Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 326 din 22 iunie 1998

privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 232 din 25 iunie 1998


SmartCity3


    In temeiul art. 19 alin. 2 si 3 din Legea nr. 92/1992 pentru organizarea judecatoreasca, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 259 din 30 septembrie 1997,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Anexa la Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 188 din 6 august 1993, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

    Judetul Arges
    Orasul Topoloveni si comunele Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasca, Dobresti, Leordeni, Priboieni si Ratesti din circumscriptia Judecatoriei Pitesti, judetul Arges, si comuna Teiu din circumscriptia Judecatoriei Costesti, judetul Arges, trec in circumscriptia Judecatoriei Topoloveni, judetul Arges.

    Judetul Bacau
    Comunele Dealu Morii, Gaiceana, Glavanesti, Motoseni, Podu Turcului, Stanisesti si Vultureni din circumscriptia fostei Judecatorii Parincea si comunele Huruiesti, Oncesti, Rachitoasa si Tatarasti din circumscriptia Judecatoriei Bacau, judetul Bacau, trec in circumscriptia Judecatoriei Podu Turcului.
    Comunele Horgesti, Parincea, Pancesti, Tamasi si Ungureni din circumscriptia fostei Judecatorii Parincea, judetul Bacau, trec in circumscriptia Judecatoriei Bacau, judetul Bacau.
    Comuna Balcani din circumscriptia Judecatoriei Buhusi, judetul Bacau, trece in circumscriptia Judecatoriei Moinesti, judetul Bacau.

    Judetul Bihor
    Orasul Salonta si comunele Avram Iancu, Batar, Cefa, Ciumeghiu, Madaras, Tinca si Tulca din circumscriptia Judecatoriei Oradea, judetul Bihor si comunele Cociuba Mare si Olcea din circumscriptia Judecatoriei Beius, judetul Bihor, trec in circumscriptia Judecatoriei Salonta, judetul Bihor.

    Judetul Buzau
    Comunele Largu si Luciu din circumscriptia Judecatoriei Buzau, judetul Buzau, trec in circumscriptia Judecatoriei Pogoanele, judetul Buzau.
    Comunele Blajani, Robeasca si Zarnesti din circumscriptia Judecatoriei Ramnicu Sarat, judetul Buzau, si comuna Rusetu din circumscriptia Judecatoriei Pogoanele, judetul Buzau, trec in circumscriptia Judecatoriei Buzau, judetul Buzau.

    Judetul Cluj
    Comunele Camarasu si Mociu din circumscriptia Judecatoriei Gherla, judetul Cluj, si comuna Sanpaul din circumscriptia Judecatoriei Huedin, judetul Cluj, trec in circumscriptia Judecatoriei Cluj-Napoca, judetul Cluj.

    Judetul Dambovita
    Comuna Branesti din circumscriptia Judecatoriei Targoviste, judetul Dambovita, trece in circumscriptia Judecatoriei Pucioasa, judetul Dambovita.
    Comuna Sotanga din circumscriptia Judecatoriei Pucioasa, judetul Dambovita, trece in circumscriptia Judecatoriei Targoviste, judetul Dambovita.

    Judetul Galati
    Comunele Barcea, Cudalbi, Ivesti si Umbraresti din circumscriptia Judecatoriei Tecuci, judetul Galati, si comunele Costache Negri, Fundeni, Grivita, Liesti, Namoloasa, Piscu si Tudor Vladimirescu din circumscriptia Judecatoriei Galati, judetul Galati, trec in circumscriptia Judecatoriei Liesti, judetul Galati.
    Orasul Beresti si comunele Balabanesti, Balasesti, Beresti-Meria, Cavadinesti, Oancea si Suceveni din circumscriptia fostei Judecatorii Beresti, judetul Galati, trec in circumscriptia Judecatoriei Targu Bujor, judetul Galati.

    Judetul Hunedoara
    Comunele Baita si Batrana din circumscriptia Judecatoriei Brad, judetul Hunedoara, trec in circumscriptia Judecatoriei Deva, judetul Hunedoara.

    Judetul Iasi
    Comunele Gropnita si Sipote din circumscriptia Judecatoriei Iasi, judetul Iasi, trec in circumscriptia Judecatoriei Harlau, judetul Iasi.

    Judetul Ilfov
    Comunele Afumati, Berceni, Bragadiru, Branesti, Cernica, Chiajna, Ciorogarla, Clinceni, Cornetu, Darasti-Ilfov, Dobroiesti, Domnesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Glina, Jilava, Magurele, Pantelimon, Petrachioaia, Popesti-Leordeni, Tunari, Vidra si 1 Decembrie din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 1 a Sectorului Agricol Ilfov intra in circumscriptia Judecatoriei Ilfov, judetul Ilfov, cu sediul in municipiul Bucuresti.
    Orasul Buftea si comunele Balotesti, Chitila, Ciolpani, Corbeanca, Dascalu, Gradistea, Gruiu, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Otopeni, Peris, Snagov si Stefanestii de Jos din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 2 a Sectorului Agricol Ilfov intra in circumscriptia Judecatoriei Buftea, judetul Ilfov.
    Comuna Voluntari din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 1 a Sectorului Agricol Ilfov trece in circumscriptia Judecatoriei Buftea, judetul Ilfov.

    Judetul Maramures
    Comunele Boiu Mare, Miresu Mare, Remetea Chioarului, Satulung, Somcuta Mare si Valea Chioarului din circumscriptia Judecatoriei Baia Mare, judetul Maramures, trec in circumscriptia Judecatoriei Somcuta Mare, judetul Maramures.

    Judetul Mures
    Comuna Cucerdea din circumscriptia Judecatoriei Ludus, judetul Mures, trece in circumscriptia Judecatoriei Tarnaveni, judetul Mures.

    Judetul Satu Mare
    Comunele Bogdand si Hodod din circumscriptia Judecatoriei Satu Mare, judetul Satu Mare, trec in circumscriptia Judecatoriei Carei, judetul Satu Mare.

    Judetul Timis
    Comuna Barna din circumscriptia Judecatoriei Faget, judetul Timis, trece in circumscriptia Judecatoriei Lugoj, judetul Timis.

    Judetul Vaslui
    Comuna Dragomiresti din circumscriptia Judecatoriei Barlad, judetul Vaslui, trece in circumscriptia Judecatoriei Vaslui, judetul Vaslui.

    Art. 2
    Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, cu modificarile si completarile dispuse prin prezenta hotarare, se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei.

                   PRIM-MINISTRU
                    RADU VASILE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministru de stat,
                         ministrul justitiei,
                         Flavius Baias,
                         secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 326/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 326 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Jurnal 786 1942
     We are able to finance your signatory projects and help you enhance your business plan. Furthermore, our financial instrument can be used for the purchase of goods from any manufacturer irrespective of their location. It can also serve as collateral with any bank in the world to secure loans for your project or to activate credit line to finance your business plan. We have {BG}, Standby Letter of Credit {SBLC}, Medium Term Notes {MTN}, Confirmable Bank Draft {CBD} as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed. Email : nat.mandate18@gmail.com Skype : nat.mandate18@gmail.com Regards Nat
ANONIM a comentat Ordin 792 2014
    Salut, Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de credit și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Interesat, contactați-mă acum prin e-mail; (ivanapedro85@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 792 2014
    BINE ATI VENIT LA "MARIELA LOAN" Obiectivul nostru este de a oferi servicii financiare profesionale excelente tuturor. Ești om de afaceri sau femeie? Vă confruntați cu dificultăți financiare? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere de mici dimensiuni și afaceri medii? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării insuficiente? Aceasta este o oportunitate de a obține un împrumut astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare. Creditul nostru este 100% garantat pentru securitatea maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți un serviciu financiar autentic pe care toți meritați, programul nostru este cel mai rapid mod de a obține împrumutul de care aveți nevoie. rata dobânzii scăzută pentru a reduce presiunea asupra cheltuielilor lunare. Obțineți flexibilitatea de a utiliza în orice scop - de la vacanță, educație, până la achiziții unice. Oferim o varietate de servicii financiare care includ: Împrumuturi personale, Împrumuturi de consolidare a datoriilor, Împrumuturi de afaceri, Împrumuturi de împrumut, Împrumuturi garantate de împrumut, Împrumuturi ipotecare, Împrumuturi de împrumut, Împrumuturi student, Împrumuturi comerciale, Credite automate de credit, Împrumuturi de achiziție, împrumuturi pentru construcții, la rate de dobândă scăzute de 3% acordăm împrumuturi persoanelor fizice, companiilor și agențiilor. Obțineți cele mai bune rezultate pentru familia dvs., casa dvs. de vis și schema noastră generală de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: (marielagonzalezloan@gmail.com) Vă rugăm să scrieți înapoi cu informații despre împrumut; INFORMAȚII DE ÎMPRUMUT DATE APLICABILE 1) Numele complet: 2) Țara: 3) Adresa: 4) Stare: 5) Sex: 6) Statutul căsătoriei: 7) Locul de muncă: 8) Număr de telefon: 9) Poziția curentă la locul de muncă: 10) Venit lunar: 11) Numărul de credite necesare: 12) Durata împrumutului: 13) Obiectivele împrumutului: 14) Religie: 15) V-ați înregistrat înainte de: 16) Data nașterii: Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut, vă rugăm să ne contactați cu cererea dvs. de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: marielagonzalezloan@gmail.com Salutari, Doamna MARIELA GONZALEZ marielagonzalezloan@gmail.com Așteptăm cu nerăbdare să vă sunăm cât mai curând posibil.
ANONIM a comentat OUG 53 2004
    Acesta este un creditor profesionist de împrumut privat, care este înregistrat să ofere împrumuturi cu dobândă redusă de 3%. Lucrează cu o echipă de experți în calitate de personal și acordă împrumuturi de aceeași zi. Toate tipurile de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi de urgență, împrumuturi de împrumuturi grele, împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi auto, vehicule, camioane, împrumuturi de afaceri, finanțare / finanțare, împrumuturi ipotecare, credite pentru studenți, împrumuturi pentru agricultură un proiect și multe altele. Intrați în contact (rodfinancing@gmail.com) WhatsApp: +14693515949 Site web: https://rodfinancing3.wixsite.com/rodfinancing
ANONIM a comentat Legea 87 1992
    Acesta este un creditor profesionist de împrumut privat, care este înregistrat să ofere împrumuturi cu dobândă redusă de 3%. Lucrează cu o echipă de experți în calitate de personal și acordă împrumuturi de aceeași zi. Toate tipurile de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi de urgență, împrumuturi de împrumuturi grele, împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi auto, vehicule, camioane, împrumuturi de afaceri, finanțare / finanțare, împrumuturi ipotecare, credite pentru studenți, împrumuturi pentru agricultură un proiect și multe altele. Intrați în contact (rodfinancing@gmail.com) WhatsApp: +14693515949 Site web: https://rodfinancing3.wixsite.com/rodfinancing
ANONIM a comentat Hotărârea 3 2018
    O zi buna, Consultantul Nortion Loan este aici pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun împrumut pentru afacerea dvs. sau plătiți facturile. Răspundeți doar la câteva întrebări simple și îndepliniți termenii. Contactați-ne acum pentru un împrumut de 2,5% din toate împrumuturile, este ușor, rapid și securizat. Informatii de contact EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com TELEFON: +17815611941 (TEXT NUMAI) WHATSAPP: +15183806243 FACEBOOK: Consultant Nortion Loan TWITTER: @ nortionloanC INSTAGRAM: @ nortionloanconsultant O tranzacție de împrumut în care poți avea încredere.
ANONIM a comentat Hotărârea 3 2018
    O zi buna, Consultantul Nortion Loan este aici pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun împrumut pentru afacerea dvs. sau plătiți facturile. Răspundeți doar la câteva întrebări simple și îndepliniți termenii. Contactați-ne acum pentru un împrumut de 2,5% din toate împrumuturile, este ușor, rapid și securizat. Informatii de contact EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com TELEFON: +17815611941 (TEXT NUMAI) WHATSAPP: +15183806243 FACEBOOK: Consultant Nortion Loan TWITTER: @ nortionloanC INSTAGRAM: @ nortionloanconsultant O tranzacție de împrumut în care poți avea încredere.
ANONIM a comentat Decizia 94 2018
     ARE YOU LOOKING FOR A REAL PROVIDER FOR BANK INSTRUMENT TO FUND PROJECTS ? Dear Sir/Ma I am direct to a provider who has recently issued banking instruments for a couple of my clients the provider is 100% check-able you can do your due diligence on them. I personally know the provider. Our instruments are only from triple 'a' rated banks and we issue from $1M to $5B . The provider is 100% verifiable. If you are genuinely seeking bank instruments. Contact me and i will furnish you with details. And again our bank instruments can serves as collateral as the case may be, which will enable you get loans from your bank so as to embark on any projects such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Mining, Telecommunication, Construction of Dams, Real estate, Bridges, Trading, Importing and exporting and Other Turnkey Project (s) etc. Also these instruments can be put in PPP, etc. Please do let me know of your willingness to proceed and I will email you our terms and condition upon request. Contact :Robert Glen Email: robertg.finance@gmail.com / robertglen.finance230@yahoo.com Skype: robertg.finance@gmail.com Whats-sap number: +1{864 }774-2551 BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!! Regards, Robert Glen.
ANONIM a comentat Decizia 94 2018
     ARE YOU LOOKING FOR A REAL PROVIDER FOR BANK INSTRUMENT TO FUND PROJECTS ? Dear Sir/Ma I am direct to a provider who has recently issued banking instruments for a couple of my clients the provider is 100% check-able you can do your due diligence on them. I personally know the provider. Our instruments are only from triple 'a' rated banks and we issue from $1M to $5B . The provider is 100% verifiable. If you are genuinely seeking bank instruments. Contact me and i will furnish you with details. And again our bank instruments can serves as collateral as the case may be, which will enable you get loans from your bank so as to embark on any projects such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Mining, Telecommunication, Construction of Dams, Real estate, Bridges, Trading, Importing and exporting and Other Turnkey Project (s) etc. Also these instruments can be put in PPP, etc. Please do let me know of your willingness to proceed and I will email you our terms and condition upon request. Contact :Robert Glen Email: robertg.finance@gmail.com / robertglen.finance230@yahoo.com Skype: robertg.finance@gmail.com Whats-sap number: +1{864 }774-2551 BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!! Regards, Robert Glen.
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    O zi buna, Consultantul Nortion Loan este aici pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun împrumut pentru afacerea dvs. sau plătiți facturile. Răspundeți doar la câteva întrebări simple și îndepliniți termenii. Contactați-ne acum pentru un împrumut de 2,5% din toate împrumuturile, este ușor, rapid și securizat. Informatii de contact EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com TELEFON: +17815611941 (TEXT NUMAI) WHATSAPP: +15183806243 FACEBOOK: Consultant Nortion Loan TWITTER: @ nortionloanC INSTAGRAM: @ nortionloanconsultant O tranzacție de împrumut în care poți avea încredere.
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu