Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 143 din 12 februarie 2004

privind organizarea Festivalului Artelor

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 136 din 16 februarie 2004


SmartCity3


    In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, al art. 106 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 60/2001 privind achizitiile publice, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 212/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, si al art. III alin. (11) lit. k) si alin. (11^1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 163/2001 privind reglementarea unor masuri financiare, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 364/2002,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) Incepand cu anul 2004, se organizeaza din doi in doi ani, sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, Festivalul Artelor.
    (2) Prima editie a Festivalului Artelor se va desfasura in perioada 5 - 12 septembrie 2004.
    Art. 2
    (1) In vederea luarii masurilor necesare pentru buna organizare si desfasurare a editiei din acest an a Festivalului Artelor se constituie un comitet la nivel inalt si o comisie de organizare.
    (2) Comitetul la nivel inalt si Comisia de organizare se reunesc periodic sau ori de cate ori este nevoie pentru pregatirea Festivalului Artelor.
    Art. 3
    (1) Comitetul la nivel inalt este condus de primul-ministru si este format din:
    - ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului;
    - ministrul culturii si cultelor;
    - ministrul finantelor publice;
    - ministrul administratiei si internelor;
    - ministrul transporturilor, constructiilor si turismului;
    - ministrul afacerilor externe;
    - ministrul educatiei, cercetarii si tineretului.
    (2) La activitatea Comitetului la nivel inalt poate participa, in calitate de invitat, si un reprezentant al Administratiei Prezidentiale.
    (3) Comitetul la nivel inalt desemneaza persoanele responsabile cu conducerea artistica si presedintele Festivalului Artelor, la propunerea Comisiei de organizare.
    Art. 4
    (1) Comisia de organizare este condusa de ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului si are in componenta cate un reprezentant, la nivel de secretar de stat, din cadrul urmatoarelor autoritati publice:
    - Secretariatul General al Guvernului;
    - Ministerul Culturii si Cultelor;
    - Ministerul Finantelor Publice;
    - Ministerul Administratiei si Internelor;
    - Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului;
    - Ministerul Afacerilor Externe;
    - Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului;
    - Serviciul de Protectie si Paza.
    (2) La lucrarile Comisiei de organizare poate participa, in calitate de invitat, si un reprezentant al Administratiei Prezidentiale.
    (3) Din Comisia de organizare mai face parte si cate un reprezentant autorizat al Societatii Romane de Radiodifuziune si al Societatii Romane de Televiziune.
    (4) In vederea organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor, Comisia de organizare colaboreaza cu autoritati si institutii publice, persoane juridice de drept privat, precum si cu organizatii neguvernamentale.
    Art. 5
    (1) Comisia de organizare va coordona printr-un departament operational, nominalizat de ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, toate activitatile destinate organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor, scop in care va realiza toate demersurile necesare si se va intruni, saptamanal sau ori de cate ori va fi necesar, pentru analiza stadiului pregatirilor, informand operativ Comitetul la nivel inalt.
    (2) Secretariatul General al Guvernului are in responsabilitate:
    a) coordonarea si asigurarea, dupa caz, a achizitionarii tuturor bunurilor, serviciilor si lucrarilor necesare pentru buna organizare si desfasurare a Festivalului Artelor;
    b) coordonarea realizarii unui program promotional si de imagine care sa puna in valoare spiritualitatea romaneasca si sa contribuie la afirmarea imaginii pozitive a Romaniei in lume, in contextul eforturilor de integrare in structurile europene.
    Art. 6
    Incheierea contractelor cu participantii din tara si din strainatate - orchestre, colective artistice, artisti individuali - sau cu reprezentantii legali ai acestora se asigura de Secretariatul General al Guvernului si Artexim, institutie subordonata Ministerului Culturii si Cultelor, in limita fondurilor alocate la capitolul cu aceasta destinatie din bugetul aprobat.
    Art. 7
    (1) Finantarea cheltuielilor aferente organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor in perioada 5 - 12 septembrie 2004, in suma de 64,9 miliarde lei, se asigura de la bugetul de stat pe anul 2004 din fondurile pentru promovarea imaginii externe a Romaniei.
    (2) Finantarea Festivalului Artelor, aprobata prin Hotararea Consiliului interministerial pentru imagine externa nr. 6 din 12 februarie 2004, se asigura din bugetul Secretariatului General al Guvernului, de la capitolul 72.01 "Alte actiuni", subcapitolul 13 "Programe de informare si prezentare a imaginii Romaniei", titlul "Transferuri", in limita sumei de 64,9 miliarde lei, din care suma de 16 miliarde lei va putea fi angajata incepand cu semestrul II al anului 2004, conform reglementarilor legale in vigoare.
    (3) In vederea desfasurarii in bune conditii a Festivalului Artelor se pot atrage fonduri provenite din donatii si sponsorizari ale persoanelor fizice si ale persoanelor juridice, din tara si din strainatate, alte surse atrase in conditiile legii, precum si resurse financiare externe pentru finantarea cheltuielilor.
    Art. 8
    Structura detaliata a bugetului aferent organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor se aproba prin ordin al ministrului pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului.
    Art. 9
    Pentru contractele care au ca obiect achizitionarea de bunuri, servicii si lucrari necesare in vederea organizarii si desfasurarii fiecarei editii a Festivalului Artelor, pragurile prevazute la art. 13 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 60/2001 privind achizitiile publice se stabilesc la valoarea de 200.000 euro.
    Art. 10
    Eventualele pagube neimputabile se acopera din bugetul aferent organizarii si desfasurarii Festivalului Artelor, prin ordin al ministrului pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului.
    Art. 11
    Executia bugetului Festivalului Artelor se aproba prin ordin al ministrului pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul pentru coordonarea
                         Secretariatului General al Guvernului,
                         Eugen Bejinariu

                         Ministrul culturii si cultelor,
                         Razvan Theodorescu

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae TanasescuSmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 143/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 143 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 82 2020
    Credit urgent prin transfer catre angajati si osvc Împrumuturi și finanțare în 1-2 ore Vă ofer un împrumut financiar unic de la un investitor direct în valoare de 20.000-50.000.000.000 CZK. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă și pentru toți cetățenii. Durata acestui credit poate fi fixată la 240 de luni cu posibilitate de rambursare anticipată la orice preț și fără majorare. Luați întregul împrumut și primiți banii înapoi în 1-2 ore de la aplicare. Dacă doriți să împrumutați bani, vă rugăm să mă contactați prin acest e-mail de mai jos: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Circulara 20 2020
     LEGÁLNÍ A SPOLEHLIVÉ PŮJČKY Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebuješ půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení svých dluhů? Nebo možná potřebujete kapitálový úvěr ke zlepšení svého podnikání? Půjčku můžete získat od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě prosím prostřednictvím tohoto níže uvedeného e-mailu pro více informací; novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Circulara 20 2020
    Credit personal rapid online Buna ziua, sunt o persoana fizica care ofera credite internationale. Cu un capital care va fi folosit pentru a oferi împrumuturi între persoane pe termen scurt și lung în intervalul de la 50.000 la 50.000.000 CZK tuturor solicitanților serioși care au nevoie cu adevărat de el, rata dobânzii este de 2% pe an. J oferă împrumuturi financiare, împrumuturi imobiliare, împrumuturi pentru investiții, împrumuturi auto, împrumuturi personale. Sunt gata să-mi satisfac clienții în maximum 1 zi de la primirea formularului dumneavoastră de întrebare. E-mail: novotnyradex@gmail.com.
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Are you in need of a personal/commercial loan to start your business or fix your home, refinance a business? a loan to pay your bills/debts contact us now on Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Are you in need of a personal/commercial loan to start your business or fix your home, refinance a business? a loan to pay your bills/debts contact us now on Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu