E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a modificat niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 338 din 29 iunie 1998

pentru aprobarea mandatului Fondului Proprietatii de Stat privind conditiile de negociere pentru privatizarea Societatii Nationale de Telecomunicatii "Romtelecom" - S.A.

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 243 din  3 iulie 1998


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 4 alin. (2) lit. g) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 88/1997 privind privatizarea societatilor comerciale, aprobata prin Legea nr. 44/1998,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    ARTICOL UNIC
    Se aproba mandatul Fondului Proprietatii de Stat privind conditiile de negociere pentru privatizarea Societatii Nationale de Telecomunicatii "Romtelecom" - S.A., prevazut in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare.

                     PRIM-MINISTRU
                      RADU VASILE

                           Contrasemneaza:
                           Ministrul privatizarii,
                           Sorin Dimitriu

                           Ministrul comunicatiilor,
                           Sorin Pantis

                           Ministru de stat,
                           ministrul justitiei,
                           Valeriu Stoica

                           Ministru de stat,
                           ministrul apararii nationale,
                           Victor Babiuc

    ANEXA 1

                                MANDATUL
Fondului Proprietatii de Stat privind conditiile de negociere pentru privatizarea Societatii Nationale de Telecomunicatii "Romtelecom" - S.A.

    Art. 1
    (1) Procesul de privatizare a Societatii Nationale de Telecomunicatii "Romtelecom" - S.A. se desfasoara sub indrumarea unui comitet de coordonare, condus de primul-ministru si din care mai fac parte ministru de stat, ministrul justitiei, ministru de stat, ministrul apararii nationale, ministrul privatizarii si ministrul comunicatiilor.
    (2) Comitetul de coordonare prevazut la alin. (1) va examina si va hotari cu privire la toate problemele majore referitoare la privatizarea Societatii Nationale de Telecomunicatii "Romtelecom" - S.A., inclusiv asupra prevederilor finale ale contractelor negociate.
    Art. 2
    (1) Se imputerniceste Fondul Proprietatii de Stat sa vanda un numar de 4.212.033 actiuni, reprezentand 21,5% din pachetul total de actiuni al acestei societati nationale, detinut in prezent de catre stat, precum si sa decida majorarea capitalului social al Societatii Nationale de Telecomunicatii "Romtelecom" - S.A. prin aport de capital al cumparatorului pachetului de actiuni, astfel incat cumparatorul sa detina, in final, 35% din pachetul total de actiuni.
    (2) Vanzarea pachetului de actiuni va fi realizata prin metoda negocierii directe cu operatori din sectorul telecomunicatiilor sau consortii din astfel de operatori, care indeplinesc urmatoarele conditii:
    - au experienta in operarea si in dezvoltarea retelelor moderne de telecomunicatii;
    - deservesc cel putin un milion de abonati la serviciile de telefonie fixa sau 200.000 de abonati la serviciile de telefonie mobila;
    - au cifra de afaceri rezultata din furnizarea de servicii de telecomunicatii de peste un miliard de dolari S.U.A. in cursul ultimului exercitiu financiar;
    - se angajeaza sa renunte la orice investitie concurentiala din Romania in domeniul telecomunicatiilor.
    Art. 3
    Fondul Proprietatii de Stat recunoaste valabilitatea actiunilor intreprinse pana in prezent de catre Ministerul Comunicatiilor si va continua procesul de privatizare a Societatii Nationale de Telecomunicatii "Romtelecom" - S.A., in colaborare cu Ministerul Comunicatiilor, conform prevederilor legale.
    Art. 4
    Comitetul de coordonare aproba etapele necesare desfasurarii procesului de privatizare, succesiunea acestora si graficul de timp pentru continuarea si finalizarea acestui proces, pe baza propunerilor Fondului Proprietatii de Stat si ale Ministerului Comunicatiilor.
    Art. 5
    Societatea Nationala de Telecomunicatii "Romtelecom" - S.A. furnizeaza informatii, pe baza semnarii unui acord de confidentialitate, tuturor firmelor care depun scrisori de intentie si care demonstreaza ca indeplinesc cerintele de participare la licitatie, asigurandu-se respectarea principiului egalitatii de tratament intre acestea.
    Art. 6
    Comisia de negociere desemnata de catre Fondul Proprietatii de Stat coordoneaza pregatirea tuturor documentelor necesare desfasurarii si finalizarii procesului de privatizare, inclusiv intocmirea dosarului de prezentare a Societatii Nationale de Telecomunicatii "Romtelecom" - S.A. si redactarea proiectelor documentelor care vor alcatui cadrul contractual al tranzactiei. Aceste documente se supun aprobarii comitetului de coordonare.
    Art. 7
    (1) Potentialii investitori care nu au depus scrisori de intentie sau oferte preliminare si neangajate mai pot depune astfel de oferte pana la data de 15 iulie 1998, ora 16,00, la sediul Fondului Proprietatii de Stat din Bucuresti, str. Stavropoleos nr. 6, sectorul 3 - Cabinet presedinte.
    (2) Ofertele finale ferme se depun pana la data de 30 septembrie 1998, ora 16,00, la sediul Fondului Proprietatii de Stat din Bucuresti, str. Stavropoleos nr. 6, sectorul 3 - Cabinet presedinte.
    (3) Documentele prevazute la alin. (1) si (2) trebuie sa fie sigilate si prezentate in trei exemplare, in limba engleza sau in limba romana.
    Art. 8
    (1) O data cu depunerea ofertelor finale ferme, ofertantii trebuie sa prezinte urmatoarele documente:
    a) certificatul de inmatriculare din tara de origine, precum si statutul;
    b) ultimul raport anual de activitate, incluzand bilantul pentru ultimul exercitiu financiar;
    c) imputernicirea de participare pentru reprezentantul sau reprezentantii ofertantului, care participa la negocierile directe;
    d) documentatia care sa ateste capacitatea financiara de a indeplini obligatiile contractuale;
    e) dovada achitarii unei garantii de participare de un milion dolari S.U.A.
    In cadrul consortiilor, documentele specificate anterior, cu exceptia celui de la lit. e), vor fi prezentate de fiecare membru al consortiului in parte.
    (2) Documentele mentionate la alin. (1), cu exceptia celor prevazute la lit. b) si e), vor fi traduse prin grija ofertantilor, iar traducerile vor fi legalizate de catre un notar public din Romania.
    Art. 9
    (1) Negocierea directa a cadrului contractual se desfasoara pe baza proiectului cadru contractual, pus la dispozitie ofertantilor.
    (2) Potentialii investitori pot obtine detalii de la comisia de negociere de la sediul Fondului Proprietatii de Stat.SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 338/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 338 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 22 2019
    Sunt atât de încântat că am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am primit un împrumut ... Am încercat un serviciu diferit, dar nu am putut primi un împrumut de la alt serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente, iar la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după întâlnirea cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 € Euro acum afacerea mea merge bine și vreau să știți toate acestea astăzi, deoarece sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi din toată lumea. Luați legătura cu aceștia și nu pierdeți timp cu acești creditori contactați cu drag acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 108 2014
    Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com) Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt în afara robiei financiare și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită DUMNEZEU și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991
ANONIM a comentat Decizia 366 2019
     If You Are Seeking A Loan For The Development Of Expansion Of Your Business, Innovative Products, Processes Or Even Technical Services; ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Professional Finance Programs That Will Provide You With The Chance To Gain A Competitive Edge Over The Competition And Pave The Way For The Positive Growth Of Your Company. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com
ANONIM a comentat Decizia 366 2019
    ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Is Offering Its Global Fund Program, Where Loans Are Offered To Interested Clients Globally To Fund Profitable Business And Projects. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Are The Solution To Your Financial Problem ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Set Itself The Mission Of Promoting Short, Medium And Long-Term Loan Financing With Us To ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Borrow Flexibly! Our Program Are Financial Institutions To Fund Private Capital, Private Equity, Project Funding, Real Estate, Business & Entertainment Funding, Venture Capital, Hedge Funds, And Others. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com If You Are Seeking A Loan For The Development Of Expansion Of Your Business, Innovative Products, Processes Or Even Technical Services; ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Professional Finance Programs That Will Provide You With The Chance To Gain A Competitive Edge Over The Competition And Pave The Way For The Positive Growth Of Your Company. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 416 1953
    Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobare rapidă? Dacă da, vă rugăm să ne contactați, oferim acum împrumuturi cu o dobândă de 3%. Împrumutul nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: saara.kemi@gmail.com sau Whatsapp +48732232776
ANONIM a comentat Decretul 416 1953
    Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobare rapidă? Dacă da, vă rugăm să ne contactați, oferim acum împrumuturi cu o dobândă de 3%. Împrumutul nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: saara.kemi@gmail.com sau Whatsapp +48732232776
ANONIM a comentat Circulara 8 2013
    Bună ziua, sunt jane un american Vreau să împărtășesc cu tine despre supremloans1124@gmail.com unde aș putea obține împrumutul meu urgent pentru a-mi finanța afacerea și pentru a-mi plăti toate datoriile, dacă tot sunteți în căutarea unui împrumut online aici, contactați supremloans1124@gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu