Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 385 din 14 iulie 1998

pentru modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 592/1997 privind exercitarea controlului asupra incasarii veniturilor si efectuarii cheltuielilor din bugetul asigurarilor sociale de stat si din bugetele celorlalte fonduri aprobate prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 264 din 15 iulie 1998


SmartCity3


    In temeiul art. 107 alin. (1) si (4) din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Anexa la Hotararea Guvernului nr. 592/1997 privind exercitarea controlului asupra incasarii veniturilor si efectuarii cheltuielilor din bugetul asigurarilor sociale de stat si din bugetele celorlalte fonduri aprobate prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 271 din 9 octombrie 1997, se inlocuieste cu anexa care face parte integranta din prezenta hotarare.
    Art. 2
    Prevederile prezentei hotarari se aplica incepand cu luna iulie 1998.

                    PRIM-MINISTRU
                     RADU VASILE

                          Contrasemneaza:
                          p. Ministrul muncii
                          si protectiei sociale,
                          Radu Paun Jura,
                          secretar de stat

                          p. Ministrul finantelor,
                          Valentin Lazea,
                          secretar de stat

    ANEXA 1

                                UNITATILE
care functioneaza in subordinea sau in coordonarea Ministerului Muncii si Protectiei Sociale

    I. Unitati finantate de la bugetul de stat (3.769 posturi)
    1. Directiile generale de munca si protectie sociala judetene si a municipiului Bucuresti - servicii publice descentralizate
    2. Inspectoratele de stat teritoriale pentru protectia muncii
    3. Unitatile de asistenta sociala
    4. Oficiul Muncii
    5. Centrul-Pilot de Asistenta si Protectie a Victimelor Violentei in Familie.
    II. Unitate finantata din venituri extrabugetare prin sistemul de asigurari sociale de sanatate si din alocatii de la bugetul de stat (331 posturi)
    - Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca.
    III. Unitati si activitati finantate din bugetul asigurarilor sociale de stat (880 posturi) si din Fondul pentru plata ajutorului de somaj (2.865 posturi)
    1. Oficiul Central de Plata a Pensiilor (215 posturi)
    2. Corp Control Asigurari Sociale (215 posturi, din care: 15 posturi in aparatul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si 200 posturi in aparatul directiilor generale de munca si protectie sociala judetene si a municipiului Bucuresti)
    3. Activitati pentru plata drepturilor de asigurari sociale, din cadrul directiilor generale de munca si protectie sociala judetene si a municipiului Bucuresti (450 posturi)
    4. Corp Control Fond Somaj (215 posturi, din care: 15 posturi in aparatul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si 200 posturi in aparatul directiilor generale de munca si protectie sociala judetene si a municipiului Bucuresti)
    5. Activitatea de forta de munca si somaj din cadrul directiilor generale de munca si protectie sociala judetene si a municipiului Bucuresti (2.650 posturi).
    IV. Unitati si activitati finantate din venituri extrabugetare
    1. Activitatea camerei de munca din cadrul directiilor generale de munca si protectie sociala judetene si a municipiului Bucuresti, finantata din sumele incasate din comisionul de 1% pentru activitatile prevazute la art. 5, 6 si 12 din Legea nr. 83/1995 privind unele masuri de protectie a persoanelor incadrate in munca (1.500 posturi)
    2. Institutul de Cercetari Stiintifice pentru Protectia Muncii
    3. Revista pentru protectia muncii "Obiectiv".
    V. Unitate in coordonare
    - Institutul National de Cercetare Stiintifica in Domeniul Muncii si Protectiei Sociale.

    NOTA:
    Repartizarea numarului de posturi pe unitatile si activitatile mentionate la cap. I, cap. III si cap. IV pct. 1 se face prin ordin al ministrului muncii si protectiei sociale.SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 385/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 385 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat OUG 94 2014
    Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com Mobil / Whatsapp: +44 (752) 064-7201
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu