Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 326 din 22 iunie 1998

privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 232 din 25 iunie 1998


SmartCity3


    In temeiul art. 19 alin. 2 si 3 din Legea nr. 92/1992 pentru organizarea judecatoreasca, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 259 din 30 septembrie 1997,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Anexa la Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 188 din 6 august 1993, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

    Judetul Arges
    Orasul Topoloveni si comunele Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasca, Dobresti, Leordeni, Priboieni si Ratesti din circumscriptia Judecatoriei Pitesti, judetul Arges, si comuna Teiu din circumscriptia Judecatoriei Costesti, judetul Arges, trec in circumscriptia Judecatoriei Topoloveni, judetul Arges.

    Judetul Bacau
    Comunele Dealu Morii, Gaiceana, Glavanesti, Motoseni, Podu Turcului, Stanisesti si Vultureni din circumscriptia fostei Judecatorii Parincea si comunele Huruiesti, Oncesti, Rachitoasa si Tatarasti din circumscriptia Judecatoriei Bacau, judetul Bacau, trec in circumscriptia Judecatoriei Podu Turcului.
    Comunele Horgesti, Parincea, Pancesti, Tamasi si Ungureni din circumscriptia fostei Judecatorii Parincea, judetul Bacau, trec in circumscriptia Judecatoriei Bacau, judetul Bacau.
    Comuna Balcani din circumscriptia Judecatoriei Buhusi, judetul Bacau, trece in circumscriptia Judecatoriei Moinesti, judetul Bacau.

    Judetul Bihor
    Orasul Salonta si comunele Avram Iancu, Batar, Cefa, Ciumeghiu, Madaras, Tinca si Tulca din circumscriptia Judecatoriei Oradea, judetul Bihor si comunele Cociuba Mare si Olcea din circumscriptia Judecatoriei Beius, judetul Bihor, trec in circumscriptia Judecatoriei Salonta, judetul Bihor.

    Judetul Buzau
    Comunele Largu si Luciu din circumscriptia Judecatoriei Buzau, judetul Buzau, trec in circumscriptia Judecatoriei Pogoanele, judetul Buzau.
    Comunele Blajani, Robeasca si Zarnesti din circumscriptia Judecatoriei Ramnicu Sarat, judetul Buzau, si comuna Rusetu din circumscriptia Judecatoriei Pogoanele, judetul Buzau, trec in circumscriptia Judecatoriei Buzau, judetul Buzau.

    Judetul Cluj
    Comunele Camarasu si Mociu din circumscriptia Judecatoriei Gherla, judetul Cluj, si comuna Sanpaul din circumscriptia Judecatoriei Huedin, judetul Cluj, trec in circumscriptia Judecatoriei Cluj-Napoca, judetul Cluj.

    Judetul Dambovita
    Comuna Branesti din circumscriptia Judecatoriei Targoviste, judetul Dambovita, trece in circumscriptia Judecatoriei Pucioasa, judetul Dambovita.
    Comuna Sotanga din circumscriptia Judecatoriei Pucioasa, judetul Dambovita, trece in circumscriptia Judecatoriei Targoviste, judetul Dambovita.

    Judetul Galati
    Comunele Barcea, Cudalbi, Ivesti si Umbraresti din circumscriptia Judecatoriei Tecuci, judetul Galati, si comunele Costache Negri, Fundeni, Grivita, Liesti, Namoloasa, Piscu si Tudor Vladimirescu din circumscriptia Judecatoriei Galati, judetul Galati, trec in circumscriptia Judecatoriei Liesti, judetul Galati.
    Orasul Beresti si comunele Balabanesti, Balasesti, Beresti-Meria, Cavadinesti, Oancea si Suceveni din circumscriptia fostei Judecatorii Beresti, judetul Galati, trec in circumscriptia Judecatoriei Targu Bujor, judetul Galati.

    Judetul Hunedoara
    Comunele Baita si Batrana din circumscriptia Judecatoriei Brad, judetul Hunedoara, trec in circumscriptia Judecatoriei Deva, judetul Hunedoara.

    Judetul Iasi
    Comunele Gropnita si Sipote din circumscriptia Judecatoriei Iasi, judetul Iasi, trec in circumscriptia Judecatoriei Harlau, judetul Iasi.

    Judetul Ilfov
    Comunele Afumati, Berceni, Bragadiru, Branesti, Cernica, Chiajna, Ciorogarla, Clinceni, Cornetu, Darasti-Ilfov, Dobroiesti, Domnesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Glina, Jilava, Magurele, Pantelimon, Petrachioaia, Popesti-Leordeni, Tunari, Vidra si 1 Decembrie din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 1 a Sectorului Agricol Ilfov intra in circumscriptia Judecatoriei Ilfov, judetul Ilfov, cu sediul in municipiul Bucuresti.
    Orasul Buftea si comunele Balotesti, Chitila, Ciolpani, Corbeanca, Dascalu, Gradistea, Gruiu, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Otopeni, Peris, Snagov si Stefanestii de Jos din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 2 a Sectorului Agricol Ilfov intra in circumscriptia Judecatoriei Buftea, judetul Ilfov.
    Comuna Voluntari din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 1 a Sectorului Agricol Ilfov trece in circumscriptia Judecatoriei Buftea, judetul Ilfov.

    Judetul Maramures
    Comunele Boiu Mare, Miresu Mare, Remetea Chioarului, Satulung, Somcuta Mare si Valea Chioarului din circumscriptia Judecatoriei Baia Mare, judetul Maramures, trec in circumscriptia Judecatoriei Somcuta Mare, judetul Maramures.

    Judetul Mures
    Comuna Cucerdea din circumscriptia Judecatoriei Ludus, judetul Mures, trece in circumscriptia Judecatoriei Tarnaveni, judetul Mures.

    Judetul Satu Mare
    Comunele Bogdand si Hodod din circumscriptia Judecatoriei Satu Mare, judetul Satu Mare, trec in circumscriptia Judecatoriei Carei, judetul Satu Mare.

    Judetul Timis
    Comuna Barna din circumscriptia Judecatoriei Faget, judetul Timis, trece in circumscriptia Judecatoriei Lugoj, judetul Timis.

    Judetul Vaslui
    Comuna Dragomiresti din circumscriptia Judecatoriei Barlad, judetul Vaslui, trece in circumscriptia Judecatoriei Vaslui, judetul Vaslui.

    Art. 2
    Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, cu modificarile si completarile dispuse prin prezenta hotarare, se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei.

                   PRIM-MINISTRU
                    RADU VASILE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministru de stat,
                         ministrul justitiei,
                         Flavius Baias,
                         secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 326/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 326 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decizia 263 2020
    Sunt atât de încântat ... Am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am obținut un împrumut. Am încercat un alt serviciu, dar nu am putut obține niciodată un împrumut din acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente și la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după ce m-am întâlnit cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 de euro, acum afacerea mea merge bine și vreau să știți astăzi acest lucru cu toții, deoarece acestea sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi în toată lumea. Luați legătura cu ei și nu pierdeți timpul cu acei creditori contactați cu amabilitate acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat Ordin 1322 2020
    Sunt atât de încântat ... Am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am obținut un împrumut. Am încercat un alt serviciu, dar nu am putut obține niciodată un împrumut din acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente și la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după ce m-am întâlnit cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 de euro, acum afacerea mea merge bine și vreau să știți astăzi acest lucru cu toții, deoarece acestea sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi în toată lumea. Luați legătura cu ei și nu pierdeți timpul cu acei creditori contactați cu amabilitate acest e-mail: elenanino0007@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 42 2005
    BINE AȚI VENIT: ÎMPRUMUTUL ÎNTRE PERSOANELE SERIOASE ȘI ONESTI ONLINE. Ofertă de împrumut între persoane fizice rapid Împrumut rapid pentru a vă pune capăt grijilor în mai puțin de 72 de ore Sunteți interzis de la banca dvs. și toate încercările dvs. în alte și alte instituții financiare nu au dat nimic până acum din cauza creditului dvs. nepotrivit sau a altora nu mă mai îngrijorează să mă contactați și în mai puțin de 72 de ore la o rată rezonabilă de 2% pe an și cu privire la timpul de rambursare care vă convine vă fac împrumutul care vă va salva viața. Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: marialeydi06@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 106 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Avem garanția că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Legea 198 2017
    Sunt Alexander Magnus, un împrumutat privat și legitim. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut de Crăciun, împrumuturi personale, credite ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, garanție, capital de risc etc. ... Sau pur și simplu refuzați un împrumut de la o bancă sau instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Sunteți soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi întreprinderilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: alexandermagnus.loan@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Trebuie să plătiți împrumuturile datoriei lor sau să vă achitați facturile sau să începeți o afacere plăcută? Aveți un scor de credit scăzut și vă va fi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau finanțare din orice motiv, cum ar fi: a) Împrumut personal, extinderea afacerii, b) Înființarea afacerii, educație, c) Consolidarea datoriilor, d) Împrumuturi cu bani grei Oferim împrumut la o rată a dobânzii redusă de 3% și cu garanție și nu Garanție, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, risc capital Capital, împrumut de afaceri, împrumut pentru educație, ipotecă sau Împrumuturi pentru orice motiv". Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica valoarea împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală de a obține fondurile de care aveți nevoie! Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți care susțin această cerere. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite. Ne străduim să lăsăm o impresie pozitivă de durată prin depășirea așteptărilor clienților mei în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai înaltă calitate. E-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com
ANONIM a comentat Decretul 460 2020
    Mi-am luat deja cardul ATM programat și gol pentru a retrage zilnic 5.500 USD timp de șase luni. Sunt atât de fericit de acest lucru, deoarece l-am primit pe al meu săptămâna trecută și l-am folosit pentru a obține deja 33.000 de dolari. Georg Bednorz Hackers dă cărțile pentru a ajuta pe cei săraci și nevoiași, deși este ilegal, dar este ceva drăguț și el nu este ca alte escrocherii care pretind că au cărțile ATM goale. Nimeni nu este prins când folosește cardul. primește-l pe al tău de la Georg Bednorz Hackers astăzi! Trimiteți un e-mail la georgbednorzhackers@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj text / WhatsApp prin +1 (262) 355-8285
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 75 2005
    Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă mică de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (204) 410-2623
ANONIM a comentat OUG 153 2002
    Ești bărbat sau femeie de afaceri? Sunteți într-o mizerie financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? . Acordăm împrumuturi legitime persoanelor serioase sau firmelor de afaceri care au nevoie de împrumuturi. Suntem o firmă de împrumut înregistrată, care este pregătită să satisfacă nevoile persoanelor care aspiră să fie mai mari în prima linie a acumulării de capital. Împrumuturile noastre sunt oferite la o rată a dobânzii subvenționată, care este favorabilă tuturor cetățenilor din întreaga lume și din diferite țări. .Suntem pregătiți să vorbim cu dvs. despre cum vă putem satisface nevoile financiare. Dacă sunteți interesați de această ofertă extraordinară, contactați-ne astăzi pentru un împrumut urgent. Aveți o idee de afaceri, dar nu aveți finanțe, aveți un istoric de credit slab, solicitați soluții pentru soluționarea problemei dvs. așteptați răspunsul dvs. urgent la acest AD sau trimiteți-ne un e-mail la: (midland.credit2@gmail.com) Imprumuturi personale Împrumuturi pe zi Finanțarea vehiculelor Imprumut pentru casa Consilierea datoriei Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de consolidare Împrumut medical De asemenea, sunt disponibile asigurări de viață / proprietate. Contactați-ne astăzi la adresa de e-mail :( midland.credit2@gmail.com) Pentru mai multe informații.
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu