Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1997 din 16 noiembrie 2004

privind stabilirea uniformei, echipamentului specific si insemnelor distinctive pentru functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare

ACT EMIS DE:                GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 1238 din 22 decembrie 2004


SmartCity3


    In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 34 lit. c) din Legea nr. 293/2004 privind Statutul functionarului public din Administratia Nationala a Penitenciarelor,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) Se aproba modelul uniformelor pentru functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.
    (2) Uniforma si echipamentul specific se acorda gratuit, conform prevederilor legale, in conditiile prezentei hotarari.
    Art. 2
    (1) Insemnele pentru gradele profesionale ale functionarilor publici cu statut special, prevazuti la art. 1 alin. (1), sunt stabilite in anexa nr. 1.
    (2) Articolele de echipament din compunerea uniformelor si accesoriile pentru acestea sunt prevazute in anexa nr. 2 si se asigura pe baza normelor privind drepturile de echipament pentru functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.
    (3) Normele pentru asigurarea cu echipament a grupelor de interventie, de protectie si de lucru sunt prevazute in anexa nr. 3. Normele de echipare si de asigurare cu materiale de resortul echipamentului, specifice altor structuri din sistemul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, pot fi aplicate si personalului prevazut la art. 1 alin. (1), daca au intervenit situatii similare care nu sunt prevazute in normele proprii.
    Art. 3
    (1) Valoarea financiara a normelor de echipare la care au dreptul functionarii publici cu statut special se stabileste anual, in functie de preturile la care se achizitioneaza articolele cuprinse in norme, si se aproba prin decizie a directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor.
    (2) Functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare, care, prin natura activitatii, sunt obligati sa poarte, in majoritatea timpului, tinuta civila, pot primi drepturile de echipament sub forma baneasca, integral sau numai in parte, iar diferenta, in articole de echipament pentru completarea uniformei.
    (3) Restantele de echipament se pot acorda si sub forma baneasca, daca nu a fost posibila acordarea in natura la termenul legal. Valoarea restantelor se calculeaza in functie de preturile la care se achizitioneaza articolele respective, la data acordarii.
    (4) La incetarea raporturilor de serviciu, functionarii publici cu statut special prevazuti la art. 1 alin. (1), precum si urmasii personalului decedat in timpul serviciului primesc valoarea echipamentului neacordat in ultimii 3 ani, precum si valoarea cotei-parti anuale din drepturile ce li se cuvin, aferente timpului trecut de la inceputul anului pana inclusiv in luna in care au incetat raporturile de serviciu sau a intervenit decesul. Daca valoarea articolelor de echipament primita pana la data incetarii raporturilor de serviciu sau pana la data la care a intervenit decesul este mai mare decat cota valorica stabilita, diferenta nu se restituie.
    Art. 4
    Structura normelor de echipare se poate modifica prin ordin al ministrului justitiei. Valoarea articolelor introduse in norma de echipare nu va depasi valoarea articolelor scoase din norma.
    Art. 5
    (1) Administratia Nationala a Penitenciarelor poate constitui un stoc de siguranta la principalele articole prevazute in normele de echipare, care nu va depasi 10% din valoarea integrala a necesarului la articolele prevazute in norme.
    (2) Echipamentul prevazut de norme pentru sezonul cald poate fi achizitionat cu un an inainte, in proportie de pana la 50% din necesar.
    Art. 6
    Regulamentul pentru compunerea si portul uniformelor si echipamentului specific, precum si regulile de aplicare a normelor se aproba prin ordin al ministrului justitiei.
    Art. 7
    Articolele din compunerea uniformei personalului din sistemul administratiei penitenciare si echipamentul specific se achizitioneaza conform legislatiei privind achizitiile publice de bunuri, servicii sau lucrari.
    Art. 8
    Comercializarea unor articole din compunerea uniformelor, de catre persoane fizice sau juridice, in afara procedurilor legale de achizitie sau fara avizul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, este interzisa.
    Art. 9
    (1) Pentru activitati culturale si filmari, uniforma pentru efectivele din sistemul administratiei penitenciare poate fi inchiriata persoanelor juridice. Tarifele de inchiriere se stabilesc anual si se aproba prin decizie a directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor.
    (2) Sumele incasate din inchirieri constituie venituri proprii ale unitatilor din sistemul administratiei penitenciare.
    Art. 10
    Prevederile prezentei hotarari se aplica si functionarilor publici cu statut special din Ministerul Justitiei care au atributii de coordonare si control al activitatii din sistemul administratiei penitenciare sau alte atributii in legatura cu activitatea administratiei penitenciare.
    Art. 11
    Anexele nr. 1 - 3 fac parte integranta din prezenta hotarare.
    Art. 12
    Trecerea la noua uniforma se face esalonat, mentinandu-se criteriul de tranzitie pana la data de 31 decembrie 2007.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         p. Ministrul justitiei,
                         Claudiu Stefan Seucan,
                         secretar de stat

                         p. Ministrul finantelor publice,
                         Gheorghe Gherghina,
                         secretar de stat

    ANEXA 1

                                INSEMNELE
pentru gradele profesionale ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare

    CORPUL OFITERILOR

    Inspector general

    I. Insemnele de grad profesional pentru uniforma de serviciu
    1. Insemnul de grad profesional, pentru piept, este textil, cu sistem de prindere tip arici, are forma dreptunghiulara (2,5 x 7,5 cm), materialul de fond fiind de culoare albastru-marin. In interior sunt inscrise cu majuscule de culoare galbena cuvintele INSPECTOR GENERAL, INSPECTOR GENERAL PRINCIPAL sau INSPECTOR GENERAL SEF.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    II. Insemnele de grad profesional pentru uniforma de oras
    1. Insemnul de grad profesional, pentru maneca, este compus dintr-o banda orizontala de 4,5 cm latime, pe care sunt brodate 1 - 3 stele galbene, de 16 mm diametru, banda de stele fiind incadrata de doua benzi orizontale, una superioara de 5 mm latime si una inferioara de 10 mm latime, de aceeasi culoare cu stelele, astfel:
    a) pentru inspector general - o stea;
    b) pentru inspector general principal - doua stele;
    c) pentru inspector general sef - trei stele.
    Insemnul de grad profesional, pentru maneca, este montat la sacou, pe fata manecii, din cusatura in cusatura, la o distanta de 7 cm de la terminatie, si este realizat prin brodare pe suport textil, cu frunze de stejar, de culoare albastru-marin. Suportul textil este marginit de doua benzi gri, de 2 mm grosime.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    III. Insemnele de grad profesional pentru uniforma de ceremonie
    1. Epoletul pentru umar are forma dreptunghiulara (4,5 x 9 cm), materialul de fond fiind albastru-marin, realizat prin brodare pe suport textil, cu frunze de stejar, pe care se aplica stelele, de culoare galbena, de 16 mm diametru, incadrate intre doua benzi orizontale, una superioara de 5 mm latime si una inferioara de 10 mm latime, de aceeasi culoare cu stelele.
    Stelele aferente gradului profesional sunt:
    a) pentru inspector general - o stea;
    b) pentru inspector general principal - doua stele;
    c) pentru inspector general sef - trei stele.
    2. Insemnul de grad profesional, pentru maneca, la uniforma de ceremonie, este compus dintr-o banda orizontala de 4,5 cm latime, pe care sunt aplicate doua benzi orizontale de culoare galbena, una superioara de 5 mm latime si una inferioara de 10 mm latime.
    Insemnul de grad profesional, pentru maneca, este montat la sacou, pe fata manecii, din cusatura in cusatura, la o distanta de 7 cm de la terminatie, si este realizat prin brodare pe suport textil, cu frunze de stejar, de culoare albastru-marin.
    3. Snur pentru ceremonie, galben.

    Subinspector sef, inspector sef si inspector sef principal

    I. Insemnele de grad profesional pentru uniforma de serviciu
    1. Insemnul de grad profesional, pentru piept, este textil, cu sistem de prindere tip arici, are forma dreptunghiulara (2,5 x 7,5 cm), materialul de fond fiind de culoare albastru-marin. In interior sunt inscrise cu majuscule de culoare galbena cuvintele SUBINSPECTOR SEF, INSPECTOR SEF sau INSPECTOR SEF PRINCIPAL.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    II. Insemnele de grad profesional pentru uniforma de oras
    1. Insemnul de grad profesional, pentru maneca, este compus dintr-o banda orizontala de 4,5 cm latime, pe care sunt brodate 1 - 3 stele galbene, de 16 mm diametru; banda de stele este marginita, in partea de jos, de o banda orizontala, lata de 5 mm, de culoare galbena, astfel:
    a) pentru subinspector sef - o stea;
    b) pentru inspector sef - doua stele;
    c) pentru inspector sef principal - trei stele.
    Insemnul de grad profesional, pentru maneca, este montat la sacou, pe fata manecii, din cusatura in cusatura, la o distanta de 7 cm de la terminatie, si este realizat prin brodare pe suport textil, cu frunze de stejar, de culoare albastru-marin. Suportul textil este marginit de doua benzi gri, de 2 mm grosime.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    III. Insemnele de grad profesional pentru uniforma de ceremonie
    1. Insemnul de grad profesional, pentru maneca, este compus dintr-o banda orizontala de 4,5 cm latime, de culoare albastru-marin, pe care este aplicata o banda orizontala, de 5 mm latime, de culoare galbena.
    Insemnul de grad profesional la uniforma de ceremonie este montat la sacou, pe fata manecii, din cusatura in cusatura, la o distanta de 7 cm de la terminatie, si este realizat prin brodare pe suport textil, cu frunze de stejar.
    2. Epoletul pentru umar are forma dreptunghiulara (4,5 x 9 cm), materialul de fond fiind albastru-marin, realizat prin brodare pe suport textil, cu frunze de stejar, pe care se aplica stelele, de culoare galbena, de 16 mm diametru. Banda de stele este marginita in partea de jos de o banda orizontala, de 5 mm latime, de aceeasi culoare cu stelele.
    Stelele aferente gradului profesional sunt:
    a) pentru subinspector sef - o stea;
    b) pentru inspector sef - doua stele;
    c) pentru inspector sef principal - trei stele.
    3. Snur pentru ceremonie, galben.

    Subinspector, inspector si inspector principal

    I. Insemnele de grad profesional pentru uniforma de serviciu
    1. Insemnul de grad profesional, pentru piept, este textil, cu sistem de prindere tip arici, are forma dreptunghiulara (2,5 x 7,5 cm), materialul de fond fiind de culoare albastru-marin. In interior sunt inscrise cu majuscule de culoare galbena cuvintele SUBINSPECTOR, INSPECTOR sau INSPECTOR PRINCIPAL.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    II. Insemnele de grad profesional pentru uniforma de oras
    1. Insemnul de grad profesional, pentru maneca, este compus dintr-o banda orizontala de 4,5 cm latime, pe care sunt brodate 1 - 3 stele galbene, de 16 mm diametru, astfel:
    a) pentru subinspector - o stea;
    b) pentru inspector - doua stele;
    c) pentru inspector principal - trei stele.
    Insemnul de grad profesional este montat la sacou, pe fata manecii, din cusatura in cusatura, la o distanta de 7 cm de la terminatie, si este realizat prin brodare pe suport textil, cu frunze de stejar, de culoare albastru-marin. Suportul textil este marginit de doua benzi gri, de 2 mm grosime.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    III. Insemnele de grad profesional pentru uniforma de ceremonie
    1. Insemnul de grad profesional, pentru maneca, este compus dintr-o banda orizontala de 4,5 cm latime.
    Insemnul de grad profesional la uniforma de ceremonie este montat la sacou, pe fata manecii, din cusatura in cusatura, la o distanta de 7 cm de la terminatie, si este realizat pe suport textil, cu frunze de stejar, de culoare albastru-marin.
    2. Epoletul pentru umar are forma dreptunghiulara (4,5 x 9 cm), materialul de fond fiind albastru-marin, realizat prin brodare pe suport textil, cu frunze de stejar, pe care se aplica stelele, de culoare galbena, de 16 mm diametru.
    Stelele aferente gradului profesional sunt:
    a) pentru subinspector - o stea;
    b) pentru inspector - doua stele;
    c) pentru inspector principal - trei stele.
    3. Snur pentru ceremonie, galben.

    CORPUL AGENTILOR

    Insemnele de grad profesional pentru uniforma de serviciu

    Agent sef principal
    1. Insemnul de grad profesional, pentru piept, este textil, cu sistem de prindere tip arici, are forma dreptunghiulara (2,5 x 7,5 cm), materialul de fond fiind de culoare albastru-marin.
    In interior, in partea superioara, central, este inscris cu majuscule de culoare galbena cuvantul AGENT SEF PRINCIPAL.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    Agent sef
    1. Insemnul de grad profesional, pentru piept, este textil, cu sistem de prindere tip arici, are forma dreptunghiulara (2,5 x 7,5 cm), materialul de fond fiind de culoare albastru-marin.
    In interior, in partea superioara, central, este inscris cu majuscule de culoare galbena cuvantul AGENT SEF.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    Agent sef adjunct
    1. Insemnul de grad profesional, pentru piept, este textil, cu sistem de prindere tip arici, are forma dreptunghiulara (2,5 x 7,5 cm), materialul de fond fiind de culoare albastru-marin.
    In interior, in partea superioara, central, este inscris cu majuscule de culoare galbena cuvantul AGENT SEF ADJUNCT.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    Agent principal
    1. Insemnul de grad profesional, pentru piept, este textil, cu sistem de prindere tip arici, are forma dreptunghiulara (2,5 x 7,5 cm), materialul de fond fiind de culoare albastru-marin.
    In interior, in partea superioara, central, este inscris cu majuscule de culoare galbena cuvantul AGENT PRINCIPAL.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    Agent
    1. Insemnul de grad profesional, pentru piept, este textil, cu sistem de prindere tip arici, are forma dreptunghiulara (2,5 x 7,5 cm), materialul de fond fiind de culoare albastru-marin.
    In interior, in partea superioara, central, este inscris cu majuscule de culoare galbena cuvantul AGENT.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

    Insemnele de grad profesional pentru uniforma de oras
    1. Insemnul de grad profesional, pentru maneca, este compus dintr-o banda orizontala, de 3 cm latime, pe care sunt brodate 1 - 5 barete verticale, cu dimensiuni de 1,5 x 0,5 cm, de culoare galbena, astfel:
    a) pentru agent - o bareta;
    b) pentru agent principal - doua barete;
    c) pentru agent sef adjunct - trei barete;
    d) pentru agent sef - patru barete;
    e) pentru agent sef principal - cinci barete.
    Insemnul de grad profesional la uniforma de oras este montat la sacou, pe fata manecii, din cusatura in cusatura, la o distanta de 7 cm de la terminatie, si este realizat prin brodare pe suport textil, de culoare albastru-marin. Suportul textil este marginit de doua benzi gri, de 2 mm grosime.
    2. Emblema cu sigla ANP, in forma rotunda, care se aplica pe maneca stanga.

                               INSEMNE*)
    de grad profesional ofiteri, pentru piept, la uniforma de serviciu

    *) Insemnele sunt reproduse in facsimil.

    Figura 1, reprezentand insemne de grad profesional ofiteri, pentru piept, la uniforma de serviciu, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1238 din 22 decembrie 2004, la pagina 5.

                              INSEMNE
    de grad profesional ofiteri, pentru maneca, la uniforma de oras

    Figura 2, reprezentand insemne de grad profesional ofiteri, pentru maneca, la uniforma de oras, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1238 din 22 decembrie 2004, la pagina 6.

               Epoleti pentru umar, ofiteri, la uniforma de ceremonie

    Figura 3, reprezentand epoleti pentru umar, ofiteri, la uniforma de ceremonie, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1238 din 22 decembrie 2004, la pagina 7.

                              INSEMNE
    de grad profesional, ofiteri, pentru maneca, la uniforma de ceremonie

    Figura 4, reprezentand insemne de grad profesional, ofiteri, pentru maneca, la uniforma de ceremonie, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1238 din 22 decembrie 2004, la pagina 8.

                              INSEMN
    de grad profesional, agenti, pentru piept, la uniforma de serviciu

    Figura 5, reprezentand insemnul de grad profesional, agenti, pentru piept, la uniforma de serviciu, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1238 din 22 decembrie 2004, la pagina 8.

                              INSEMN
    de grad profesional, agenti, pentru maneca, la uniforma de oras

    Figura 6, reprezentand insemnul de grad profesional, agenti, pentru maneca, la uniforma de oras, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1238 din 22 decembrie 2004, la pagina 9.

                              EMBLEMA
            cu sigla Administratiei Nationale a Penitenciarelor

    Figura 7, reprezentand emblema cu sigla Administratiei Nationale a Penitenciarelor, se gaseste in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1238 din 22 decembrie 2004, la pagina 9.

    ANEXA 2*)

    *) Anexa nr. 2 este reprodusa in facsimil.

                         ARTICOLELE DE ECHIPAMENT
            din compunerea uniformelor si accesoriile acestora

    Norma nr. 1
    Pentru asigurarea uniformei de ceremonie

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Denumirea articolelor     |   U/M   |    Prevederi    |   Observatii |
|crt.|                              |         |_________________|              |
|    |                              |         |Cantitatea|Durata|              |
|    |                              |         |          | (ani)|              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| 0  |             1                |    2    |     3    |   4  |       5      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| a) Coifura                                                                   |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Sapca pentru ceremonie,      |   buc.  |     2    |   8  |Se asigura una|
|    | albastru-marin               |         |          |      |de vara si una|
|    |                              |         |          |      |de iarna      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| b) Imbracaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Costum din stofa pentru      |   buc.  |     2    |   8  |Se asigura una|
|    | ceremonie, albastru-marin:   |         |          |      |de vara si una|
|    | - sacou cu pantalon lung     |         |          |      |de iarna      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Scurta din stofa,            |   buc.  |     1    |   8  |              |
|    | albastru-marin               |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| c) Lenjerie                                                                  |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Camasa alba                  |   buc.  |     2    |   8  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| d) Incaltaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Pantofi negri pentru         |   per.  |     2    |   8  |Se asigura    |
|    | ceremonie                    |         |          |      |unul de vara  |
|    |                              |         |          |      |si unul de    |
|    |                              |         |          |      |iarna         |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| e) Echipament divers                                                         |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Fular alb                    |   buc.  |     1    |   4  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Cravata pentru ceremonie     |   buc.  |     1    |   4  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| f) Epoleti si accesorii                                                      |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Snur pentru ceremonie, galben|   buc.  |     2    |   8  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Suport grad pentru maneca    |Garnituri|     3    |   8  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Epoleti grad                 |   per.  |     3    |   8  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|

    NOTA:
    1. De prevederile normei beneficiaza ofiterii cu functii de conducere, pana la sef de serviciu, inclusiv.
    2. Femeile primesc (la cerere) palarie in loc de sapca si fusta in loc de pantalon lung.

    Norma nr. 2
    Pentru asigurarea uniformei de oras pentru corpul ofiterilor

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Denumirea articolelor     |   U/M   |    Prevederi    |   Observatii |
|crt.|                              |         |_________________|              |
|    |                              |         |Cantitatea|Durata|              |
|    |                              |         |          | (ani)|              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| 0  |             1                |    2    |     3    |   4  |       5      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| a) Coifura                                                                   |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Sapca din stofa camgarn      |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | pentru iarna, bleumarin      |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Sapca din stofa tergal pentru|   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | vara, bleumarin              |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Caciula                      |   buc.  |     1    |   6  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| b) Imbracaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Costum din stofa camgarn,    |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | bleumarin:                   |         |          |      |              |
|    | - sacou cu 2 pantaloni lungi |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Costum din stofa tergal,     |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | bleumarin:                   |         |          |      |              |
|    | - sacou cu 2 pantaloni lungi |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Bluzon bleumarin             |   buc.  |     1    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  4.| Scurta din tergal bleumarin  |   buc.  |     1    |   6  |              |
|    | cu mesada si guler din blana |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  5.| Impermeabil bleumarin        |   buc.  |     1    |   4  |              |
|    | pentru ploaie                |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| c) Lenjerie                                                                  |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Camasa, bleu                 |   buc.  |     4    |   2  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Camasa bluza cu maneca       |   buc.  |     4    |   4  |              |
|    | scurta, bleu                 |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Camasa bluza cu maneca       |   buc.  |     2    |   2  |              |
|    | lunga, bleu                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| d) Incaltaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Pantofi vara, negri din piele|   per.  |     1    |   1  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Pantofi iarna, negri         |   per.  |     1    |   2  |              |
|    | din piele                    |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Ghete                        |   per.  |     1    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| e) Echipament divers                                                         |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Cravata,                     |   buc.  |     2    |   4  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Fular bleumarin din lana     |   buc.  |     1    |   6  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Manusi din piele, negre      |   per.  |     1    |   2  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  4.| Curea neagra                 |   buc.  |     1    |   6  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  5.| Ciorapi bleumarin            |   per.  |     6    |   1  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| f) Accesorii                                                                 |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Suport grad, pentru maneca   |   set   |     7    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Emblema cu sigla ANP         |   buc.  |     7    |   3  |              |
|    | pentru maneca                |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|

    NOTA:
    1. Pentru femei se distribuie palarie in loc de sapca si fusta in loc de pantalon lung (la cerere).
    2. Uniformele de vara si de iarna se poarta in perioadele stabilite prin decizie.

    Norma nr. 3
    Pentru asigurarea uniformei de oras pentru corpul agentilor

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Denumirea articolelor     |   U/M   |    Prevederi    |   Observatii |
|crt.|                              |         |_________________|              |
|    |                              |         |Cantitatea|Durata|              |
|    |                              |         |          | (ani)|              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| 0  |             1                |    2    |     3    |   4  |       5      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| a) Coifura                                                                   |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Sapca din stofa camgarn      |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | bleumarin pentru iarna       |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Sapca din stofa tergal       |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | bleumarin pentru vara        |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Caciula                      |   buc.  |     1    |   6  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| b) Imbracaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Costum din stofa camgarn,    |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | bleumarin:                   |         |          |      |              |
|    | - sacou cu 2 pantaloni lungi |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Costum din stofa tergal,     |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | bleumarin:                   |         |          |      |              |
|    | - sacou cu 2 pantaloni lungi |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Bluzon bleumarin             |   buc.  |     1    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  4.| Scurta din tergal bleumarin  |   buc.  |     1    |   6  |              |
|    | cu mesada si cu guler din    |         |          |      |              |
|    | blana                        |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  5.| Impermeabil bleumarin        |   buc.  |     1    |   4  |              |
|    | pentru ploaie                |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| c) Lenjerie                                                                  |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Camasa bleu                  |   buc.  |     4    |   2  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Camasa bluza cu maneca       |   buc.  |     4    |   4  |              |
|    | scurta, bleu                 |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Camasa bluza cu maneca       |   buc.  |     2    |   2  |              |
|    | lunga, bleu                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| d) Incaltaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Pantofi vara, negri din piele|   per.  |     1    |   1  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Pantofi iarna, negri din     |   per.  |     1    |   2  |              |
|    | piele                        |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Ghete                        |   per.  |     1    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| e) Echipament divers                                                         |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Cravata                      |   buc.  |     2    |   4  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Fular bleumarin din lana     |   buc.  |     1    |   6  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Manusi din piele, negre      |   per.  |     1    |   2  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  4.| Curea neagra                 |   buc.  |     1    |   6  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  5.| Ciorapi bleumarin            |   per.  |     6    |   1  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| f) Accesorii                                                                 |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Emblema cu sigla ANP pentru  |   buc.  |     7    |   3  |              |
|    | maneca                       |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Suport grad pentru maneca    |   buc.  |     7    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|

    NOTA:
    1. Pentru femei se distribuie palarie in loc de sapca si fusta in loc de pantalon lung (la cerere).
    2. Uniformele de vara si de iarna se poarta in perioadele stabilite prin decizie.

    Norma nr. 4
    Pentru asigurarea uniformei de serviciu pentru corpul ofiterilor

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Denumirea articolelor     |   U/M   |    Prevederi    |   Observatii |
|crt.|                              |         |_________________|              |
|    |                              |         |Cantitatea|Durata|              |
|    |                              |         |          | (ani)|              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| 0  |             1                |    2    |     3    |   4  |       5      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| a) Coifura                                                                   |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Boneta camgarn, bleumarin    |   buc.  |     1    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Boneta tergal, bleumarin     |   buc.  |     2    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Caciula                      |   buc.  |     1    |   4  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| b) Imbracaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Complet modular, bleumarin:  |   buc.  |     1    |   2  |              |
|    | - scurta impermeabila        |         |          |      |              |
|    | exterioara si bluzon         |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Pantaloni tergal vara,       |   per.  |     2    |   3  |              |
|    | bleumarin                    |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Pantaloni camgarn iarna,     |   per.  |     2    |   4  |              |
|    | bleumarin                    |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  4.| Pulover cu anchior bleumarin |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | fara maneci                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  5.| Pulover cu anchior bleumarin |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | cu maneci                    |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| c) Lenjerie                                                                  |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Tricou cu maneca scurta, bleu|   buc.  |     2    |   1  |              |
|    | si guler bleumarin           |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Camasa bluza cu maneca       |   buc.  |     3    |   2  |              |
|    | scurta, bleu                 |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Camasa bluza cu maneca       |   buc.  |     2    |   2  |              |
|    | lunga, bleu                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| d) Incaltaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Pantofi vara, negri din piele|   per.  |     1    |   1  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Pantofi iarna, negri din     |   per.  |     1    |   2  |              |
|    | piele                        |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Ghete negre (cizme) pentru   |   per.  |     1    |   3  |Pentru femei  |
|    | iarna                        |         |          |      |se distribuie |
|    |                              |         |          |      |1 per. cizme  |
|    |                              |         |          |      |scurte        |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  4.| Bocanci negri cu siret       |   per.  |     1    |   2  |Pentru femei  |
|    |                              |         |          |      |se distribuie |
|    |                              |         |          |      |1 per. ghete  |
|    |                              |         |          |      |cu siret      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| e) Echipament divers                                                         |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Centura multifunctionala din |   buc.  |     1    |   6  |              |
|    | piele neagra                 |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Ciorapi bleumarin            |   per.  |    10    |   1  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| f) Accesorii                                                                 |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Emblema cu sigla ANP pentru  |   buc.  |     7    |   2  |              |
|    | maneca                       |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Ecuson cu sistem de prindere |   buc.  |     7    |   2  |              |
|    | tip arici, cu grad           |         |          |      |              |
|    | profesional                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|

    NOTA:
    1. Pentru femei se distribuie fusta in loc de pantalon lung (la cerere).

    Norma nr. 5
    Pentru asigurarea uniformei de serviciu pentru corpul agentilor

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Denumirea articolelor     |   U/M   |    Prevederi    |   Observatii |
|crt.|                              |         |_________________|              |
|    |                              |         |Cantitatea|Durata|              |
|    |                              |         |          | (ani)|              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| 0  |             1                |    2    |     3    |   4  |       5      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| a) Coifura                                                                   |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Boneta camgarn, bleumarin    |   buc.  |     1    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Boneta tergal, bleumarin     |   buc.  |     2    |   3  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Caciula                      |   buc.  |     1    |   4  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| b) Imbracaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Complet modular, bleumarin:  |   buc.  |     1    |   2  |              |
|    | - scurta impermeabila        |         |          |      |              |
|    | exterioara si bluzon         |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Pantaloni tergal vara,       |   per.  |     2    |   3  |              |
|    | bleumarin                    |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Pantaloni camgarn iarna,     |   per.  |     2    |   4  |              |
|    | bleumarin                    |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  4.| Pulover cu anchior bleumarin |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | fara maneci                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  5.| Pulover cu anchior bleumarin |   buc.  |     1    |   3  |              |
|    | cu maneci                    |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| c) Lenjerie                                                                  |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Tricou cu maneca scurta, bleu|   buc.  |     2    |   1  |              |
|    | si guler bleumarin           |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Camasa bluza cu maneca       |   buc.  |     3    |   2  |              |
|    | scurta, bleu                 |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Camasa bluza cu maneca       |   buc.  |     2    |   2  |              |
|    | lunga, bleu                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| d) Incaltaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Pantofi vara, negri din piele|   per.  |     1    |   1  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Pantofi iarna, negri din     |   per.  |     1    |   2  |              |
|    | piele                        |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Ghete negre (cizme) pentru   |   per.  |     1    |   3  |Pentru femei  |
|    | iarna                        |         |          |      |se distribuie |
|    |                              |         |          |      |1 per. cizme  |
|    |                              |         |          |      |scurte        |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  4.| Bocanci negri cu siret       |   per.  |     1    |   2  |Pentru femei  |
|    |                              |         |          |      |se distribuie |
|    |                              |         |          |      |1 per. ghete  |
|    |                              |         |          |      |cu siret      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| e) Echipament divers                                                         |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Centura multifunctionala din |   buc.  |     1    |   6  |              |
|    | piele neagra                 |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Ciorapi bleumarin            |   per.  |    10    |   1  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| f) Accesorii                                                                 |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Emblema cu sigla ANP pentru  |   buc.  |     7    |   2  |              |
|    | maneca                       |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Ecuson cu sistem de prindere |   buc.  |     7    |   2  |              |
|    | tip arici, cu grad           |         |          |      |              |
|    | profesional                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|

    NOTA:
    1. Pentru femei se distribuie fusta in loc de pantalon lung (la cerere).

    Norma nr. 6
    Pentru echiparea agentilor si ofiterilor, dupa incetarea raporturilor de serviciu

    a. pentru echiparea functionarilor publici din corpul ofiterilor, care au avut functii de conducere, cu drept de a primi uniforma de ceremonie

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Denumirea articolelor     |   U/M   |    Prevederi    |   Observatii |
|crt.|                              |         |_________________|              |
|    |                              |         |Cantitatea|Durata|              |
|    |                              |         |          | (ani)|              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| 0  |             1                |    2    |     3    |   4  |       5      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| a) Coifura                                                                   |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Sapca pentru ceremonie       |   buc.  |     1    |  10  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Caciula                      |   buc.  |     1    |   -  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| b) Imbracaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Costum din stofa pentru      |   buc.  |     2    |  10  |Se asigura    |
|    | ceremonie                    |         |          |      |unul de vara  |
|    | - sacou cu pantalon lung     |         |          |      |si unul de    |
|    |                              |         |          |      |iarna         |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Scurta din stofa             |   buc.  |     1    |   -  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| c) Lenjerie                                                                  |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Camasa alba                  |   buc.  |     2    |   4  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| d) Incaltaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Pantofi negri, pentru        |   per.  |     1    |   5  |              |
|    | ceremonie                    |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| e) Echipament divers                                                         |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Cravata pentru ceremonie     |   buc.  |     1    |   5  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| f) Epoleti si accesorii                                                      |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Ecuson maneca grad           |   buc.  |     3    |  10  |              |
|    | profesional                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Snur pentru ceremonie,       |   buc.  |     1    |  10  |              |
|    | galben                       |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Epoleti grad                 |   per.  |     2    |  10  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|

    b. pentru echiparea functionarilor publici care au facut parte din corpul ofiterilor si agentilor

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |    Denumirea articolelor     |   U/M   |    Prevederi    |   Observatii |
|crt.|                              |         |_________________|              |
|    |                              |         |Cantitatea|Durata|              |
|    |                              |         |          | (ani)|              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| 0  |             1                |    2    |     3    |   4  |       5      |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| a) Coifura                                                                   |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Sapca din stofa camgarn,     |   buc.  |     1    |  10  |              |
|    | pentru iarna                 |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Sapca din stofa tergal,      |   buc.  |     1    |  10  |              |
|    | pentru vara                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Caciula                      |   buc.  |     1    |   -  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| b) Imbracaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Costum din stofa camgarn:    |   buc.  |     1    |  10  |              |
|    | - sacou cu 2 pantaloni lungi |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Costum din stofa tergal:     |   buc.  |     1    |  10  |              |
|    | - sacou cu 2 pantaloni lungi |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Scurta din tergal cu mesada  |   buc.  |     1    |   -  |              |
|    | si guler din blana           |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| c) Lenjerie                                                                  |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Camasa bleu                  |   buc.  |     2    |  10  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| d) Incaltaminte                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Pantofi negri din piele      |   per.  |     2    |  10  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| e) Echipament divers                                                         |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Cravata                      |   buc.  |     1    |   5  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Fular din lana               |   buc.  |     1    |  10  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
| f) Epoleti si accesorii                                                      |
|______________________________________________________________________________|
|  1.| Ecuson maneca grad           |   buc.  |     3    |  10  |              |
|    | profesional                  |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  2.| Snur pentru ceremonie,       |   buc.  |     1    |  10  |              |
|    | galben                       |         |          |      |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|
|  3.| Epoleti grad                 |   per.  |     2    |  10  |              |
|____|______________________________|_________|__________|______|______________|

    NOTA:
    1. Prezenta norma se aplica pentru echiparea functionarilor publici cu statut special din corpul ofiterilor si agentilor, dupa incetarea raporturilor de serviciu, cu drept de a purta uniforma - cu asigurarea gratuita a articolelor de echipament. Articolele de echipament prevazute in prezenta norma se asigura dupa 8 ani de la incetarea raporturilor de serviciu.
    2. O data cu echipamentul prevazut de norma se distribuie toate accesoriile de imbracaminte si insemnele gradelor aferente.
    3. Cu ocazia acordarii gradului profesional urmator celui avut la data incetarii raporturilor de serviciu se distribuie gratuit accesoriile necesare pentru 2 uniforme.
    Inspectorii sefi principali avansati inspectori generali, dupa data incetarii raporturilor de serviciu, primesc in dotare numai o singura data urmatoarele accesorii: 4 insemne grad profesional si 2 cozoroace cu 3 randuri de frunze de stejar.
    4. Accesoriile de imbracaminte si insemnele de grad profesional necesare pentru inlocuirea celor uzate, precum si alte articole de echipament se pot asigura la cerere, contra cost, la pretul de achizitionare. Femeile primesc palarie in loc de sapca si fusta in loc de pantaloni (la cerere).

    ANEXA 3*)

    *) Anexa nr. 3 este reprodusa in facsimil.

                                  NORMELE
pentru asigurarea cu echipament a grupelor de interventie, de protectie si de lucru

    1. Pentru echiparea grupelor permanente de interventie

 ______________________________________________________________________________
|Nr.     |  Denumire      |       U.M.      |     PREVEDERI  |    Observatii   |
|crt.    |  articole      |                 |________________|                 |
|        |                |                 |Cantitate|Durata|                 |
|        |                |                 |         |(ani) |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    0   |       1        |        2        |     3   |   4  |        5        |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      1.|Combinezon vara | Buc.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Sapca de vara   | Buc.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|        |sau basc        |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Combinezon iarna| Buc.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Fes sau sepcuta | Buc.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|        |imblanita       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Camasa bluza    | Buc.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|        |sau tricou cu   |                 |         |      |                 |
|        |maneca lunga    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      6.|Camasa bluza    | Buc.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|        |sau tricou cu   |                 |         |      |                 |
|        |maneca scurta   |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      7.|Pulover         | Buc.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      8.|Scurta          | Buc.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|        |imblanita       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      9.|Gheata          | Per.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|        |interventie     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     10.|Bocanci caramb  | Per.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|        |inalt           |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     11.|Cizme cauciuc   | Per.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     12.|Trening         | Buc.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|        |antrenament     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     13.|Pantof sport    | Per.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|        |(tip adidas)    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     14.|Manusi speciale | Per.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     15.|Manusi          | Per.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|        |antrenament     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     16.|Cagula          | Buc.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     17.|Complet         | Buc.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|        |aparatori       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     18.|Costum judo     | Cpl.            |     2   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     19.|Saltea judo     | Cpl.            |     1   | inv. |             (1) |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     20.|Sac dormit      | Buc.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     21.|Vesta           | Buc.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|        |multifunctionala|                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     22.|Ranita          | Buc.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     23.|Centura         | Buc.            |     1   | inv. |de fiecare om    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     24.|Suba imblanita  | Buc.            |     5   | inv. |             (1) |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     25.|Paslari         | Per.            |     5   | inv. |             (1) |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     26.|Cearsafuri      | Buc.            |     2   |   1  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     27.|Fete perna      | Buc.            |     2   |   1  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     28.|Patura          | Buc.            |     1   |   5  |Pe timp de iarna |
|        |                |                 |         |      |se pot asigura   |
|        |                |                 |         |      |doua bucati      |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     29.|Saltea          | Buc.            |     1   |   6  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     30.|Perna           | Buc.            |     1   |   5  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|

    1. Se distribuie in functie de necesitati.
    Norma de articole de natura cazarmamentului este raportata la 2/3 din efective.

    2. Pentru inzestrarea cu echipament special, de protectie si de lucru

 ______________________________________________________________________________
|Nr.     |Denumirea       |       U.M.      |     PREVEDERI  |    Observatii   |
|crt.    |articolelor     |                 |________________|                 |
|        |                |                 |Cantitate|Durata|                 |
|        |                |                 |         |(ani)|                  |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    0   |       1        |        2        |     3   |   4  |        5        |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| A. Echipament special:                                                       |
| I. Echipament pentru misiuni operative                                       |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Sapca           | buc.            |         | inv. |Din articolele de|
|________|________________|_________________|_________|______|echipament       |
|      2.|Caciula         | buc.            |         | inv. |prevazute se     |
|________|________________|_________________|_________|______|constituie       |
|      3.|Bluza de vant   | buc.            |         | inv. |garderoba,       |
|        |(bluzon)        |                 |         |      |astfel:          |
|________|________________|_________________|_________|______|- 10 randuri la  |
|      4.|Pantaloni de    | per.            |         | inv. |nivelul ANP      |
|        |iarna           |                 |         |      |- 30 randuri la  |
|________|________________|_________________|_________|______|nivelul fiecarei |
|      5.|Pantaloni de    | per.            |         | inv. |unitati          |
|        |vara            |                 |         |      |Echipamentul se  |
|________|________________|_________________|_________|______|distribuie numai |
|      6.|Scurta cu guler | buc.            |         | inv. |pentru folosinta |
|        |si mesada       |                 |         |      |pe timpul        |
|________|________________|_________________|_________|______|executarii       |
|      7.|Manusi captusite| per.            |         | inv. |misiunilor.      |
|________|________________|_________________|_________|______|Inlocuirea       |
|      8.|Bocanci (ghete) | buc.            |         | inv. |materialelor se  |
|________|________________|_________________|_________|______|face pe masura   |
|      9.|Cizme de cauciuc| per.            |         | inv. |declasarii sau   |
|________|________________|_________________|_________|______|clasarii.        |
|     10.|Pulover cu guler| buc.            |         | inv. |                 |
|        |inalt           |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| II. Echipaje nave                                                            |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Palarie         | buc.            |     1   |   4  |                 |
|        |impermeabila    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Costum          | buc.            |     1   |   4  |                 |
|        |impermeabil     |                 |         |      |                 |
|        |(haina si       |                 |         |      |                 |
|        |pantalon)       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Scurta          | buc.            |     1   |   5  |                 |
|        |impermeabila    |                 |         |      |                 |
|        |imblanita       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Pantaloni       | per.            |     1   |   5  |                 |
|        |vatuiti         |                 |         |      |                 |
|        |impermeabili    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Manusi          | per.            |     1   |   4  |                 |
|        |impermeabile    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      6.|Cizme din       | per.            |     1   |   5  |                 |
|        |cauciuc         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      7.|Salopeta        | buc.            |     2   |   2  |De fiecare       |
|        |(combinezon)    |                 |         |      |conducator si    |
|        |                |                 |         |      |mecanic          |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      8.|Ghete           | per.            |     2   |   2  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      9.|Cazarmament     |                 |         |      |De fiecare pat.  |
|        |pentru cusete   |                 |         |      |Saltelele si     |
|        |nave:           |                 |         |      |pernele se pot   |
|        |- cearsaf       | buc.            |     4   |   4  |reconditiona     |
|        |(cearsaf plic)  |                 |         |      |dupa expirarea a |
|        |- fata de perna | "               |     3   |   4  |jumatate din     |
|        |- patura*       | "               |     1   |   6  |durata de        |
|        |- perna         | "               |     1   |   5  |serviciu.        |
|        |- saltea        | "               |     1   |  10  |                 |
|        |* - pe timp     | "               |         |      |                 |
|        |friguros se pot |                 |         |      |                 |
|        |acorda doua.    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| III. Materiale pentru pregatire de specialitate                              |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Foaie de cort   | buc.            |     1   | inv. |Pentru executarea|
|        |                |                 |         |      |tragerilor in    |
|        |                |                 |         |      |poligon se       |
|        |                |                 |         |      |asigura cate 1   |
|        |                |                 |         |      |buc. Pentru      |
|        |                |                 |         |      |fiecare loc de   |
|        |                |                 |         |      |tragere.         |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Sac de merinde  | buc.            |     1   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Ranita          | buc.            |     1   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Casca           | buc.            |         | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Corturi diferite| buc.            |         | inv. |Cantitatea,      |
|        |                |                 |         |      |formatul si      |
|        |                |                 |         |      |marimea se       |
|        |                |                 |         |      |stabilesc prin   |
|        |                |                 |         |      |tabela de        |
|        |                |                 |         |      |inzestrare.      |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      6.|Sac pentru      | buc.            |     1   |   8  |Pentru fiecare 50|
|        |transportul     |                 |         |      |de functionari   |
|        |echipamentului  |                 |         |      |publici.         |
|        |                |                 |         |      |La unitatile cu  |
|        |                |                 |         |      |efective peste 50|
|        |                |                 |         |      |de functionari   |
|        |                |                 |         |      |publici se       |
|        |                |                 |         |      |asigura cate     |
|        |                |                 |         |      |2 buc.           |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      7.|Sac pentru      | buc.            |         | inv. |Necesarul se     |
|        |corespondenta   |                 |         |      |stabileste in    |
|        |                |                 |         |      |functie de nevoi.|
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      8.|Geanta pentru   | buc.            |         | inv. |Pentru           |
|        |corespondenta   |                 |         |      |corespondenta    |
|        |                |                 |         |      |speciala         |
|        |                |                 |         |      |necesarul si     |
|        |                |                 |         |      |modelul se       |
|        |                |                 |         |      |stabilesc in     |
|        |                |                 |         |      |functie de nevoi.|
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| IV. Echipament pentru santinele in posturi fixe sau mobile                   |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Manta imblanita | buc.            |     1   |   6  |Pentru fiecare   |
|        |(suba)          |                 |         |      |post de santinela|
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Cizme sau galosi| per.            |     2   |   6  |                 |
|        |din pasla       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Cizme din       | per.            |     1   |   4  |Pentru fiecare   |
|        |cauciuc         |                 |         |      |post de santinela|
|        |                |                 |         |      |aflat in zone cu |
|        |                |                 |         |      |precipitatii     |
|        |                |                 |         |      |frecvente, poduri|
|        |                |                 |         |      |sau zone         |
|        |                |                 |         |      |mlastinoase.     |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Caciula         | buc.            |     3   |   6  |                 |
|        |imblanita cu    |                 |         |      |                 |
|        |urechi          |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Manusi          | per.            |     1   |   2  |                 |
|        |imblanite       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|   NOTA:                                                                      |
|   Articolele de echipament prevazute de norma se pot utiliza si de alte      |
|categorii de efective care executa paza in posturi fixe cu regim de santinela,|
|cu aprobarea comandantului unitatii.                                          |
|______________________________________________________________________________|
| B. Echipamentul de protectie si de lucru                                     |
| I. Personal care executa control corporal si la bagaje                       |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Halat de        | buc.            |     2   | inv. |                 |
|        |protectie       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Manusi de       | per.            |     4   | inv. |                 |
|        |protectie       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Ecusoane        | buc.            |     2   | inv. |Se acorda        |
|________|________________|_________________|_________|______|echipelor ce     |
|      4.|Combinezon      | buc.            |    50   | inv. |executa          |
|        |(salopeta)      |                 |         |      |perchezitia      |
|________|________________|_________________|_________|______|generala, numai  |
|      5.|Boneta (tinuta  | buc.            |    50   | inv. |pe timpul        |
|        |de vara)        |                 |         |      |misiunii.        |
|________|________________|_________________|_________|______|                 |
|      6.|Capela (tinuta  | buc.            |    50   | inv. |                 |
|        |de iarna)       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| II. Efective ce executa paza, escortarea sau supravegherea, in exterior      |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Masca impotriva | buc.            |     1   |   2  |              1) |
|        |tantarilor      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Manusi          | per.            |     1   |   2  |              1) |
|        |impermeabile    |                 |         |      |                 |
|        |impotriva       |                 |         |      |                 |
|        |tantarilor      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Bluza de vant   | buc.            |     1   |   3  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Scurta          | buc.            |     1   |   4  |                 |
|        |impermeabila    |                 |         |      |                 |
|        |imblanita       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Costum          | buc.            |     1   |   2  |                 |
|        |impermeabil     |                 |         |      |                 |
|        |vatuit (molton) |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      6.|Cizme din       | per.            |     1   |   2  |                 |
|        |cauciuc         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      7.|Cizme din pasla | per.            |     1   |   4  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      8.|Costum pentru   | buc.            |     1   |   1  |                 |
|        |vara, cu un     |                 |         |      |                 |
|        |pantalon (fusta)|                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      9.|Sapca pentru    | buc.            |     1   |   1  |                 |
|        |vara            |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     10.|Bocanci cu siret| per.            |     1   |   1  |                 |
|        |(ghete pentru   |                 |         |      |                 |
|        |femei)          |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     11.|Pelerina        | buc.            |     1   |   3  |                 |
|        |impermeabila    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     12.|Baston din      | buc.            |     1   | inv. |              2) |
|        |cauciuc         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    NOTA:                                                                     |
|    1. Numai in situatii cand se impune folosirea acestora.                   |
|    2. Se asigura cadrelor care executa misiuni de supraveghere si paza si    |
|escortare, prin ordin scris al comandantului.                                 |
|______________________________________________________________________________|
| III. Efective care insotesc transporturile de detinuti, care manipuleaza si  |
| transporta corespondenta secreta, personalul care asigura tragerile in       |
| poligoane.                                                                   |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Bluza de vant   | buc.            |     1   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Suba (scurta    | buc.            |     1   |   6  |                 |
|        |impermeabila    |                 |         |      |                 |
|        |imblanita)      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Cizme din       | per.            |     1   | inv. |                 |
|        |cauciuc         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Cizme din pasla | per.            |     1   |   4  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Manusi imblanite| per.            |     1   |   4  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| IV. Armurieri, mecanici, strungari, electricieni, radiotehnicieni, lacatusi, |
| fochistii, soferi, tractoristi, spalatori auto, membrii comisiilor de        |
| verificare sau examinare tehnica a autovehiculelor, conducatori masini       |
| terasiere, motopompisti, conducatori hipo.                                   |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Combinezon      | buc.            |     2   |   2  |                 |
|        |(salopeta)      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Manusi din lana | per.            |     1   |   2  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Costum vatuit   | buc.            |     1   |   4  |Numai pentru cel |
|        |(bluza si       |                 |         |      |care lucreaza pe |
|        |pantaloni)      |                 |         |      |timp friguros in |
|        |                |                 |         |      |spatii incalzite |
|        |                |                 |         |      |(ateliere etc.)  |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Bocanci tip m.t.| per.            |     1   |   2  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| a) numai pentru conducatori hipo                                             |
|______________________________________________________________________________|
|      5.|Cizme sau galosi| per.            |     1   |   4  |                 |
|        |din pasla       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| b) numai pentru spalatori auto                                               |
|______________________________________________________________________________|
|      6.|Manusi din      | per.            |     1   |   2  |Se asigura si    |
|        |cauciuc         |                 |         |      |soferilor care   |
|________|________________|_________________|_________|______|spala singuri    |
|      7.|Sort din cauciuc| buc.            |     1   |   2  |masinile,        |
|________|________________|_________________|_________|______|inclusiv         |
|      8.|Cizme din       | per.            |     1   |   2  |cadrelor care au |
|        |cauciuc         |                 |         |      |in primire       |
|        |                |                 |         |      |autoturisme.     |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| V. Personal din centrele si oficiile de calcul electronic                    |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Halat din panza | buc.            |     2   |   3  |Pentru inginerii |
|        |                |                 |         |      |de sistem si     |
|        |                |                 |         |      |operatorii la    |
|        |                |                 |         |      |calculator       |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Halat din panza | buc.            |     2   |   3  |Pentru operatorii|
|        |colorata        |                 |         |      |pregatire date   |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| VI. Operatori telefonisti, telexisti, radiotelegrafisti, supraveghetori      |
| radio, desenatori si cartografi lucrari speciale                             |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Halat           | 2               |     3   |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| VII. Personal care executa permanent lucrari de constructii, instalatii, de  |
| intretinere si revizie, care asigura exploatarea si conservarea tehnicii de  |
| transmisiuni, care executa efectiv controlul acestor lucrari                 |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Combinezon      | buc.            |     2   |   3  |                 |
|        |(halat sau      |                 |         |      |                 |
|        |salopeta)       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Costum vatuit   | buc.            |     1   | inv. |Numai cei care   |
|________|________________|_________________|_________|______|supravegheaza    |
|      3.|Casca de        | buc.            |     1   | inv. |lucrarile de     |
|        |protectie       |                 |         |      |constructii      |
|________|________________|_________________|_________|______|                 |
|      4.|Cizme din       | per.            |     1   | inv. |                 |
|        |cauciuc         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| VIII. Materiale pentru puncte medicale (pentru fiecare pat)*                 |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Halat pentru    | buc.            |     1   |   3  |                 |
|        |bolnavi         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Pijama          | buc.            |     2   |   4  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Papuci          | per.            |     1   |   2  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Prosop          | buc.            |     3   |   3  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Cearsaf         | buc.            |     4   |   4  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      6.|Fata de perna   | buc.            |     3   |   3  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      7.|Patura          | buc.            |     1   |   6  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      8.|Perna           | buc.            |     1   |   5  |Dupa folosire a  |
|________|________________|_________________|_________|______|jumatate din     |
|      9.|Saltea          | buc.            |     1   |  10  |durata de        |
|        |                |                 |         |      |serviciu se pot  |
|        |                |                 |         |      |reconditiona     |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     10.|Halat alb       | buc.            |     2   |   2  |Numai pentru     |
|________|________________|_________________|_________|______|supraveghetorii  |
|     11.|Halat din molton| buc.            |     1   |   3  |de la spital si  |
|        |                |                 |         |      |infirmieri       |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    NOTA:                                                                     |
|    * Prin punct medical se inteleg: spitalele, cabinetele medicale,          |
|infirmeriile, stationarele s.a., compartimentele sanitare dotate cu paturi,   |
|amenajate pentru persoanele private de libertate.                             |
|______________________________________________________________________________|
| IX. Magazineri, manuitori si distribuitori de materiale, sefi de depozite si |
| magazii, arhivari, membrii comisiilor de receptie, cei care lucreaza la      |
| evidenta operativa si cei care executa perchezitii corporale (personal       |
| militar si civil)                                                            |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Halat de        | buc.            |     2   |   3  |Se asigura si    |
|        |protectie       |                 |         |      |pentru cei care  |
|________|________________|_________________|_________|______|lucreaza pe timp |
|      2.|Costum vatuit   | buc.            |     1   |   5  |friguros in aer  |
|        |                |                 |         |      |liber sau in     |
|        |                |                 |         |      |magazii          |
|        |                |                 |         |      |neincalzite      |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| X. Frizerii (de fiecare frizer)                                              |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Halat de        | buc.            |     2   |   2  |                 |
|        |protectie       |                 |         |      |                 |
|        |(bluza)         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Fota pentru tuns| buc.            |     3   |   1  |Pentru fiecare 50|
|        |                |                 |         |      |de oameni de tuns|
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Servet pentru   | buc.            |    10   |   2  |                 |
|        |frizerie        |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Prosop          | buc.            |     4   |   1  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    NOTA:                                                                     |
|    Din veniturile realizate de bucatariile de unitate se pot asigura si alte |
|articole care nu sunt cuprinse in norma, sau se pot suplimenta cantitatile    |
|prevazute.                                                                    |
|______________________________________________________________________________|
| XI. Responsabil popota, agenti (personal de serviciu pe bucatarie,           |
| supraveghetori, bucatari, ospatari, veselari)                                |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Boneta (batic)  | buc.            |     4   |   2  |Bucatarii sefi   |
|        |                |                 |         |      |primesc coafe    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Halat (bluza)   | buc.            |     4   |   2  |Inclusiv pentru  |
|        |                |                 |         |      |cei ce impart    |
|        |                |                 |         |      |hrana in sala de |
|        |                |                 |         |      |mese si agentii  |
|        |                |                 |         |      |care executa     |
|        |                |                 |         |      |controlul        |
|        |                |                 |         |      |parchetelor      |
|        |                |                 |         |      |pentru detinuti, |
|        |                |                 |         |      |ori impart hrana |
|        |                |                 |         |      |la detinuti.     |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Pantalon (fusta)| per.            |     4   |   2  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Sort din panza  | buc.            |     4   |   2  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Cizme din       | per.            |     1   |   1  |Pentru cei care  |
|        |cauciuc         |                 |         |      |spala vesela.    |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      6.|Sort din panza  | buc.            |     1   |   2  |                 |
|        |cauciucata      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| XII. Ospatari care participa la activitati de protocol                       |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Costum (sacou cu| buc.            |     1   | inv. |                 |
|        |2 pantaloni)    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Vesta           | buc.            |     2   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Sacou alb       | buc.            |     1   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Bluza din doc   | buc.            |     2   | inv. |                 |
|        |alb             |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Camasa alba     | buc.            |     2   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      6.|Camasa bluza    | buc.            |     2   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      7.|Cravata neagra  | buc.            |     1   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      8.|Papion negru    | buc.            |     2   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      9.|Papion alb      | buc.            |     2   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     10.|Pantofi negri   | per.            |     1   | inv. |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     11.|Sosete negre    | per.            |     3   | inv. |                 |
|        |(bleumarin)     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| XIII. Instructori, conductori si ingrijitori cai si caini, ingrijitori de    |
| animale din gospodariile agrozootehnice                                      |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Salopeta        | buc.            |     1   |   2  |                 |
|        |(combinezon)    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Costum vatuit   | buc.            |     1   |   5  |                 |
|        |(bluza si       |                 |         |      |                 |
|        |pantalon)       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Sort din panza  | buc.            |     1   |   3  |                 |
|        |cauciucata      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Cizme scurte din| per.            |     1   |   2  |                 |
|        |cauciuc         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Halat alb       | buc.            |     1   |   2  |Pentru personalul|
|________|________________|_________________|_________|______|care lucreaza in |
|      6.|Boneta alba     | buc.            |     2   |   2  |sectorul         |
|        |                |                 |         |      |zootehnic din    |
|        |                |                 |         |      |g.a.z.           |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      7.|Halate albe     | buc.            |     5   | inv. |Numai pentru     |
|        |                |                 |         |      |persoanele       |
|        |                |                 |         |      |straine de       |
|        |                |                 |         |      |unitate, care    |
|        |                |                 |         |      |viziteaza        |
|        |                |                 |         |      |sau controleaza  |
|        |                |                 |         |      |activitatea din  |
|        |                |                 |         |      |aceste           |
|        |                |                 |         |      |compartimente.   |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    NOTA:                                                                     |
|    Prin ingrijitori cai si caini se inteleg si subofiterii care au in        |
|primire animale si executa ingrijirea lor.                                    |
|______________________________________________________________________________|
| XIV. Personal care lucreaza la statiile de incarcare acumulatori si          |
| stingatoare, statii de radio                                                 |
|______________________________________________________________________________|
|      1.|Sort din        | buc.            |     1   |   2  |                 |
|        |cauciuc         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Manusi din      | per.            |     1   |   2  |                 |
|        |cauciuc         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Cizme din       | per.            |     1   |   2  |                 |
|        |cauciuc         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| XV. Materiale diverse pentru functionarii publici                            |
|______________________________________________________________________________|
|        |Salopeta        | buc.            |     1   |   2  |Primesc:         |
|        |(combinezon)    |                 |         |      |- cadrele care   |
|        |                |                 |         |      |deservesc        |
|        |                |                 |         |      |efectiv sau      |
|        |                |                 |         |      |executa lucrari  |
|        |                |                 |         |      |de intretinere   |
|        |                |                 |         |      |si revizii la    |
|        |                |                 |         |      |statiile de      |
|        |                |                 |         |      |emisie-receptie  |
|        |                |                 |         |      |sau grupurile    |
|        |                |                 |         |      |electrogene.     |
|        |                |                 |         |      |- cadrele care   |
|        |                |                 |         |      |au in primire    |
|        |                |                 |         |      |si conduc        |
|        |                |                 |         |      |autovehiculele   |
|        |                |                 |         |      |unitatii.        |
|        |                |                 |         |      |- cadrele si     |
|        |                |                 |         |      |elevii           |
|        |                |                 |         |      |institutiilor    |
|        |                |                 |         |      |militare de      |
|        |                |                 |         |      |invatamant, pe   |
|        |                |                 |         |      |timpul cat       |
|        |                |                 |         |      |lucreaza in      |
|        |                |                 |         |      |laboratoarele    |
|        |                |                 |         |      |foto, chimic,    |
|        |                |                 |         |      |criminalistic.   |
|        |                |                 |         |      |Numarul de       |
|        |                |                 |         |      |salopete se va   |
|        |                |                 |         |      |stabili in       |
|        |                |                 |         |      |raport de        |
|        |                |                 |         |      |capacitatea      |
|        |                |                 |         |      |laboratorului.   |
|        |                | buc.            |     1   |   3  |Primesc:         |
|        |                |                 |         |      |- cadrele care   |
|        |                |                 |         |      |lucreaza in      |
|        |                |                 |         |      |ateliere,        |
|        |                |                 |         |      |depozite de      |
|        |                |                 |         |      |carburant si     |
|        |                |                 |         |      |lubrifianti.     |
|        |                |                 |         |      |- membri         |
|        |                |                 |         |      |comisiilor de    |
|        |                |                 |         |      |casare, pe       |
|        |                |                 |         |      |timpul cand      |
|        |                |                 |         |      |executa efectiv  |
|        |                |                 |         |      |casarea          |
|        |                |                 |         |      |materialelor.    |
|        |                |                 |         |      |- personalul     |
|        |                |                 |         |      |tehnic ce        |
|        |                |                 |         |      |executa lucrari  |
|        |                |                 |         |      |de intretinere   |
|        |                |                 |         |      |si revizii la    |
|        |                |                 |         |      |mijloacele auto  |
|        |                |                 |         |      |si tehnica de    |
|        |                |                 |         |      |lupta.           |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                |                 |         |      |- cadrele care   |
|        |                |                 |         |      |au in subordinea |
|        |                |                 |         |      |directa si       |
|        |                |                 |         |      |raspund de buna  |
|        |                |                 |         |      |exploatare si    |
|        |                |                 |         |      |conservare a     |
|        |                |                 |         |      |tehnicii de      |
|        |                |                 |         |      |lupta si cadrele |
|        |                |                 |         |      |ce executa       |
|        |                |                 |         |      |efectiv          |
|        |                |                 |         |      |controlul        |
|        |                |                 |         |      |acestor lucrari. |
|        |                |                 |         |      |- personalul     |
|        |                |                 |         |      |tehnic si la     |
|        |                |                 |         |      |instalatiile de  |
|        |                |                 |         |      |telecomunicatii. |
|        |                |                 |         |      |- tehnicienii    |
|        |                |                 |         |      |auto ce          |
|        |                |                 |         |      |indeplinesc      |
|        |                |                 |         |      |functia de sefi  |
|        |                |                 |         |      |de garaje sau    |
|        |                |                 |         |      |sefi puncte de   |
|        |                |                 |         |      |control tehnic al|
|        |                |                 |         |      |autovehiculelor. |
|        |                |                 |         |      |- cadrele care   |
|        |                |                 |         |      |asigura          |
|        |                |                 |         |      |supravegherea    |
|        |                |                 |         |      |detinutilor in   |
|        |                |                 |         |      |atelier.         |
|        |                | buc.            |     2   |   2  |Primesc:         |
|        |                |                 |         |      |- agentii care   |
|        |                |                 |         |      |lucreaza in      |
|        |                |                 |         |      |ateliere de      |
|        |                |                 |         |      |reparatii de     |
|        |                |                 |         |      |orice fel.       |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| XVI. Echipament pentru functionarul public din Administratia Nationala a     |
| Penitenciarelor                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|Nr.     |Functii,        |   Echipamentul  |    Prevederi   |    Observatii   |
|crt.    |meserii,        |                 |________________|    Se schimba   |
|        |specialitati si |                 |Cantitate|Durata|                 |
|        |loc de munca    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    0   |       1        |        2        |     3   |   4  |        5        |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      1.|Medic           | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |In plus pentru: |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    1.1.|Casa de nasteri | Halat din panza |         |      |La 2 zile si     |
|        |                | Boneta sau basma|         |      |dupa fiecare     |
|        |                | din panza       |         |      |nastere          |
|        |                | Sort de         |         |      |asistata.        |
|        |                | protectie       |         |      |Dupa necesitati. |
|        |                | Masca de        |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |                | incaltaminte    |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    1.2.|Stationare de   | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |adulti si copii,| Boneta sau basma|     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |de la centre    | din panza       |         |      |                 |
|        |medico-sanitare,|                 |         |      |                 |
|        |dispensare      |                 |         |      |                 |
|        |medicale si     |                 |         |      |                 |
|        |stationare de   |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic din  |                 |         |      |                 |
|        |policlinici     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    1.3.|Servicii de     | Sort de         |         |      |Dupa necesitati  |
|        |obstetrica-     | protectie       |         |      |                 |
|        |ginecologie     |                 |         |      |                 |
|        |chirurgie si    |                 |         |      |                 |
|        |alte            |                 |         |      |                 |
|        |specialitati    |                 |         |      |                 |
|        |chirurgicale    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    1.4.|Servicii        | Sort            |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |pediatrie       | protectie       |         |      |Dupa necesitati  |
|        |                | Masca protectie |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    1.5.|Filtru pediatrie| Halat panza     |         |      |Zilnic           |
|        |                | Boneta sau basma|     4   |   1  |Zilnic           |
|        |                | panza           |     4   |   1  |Dupa necesitati  |
|        |                | Masca protectie |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    1.6.|Stomatologie    | Sort protectie  |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |(inclusiv       | Masca protectie |         |      |Dupa necesitati  |
|        |dentisti)       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    1.7.|Recoltare,      | Sort protectie  |     1   |   1  |Zilnic si dupa   |
|        |conservare sange| Pantofi de tenis|         |      |necesitati       |
|        |si preparate    | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |produse din     | panza           |         |      |                 |
|        |sange           |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    1.8.|Laboratoare si  | Pantofi de tenis|     1   |   1  |                 |
|        |sectii de       | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |serologie,      | panza           |         |      |                 |
|        |bacteriologie,  |                 |         |      |                 |
|        |biochimie,      |                 |         |      |                 |
|        |biologie,       |                 |         |      |                 |
|        |chimie,         |                 |         |      |                 |
|        |toxicologie,    |                 |         |      |                 |
|        |virusologie,    |                 |         |      |                 |
|        |parazitologie si|                 |         |      |                 |
|        |lucru cu animale|                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    1.9.|Unitati cu      | Halat sau bluza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |paturi (inclusiv| din panza (in   |         |      |                 |
|        |servicii de     | locul halatului |         |      |                 |
|        |investigatii si | de la nr.       |         |      |                 |
|        |tratament),     | crt. 1)         |         |      |                 |
|        |crese, leagane  | Pantalonul sau  |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |precum si       | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |unitati de      | Boneta sau basma|     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |cercetare,      | din panza (in   |         |      |                 |
|        |producere si    | locul celor de  |         |      |                 |
|        |control al      | la nr. crt. 1)  |         |      |                 |
|        |serurilor,      | Pantofi de tenis|     1   |   1  |Dupa necesitati  |
|        |vaccinurilor si | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |produselor      | panza           |         |      |                 |
|        |biologice de    | Masca de        |         |      |                 |
|        |diagnostic      | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  1.9.1.|Leagane si crese| Sort de         |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  1.9.2.|Sectii de       | Sort de         |         |      |Dupa necesitati  |
|        |obstretica-     | protectie       |         |      |                 |
|        |ginecologie,    |                 |         |      |                 |
|        |chirurgie si    |                 |         |      |                 |
|        |alte            |                 |         |      |                 |
|        |specialitati    |                 |         |      |                 |
|        |chirurgicale    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  1.9.3.|Bloc de nasteri | Halat din panza |         |      |Zilnic, dupa     |
|        |                | Sort de         |         |      |necesitati       |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |                | incaltaminte    |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  1.9.4.|Bloc operator   | Halat din panza |         |      |Zilnic, dupa     |
|        |                | Masca de        |         |      |necesitati       |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |                | incaltaminte    |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  1.9.5.|Spitale si      | Halat sau bluza |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |sectii de boli  | din panza (in   |         |      |                 |
|        |contagioase     | locul celor de  |         |      |                 |
|        |pediatrie,      | la nr. crt. 1.9)|         |      |                 |
|        |nou-nascuti,    |                 |         |      |                 |
|        |prematuri,      |                 |         |      |                 |
|        |anestezie-      |                 |         |      |                 |
|        |reanimare,      |                 |         |      |                 |
|        |terapie         |                 |         |      |                 |
|        |intensiva si    |                 |         |      |                 |
|        |unitati de      |                 |         |      |                 |
|        |cercetare,      |                 |         |      |                 |
|        |productie si    |                 |         |      |                 |
|        |control al      |                 |         |      |                 |
|        |serurilor,      |                 |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si |                 |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic      |                 |         |      |                 |
|        |________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                | Pantaloni sau   |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |                | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |                | (in locul celor |         |      |                 |
|        |                | de la nr. crt.  |         |      |                 |
|        |                | 1.9)            |         |      |                 |
|        |                | Sort de         |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |                | protectie       |         |      |Zilnic           |
|        |                | Boneta sau      |         |      |Zilnic pentru    |
|        |                | basma din       |         |      |fiecare          |
|        |                | panza (in       |         |      |compartiment,    |
|        |                | locul celor de  |         |      |pe grupe de      |
|        |                | la nr. crt. 1.9)|         |      |boli sau         |
|        |                | Halat din panza |         |      |categorii de     |
|        |                | Sort de         |         |      |nou-nascuti      |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |                | incaltaminte    |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  1.9.6.|Unitati cu      |                 |         |      |                 |
|        |sistem          |                 |         |      |                 |
|        |pavilionar si   |                 |         |      |                 |
|        |unitati unde se |                 |         |      |                 |
|        |efectueaza      |                 |         |      |                 |
|        |aeroterapie     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      2.|Farmacist       | Halat din panza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                |                 |_________|______|                 |
|        |                | Boneta din      |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|    2.1.|Laboratoare si  | Pantofi de      |     1   |   1  |                 |
|        |sectii de       | tenis sau       |         |      |                 |
|        |serologie,      | pantofi din     |         |      |                 |
|        |bacteriologie,  | panza           |         |      |                 |
|        |biochimie,      |                 |         |      |                 |
|        |biologie,       |                 |         |      |                 |
|        |chimie,         |                 |         |      |                 |
|        |toxicologie,    |                 |         |      |                 |
|        |virusologie,    |                 |         |      |                 |
|        |parazitologie si|                 |         |      |                 |
|        |lucru cu animale|                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    2.2.|Farmacii si     | Halat sau bluza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |servicii de     | din panza (in   |         |      |                 |
|        |investigatii din| locul halatului |         |      |                 |
|        |unitati cu      | de la nr. crt.  |         |      |                 |
|        |paturi          | 1)              |         |      |                 |
|        |                | Pantaloni sau   |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |                | Boneta sau basma|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | din panza (in   |         |      |                 |
|        |                | locul celor de  |         |      |                 |
|        |                | la nr. crt. 2)  |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|     1   |   1  |Dupa necesitati  |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  2.2.1.|In plus pentru: | Halat din molton|     1   |   1  |                 |
|        |unitati cu      |                 |         |      |                 |
|        |sistem          |                 |         |      |                 |
|        |pavilionar      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    2.3.|Lucru la        | Halat din panza |     4   |   4  |Zilnic           |
|        |cercetare,      | (in locul celui |         |      |                 |
|        |producere si    | de la nr. crt.  |         |      |                 |
|        |control al      | 2)              |         |      |                 |
|        |serurilor,      | Pantaloni sau   |     4   |   2  |Zilnic           |
|        |vaccinurilor si | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |produselor      | Boneta sau basma|     4   |   2  |Zilnic           |
|        |biologice de    | din panza (in   |         |      |                 |
|        |diagnostic      | locul celor de  |         |      |                 |
|        |                | la nr. crt. 2)  |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|     4   |   2  |Zilnic           |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|        |                | Sort de         |     4   |   2  |Zilnic           |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |      |Zilnic           |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Halat din panza |         |      |Zilnic, pentru   |
|        |                | Huse pentru     |         |      |fiecare          |
|        |                | incaltaminte    |         |      |compartiment de  |
|        |                |                 |         |      |lucru            |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      3.|Biolog,         | Halat din panza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |biochimist,     | Boneta sau basma|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |toxicolog,      | din panza       |         |      |                 |
|        |chimist,        | Pantofi de tenis|     1   |   1  |                 |
|        |fizician,       | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |biofizician si  | panza           |         |      |                 |
|        |cei care        |                 |         |      |                 |
|        |lucreaza la     |                 |         |      |                 |
|        |microscopie     |                 |         |      |                 |
|        |electronica     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|    3.1.|Servicii de     | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |investigatii din| (in locul celui |         |      |                 |
|        |unitati cu      | de la nr. crt.  |         |      |                 |
|        |paturi          | 3)              |         |      |                 |
|        |                | Pantaloni sau   |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |                | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |                | Boneta sau basma|     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |                | din panza (in   |         |      |                 |
|        |                | locul celor de  |         |      |                 |
|        |                | la nr. crt. 3)  |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|     1   |   1  |Dupa necesitati  |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza (in locul |         |      |                 |
|        |                | celor de la nr. |         |      |                 |
|        |                | crt. 3)         |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    3.2.|Lucru la        | Halat sau bluza |     4   |   2  |Zilnic           |
|        |cercetare,      | din panza (in   |         |      |                 |
|        |producere si    | locul celui de  |         |      |                 |
|        |control al      | la nr. crt. 2)  |         |      |                 |
|        |serurilor,      | Pantaloni sau   |     4   |   2  |Zilnic           |
|        |vaccinurilor si | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |produselor      | Boneta sau basma|     4   |   2  |Zilnic           |
|        |biologice de    | din panza (in   |         |      |                 |
|        |diagnostic      | locul celor de  |         |      |                 |
|        |                | la nr. crt. 3)  |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|     4   |   2  |Zilnic           |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza (in locul |         |      |                 |
|        |                | celor de la     |         |      |                 |
|        |                | nr. crt. 3)     |         |      |                 |
|        |                | Sort de         |     4   |   2  |Zilnic pentru    |
|        |                | protectie       |         |      |fiecare          |
|        |                | Masca de        |         |      |compartiment     |
|        |                | protectie       |         |      |de lucru         |
|        |                | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |                | incaltaminte    |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      4.|Medic veterinar | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |si tehnician    | Boneta sau basma|     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |veterinar       | din panza       |         |      |                 |
|        |                | Pantaloni din   |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |                | doc             |         |      |Dupa necesitati  |
|        |                | Sort de         |     1   |   1  |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|         |      |                 |
|        |                | sau pantofi de  |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|    4.1.|Lucru de        | Halat din panza |         |      |Zilnic, pentru   |
|        |cercetare,      | Sort de         |         |      |fiecare          |
|        |producere si    | protectie       |         |      |compartiment     |
|        |control al      | Masca de        |         |      |de lucru         |
|        |serurilor,      | protectie       |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |produselor      | incaltaminte    |         |      |                 |
|        |biologice       |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    4.2.|Contentie,      | Halat din panza |         |      |Dupa necesitati  |
|        |sangerari,      | sau salopeta din|         |      |                 |
|        |recoltari de    | doc             |         |      |                 |
|        |organe          | Boneta sau basma|         |      |                 |
|        |                | din panza       |         |      |                 |
|        |                | Cizme din       |         |      |                 |
|        |                | cauciuc         |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      5.|Tehnician       | Halat din panza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |utilaje medicale| sau bluza       |         |      |                 |
|        |in unitati cu   | Boneta sau basma|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |paturi,         | din panza       |         |      |                 |
|        |tehnician si    | Pantofi de tenis|     1   |   1  |Dupa necesitati  |
|        |fotoreproducator| sau pantofi din |         |      |                 |
|        |in unitati de   | panza           |         |      |                 |
|        |cercetare,      | Pantaloni sau   |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |productie si    | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |control al      | Masca de        |         |      |Dupa necesitati  |
|        |serurilor,      | protectie       |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si |                 |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|    5.1.|Unitati cu      | Halat din       |     1   |   2  |                 |
|        |sistem          | molton          |         |      |                 |
|        |pavilionar      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      6.|Droghist        | Halat din       |     3   | 2  2 |La 3 zile        |
|        |                | panza           |     3   |      |La 3 zile        |
|        |                | Boneta din panza|         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      7.|Asistent        | Halat din       |     3   | 2  2 |La 3 zile        |
|        |medical, moasa, | panza           |     3   |      |La 3 zile        |
|        |sora medicala,  | Boneta sau basma|         |      |                 |
|        |oficiant        | din panza       |         |      |                 |
|        |sanitar,        |                 |         |      |                 |
|        |operator chimist|                 |         |      |                 |
|        |si laborant     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|    7.1.|Casa de nasteri | Halat din panza |         |      |La 2 zile si     |
|        |                | Boneta, basma   |         |      |dupa fiecare     |
|        |                | panza           |         |      |nastere          |
|        |                | Sort de         |         |      |asistata.        |
|        |                | protectie       |         |      |Dupa necesitati. |
|        |                | Masca de        |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |                | incaltaminte    |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    7.2.|Stationare de   | Halat din panza |         |      |                 |
|        |adulti si copii,| Boneta sau      |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |de la centre    | basma din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |medico-sanitare |                 |         |      |                 |
|        |si dispensare   |                 |         |      |                 |
|        |medicale        |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    7.3.|Servicii de     | Sort de         |         |      |Dupa necesitati  |
|        |obstetrica,     | protectie       |         |      |                 |
|        |ginecologie,    |                 |         |      |                 |
|        |chirurgie si    |                 |         |      |                 |
|        |alte            |                 |         |      |                 |
|        |specialitati    |                 |         |      |                 |
|        |chirurgicale    |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    7.4.|Servicii de     | Sort de         |         |      |Zilnic           |
|        |pediatrie       | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |     4   |   1  |Dupa necesitati  |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    7.5.|Filtru pediatrie| Halat din panza |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |                | Boneta sau basma|     4   |   1  |Zilnic           |
|        |                | din panza       |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |      |Dupa necesitati  |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    7.6.|Stomatologie    | Sort de         |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    7.7.|Recoltare,      | Sort de         |         |      |                 |
|        |conservare sange| protectie       |         |      |                 |
|        |si preparate    | Pantofi de tenis|     1   |   1  |Zilnic si dupa   |
|        |produse din     | sau pantofi din |         |      |necesitati       |
|        |sange           | panza           |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    7.8.|Laboratoare si  | Pantofi de tenis|     1   |   1  |                 |
|        |sectii de       | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |serologie,      | panza           |         |      |                 |
|        |bacteriologie,  |                 |         |      |                 |
|        |biochimie,      |                 |         |      |                 |
|        |biologie,       |                 |         |      |                 |
|        |chimie,         |                 |         |      |                 |
|        |toxicologie,    |                 |         |      |                 |
|        |virusologie,    |                 |         |      |                 |
|        |parazitologie   |                 |         |      |                 |
|        |si lucru cu     |                 |         |      |                 |
|        |animale         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    7.9.|Unitati cu      | Halat sau bluza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |paturi (inclusiv| din panza (in   |         |      |                 |
|        |servicii de     | locul halatului |         |      |                 |
|        |investigatii,   | de la           |         |      |                 |
|        |tratament si    | nr. crt. 7)     |         |      |                 |
|        |farmacii),      | Pantalon sau    |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |crese si        | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |leagane         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  7.9.1.|Bloc de nasteri | Halat din panza |         |      |Zilnic si dupa   |
|        |si bloc operator| Sort protectie  |         |      |necesitati       |
|        |                |                 |         |      |_________________|
|        |                | Masca de        |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |                | incaltaminte    |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  7.9.2.|Spitale si      | Halat sau bluza |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |sectii de boli  | din panza (in   |         |      |                 |
|        |contagioase,    | locul celui de  |         |      |                 |
|        |pediatrie,      | la              |         |      |                 |
|        |nou-nascuti,    | nr. crt. 7.9.)  |         |      |                 |
|        |prematuri,      | Pantaloni sau   |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |anestezie-      | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |reanimare,      | (in locul celui |         |      |                 |
|        |terapie         | de la nr. 7.9.) |         |      |                 |
|        |intensiva si    | Boneta sau basma|     4   |   1  |Zilnic           |
|        |unitati de      | din panza       |         |      |                 |
|        |cercetare,      |                 |         |      |                 |
|        |producere si    |                 |         |      |                 |
|        |control al      |                 |         |      |                 |
|        |serurilor,      |                 |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si |                 |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|7.9.2.1.|Personalul care | Halat din panza |         |      |Zilnic, pentru   |
|        |deserveste mai  | Sort de         |         |      |fiecare          |
|        |multe           | protectie       |         |      |compartiment,    |
|        |compartimente si| Masca de        |         |      |pe grupe de      |
|        |asistenta (sora)| protectie       |         |      |boli sau         |
|        |sefa            | Huse            |         |      |categorii de     |
|        |                | incaltaminte    |         |      |nou-nascuti      |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  7.9.3.|Leagane, crese, | Halat din molton|     1   |   2  |                 |
|        |unitati cu      |                 |         |      |                 |
|        |sistem          |                 |         |      |                 |
|        |pavilionar si   |                 |         |      |                 |
|        |unitati unde se |                 |         |      |                 |
|        |efectueaza      |                 |         |      |                 |
|        |aeroterapie     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|   7.10.|Laboratoare si  | Halat din panza |         |      |Dupa necesitati  |
|        |sectii din      | sau salopeta din|         |      |                 |
|        |unitati de      | doc             |         |      |                 |
|        |cercetare si    | Boneta sau basma|         |      |                 |
|        |productie a     | din panza       |         |      |                 |
|        |serurilor,      | Cizme din       |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si | cauciuc         |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic,     |                 |         |      |                 |
|        |pentru          |                 |         |      |                 |
|        |contentia,      |                 |         |      |                 |
|        |sangerarea si   |                 |         |      |                 |
|        |recoltarea de   |                 |         |      |                 |
|        |organe de la    |                 |         |      |                 |
|        |animale de      |                 |         |      |                 |
|        |experienta      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      8.|Infirmier       | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |                | Boneta sau basma|         |      |La 3 zile        |
|        |                | din panza       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|    8.1.|Casa de nasteri | Sort de         |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de      |     1   |   1  |Dupa necesitati  |
|        |                | tenis sau       |         |      |                 |
|        |                | pantofi din     |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    8.2.|Unitati cu      | Halat sau bluza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |paturi (inclusiv| din panza (in   |         |      |                 |
|        |servicii de     | locul celor de  |         |      |                 |
|        |investigatii,   | la nr. crt. 8)  |         |      |                 |
|        |tratament si    | Pantaloni sau   |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |farmacii),      | fusta din 3 doc |         |      |                 |
|        |crese, leagane  |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    8.3.|Infirmier       | Boneta sau basma|     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |                | din panza (in   |         |      |                 |
|        |                | locul celor de  |         |      |                 |
|        |                | la nr. crt. 8)  |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|     1   |   1  |                 |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |   1  |Dupa necesitati  |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Sort            |     4   |   1  |Zilnic           |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  8.3.1.|Leagane, crese, | Halat din molton|     1   |   2  |                 |
|        |unitati cu      |                 |         |      |                 |
|        |sistem          |                 |         |      |                 |
|        |pavilionar si   |                 |         |      |                 |
|        |unitati unde se |                 |         |      |                 |
|        |efectueaza      |                 |         |      |                 |
|        |aeroterapie     |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  8.3.2.|Bloc de nasteri | Halat din panza |         |      |Zilnic si dupa   |
|        |si bloc operator| Sort de         |         |      |necesitati       |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |                | incaltaminte    |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  8.3.3.|Spitale si      | Boneta sau basma|         |      |Zilnic si dupa   |
|        |sectii de boli  | din panza (in   |         |      |necesitati       |
|        |contagioase     | locul celor de  |         |      |                 |
|        |pediatrie,      | la nr. crt. 8.2)|         |      |                 |
|        |nou-nascuti,    | Pantaloni sau   |         |      |                 |
|        |prematuri,      | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |anestezie-      | (in locul celor |         |      |                 |
|        |reanimare,      | de la nr. crt.  |         |      |                 |
|        |terapie         | 8.2)            |         |      |                 |
|        |intensiva       | Halat sau bluza |         |      |                 |
|        |                | din panza (in   |         |      |                 |
|        |                | locul celor de  |         |      |                 |
|        |                | la nr. crt.     |         |      |                 |
|        |                | 8.2)            |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|  8.3.4.|Servitul mesei  | Halat din panza |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |bolnavilor      | Manusi de       |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|      9.|Brancardier     | Halat din panza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | Sort de         |     4   |   2  |Zilnic           |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Boneta din panza|     3   |   2  |La 3 zile        |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|    9.1.|Unitati cu      | Bluza din panza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |paturi          | (in locul       |         |      |                 |
|        |                | halatului (in   |         |      |                 |
|        |                | locul halatului |         |      |                 |
|        |                | de la           |         |      |                 |
|        |                | nr. crt. 9)     |         |      |                 |
|        |                | Pantaloni din   |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | doc             |         |      |                 |
|        |                | Boneta din panza|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | (in locul celei |         |      |                 |
|        |                | de la           |         |      |                 |
|        |                | nr. crt. 9)     |         |      |                 |
|        |                | Sort de         |     4   |   2  |Zilnic           |
|        |                | protectie (in   |         |      |                 |
|        |                | locul celui de  |         |      |                 |
|        |                | la nr. crt. 9)  |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|     1   |   1  |                 |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |         |   1  |Dupa necesitati  |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|  9.1.1.|Unitati cu      | Halat din molton|     1   |   2  |                 |
|        |sistem          |                 |         |      |                 |
|        |pavilionar      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     10.|Instructor      | Halat sau bluza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |educatie,       | din panza       |         |      |                 |
|        |instructor      | Pantaloni sau   |     3   |   2  |                 |
|        |energoterapie,  | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |frizer, lenjer, | Boneta sau basma|     3   |   2  |                 |
|        |garderobier,    | din panza       |         |      |                 |
|        |liftier din     | Pantofi de tenis|     1   |   1  |                 |
|        |unitati cu      | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |paturi si din   | panza           |         |      |                 |
|        |unitati de      |                 |         |      |                 |
|        |cercetare si    |                 |         |      |                 |
|        |control al      |                 |         |      |                 |
|        |serurilor,      |                 |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si |                 |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     11.|Psiholog,       | Halat din panza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |entomolog,      | Boneta sau basma|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |profesor si     | din panza       |         |      |                 |
|        |instructor      |                 |         |      |                 |
|        |c.f.m., logoped,|                 |         |      |                 |
|        |registrator     |                 |         |      |                 |
|        |medical         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|   11.1.|Unitati cu      | Bluza din panza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |paturi          | (in locul celei |         |      |                 |
|        |                | de la           |         |      |                 |
|        |                | nr. crt. 11)    |         |      |                 |
|        |                | Pantalon sau    |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | fusta din doc   |         |      |                 |
|        |                | Boneta din panza|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | (in locul celei |         |      |                 |
|        |                | de la           |         |      |                 |
|        |                | nr. crt. 11)    |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|     1   |   1  |                 |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     12.|Instructor      | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |educatie din    | Boneta sau basma|     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |leagane de copii| din panza       |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|     1   |   1  |                 |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     13.|Ingrijitor      | Boneta sau basma|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |curatenie       | din panza       |         |      |                 |
|        |                | Halat din panza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | Sort de         |     4   |   2  |Zilnic           |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|   13.1.|Case de nasteri | Basma din panza |     3   |   1  |La 2 zile        |
|        |                | Halat din panza |     3   |   1  |La 2 zile        |
|        |                | Sort de         |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |                | protectie       |         |      |Dupa necesitati  |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|   13.2.|Stationare de   | Basma din panza |     3   |   1  |La 2 zile        |
|        |adulti si copii | Halat din panza |     3   |   1  |La 2 zile        |
|        |de la centre    | Sort de         |     4   |   1  |Zilnic           |
|        |medico-sanitare | protectie       |         |      |Dupa necesitati  |
|        |si dispensare   |                 |         |      |                 |
|        |medicale        |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|   13.3.|Lucru la        | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |grupurile       |                 |         |      |                 |
|        |sanitare        |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|   13.4.|Laboratoare si  | Pantofi de tenis|     1   |   1  |                 |
|        |sectii de       | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |serologie,      | panza           |         |      |                 |
|        |bacteriologie,  |                 |         |      |                 |
|        |biochimie,      |                 |         |      |                 |
|        |biologie,       |                 |         |      |                 |
|        |chimie,         |                 |         |      |                 |
|        |toxicologie,    |                 |         |      |                 |
|        |virusologie,    |                 |         |      |                 |
|        |parazitologie,  |                 |         |      |                 |
|        |lucru cu        |                 |         |      |                 |
|        |animale,        |                 |         |      |                 |
|        |recoltare,      |                 |         |      |                 |
|        |conservare      |                 |         |      |                 |
|        |sange, preparate|                 |         |      |                 |
|        |produse din     |                 |         |      |                 |
|        |sange si        |                 |         |      |                 |
|        |cercetare,      |                 |         |      |                 |
|        |producere si    |                 |         |      |                 |
|        |control al      |                 |         |      |                 |
|        |serurilor,      |                 |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si |                 |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
|   13.5.|Unitati cu      | Halat sau bluza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |paturi, crese,  | din panza (in   |         |      |                 |
|        |leagane, unitati| locul celor de  |         |      |                 |
|        |de cercetare,   | la nr. crt. 13) |         |      |                 |
|        |producere si    |                 |         |      |                 |
|        |control al      |                 |         |      |                 |
|        |serurilor,      |                 |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si |                 |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                | Pantaloni sau   |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |                | fusta din doc   |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                | Basma din panza |         |      |                 |
|        |                | (in locul celei |         |      |                 |
|        |                | de la nr. 13)   |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                | Sort de         |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                | Pantofi de tenis|         |      |                 |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| In plus pentru:                                                              |
|______________________________________________________________________________|
| 13.5.1.|Bloc de nasteri,| Halat din panza |         |      |Zilnic, dupa     |
|        |bloc operator,  | Sort de         |         |      |necesitati si al |
|        |spitale si      | protectie       |         |      |fiecarui         |
|        |sectii de boli  | Huse pentru     |         |      |compartiment     |
|        |contagioase,    | incaltaminte    |         |      |                 |
|        |pediatrie,      |                 |         |      |                 |
|        |nou-nascuti,    |                 |         |      |                 |
|        |prematuri,      |                 |         |      |                 |
|        |anestezie-      |                 |         |      |                 |
|        |reanimare       |                 |         |      |                 |
|        |terapie         |                 |         |      |                 |
|        |intensiva si    |                 |         |      |                 |
|        |unitati de      |                 |         |      |                 |
|        |cercetare,      |                 |         |      |                 |
|        |producere si    |                 |         |      |                 |
|        |control al      |                 |         |      |                 |
|        |serurilor,      |                 |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si |                 |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
| 13.5.2.|Lucru in blocuri| Halat din panza |         |      |Dupa necesitati  |
|        |alimentare      | Sort de         |         |      |                 |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|        |                | Huse pentru     |         |      |                 |
|        |                | incaltaminte    |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     14.|Spalator (rufe, | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |sticla, vesela),| sau             |         |      |                 |
|        |etuvier, lacat, |                 |         |      |                 |
|        |namolar         |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                | Salopeta din doc|     2   |   2  |Saptamanal       |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                | Boneta sau basma|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | din panza       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     15.|Baies, maseur   | Halat din panza |     3   |   2  |                 |
|        |                | Boneta sau basma|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | din panza       |         |      |                 |
|        |                | Halat din molton|     1   |   2  |                 |
|        |                | Sandale de baie |     1   |   1  |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     16.|Ghipsar         | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |                | sau bluza din   |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|        |                | Pantaloni din   |     3   |   1  |                 |
|        |                | doc             |         |      |                 |
|        |                | Boneta sau basma|     2   |   2  |Saptamanal       |
|        |                | din panza       |         |      |                 |
|        |                | Pantofi de tenis|     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | sau pantofi din |         |      |                 |
|        |                | panza           |         |      |                 |
|        |                | Masca de        |     1   |   1  |Dupa necesitati  |
|        |                | protectie       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     17.|Ingrijitor de   | Halat din panza |     3   |   1  |La 3 zile        |
|        |animale de      | sau salopeta din|     2   |   2  |                 |
|        |laborator       | doc             |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                | Boneta sau basma|     3   |   2  |Saptamanal       |
|        |                | din panza       |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|        |                | Cizme din       |     1   |   2  |La 3 zile        |
|        |                | cauciuc         |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|   17.1.|Contentie,      | Halat din panza |         |      |Dupa necesitati  |
|        |sangerari,      | sau salopeta din|         |      |                 |
|        |recoltari de    | doc             |         |      |                 |
|        |organe in       | Boneta sau basma|         |      |                 |
|        |unitati de      | din panza       |         |      |                 |
|        |cercetare,      | Cizme din       |         |      |                 |
|        |producere si    | cauciuc         |         |      |                 |
|        |control al      |                 |         |      |                 |
|        |serurilor,      |                 |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si |                 |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|
|     18.|Sofer pentru    | Halat din panza |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |transportul     | sau salopeta din|         |      |                 |
|        |animalelor si   | doc             |         |      |                 |
|        |evacuarea       | Boneta din panza|     2   |   2  |Saptamanal       |
|        |gunoaielor si   | Cizme din       |     3   |   2  |La 3 zile        |
|        |reziduurilor din| cauciuc         |         |      |                 |
|        |unitatile de    | Manusi din      |     1   |   2  |Dupa necesitati  |
|        |cercetare,      | cauciuc         |         |      |                 |
|        |producere si    |                 |         |      |                 |
|        |control al      |                 |         |      |                 |
|        |serurilor,      |                 |         |      |                 |
|        |vaccinurilor si |                 |         |      |                 |
|        |produselor      |                 |         |      |                 |
|        |biologice de    |                 |         |      |                 |
|        |diagnostic      |                 |         |      |                 |
|________|________________|_________________|_________|______|_________________|

    NOTA:
    Pentru categorii profesionale sau locuri care nu sunt cuprinse in aceasta norma se pot asigura si distribui articolele si cantitatile folosite in Ministerul Sanatatii, pentru situatii similare. Aprobarea folosirii acestor articole se acorda de seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor, in baza unui raport inaintat de comandantul unitatii respective.SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1997/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1997 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decizia 366 2019
     If You Are Seeking A Loan For The Development Of Expansion Of Your Business, Innovative Products, Processes Or Even Technical Services; ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Professional Finance Programs That Will Provide You With The Chance To Gain A Competitive Edge Over The Competition And Pave The Way For The Positive Growth Of Your Company. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com
ANONIM a comentat Decizia 366 2019
    ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Is Offering Its Global Fund Program, Where Loans Are Offered To Interested Clients Globally To Fund Profitable Business And Projects. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Are The Solution To Your Financial Problem ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Set Itself The Mission Of Promoting Short, Medium And Long-Term Loan Financing With Us To ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Borrow Flexibly! Our Program Are Financial Institutions To Fund Private Capital, Private Equity, Project Funding, Real Estate, Business & Entertainment Funding, Venture Capital, Hedge Funds, And Others. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com If You Are Seeking A Loan For The Development Of Expansion Of Your Business, Innovative Products, Processes Or Even Technical Services; ( IFSCapitalloan@gmail.com ) Has Professional Finance Programs That Will Provide You With The Chance To Gain A Competitive Edge Over The Competition And Pave The Way For The Positive Growth Of Your Company. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Email: IFSCapitalloan@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 416 1953
    Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobare rapidă? Dacă da, vă rugăm să ne contactați, oferim acum împrumuturi cu o dobândă de 3%. Împrumutul nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: saara.kemi@gmail.com sau Whatsapp +48732232776
ANONIM a comentat Decretul 416 1953
    Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobare rapidă? Dacă da, vă rugăm să ne contactați, oferim acum împrumuturi cu o dobândă de 3%. Împrumutul nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: saara.kemi@gmail.com sau Whatsapp +48732232776
ANONIM a comentat Circulara 8 2013
    Bună ziua, sunt jane un american Vreau să împărtășesc cu tine despre supremloans1124@gmail.com unde aș putea obține împrumutul meu urgent pentru a-mi finanța afacerea și pentru a-mi plăti toate datoriile, dacă tot sunteți în căutarea unui împrumut online aici, contactați supremloans1124@gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
ANONIM a comentat Decretul 811 2010
    Buna ziua, sunt un american pe care vreau sa-l impart cu supremloans1124@gmail.com unde as putea sa imi iau imprumutul urgent pentru a-mi finanta afacerea si a achita toate datoriile mele, daca tot cautati un credit online aici, contactati supremloans1124 @ gmail.com și veți obține împrumuturile fără întârziere la 2%
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu