Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

HOTARARE Nr

HOTARARE   Nr. 1369 din 26 octombrie 1971

privind unele masuri in legatura cu regimul armelor si munitiilor si pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor la acest regim

ACT EMIS DE: CONSILIUL DE STAT AL REPUBLICII SOCIALISTE ROMANIA

ACT PUBLICAT IN: BULETINUL OFICIAL  NR. 135 din 26 octombrie 1971


SmartCity3


    Art. 1
    Eliberarea, viza, preschimbarea ori retragerea permiselor pentru detinerea armelor si munitiilor, precum si inscrierea sau anularea din permis a inscrierii unor arme, se fac de militia judeteana sau a municipiului Bucuresti in a carei raza teritoriala domiciliaza persoana fizica solicitanta.
    Pentru strainii cu resedinta in Romania, eliberarea, viza, preschimbarea sau retragerea permiselor ori incasarea sau anularea din permis a inscrierii unor arme se fac de catre militia judeteana sau a municipiului Bucuresti in a carei raza teritoriala acestia isi au resedinta.
    Art. 2
    Cererea in vederea autorizarii de a detine arme de foc va fi insotita de o fotografie tip buletin de identitate si de actul doveditor, dupa caz, al calitatii, eliberat de organizatia socialista competenta, pe baza caruia persoana fizica solicita autorizarea.
    Strainii domiciliati sau care isi au resedinta in Romania vor anexa la cerere, dupa caz, copie de pe actul de identitate eliberat de autoritatea romana competenta sau de pe pasaport ori alt act valabil de trecere a frontierei de stat romane, precum si o fotografie tip buletin de identitate.
    Persoana titulara de permis, care solicita autorizare pentru detinerea unei alte arme in afara celor inscrise in permis, nu va mai anexa la cerere fotografie.
    Art. 3
    Cererea de autorizare a detinerii de arme de foc se rezolva de catre seful militiei judetene sau a municipiului Bucuresti ori de loctiitorul acestuia.
    In caz de aprobare a cererii, comunicarea serveste petitionarului la procurarea armelor pentru a caror detinere a fost autorizat si la dovedirea acestei autorizari pana la eliberarea permisului sau, dupa caz, pana la inscrierea armelor in permis.
    Valabilitatea comunicarii este limitata la termenul mentionat in cuprinsul acesteia. Termenul va putea fi prelungit pentru motive justificate.
    Armele procurate se prezinta organului militiei care, odata cu eliberarea permisului sau, dupa caz, cu inscrierea unei noi arme in permis, retine comunicarea.
    Art. 4
    Organul militiei, constatand ca sunt indeplinite toate conditiile privind autorizarea de a detine arme, elibereaza solicitantului permisul.
    Permisul se elibereaza titularului numai dupa ce a achitat taxele legale si costul imprimatului.
    Permisul va cuprinde numele, domiciliul, fotografia si semnatura titularului, numarul si data eliberarii, denumirea, stampila si semnatura organului emitent, felul si seria armei pentru care s-a dat autorizarea de a fi detinuta, cantitatea de munitie care poate fi detinuta, precum si rubrici pentru vizele periodice si mentiunile de schimbare a domiciliului titularului.
    Modelul permisului se stabileste de Ministerul de Interne.
    Art. 5
    Inscrierea in permis a armelor se face numai de organele militiei prevazute in art. 1, pe baza actelor de provenienta, dupa caz, factura, act de vanzare-cumparare, act de donatie, ordin de recompensare sau certificat de mostenitor si prin mentionarea elementelor necesare identificarii fiecarei arme.
    Pentru inscrierea in permis a armelor de panoplie care nu este necesar sa fie facute inofensive, in afara actelor de provenienta, prevazute la alineatul precedent, se vor prezenta si acte eliberate de organele competente ori documentatie din care sa rezulte ca aceste arme constituie raritati sau prezinta o valoare istorica, documentara, stiintifica ori artistica deosebita.
    Art. 6
    Viza permiselor se efectueaza de organele  militiei la data stabilita si anuntata de Inspectoratul general al militiei.
    Titularii permiselor sunt obligati sa se prezinte la viza cu armele inscrise in permis, la data anuntata.
    Art. 7
    In caz de schimbare a numelui sau de deteriorare a permisului, titularul este obligat sa depuna cerere de preschimbare la militia judeteana sau a municipiului Bucuresti in a carei raza teritoriala domiciliaza, in termen de 10 zile de la data cand s-a produs cauza care determina preschimbarea.
    Art. 8
    In localurile de consum si de desfacere a marfurilor, sali de asteptare, in mijloacele de transport in comun, in gari, targuri, piete si pe strazi, titularii de permise sunt obligati sa poarte armele frinte sau introduse in toc, iar cele care nu pot fi frinte vor fi purtate fara inchizator, daca nu pot fi introduse in toc.
    Art. 9
    Este interzisa folosirea armelor de tir in alte locuri decat poligoanele de tir sau locuri special amenajate pentru trageri sportive.
    Art. 10
    Organizatiilor socialiste li se elibereaza, vizeaza, preschimba ori li se retrag autorizatiile pentru detinerea de arme si munitii, pentru efectuarea operatiilor cu arme si munitii, ori pentru functionarea atelierelor de reparat arme, de militia judeteana sau a municipiului Bucuresti in a carei raza teritoriala isi au sediul.
    Cererea de eliberare a autorizatiei ori de efectuare a inregistrarii, in cazurile prevazute de lege, se adreseaza in scris si se depune la organul competent potrivit alineatului precedent. In cerere trebuie sa se arate:
    a) denumirea si sediul organizatiei;
    b) actul in baza caruia organizatia este infiintata si functioneaza ori din care sa rezulte obiectul activitatii sale;
    c) pentru ce anume se solicita autorizarea sau inregistrarea, cu precizarea numarului, cantitatii si felului armelor si munitiilor ce urmeaza a fi detinute.
    Institutiile de cultura si arta, precum si asociatiile cultural-artistice, care detin arme de panoplie vor mentiona in cererea de inregistrare numarul armelor detinute, caracteristicile fiecarei arme in parte, precum si faptul ca sunt sau nu facute inofensive. Pentru armele care nu au fost facute inofensive, intrucat constituie raritati sau prezinta o valoare istorica, documentara, stiintifica ori artistica deosebita, se va anexa la cererea de autorizare si documentatia in acest sens.
    Detinatorii de arme de panoplie, prevazuti la alineatul precedent, sunt obligati sa tina evidenta acestora conform indicatiilor date de organele militiei.
    Art. 11
    Organizatiile socialiste sunt obligate sa transporte armele si munitiile numai insotite de delegati si de ordinul de transport emis de conducerea organizatiei respective. Ordinul de transport trebuie sa contina numele delegatului, numarul si felul armelor si munitiilor, locul unde sunt transportate, numarul autorizatiei sau, dupa caz, al inregistrarii si denumirea organului militiei care a emis autorizatia sau a efectuat inregistrarea.
    Transporturile de arme vor fi asigurate cu paza civila inarmata de catre organizatiile carora le apartin.
    Art. 12
    Titularii de permise care si-au procurat din strainatate arme de vanatoare, arme de tir si munitia corespunzatoare le pot transporta de la punctul de trecere a frontierei romane la domiciliu in baza actelor de cumparare sau donatie si a dovezii prevazute la art. 23 alin. 4 si 5, eliberata in acest scop de organele militiei.
    Pana la eliberarea acestei dovezi, armele si munitia prevazute la alineatul precedent se retin la punctul de trecere a frontierei de stat.
    Art. 13
    Armele detinute de organizatiile socialiste in timpul cat nu se afla asupra angajatilor trebuie sa se pastreze numai in locuri specificate in autorizatia de detinere sau in dovada de inregistrare.
    Armele de tir si cele de vanatoare si armele de foc militare detinute de Federatia romana de tir, de cluburi sau asociatii sportive, trebuie sa pastreze in locurile specificate in autorizatia de detinere si sa fie folosite numai in locurile destinate pentru exercitii sau pe terenurile unde sunt organizate concursuri de tir cu aprobarea organelor Consiliului National pentru Educatie Fizica si Sport.
    Art. 14
    Ordinul de serviciu pe baza caruia angajatii organizatiilor pot sa poarte armele si munitiile cu care au fost dotati trebuie sa contina numele angajatului, seria si numarul buletinului de identitate, functia, date referitoare la identificarea armei si anume felul, calibrul, seria acesteia, semnatura conducatorului organizatiei si stampila.
    Art. 15
    Magazinele organizatiilor care fac comert sau acte de consignatie cu arme si munitii pot vinde persoanelor fizice arme de vanatoare, arme de tir si arme de panoplie numai in baza comunicarii scrise prevazute la art. 3 alin. 2, al carui termen de valabilitate nu a expirat
    Titularii de permise pot vinde armele proprii altor persoane fizice numai in conditiile prevazute la alineatul precedent.
    Cel care vinde arma are obligatia sa inscrie in comunicarea prezentata de cumparator datele si elementele necesare identificarii armei vandute.
    Art. 16
    Munitia pentru armele de vanatoare si pentru armele de tir se poate vinde persoanelor fizice numai pe baza permisului sau a altui act prezentat de titular din care sa rezulte autorizarea de a detine arme si munitii.
    Art. 17
    Vanzarea de arme de vanatoare, arme de tir si munitii organizatiilor se face numai pe baza de adresa insotita de dovada inregistrarii sau de autorizatia din care rezulta ca organizatia solicitatoare are dreptul sa detina si sa foloseasca astfel de arme si munitii. Adresa se retine de vanzator.
    Art. 18
    Magazinele care fac comert cu arme si munitii sunt obligate sa primeasca in consignatie spre vanzare armele si munitiile de la persoanele care, potrivit dispozitiilor legale, au dreptul sa le vinda. Primirea in consignatie spre vanzare a armelor si munitiilor apartinand persoanelor fizice se va face numai pe baza permisului sau a altui act legal, prezentat de titular, din care sa rezulte ca are dreptul sa detina arme si munitii sau sa vinda.
    Art. 19
    Magazinele care fac comert sau acte de consignatie cu arme si munitii sunt obligate ca, la vanzarea armelor sau munitiilor, sa elibereze cumparatorului factura. In cazul armelor si munitiilor depuse in consignatie, se va elibera si deponentului o copie de pe factura.
    Art. 20
    Vanzarea de arme si munitii membrilor misiunilor diplomatice, reprezentantelor permanente, oficiilor consulare si reprezentantelor consular - comerciale, de catre magazine, se face numai pe baza unei adrese eliberate de Ministerul Afacerilor Externe, care sa ateste calitatea si dreptul cumparatorului de a detine arme si munitii.
    Art. 21
    Magazinele care fac comert si acte de consignatie cu arme si munitii sunt obligate sa tina evidenta armelor si munitiilor in registrele stabilite si vizate de organele militiei.
    Art. 22
    Organizatiile care au dobandit sau au instrainat arme de foc sunt obligate sa prezinte, in termen de 10 zile, actele care dovedesc efectuarea acestor operatii, la organul militiei prevazut in art. 10 alin. 1, pentru  a li se face mentiunile corespunzatoare in autorizatie sau, dupa caz, in dovada inregistrarii.
    Art. 23
    In termen de 10 zile de la cumpararea, vanzarea sau donarea unei arme, persoanele fizice care au efectuat aceste operatii sunt obligate sa se prezinte la organul militiei prevazut la art. 1 pentru a cere anularea sau, dupa caz, inscrierea armei in permis.
    Inscrierea sau anularea se face, dupa caz, in baza facturii eliberate de magazin, a actului de vanzare-cumparare, a actului de donatie sau a ordinului de recompensare.
    La inscrierea in permis vor fi prezentate si armele in vederea mentionarii datelor necesare identificarii lor.
    Persoanele fizice care si-au procurat arme de vanatoare sau arme de tir din strainatate, fara a obtine in prealabil aprobarea de la organele militiei competente, sunt obligate ca, in termen de 10 zile de la sosirea in tara, sa se prezinte la organele militiei aratate la art. 1 pentru a solicita autorizarea detinerii armelor.
    In cazul prevazut la alineatul precedent, daca sunt indeplinite conditiile legale in vederea autorizarii detinerii armelor, organul militiei elibereaza solicitantului o dovada cu care acesta va putea ridica armele ce i-au fost retinute de organele din punctul de control pentru trecerea frontierei de stat prin care s-a inapoiat in tara.
    Art. 24
    Organizatiile care se ocupa cu repararea armelor sunt obligate sa tina evidenta armelor primite spre reparate, in registre stabilite si vizate de organele militiei. De asemenea, sunt obligate sa prezinte, pentru control, organelor militiei, la cererea acestora, registrele impreuna cu armele primite la reparat.
    Art. 25
    Nu pot fi primite spre reparare decat arme pentru care se face dovada ca sunt detinute legal. In cazul in care posesorul armei nu face dovada ca o detine legal, cel caruia i s-a prezentat arma spre a o repara este obligat sa instiinteze de indata organul militiei cel mai apropiat.
    Art. 26
    Organizatiile socialiste sunt obligate sa inainteze cu adresa, pentru viza, organului  militiei prevazut la art. 10 alin. 1, in perioada si la datele stabilite si anuntate de Inspectoratul general al militiei, autorizatiile pentru detinerea si folosirea armelor si munitiilor, pentru efectuarea operatiilor cu arme si munitii ori pentru infiintarea si functionarea atelierelor de reparat arme.
    Viza autorizatiilor pentru detinerea si folosirea armelor si munitiilor se va face numai dupa ce delegatul organului militiei constata existenta armelor inscrise in autorizatie, la locul unde acestea sunt detinute.
    Art. 27
    Pentru preschimbarea autorizatiilor in cazurile prevazute de lege, titularii sunt obligati ca, in termen de 10 zile de la ivirea cauzei care determina preschimbarea, sa solicite aceasta in scris organului militiei competent. La adresa sau cerere se va anexa autorizatia ce urmeaza a fi preschimbata.
    Art. 28
    In termen de 10 zile, organizatia socialista trebuie sa comunice organelor militiei incetarea activitatii care a determinat inregistrarea sau eliberarea autorizatiei pentru detinerea si folosirea de arme si munitii, pentru efectuarea de operatii cu arme si munitii ori pentru infiintarea si functionarea atelierelor de reparat arme, depunind autorizatia in vederea retragerii ei.
    Art. 29
    In caz de retragere, in conditiile legii, a autorizatiilor pentru alte motive decat cele prevazute la art. 28, organizatiilor socialiste li se vor elibera noi autorizatii numai dupa completa inlaturare a incalcarilor constatate si daca indeplinesc si celelalte conditii legale pentru a detine si folosi arme sau munitii, pentru a efectua operatii cu arme sau munitii ori pentru a se ocupa cu repararea de arme.
    Art. 30
    Titularii de permise sunt obligati sa predea, de indata, organelor militiei prevazute la art. 1 armele iesite din uz si nevandabile.
    Organizatiile socialiste autorizate sa detina arme si munitii sunt obligate sa predea, de indata, organelor militiei prevazute la art. 10, armele stabilite a fi casate ca urmare a iesirii din uz.
    Predarea, catre organizatiile de colectare a metalelor, a armelor iesite din uz si nevandabile sau a celor stabilite a fi casate, precum si primirea unor asemenea arme de catre aceste organizatii, sunt interzise.
    Organele militiei vor lua masuri, dupa caz, de distrugere a armelor iesite din uz si nevandabile sau de transmitere a celor care constituie raritati ori prezinta valoare istorica, documentara, stiintifica sau artistica, institutiilor de cultura si arta ori asociatiilor cultural-artistice si sportive, si de predare catre Inspectoratul general de stat al silviculturii a armelor de vanatoare nevandabile, primite sau ridicate in conditiile legii.
    Art. 31
    Armele de panoplie, cu exceptia acelora care constituie raritati sau prezinta o valoare istorica, documentara, stiintifica ori artistica deosebita, se fac inofensive prin perforarea camerei cartusului, diametrul orificiului fiind de 5 mm.
    Art. 32
    In scopul evitarii accidentelor, construirea si amplasarea poligoanelor de tir se fac numai pe baza normelor stabilite de Consiliul National pentru Educatie Fizica si Sport si cu acordul militiei judetene sau a municipiului Bucuresti in a carei raza teritoriala urmeaza a fi amplasat poligonul.
    Art. 33
    Titularii de permise, autorizatii ori de dovezi de inregistrare sunt obligati sa anunte militia judeteana sau a municipiului Bucuresti in a carei raza teritoriala isi schimba domiciliul sau sediul, despre aceasta schimbare, in termen de 5 zile de la producerea ei, pentru efectuarea mentiunilor corespunzatoare in permise, autorizatii ori in dovezile de inregistrare.
    Art. 34
    In termen de 5 zile din momentul cand a luat cunostinta despre pierderea, furtul ori distrugerea permisului sau autorizatiei, titularul este obligat sa anunte in scris organul militiei care le-a eliberat.
    Dupa efectuarea verificarilor, organul militiei va elibera titularului un nou permis sau autorizatie, daca nu sunt motive legale care sa impiedice aceasta.
    Art. 35
    In termen de 24 de ore din momentul cand au luat cunostinta de pierderea sau de furtul armelor pe care au dreptul sa le detina, titularii de permise, autorizatii sau dovezi de inregistrare sunt obligati sa anunte in scris despre aceasta cel mai apropiat organ al militiei.
    Art. 36
    Titularii de permise sunt obligati sa ia masurile necesare pentru a asigura securitatea armelor si munitiilor pe care le detin si sa nu permita accesul la ele al persoanelor care nu au dreptul sa detina arme sau munitii.
    Organizatiile socialiste sunt obligate sa ia masurile necesare pentru a asigura securitatea armelor si munitiilor pe care le detin, precum si sa amenajeze locuri corespunzatoare de pastrare a acestora.
    Art. 37
    Incalcarea dispozitiilor din prezenta hotarare constituie contraventie si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
    a) cu amenda de la 400 la 800 lei, contraventiile la dispozitiile art. 6 alin. 2, art. 7, 14, 19, 23 alin. 1 si 4, art. 27, 30 alin. 1, art. 33 si 34 alin. 1;
    b) cu amenda de la 600 la 1.200 lei, contraventiile la dispozitiile art. 8, 9, 15 alin. 3, art. 18, 22, 26 alin. 1, art. 28 si 30 alin. 2 si 3;
    c) cu amenda de la 800 la 1.600 lei, contraventiile la dispozitiile art. 10 alin. 4, art. 11, 13, 15 alin. 1, art. 16, 17, 20, 21, 24, 25, 32, 35 si 36.
    Art. 38
    Fapta celui care gaseste arme sau munitii si nu instiinteaza despre aceasta organele militiei constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 400 la 800 lei.
    Art. 39
    Angajarea de persoane pentru gestionarea, administrarea sau manipularea armelor si munitiilor ori pentru repararea armelor de foc, fara avizul favorabil al organelor militiei, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 400 la 1.000 lei.
    Art. 40
    Nerespectarea obligatiilor ce revin organizatiilor socialiste, altele decat cele prevazute la art. 37 si 39, cu privire la inregistrarea sau la obtinerea de autorizatie pentru detinerea de arme sau munitii, pentru efectuarea de operatii cu arme sau munitii ori pentru functionarea atelierelor de reparat arme, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 la 3.000 lei.
    Art. 41
    Faptele mentionate la art. 37-40 constituie contraventii daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sunt considerate infractiuni.
    Art. 42
    Constatarea contraventiilor la regimul armelor si munitiilor se face de ofiteri si subofiteri de militie, care aplica si sanctiunea.
    Art. 43
    Impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei se poate face plangere in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia.
    Plangerea impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei se depune la organul militiei din care face parte ofiterul sau subofiterul constatator.
    Art. 44
    Plangerea impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei se solutioneaza de seful organului de militie din care face parte ofiterul sau subofiterul de militie care a incheiat procesul-verbal. In cazul contraventiilor constatate de ofiterii sau subofiterii de la posturile de militie comunale plangerea se solutioneaza de seful militiei, caruia ii este subordonat postul, sau de alti ofiteri ierarhic superiori agentului constatator, imputerniciti de seful militiei judetene sau a municipiului Bucuresti. Daca procesul-verbal a fost incheiat de seful unui organ al militiei, plangerea se solutioneaza de seful organului militiei ierarhic superior.
    Art. 45
    In cazul contraventiilor prevazute in art. 37 lit. b) si c) si art. 40, plangerea se solutioneaza de judecatoria in a carei raza teritoriala a fost savarsita contraventia.
    Art. 46
    Contraventiilor prevazute in art. 37-40 le sunt aplicabile dispozitiile Legii nr. 32/1968 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor.
    Art. 47
    Prezenta hotarare intra in vigoare dupa 30 de zile de la data publicarii ei.



SmartCity5

COMENTARII la Hotărârea 1369/1971

Momentan nu exista niciun comentariu la Hotărârea 1369 din 1971
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Hotărârea 1369/1971
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu