS INSTRUTION and he prepared a spell for me and my husband called me exactly when priest maurice said. He pleaded and said he needs me back since then he have been the sweetest man on earth. anyone out there reading this comment that need a effect spell caster Can reach him on email:psychicspellsolution@gmail.coM whatsapp:+1(571)3573337
ANONIM a comentat Ordin 12 2006
    Mai este in vigoare acest ordin, din moment ce aven Regulamentul (CE) 396:2005, revizuit 2019, referitor la rezidurile de pesticide din alimente, inclusiv din fructe si legume?
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 390 2018
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 353 2008
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 114 2021
    Într-un cuvânt, wow!! Nu pot să cred că banii sunt deja în contul meu. Multumesc, multumesc, multumesc! De obicei, ați transformat o sarcină lungă, consumatoare de timp și intimidantă într-o experiență foarte plăcută și simplificată. Nu pot să vă mulțumesc vouă și doamnei Della Taylor pentru suficientă asistentă. Dna Della Taylor Împrumuturi pentru un sistem excelent și pentru un serviciu excelent. Ambele sunt grozave! dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, îi puteți e-mail la Dellastaylors@yahoo.com WhatsApp pe +1 (209) 251-1529
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu