Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

DECIZIE Nr

DECIZIE   Nr. 3317 din  2 iunie 2004

privind interzicerea temporara a activitatii Societatii Comerciale "Nemes" - S.R.L.

ACT EMIS DE: COMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 568 din 28 iunie 2004


SmartCity3


    Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, cu sediul social in municipiul Bucuresti, str. Amiral Constantin Balescu nr. 18, sectorul 1, cod de inregistrare fiscala 14045240 din 1 iulie 2001, reprezentata legal de presedinte, in temeiul art. 4 alin. (19), precum si al art. 39 alin. (5) din Legea nr. 32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asigurarilor, cu modificarile si completarile ulterioare,
    in baza hotararii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, adoptata in sedinta din data de 12 mai 2004, conform prevederilor art. 4 alin. (22) - (24^1) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, in cadrul careia a fost analizata documentatia aferenta Notei de constatare nr. 27.779 din 3 mai 2004,
    in conformitate cu atributiile prevazute la art. 8 alin. (2) lit. k) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, si in baza Deciziei nr. 3.246 din 5 martie 2004, organele de specialitate ale Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor - Reprezentanta Cluj au efectuat un control la Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L., cu sediul in municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 8/A, bl. E.S., sc. B, parter, ap. 2, judetul Arad, inregistrata la Oficiul registrului comertului cu nr. J02/1.275/1993, cod unic de inregistrare nr. 4819122, reprezentata legal in timpul controlului de doamna Simona Daniela Nemes, in calitate de administrator.
    Controlul efectuat de organele de specialitate ale Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor - Reprezentanta Cluj a avut ca obiect verificarea activitatii brokerului de asigurare conform Tematicii de control de fond nr. 10.285 din 29 octombrie 2002; verificarea a avut la baza documentele si situatiile prezentate si intocmite sub responsabilitatea conducerii brokerului de asigurare.
    Rezultatele actiunii de analiza si control au fost concretizate in Nota de constatare, semnata fara obiectiuni de Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L., inregistrata cu nr. 123 din 27 aprilie 2004 la societatea sus-mentionata, iar la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor - Reprezentanta Cluj, sub nr. 15.042/26 aprilie 2004.
    In urma analizarii constatarilor cuprinse in actul de control, au fost retinute urmatoarele:
    Brokerul de asigurare a inregistrat alte venituri decat cele din comisioanele acordate de asiguratori, si anume servicii de consultanta.
    Tipurile de contracte incheiate sunt urmatoarele:
    - Consultanta acordata asiguratorului, contracte-cadru in care brokerul se obliga la efectuarea de studii pe piata, indrumare a personalului asiguratorului pentru cresterea capacitatii de pregatire a acestuia, promovarea imaginii asiguratorului etc.
    In baza acestor contracte au fost incasate sume de bani fara inscrisuri suplimentare, cum ar fi:
    - liste intocmite cu personalul asiguratorului, care a beneficiat de pregatire;
    - studiile de piata care trebuiau predate asiguratorului;
    - contorizari ale activitatii de promovare a imaginii asiguratorului etc.
    Tipurile de contracte sus-mentionate excedeaza obiectului de activitate al brokerului, incalcandu-se astfel prevederile art. 39 alin. (2) lit. l) coroborate cu prevederile art. 35 alin. (5) lit. d) si cu prevederile art. 2 pct. 6 din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Dovada savarsirii de catre Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L. a faptelor nelegale descrise mai sus rezulta din documentele contabile ale brokerului de asigurare, precum si din nota de constatare semnata si inregistrata la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor - Reprezentanta Cluj sub nr. 15.042 din 26 aprilie 2004.
    Savarsirea acestor fapte a fost consemnata in Nota de constatare intocmita in doua exemplare de catre organele de control ale Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, inregistrata la Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L. sub nr. 123 din 27 aprilie 2004, iar la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. 15.042 din 26 aprilie 2004, din care un exemplar a ramas la brokerul controlat.
    Fata de aceste motive, pentru faptele nelegale retinute de organul de control in sarcina Societatii Comerciale "Nemes" - S.R.L., prin nota de constatare sus-mentionata, fapte descrise in prezenta decizie, in scopul apararii drepturilor asiguratilor si al promovarii stabilitatii activitatii de asigurare in Romania, in temeiul art. 39 alin. (1) si alin. (3) lit. e) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, in sedinta din data de 12 mai 2004, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat interzicerea temporara a activitatii de broker de asigurare,
    drept care emite urmatoarea decizie:

    Art. 1
    Se interzice temporar exercitarea activitatii de broker de asigurare de catre Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L., cu sediul in municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 8/A, bl. E.S., sc. B, parter, ap. 2, judetul Arad, inregistrata la Oficiul registrului comertului cu nr. J02/1.275/1993, cod unic de inregistrare nr. 4819122, reprezentata legal in timpul controlului de doamna Simona Daniela Nemes, in calitate de administrator, conform art. 39 alin. (3) lit. e) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, pana la data incetarii incalcarii dispozitiilor legale, respectiv pana la data rezilierii contractelor de prestari servicii, al caror obiect de activitate excedeaza prevederilor art. 2 pct. 6 din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, contracte incheiate cu societatile de asigurare.
    Art. 2
    (1) Pe toata perioada de interzicere temporara a exercitarii activitatii de broker de asigurare prevazute la art. 1, societatii i se interzice desfasurarea activitatii de negociere a incheierii de noi contracte de asigurare sau reasigurare pentru persoane fizice sau juridice, a acordarii de asistenta in legatura cu regularizarea daunelor, precum si desfasurarea oricaror operatiuni specifice brokerilor de asigurare, astfel cum sunt definite in Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (2) Brokerul are obligatia sa notifice clientii, in termen de cel mult 3 zile de la data primirii prezentei decizii, in vederea efectuarii platii ratelor scadente la contractele in curs de derulare direct la asigurator.
    (3) Societatea are obligatia sa prezinte Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor dovada rezilierii contractelor de prestari de servicii incheiate cu societatile de asigurare.
    (4) Reluarea activitatii Societatii Comerciale "Nemes" - S.R.L. se va dispune prin decizie a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor emisa in temeiul art. 41 din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    Art. 3
    (1) Impotriva prezentei decizii Societatea Comerciala "Nemes" - S.R.L. poate face plangere la curtea de apel, in termen de 30 de zile de la comunicarea acesteia, conform art. 40 din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.
    (2) In conformitate cu art. 40 alin. (2) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, plangerea adresata curtii de apel nu suspenda, pe timpul solutionarii acesteia, executarea masurii sanctionatorii dispusa de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
    Art. 4
    Prezenta decizie se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, conform prevederilor art. 9 alin. (2) din Legea nr. 32/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.

           Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor,
                            Nicolae Eugen CrisanSmartCity5

COMENTARII la Decizia 3317/2004

Momentan nu exista niciun comentariu la Decizia 3317 din 2004
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decizia 313 2005
    Bună ziua, Caută un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână datorită finanțării inadecvate? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o dobândă scăzută și accesibilă de 3%. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat va rugam sa ma contactati prin e-mail; (carmelapedro24@gmail.com) Număr WhatsApp: +1 585-326-2165 Număr Viber: +1 585-326-2165
ANONIM a comentat Hotărârea 67 2018
    Bună ziua, Caută un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână datorită finanțării inadecvate? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o dobândă scăzută și accesibilă de 3%. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat va rugam sa ma contactati prin e-mail; (carmelapedro24@gmail.com) Număr WhatsApp: +1 585-326-2165 Număr Viber: +1 585-326-2165
ANONIM a comentat Hotărârea 737 2018
    Salut, Ai nevoie de un împrumut confortabil pentru satisfacția ta? Oferim un împrumut accesibil la rata dobânzii de 3% pentru debitorii locali și internaționali. Suntem certificate, de încredere, de încredere, eficiente, rapide și dinamice și lucrăm împreună. acordăm un împrumut pe termen lung de la 2 la 50 de ani cel mult. Aveți nevoie de un împrumut direct, ușor și accesibil pentru a plăti datoriile, pentru a începe o afacere sau pentru un alt motiv? Dacă da, vă rugăm să ne contactați pentru a vă solicita împrumutul. Această ofertă este destinată persoanelor serioase. Vă rugăm să ne contactați: accessloanfirm2030@gmail.com WhatsApp: +79265038734 Suntem certificate, fiabil, fiabil, eficient, rapid și dinamic. Toate cele bune, Domn scott Trimiteți-ne un e-mail la: accessloanfirm2030@gmail.com
ANONIM a comentat Legea 166 2014
    Atenţie! Sunt un creditor privat care acordă împrumuturi private și corporative persoane fizice. Ai fost refuzat de atâtea bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru a vă stabili afacerea? Ai nevoie de finanțare pentru extinderea afacerii tale? Sau aveți nevoie de un împrumut personal? Împrumutul meu variază de la împrumut personal la afaceri. Ofer împrumut cu 3% dobândă în termen de 1 an până la 30 de ani durata rambursării. Sunt foarte dispus să fac din toate problemele tale financiare un lucru din trecut. Satisfacția dvs. financiară este obiectivul meu, iar colaborarea cu mine va fi o experiență bună, vă rugăm să contactați astăzi pentru întrebări suplimentare dacă sunteți interesat să obțineți orice fel de împrumuturi: cheryltinleyfinancialaid@gmail.com Toate cele bune, Dna Cheryl Tinley (CEO / Președinte) E-mail: cheryltinleyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat OUG 185 1999
    Atenţie! Sunt un creditor privat care acordă împrumuturi private și corporative persoane fizice. Ai fost refuzat de atâtea bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru a vă stabili afacerea? Ai nevoie de finanțare pentru extinderea afacerii tale? Sau aveți nevoie de un împrumut personal? Împrumutul meu variază de la împrumut personal la afaceri. Ofer împrumut cu 3% dobândă în termen de 1 an până la 30 de ani durata rambursării. Sunt foarte dispus să fac din toate problemele tale financiare un lucru din trecut. Satisfacția dvs. financiară este obiectivul meu, iar colaborarea cu mine va fi o experiență bună, vă rugăm să contactați astăzi pentru întrebări suplimentare dacă sunteți interesat să obțineți orice fel de împrumuturi: cheryltinleyfinancialaid@gmail.com Toate cele bune, Dna Cheryl Tinley (CEO / Președinte) E-mail: cheryltinleyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat Ordin 1103 2019
    Bună ziua tuturor Aveți nevoie de un împrumut instantaneu? Aplicați cu compania mea prin (capitalfunding.usa.org@gmail.com) dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, pentru că oferim cel mai bun serviciu de împrumut din toată lumea. Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere nouă? Aveți la dispoziție un proiect neterminat din cauza finanțării proaste? Aveți nevoie de bani pentru a investi într-o anumită zonă de specializare care vă va aduce profit? și nu știi ce să faci. Redăm toate tipurile de servicii de împrumut, cum ar fi; Împrumuturi pentru afaceri (până la 20 de milioane) Împrumuturi personale (până la 5 milioane) Consolidarea datoriilor Împrumuturi internaționale Împrumut pentru familie și multe altele. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție pentru aceasta, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capitaluri de la băncile locale sau de la alte institute financiare, datorită ratei dobânzii ridicate, insuficiente. garanția, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut și multe alte motive Dacă v-a fost îngrijorat cu privire la obținerea unui împrumut, nu vă mai faceți griji, deoarece vă putem oferi împrumutul de care aveți nevoie. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut, vă rugăm să răspundeți imediat la acest e-mail: (capitalfunding.usa.org@gmail.com) Rețineți că împrumutul este acordat cu o dobândă de 3%, vă rugăm să ne reveniți acum, dacă sunteți interesat. Denumirea companiei: Elements Capital Funding Adresa de e-mail: capitalfunding.usa.org@gmail.com Număr de telefon (WhatsApp): +4915758108767
ANONIM a comentat Ordin 150 2019
    Bună ziua tuturor Aveți nevoie de un împrumut instantaneu? Aplicați cu compania mea prin (capitalfunding.usa.org@gmail.com) dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, pentru că oferim cel mai bun serviciu de împrumut din toată lumea. Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere nouă? Aveți la dispoziție un proiect neterminat din cauza finanțării proaste? Aveți nevoie de bani pentru a investi într-o anumită zonă de specializare care vă va aduce profit? și nu știi ce să faci. Redăm toate tipurile de servicii de împrumut, cum ar fi; Împrumuturi pentru afaceri (până la 20 de milioane) Împrumuturi personale (până la 5 milioane) Consolidarea datoriilor Împrumuturi internaționale Împrumut pentru familie și multe altele. Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție pentru aceasta, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capitaluri de la băncile locale sau de la alte institute financiare, datorită ratei dobânzii ridicate, insuficiente. garanția, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut și multe alte motive Dacă v-a fost îngrijorat cu privire la obținerea unui împrumut, nu vă mai faceți griji, deoarece vă putem oferi împrumutul de care aveți nevoie. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut, vă rugăm să răspundeți imediat la acest e-mail: (capitalfunding.usa.org@gmail.com) Rețineți că împrumutul este acordat cu o dobândă de 3%, vă rugăm să ne reveniți acum, dacă sunteți interesat. Denumirea companiei: Elements Capital Funding Adresa de e-mail: capitalfunding.usa.org@gmail.com Număr de telefon (WhatsApp): +4915758108767
ANONIM a comentat Acord 0 1997
    Salut, Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână datorită finanțării inadecvate? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat va rugam sa ma contactati prin e-mail; (carmelapedro24@gmail.com) Număr WhatsApp: +1 585-326-2165 Număr Viber: +1 585-326-2165
ANONIM a comentat OUG 81 2005
    Atenţie! Sunt un creditor privat care acordă împrumuturi private și corporative persoane fizice. Ai fost refuzat de atâtea bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru a vă stabili afacerea? Ai nevoie de finanțare pentru extinderea afacerii tale? Sau aveți nevoie de un împrumut personal? Împrumutul meu variază de la împrumut personal la afaceri. Ofer împrumut cu 3% dobândă în termen de 1 an până la 30 de ani durata rambursării. Sunt foarte dispus să fac din toate problemele tale financiare un lucru din trecut. Satisfacția dvs. financiară este obiectivul meu, iar colaborarea cu mine va fi o experiență bună, vă rugăm să contactați astăzi pentru întrebări suplimentare dacă sunteți interesat să obțineți orice fel de împrumuturi: cheryltinleyfinancialaid@gmail.com Toate cele bune, Dna Cheryl Tinley (CEO / Președinte) E-mail: cheryltinleyfinancialaid@gmail.com
ANONIM a comentat Ordin 1320 2012
    Salutările formează firma de împrumut cu pășune verde. Ai nevoie de un credit pentru realizarea proiectelor tale Ai fost respins de multe bănci Aveți nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriilor? Aveți nevoie de finanțare care să vă ajute afacerea să revină pe drum. Știți că suntem cea mai bună soluție pentru dvs. în domeniul obținerii unui împrumut personal. Contactați-ne prin: {Greenpastureloanfirm@gmail.com} Acordăm credite la o rată generală anuală de 3% cu Posibilități. Pentru mai multe informații despre ofertele noastre de credit Vă rugăm să ne contactați: Greenpastureloanfirm@gmail.com Greenpastureloanfirm@gmail.com Greenpasturelanfirm @ gmail .com
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu