Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 213 din 20 februarie 2004

pentru aprobarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Socialiste Vietnam privind cooperarea in domeniul sanitar veterinar, semnat la Bucuresti la 16 octombrie 2003

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 173 din 27 februarie 2004


SmartCity3


    In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 20 din Legea nr. 590/2003 privind tratatele,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    Se aproba Acordul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Socialiste Vietnam privind cooperarea in domeniul sanitar veterinar, semnat la Bucuresti la 16 octombrie 2003.
    Art. 2
    Cheltuielile ocazionate de ducerea la indeplinire de catre partea romana a prevederilor acordului prevazut la art. 1 se asigura de la bugetul de stat prin bugetul aprobat Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul agriculturii,
                         padurilor, apelor si mediului,
                         Ilie Sarbu

                         Ministrul afacerilor externe,
                         Mircea Geoana

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae Tanasescu

                                 ACORD
intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Socialiste Vietnam privind cooperarea in domeniul sanitar veterinar

    Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Socialiste Vietnam, denumite in continuare parti contractante,
    hotarand extinderea si dezvoltarea cooperarii reciproce in domeniul sanitar veterinar,
    pentru asigurarea unei protectii corespunzatoare impotriva bolilor la animale si celor cauzate de produsele de origine animala caracterizate printr-o stare necorespunzatoare de sanatate,
    conduse de hotararea de a dezvolta in continuare relatiile dintre cele doua tari,
    pentru a facilita comertul reciproc cu animale, material seminal, embrioni, oua pentru reproductie, produse de origine animala, medicamente si alte produse de uz veterinar, furaje si alte produse si materii care pot influenta starea de sanatate a animalelor,
    au decis sa incheie prezentul acord.

    Art. 1
    Partile contractante vor coopera in vederea protectiei teritoriilor statelor lor impotriva introducerii si transmiterii de boli ale animalelor prin activitatea de import, export si tranzit de animale, material seminal, embrioni, oua pentru reproductie, produse de origine animala, medicamente si alte produse de uz veterinar, furaje si alte produse si materii care pot influenta starea de sanatate a animalelor.
    Art. 2
    Autoritatile sanitare veterinare ale partilor contractante, competente in domeniul aplicarii prezentului acord, sunt:
    1. Agentia Nationala Sanitara Veterinara din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului din Romania;
    2. Departamentul de Sanatate Animala din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Republica Socialista Vietnam.
    Art. 3
    Autoritatile sanitare veterinare competente ale partilor contractante vor conveni activitatile reciproce in scopul simplificarii executarii procedurilor sanitare veterinare pentru importul, exportul si tranzitul de animale, material seminal, embrioni, oua pentru reproductie, produse de origine animala, medicamente si alte produse de uz veterinar, furaje si alte produse si materii care constituie obiect al controlului sanitar veterinar de frontiera. Se vor conveni activitati pe baza de reciprocitate in conformitate cu legislatiile nationale ale statelor partilor contractante, precum si cu reglementarile Uniunii Europene si ale Organizatiei Mondiale a Comertului.
    Art. 4
    1. Autoritatile sanitare veterinare competente ale partilor contractante isi vor furniza imediat informatii privind:
    a) aparitia pe teritoriul statelor lor a bolilor specificate in lista A a Oficiului International de Epizootii, inclusiv numele speciilor, numarul animalelor afectate si zona de extindere a bolii, baza de diagnostic si activitatile intreprinse pentru prevenirea si combaterea bolilor;
    b) bolile transmisibile ale animalelor, inscrise in listele A si B ale Oficiului International de Epizootii, prin schimbul lunar de buletine informative;
    c) conditiile sanitare veterinare si modelele de certificate sanitare veterinare pentru importul, exportul si licentele de tranzit de animale, material seminal, embrioni, oua pentru reproductie, produse de origine animala, medicamente si alte produse de uz veterinar, furaje si alte produse si materii care pot influenta starea de sanatate a animalelor.
    2. Autoritatile sanitare veterinare competente ale partilor contractante se vor informa reciproc, imediat, despre actiunile de prevenire intreprinse in cazul in care bolile specificate in lista A a Oficiului International de Epizootii apar pe teritoriul tarilor limitrofe, furnizand aparitia bolilor la animale.
    Art. 5
    1. Partile contractante vor sprijini cooperarea dintre autoritatile sanitare veterinare competente si institutiile romane si vietnameze care utilizeaza rezultatele cercetarii stiintifice si tehnologice in domeniul sanitar veterinar, prin:
    a) schimb de experienta si informatii in domeniul medicinei veterinare;
    b) cooperare intre autoritatile sanitare veterinare competente si institutiile veterinare;
    c) schimb de informatii si vizite de lucru efectuate de specialisti si personal stiintific;
    d) schimb de reviste de specialitate si alte publicatii sanitare veterinare;
    e) schimb de informatii privind activitatea sanitara veterinara, prevederi si reglementari legale publicate in acest domeniu;
    f) schimb de informatii, reglementari si specialisti in domeniul producerii, testarii, inregistrarii, autorizarii si comercializarii produselor de uz veterinar.
    2. Partile contractante vor permite autoritatilor sanitare veterinare competente sa efectueze controale reciproce in unitatile care exporta animale, material seminal, embrioni, oua pentru reproductie, produse de origine animala, medicamente si alte produse de uz veterinar, furaje si alte produse si materii care pot influenta starea de sanatate a animalelor.
    Art. 6
    Cheltuielile ocazionate de aplicarea prevederilor prezentului acord vor fi suportate de fiecare parte contractanta, cu respectarea legislatiei sale interne.
    Art. 7
    1. Reprezentantii autoritatilor sanitare veterinare competente ale partilor contractante se vor intalni ori de cate ori este necesar, intr-un loc si o perioada de timp convenite reciproc.
    2. Orice diferend privind interpretarea sau aplicarea prezentului acord va fi rezolvat prin negocieri directe intre partile contractante.
    3. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere in timpul negocierilor mentionate la alin. 2, diferendele dintre partile contractante, legate de punerea in aplicare a prezentului acord, vor fi examinate de catre o comisie mixta. Comisia va fi compusa din cate 2 medici veterinari si un jurist din partea fiecarei parti contractante. Comisia se va intruni la cererea uneia dintre partile contractante in termen de 30 de zile de la data solicitarii unei asemenea reuniuni pe teritoriul sau. Reuniunea va fi prezidata alternativ de catre un membru al fiecarei delegatii.
    Art. 8
    Prezentul acord nu afecteaza drepturile si obligatiile partilor contractante, care rezulta din alte acorduri internationale incheiate de partile contractante in domeniul sanitar veterinar.
    Art. 9
    Prezentul acord va intra in vigoare la 60 de zile de la data celei de-a doua notificari prin care partile contractante se vor informa reciproc cu privire la indeplinirea procedurilor cerute de legislatia lor nationala in acest caz.
    Art. 10
    1. Prezentul acord se incheie pentru o perioada de 4 ani si se va prelungi in mod automat pentru urmatorii 4 ani, in cazul in care nici una dintre partile contractante nu va fi notificat celeilalte parti contractante, cu cel putin 6 luni inainte de expirarea perioadei de valabilitate, intentia sa de a denunta prezentul acord.
    2. Dupa 4 ani de la intrarea in vigoare a prezentului acord, daca acesta nu a fost denuntat conform alin. 1, orice parte contractanta il poate denunta. Acordul isi inceteaza valabilitatea la 6 luni de la primirea notificarii de denuntare.
    3. La data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, prezentul acord isi pierde valabilitatea.
    Semnat la Bucuresti la 16 octombrie 2003, in doua exemplare originale in limbile romana, vietnameza si engleza, toate textele fiind egal autentice.
    In caz de diferende de interpretare va prevala textul in limba engleza.

              Pentru Guvernul Romaniei,
              Ilie Sarbu,
              ministrul agriculturii,
              padurilor, apelor si mediului

              Pentru Guvernul Republicii Socialiste Vietnam,
              Bui Ba Bong,
              ministru adjunct la
              Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii RuraleSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 213/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 213 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 342 2016
    Bună ziua domnule / doamnă Oferim împrumuturi organismelor private și comerciale cu o dobândă anuală foarte mică de 3%, rambursare de la 1 an la 25 de ani. Acordăm împrumuturi cuprinse între 5.000 și 500.000.000. Aceasta este pentru a eradica istoricul în creștere al creditului necorespunzător și, de asemenea, pentru a aduce profit stabil atât companiei noastre, cât și clienților noștri. Vă pierdeți somnul în timpul nopții vă faceți griji cum să obțineți un împrumut? Contact: Paul Loan Agency acum prin e-mail: paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Oferim împrumut cu o dobândă scăzută de 3% și, oferim. *Imprumuturi personale * Credite de consolidare a datoriilor *Capital de risc * Împrumuturi pentru afaceri * Împrumuturi pentru educație *Imprumut pentru casa * Împrumuturi din orice motiv Pentru mai multe informații de urgență reveniți imediat la noi. paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Salutari Domnule Paul Moritz
ANONIM a comentat Ordin 3418 2013
    We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds. * FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% * FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. Contact Name : Blaine Lorcan Contact Email: blainelorcan@gmail.com Skype:blainelorcan@gmail.com WhatsApp:+1(408)290-8281
ANONIM a comentat OUG 52 2004
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat OUG 123 2002
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut rapid? Sunt Susan Benson Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Având în vedere stagnarea economică, lumea trece prin rezultatul bolii Corona-virus emergente (COVID-19), mulți oameni se confruntă cu provocări financiare premature. Și cu prezența excedentului de numerar în instituția noastră, ne propunem să accelerăm circulația banilor finanțând clienții din Europa și din afara acesteia cu un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere, cumpărați o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut din alte motive personale? Vreau să contactați firma mea. Furnizăm tot felul de servicii de împrumut, atât împrumuturi garantate, cât și garantate. Dacă citiți acest lucru și știți că aveți nevoie de asistență financiară, ne puteți scrie doar prin e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau trimiteți-mi direct pe WhatsApp prin: +447903159998 și primiți un răspuns instantaneu. Suntem o companie globală de servicii financiare și ne-am angajat să vă ajutăm să vă îmbunătățiți obiectivele financiare pe termen lung și pe termen scurt, deoarece stabilitatea dvs. financiară este obiectivul nostru final. Caracteristici și beneficii; * Convenabilitate - Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde. * Suma flexibilă - Decideți cât de mult doriți să împrumutați. * Finanțare rapidă rapidă - primiți împrumutul dvs. în termen de 24 de ore de la aprobare. * Rata dobânzii flexibile de 3,0%. * Rata de aprobare ridicată * Aveți șansa de a selecta data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 ani. * Aplicație online simplă. * Ghid personalizat și expertiză. * Fără taxe ascunse Mulți oameni găsesc atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile locale sau de la alte institute financiare din anumite motive. Dacă aveți nevoie într-adevăr de soluție pentru provocările dvs. financiare, scrieți-ne firmei mele, vă vom ajuta cu un împrumut. Am ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. financiare, prioritatea noastră maximă este stabilitatea dvs. financiară și veți fi îngrijit pe parcursul întregului proces. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, trimiteți-ne cererea dvs. de împrumut prin: E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com SAU; WhatsApp: +447903159998
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 984 1990
    FOR QUICK, AFFORDABLE AND RELIABLE BUSINESS/HOME/REAL ESTATES/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com We are authorized financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home, personal and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? If Yes worry no more for we are out here to help the less financial privileges get the loan they need to get back on their feet no matter your credit score, you can say goodbye to all your financial crisis and difficulties. Contact us on the following Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE aims is to provide excellent professional financial services which include the followings *1* Personal loan *2* Business loan *3* Home loan *4* Farm Loan *5* Education loan *6* Debt consolidation loan *7* Truck Loan *8* Car Loan *9* Eviction Loan *10* Equipment Loan *11* Hotels Loan *12* Refinancing Loan and many more NOTE: GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 441 1997
    O zi buna   Ai nevoie de împrumut pentru afaceri? Împrumut contractual? Împrumut de student? Împrumut pentru sănătate, Împrumut pentru a investi sau împrumut de proiect? Contactați împrumutul rapid Unicredit atât pentru împrumut, cât și pentru împrumut pe termen scurt, pentru o tranzacție rapidă, sigură și ușoară.    Informatii de contact E-mail: unicreditfastloan@gmail.com Facebook: împrumutul rapid Unicredit Instagram: Împrumut rapid Unicredit Twitter: @FastUnicredit LinkedIn: împrumutul rapid Unicredit Contactați-ne pentru serviciul dvs. de împrumut rapid.
ANONIM a comentat Ordin 2591 2018
    O zi buna, Căutați împrumut pentru afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații. Toate cele bune, Midland Credit Home Mgt
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu