Anunţă-mă când se modifică Fişă act Comentarii (0) Trimite unui prieten Tipareste act

ORDIN Nr

ORDIN   Nr. 1248/1426 din 7 decembrie 2005

pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului mediului si gospodaririi apelor si al ministrului sanatatii nr. 698/940/2005 privind aprobarea Criteriilor de evaluare a echipamentelor de neutralizare prin sterilizare termica a deseurilor rezultate din activitatea medicala

ACT EMIS DE: MINISTERUL MEDIULUI SI GOSPODARIRII APELOR

ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL  NR. 21 din 10 ianuarie 2006                

    In temeiul art. 5 alin. (8) din Hotararea Guvernului nr. 408/2004 privind organizarea si functionarea Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, cu modificarile si completarile ulterioare, si al Hotararii Guvernului nr. 168/2005 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare, ministrul mediului si gospodaririi apelor si ministrul sanatatii emit prezentul ordin.

    ART. 1
    Anexa la Ordinul ministrului mediului si gospodaririi apelor si al ministrului sanatatii nr. 698/940/2005 privind aprobarea Criteriilor de evaluare a echipamentelor de neutralizare prin sterilizare termica a deseurilor rezultate din activitatea medicala, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 858 din 23 septembrie 2005, se modifica dupa cum urmeaza:
    1. Subpunctul 5.3 va avea urmatorul cuprins:
    "5.3. Procesele termice la temperaturi scazute se realizeaza in intervalul 105 grade C - 177 grade C, prin caldura umeda (abur) si caldura uscata (aer cald)."
    2. Primul paragraf al punctului 7 va avea urmatorul cuprins:
    "Referatul tehnic de evaluare din punct de vedere microbiologic pentru echipamentele de neutralizare prin sterilizare termica a deseurilor rezultate din activitati medicale se intocmeste de un institut nominalizat de autoritatea administratiei publice centrale pentru sanatate."
    3. Subpunctul 7.2.1 va avea urmatorul cuprins:
    "7.2.1. Echipamentul de neutralizare trebuie sa respecte prevederile Hotararii Guvernului nr. 584/2004 privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata a echipamentelor sub presiune, daca este cazul."
    4. Subpunctul 7.2.2 va avea urmatorul cuprins:
    "7.2.2. Solicitantul furnizeaza institutului nominalizat de autoritatea administratiei publice centrale pentru sanatate o documentatie privind cerinte specifice:
    a) descrierea echipamentului;
    b) capacitatea reala de procesare a echipamentului;
    c) descrierea procesului de neutralizare;
    d) cerinte de amplasare;
    e) utilitati;
    f) buletine de analiza a eficientei microbiologice, emise de laboratoare de specialitate acreditate sau agreate de Ministerul Sanatatii;
    g) documente eliberate de alte institutii acreditate din tara si din strainatate, ce privesc evaluarea microbiologica a echipamentului."
    5. Subpunctul 7.2.5 va avea urmatorul cuprins:
    "7.2.5. Echipamentul si materialul rezultat dupa sterilizare se verifica periodic de catre organele/institutiile abilitate, conform prevederilor legale in vigoare."
    ART. 2
    Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

                p. Ministrul mediului si gospodaririi apelor,
                             Constantin Popescu,
                              secretar de stat

                          p. Ministrul sanatatii,
                              Virgil Paunescu,
                              secretar de stat

      


SmartCity5

COMENTARII la Ordinul 1248/2005

Momentan nu exista niciun comentariu la Ordinul 1248 din 2005
Comentarii la alte acte
ANONIM a comentat Ordin 1492 2020
    Căutați o afacere, o companie sau un împrumut personal? Oferim toate tipurile de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Decizia 1 2020
    Căutați un împrumut de afaceri, companie sau personal? Oferim tot felul de împrumuturi la rate de dobândă de 3% pe an, trimiteți-ne prin e-mail cu detaliile dvs. la (midland.credit2@gmail.com) pentru mai multe informații.
ANONIM a comentat Hotărârea 965 2002
    BUNA ZIUA, VA ROG SA IMI TRIMITETI SI MIE ANEXELE LA HG NR. 965/2002 LA ADRESA DE E-MAIL avocat.elenagrecu@yahoo.com Multumesc anticpat!
ANONIM a comentat Hotărârea 153 2018
    articolul 4 interzice acordarea a doua sporuri cumulate anexa 1-6 si 8 ,cum ramine cu personalul care lucreaza cu aparate de electoterapie in sectiile de recuperare,medicina fizica ?la care spor se incadreaza?
ANONIM a comentat Legea 149 2018
    Cine face propunerea conform art.10,alin 2,este ambigu
ANONIM a comentat Decretul 721 2015
    Buna ziua,acest decret prezidential nu a fost pus in aplicare niciodata,cetatenii romani care traiesc si muncesc in aceasta regiune a Germaniei sunt nevoiti sa parcurga intre 300 km si 600 km pana la München unde este Consulatul General al Romaniei si sa piarda zile intregi pentru rezolvarea unor probleme care ar fi foarte usor sa le rezolve la Stuttgart daca Ministerul Afacerilor Externe si-ar face treaba. La Munchen sediul Consulatului are un spatiu foarte mic unde isi desfasoara activitatea iar cetatenii sunt nevoiti sa stea afara in strada sa astepte formandu-se cozi de peste 100 de persoane pe zi.Ultima data cand am fost la Consulat am stat 10 ore acolo iar toaleta nu functiona,cetatenii fiind obligati sa mearga la cafenele si restaurante daca aveau nevoi fiziologice.Cel mai grav lucru este faptul ca femeili cu ,copii mici nu au un loc unde sa stea cu ei,sa-i schimbe sau sa le dea mancare.S-au adus obiceiurile din Romania si aici si acest lucru este foarte grav.Personalul in schimb este destul de amabil dar lipsa spatiului si a personalului duce la aceste situatii neplacute. De aceea este urgent neesar deschiderea Consulatului la Stuttgart !!!! Prioritatile MAE se pare ca sunt altele cum ar fi mutarea Ambasadei Romaniei in Israel. Cetatenii sunt ultima lor prioritate.Probabil pana in noiembrie 2019 se va deschide totusi consulatul pentru a crea cadru legal pentru alegerile prezidentiale.In zona Baden Württemberg traiesc peste 250.000 romani si aceste voturi vor conta pentru viitorul presedinte,asa ca poate se indura cineva si de acest cetateni uitati de autoritatile din tara !!!
ANONIM a comentat Hotărârea 757 2008
    In aceasta hotarare de guvern intra si asistentii medicali care lucreaza in sectiile de radioterapie,care fac iradierea bolnavilor oncologici???
ANONIM a comentat Legea 58 1974
    in1990 mai era in vigoare intreb
ANONIM a comentat Hotărârea 559 1990
    Din păcate această hotărâre prevede incadrarea în grupe indiferent de activitatea desfășurată a celor care lucrează în industria chimică( directori, contabili, economiști) fără deosebire adică un operator chimist este încadrat în grupă la fel ca și directorul. Ținînd cont de anul ”hotărârii” în care revoluția încă se mișca prin intreprinderi este de înțeles..oarecum.
ANONIM a comentat Decizia 589 2006
    La Pucioasa DB nu a fost nici-o revolutie,si totusi orasul este plin de revolutionari,????
Alte acte pe aceeaşi temă cu Ordin 1248/2005
Coduri postale Prefixe si Coduri postale din Romania Magazin si service calculatoare Sibiu