Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECRET Nr

DECRET   Nr. 40 din  2 februarie 1984

privind imbunatatirea activitatii Intreprinderii agricole de stat Insula Mare a Brailei

ACT EMIS DE: CONSILIUL DE STAT AL REPUBLICII SOCIALISTE ROMANIA

ACT PUBLICAT IN: BULETINUL OFICIAL  NR. 11 din  8 februarie 1984


SmartCity3


    Consiliul de Stat al Republicii Socialiste Romania decreteaza:

    Art. 1
    Pe data de 1 ianuarie 1984 Statiunea pentru mecanizarea agriculturii Insula Mare a Brailei din subordinea Trustului pentru mecanizarea agriculturii Braila se desfiinteaza. Activitatea acesteia se preia de Intreprinderea agricola de stat Insula Mare a Brailei din subordinea Trustului de intreprinderi agricole de stat Braila.
    De asemenea, Intreprinderea agricola de stat Insula Mare a Brailei preia, pe aceeasi data, de la Intreprinderea de transport specializat pentru agricultura si industria alimentara Braila, mijloacele de transport auto ce deservesc Insula Mare a Brailei.
    Art. 2
    Intreprinderea agricola de stat Insula Mare a Brailei va executa, potrivit legii, lucrarile agricole mecanizate pentru toate unitatile agricole si gospodariile populatiei situate in Insula Mare a Brailei.
    Art. 3
    Structura organizatorica a Intreprinderii agricole de stat Insula Mare a Brailei este cea prevazuta in anexa nr. 1*).
    Art. 4
    Normele de structura, normativul maximal de personal tehnic, economic, de alta specialitate si administrativ si structura organizatorica pentru complexele agrozootehnice din cadrul Intreprinderii agricole de stat Insula Mare a Brailei, aprobate prin Decretul nr. 162/1973 privind stabilirea normelor unitare de structura pentru unitatile economice, se modifica si sunt cele prevazute in anexele nr. 2*), 3*) si 4*).
    La asimilarea si incadrarea in grade de organizare a unor unitati componente din cadrul Intreprinderii agricole de stat Insula Mare a Brailei se va tine seama de precizarile prevazute in anexa nr. 5*).
----------------
    *) Anexele au fost comunicate institutiilor interesate.

    Art. 5
    Complexele agrozootehnice si unitatile nou infiintate in componenta acestora - fermele de productie si sectoarele - din cadrul Intreprinderii agricole de stat Insula Mare a Brailei se incadreaza in gradele de organizare prevazute in anexa nr. 6*).
------------------
    *) Anexa a fost comunicata institutiilor interesate.

    Art. 6
    Activitatea de transporturi auto din cadrul Intreprinderii agricole de stat Insula Mare a Brailei se organizeaza pe coloane auto. Normativele de constituire a coloanelor auto sunt cele aprobate pentru unitatile de transport auto din agricultura.
    Art. 7
    Sectoarele de mecanizare, hidroamelioratii si constructii, centrul de intretineri si reparatii capitale si sectorul de utilaj terasier se organizeaza pe baza normelor de structura aprobate pentru sectiile si atelierele de productie similare din ramura constructiilor de masini, potrivit prevederilor Decretului nr. 162/1973. Formatia de lucru normata se constituie cu cel putin 10 persoane.
    Art. 8
    Activul si pasivul stabilit potrivit bilantului incheiat la data de 31 decembrie 1983, impreuna cu indicatorii de plan economico-financiari, planul de dotare pentru perioada 1984-1985 si cu contractele incheiate, trec, de la Statiunea pentru mecanizarea agriculturii Insula Mare a Brailei si aferent activitatii preluate de la Intreprinderea de transport specializat pentru agricultura si industria alimentara Braila, la Intreprinderea agricola de stat Insula Mare a Brailei pe baza de protocoale, incheiate in termen de 30 de zile de la data prezentului decret.
    Personalul muncitor care trece de la unitatile prevazute la art. 1 la Intreprinderea agricola de stat Insula Mare a Brailei se considera transferat in interesul serviciului.
    Art. 9
    Personalul transferat in interesul serviciului sau trecut in aceeasi unitate in functii cu niveluri de retribuire mai mici, ca urmare a aplicarii prevederilor prezentului decret, beneficiaza de drepturile prevazute la art. 21 din Decretul nr. 162/1973 privind stabilirea normelor unitare de structura pentru unitatile economice.
    Art. 10
    Tractoarele, combinele, masinile agricole, utilajele de chimizare si alte utilaje agricole, impreuna cu baza materiala de intretinere si reparatii a acestora, care deservesc Insula Mare a Brailei, trec din administrarea Statiunii pentru mecanizarea agriculturii Insula Mare a Brailei in administrarea Intreprinderii agricole de stat Insula Mare a Brailei.
    Mijloacele de transport auto, care deservesc Intreprinderea agricola de stat Insula Mare a Brailei, trec din administrarea Intreprinderii de transport specializat pentru agricultura si industria alimentara Braila, din subordinea Trustului statiunilor pentru mecanizarea agriculturii Braila, in administrarea Intreprinderii agricole de stat Insula Mare a Brailei.
    Art. 11
    Ponderea personalului de administratie va fi de cel mult 3,5% din totalul personalului muncitor.
    Art. 12
    Comitetul de Stat al Planificarii si Ministerul Finantelor vor prezenta, in termen de 45 de zile de la data prezentului decret, propuneri de modificare a indicatorilor de plan pe titulari, in planul national unic de dezvoltare economico-sociala si in volumul si structura bugetului de stat pe anul 1984, aprobati pentru Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare, ca urmare a aplicarii prevederilor prezentului decret.
    Art. 13
    Prevederile prezentului decret se aplica in cadrul indicatorilor de plan economici si financiari aprobati pe anul 1984 Ministerului Agriculturii si Industriei Alimentare.
    Art. 14
    Se aproba dotarea cu cate un autoturism ARO cu motor disel destinat transportului de persoane in interes de serviciu a complexelor agrozootehnice Filipoiu, Lunguletul, Blasova, Seicuta, Maicanu, Tacau, Lupoiu si Zaton, infiintate potrivit prevederilor prezentului decret, modificandu-se in mod corespunzator anexa nr. 1 la Decretul nr. 277/1979 privind unele masuri pentru rationalizarea consumului de carburanti si gospodarirea economicoasa a parcului de autovehicule.
    Art. 15
    Prevederile Decretului nr. 367/1980 privind unele masuri pentru utilizarea rationala a personalului din unitatile socialiste, a carui valabilitate s-a prelungit prin Decretul nr. 476/1983, nu se aplica, pe o perioada de 3 luni, posturilor de la Intreprinderea agricola de stat Insula Mare a Brailei, precum si posturilor pe care se transfera la alte unitati personalul devenit disponibil.
    De asemenea, nu se aplica posturilor din cadrul unitatilor socialiste de la care Intreprinderea agricola de stat Insula Mare a Brailei incadreaza personalul necesar, prin transfer.
    Art. 16
    Anexa nr. 3 la Decretul nr. 32/1980 cu privire la organizarea directiilor generale pentru agricultura si industria alimentara judetene si a municipiului Bucuresti, precum si a consiliilor unice agroindustriale de stat si cooperatiste, astfel cum a fost republicat in Buletinul Oficial al Republicii Socialiste Romania, Partea I, nr. 58 59 din 22 iunie 1982, se modifica corespunzator prevederilor prezentului decret.
    Art. 17
    Anexele nr. 1 6 fac parte integranta din prezentul decret.


SmartCity5

COMENTARII la Decretul 40/1984

Momentan nu exista niciun comentariu la Decretul 40 din 1984
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 12 2006
    Mai este in vigoare acest ordin, din moment ce aven Regulamentul (CE) 396:2005, revizuit 2019, referitor la rezidurile de pesticide din alimente, inclusiv din fructe si legume?
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 390 2018
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Rectificare 353 2008
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER. BACK I want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: {dromokpo@gmail.com}that he will help me bring my husband back to being a good man. That this great man helped her too. Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and I forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or broken marriage situation and you want your Ex lover, Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife back you reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 114 2021
    Într-un cuvânt, wow!! Nu pot să cred că banii sunt deja în contul meu. Multumesc, multumesc, multumesc! De obicei, ați transformat o sarcină lungă, consumatoare de timp și intimidantă într-o experiență foarte plăcută și simplificată. Nu pot să vă mulțumesc vouă și doamnei Della Taylor pentru suficientă asistentă. Dna Della Taylor Împrumuturi pentru un sistem excelent și pentru un serviciu excelent. Ambele sunt grozave! dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, îi puteți e-mail la Dellastaylors@yahoo.com WhatsApp pe +1 (209) 251-1529
ANONIM a comentat Decizia 2 2007
    I never use to believe in spell casting until i met Lord Zuma a powerful spell caster who helped me to be a happy person again. i reside in USA. After 4 years of Broken marriage, my husband left me with two kids. I felt like my life was about to end and i almost committed suicide, i was emotionally down for a very long time. Thanks to a Great spell caster called Lord Zuma which i met online on one faithful day when I was browsing through the internet, i came across a lot of testimonies about this particular Great spell caster how he has helped so many people. he has helped people to bring back their Ex lover, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, and so on. I also came across a testimony, it was about a woman called Sandra, she testified about how his spell made her to be pregnant after so many years of bareness and at the end of her testimony she dropped Lord Zuma's email address. After reading all these, i decided to give it a try and i contacted him and explained my problem to him and he assured me that in less than 48 hours, my husband will call me and beg for forgiveness but i thought it will not work. When he had finished casting the spell, the next day my husband called me and he was begging for forgiveness just as Lord Zuma said. This is not brain washing and after the spell has been cast, i realized that my husband love me like never before and the spell caster opened him up to know how much i love him and how much love we need to share. We are even happier now than before. Lord Zuma is really a gifted man and i will not stop publishing him because he is a wonderful man. If you have a problem and you are looking for a real and a genuine spell caster to solve all your problems contact Lord Zuma now on spiritualherbalisthealing@gmail.com or just visit https://spiritualherbal.blogspot.com and see so many he has helped that are testifying about his good work. He will help you solve all your problems. Once again thank you Lord Zuma for your good deeds. His whatsapp number +1 506 800 1647
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    BEST WAYS TO GET YOUR EX LOVER BACK AND RESTORED YOUR BROKEN MARRIAGE OR RELATIONSHIP FROM SORROW TO HAPPINESS. Help me thank Dromokpo@gmail.com for helping me get my ex husband back to me and my family. This great powerful spiritual man restored my sorrow to happiness. My husband left me some years ago for another woman and they both planned to get married. I am so surprised he just came back to me one cool afternoon on Saturday June, begging and crying for me to take him back and to forgive him for breaking up our marriage home and forsaking me and the children. Dr Omokpo is a true spiritualist savior . He brought my husband back” if you have any worries or you have any problem in your marriages or relationships you can reach him via: dromokpo@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 774 2010
    Dear Sir/Madam, Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3% ? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. Contact us via email: mbfinance.ltd@gmail.com Phone number: +918099362729 (Call/Whats app) Website: https://www.mbfinanceservice.com Thanks. M B Finance Services
ANONIM a comentat Ordin 104 2003
    Dear Sir/Madam, Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3% ? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. Contact us via email: mbfinance.ltd@gmail.com Phone number: +918099362729 (Call/Whats app) Website: https://www.mbfinanceservice.com Thanks. M B Finance Services
ANONIM a comentat Legea 166 2014
    HOW TO GET YOUR EX LOVER BACK & HOW I GOT MY EX LOVER BACK MY TRUE LIFE STORY HOW I GOT MY EX LOVER BACK.I  want to thank Dr Omokpo for saving my marriage. My husband  treated me badly and left home for almost 3 month this got me sick and confused. Then I told my friend about how my husband has changed towards me. Then he told me to contact: dromokpo@gmail.com that he will help me bring my husband back to being a good man.Then I gave him a try. after 3 days of casting the spell my husband came back home and i forgive him and today we are living in joy and happiness If you are going through any relationship stress or  broken marriage situation  and you want your Ex lover,  Ex boyfriend, Ex girlfriend or Divorced husband or wife you can reach him via: dromokpo@gmail.com 
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu