E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
nu a modificat niciun act
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 325 din 24 august 2005

pentru aprobarea Regulamentului privind concediile judecatorilor si procurorilor

ACT EMIS DE: CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII


SmartCity3

              PLENUL
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 815 din  8 septembrie 2005

    In temeiul dispozitiilor art. 133 alin. (5) si (7) din Constitutia Romaniei, republicata, si ale art. 24 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, cu modificarile si completarile ulterioare,
    avand in vedere art. 106 lit. i) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, cu modificarile si completarile ulterioare,

    Plenul Consiliului Superior al Magistraturii hotaraste:

    Art. 1
    Se aproba Regulamentul privind concediile judecatorilor si procurorilor, cuprins in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare.
    Art. 2
    La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, Hotararea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 156/2004 pentru aprobarea Regulamentului privind concediile judecatorilor si procurorilor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 880 din 27 septembrie 2004, se abroga.
    Art. 3
    Prezenta hotarare se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

             Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii,
                         judecator dr. Dan Lupascu

    ANEXA 1

                                 REGULAMENT
            privind concediile judecatorilor si procurorilor

    CAP. 1
    Dispozitii generale

    Art. 1
    Judecatorii si procurorii au dreptul la concediu de odihna, concedii de studii, pentru participarea la cursuri sau la alte forme de specializare organizate in tara sau in strainatate, pentru pregatirea si sustinerea examenului de capacitate si de doctorat, concedii fara plata, concedii medicale, precum si alte concedii, potrivit legii.

    CAP. 2
    Concediul de odihna

    Art. 2
    (1) Judecatorii si procurorii au dreptul anual la un concediu de odihna de 35 de zile lucratoare, platit. Acest drept nu poate forma obiectul vreunei renuntari sau limitari.
    (2) Durata concediului de odihna prevazuta in prezentul regulament este corespunzatoare activitatii desfasurate timp de un an calendaristic.
    (3) Judecatorii si procurorii efectueaza concediul de odihna, de regula, in perioada vacantei judecatoresti. Pentru motive temeinice, conducerea instantei sau, dupa caz, a parchetului poate aproba efectuarea concediului de odihna in alta perioada decat cea a vacantei judecatoresti.
    (4) Conducerea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, conducerile instantelor judecatoresti si ale parchetelor, precum si conducerile compartimentelor din aparatul propriu al Consiliului Superior al Magistraturii au obligatia sa asigure efectuarea concediului de odihna de catre toti judecatorii, procurorii si asimilatii acestora, in cursul anului calendaristic in care s-a nascut acest drept.
    Art. 3
    Judecatorii si procurorii care indeplinesc, in conditiile legii, prin cumul, pe langa functia de baza la instante sau parchete, o functie didactica in invatamantul universitar au dreptul la concediu de odihna platit numai de la instanta sau parchetul la care au functia de baza.
    Art. 4
    In anul in care au fost numiti in functie, judecatorii si procurorii au dreptul la un concediu de odihna stabilit proportional cu perioada cuprinsa intre data numirii si ultima zi a acelui an.
    Art. 5
    (1) Concediul de odihna se efectueaza in fiecare an calendaristic.
    (2) Efectuarea concediului de odihna in anul urmator este permisa numai in situatiile prevazute de prezentul regulament.
    (3) Concediul de odihna poate fi fractionat, la cererea judecatorului sau a procurorului, sub conditia ca una dintre fractiuni sa fie de cel putin 15 zile lucratoare de concediu neintrerupt.
    Art. 6
    (1) Pe durata concediului de odihna judecatorii si procurorii beneficiaza de o indemnizatie de concediu, care nu poate fi mai mica decat valoarea totala a drepturilor salariale cuvenite pentru perioada respectiva.
    (2) Indemnizatia de concediu de odihna se stabileste in raport cu numarul zilelor de concediu inmultite cu media zilnica a indemnizatiei de incadrare brute lunare, a majorarii indemnizatiei de incadrare brute lunare, precum si a celorlalte sporuri cu caracter permanent, luate impreuna, corespunzatoare lunii calendaristice in care se efectueaza zilele de concediu. In cazul in care concediul de odihna se efectueaza in cursul a doua luni consecutive, media zilnica se calculeaza distinct pentru fiecare luna.
    (3) Media zilnica a veniturilor prevazute la alin. (2) se stabileste in raport cu numarul zilelor lucratoare din fiecare luna in care se efectueaza zilele de concediu.
    (4) Indemnizatia de concediu de odihna se plateste, la cerere, cu cel putin 5 zile inaintea plecarii in concediu.
    Art. 7
    (1) Daca judecatorul sau procurorul nu a putut efectua concediul de odihna, total sau partial, in anul calendaristic respectiv, din cauza unor motive temeinice, il poate efectua in cursul anului urmator, pe baza programarii aprobate de presedintii instantelor judecatoresti, sau, dupa caz, de conducatorii parchetelor. In acest caz, drepturile banesti se suporta din fondurile aferente anului in care se efectueaza concediul de odihna.
    (2) Compensarea in bani a concediului de odihna este permisa numai in cazul incetarii activitatii la instanta sau parchetul la care functioneaza judecatorul ori procurorul.
    (3) Compensarea se calculeaza pe baza numarului de zile de concediu neefectuat si a mediei zilnice a indemnizatiei de incadrare brute lunare, precum si a celorlalte sporuri cu caracter permanent, luate impreuna, corespunzator lunii decembrie a anului pentru care se acorda compensarea.
    (4) In cazul decesului judecatorului sau al procurorului, suma reprezentand compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat se va acorda membrilor de familie, conform legii.
    Art. 8
    Programarea concediilor de odihna se face la sfarsitul anului, pentru anul urmator, de catre conducerile instantelor si parchetelor, avand in vedere optiunile judecatorilor si procurorilor, precum si asigurarea functionarii in bune conditii a instantelor si parchetelor.
    Art. 9
    (1) Concediul de odihna poate fi intrerupt, la cerere, pentru motive temeinice.
    (2) Concediul de odihna poate fi intrerupt si in cazul in care judecatorul ori procurorul este rechemat, in scris, de catre conducerea instantei sau parchetului, numai pentru situatii de serviciu urgente care fac necesara prezenta acestuia. In situatia rechemarii, cel in cauza are dreptul la rambursarea cheltuielilor de transport si a cheltuielilor legate de efectuarea concediului in alta localitate, egale cu sumele cheltuite pentru prestatia de care nu a mai putut beneficia din cauza rechemarii.
    (3) In cazul intreruperii concediului, judecatorul ori procurorul are dreptul sa efectueze restul zilelor de concediu dupa ce au incetat situatiile respective sau, cand acest lucru nu mai este posibil, in perioada stabilita printr-o noua programare, in cursul aceluiasi an calendaristic.
    Art. 10
    (1) In cazul in care concediul de odihna inceput la o anumita data este intrerupt, indemnizatia nu se restituie. In aceasta situatie se va proceda la regularizarea platilor in raport cu indemnizatia aferenta zilelor de concediu neefectuat si cu indemnizatia cuvenita judecatorului ori procurorului pentru perioada lucrata dupa intreruperea concediului sau cu drepturile cuvenite pe aceasta perioada, dupa caz, potrivit legii.
    (2) La data programata pentru efectuarea partii restante a concediului de odihna se acorda judecatorului sau procurorului indemnizatia de concediu cuvenita pentru aceasta parte, in conditiile prezentului regulament.
    Art. 11
    (1) Concediul de odihna cuvenit judecatorilor si procurorilor detasati la alte instante sau parchete ori in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, Institutului National al Magistraturii, Scolii Nationale de Grefieri, Ministerului Justitiei ori al altor autoritati sau institutii publice se acorda de catre institutiile la care acestia isi desfasoara activitatea.
    (2) Judecatorii si procurorii detasati la o instanta sau la un parchet cu sediul in alta localitate, precum si judecatorii si procurorii din alte localitati, detasati in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, Institutului National al Magistraturii, Scolii Nationale de Grefieri, Ministerului Justitiei ori al altor autoritati sau institutii publice, au dreptul la rambursarea cheltuielilor de transport dus-intors, potrivit legii, din localitatea unde sunt detasati in localitatea unde se afla instanta ori parchetul la care sunt incadrati, pentru cazul in care concediul se efectueaza in timpul detasarii.
    (3) Dispozitiile alin. (1) si (2) se aplica si judecatorilor sau procurorilor delegati la alte instante ori parchete.
    Art. 12
    Concediul de odihna neacordat judecatorilor sau procurorilor transferati la o alta instanta ori la un alt parchet, de catre instanta sau parchetul de la care s-a efectuat transferul, se va acorda acestora de instanta ori parchetul la care au fost transferati, iar indemnizatia de concediu acordata potrivit legii va fi suportata de catre cele doua institutii implicate, proportional cu timpul lucrat la fiecare dintre acestea in cursul anului calendaristic respectiv. In acelasi mod se va proceda si in cazul in care concediul de odihna a fost efectuat inainte de transfer.
    Art. 13
    Judecatorii si procurorii sunt obligati sa restituie institutiei partea din indemnizatia de concediu corespunzatoare perioadei nelucrate din anul pentru care li s-a acordat acel concediu, in situatia in care au fost eliberati din functie pentru urmatoarele motive:
    a) demisie;
    b) incapacitate profesionala;
    c) sanctionare disciplinara;
    d) condamnare definitiva;
    e) neindeplinirea oricareia dintre conditiile prevazute la art. 13 alin. (2) lit. a), c) si e) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, cu modificarile si completarile ulterioare;
    f) incalcarea dispozitiilor art. 6^2 din Legea nr. 303/2004, cu modificarile si completarile ulterioare;
    g) nepromovarea examenului prevazut la art. 31 alin. (14) din Legea nr. 303/2004, cu modificarile si completarile ulterioare.

    CAP. 3
    Concedii pentru formare profesionala

    Art. 14
    Judecatorii si procurorii au dreptul la concedii pentru formare profesionala, la cerere, cu plata sau fara plata.
    Art. 15
    (1) Judecatorii si procurorii au dreptul, la cerere, la concedii platite pentru formare profesionala, in urmatoarele situatii:
    a) participarea la cursuri sau la alte forme de specializare, organizate in tara sau in strainatate;
    b) pregatirea si sustinerea examenului de capacitate si a examenului de doctorat.
    (2) Durata acestor concedii se aproba de catre conducerea institutiei, in functie de durata cursurilor ori a specializarilor efectuate, fara a putea depasi 10 zile intr-un an calendaristic.
    (3) Pentru pregatirea si sustinerea examenului de capacitate si, dupa caz, a examenului de doctorat, judecatorii si procurorii au dreptul la un concediu platit ce nu poate depasi 10 zile pentru fiecare examen.
    Art. 16
    (1) Durata concediului pentru formare profesionala, cu plata, nu poate fi dedusa din durata concediului de odihna anual si este asimilata unei perioade de activitate efectiva in ceea ce priveste drepturile judecatorilor si procurorilor.
    (2) Concediile acordate potrivit alin. (1) nu afecteaza vechimea in magistratura.
    Art. 17
    Concediul pentru formare profesionala fara plata poate fi acordat pentru situatiile prevazute la art. 15 alin. (1), pe o durata stabilita potrivit art. 18 alin. (1) si (3).

    CAP. 4
    Concediul fara plata

    Art. 18
    (1) Judecatorii si procurorii au dreptul la concedii fara plata pentru rezolvarea unor situatii personale deosebite, apreciate ca atare de conducerea institutiei. Durata insumata a acestor concedii nu poate depasi 90 de zile lucratoare intr-un an calendaristic.
    (2) Judecatorii si procurorii au dreptul la concedii fara plata, fara limita prevazuta la alin. (1), in urmatoarele situatii:
    a) ingrijirea copilului bolnav in varsta de peste 3 ani, pe perioada indicata in certificatul medical;
    b) insotirea sotului sau, dupa caz, a sotiei ori a unei rude apropiate: fiu, fiica, sora, frate, parinte, pe timpul cat acestia se afla la tratament in strainatate, in ambele situatii cu avizul obligatoriu al Ministerului Sanatatii.
    (3) Concediul fara plata poate fi acordat si pentru alte interese personale, pe durata stabilita prin acordul partilor.
    Art. 19
    (1) In perioada concediilor fara plata persoanele respective isi pastreaza calitatea de judecator sau procuror.
    (2) Durata concediilor fara plata prevazute la art. 18 nu constituie vechime in functia de judecator sau procuror. Instantele si parchetele au obligatia sa comunice de indata la Consiliul Superior al Magistraturii orice intrerupere a vechimii in activitatea de judecator sau procuror.

    CAP. 5
    Alte concedii platite

    Art. 20
    Judecatorii si procurorii au dreptul la concedii medicale, potrivit legii.
    Art. 21
    (1) Judecatorii si procurorii au dreptul la concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani.
    (2) In perioada concediului prevazut la alin. (1) judecatorii si procurorii au dreptul la o indemnizatie in cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate in ultimele 6 luni anterioare datei de la care se acorda acest concediu.
    (3) De indemnizatia prevazuta la alin. (2) beneficiaza si judecatorii sau procurorii care, la data intrarii in vigoare a Legii nr. 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente, se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani.
    Art. 22
    (1) Judecatorii si procurorii au dreptul la concedii platite care nu se includ in durata concediului de odihna, in cazul urmatoarelor evenimente familiale:
    a) casatoria judecatorului sau a procurorului - 5 zile;
    b) nasterea sau casatoria unui copil - 3 zile;
    c) decesul sotului sau sotiei ori al unei rude pana la gradul al II-lea inclusiv - 3 zile.
    (2) Concediile platite prevazute la alin. (1) se acorda, la cerere, de conducerea institutiei.

    CAP. 6
    Dispozitii finale

    Art. 23
    (1) Judecatorii si procurorii care nu au desfasurat activitate pe durata intregului an calendaristic nu au dreptul la concediu de odihna pentru acel an.
    (2) In cazul in care perioadele de concedii medicale si de concedii fara plata, insumate, au fost de 12 luni sau mai mari si s-au intins pe 2 sau mai multi ani calendaristici, judecatorii si procurorii au dreptul la un singur concediu de odihna, acordat in anul reinceperii activitatii.
    Art. 24
    (1) Efectuarea concediilor prevazute de prezentul regulament se aproba de conducatorii fiecarei institutii, astfel:
    a) pentru judecatori si procurori, de catre presedintii instantelor sau, dupa caz, conducatorii parchetelor la care functioneaza;
    b) pentru vicepresedintele si membrii Consiliului Superior al Magistraturii, secretarul general si secretarul general adjunct ai Consiliului Superior al Magistraturii, directorii si directorii adjuncti ai Institutului National al Magistraturii si Scolii Nationale de Grefieri, de catre presedintele Consiliului Superior al Magistraturii;
    c) pentru magistratii-asistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, de catre vicepresedintele acestei instante;
    d) pentru personalul de specialitate juridica asimilat magistratilor din aparatul propriu al Consiliului Superior al Magistraturii, de catre secretarul general al acestuia.
    (2) Procurorul general al Parchetului National Anticoruptie, presedintii curtilor de apel si procurorii generali ai parchetelor de pe langa acestea aduc la cunostinta presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii perioada in care vor efectua concediul de odihna, cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii in concediu.
    Art. 25
    Evidenta efectuarii concediilor prevazute in prezentul regulament va fi tinuta de primii-grefieri ori de grefierii-sefi ai instantelor judecatoresti sau, dupa caz, ai parchetelor de pe langa acestea ori de conducatorii compartimentelor din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.
    Art. 26
    Prezentul regulament se aplica si magistratilor asistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, personalului de specialitate juridica asimilat magistratilor din aparatul propriu al Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Public, Institutului National al Magistraturii si Scolii Nationale de Grefieri.



SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 325/2005

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 325 din 2005
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 325/2005
Hotărârea 179 2017
Hotărârea 1637 2016
Hotărârea 1189 2016
Hotărârea 712 2016
Hotărârea 1324 2015
Hotărârea 327 2015
Hotărârea 693 2014
Hotărârea 832 2011
pentru modificarea Regulamentului privind concediile judecătorilor şi procurorilor, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 325/2005
Hotărârea 596 2010
pentru completarea Regulamentului privind concediile judecatorilor si procurorilor, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 325/2005
Hotărârea 632 2009
pentru modificarea si completarea Regulamentului privind concediile judecatorilor si procurorilor, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 325/2005
Hotărârea 729 2008
pentru completarea Regulamentului privind concediile judecatorilor si procurorilor, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 325/2005
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu