Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 428 din 25 august 1993

pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 405/1991 privind salarizarea personalului din Administratia Nationala a Drumurilor

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 237 din  1 octombrie 1993


SmartCity3


    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Hotararea Guvernului nr. 405/1991 privind salarizarea personalului din Administratia Nationala a Drumurilor, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Dupa ultimul alineat al articolului 3 se introduce un nou alineat, cu urmatorul cuprins:
    "Functia prevazuta in anexa nr. 2 la lit. A poz. 1 se poate utiliza si pentru incadrarea personalului din conducerea unitatilor teritoriale de drumuri si poduri. Incadrarea, la avansarea in aceasta functie, se face la o gradatie care sa asigure o crestere a salariului de baza cu o clasa de salarizare."
    2. Articolul 11 alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 11. - (1) In unitatile de drumuri si poduri se aplica forma de salarizare in regie, acord direct sau acord indirect, care se stabileste de catre consiliul de administratie sau, dupa caz, de comitetul director al unitatii.
    Pot fi salarizati in acord indirect muncitorii, maistrii si alte categorii de personal a caror activitate influenteaza in mod direct rezultatele mai multor lucratori salarizati in acord direct."
    3. Articolul 20 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 20. - (1) Prevederile art. 9 si 10 se vor aplica incepand cu anul 1994. Pentru anul 1993, se vor acorda premii anuale in limita unui fond de 3% din fondul de salarii realizat.
    (2) In cazul in care Administratia Nationala a Drumurilor si, respectiv, unitatile judetene de drumuri si poduri realizeaza economii la cheltuielile de personal, acestea pot acorda premii in cursul anului in limita a 2% din fondul de salarii prevazut in bugetul de venituri si cheltuieli. Premiile individuale se aproba de catre conducatorul unitatii."
    Art. 2
    Hotararea Guvernului nr. 405/1991, cu modificarile ulterioare, se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei.

                    PRIM-MINISTRU
                  NICOLAE VACAROIU

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul transporturilor,
                         Paul Teodoru

                         Ministru de stat,
                         ministrul muncii
                         si protectiei sociale,
                         Dan Mircea Popescu

                         Ministru de stat,
                         ministrul finantelor,
                         Florin GeorgescuSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 428/1993

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 428 din 1993
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu