Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 1393 din 22 august 2006

pentru aprobarea Procedurii privind stabilirea din oficiu a impozitului pe venit la persoanele fizice si a modelului si continutului formularelor „Decizie de impunere din oficiu"

ACT EMIS DE: MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 758 din 6 septembrie 2006



In temeiul prevederilor art. 11 alin. (5) din Hotărârea Guvernului nr. 208/2005 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare,

în baza prevederilor art. 81 alin. (4), art. 196 alin. (2) şi ale art. 208 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

ministrul finanţelor publice emite următorul ordin:

Art. 1. - Se aprobă Procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului pe venit la persoanele fizice, prevăzută în anexa nr. I.

Art. 2. - Se aprobă modelul şi conţinutul următoarelor formulare, prevăzute în anexa nr. II:

-   „Decizie de impunere din oficiu", cod 14.13.02.13/o, pentru stabilirea din oficiu a impozitului pe veniturile realizate începând cu data de 1 ianuarie 2005;

-   „Decizie de impunere din oficiu", cod 14.13.02.13/s, pentru stabilirea din oficiu a impozitului pe veniturile realizate până la data de 31 decembrie 2004.

Art. 3. - Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare şi de păstrare a formularelor menţionate la art. 2 sunt prevăzute în anexa nr. III.

Art. 4. - Procedura de stabilire din oficiu a impozitului pe veniturile realizate până la data de 31 decembrie 2004 se aplică potrivit reglementărilor legale în vigoare pentru anul fiscal pentru care se face impunerea, cu excepţia dispoziţiilor care contravin prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Art. 5. - La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă art. 4 din Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 545/2005 privind deciziile de impunere anuală, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 411 din 16 mai 2005.

Art. 6. - Anexele nr. I, II şi III fac parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 7. - Direcţia generală de gestiune a impozitelor şi contribuţiilor şi Direcţia generală de reglementare a colectării creanţelor bugetare din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Direcţia generală a tehnologiei informaţiei din cadrul Ministerului Finanţelor Publice, direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti, precum şi, după caz, direcţiile de specialitate din cadrul Ministerului Finanţelor Publice şi Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Art. 8. - Prezentul ordin va fi publicat în Monitorul Oficial al României,   Partea I.

Ministrul finanţelor publice,

Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu

ANEXA Nr.I

PROCEDURA

privind stabilirea din oficiu a impozitului pe venit la persoanele fizice

1.  Organul fiscal competent are dreptul de a stabili din oficiu impozitul pe venitul net anual impozabil, pe fiecare sursă şi categorie de venit, în situaţia în care contribuabilul nu depune declaraţia de venit la termenul prevăzut de lege. Stabilirea din oficiu a obligaţiilor fiscale nu se poate face înainte de împlinirea unui termen de 15 zile de la înştiinţarea contribuabilului privind depăşirea termenului legal de depunere a declaraţiei fiscale.

Organul fiscal competent este:

a)  organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul îşi are domiciliul fiscal, pentru persoanele fizice cu domiciliul fiscal în România;

b)  organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit, pentru persoanele fizice fără domiciliul fiscal în România.

2.  Impunerea din oficiu a obligaţiilor fiscale se face prin estimarea bazei de impunere. Estimarea constă în identificarea acelor elemente care sunt cele mai apropiate situaţiei de fapt fiscale, urmărindu-se stabilirea unei baze de impunere estimată cât mai apropiată de cea reală.

La estimarea bazei de impunere se vor avea în vedere toate documentele şi informaţiile relevante pentru impunere aflate la dispoziţia organului fiscal, primite de la alte organe fiscale, de la plătitorii de venit sau direct de la contribuabili, precum şi din alte surse, cum ar fi:

a) documente existente la dosarul fiscal al contribuabilului, referitoare la perioade de raportare privind anul în curs sau anii anteriori, după caz:

a.1) declaraţii fiscale:

a.1.1) declaraţii estimative;

a.1.2) declaraţii speciale sau declaraţii de venit global din anii precedenţi;

a.1.3) contracte de închiriere/subînchiriere/arendare;

a.1.4) declaraţii informative depuse de plătitorii de venituri;

a.1.5) declaraţii privind venitul estimat pentru asociaţiile fără personalitate juridică;

a.1.6) declaraţii anuale de venit pentru asociaţiile fără personalitate juridică;

a.1.7) declaraţie privind veniturile din străinătate;

a.2) rapoarte de inspecţie fiscală;

b) informaţii despre contribuabilii cu activităţi şi condiţii de desfăşurare a activităţii similare.

3. Stabilirea veniturilor/câştigurilor nete se face pe baza datelor din documentele menţionate la pct. 2, identificându-se rezultatul cel mai apropiat situaţiei de fapt fiscale. Baza de impozitare va fi ajustată în funcţie de rata inflaţiei comunicată de Institutul Naţional de Statistică pentru perioada dintre data de 31 decembrie a anului la care se referă datele deţinute şi data de 31 decembrie a anului fiscal în care se face impunerea din oficiu.

3.1.  Venitul net din activităţi independente

In cazul persoanelor care realizează venituri din activităţi independente determinate în sistem real, venitul net se determină pe baza datelor din documentele menţionate la pct. 2.

Pentru contribuabilii care au realizat venituri din activităţi independente pentru care plăţile anticipate se stabilesc prin reţinere la sursă, cu excepţia veniturilor din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală, venitul net reprezintă venitul bază de calcul din declaraţiile informative depuse de plătitorii de venit care au obligaţia reţinerii impozitului la sursă.

Pentru contribuabilii care au obţinut venituri din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală, venitul net se calculează prin deducerea din venitul brut a unei cote de cheltuieli forfetare prevăzute de legislaţia specifică, pentru anul fiscal pentru care se face impunerea din oficiu. Venitul brut reprezintă venitul bază de calcul determinat pe baza declaraţiilor informative depuse de plătitorii de venit.

Pentru contribuabilii care realizează venituri din activităţi independente impuse pe baza normelor de venit, cuprinse în nomenclatorul activităţilor independente, venitul net se determină pe baza normei de venit aprobate pentru anul fiscal de impunere, corespunzător activităţii desfăşurate, indiferent de opţiunea contribuabililor referitoare la modalitatea de stabilire a venitului net.

3.2.  Venitul net din cedarea folosinţei bunurilor Venitul brut se stabileşte pe baza chiriei sau arendei prevăzute în contract. In cazul în care în evidenţa organului fiscal există mai multe contracte de închiriere, stabilirea venitului brut se face pe fiecare sursă de venit (contract de închiriere).

Cheltuielile deductibile se calculează prin aplicarea la venitul brut a unei cote forfetare de cheltuieli prevăzute de legislaţia specifică, pentru anul fiscal pentru care se face impunerea din oficiu.

3.3.  Venitul net din activităţi agricole

In cazul persoanelor care realizează venituri din activităţi agricole determinate în sistem real, venitul net se determină pe baza datelor din documentele menţionate la pct. 2.

Pentru contribuabilii care desfăşoară activităţi agricole pe baza normelor de venit, venitul net se determină pe baza normei de venit aprobate pentru anul de impunere, corespunzător activităţii desfăşurate.

3.4.  Câştigul anual din transferul titlurilor de valoare Pentru tranzacţiile de titluri de valoare pentru care plătitorul de venit are obligaţia reţinerii impozitului la sursă, organul fiscal stabileşte din oficiu impozitul pe câştigul anual la nivelul plăţilor anticipate reţinute de către plătitorii de venit în cursul anului pentru care se face impunerea din oficiu, pe baza datelor din declaraţiile informative depuse de plătitorii de venit.

Pentru tranzacţiile de titluri de valoare pentru care plătitorul de venit nu are obligaţia reţinerii impozitului la sursă, organul fiscal stabileşte din oficiu impozitul pe câştigul anual pe întregul portofoliu de titluri tranzacţionate de contribuabili în anul fiscal de impunere, pe baza datelor din declaraţiile informative depuse de plătitorii de venit.

4.  Pe baza constatărilor făcute, organul fiscal stabileşte, conform legii, venitul net anual impozabil sau câştigul anual, după caz.

Venitul/câştigul obţinut din străinătate de persoanele fizice române cu domiciliul în România se stabileşte pe fiecare sursă şi categorie de venit.

In situaţia în care nu există informaţii la dispoziţia organului fiscal, contribuabilul în cauză va fi supus de îndată unei inspecţii fiscale.

5.   Rezultatul constatărilor efectuate în scopul estimării bazei de impunere se va consemna într-un referat privind estimarea bazei de impunere.

Referatul privind estimarea bazei de impunere cuprinde în mod obligatoriu elementele avute în vedere la stabilirea venitului/câştigului anual pe fiecare sursă de venit, precum şi modul de calcul al acestuia şi va fi aprobat de către conducătorul unităţii fiscale.

6.   Pe baza datelor din referatul privind estimarea bazei de impunere, organul fiscal competent calculează impozitul pe venitul net anual impozabil sau câştigul net, după caz, şi emite o decizie de impunere din oficiu pentru fiecare sursă de venit.

Calculul impozitului datorat se face de organul fiscal prin aplicarea cotelor de impunere prevăzute de legislaţia în vigoare pentru anul fiscal pentru care se face impunerea din oficiu. In situaţia în care impozitul rezultat este mai mic decât plăţile anticipate, impozitul se stabileşte din oficiu la nivelul acestora.

7.    Modelul şi conţinutul formularului „Decizie de impunere din oficiu", cod 14.13.02.13/o, sunt prevăzute în anexa nr. II la ordin.

Decizia de impunere din oficiu se emite de organul fiscal competent în două exemplare, din care:

-   un exemplar se păstrează la dosarul contribuabilului;

-   un exemplar se comunică contribuabilului.

8.   Referatul privind estimarea bazei de impunere împreună cu un exemplar al deciziei de impunere din oficiu se arhivează la organul fiscal competent.

9.    Impozitul stabilit din oficiu de organul fiscal competent se corectează după cum urmează:

a)   prin depunerea efectivă de către contribuabil a declaraţiei de venit, conform legii. In situaţia în care după depunerea de către contribuabil a declaraţiei de venit rezultă diferenţe faţă de impozitul pe venit stabilit prin decizia de impunere din oficiu, în evidenţa fiscală se vor lua în considerare numai diferenţele în plus sau minus, iar pentru calculul majorărilor de întârziere se va aplica procedura similară cu procedura de calcul a majorărilor de întârziere în cazul depunerii declaraţiei rectificative;

b)  prin efectuarea unei inspecţii fiscale privind impozitul care a fost stabilit din oficiu.

10.   Procedura prevăzută la pct. 1-9 se aplică pentru veniturile realizate începând cu data de 1  ianuarie 2005.

11.  In vederea stabilirii din oficiu a impozitului pe venitul anual global pentru veniturile realizate până la data de 31 decembrie 2004 se utilizează modelul formularului „Decizie de impunere din oficiu", cod 14.13.02.13/s, prevăzut în anexa nr. II la ordin.

12.  Decizia de impunere din oficiu se comunică conform prevederilor art. 44 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

ANEXA Nr. II1)

Număr de operator de date cu caracter personal - 1067

Ministerul Finanţelor Publice

Agenţia Naţionala de Administrare Fiscali

Administraţia Finantelor Publice.................................

Nr. înregistrare........

Data........./........../..

DECIZIE DE IMPUNERE DIN OFICIU pe anul_______

Catre:

Nume:_______________________________________________

Prenume:_____________________________________________

Domiciliul fiscal: Localitate:____________________________

Str._________________________________________________

Nr._____Bl._____Sc._____Ap.____

Judeţ/sector:

CNP/NIF:_____________________________________________

In baza art. 81 alin.(4) din Ordonanţa Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedura (iscată,   republicata,   cu   modificările   ţi   completările   ulterioare,   a   Referatului   privind estimarea bazei de impunere nr._____________se stabileşte impozitul pe venitul net anual impozabil, după cum urmează:

Date privind activitatea desfasurata:

Natura venitului..................................................................................................

Statul în care s-a realizat venitul ........................................................................

Obiectul principal de activitate............................................................................

Sediul....................................................................................................................

Document de autorizare / Contract de asociere/ închiriere/ arendare Nr.............Data...../....../...........

Localitatea în a cărei raza teritoriala se afla terenul.............................................

Datele de identificarea bunului căruia i se cedează folosinţa...........................................................................................................................

Data începerii activităţii......./......../............    Data încetării activităţii......../......../..............

                                                                                                                             -lei-

Denumire indicator

Sume

1.Venit net din activităţi comerciale

2.Venit net din profesii libere

3.Venit net din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală

4.Venit net din cedarea folosinţei bunurilor

5.Venit net din activităţi agricole

6.Câştig anual din transferul titlurilor de valoare

7.Alte venituri

8.Venit net anual/ Câştig anual*

9.Pierderi  fiscale reportate din anii precedenţi

9.1. compensate

9.2 de reportat

2001

2002

2003

2004

10. Venit net anual impozabil (rd.8- rd.9.1.)

11. Impozit pe venitul net anual impozabil datorat

12.Obligaţii stabilite privind plăţile anticipate

13.Diferente de impozit anual de regularizat stabilite în plus (rd.l1 - rd.12)

Diferenţa de impozit stabilită in plus (rd.13)  în suma de...........................lei se plăteşte în termen de cel mult 60 de zile de la data comunicării prezentei. Pentru impozitul neachitat până la termenul precizat mai sus, se vor calcula majorări de întârziere.

Prezenta reprezintă titlu de creanţa şi constituie înştiinţare de plată, conform legii.

Impozitul stabilit din oficiu se corectează prin depunerea de către contribuabili a unei declaraţii de venit.

Aprobat:

Funcţie.....................................

Nume, prenume........................

Data...........................................

Verificat:

Funcţie............................................

Nume, prenume..............................

Data................................................

Intocmit:

Funcţie..................................................

Nume, prenume ....................................

Data.......................................................

Am primit un exemplar.

Semnătura contribuabil....................................................

Data........../....../........

sau   Nr. şi data confirmării de primire...............................

*) Se preta suma de la rd. 1, rd-2, rd3, rd.4. rt-5, rd.6 sau rd.7 după caz.

Notă: Se emite câte o decizie pentru fiecare categorie şi sursă de venit.

Cod 14.13.02.13/0

1) Anexa nr. II este reprodusă în facsimil.

Număr de operator de date cu caracter personal - 1067

Ministerul Finanţelor Publice

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală

Administraţia Finanţelor Publice.................................

Nr. înregistrare..........................

Data........./........../...............

DECIZIE DE IMPUNERE DIN OFICIU pe anul ___

Către:

Nume:_________________________________________

Prenume:_______________________________________

Domiciliul fiscal: Localitate:____________________________

Str..___________________________________________

Nr.____Bl_____ Sc.____Ap.____

Judet/sector:

CNP/NIF:____________________________________________

In temeiul art. 81 alin.(4) din Ordonanţa Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a Referatului privind estimarea bazei de impunere nr.______se stabileşte impozitul pe venitul anual global, după cum urmează:

                                                                                                                             -lei-

Denumire indicator

Sume

1 .Venit net/pierdere din activităţi comerciale

2.Venit net/pierdere din profesii libere

3.Venit net/pierdere din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală

4.Venit net/pierdere din cedarea folosinţei bunurilor

5.Venit net/pierdere de reportat (rd.l+ rd.2 + rd,3 + rd.4)

6.Venit net din salarii recalculat (rd.6.1 - rd. 6.2)

6.1. Venit net din salarii

6,2.Diferenţe din regularizare (cheltuieli profesionale, contribuţii sociale)

7.Venit anual global [rd.5(venit) +rd.6)]

8. Pierderi fiscale reportate din anii precedenţi

8.1. compensate

8.2. de reportat

2000

2001

2002

2003

9.Deduceri personale cuvenite

.

10. Venit anual global impozabil (rd.7 - rd.8.1 - 9)

11. Impozit pe venitul anual global datorat

12,Obligaţii stabilite privind plăţile anticipate

13.Diferenţe de impozit anual de regularizat stabilite în plus (rd.11 - rd.12)

Diferenţa de impozit stabilita în plus (rd.13) în suma de...........................lei se plăteşte în termen de cel mult 60 de zile de la data comunicării prezentei. Pentru impozitul neachitat până la termenul precizat mai sus, se vor calcula majorări de întârziere.

Prezenta reprezintă titlu de creanţa ţi constituie înştiinţare de plată, conform legii.

Impozitul stabilit din oficiu se corectează prin depunerea de către contribuabili a unei declaraţii de venit.

Aprobat:

Funcţie..............................

Nume, prenume..........................

Data...............................

Verificat:

Funcţie....................................

Nume, prenume..................................

Data...............................

Intocmit:

Funcţie.........................................

Nume, prenume.........................................

Data....................................

Am primit un exemplar.

Semnătură contribuabil      ........................

Data.........../......./........

sau

Nr. şi data  confirmării de primire.....................................................

NOTĂ: Pentru persoanele fizice fără domiciliul fiscal în România, venitul net anual se determină pe fiecare categorie de venit şi pe fiecare loc de realizare a acestuia.

Cod 14.l3.02.13/s

ANEXA Nr. III

Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare şi de păstrare a formularelor „Decizie de impunere din oficiu"

Decizie de impunere din oficiu, cod 14.13.02.13/o

1.  Denumirea: Decizie de impunere din oficiu

2.  Codul: 14.13.02.13/o

3.  Formatul: A4/t1

4.  Caracteristicile de tipărire:

- pe o singură faţă;

- se poate utiliza şi echipament informatic pentru editare şi completare, cu adaptări adecvate situaţiei contribuabilului.

5.  Se difuzează: gratuit.

6.  Se utilizează: la stabilirea din oficiu a impozitului pe venitul net anual pentru veniturile realizate de contribuabili persoane fizice.

7.   Se întocmeşte: în două exemplare de către organul fiscal în a cărui rază teritorială se află domiciliul fiscal al contribuabilului/organul fiscal de sursă.

8.  Circulă:  

- un exemplar la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află domiciliul fiscal al contribuabilului/organul fiscal de sursă;

- un exemplar la contribuabil.

9.  Se arhivează: la organul fiscal al contribuabilului.

Decizie de impunere din oficiu, cod 14.13.02.13/s

1.  Denumirea: Decizie de impunere din oficiu

2.  Codul: 14.13.02.13/s

3.  Formatul: A4/t1

4.  Caracteristicile de tipărire: 

- pe o singură faţă;

- se poate utiliza şi echipament informatic pentru editare şi completare, cu adaptări adecvate situaţiei contribuabilului.

5.  Se difuzează: gratuit.

6.  Se utilizează: la stabilirea din oficiu a impozitului pe venitul anual global pentru veniturile realizate de contribuabili persoane fizice.

7.   Se întocmeşte: în două exemplare de către organul fiscal în a cărui rază teritorială se află domiciliul fiscal al contribuabilului/organul fiscal de sursă.

8.  Circulă:   

- un exemplar la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află domiciliul fiscal al contribuabilului/organul fiscal de sursă;

- un exemplar la contribuabil.

9.  Se arhivează: la organul fiscal al contribuabilului.


SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 1393/2006

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 1393 din 2006
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 770 1966
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Raport 1937 2021
    Bună ziua, Știți că există o modalitate prin care puteți câștiga bani fără contact de stres (THOMAS FREDDIE) pentru un [CARD ATM] gol astăzi și să fiți printre norocoșii care beneficiază de aceste carduri. Acest card ATM gol PROGRAMAT este capabil să pirateze orice bancomat de oriunde în lume. Mi-am luat cardul de master de la un Hacker bun de pe internet, cu acest card ATM pot colecta 50.000,00 EUR în fiecare zi prin contacte: thomasunlimitedhackers@gmail.com Am fost foarte sărac, dar acest card m-a făcut bogat și fericit. Dacă doriți să beneficiați de această oportunitate de a deveni bogat și de a vă stabili afacerea, atunci aplicați pentru acest card Master, sunt atât de fericit pentru că l-am primit săptămâna trecută și am l-au folosit pentru a obține 277.000,00 EURO de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers oferă cardul doar pentru a-i ajuta pe cei săraci și nevoiași și OFERĂ ȘI ASISTENȚĂ FINANCIARĂ. obține-l pe al tău de la THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS astăzi. Vă rugăm să-i contactați prin e-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 441 2020
    Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoria sau de un împrumut pentru locuință pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ai fost refuzat de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de împrumut sau consolidare ipotecară? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a pune în urmă toate problemele tale financiare. Contactați-ne prin e-mail: {novotnyradex@gmail.com Oferim împrumuturi părților interesate la o rată rezonabilă a dobânzii de 3%. Intervalul este de la 5.000,00 EUR la 100.000.000,00 EUR
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Decretul 226 2006
    Un împrumut financiar rapid și convenabil pe care îl poți folosi pentru orice. Rata scăzută a dobânzii este stabilă pe toată perioada de rambursare a creditului. Datorită gamei largi de împrumuturi financiare oferite, oferim tuturor împrumuturi financiare favorabile de la 50.000 la 100.000.000 CZK, aproape fiecare solicitant din Republica Cehă putând obține acest împrumut. Contract clar și ușor de înțeles, termeni clari ai serviciilor. Puteți folosi banii pentru orice aveți nevoie. Această ofertă este valabilă pentru toată Republica Cehă. Nu ezitați să contactați. E-mail: novotnyradex@gmail.com
ANONIM a comentat Hotărârea 1475 2004
    Hledali jste možnosti financování nákupu nového domu, výstavby, úvěru na nemovitost, refinancování, konsolidace dluhu, osobního nebo obchodního účelu? Vítejte v budoucnosti! Financování je s námi snadné. Kontaktujte nás, protože nabízíme naši finanční službu za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 3% na dlouhou a krátkou dobu úvěru, se 100% zárukou úvěru, zájemce by nás měl kontaktovat ohledně dalších postupů získávání úvěru prostřednictvím: joshuabenloancompany@aol.com
ANONIM a comentat Decretul 139 2005
    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru achiziția unei noi case, construcție, împrumut imobiliar, refinanțare, consolidare a datoriilor, scop personal sau de afaceri? Bun venit în viitor! Finanțarea este ușoară cu noi. Contactați-ne, deoarece oferim serviciile noastre financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt, cu împrumut garantat 100%. Solicitantul interesat ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumut prin: joshuabenloancompany@aol.com
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 1393/2006
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu