Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 639 din 14 iulie 2005

pentru aprobarea Metodologiei de autorizare a unitatilor specializate sa elaboreze amenajamente silvice, studii sumare de amenajare si studii de transformare a pasunilor impadurite

ACT EMIS DE:                MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 702 din  3 august 2005


SmartCity3


    In temeiul prevederilor art. 18 alin. 2, art. 66 alin. 2, art. 88 alin. 1, art. 110 si ale art. 117 din Legea nr. 26/1996 - Codul silvic, cu modificarile ulterioare,
    in baza art. 9 alin. (6) din Hotararea Guvernului nr. 155/2005 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, cu modificarile si completarile ulterioare,

    ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Se aproba Metodologia de autorizare a unitatilor specializate sa elaboreze amenajamente silvice, studii sumare de amenajare si studii de transformare a pasunilor impadurite, prevazuta in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    Art. 2
    (1) La data intrarii in vigoare a prezentului ordin se abroga Ordinul ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor nr. 64/2001 pentru aprobarea Metodologiei de autorizare a unitatilor specializate sa elaboreze amenajamente silvice, studii sumare de amenajare si studii de transformare a pasunilor impadurite, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 238 din 10 mai 2001.
    (2) In termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentului ordin, unitatile autorizate in baza prevederilor Ordinului ministrului agriculturii, alimentatiei si padurilor nr. 64/2001 au obligatia sa se reautorizeze.
    Art. 3
    Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                            Ministrul agriculturii,
                       padurilor si dezvoltarii rurale,
                               Gheorghe Flutur

    ANEXA 1

                                 METODOLOGIE
de autorizare a unitatilor specializate sa elaboreze amenajamente silvice, studii sumare de amenajare si studii de transformare a pasunilor impadurite

    CAP. 1
    Dispozitii generale

    Art. 1
    Prezenta metodologie are ca obiect stabilirea modului in care se realizeaza autorizarea unitatilor specializate sa elaboreze amenajamente silvice, studii sumare de amenajare si studii de transformare a pasunilor impadurite.
    Art. 2
    (1) Autorizarea unitatilor specializate sa elaboreze amenajamente silvice, studii sumare de amenajare si studii de transformare a pasunilor impadurite se face de catre Comisia de autorizare care functioneaza in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
    (2) Autorizarea se acorda unitatilor care indeplinesc conditiile de performanta stabilite de Comisia de autorizare si care fac dovada ca au posibilitatea tehnica de executie a lucrarilor de specialitate pentru care au solicitat autorizarea, in conformitate cu prevederile prezentei metodologii, precum si pe baza interviului cu reprezentantul legal al societatii solicitante.
    (3) Autorizatia acordata in baza prevederilor prezentei metodologii unitatilor specializate solicitante care fac dovada indeplinirii conditiilor de autorizare se elibereaza de catre Comisia de autorizare si da dreptul acestora sa contracteze lucrari de amenajare a padurilor si studii de transformare a pasunilor impadurite pentru o suprafata cumulata, cel mult egala cu capacitatea autorizata.

    CAP. 2
    Conditii de autorizare

    Art. 3
    Persoanele juridice care solicita autorizarea pentru activitatea de amenajare in fondul forestier national si de elaborare de studii de transformare a pasunilor impadurite trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
    a) sa fie constituite si sa functioneze in conditiile legii;
    b) sa aiba minimum 2 angajati cu contract individual de munca pe durata nedeterminata, cu studii superioare de specialitate, dintre care un sef de proiect, cu studii superioare de lunga durata si cu vechime de minimum 4 ani in domeniul amenajarii padurilor, atestat de autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura, si un proiectant;
    c) sa aiba un expert certificat tehnic pentru amenajarea padurilor (expert CTAP), angajat cu contract individual de munca pe durata nedeterminata sau pe baza de contract de prestari de servicii. Persoana fizica atestata ca expert CTAP de catre autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura nu poate indeplini in acelasi timp si functia de sef de proiect in cadrul uneia sau mai multor unitati autorizate;
    d) sa aiba dotare tehnico-materiala corespunzatoare activitatii pe care o desfasoara.

    CAP. 3
    Documente, procedura de autorizare

    Art. 4
    (1) Pentru dovedirea indeplinirii conditiilor de autorizare prezentate la art. 3 se depune un dosar la secretariatul Comisiei de autorizare, cu urmatoarele documente:
    1. cererea de autorizare;
    2. documentele de infiintare a persoanei juridice, in copie:
    a) hotararea judecatoreasca de infiintare;
    b) actul constitutiv, din care sa rezulte ca persoana juridica solicitanta are ca obiect de activitate proiectarea si/sau activitati in domeniul silviculturii (0201, 7420), conform codului CAEN;
    c) incheierea judecatorului delegat la oficiul registrului comertului privind inscrierea societatii;
    d) certificatul de inmatriculare;
    3. contracte individuale de munca, inregistrate la inspectoratul teritorial de munca, potrivit legislatiei muncii, pentru personalul cu studii superioare de specialitate angajat, in copie autentificata;
    4. documente, in copie, din care sa rezulte pregatirea profesionala a personalului angajat:
    a) diplomele de absolvire ale personalului de specialitate;
    b) foaia matricola pentru subingineri proiectanti, din care sa rezulte ca in programa de invatamant a fost cuprins cursul de amenajarea padurilor;
    c) certificatul de atestare pentru expertul CTAP;
    d) certificatul de atestare pentru seful de proiect;
    5. documente, in copie, din care sa rezulte dotarea tehnica specifica cu obiecte de inventar:
    a) lista de inventar intocmita la ultima inventariere a bunurilor din patrimoniu, realizata conform legii;
    b) facturile de achizitionare pentru bunurile procurate dupa ultima inventariere;
    c) contractele de inchiriere pentru aparatura de specialitate, contracte de comodat sau de prestari de servicii cu firme de specialitate, intocmite pentru executarea de lucrari pe perioada pentru care se solicita autorizarea societatii.
    (2) Dotarea tehnica specifica cu obiecte de inventar trebuie sa cuprinda un minimum de:
    a) un teodolit sau o statie totala ori GPS. In lipsa acestora, se va prezenta un contract de prestari de servicii cu o persoana fizica autorizata pentru masuratori topografice, care face dovada dotarii tehnice specifice, sau cu o persoana juridica autorizata pentru masuratori topografice. Teodolitul si statia totala trebuie insotite de buletinul de verificare metrologica emis de Institutul National de Metrologie cu mentiunea "Admis", cu exceptia celor aflate in perioada de garantie;
    b) doua dendrometre insotite de certificatul de etalonare emis de Institutul National de Metrologie, cu exceptia celor aflate in perioada de garantie;
    c) un PC cu imprimanta;
    d) un planimetru;
    e) o clupa;
    f) o trusa pentru analize pedologice. In lipsa acesteia, se va prezenta un contract de prestari de servicii cu o persoana juridica autorizata in efectuarea de studii pedologice;
    g) program de prelucrare automata a datelor compatibil cu Programul AS.
    Art. 5
    (1) Stabilirea capacitatii anuale care se autorizeaza se realizeaza in urma analizei structurii de personal angajat si a dotarii tehnice specifice.
    (2) Capacitatea anuala care se autorizeaza se stabileste ca fiind suprafata cumulata cea mai mica, rezultata in urma indeplinirii urmatoarelor conditii:
    a) 4.500 ha/an, cu cartari stationale, pentru fiecare angajat cu studii superioare de specialitate;
    b) 2.000 ha/an, cu cartari stationale, pentru fiecare pensionar cu studii superioare de specialitate;
    c) 13.500 ha/an pentru detinerea unui aparat topografic (teodolit, statie totala);
    d) 27.000 ha/an pentru detinerea unui aparat GPS;
    e) 4.500 ha/an pentru detinerea unui dendrometru.
    (3) Suprafetele mentionate la alin. (2) lit. a) si b) sunt pentru contractele individuale de munca cu norma intreaga, respectiv de 8 ore/zi. Pentru fractiuni de norma suprafata va fi redusa proportional.
    Art. 6
    (1) La autorizare se au in vedere conditiile prevazute la art. 5, care in mod obligatoriu trebuie indeplinite pentru faza de proiectare tehnologica - teren.
    (2) La analiza conditiilor in vederea autorizarii nu se au in vedere fazele de proiectare tehnologica - redactare in concept si definitivare, pentru care numarul de personal angajat se stabileste in functie de necesitati, respectandu-se incadrarea in conditiile prevazute la art. 3 lit. b) si c).
    Art. 7
    Dosarele de autorizare se depun la Biroul unic din cadrul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura.
    Art. 8
    Dosarele depuse sunt analizate, in termen de 60 de zile, de Comisia de autorizare, in sedinte de lucru programate de catre presedintele acesteia.
    Art. 9
    Analiza dosarului depus de persoana juridica care a solicitat autorizarea se face de catre Comisia de autorizare, in prezenta reprezentantului legal al unitatii respective, care, la cerere, va furniza date suplimentare.
    Art. 10
    Rezultatul analizei - autorizat/neautorizat - se consemneaza in procesul-verbal de sedinta si se face public, in termen de 24 de ore, prin afisaj la sediul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura.
    Art. 11
    In termen de 10 zile de la data autorizarii se elibereaza autorizatia conform modelului prezentat in anexa nr. 1 la prezenta metodologie.
    Art. 12
    Evidenta autorizatiilor emise se tine intr-un registru special.

    CAP. 4
    Comisia de autorizare si Comisia de solutionare a contestatiilor

    Art. 13
    (1) Comisia de autorizare este formata din 7 membri, dintre care:
    a) directorul directiei care are in responsabilitate activitatea de amenajare a padurilor - presedinte;
    b) directorul directiei care are in responsabilitate activitatea de reglementare in domeniul silvic - vicepresedinte;
    c) 2 specialisti in silvicultura care isi desfasoara activitatea in departamentul padurilor, avand cel putin functia publica de executie de consilier principal;
    d) un cadru universitar din domeniul amenajarii padurilor - membru;
    e) un consilier juridic care isi desfasoara activitatea in domeniul padurilor - membru;
    f) un specialist in domeniul amenajarii padurilor - secretar.
    (2) Comisia de autorizare este numita prin ordin al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale.
    Art. 14
    (1) Comisia de autorizare este legal constituita si poate functiona in prezenta presedintelui sau a vicepresedintelui, secretarului si a cel putin 3 membri.
    (2) Deciziile Comisiei de autorizare se iau cu votul a cel putin jumatate plus unu din numarul membrilor prezenti.
    Art. 15
    Atributiile Comisiei de autorizare:
    a) analizeaza dosarul intocmit conform prevederilor art. 4 si 5;
    b) supune la interviu reprezentantul unitatii solicitante;
    c) hotaraste autorizarea sau neautorizarea unitatii solicitante;
    d) decide anularea sau suspendarea autorizatiei, in conformitate cu prevederile prezentei metodologii.
    Art. 16
    Atributiile presedintelui Comisiei de autorizare sunt:
    a) planifica si organizeaza activitatea comisiei de autorizare;
    b) semneaza autorizatia.
    Art. 17
    Atributiile secretarului Comisiei de autorizare:
    a) inregistreaza dosarele depuse in vederea autorizarii;
    b) propune presedintelui planificarea activitatii Comisiei de autorizare;
    c) redacteaza autorizatia si o prezinta presedintelui;
    d) completeaza si pastreaza registrul cu autorizatiile emise;
    e) completeaza si pastreaza registrul cu procesele-verbale de sedinta ale Comisiei de autorizare;
    f) redacteaza alte documente ale Comisiei de autorizare;
    g) centralizeaza datele solicitate.
    Art. 18
    Comisia pentru solutionarea contestatiilor este formata din 3 membri:
    a) directorul directiei de control al regimului silvic - presedinte;
    b) un cadru universitar din domeniul amenajarii padurilor - membru;
    c) un jurist din cadrul directiei care are in responsabilitate activitatea de reglementare in domeniul silvic - secretar.
    Art. 19
    Atributiile presedintelui Comisiei pentru solutionarea contestatiilor sunt:
    a) semneaza comunicarile emise de Comisia pentru solutionarea contestatiilor;
    b) planifica si organizeaza activitatea Comisiei pentru solutionarea contestatiilor;
    c) dispune, in cazul admiterii contestatiilor, reluarea procedurilor legale.
    Art. 20
    Atributiile secretarului Comisiei pentru solutionarea contestatiilor:
    a) inregistreaza si tine evidenta contestatiilor intr-un registru special;
    b) propune planificarea activitatii Comisiei pentru solutionarea contestatiilor, in termenul legal;
    c) redacteaza documentele Comisiei pentru solutionarea contestatiilor;
    d) comunica persoanelor interesate hotararile Comisiei pentru solutionarea contestatiilor.
    Art. 21
    Contestatiile la hotararile Comisiei de autorizare se depun in termen de 48 de ore de la comunicarea facuta in concordanta cu prevederile art. 10.

    CAP. 5
    Obligatiile persoanelor juridice autorizate

    Art. 22
    Persoanele juridice care au fost autorizate au urmatoarele obligatii:
    a) sa desfasoare activitatile pentru care au fost autorizate, prevazute la art. 1, cu respectarea reglementarilor legale, precum si a metodologiilor, regulamentelor, instructiunilor si normelor tehnice din domeniul silviculturii;
    b) sa respecte masurile stabilite in procesele-verbale sau in notele de control intocmite cu ocazia verificarilor tehnice facute de catre persoanele cu atributii de control ori imputernicite de autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura sau de unitatile din subordinea acesteia;
    c) sa respecte prevederile stabilite si consemnate in procesele-verbale ale sedintei de avizare a temei de proiectare - Conferinta I de amenajare - si ale sedintei de preavizare a solutiilor tehnice - Conferinta a II-a de amenajare;
    d) sa inainteze pentru avizare catre autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura lucrarile elaborate, insotite de copii pe suport magnetic ale bazei de date, in termen de cel mult un an de la receptia fazei de proiectare tehnologica - teren;
    e) sa transmita sub semnatura si stampila, in perioada 15 noiembrie - 31 decembrie, directiei care coordoneaza activitatea de amenajare a padurilor din cadrul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura toate datele cuprinse in anexa nr. 2 la prezenta metodologie;
    f) sa intocmeasca si sa completeze la zi registrul tehnic conform modelului prezentat in anexa nr. 3 la prezenta metodologie;
    g) sa puna la dispozitie persoanelor imputernicite de autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura, precum si persoanelor cu atributii de control silvic documentele solicitate.

    CAP. 6
    Dispozitii finale

    Art. 23
    Perioada de valabilitate pentru autorizatia emisa in conditiile prezentei metodologii este de 4 ani.
    Art. 24
    (1) Capacitatea pentru care s-a dat autorizatia se poate modifica, la cererea unitatii specializate, de catre Comisia de autorizare.
    (2) Pentru modificarea suprafetei pentru care a fost emisa autorizatia se depune de catre solicitant dosarul care cuprinde documentele prevazute la art. 4.
    Art. 25
    Nu sunt admise la avizare in comisiile tehnice de avizare pentru silvicultura:
    a) lucrarile executate de personal cu calificare necorespunzatoare;
    b) lucrarile de amenajare a padurilor realizate pentru fondul forestier proprietate publica a unitatilor administrativ-teritoriale si proprietate privata a persoanelor fizice si juridice sau studiile de transformare a pasunilor impadurite, care nu au fost verificate in teren de catre persoanele imputernicite de autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura sau de catre unitatile din subordinea acesteia.
    Art. 26
    (1) Autorizatia se anuleaza pentru:
    a) adoptarea unei posibilitati de produse principale la un nivel mai mare decat cea rezultata prin metodele de calcul al indicatorilor de posibilitate din normele tehnice in vigoare sau prin utilizarea la calculul indicatorilor de posibilitate a unor elemente de calcul neconforme cu realitatea;
    b) trei lucrari respinse in Comisia tehnica de avizare pentru silvicultura din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale in decurs de un an. Respingerea reprezinta situatia in care lucrarile necesita modificarea bazelor de amenajare sau modificarea cuantumului posibilitatii;
    c) realizarea de contracte pentru lucrari de amenajare a padurilor a caror suprafata cumulata depaseste capacitatea autorizata cu mai mult de 5%;
    d) nerespectarea prevederilor art. 22 lit. a), b) si c);
    e) suspendarea mai mult de trei ori a autorizatiei intr-un interval de 2 ani;
    f) constatarea, prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, a savarsirii de catre unitatea specializata autorizata sau de catre un angajat al acesteia a unor fapte penale in legatura cu activitatea pentru care a fost autorizata.
    (2) Anularea autorizatiei in conditiile alin. (1) lit. a) si b) conduce automat la anularea autorizatiei si pentru seful de proiect si expertul CTAP.
    (3) Anularea autorizatiei in conditiile alin. (1) lit. d) interzice si incadrarea ca proiectant, pe o perioada de 10 ani, in orice unitate autorizata specializata, a persoanelor care au indeplinit aceasta functie in unitatea specializata careia i s-a retras autorizatia si care nu au respectat prevederile art. 22 lit. a), b) si c).
    Art. 27
    (1) Autorizatia se suspenda pentru:
    a) nerespectarea prevederilor art. 22 lit. d), e), f) si g), pana la indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta metodologie;
    b) savarsirea unor fapte penale in legatura cu activitatea pentru care a fost autorizata, atat de catre firma, cat si de angajatii sai. In acest caz, suspendarea autorizatiei se dispune pana la pronuntarea unei hotarari definitive si irevocabile in cauza.
    (2) Pe perioada suspendarii autorizatiei se interzice contractarea de lucrari de amenajare a padurilor.
    (3) Contractele incheiate in perioada suspendarii autorizatiei sunt nule de drept.
    Art. 28
    Evidenta situatiilor in care nu au fost respectate prevederile art. 22, 25 si 26 se tine pe fiecare unitate specializata autorizata de catre serviciul de specialitate din cadrul autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura.

    ANEXA 1*)
    la metodologie

    (fata)

    *) Anexa nr. 1 este reprodusa in facsimil.

           MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE
    Comisia de autorizare a unitatilor specializate sa elaboreze amenajamente silvice, studii sumare de amenajare si studii de transformare a pasunilor impadurite

                                AUTORIZATIA
                 Nr. ............ din .....................

    Comisia de autorizare a unitatilor specializate sa elaboreze amenajamente silvice, studii sumare de amenajare si studii de transformare a pasunilor impadurite, din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, constituita in conformitate cu Ordinul nr. .......... al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, analizand cererea nr. ........... din data de .................. si documentatia aferenta,
    AUTORIZEAZA
    ...........................................................................
    ...........................................................................
    cu sediul in
    ...........................................................................
    ...........................................................................
    avand Certificatul de inregistrare nr. ............ din ..................
    eliberat de Oficiul Registrului Comertului, SA ELABOREZE AMENAJAMENTE SILVICE, STUDII SUMARE DE AMENAJARE SI STUDII DE TRANSFORMARE A PASUNILOR IMPADURITE, cu respectarea reglementarilor in vigoare.
    Suprafata pentru care se autorizeaza sa execute lucrari de amenajare a fondului forestier national si de transformare a pasunilor impadurite este inscrisa pe versoul prezentei.
    Prezenta Autorizatie are o valabilitate de 4 ani din momentul emiterii si se poate suspenda sau anula de catre Comisia de autorizare in conditiile prevazute la art. 26 si art. 27 din "Metodologia de autorizare a unitatilor specializate sa elaboreze amenajamente silvice, studii sumare de amenajare, si studii de transformare a pasunilor impadurite".
    Capacitatea autorizata se poate modifica, in conditiile regulamentului initial, cu inscrierea de mentiuni pe verso.

                                  PRESEDINTE

    (verso)

                                   MENTIUNI

 ______________________________________________________________________________
|Nr. |  Data  | Suprafata  | Semnatura si stampila*) presedintelui| Mentiuni   |
|crt.|        | autorizata | Comisiei de autorizare               |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
|    |        |            |                                      |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
|    |        |            |                                      |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
|    |        |            |                                      |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
|    |        |            |                                      |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
|    |        |            |                                      |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
|    |        |            |                                      |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
|    |        |            |                                      |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
|    |        |            |                                      |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
|    |        |            |                                      |            |
|____|________|____________|______________________________________|____________|
    *) Se utilizeaza stampila Secretarului de stat pentru paduri.

    ANEXA 2*1)
    la metodologie

    *1) Anexa nr. 2 este reprodusa in facsimil.

    DENUMIREA AGENTULUI ECONOMIC ..........................................
    CODUL UNIC DE INREGISTRARE ............................................

 ______________________________________________________________________________
|Nr.  |Numarul*)   |Beneficiar|Natura  | Suprafata  |Executant*)| Nr. contract|
|crt. |si data     |          |lucrarii| contractata|(proiectant)| individual  |
|     |contractului|          |        |   - ha -   |/expert CTAP| de munca    |
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
|Total|            |          |        |            |            |             |
|_____|____________|__________|________|____________|____________|_____________|
    *) Pe aceeasi pagina se inscriu numai contractele incheiate intr-un singur an.
    *) Se nominalizeaza proiectantul sau proiectantii care realizeaza lucrarea contractata.

    ANEXA 3*1)
    la metodologie

    *1) Anexa nr. 3 este reprodusa in facsimil.

    DENUMIREA AGENTULUI ECONOMIC ..........................................
    CODUL UNIC DE INREGISTRARE ............................................

    Semnificatia coloanelor din tabelul de mai jos este urmatoarea:
    A - Nr./data Conferinta I de amenajare
    B - Nr./data Conferinta a II-a de amenajare
    C - Data depunerii spre avizare in CTAS minister sau CTA - ITRSV
    D - Observatii*
 ______________________________________________________________________________
|Nr. |Numarul si  |Beneficiar*|Denumirea|Suprafata  | A |Nr./data  | B | C | D |
|crt.|data        |           |lucrarii |contractata|   |verificare|   |   |   |
|    |contractului|           |         |   - ha -  |   |finala    |   |   |   |
|    |            |           |         |           |   |          |   |   |   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|___|
| 1  |      2     |     3     |    4    |     5     | 6 |     7    | 8 | 9 | 10|
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|___|
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|   |
|____|____________|___________|_________|___________|___|__________|___|___|___|
    * Se inscrie: amenajamentul fondului forestier proprietate publica/privata/a .................; studiu de transformare a pasunii impadurite apartinand ................................; studiu sumar de amenajare a fondului forestier proprietate privata a ...........................
    * Se inscrie: nr./data Nota de control, data suspendarii autorizatiei, perioada suspendarii autorizatiei, sanctiuni primite.



SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 639/2005

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 639 din 2005
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    HIRE A GENUINE HACKER TO RECOVER YOUR LOST FUNDS Hello everyone, The Cryptocurrency world is very volatile and a lot of individuals have lost their crypto assets to online scams . I was also a victim. Last October I was contacted by a broker who convinced me to invest in Crypto. I made an initial investment of € 875,000. I followed their instructions. For TWO months now I have been trying to contact them all day, but I got no response. God is so kind. I followed a broadcast that teaches on how these recovery experts called THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT. Help individuals recover their lost funds back. I contacted the email provided for consultation, to help me recover my funds. I contacted them. These cryptocurrency recovery experts saved my life by helping me recover all my losses in just nine hours. I provided necessary requirements and relative information to complete the successful recovery of my crypto funds. I was filled with joy asI got my everything back. I really can't tell how happy I am. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back, you can contact them today through their hotline at: WhatsApp +1(520)200-2320) (support@thehackangels.com). (www.thehackangels.com) If you're in London, you can even visit them in person at their office located at 45-46 Red Lion Street, London WC1R 4PF, UK. They’re super helpful and really know their stuff! Don’t hesitate to reach out if you need help.
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    HIRE A GENUINE HACKER TO RECOVER YOUR LOST FUNDS Hello everyone, The Cryptocurrency world is very volatile and a lot of individuals have lost their crypto assets to online scams . I was also a victim. Last October I was contacted by a broker who convinced me to invest in Crypto. I made an initial investment of € 875,000. I followed their instructions. For TWO months now I have been trying to contact them all day, but I got no response. God is so kind. I followed a broadcast that teaches on how these recovery experts called THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT. Help individuals recover their lost funds back. I contacted the email provided for consultation, to help me recover my funds. I contacted them. These cryptocurrency recovery experts saved my life by helping me recover all my losses in just nine hours. I provided necessary requirements and relative information to complete the successful recovery of my crypto funds. I was filled with joy asI got my everything back. I really can't tell how happy I am. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back, you can contact them today through their hotline at: WhatsApp +1(520)200-2320) (support@thehackangels.com). (www.thehackangels.com) If you're in London, you can even visit them in person at their office located at 45-46 Red Lion Street, London WC1R 4PF, UK. They’re super helpful and really know their stuff! Don’t hesitate to reach out if you need help.
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    HIRE A GENUINE HACKER TO RECOVER YOUR LOST FUNDS Hello everyone, The Cryptocurrency world is very volatile and a lot of individuals have lost their crypto assets to online scams . I was also a victim. Last October I was contacted by a broker who convinced me to invest in Crypto. I made an initial investment of € 875,000. I followed their instructions. For TWO months now I have been trying to contact them all day, but I got no response. God is so kind. I followed a broadcast that teaches on how these recovery experts called THE HACK ANGELS RECOVERY EXPERT. Help individuals recover their lost funds back. I contacted the email provided for consultation, to help me recover my funds. I contacted them. These cryptocurrency recovery experts saved my life by helping me recover all my losses in just nine hours. I provided necessary requirements and relative information to complete the successful recovery of my crypto funds. I was filled with joy asI got my everything back. I really can't tell how happy I am. I said I will not hold this to myself but share it to the public so that all scammed victims can get their funds back, you can contact them today through their hotline at: WhatsApp +1(520)200-2320) (support@thehackangels.com). (www.thehackangels.com) If you're in London, you can even visit them in person at their office located at 45-46 Red Lion Street, London WC1R 4PF, UK. They’re super helpful and really know their stuff! Don’t hesitate to reach out if you need help.
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Obțineți creditul în 24 de ore În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Obțineți creditul în 24 de ore În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Obțineți creditul în 24 de ore În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Obțineți creditul în 24 de ore În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Obțineți creditul în 24 de ore În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Obțineți creditul în 24 de ore În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Obțineți creditul în 24 de ore În calitate de client al LOPEZ GROUP FINANZAS, vă recomand pentru toate nevoile dumneavoastră de finanțare la cota de 2%. Pentru cei dintre voi care au nevoie de un împrumut, nu ezitați să o contactați ca mine și veți fi mulțumiți: lopezfinanzas95@gmail.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 639/2005
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu