Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECIZIE Nr

DECIZIE   Nr. 368 din 16 iunie 1998

privind evaluarea suporturilor informatice pentru echipamentele de tratare a datelor, continand date sau instructiuni

ACT EMIS DE: MINISTERUL FINANTELOR


SmartCity3

              DIRECTIA GENERALA A VAMILOR
ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 240 din  1 iulie 1998

    Directorul general al Directiei Generale a Vamilor, secretar de stat,
    in temeiul art. 112 din Regulamentul de aplicare a Codului vamal al Romaniei, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 626/1997,
    emite urmatoarea decizie:

    ARTICOL UNIC
    Se aproba Decizia nr. 4.1 a Comitetului tehnic de evaluare in vama, constituit pe baza Acordului privind aplicarea art. VII din Acordul General pentru Tarife si Comert, ratificat de Romania prin Legea nr. 133/1994, prevazuta in anexa.

                       Directorul general
                       al Directiei Generale a Vamilor,
                       Nini Sapunaru,
                       secretar de stat

    ANEXA 1

                         DECIZIA Nr. 4.1
a Comitetului tehnic de evaluare in vama privind evaluarea suporturilor informatice pentru echipamentele de tratare a datelor, continand date sau instructiuni*)

    *) Traducere.

    La a 10-a sesiune, care a avut loc la data de 24 septembrie 1984, Comitetul tehnic de evaluare in vama a adoptat urmatoarea decizie:
    1. Reafirmand ca valoarea tranzactionala este prima baza pentru determinarea valorii in vama, potrivit Acordului privind aplicarea art. VII din Acordul General pentru Tarife si Comert, si ca aplicarea sa in cazul datelor si instructiunilor inregistrate pe suporturile informatice destinate echipamentelor de tratare a datelor este pe deplin compatibila cu prevederile Acordului,
    2. Tinand seama de faptul ca tratamentul datelor si instructiunilor inregistrate pe suporturile informatice destinate echipamentelor de tratare a datelor reprezinta un caz particular, adoptarea de catre parti a practicii urmatoare este, de asemenea, compatibila cu prevederile Acordului:
    pentru determinarea valorii in vama a suporturilor informatice importate, continand date sau instructiuni, se va tine seama numai de costul sau de valoarea suportului informatic propriu-zis. Valoarea in vama nu va cuprinde costul ori valoarea datelor sau a instructiunilor pe care le contine, in conditiile in care acest cost ori aceasta valoare este distincta de costul ori de valoarea suportului informatic.
    Potrivit acestei decizii, expresia suport informatic nu desemneaza circuite integrate, semiconductori si dispozitive similare sau articole continand astfel de circuite sau dispozitive.
    - Expresia date sau instructiuni nu reprezinta inregistrari de sunet, inregistrari cinematografice sau inregistrari video.
    3. Partile care adopta practica descrisa la pct. 2 vor comunica Comitetului tehnic de evaluare in vama data de la care aceasta se aplica.
    4. Partile care adopta practica descrisa la pct. 2 o vor aplica pe baza principiului natiunii celei mai favorizate (NPF), fara a fi prejudiciata mentinerea aplicarii valorii tranzactionale de catre fiecare parte.SmartCity5

COMENTARII la Decizia 368/1998

Momentan nu exista niciun comentariu la Decizia 368 din 1998
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu