Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1205 din 29 iulie 2004

privind modul de acordare a sprijinului financiar producatorilor agricoli pentru unele legume si fructe proaspete destinate prelucrarii industriale

ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 742 din 17 august 2004


SmartCity3


    In temeiul art. 108 din Constitutie, republicata, si al art. 32 si pct. I.1 din anexa la Legea nr. 454/2003 privind conditiile generale pentru acordarea sprijinului financiar in agricultura si silvicultura,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    Art. 1
    (1) Producatorii agricoli, persoane fizice sau juridice, care livreaza in scopul prelucrarii industriale, catre unitati si fabrici de prelucrare, legume si fructe proaspete de tipul celor prevazute la alin. (3), beneficiaza de sprijin financiar.
    (2) Producatorii agricoli, persoane juridice care au in obiectul de activitate si prelucrarea de legume si fructe si dispun de instalatii specifice acestei activitati, beneficiaza de sprijin financiar in conditiile prezentei hotarari.
    (3) Legumele si fructele destinate prelucrarii industriale, denumite in cuprinsul prezentei hotarari materii prime, pentru care se acorda sprijin financiar, sunt: piersici, caise, pere, prune, mere, struguri de masa, castane, tomate, ardeioase, radacinoase, ceapa, mazare de gradina si fasole pastai.
    Art. 2
    Nu pot beneficia de sprijin financiar pentru produsele destinate prelucrarii industriale urmatoarele categorii de producatori agricoli:
    a) persoanele juridice si asociatiile fara personalitate juridica aflate in lichidare sau care sunt declarate in stare de faliment;
    b) intreprinzatorii privati care se afla in procedura de executare silita;
    c) persoanele fizice sau juridice care inregistreaza datorii restante catre bugetul de stat ori bugetul local;
    d) persoanele fizice sau juridice care au furnizat autoritatilor date false, eronate sau incomplete;
    e) arendatorii sau concedentii terenurilor agricole.
    Art. 3
    In intelesul prezentei hotarari, termenii si expresiile de mai jos au urmatoarele semnificatii:
    a) producatori agricoli - persoanele fizice sau juridice inregistrate in evidentele agricole, care produc legume si fructe;
    b) procesator - persoana fizica sau juridica care prelucreaza legume si fructe in scop comercial si dispune de instalatii de prelucrare a acestora, sub forma de conserve diverse, produse deshidratate, congelate, sucuri si produse concentrate;
    c) cantitate - cantitatea exprimata in greutate neta, afara de cazul cand se specifica altfel.
    Art. 4
    Definitiile produselor finite obtinute din materii prime, legume si fructe proaspete, pentru care se acorda sprijin financiar, sunt prevazute in anexa nr. 1.
    Art. 5
    (1) Perioadele de comercializare pentru produsele procesate, obtinute din legumele si fructele prevazute la art. 1 alin. (3), sunt:
    a) de la 15 iulie la 14 iulie, pentru produsele prelucrate din pere, mere, piersici, caise si struguri de masa;
    b) de la 1 septembrie la 31 august, pentru prunele uscate, alte produse uscate din fructe si legume si pentru magiunul de prune;
    c) de la 15 septembrie la 14 septembrie, pentru sucul concentrat de mere si piureul de castane.
    (2) Sprijinul financiar se acorda numai pentru produsele proaspete, livrate catre unitatile si fabricile de prelucrare industriala in urmatoarele perioade:
    a) tomate, ardeioase, fasole pastai, caise, struguri de masa: intre 15 iulie si 15 octombrie;
    b) mazare de gradina: intre 15 mai si 30 iunie;
    c) piersici: intre 1 iunie si 1 octombrie;
    d) pere si mere: intre 1 august si 15 decembrie;
    e) prune, radacinoase, ceapa pentru deshidratare si castane: intre 1 septembrie si 15 noiembrie;
    f) prune proaspete destinate producerii magiunului: intre 15 august si 15 octombrie.
    Art. 6
    Procesatorii care prelucreaza legumele si fructele prevazute la art. 1 alin. (3) trebuie sa posede licenta de fabricatie obtinuta in conformitate cu legislatia in vigoare si au obligatia de a instiinta in scris directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti despre intentia de a incheia contracte pentru procesare cu producatorii de materii prime, in fiecare an cu o luna inainte de data semnarii contractului.
    Art. 7
    Directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana si a municipiului Bucuresti, prin care se acorda sprijinul financiar, incheie cu solicitantul sprijinului financiar un contract, care prevede in mod obligatoriu nivelul sprijinului financiar, conditiile in care se acorda acesta, drepturile si obligatiile solicitantului, precum si efectele in cazul nerespectarii clauzelor contractuale.
    Art. 8
    (1) Intre producatorul agricol si unitatea sau fabrica de prelucrare industriala se incheie un contract, care trebuie sa specifice cel putin urmatoarele:
    a) numele/denumirea si adresa/sediul producatorului;
    b) numele/denumirea si adresa/sediul procesatorului;
    c) cantitatea de materie prima care se livreaza pentru procesare si termenul de livrare;
    d) obligatia procesatorului de a prelua intreaga cantitate de marfa ca urmare a contractului incheiat, pentru a fi transformata in produsele definite in anexa nr. 1 si care sa corespunda cu normele de calitate ale acestora;
    e) pretul care va fi platit pentru materia prima, in functie de soi si/sau calitate si/sau perioada de livrare;
    f) respectarea termenelor de plata prevazute, obligatia livrarii si receptionarii cantitatilor prevazute in contract, precum si despagubirile care trebuie platite in caz ca una dintre parti nu isi respecta obligatiile contractuale privind cantitatile stabilite, livrarea produselor sau plata produselor la termenul stabilit in contract;
    g) plata finala nu poate depasi 60 de zile de la sfarsitul lunii de livrare a fiecarui transport de materie prima.
    (2) Datele de semnare a contractelor se stabilesc astfel:
    a) in fiecare an, pana la data de 10 aprilie pentru tomate;
    b) 15 iulie pentru piersici, mere si pere;
    c) inaintea inceperii fiecarui an de comercializare, pentru celelalte produse.
    Art. 9
    Partile contractante pot decide sa majoreze cantitatile prevazute in contract fara a depasi 30% din cantitatea initiala, prin incheierea unui act aditional la contract.
    Art. 10
    Producatorii agricoli care incheie contracte pentru legume si fructe destinate prelucrarii si care solicita sprijin financiar au obligatia de a transmite, in termen de 10 zile lucratoare de la incheierea contractelor, la directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti urmatoarele informatii:
    a) numele/denumirea si adresa/sediul producatorului;
    b) date de referinta privind suprafata cultivata;
    c) productia totala estimata;
    d) cantitatea de produse pe care intentioneaza sa o livreze pentru prelucrare;
    e) o copie de pe contractele incheiate, impreuna cu actele aditionale, unde este cazul, pentru legumele si fructele prevazute la art. 1 alin. (3).
    Art. 11
    Procesatorii vor transmite la directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana si a municipiului Bucuresti, pana la 1 februarie, urmatoarele date privind legumele si fructele prevazute la art. 1 alin. (3):
    a) cantitatile de materii prime primite in anul anterior, in baza contractelor incheiate;
    b) cantitatea de produse finite obtinute din materiile prime prevazute la lit. a);
    c) cantitatea de produse finite aflate in stoc la sfarsitul anului de piata anterior.
    Art. 12
    (1) Materiile prime pentru procesare trebuie sa indeplineasca conditiile minime de calitate spre a fi potrivite pentru prelucrare.
    (2) Procesatorul verifica indeplinirea conditiilor minime de calitate, cu exceptia cazului in care produsele sunt insotite de un certificat de destinatie industriala, avizat de Inspectia pentru controlul tehnic in producerea si valorificarea legumelor si fructelor.
    Art. 13
    (1) Pentru fiecare transport de legume si/sau fructe livrate catre unitatile sau fabricile de prelucrare, pe baza de contract, se emite un certificat de livrare in doua exemplare, al carui model este prevazut in anexa nr. 2.
    (2) Certificatul de livrare va fi semnat la primirea transportului si de catre procesator sau de reprezentantul sau, iar un exemplar va fi returnat furnizorului.
    Art. 14
    In cazul in care produsele livrate se prelucreaza in alt judet decat cel in care au fost produse, producatorii vor instiinta, cu cel putin 8 zile lucratoare inaintea inceperii livrarilor stabilite prin contract, directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana din zona de productie, precum si directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana din zona de prelucrare a produselor livrate despre cantitatile ce se vor expedia catre unitatile sau fabricile de prelucrare.
    Art. 15
    (1) Cererile pentru acordarea sprijinului financiar se depun de catre producatorii agricoli la directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti, in termen de 30 de zile de la incheierea perioadei de livrare.
    (2) Pentru un an de comercializare se depune o singura cerere pentru acordarea sprijinului financiar, al carei model este prevazut in anexa nr. 3.
    Art. 16
    (1) In baza cererii pentru acordarea sprijinului financiar adresate directiei pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, in a carei raza se afla producatorul agricol de materii prime destinate prelucrarii industriale, se intocmesc dosare producatorilor agricoli, care cuprind datele de identificare, suprafetele cultivate si documentele de valorificare.
    (2) Obligatia intocmirii dosarului prevazut la alin. (1) revine directiei pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti, in baza datelor furnizate de producatorii agricoli.
    (3) Dosarele intocmite de reprezentantii directiei pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti se pastreaza in original la sediul acesteia.
    (4) Raspunderea pentru realitatea si exactitatea datelor cuprinse in dosarele producatorilor agricoli revine reprezentantilor directiei pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene sau a municipiului Bucuresti.
    (5) Sprijinul financiar se acorda producatorilor de materii prime, in termen de maximum 60 de zile de la data depunerii cererii, si se acorda in ordinea depunerii acesteia, pana la epuizarea fondului alocat.
    Art. 17
    Cererile pentru acordarea sprijinului financiar pentru legumele si fructele specificate la art. 1 alin. (3) trebuie sa prezinte urmatoarele informatii pentru fiecare produs:
    a) numele/denumirea si adresa/sediul producatorului;
    b) cantitatea de produse pentru care se solicita sprijin financiar;
    c) pretul mediu de vanzare, conform contractului;
    d) pretul mediu de vanzare realizat.
    Art. 18
    (1) Sprijinul financiar se acorda producatorilor agricoli de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, prin directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti.
    (2) Directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti verifica cererile pentru acordarea sprijinului financiar, documentele care atesta ca produsele mentionate in cerere au fost livrate si receptionate in vederea prelucrarii industriale, intocmesc si depun la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale situatia centralizatoare privind cererile, prevazuta in anexa nr. 4, precum si centralizatorul sumelor prevazut in anexa nr. 5.
    (3) Plata sprijinului financiar se face de catre directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana si a municipiului Bucuresti direct in contul beneficiarului, pentru persoana juridica, prin trezorerii, iar pentru persoana fizica, prin transfer de numerar pe canal bancar sau prin mandat postal.
    Art. 19
    (1) In baza situatiei centralizatoare privind sumele cuvenite pentru sprijinul financiar acordat producatorilor agricoli de legume si fructe de la bugetul de stat, transmisa de directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana si a municipiului Bucuresti, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale transmite Ministerului Finantelor Publice cererea pentru deschiderea creditelor bugetare, care este insotita de situatia centralizatoare intocmita potrivit modelului prevazut in anexa nr. 6.
    (2) Dupa aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de catre Ministerul Finantelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale se alimenteaza conturile directiilor pentru agricultura si dezvoltare rurala si a municipiului Bucuresti, care, pe baza cererilor aprobate pentru acordarea sprijinului financiar, depuse de producatorii agricoli, efectueaza plata catre acestia.
    Art. 20
    Producatorii agricoli care produc materii prime, legume si fructe destinate prelucrarii industriale tin evidenta produselor livrate in vederea prelucrarii, astfel:
    a) produsele contractate si livrate se evidentiaza intr-un registru special privind transporturile livrate zilnic si acceptate;
    b) numarul contractului la care se raporteaza;
    c) cantitatea fiecarui produs livrat zilnic si acceptat in baza actului aditional la contract;
    d) cantitatea fiecarui produs livrat si receptionat in vederea prelucrarii;
    e) numarul certificatului de livrare.
    Art. 21
    Producatorii agricoli de materii prime si procesatorii pun la dispozitie autoritatilor de control stabilite prin lege toate informatiile necesare pentru verificarea respectarii prezentei hotarari.
    Art. 22
    (1) Procesatorii tin evidenta cantitatilor de materii prime achizitionate pe baza de contract, astfel:
    a) cantitatile de materii prime receptionate in vederea prelucrarii zilnice si numarul de identificare a contractului corespunzator, cantitatea fiecarui transport receptionat in vederea prelucrarii si numarul certificatului de livrare;
    b) in cazul cantitatilor achizitionate fara contract se vor inregistra in evidente transporturile receptionate zilnic, numele si adresa vanzatorului, precum si cantitatea din fiecare transport receptionat pentru prelucrare;
    c) cantitatile produselor finite obtinute in fiecare zi, in concordanta cu materiile prime introduse in fabricatie;
    d) cantitatile si pretul pentru fiecare produs finit care se livreaza din fabrica zilnic, indicandu-se numele si adresa cumparatorului.
    (2) Procesatorii pastreaza evidenta platilor pentru toate materiile prime cumparate prin contract, precum si evidenta vanzarilor de produse finite pe o perioada de 5 ani.
    Art. 23
    Cantitatile de legume si fructe pentru care se acorda sprijin financiar, cuantumul sprijinului, precum si sumele alocate pentru fiecare produs se stabilesc anual prin hotarare a Guvernului, la propunerea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, dupa aprobarea bugetului de stat.
    Art. 24
    Prezenta hotarare intra in vigoare la data de 1 ianuarie 2005.
    Art. 25
    Anexele nr. 1 - 6 fac parte integranta din prezenta hotarare.

                  PRIM-MINISTRU
                  ADRIAN NASTASE

                         Contrasemneaza:
                         Ministrul agriculturii,
                         padurilor si dezvoltarii rurale,
                         Petre Daea

                         Ministrul finantelor publice,
                         Mihai Nicolae Tanasescu

                         Ministrul integrarii europene,
                         Alexandru Farcas

    ANEXA 1

                               DEFINITIILE
produselor finite obtinute din materii prime, legume si fructe proaspete, pentru care se acorda sprijin financiar

    a) piersici in sirop/in suc natural de fructe: piersici intregi sau bucati, fara coaja, care au fost supuse unui tratament termic, ambalate in recipiente etanse, acoperite cu un lichid din sirop de zahar sau suc natural de fructe, incluse in codurile NC ex 2008.70.61, ex 2008.70.69, ex 2008.70.71, ex 2008.70.79, ex 2008.70.92, ex. 2008.70.98;
    b) pere in sirop/suc natural de fructe: pere din soiul Williams sau alte soiuri de pere intregi ori bucati, care se preteaza la acest tip de prelucrare, care au fost supuse unui tratament termic, ambalate in recipiente etanse, acoperite cu un lichid din sirop de zahar sau suc natural de fructe, incluse in codurile NC ex 2008.40.51, ex 2008.40.59, ex 2008.40.71, ex 2008.40.79, ex 2008.40.90;
    c) fructe amestecate: amestecuri de fructe, pere si piersici, intregi sau bucati, fara piele, care au fost supuse unui tratament termic, in sirop de zahar sau suc natural de fructe, prin acoperire cu sirop de zahar sau suc natural de fructe, ambalate in recipiente etanse, incluse in codurile NC ex 2008.92 si ex 2008.99, obtinute din piersici si pere proaspete din soiul Williams sau alte soiuri asemanatoare, livrate pentru procesare intre 15 iunie si 25 octombrie pentru piersici si 15 iulie si 15 decembrie pentru pere;
    d) prune uscate: obtinute din uscarea prunelor tip Agen sinonim cu soiul d'Ente, care sunt ambalate adecvat, incluse in codul NC ex 0813.20.00 si sunt pregatite sa fie oferite pentru consum uman;
    e) fructe uscate, felii sau rondele: obtinute prin uscarea fructelor curatate de cavitatea seminala si taiate felii sau rondele, ambalate adecvat, incluse in codul CN ex 0813;
    f) suc concentrat de mere: obtinut prin extragere mecanica (presare) a sucului natural de mere, care se supune concentrarii prin procedee specifice de presiune si temperatura, cu minimum 68 - 70 grade Brix, fara adaos de zahar, ambalat in recipiente adecvate, inclus in codul CN 2009;
    g) magiun de prune: obtinut din marc de prune, cu continut ridicat de substanta uscata, cu pulpa galbena, detasabile de pe sambure, care se supune unei operatii de concentrare in vid la temperatura scazuta, cu minimum 68 - 70 grade Brix, fara adaos de zahar, ambalat in recipiente adecvate, inclus in codul CN 2007;
    h) piure de castane: obtinut prin tratarea termica a fructelor, extragerea miezului si conservarea prin adaos de zahar si arome, ambalat in recipiente adecvate, inclus in codul CN 2008;
    i) rosii intregi: rosii intregi de diferite forme, fara coaja, congelate rapid, ambalate in recipiente adecvate, incluse in codul NC ex 0710.80.70;
    j) rosii bucati decojite si congelate: rosii fara coaja, bucati din diverse varietati, care sunt usor de decojit si inghetate, ambalate in recipiente adecvate si care corespund codului CN ex 0710.80.70;
    k) conserve de legume: legume prelucrate prin fierbere, ambalate in recipiente etanse, sterilizate sau pasteurizate, care nu pot fi consumate in aceasta stare, incluse in codurile NC ex 0710 si ex 0711;
    l) rosii intregi si rosii bucati: rosii curatate de coaja, alungite sau rotunde, care au fost supuse unui tratament termic, ambalate in recipiente etanse, incluse in codul NC ex 2002.10.10;
    m) fulgi de rosii: obtinuti prin uscarea rosiilor taiate felii sau cubulete, ambalate in recipiente adecvate, incluse in codul NC ex 0712.90.30;
    n) suc de rosii: obtinut direct din rosii proaspete, separat de pielite, seminte si alte parti tari, cu un continut de substanta uscata intre 7 - 12%, dupa concentrare, ambalat in recipiente etanse, inclus in codurile NC ex 2002.90.11, ex 2002.90.19, ex 2009.50.10 si ex 2009.50.90;
    o) rosii intregi necuratate: rosii conservate din soiuri rotunde sau alungite, care au fost supuse unui tratament termic, ambalate in recipiente etanse, incluse in codul NC ex 2002.10.90;
    p) concentrat de rosii: bulion pasta, obtinut prin concentrarea sucului de rosii, ambalat in recipiente adecvate, cu un continut de substanta uscata intre 12 - 18% si 24%, si care poate contine pana la 4% si, respectiv, 7% pielite si seminte din greutatea produsului, inclus in codul NC ex 2002.90.31, ex 2002.90.39, ex 2002.90.91 si ex 2002.90.99;
    q) bucati de rosii curatate si conservate: rosii partial stoarse, rotunde sau alungite, usor filtrate, care sunt ori nu sunt usor concentrate, ambalate in recipiente etanse, cu un continut de substanta uscata intre 4,5% si 14%, incluse in codul NC ex 2002.10.90;
    r) sosuri preparate pe baza de rosii: sosuri obtinute prin amestecul unuia dintre produsele specificate la lit. j), l) si n) cu produse de origine vegetala sau animala, cu exceptia rosiilor proaspete, care au fost supuse unui tratament termic, ambalate in recipiente etanse, la care greutatea neta a produselor din tomate reprezinta 60% din greutatea neta a sosului preparat;
    s) legume uscate - radacinoase, ardei, ceapa: legume curatate, taiate in felii sau rondele, ambalate corespunzator, incluse in codul CN ex 0712;
    t) sirop de zahar: lichid preparat din apa si zahar, care dupa omogenizare contine 10 grade Brix, destinat acoperirii fructelor in recipiente;
    u) suc natural de fructe: lichidul de acoperire cu minimum 9,5 grade Brix, suc fermentabil, dar nefermentat, extras mecanic din fructe sau suc obtinut din suc concentrat de fructe prin refacerea proportiei de apa extrasa pe parcursul concentrarii, fara adaos de zahar, inclus in codul CN ex 2009.

    ANEXA 2

                 CERTIFICAT DE LIVRARE*) Nr. ......./.........
                   Produsul ................................

    1. Numele/denumirea si adresa/sediul producatorului:
       (organizatie sau grup de producatori)
________________________________________________________________________________
    2. Numele/denumirea si adresa/sediul procesatorului:

________________________________________________________________________________
    3. Numarul contractului de vanzare-cumparare
       (data si anul)

________________________________________________________________________________
    4. Greutatea bruta ....................... tone

________________________________________________________________________________
    5. Greutatea neta ........................ tone

________________________________________________________________________________
    6. Cantitatea de materie prima receptionata, neta .................... tone
       (daca este cazul)
________________________________________________________________________________
    7. Mijlocul de transport utilizat si ora descarcarii ......................

________________________________________________________________________________

                 Producator,                         Procesator,
          .......................              .......................
          (semnatura si stampila)              (semnatura si stampila)

------------
    *) Certificatul se completeaza in doua exemplare.

    ANEXA 3

    Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Judetului .............
    Nr. ................. din ...................

                                 CERERE
pentru acordarea unui sprijin financiar producatorilor agricoli de legume si fructe destinate prelucrarii industriale
                           in anul ..............

    Producatorul agricol, persoana fizica/juridica ..........................., din comuna (orasul) ............................................., judetul ......................., reprezentat prin domnul/doamna ......................, posesor/posesoare al/a buletinului/cartii de identitate seria .... nr. ........, codul numeric personal ........................., solicit un sprijin financiar pentru legumele si fructele destinate prelucrarii industriale.

________________________________________________________________________________
Nr.        Produsul       Suprafata   Cantitatea Sprijinul Valoarea    Perioada
crt.                      cultivata*) livrata    financiar totala a    cand
                            (ha)       (tone)     (lei/t)  sprijinului s-a facut
                                                           financiar   livrarea
________________________________________________________________________________
  1. Legume destinate
     producerii de
     conserve de legume,
     pasta de tomate,
     bulion, rosii in
     bulion, legume
     deshidratate,
     congelate
________________________________________________________________________________
  2. Fructe destinate
     producerii de
     conserve din fructe,
     sucuri, marmelada,
     fructe uscate si
     congelate
________________________________________________________________________________
    *) Unde este cazul.

    I. In baza prezentei cereri, solicit acordarea sprijinului financiar pentru legumele si fructele valorificate pentru prelucrare industriala.
    II. Solicit decontarea sumelor reprezentand fondurile alocate de catre directia pentru agricultura si dezvoltare rurala judeteana sau a municipiului Bucuresti prin:
________________________________________________________________________________
Trezorerie                           Denumirea contului
________________________________________________________________________________
Banca comerciala                     Denumirea contului
________________________________________________________________________________
Oficiul postal                       Denumirea
________________________________________________________________________________

    Raspund de exactitatea celor declarate.        Numele si prenumele
                                                 ........................
                   Vizat:                               (stampila)
            Unitatea de prelucrare

    ANEXA 4

    Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala
    a Judetului .............../Municipiului Bucuresti

                          SITUATIA CENTRALIZATOARE
privind cererile pentru incasarea sumelor alocate de la bugetul de stat pentru sprijinul financiar acordat producatorilor agricoli de legume si fructe destinate prelucrarii industriale, pentru materii prime, legume si fructe in anul .............

                        Specia ..........................

________________________________________________________________________________
Nr.     Producatorul        Cantitatea    Suma pe unitatea    Suma totala
crt.                          (tone)         de produs         (mii lei)
                                            (mii lei/t)
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
    TOTAL:
________________________________________________________________________________

             Director executiv,               Contabil-sef,
         ........................     ..............................

    ANEXA 5

    Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala
    a Judetului .............../Municipiului Bucuresti

                              CENTRALIZATORUL
sumelor cuvenite pentru sprijinul financiar acordat producatorilor agricoli de materii prime - legume si fructe in anul ..........

________________________________________________________________________________
Nr.     Producatorul        Cantitatea    Suma pe unitatea    Suma totala
crt.                          (tone)         de produs         (mii lei)
                                            (mii lei/t)
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
    TOTAL:
________________________________________________________________________________

             Director executiv,               Contabil-sef,
         ........................     ..............................

    ANEXA 6

    MINISTERUL AGRICULTURII,
    PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE

                                                        Se aproba,
                                              Ordonator principal de credite
                                           ....................................

                        SITUATIA CENTRALIZATOARE
privind sumele cuvenite producatorilor agricoli de legume si fructe destinate prelucrarii industriale ca sprijin financiar acordat producatorilor agricoli de materii prime - legume si fructe in anul .............

________________________________________________________________________________
Nr.     Producatorul        Cantitatea    Suma pe unitatea    Suma totala
crt.                         (mii t)         de produs         (mii lei)
                                            (mii lei/t)
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
    TOTAL:
________________________________________________________________________________

                      Directia generala buget-finante

                             Director general,
                      .................................



SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1205/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1205 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu