Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 143 din 12 februarie 2004

privind organizarea Festivalului Artelor

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 136 din 16 februarie 2004


SmartCity3


    In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, al art. 106 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 60/2001 privind achizitiile publice, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 212/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, si al art. III alin. (11) lit. k) si alin. (11^1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 163/2001 privind reglementarea unor masuri financiare, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 364/2002,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) Incepand cu anul 2004, se organizeaza din doi in doi ani, sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, Festivalul Artelor.
    (2) Prima editie a Festivalului Artelor se va desfasura in perioada 5 - 12 septembrie 2004.
    Art. 2
    (1) In vederea luarii masurilor necesare pentru buna organizare si desfasurare a editiei din acest an a Festivalului Artelor se constituie un comitet la nivel inalt si o comisie de organizare.
    (2) Comitetul la nivel inalt si Comisia de organizare se reunesc periodic sau ori de cate ori este nevoie pentru pregatirea Festivalului Artelor.
    Art. 3
    (1) Comitetul la nivel inalt este condus de primul-ministru si este format din:
    - ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului;
    - ministrul culturii si cultelor;
    - ministrul finantelor publice;
    - ministrul administratiei si internelor;
    - ministrul transporturilor, constructiilor si turismului;
    - ministrul afacerilor externe;
    - ministrul educatiei, cercetarii si tineretului.
    (2) La activitatea Comitetului la nivel inalt poate participa, in calitate de invitat, si un reprezentant al Administratiei Prezidentiale.
    (3) Comitetul la nivel inalt desemneaza persoanele responsabile cu conducerea artistica si presedintele Festivalului Artelor, la propunerea Comisiei de organizare.
    Art. 4
    (1) Comisia de organizare este condusa de ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului si are in componenta cate un reprezentant, la nivel de secretar de stat, din cadrul urmatoarelor autoritati publice:
    - Secretariatul General al Guvernului;
    - Ministerul Culturii si Cultelor;
    - Ministerul Finantelor Publice;
    - Ministerul Administratiei si Internelor;
    - Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului;
    - Ministerul Afacerilor Externe;
    - Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului;
    - Serviciul de Protectie si Paza.
    (2) La lucrarile Comisiei de organizare poate participa, in calitate de invitat, si un reprezentant al Administratiei Prezidentiale.
    (3) Din Comisia de organizare mai face parte si cate un reprezentant autorizat al Societatii Romane de Radiodifuziune si al Societatii Romane de Televiziune.
    (4) In vederea organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor, Comisia de organizare colaboreaza cu autoritati si institutii publice, persoane juridice de drept privat, precum si cu organizatii neguvernamentale.
    Art. 5
    (1) Comisia de organizare va coordona printr-un departament operational, nominalizat de ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, toate activitatile destinate organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor, scop in care va realiza toate demersurile necesare si se va intruni, saptamanal sau ori de cate ori va fi necesar, pentru analiza stadiului pregatirilor, informand operativ Comitetul la nivel inalt.
    (2) Secretariatul General al Guvernului are in responsabilitate:
    a) coordonarea si asigurarea, dupa caz, a achizitionarii tuturor bunurilor, serviciilor si lucrarilor necesare pentru buna organizare si desfasurare a Festivalului Artelor;
    b) coordonarea realizarii unui program promotional si de imagine care sa puna in valoare spiritualitatea romaneasca si sa contribuie la afirmarea imaginii pozitive a Romaniei in lume, in contextul eforturilor de integrare in structurile europene.
    Art. 6
    Incheierea contractelor cu participantii din tara si din strainatate - orchestre, colective artistice, artisti individuali - sau cu reprezentantii legali ai acestora se asigura de Secretariatul General al Guvernului si Artexim, institutie subordonata Ministerului Culturii si Cultelor, in limita fondurilor alocate la capitolul cu aceasta destinatie din bugetul aprobat.
    Art. 7
    (1) Finantarea cheltuielilor aferente organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor in perioada 5 - 12 septembrie 2004, in suma de 64,9 miliarde lei, se asigura de la bugetul de stat pe anul 2004 din fondurile pentru promovarea imaginii externe a Romaniei.
    (2) Finantarea Festivalului Artelor, aprobata prin Hotararea Consiliului interministerial pentru imagine externa nr. 6 din 12 februarie 2004, se asigura din bugetul Secretariatului General al Guvernului, de la capitolul 72.01 "Alte actiuni", subcapitolul 13 "Programe de informare si prezentare a imaginii Romaniei", titlul "Transferuri", in limita sumei de 64,9 miliarde lei, din care suma de 16 miliarde lei va putea fi angajata incepand cu semestrul II al anului 2004, conform reglementarilor legale in vigoare.
    (3) In vederea desfasurarii in bune conditii a Festivalului Artelor se pot atrage fonduri provenite din donatii si sponsorizari ale persoanelor fizice si ale persoanelor juridice, din tara si din strainatate, alte surse atrase in conditiile legii, precum si resurse financiare externe pentru finantarea cheltuielilor.
    Art. 8
    Structura detaliata a bugetului aferent organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor se aproba prin ordin al ministrului pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului.
    Art. 9
    Pentru contractele care au ca obiect achizitionarea de bunuri, servicii si lucrari necesare in vederea organizarii si desfasurarii fiecarei editii a Festivalului Artelor, pragurile prevazute la art. 13 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 60/2001 privind achizitiile publice se stabilesc la valoarea de 200.000 euro.
    Art. 10
    Eventualele pagube neimputabile se acopera din bugetul aferent organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor, prin ordin al ministrului pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului.
    Art. 11
    Executia bugetului Festivalului Artelor se aproba prin ordin al ministrului pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul pentru coordonarea
                         Secretariatului General al Guvernului,
                         Eugen Bejinariu

                         Ministrul culturii si cultelor,
                         Razvan Theodorescu

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae TanasescuSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 143/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 143 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Stimați solicitanți de împrumut. Te afli în vreo dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această companie de împrumut a fost înființată organizații pentru drepturile omului din întreaga lume cu unicul scop de a ajuta cei săraci și oamenii cu dificultăți financiare ale vieții. Dacă doriți să aplicați pentru un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos e-mail: elenanino0007@gmail.com Nume: Suma împrumutului necesară: Durata împrumutului: Numar de telefon mobil: Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze ÎNCREDERE Elena
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    Îmi apare că site-ul http://www.legex.ro/VizualizareLege.aspx?var=153691#comentariu, sau cum se numește, este not secure. Adică putem comenta dar ne asumăm riscul informatic. E corect?
ANONIM a comentat Legea 127 2017
    nu cumva ar trebui să fie bizară absența oricărui comentariu la această lege? Totuși este o lege adoptată conform procedurilor regulamentare în vigoare, deci este ea însăși în vigoare. Avem dreptul cel puțin legal de a o comenta.
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu