Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 1263 din 12 septembrie 2001

pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului transporturilor nr. 826/2000 privind aprobarea Regulilor de navigatie pe Canalul Dunare - Marea Neagra si Canalul Poarta Alba - Midia - Navodari

ACT EMIS DE: MINISTERUL LUCRARILOR PUBLICE, TRANSPORTURILOR SI LOCUINTEI

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 604 din 26 septembrie 2001


SmartCity3


    Ministrul lucrarilor publice, transporturilor si locuintei,
    in temeiul prevederilor art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 79/2000 privind regimul navigatiei pe Canalul Dunare - Marea Neagra si Canalul Poarta Alba - Midia - Navodari si ale art. 12 lit. j) din Ordonanta Guvernului nr. 19/1997 privind transporturile, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 197/1998, republicata, cu modificarile ulterioare,
    in conformitate cu prevederile art. 4 alin (3) din Hotararea Guvernului nr. 3/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei,
    emite urmatorul ordin:

    Art. 1
    Ordinul ministrului transporturilor nr. 826/2000 privind aprobarea Regulilor de navigatie pe Canalul Dunare - Marea Neagra si Canalul Poarta Alba - Midia - Navodari, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 56 din 1 februarie 2001, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Dupa articolul 1 se introduce articolul 1^1 cu urmatorul cuprins:
    "Art. 1^1
    Pana la eliberarea brevetelor de <<Capitan fluvial pentru canale navigabile categoria D>>, dar nu mai tarziu de 31 decembrie 2002, brevetele de <<Pilot de canal>> eliberate in conformitate cu Ordinul ministrului transporturilor nr. 246/1998 raman valabile."
    2. Articolul 54 din anexa va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 54
    (1) Comandantii navelor/convoaielor care tranziteaza canalele navigabile trebuie sa fie posesori ai brevetului de <<Capitan fluvial pentru canale navigabile categoria D>>, obtinut in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
    (2) Brevetul de <<Capitan fluvial pentru canale navigabile categoria D>> da dreptul posesorului sa ii asiste pe comandantii navelor/convoaielor care tranziteaza canalele navigabile, in conditiile art. 55."
    3. Articolul 55 din anexa va avea urmatorul cuprins:
    "Art. 55
    (1) Comandantii navelor/convoaielor, care nu poseda brevet de <<Capitan fluvial pentru canale navigabile categoria D>>, pot tranzita canalele navigabile cu navele/convoaiele pe care le comanda, numai daca pe perioada tranzitarii sunt asistati de o persoana care poseda acest brevet, pusa la dispozitie de Compania Nationala <<Administratia Canalelor Navigabile>> - S.A.
    (2) In cazul prevazut la alin. (1) responsabilitatea conducerii navei/convoiului revine in totalitate comandantului acesteia.
    (3) Tarifele pentru punerea la dispozitie a posesorilor de brevete conform alin. (1) se stabilesc si se incaseaza de Compania Nationala <<Administratia Canalelor Navigabile>> - S.A., cu respectarea reglementarilor legale in vigoare."
    Art. 2
    Directia generala a transporturilor maritime, pe Dunare si cai navigabile din cadrul Ministerului Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei si Compania Nationala "Administratia Canalelor Navigabile" - S.A. vor aduce la indeplinire prevederile prezentului ordin.
    Art. 3
    Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si va intra in vigoare la data publicarii.

                      p. Ministrul lucrarilor publice,
                        transporturilor si locuintei,
                                Ion Selaru,
                             secretar de statSmartCity5

COMENTARII la Ordinul 1263/2001

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 1263 din 2001
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    Are 700 de modificari, chiar crezi ca le vei primi?
ANONIM a comentat Ordin 1471 2020
    Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent, cu o rată a dobânzii relativ mică, de până la 3%? Oferim credite de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, credite auto, credite pentru studenți, credite de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați că oferim servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne prin e-mail: (midland.credit2@gmail.com) și asistați la o experiență financiară care schimbă viața.
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    O zi buna Ai nevoie de un împrumut în toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem egala orice buget cu o rată a dobânzii de 2% față de bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000 EUR. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861 ..
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu