Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 326 din 22 iunie 1998

privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 232 din 25 iunie 1998


SmartCity3


    In temeiul art. 19 alin. 2 si 3 din Legea nr. 92/1992 pentru organizarea judecatoreasca, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 259 din 30 septembrie 1997,

    Guvernul Romaniei hotaraste:

    Art. 1
    Anexa la Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 188 din 6 august 1993, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

    Judetul Arges
    Orasul Topoloveni si comunele Beleti-Negresti, Bogati, Botesti, Calinesti, Cateasca, Dobresti, Leordeni, Priboieni si Ratesti din circumscriptia Judecatoriei Pitesti, judetul Arges, si comuna Teiu din circumscriptia Judecatoriei Costesti, judetul Arges, trec in circumscriptia Judecatoriei Topoloveni, judetul Arges.

    Judetul Bacau
    Comunele Dealu Morii, Gaiceana, Glavanesti, Motoseni, Podu Turcului, Stanisesti si Vultureni din circumscriptia fostei Judecatorii Parincea si comunele Huruiesti, Oncesti, Rachitoasa si Tatarasti din circumscriptia Judecatoriei Bacau, judetul Bacau, trec in circumscriptia Judecatoriei Podu Turcului.
    Comunele Horgesti, Parincea, Pancesti, Tamasi si Ungureni din circumscriptia fostei Judecatorii Parincea, judetul Bacau, trec in circumscriptia Judecatoriei Bacau, judetul Bacau.
    Comuna Balcani din circumscriptia Judecatoriei Buhusi, judetul Bacau, trece in circumscriptia Judecatoriei Moinesti, judetul Bacau.

    Judetul Bihor
    Orasul Salonta si comunele Avram Iancu, Batar, Cefa, Ciumeghiu, Madaras, Tinca si Tulca din circumscriptia Judecatoriei Oradea, judetul Bihor si comunele Cociuba Mare si Olcea din circumscriptia Judecatoriei Beius, judetul Bihor, trec in circumscriptia Judecatoriei Salonta, judetul Bihor.

    Judetul Buzau
    Comunele Largu si Luciu din circumscriptia Judecatoriei Buzau, judetul Buzau, trec in circumscriptia Judecatoriei Pogoanele, judetul Buzau.
    Comunele Blajani, Robeasca si Zarnesti din circumscriptia Judecatoriei Ramnicu Sarat, judetul Buzau, si comuna Rusetu din circumscriptia Judecatoriei Pogoanele, judetul Buzau, trec in circumscriptia Judecatoriei Buzau, judetul Buzau.

    Judetul Cluj
    Comunele Camarasu si Mociu din circumscriptia Judecatoriei Gherla, judetul Cluj, si comuna Sanpaul din circumscriptia Judecatoriei Huedin, judetul Cluj, trec in circumscriptia Judecatoriei Cluj-Napoca, judetul Cluj.

    Judetul Dambovita
    Comuna Branesti din circumscriptia Judecatoriei Targoviste, judetul Dambovita, trece in circumscriptia Judecatoriei Pucioasa, judetul Dambovita.
    Comuna Sotanga din circumscriptia Judecatoriei Pucioasa, judetul Dambovita, trece in circumscriptia Judecatoriei Targoviste, judetul Dambovita.

    Judetul Galati
    Comunele Barcea, Cudalbi, Ivesti si Umbraresti din circumscriptia Judecatoriei Tecuci, judetul Galati, si comunele Costache Negri, Fundeni, Grivita, Liesti, Namoloasa, Piscu si Tudor Vladimirescu din circumscriptia Judecatoriei Galati, judetul Galati, trec in circumscriptia Judecatoriei Liesti, judetul Galati.
    Orasul Beresti si comunele Balabanesti, Balasesti, Beresti-Meria, Cavadinesti, Oancea si Suceveni din circumscriptia fostei Judecatorii Beresti, judetul Galati, trec in circumscriptia Judecatoriei Targu Bujor, judetul Galati.

    Judetul Hunedoara
    Comunele Baita si Batrana din circumscriptia Judecatoriei Brad, judetul Hunedoara, trec in circumscriptia Judecatoriei Deva, judetul Hunedoara.

    Judetul Iasi
    Comunele Gropnita si Sipote din circumscriptia Judecatoriei Iasi, judetul Iasi, trec in circumscriptia Judecatoriei Harlau, judetul Iasi.

    Judetul Ilfov
    Comunele Afumati, Berceni, Bragadiru, Branesti, Cernica, Chiajna, Ciorogarla, Clinceni, Cornetu, Darasti-Ilfov, Dobroiesti, Domnesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Glina, Jilava, Magurele, Pantelimon, Petrachioaia, Popesti-Leordeni, Tunari, Vidra si 1 Decembrie din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 1 a Sectorului Agricol Ilfov intra in circumscriptia Judecatoriei Ilfov, judetul Ilfov, cu sediul in municipiul Bucuresti.
    Orasul Buftea si comunele Balotesti, Chitila, Ciolpani, Corbeanca, Dascalu, Gradistea, Gruiu, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Otopeni, Peris, Snagov si Stefanestii de Jos din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 2 a Sectorului Agricol Ilfov intra in circumscriptia Judecatoriei Buftea, judetul Ilfov.
    Comuna Voluntari din circumscriptia fostei Judecatorii nr. 1 a Sectorului Agricol Ilfov trece in circumscriptia Judecatoriei Buftea, judetul Ilfov.

    Judetul Maramures
    Comunele Boiu Mare, Miresu Mare, Remetea Chioarului, Satulung, Somcuta Mare si Valea Chioarului din circumscriptia Judecatoriei Baia Mare, judetul Maramures, trec in circumscriptia Judecatoriei Somcuta Mare, judetul Maramures.

    Judetul Mures
    Comuna Cucerdea din circumscriptia Judecatoriei Ludus, judetul Mures, trece in circumscriptia Judecatoriei Tarnaveni, judetul Mures.

    Judetul Satu Mare
    Comunele Bogdand si Hodod din circumscriptia Judecatoriei Satu Mare, judetul Satu Mare, trec in circumscriptia Judecatoriei Carei, judetul Satu Mare.

    Judetul Timis
    Comuna Barna din circumscriptia Judecatoriei Faget, judetul Timis, trece in circumscriptia Judecatoriei Lugoj, judetul Timis.

    Judetul Vaslui
    Comuna Dragomiresti din circumscriptia Judecatoriei Barlad, judetul Vaslui, trece in circumscriptia Judecatoriei Vaslui, judetul Vaslui.

    Art. 2
    Hotararea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscriptiilor judecatoriilor si parchetelor de pe langa judecatorii, cu modificarile si completarile dispuse prin prezenta hotarare, se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei.

                   PRIM-MINISTRU
                    RADU VASILE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministru de stat,
                         ministrul justitiei,
                         Flavius Baias,
                         secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 326/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 326 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 1094 2010
    Atenţie! Sunt doamna Ruth Hunt, o împrumutată a împrumutului privat, care acordă împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte mică de 3%. Acordăm tot felul de împrumuturi precum împrumut educațional, împrumut de afaceri, împrumut la domiciliu, împrumut agricol, împrumut personal, împrumut auto și alte motive bune, acordăm și împrumuturi de la 5.000 USD USD- 100.000.000.00 USD la o dobândă de 3% . Durata de 1- 15 ani în funcție de suma de care aveți nevoie ca împrumut. Reveniți la noi pentru mai multe informații prin: ruthhuntfinancialservice@gmail.com Contact pentru mai multe informații: Toate cele bune Dna Ruth Hunt CEO / Președinte E-mail: ruthhuntfinancialservice@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 458 2019
    Atenţie! Sunt doamna Ruth Hunt, o împrumutată a împrumutului privat, care acordă împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte mică de 3%. Acordăm tot felul de împrumuturi precum împrumut educațional, împrumut de afaceri, împrumut la domiciliu, împrumut agricol, împrumut personal, împrumut auto și alte motive bune, acordăm și împrumuturi de la 5.000 USD USD- 100.000.000.00 USD la o dobândă de 3% . Durata de 1- 15 ani în funcție de suma de care aveți nevoie ca împrumut. Reveniți la noi pentru mai multe informații prin: ruthhuntfinancialservice@gmail.com Contact pentru mai multe informații: Toate cele bune Dna Ruth Hunt CEO / Președinte E-mail: ruthhuntfinancialservice@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 110 2007
    Dragi solicitanți de împrumuturi Aveți dificultăți financiare? Vrei să începi propria ta afacere? Această companie de împrumut a fost înființată organizații pentru drepturile omului din întreaga lume cu scopul unic de a ajuta săracii și persoanele cu dificultăți financiare din viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma necesară: Durata împrumutului: Numar de mobil: Mulțumesc și binecuvântează Dumnezeu ÎNCREDERE Elena
ANONIM a comentat Ordin 545 2004
    Sunt creditor privat și investitor, aveți nevoie de o finanțare legitimă, onestă, de încredere și repede? Te pot ajuta cu un împrumut de garanție 100%, ofer afaceri, finanțări imobiliare și împrumuturi individuale, Mai mult, finanțez tot felul de proiecte. Aplicați azi prin e-mail: ruthhuntfinancialservice@gmail.com pentru informații suplimentare
ANONIM a comentat Legea 12 2018
    mesajul tauSunt investitor. Scriu pentru a vă informa despre oferta de credit oferită de compania noastră pentru a ajuta persoanele fizice și organizațiile, inclusiv proprietarii de afaceri mici. oferta noastră este de până la 3% rata dobânzii timp de 1 până la 10 ani. Interesul dvs. va răspunde urgent de către agenții noștri online. răspundeți cu următoarele detalii, toate cerințele vă vor fi prezentate de agentul nostru online atunci când contactați agentul: ivanmarko110@gmail.com Număr WhatsApp: +1(504)603-3666
ANONIM a comentat Decizia 292 2018
    Sunt Saara Kemi un creditor privat care acordă împrumuturi diferite tipurilor de împrumuturi către companii / companii de pe întregul glob de urgență, cu 3% rata dobânzii, dacă sunteți interesat, contactați-mă prin e-mail: saara.kemi@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 458 2019
    Sunt Saara Kemi un creditor privat care acordă împrumuturi diferite tipurilor de împrumuturi către companii / companii de pe întregul glob de urgență, cu 3% rata dobânzii, dacă sunteți interesat, contactați-mă prin e-mail: saara.kemi@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 458 2019
    Sunt Saara Kemi un creditor privat care acordă împrumuturi diferite tipurilor de împrumuturi către companii / companii de pe întregul glob de urgență, cu 3% rata dobânzii, dacă sunteți interesat, contactați-mă prin e-mail: saara.kemi@gmail.com
ANONIM a comentat Ordin 129 2016
    Dear Sir/Ma, We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds. * FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% * FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. ENNIE OWEN E-mail : evergrowthfinancialltd@gmail.com Skype id : evergrowthfinancialltd@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 3 2018
    Oferim toate tipurile de împrumuturi * Împrumut comercial * Împrumut personal * Împrumut comercial * Rambursare împrumut * Împrumut studențesc * Împrumut ipotecar * Împrumut auto * Împrumut de credit Bad Credit credit * Credit ipotecar * Împrumut / Contract de proiect * Tipuri de împrumuturi pe datorie Consolidarea este disponibilă și Împrumut momentan - 2.000 euro - 5.000 euro (1 până la 2 ore) Împrumuturi - 3.000 euro - 10.000 euro (2 până la 24 ore) Împrumuturi personale - 5.000 - 500.000 euro Oferim o rată minimă foarte scăzut de 3%. Anii de la 1 la 25 de ani, programul de rambursare maximă pentru toate regiunile lumii. Ne acordă împrumuturi de la 1.000.000 la 100.000.000 de euro. împrumuturile noastre sunt bine garantate, deoarece securitatea maximă este prioritatea noastră. Intrebare: dancilatania@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu