E-mail:
Parola:
     
 Nu ai cont? Inregistreaza-te
 Ai uitat parola? Click aici
alerte legex
Coduri postale şi prefixe telefonice naţionale şi internaţionale
Legături cu alte acte
Cele mai căutate legi
Ultimele acte citite
Sisteme de securitate
Registrul Agricol Integrat - www.registrulagricolintegrat.ro

Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 286 din  8 martie 2001

pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 28/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Culturii si Cultelor

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 124 din 13 martie 2001


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 107 din Constitutia Romaniei,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    ARTICOL UNIC
    Hotararea Guvernului nr. 28/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Culturii si Cultelor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 35 din 19 ianuarie 2001, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Articolul 14 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 14
    (1) La nivelul judetelor si al municipiului Bucuresti inspectoratele pentru cultura si culte judetene, respectiv al municipiului Bucuresti, se reorganizeaza ca directii judetene pentru cultura, culte si patrimoniul cultural national, respectiv a municipiului Bucuresti, prin comasare cu oficiile judetene pentru patrimoniul cultural national, ca servicii publice descentralizate, cu personalitate juridica, ale Ministerului Culturii si Cultelor.
    (2) Directiile judetene pentru cultura, culte si patrimoniul cultural national, respectiv a municipiului Bucuresti, sunt conduse de un director, care este functionar public, potrivit legii.
    (3) Personalul inspectoratelor pentru cultura si culte judetene, respectiv al municipiului Bucuresti, si al oficiilor judetene pentru patrimoniul cultural national se considera transferat la directiile judetene pentru cultura, culte si patrimoniul cultural national, respectiv a municipiului Bucuresti, pana la ocuparea posturilor prin examen sau concurs, organizat, potrivit legii, in termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari."
    2. Formula introductiva a alineatului (1) al articolului 15 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 15
    (1) Directiile judetene pentru cultura, culte si patrimoniul cultural national, respectiv a municipiului Bucuresti, au urmatoarele atributii principale:"
    3. La articolul 15, alineatul (2) va avea urmatorul cuprins:
    "(2) Organizarea si functionarea directiilor judetene pentru cultura, culte si patrimoniul cultural national, respectiv a municipiului Bucuresti, precum si atributiile acestora, altele decat cele prevazute in prezenta hotarare, se stabilesc prin regulamente aprobate prin ordin al ministrului culturii si cultelor."
    4. Articolul 17 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 17
    La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari Centrul de Pregatire si Formare a Personalului din Institutiile de Cultura isi schimba denumirea in Centrul pentru Formare, Educatie Permanenta si Management in Domeniul Culturii, institutie publica cu personalitate juridica, finantata integral din venituri extrabugetare, cu sediul in municipiul Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 99A, care functioneaza in subordinea Ministerului Culturii si Cultelor."
    5. Articolul 18 va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 18
    La data intrarii in vigoare a prezentei hotarari Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA din Sibiu isi schimba denumirea in Complexul National Muzeal ASTRA Sibiu, institutie publica cu personalitate juridica, cu sediul in municipiul Sibiu, Piata Mica nr. 11, judetul Sibiu, care functioneaza in subordinea Ministerului Culturii si Cultelor."
    6. Punctul 1 din capitolul I "Organe de specialitate ale administratiei publice centrale si institutii publice finantate integral de la bugetul de stat" din anexa nr. 2 va avea urmatorul cuprins:
    "1. Directiile judetene pentru cultura,         Bugetul de stat"
        culte si patrimoniul cultural national,
        respectiv a municipiului Bucuresti,
        servicii publice descentralizate
    7. Nota de la capitolul I "Organe de specialitate ale administratiei publice centrale si institutii publice finantate integral de la bugetul de stat" din anexa nr. 2 va avea urmatorul cuprins:
    "NOTA:
    Unitatile mentionate la nr. crt. 1 - 5 pot utiliza un numar maxim de 718 posturi."
    8. Nota de la capitolul II "Organe de specialitate ale administratiei publice centrale si institutii publice finantate din venituri extrabugetare si din alocatii de la bugetul de stat" din anexa nr. 2 va avea urmatorul cuprins:
    "NOTA:
    Unitatile mentionate la nr. crt. 6 - 47, precum si cele prevazute la nr. crt. 1, 2 si 3 din cap. IV pot utiliza un numar maxim de 7.035 de posturi."
    9. La capitolul III "Institutii publice finantate din venituri extrabugetare" din anexa nr. 2, dupa nr. crt. 51 se introduce nr. crt. 51^1 cu urmatorul cuprins:
    51^1. Centrul de Proiectare pentru         Venituri extrabugetare"
          Patrimoniul Cultural National
    10. Persoanele juridice aflate sub autoritatea Ministerului Culturii si Cultelor, prevazute la capitolul V din anexa nr. 2, vor fi numerotate 1, 2, 3, 4.

                 PRIM-MINISTRU
                 ADRIAN NASTASE

                        Contrasemneaza:
                        Ministrul culturii si cultelor,
                        Razvan Theodorescu

                        p. Ministrul finantelor publice,
                        Gheorghe Oana,
                        secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 286/2001

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 286 din 2001
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Stimați solicitanți de împrumut. Te afli în vreo dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată organizații pentru drepturile omului din întreaga lume cu unicul scop de a ajuta cei săraci și oamenii cu dificultăți financiare ale vieții. Dacă doriți să aplicați pentru un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma împrumutului necesară: Durata împrumutului: Numar de telefon mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze ÎNCREDERE Elena
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    Îmi apare că site-ul http://www.legex.ro/VizualizareLege.aspx?var=153691#comentariu, sau cum se numește, este not secure. Adică putem comenta dar ne asumăm riscul informatic. E corect?
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    nu cumva ar trebui să fie bizară absența oricărui comentariu la această lege? Totuși este o lege adoptată conform procedurilor regulamentare în vigoare, deci este ea însăși în vigoare. Avem dreptul cel puțin legal de a o comenta.
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu