Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 326 din 22 iunie 1998

privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 232 din 25 iunie 1998


SmartCity3


    In temeiul art. 19 alin. 2 si 3 din Legea nr. 92/1992 pentru organizarea judecatoreasca, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 259 din 30 septembrie 1997,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Anexa la Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 188 din 6 august 1993, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

    Judetul Arges
    Orasul Topoloveni si comunele Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasca, Dobresti, Leordeni, Priboieni si Ratesti din circumscriptia Judecatoriei Pitesti, judetul Arges, si comuna Teiu din circumscriptia Judecatoriei Costesti, judetul Arges, trec in circumscriptia Judecatoriei Topoloveni, judetul Arges.

    Judetul Bacau
    Comunele Dealu Morii, Gaiceana, Glavanesti, Motoseni, Podu Turcului, Stanisesti si Vultureni din circumscriptia fostei Judecatorii Parincea si comunele Huruiesti, Oncesti, Rachitoasa si Tatarasti din circumscriptia Judecatoriei Bacau, judetul Bacau, trec in circumscriptia Judecatoriei Podu Turcului.
    Comunele Horgesti, Parincea, Pancesti, Tamasi si Ungureni din circumscriptia fostei Judecatorii Parincea, judetul Bacau, trec in circumscriptia Judecatoriei Bacau, judetul Bacau.
    Comuna Balcani din circumscriptia Judecatoriei Buhusi, judetul Bacau, trece in circumscriptia Judecatoriei Moinesti, judetul Bacau.

    Judetul Bihor
    Orasul Salonta si comunele Avram Iancu, Batar, Cefa, Ciumeghiu, Madaras, Tinca si Tulca din circumscriptia Judecatoriei Oradea, judetul Bihor si comunele Cociuba Mare si Olcea din circumscriptia Judecatoriei Beius, judetul Bihor, trec in circumscriptia Judecatoriei Salonta, judetul Bihor.

    Judetul Buzau
    Comunele Largu si Luciu din circumscriptia Judecatoriei Buzau, judetul Buzau, trec in circumscriptia Judecatoriei Pogoanele, judetul Buzau.
    Comunele Blajani, Robeasca si Zarnesti din circumscriptia Judecatoriei Ramnicu Sarat, judetul Buzau, si comuna Rusetu din circumscriptia Judecatoriei Pogoanele, judetul Buzau, trec in circumscriptia Judecatoriei Buzau, judetul Buzau.

    Judetul Cluj
    Comunele Camarasu si Mociu din circumscriptia Judecatoriei Gherla, judetul Cluj, si comuna Sanpaul din circumscriptia Judecatoriei Huedin, judetul Cluj, trec in circumscriptia Judecatoriei Cluj-Napoca, judetul Cluj.

    Judetul Dambovita
    Comuna Branesti din circumscriptia Judecatoriei Targoviste, judetul Dambovita, trece in circumscriptia Judecatoriei Pucioasa, judetul Dambovita.
    Comuna Sotanga din circumscriptia Judecatoriei Pucioasa, judetul Dambovita, trece in circumscriptia Judecatoriei Targoviste, judetul Dambovita.

    Judetul Galati
    Comunele Barcea, Cudalbi, Ivesti si Umbraresti din circumscriptia Judecatoriei Tecuci, judetul Galati, si comunele Costache Negri, Fundeni, Grivita, Liesti, Namoloasa, Piscu si Tudor Vladimirescu din circumscriptia Judecatoriei Galati, judetul Galati, trec in circumscriptia Judecatoriei Liesti, judetul Galati.
    Orasul Beresti si comunele Balabanesti, Balasesti, Beresti-Meria, Cavadinesti, Oancea si Suceveni din circumscriptia fostei Judecatorii Beresti, judetul Galati, trec in circumscriptia Judecatoriei Targu Bujor, judetul Galati.

    Judetul Hunedoara
    Comunele Baita si Batrana din circumscriptia Judecatoriei Brad, judetul Hunedoara, trec in circumscriptia Judecatoriei Deva, judetul Hunedoara.

    Judetul Iasi
    Comunele Gropnita si Sipote din circumscriptia Judecatoriei Iasi, judetul Iasi, trec in circumscriptia Judecatoriei Harlau, judetul Iasi.

    Judetul Ilfov
    Comunele Afumati, Berceni, Bragadiru, Branesti, Cernica, Chiajna, Ciorogarla, Clinceni, Cornetu, Darasti-Ilfov, Dobroiesti, Domnesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Glina, Jilava, Magurele, Pantelimon, Petrachioaia, Popesti-Leordeni, Tunari, Vidra si 1 Decembrie din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 1 a Sectorului Agricol Ilfov intra in circumscriptia Judecatoriei Ilfov, judetul Ilfov, cu sediul in municipiul Bucuresti.
    Orasul Buftea si comunele Balotesti, Chitila, Ciolpani, Corbeanca, Dascalu, Gradistea, Gruiu, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Otopeni, Peris, Snagov si Stefanestii de Jos din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 2 a Sectorului Agricol Ilfov intra in circumscriptia Judecatoriei Buftea, judetul Ilfov.
    Comuna Voluntari din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 1 a Sectorului Agricol Ilfov trece in circumscriptia Judecatoriei Buftea, judetul Ilfov.

    Judetul Maramures
    Comunele Boiu Mare, Miresu Mare, Remetea Chioarului, Satulung, Somcuta Mare si Valea Chioarului din circumscriptia Judecatoriei Baia Mare, judetul Maramures, trec in circumscriptia Judecatoriei Somcuta Mare, judetul Maramures.

    Judetul Mures
    Comuna Cucerdea din circumscriptia Judecatoriei Ludus, judetul Mures, trece in circumscriptia Judecatoriei Tarnaveni, judetul Mures.

    Judetul Satu Mare
    Comunele Bogdand si Hodod din circumscriptia Judecatoriei Satu Mare, judetul Satu Mare, trec in circumscriptia Judecatoriei Carei, judetul Satu Mare.

    Judetul Timis
    Comuna Barna din circumscriptia Judecatoriei Faget, judetul Timis, trece in circumscriptia Judecatoriei Lugoj, judetul Timis.

    Judetul Vaslui
    Comuna Dragomiresti din circumscriptia Judecatoriei Barlad, judetul Vaslui, trece in circumscriptia Judecatoriei Vaslui, judetul Vaslui.

    Art. 2
    Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, cu modificarile si completarile dispuse prin prezenta hotarare, se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei.

                   PRIM-MINISTRU
                    RADU VASILE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministru de stat,
                         ministrul justitiei,
                         Flavius Baias,
                         secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 326/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 326 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 140 2016
    Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Însă MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * A doua ipotecă * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm firme de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Norma 8 2020
    Sunt atât de încântat că am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am primit un împrumut ... Am încercat un serviciu diferit, dar nu am putut niciodată să obțin un împrumut de la acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente, iar la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după întâlnirea cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 € Euro acum afacerea mea merge bine și vreau să știți toate acestea astăzi, deoarece sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi din toată lumea. Luați legătura cu aceștia și nu pierdeți timp cu acești creditori contactați cu drag acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    GET Rich with ATM CARD BLANC ... Whatsapp: +18033921735 Vreau să depun mărturie despre cardurile de ATM-uri Dark Web care pot retrage bani de la orice mașini de ATM din întreaga lume. Am fost foarte sărac înainte și nu am nicio treabă. Am văzut atât de multe mărturii despre modul în care hackerii Dark Web le trimit cardul gol ATM și îl folosesc pentru a colecta bani în orice mașină ATM și a deveni bogat. (darkwebblankatmcard@gmail.com) Le trimit prin e-mail și mi-au trimis cardul bancomat gol. L-am folosit pentru a obține 120.000 de euro. retrageți maxim 5.000 EUR zilnic. Dark Web dă cartea doar pentru a ajuta săracii. Păstrați și luați bani direct de pe orice seif de mașină ATM folosind cardul programat ATM care rulează în modul automat. E-mail: darkwebblankatmcard@gmail.com Text & Call sau WhatsApp: +18033921735
ANONIM a comentat Decretul 931 2017
    * Utilizați această perioadă de blocare pentru a investi și a începe să câștigați direct de acasă ..... Inbox me pentru a începe! * Investiți 300 € pentru a câștiga 3000 € Investiți 400 € pentru a câștiga 4000 € Investiți 500 € pentru a câștiga 5000 € Investiți 600 EUR pentru a câștiga 6000 € Investiți 700 € pentru a câștiga 7000 € Investiți 8000 EUR pentru a câștiga 80 000 EUR Investiți 9000 EUR pentru a câștiga 90.000 € Totul în 7 zile de profit și plata de 100% este asigurată. Dacă sunteți interesat să investiți cu noi, contactați-ne acum prin WhatsApp +15022064419 sau prin e-mail tradewithcarlos2156@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 817 2017
    Sunt Brette M. Wagner, un creditor privat care acordă împrumuturi persoanelor fizice, companiilor și instituțiilor guvernamentale cu o dobândă scăzută de 3%. Știm că există o mulțime de familii care trăiesc din salariu și altele care nu pot avea grijă de obligațiile lor financiare și din acest motiv, sunt aici pentru restaurare financiară. Ofer o gamă largă de servicii financiare care include: Planificarea afacerilor, Finanțe comerciale și de dezvoltare, Proprietăți și credite ipotecare, Împrumuturi de consolidare a creanțelor, Împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi private, Refinanțare la domiciliu, Împrumuturi hoteliere, împrumuturi pentru studenți etc. Răspundeți imediat prin e-mail de mai jos pentru mai multe informatii. E-mail: (brettewagnerfinancialservice@gmail.com)
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu