Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECIZIE Nr

DECIZIE   Nr. 3317 din  2 iunie 2004

privind interzicerea temporara a activitatii Societatii Comerciale "Nemes" - S.R.L.

ACT EMIS DE: COMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 568 din 28 iunie 2004


SmartCity3


    Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, cu sediul social in municipiul Bucuresti, str. Amiral Constantin Balescu nr. 18, sectorul 1, cod de inregistrare fiscala 14045240 din 1 iulie 2001, reprezentata legal de presedinte, in temeiul art. 4 alin. (19), precum si al art. 39 alin. (5) din Legea nr. 32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asigurarilor, cu modificarile si completarile ulterioare,
    in baza hotararii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, adoptata in sedinta din data de 12 mai 2004, conform prevederilor art. 4 alin. (22) - (24^1) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, in cadrul careia a fost analizata documentatia aferenta Notei de constatare nr. 27.779 din 3 mai 2004,
    in conformitate cu atributiile prevazute la art. 8 alin. (2) lit. k) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, si in baza Deciziei nr. 3.246 din 5 martie 2004, organele de specialitate ale Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor - Reprezentanta Cluj au efectuat un control la Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L., cu sediul in municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 8/A, bl. E.S., sc. B, parter, ap. 2, judetul Arad, inregistrata la Oficiul registrului comertului cu nr. J02/1.275/1993, cod unic de inregistrare nr. 4819122, reprezentata legal in timpul controlului de doamna Simona Daniela Nemes, in calitate de administrator.
    Controlul efectuat de organele de specialitate ale Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor - Reprezentanta Cluj a avut ca obiect verificarea activitatii brokerului de asigurare conform Tematicii de control de fond nr. 10.285 din 29 octombrie 2002; verificarea a avut la baza documentele si situatiile prezentate si intocmite sub responsabilitatea conducerii brokerului de asigurare.
    Rezultatele actiunii de analiza si control au fost concretizate in Nota de constatare, semnata fara obiectiuni de Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L., inregistrata cu nr. 123 din 27 aprilie 2004 la societatea sus-mentionata, iar la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor - Reprezentanta Cluj, sub nr. 15.042/26 aprilie 2004.
    In urma analizarii constatarilor cuprinse in actul de control, au fost retinute urmatoarele:
    Brokerul de asigurare a inregistrat alte venituri decat cele din comisioanele acordate de asiguratori, si anume servicii de consultanta.
    Tipurile de contracte incheiate sunt urmatoarele:
    - Consultanta acordata asiguratorului, contracte-cadru in care brokerul se obliga la efectuarea de studii pe piata, indrumare a personalului asiguratorului pentru cresterea capacitatii de pregatire a acestuia, promovarea imaginii asiguratorului etc.
    In baza acestor contracte au fost incasate sume de bani fara inscrisuri suplimentare, cum ar fi:
    - liste intocmite cu personalul asiguratorului, care a beneficiat de pregatire;
    - studiile de piata care trebuiau predate asiguratorului;
    - contorizari ale activitatii de promovare a imaginii asiguratorului etc.
    Tipurile de contracte sus-mentionate excedeaza obiectului de activitate al brokerului, incalcandu-se astfel prevederile art. 39 alin. (2) lit. l) coroborate cu prevederile art. 35 alin. (5) lit. d) si cu prevederile art. 2 pct. 6 din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Dovada savarsirii de catre Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L. a faptelor nelegale descrise mai sus rezulta din documentele contabile ale brokerului de asigurare, precum si din nota de constatare semnata si inregistrata la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor - Reprezentanta Cluj sub nr. 15.042 din 26 aprilie 2004.
    Savarsirea acestor fapte a fost consemnata in Nota de constatare intocmita in doua exemplare de catre organele de control ale Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, inregistrata la Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L. sub nr. 123 din 27 aprilie 2004, iar la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. 15.042 din 26 aprilie 2004, din care un exemplar a ramas la brokerul controlat.
    Fata de aceste motive, pentru faptele nelegale retinute de organul de control in sarcina Societatii Comerciale "Nemes" - S.R.L., prin nota de constatare sus-mentionata, fapte descrise in prezenta decizie, in scopul apararii drepturilor asiguratilor si al promovarii stabilitatii activitatii de asigurare in Romania, in temeiul art. 39 alin. (1) si alin. (3) lit. e) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, in sedinta din data de 12 mai 2004, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat interzicerea temporara a activitatii de broker de asigurare,
    drept care emite urmatoarea decizie:

    Art. 1
    Se interzice temporar exercitarea activitatii de broker de asigurare de catre Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L., cu sediul in municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 8/A, bl. E.S., sc. B, parter, ap. 2, judetul Arad, inregistrata la Oficiul registrului comertului cu nr. J02/1.275/1993, cod unic de inregistrare nr. 4819122, reprezentata legal in timpul controlului de doamna Simona Daniela Nemes, in calitate de administrator, conform art. 39 alin. (3) lit. e) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, pana la data incetarii incalcarii dispozitiilor legale, respectiv pana la data rezilierii contractelor de prestari servicii, al caror obiect de activitate excedeaza prevederilor art. 2 pct. 6 din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, contracte incheiate cu societatile de asigurare.
    Art. 2
    (1) Pe toata perioada de interzicere temporara a exercitarii activitatii de broker de asigurare prevazute la art. 1, societatii i se interzice desfasurarea activitatii de negociere a incheierii de noi contracte de asigurare sau reasigurare pentru persoane fizice sau juridice, a acordarii de asistenta in legatura cu regularizarea daunelor, precum si desfasurarea oricaror operatiuni specifice brokerilor de asigurare, astfel cum sunt definite in Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (2) Brokerul are obligatia sa notifice clientii, in termen de cel mult 3 zile de la data primirii prezentei decizii, in vederea efectuarii platii ratelor scadente la contractele in curs de derulare direct la asigurator.
    (3) Societatea are obligatia sa prezinte Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor dovada rezilierii contractelor de prestari de servicii incheiate cu societatile de asigurare.
    (4) Reluarea activitatii Societatii Comerciale "Nemes" - S.R.L. se va dispune prin decizie a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor emisa in temeiul art. 41 din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 3
    (1) Impotriva prezentei decizii Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L. poate face plangere la curtea de apel, in termen de 30 de zile de la comunicarea acesteia, conform art. 40 din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (2) In conformitate cu art. 40 alin. (2) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, plangerea adresata curtii de apel nu suspenda, pe timpul solutionarii acesteia, executarea masurii sanctionatorii dispusa de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
    Art. 4
    Prezenta decizie se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, conform prevederilor art. 9 alin. (2) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.

           Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor,
                            Nicolae Eugen CrisanSmartCity5

COMENTARII la Decizia 3317/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Decizia 3317 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 342 2016
    Bună ziua domnule / doamnă Oferim împrumuturi organismelor private și comerciale cu o dobândă anuală foarte mică de 3%, rambursare de la 1 an la 25 de ani. Acordăm împrumuturi cuprinse între 5.000 și 500.000.000. Aceasta este pentru a eradica istoricul în creștere al creditului necorespunzător și, de asemenea, pentru a aduce profit stabil atât companiei noastre, cât și clienților noștri. Vă pierdeți somnul în timpul nopții vă faceți griji cum să obțineți un împrumut? Contact: Paul Loan Agency acum prin e-mail: paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Oferim împrumut cu o dobândă scăzută de 3% și, oferim. *Imprumuturi personale * Credite de consolidare a datoriilor *Capital de risc * Împrumuturi pentru afaceri * Împrumuturi pentru educație *Imprumut pentru casa * Împrumuturi din orice motiv Pentru mai multe informații de urgență reveniți imediat la noi. paulhelpfund@yahoo.com sau WhatsApp: +91 963 289 2493 Salutari Domnule Paul Moritz
ANONIM a comentat Ordin 3418 2013
    We are project funder as well as financial lender. We have BG/SBLC specifically for BUY/LEASE at a leasing price of 4%+2% of face value Issuance by HSBC London and many other 25 top AA rated Bank in Europe, Middle East or USA. We also secure funding. Also We are into the provision of short term and long term business/personal loans for both small and large scale business funds. * FOR LEASING OF BG/SBLC MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M LEASING FEE = 4%+2% * FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2% MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved. Contact Name : Blaine Lorcan Contact Email: blainelorcan@gmail.com Skype:blainelorcan@gmail.com WhatsApp:+1(408)290-8281
ANONIM a comentat OUG 52 2004
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat OUG 123 2002
    Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie. Serviciile noastre includ următoarele: - * Împrumuturi pentru investitori *Consolidarea datoriilor * Ipoteca a doua * Împrumuturi de afaceri *Imprumuturi personale * Împrumuturi internaționale Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME Email companie midland.credit2@gmail.com WhatsApp +1 (470) 575-0615 ID companie NMLS: 315276. Site-ul companiei: midlandcreditonline.com Motto: Investiția pentru generații.
ANONIM a comentat Decretul 15 2020
    Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut rapid? Sunt Susan Benson Sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Având în vedere stagnarea economică, lumea trece prin rezultatul bolii Corona-virus emergente (COVID-19), mulți oameni se confruntă cu provocări financiare premature. Și cu prezența excedentului de numerar în instituția noastră, ne propunem să accelerăm circulația banilor finanțând clienții din Europa și din afara acesteia cu un împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere, cumpărați o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut din alte motive personale? Vreau să contactați firma mea. Furnizăm tot felul de servicii de împrumut, atât împrumuturi garantate, cât și garantate. Dacă citiți acest lucru și știți că aveți nevoie de asistență financiară, ne puteți scrie doar prin e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau trimiteți-mi direct pe WhatsApp prin: +447903159998 și primiți un răspuns instantaneu. Suntem o companie globală de servicii financiare și ne-am angajat să vă ajutăm să vă îmbunătățiți obiectivele financiare pe termen lung și pe termen scurt, deoarece stabilitatea dvs. financiară este obiectivul nostru final. Caracteristici și beneficii; * Convenabilitate - Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde. * Suma flexibilă - Decideți cât de mult doriți să împrumutați. * Finanțare rapidă rapidă - primiți împrumutul dvs. în termen de 24 de ore de la aprobare. * Rata dobânzii flexibile de 3,0%. * Rata de aprobare ridicată * Aveți șansa de a selecta data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 ani. * Aplicație online simplă. * Ghid personalizat și expertiză. * Fără taxe ascunse Mulți oameni găsesc atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile locale sau de la alte institute financiare din anumite motive. Dacă aveți nevoie într-adevăr de soluție pentru provocările dvs. financiare, scrieți-ne firmei mele, vă vom ajuta cu un împrumut. Am ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. financiare, prioritatea noastră maximă este stabilitatea dvs. financiară și veți fi îngrijit pe parcursul întregului proces. Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, trimiteți-ne cererea dvs. de împrumut prin: E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com SAU; WhatsApp: +447903159998
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 793 2013
    Ai nevoie de un împrumut? Căutați finanțe? Căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Cred că ai ajuns la locul potrivit. Oferim împrumuturi la dobândă scăzută. Persoanele interesate trebuie să ne contacteze Pentru răspuns imediat la cererea dvs., amabil răspundeți la aceste e-mailuri de mai jos. Aplicația Whats +918256953815 ushaservicesonline@gmail.com Vă rugăm să ne furnizați următoarele informații, dacă vă interesează. 1) Numele complet: ……… 2) Gen: ……… 3) Suma de împrumut necesară: ……… 4) Durata împrumutului: ……… 5) Țara: ……… 6) Adresa de acasă: ……… 7) Număr mobil: ……… 8) Venitul lunar: ………………… 9) Ocupatia: ........................... ) Ce site ai făcut aici despre noi ………………… Multumesc si toate cele bune. ushaservicesonline@gmail.com +918256953815
ANONIM a comentat Hotărârea 984 1990
    FOR QUICK, AFFORDABLE AND RELIABLE BUSINESS/HOME/REAL ESTATES/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com We are authorized financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home, personal and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? If Yes worry no more for we are out here to help the less financial privileges get the loan they need to get back on their feet no matter your credit score, you can say goodbye to all your financial crisis and difficulties. Contact us on the following Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE aims is to provide excellent professional financial services which include the followings *1* Personal loan *2* Business loan *3* Home loan *4* Farm Loan *5* Education loan *6* Debt consolidation loan *7* Truck Loan *8* Car Loan *9* Eviction Loan *10* Equipment Loan *11* Hotels Loan *12* Refinancing Loan and many more NOTE: GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 441 1997
    O zi buna   Ai nevoie de împrumut pentru afaceri? Împrumut contractual? Împrumut de student? Împrumut pentru sănătate, Împrumut pentru a investi sau împrumut de proiect? Contactați împrumutul rapid Unicredit atât pentru împrumut, cât și pentru împrumut pe termen scurt, pentru o tranzacție rapidă, sigură și ușoară.    Informatii de contact E-mail: unicreditfastloan@gmail.com Facebook: împrumutul rapid Unicredit Instagram: Împrumut rapid Unicredit Twitter: @FastUnicredit LinkedIn: împrumutul rapid Unicredit Contactați-ne pentru serviciul dvs. de împrumut rapid.
ANONIM a comentat Ordin 2591 2018
    O zi buna, Căutați împrumut pentru afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații. Toate cele bune, Midland Credit Home Mgt
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu